Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 23. toukokuuta 2020

Koronavirus ei tapa vain ihmisiä - se on tappamassa maailmantalouden. Raamattu kertoo meille, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Tässä englantilaisen hengellisen vartiomiehen selostusta koronaviruskriisin ympärillä olevista tapahtumista ja kuinka kriisi yhdessä muiden outojen merkkien kanssa toteuttaa Raamatun lopunaikojen profetiaa nykyajassa, kun Ilmestyskirjassa kuvatut Antikristuksen maailmanhallitus ja Pedon Merkki nousevat pikkuhiljaa esiin. Elämme profeetallisten synnytystuskien alkua, jolloin Jumalan tuomiot ovat alkamassa Jeesuksen maanpäällisen paluun kynnyksellä. Tämän huhtikuisen 2020 artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

---------------------


Koronavirus ei tapa vain ihmisiä - se on tappamassa maailmantalouden. Raamattu kertoo meille, mitä seuraavaksi tapahtuu. 

14.4.2020, by Alan Franklin


Olen vuosikymmenten ajan odottanut valtioiden lopullista hajoamista, maailmankriisiä ja uutta maailmanjärjestystä, jolla on yksi hallitus ja yksi johtaja, mies, josta tulee Antikristus.

Voisiko Ilmestyskirjan 13. luvun pedonmerkki, jota ilman kukaan ei voi ostaa eikä myydä, olla virusrokote, joka on myös seurantalaite ja paljon muuta?

Tekeillä on pahaenteisiä asioita, kuten ilmoitus suunnitelmista käyttää maailman 3500 miljoonaa älypuhelinta "viruksen seurantaan". 

Tässä on airutotsikko: "Apple ja Google lisäävät kontaktien jäljitysteknologian matkapuhelimiin viruksen leviämisen seuraamiseksi." Daily Telegraph, Lontoo, 11. huhtikuuta 2020. Olemme vakuuttuneita siitä, että he ovat vain hyväntahtoisia ja se todennäköisesti pitää paikkansa -- toistaiseksi.

Olen ajatellut, että maailman velkakriisi - jota on torjuttu luomalla rahaa tyhjästä vuodesta 2008 lähtien - voisi olla romahduksen katalysaattori. En osannut arvata, että virus voisi tehdä sen, mutta jotkut osasivat, kuten Bill Gates.

Gates -säätiö on rahoittamassa tehtaiden rakentamista seitsemälle mahdolliselle koronavirusrokotteelle. Hän sai etumatkan, vaikka myös Iso-Britannian ja Amerikan tutkijat ovat nopeuttamassa rokotetutkimusta.

On aika outoa, että lokakuussa 2019 pidettiin "korkean tason pandemiaharjoitus" valmistamaan maailmaa sen valtaavaan virukseen. He kutsuivat sitä "Koronavirukseksi". 

Tapahtuma "Event 201" pidettiin New York'issa John Hopkins'in terveysturvakeskuksessa yhdessä World Economic Forum'in ja Bill & Melinda Gates -säätiön kanssa.

Yritystoiminnan, hallituksen ja kansanterveyden johtajat simuloivat skenaarion, jossa pandemia runteli planeettaa.

Ohjelman osanottajat keskustelivat kuinka reagoida tällaiseen virukseen. Heidän tiedotuksensa mukaan: "Harjoituksessa havainnollistettiin alueita, joilla julkisen / yksityisen sektorin kumppanuus on välttämätön reagoitaessa vakavaan pandemiaan laaja-alaisten taloudellisten ja yhteiskunnallisten seurausten minimoimiseksi."

Virusta todella kutsuttiin "koronavirukseksi" ja pandemiaharjoitus päätyi ennustamaan, että 65 miljoonaa ihmistä kuolisi. Ei ihme, että Politico -verkkosivusto, joka on vakava, luokitteli Gates'in "Maailman tehokkaimmaksi lääkäriksi". 

Yhdysvaltojen jälkeen Gates on toiseksi suurin lahjoittaja Maailman terveysjärjestölle (WHO), jossa hänellä on paljon vaikutusvaltaa. Gates sanoo, että rokote on "lopullinen ratkaisu".

Hän ei ole ainoa, joka on parannuskeinon ja rokotteen jäljillä. Eräs hyvin vakuuttava firma, biofarma-yhtiö nimeltä Stabilitech Sussex'issa, Englannissa, väittää saaneensa valmiiksi rokotteen, joka voidaan ottaa yksinkertaisena kapselina. https://www.stabilitech.com/orapro-covid-19/

He sanovat voivansa toimittaa miljardeja kapseleita lähetettäväksi jokaiselle henkilölle vuoden loppuun mennessä. Ei injektioita, ei odottamista klinikoilla ruiskeen saamiseksi, eikä mitään pahaenteistä "pistettä (dot)" ihon alla.

Mitä tulee pisteeseen... lääkintäalan ihmiset ovat viitanneet mikropisteeseen (micro-dot), joka voisi olla rokotteen mukana, implantoituen kehoosi ja sisältäen tietoja, joita voidaan skannata sen vahvistamiseksi, että olet rokotettu. Kaikilla Raamatun tuntevilla hälytyskellot alkavat soida.

Helmikuusta lähtien lääketieteen asiantuntijat ovat varoittaneet, että tästä koronaviruksen puhkeamisesta voi tulla vuosikymmenien ajan pelätty globaali pandemia. Eräs sanoi, että se voi "muuttaa jokapäiväisen elämän sellaisena, kuin sen tunnemme". Se on jo muuttanut. Kukaan ei kuitenkaan tiedä tulevaisuutta; se voi yhtäkkiä kuolla - kuten aiemmat pandemiat, jotka menivät menojaan.

Gates on vaatinut "globaalia lähestymistapaa" viruksen torjuntaan. (UK Independent)

Vuonna 2010 TED-puheessa nimeltä "Innovation to Zero" (hiilidioksidipäästöt nollaan) hän kertoi myös ajatuksesta vähentää maailman väestöä 10 tai 15 prosentilla, mikä oli hänen mukaansa mahdollista käyttämällä uusia rokotteita, terveydenhuoltoa ja lisääntymisterveyspalveluja.

NWO:n kannattajat käyttävät kriisejä oikeuttamaan rajuja toimia. Kun ihmiset panikoivat