Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 16. toukokuuta 2020

Ilmestyskirjan 1. sinetti = koronavirus?!

Kuvassa 26.12.2019 tapahtunut rengasmainen auringonpimennys.
Huomaa, että vaikka aurinko on Kauriin merkissä,
tapahtuma esiintyy lähellä Jousimiehen – Kentaurin,
joka on puoliksi hevonen ja puoliksi ihminen
kera jousen – päätä tai jousen yläosaa.

Ilmestyskirja 6:1-2 (KR 33/38)

1 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!"
2 Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.

Ilmestyskirja 6:1-2 (KJV)

1 And I saw when the Lamb opened one of the seals, and I heard, as it were the noise of thunder, one of the four beasts saying, Come and see.
2 And I saw, and behold a white horse: and he that sat on him had a bow; and a crown was given unto him: and he went forth conquering, and to conquer.

--------------------

Tiesittekö, että sana virus on latinaksi myrkky (poison)? Nyt Ilmestyskirjan 4. sinetin (hallava hevonen, Ilm. 6:8) kohta, jossa puhutaan villieläimistä (wild beasts) voidaan kääntää myrkyllisiksi eläimiksi, jotka siis kantavat jotain haitallista virusta. Koronaviruksen takana väitetään olevan virusta kantavat lepakot eli myrkylliset villieläimet. Nyt lainaan tuoreesta Williamin artikkelista paria kommenttia, joissa viitataan tähän edelliseen, sekä siihen, että Ilmestyskirjan 1. sinetin ratsastajan jousi tarkoittaa alkukielen perusteella myrkkyä (toxin). Näin ollen koronavirus saattaa olla täyttymys 1. sinetistä (lähti valloittamaan maata, went forth conquering and to conquer), jota seuraa 2. sinetti, sota!!!

Williamin artikkelin kommentteja:

(http://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/04/yellowstone-when-will-it-be-strike-zone.html)

StanFoster May 10, 2020 at 4:33 PM

Mark...I agree. The rider on the horse in the constellation Sagittarius has a bow. The greek word for bow is "toxon"...where we derive our word "toxin" from. The eclipse of the sun last December 26th, 2019...has the eclipsed sun right above the head of the rider on the horse holding a bow. This blackened sun disc leaves a "corona" and it is clearly given to the rider. Just days later the coronavirus first was released accidentally or perhaps on purpose? Anyway...the rider on the horse is out of the barn, and I would definitely say it is has "went forth conquering and to conquer."

Suomennosta:

Mark...Olen samaa mieltä. Valkoisen hevosen ratsastajalla Jousimiehen tähdistössä on jousi. Kreikan sana jouselle on "toxon" ... josta johdetaan sanamme "toxin (toksiini, myrkky)". Auringonpimennys viime joulukuun 26. päivänä 2019 tapahtui niin, että pimentynyt aurinko sijaitsi aivan ratsastajan pään yläpuolella. Tämä mustunut aurinkolevy jättää "koronan (=kruunun)" ja se annetaan selvästi ratsastajalle. Vain muutamaa päivää myöhemmin koronavirus pääsi irti vahingossa tai ehkä tarkoituksella? Joka tapauksessa ... hevosen ratsastaja on liikkeellä, ja sanoisin ehdottomasti, että se on "lähtenyt valloittajana ja valloittamaan".

mijerhop May 11, 2020 at 9:30 AM

William, In the comment above, I wonder if the phrase 'beasts of the field' isn't just literal. For example, in history we found that the Bubonic Plague came from rats. The Swine Flu came from pigs. The Spanish Flu, according to a recent article from 'Nature'in February of 2016, claims that it came from birds, then mutated to pigs. We know the Avian Flu came from wild birds. Now the Coronavirus has come from bats. In the Old Testament, these animals are all 'unclean' and for good reason. God knew their potential for being carriers of disease. When I read this verse in Revelation, 6:7, it talks about how it was given to them (Death and the grave - Hell is used in the KJV, but in Greek it's 'hades', meaning 'grave'); to kill with the sword, and with hunger [consider all the talk about the coming food shortages recently ...food lines may be our next global crisis!], and with the beasts of the field. The term 'beasts' in this passage is 'therion' which implies animals that have venom, poison, or toxins.

Suomennosta:

William, yllä olevan kommentin suhteen pohdin, onko ilmaus 'maan pedot (beasts of the field)' vain kirjaimellinen. Esimerkiksi historiasta tiedämme, että paiserutto tuli rotista. Sikainfluenssa tuli sioista. Espanjantauti, äskettäisen helmikuussa 2016 julkaistun Nature-lehden artikkelin mukaan, tuli linnuista, ja sitten teki mutaation sikoihin. Tiedämme, että lintuinfluenssa tuli villilinnuista. Nyt koronavirus on tullut lepakoista. Vanhassa testamentissa nämä eläimet ovat kaikki 'saastaisia' ja syystä. Jumala tiesi niiden potentiaalin olla taudinkantajia. Kun luen tämän jakeen Ilmestyskirjan luvusta 6:7, se puhuu siitä, kuinka heille (Kuolema ja hauta (grave) – KJV-käännöksessä käytetään sanaa Tuonela (Hell), mutta kreikan kielellä se on 'hades', tarkoittaen 'hautaa'); annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä [mieti kaikkea puhetta tulevasta ruokapulasta äskettäin ...leipäjonot voi olla seuraava globaali kriisimme!], ja maan petojen kanssa. Termi 'pedot (beasts)' tässä katkelmassa on kreikaksi 'therion', joka viittaa eläimiin, joissa on myrkkyä, tai toksiineja.

----------------------

Saatteeksi Williamin erinomaisia artikkeleita siitä koronayhteydestä Ilmestyskirjan 1. sinettiin (Ilm. 6:1-2).

https://endtimesforecaster.blogspot.com/2019/12/a-great-sign-will-occur-on-christmas.html (19.12.2019)

https://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/01/the-coronavirus-and-crown.html (30.1.2020)

http://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/03/the-obvious-question-that-no-one-is.html (11.3.2020)

---------------

Loppuun vielä: Totuus tulee ei-kristilliseltä taholta..moni uskova nukkuu nyt

Mika Aaltolan kommentti: Kulkutauti tulee harvoin yksin

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006493876.html (2.5.2020)

"Tartuntataudit kiihdyttävät jännitteitä ja voivat laukaista itseensä liittymättömiä asioita kuten sotia, kirjoittaa Mika Aaltola.

HISTORIA tuntee vaarallisen juonteen, jonka mukaan vitsaukset, kuten nälkä, tauti ja sota ilmenevät usein samaan aikaan..."

Mitäs sanookaan Ilmestyskirjan 4. sinetti, hallava hevonen (Ilm. 6:7-8), jossa mielestäni yhdistyvät edelliset sinettituomiot eli järjestyksessä ruttotauti (korona), sota (WW3) ja nälkä (talouslaman kanssa)!

7 Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!"
8 Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

Siis kolme tappavaa asiaa. Nyt miekka eli sota on punainen hevonen (2. sinetti), nälkä eli talouslama on musta hevonen (3. sinetti) ja rutto+maan pedot (lepakot koronan tapauksessa) on valkoinen hevonen (1. sinetti). Uskon, että se menee näin, eli neljäs on aina kolmen edellisen yhdistelmä, kuten on Danielin 4. peto (Ilmestyskirjan peto), josta Raamattu (Ilm. 13:2) sanoo, että se on leopardin näköinen (3. peto), ja sen jalat ikäänkuin karhun (2. peto), ja sen kita niinkuin leijonan kita (1. peto). Raamatun profetia on looginen ja sama kaava toistuu.

Katsokaas vielä nämä Markku H:n ajankohtaiset linkit sivuillaan:

https://profetiat.blogspot.com/2020/05/sodan-uhka.html (10.5.2020)

https://profetiat.blogspot.com/2020/05/talous-nakymia.html (14.5.2020)

https://profetiat.blogspot.com/2020/05/hurjaksi-menee.html (15.5.2020)

Itse koronavirus on ilmoitettu monissa eri lähteissä, sillä tämän maailman ruhtinaan joukot tykkää ilmoitella tekemisiään etukäteen, jopa vuosikymmeniä ennenkuin tapahtumat alkavat. Uskon, että kyseessä on jonkinlainen sopimus Jumalan ja Saatanan kanssa.

https://profetiat.blogspot.com/2020/04/koronavirus-ennalta-ilmoitettu.html (26.4.2020)

Praise The Lord! Maranatha!

9 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kari, CEF NWO ja Lukija olkaa aralla mielellä kun nakkelette noita Raamatun vastaisia todistuksianne:

    2. Joh. 1:11
    sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa.

    Nämä jakeet todistavat mielestäni sen, että saatanan aiheuttama maallinen kärsimys ja tuleva viha ovat kaksi eriasiaa. Ei Herra luvannut säästää meidät kärsimyksiltä vaan tulevasta vihasta:

    1. Piet. 5:8-9
    8 Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä.
    9 Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää.

    1. Tess. 1:10
    ja odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta.

    VastaaPoista
  3. Hepr. 12:11
    Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut.

    VastaaPoista
  4. Asiasta kolmanteen.Mitä mieltä olette tuosta koronasta,rokotteesta ja näihin vaadittavasta tulevasta passista.Mielestäni tämä koko korona kaikkinensa liittyy paholaiseen,sillä jos todisteita kuten koronapassi vaaditaan,-on se ilmeisesti pedonmerkin esiaste.Testataanko tällä rokotukseen suosittamalla ihmisten alttiutta alistua myöhemmin tulevaan sirutukseen,tai johonkin vastaavaan?Siis ilmeisesti tuo tuleva pedonmerkki tulee lähivuosina käyttöön,siltä se vahvasti vaikuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiaa puhut. Koronarokote/koronapassi on pedonmerkin esiaste ja valmistelua uuteen maailmanjärjestykseen, jossa ihmisiä valvotaan. Varmasti kyse on ihmisten testaamisesta. Mutta Jumala sallii tämän pahan, jotta profetiat toteutuvat ja samalla Hän seuloo uskovia sen suhteen, että kuunteleeko/totteleeko Herraa vai maallista hallitusta. Nyt pitäisi luottaa vain Herraan, sillä ylöstempaus on lähellä. Vaarana nimittäin on, että jää vaivanaikaan.

      Tässä artikkelissani paljon tietoa koronarokotuksista (katso linkit):

      http://nokialainen.blogspot.com/2021/04/koronarokotteiden-petollisuudesta-ja.html

      Poista
    2. Ilm.20: ssa mainitaan .pedon surmaamat ( sielut) eli.jotka eivät kumartaneer tätä eivätkä ottaneet sen merkkiä ja nämä surmatut virkoavat eloon ( sielut virkoavat tarkoittanee sitä) mutta alkukielen tässä oleva verbi tarkoittaa " kaulan katkaisua" , mikä viitannee smart- giljotiineihin. Obaman tiedetään vajaa 10 vuotta sitten hankkineen USA: lle liki 100 000 giljotiinia

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com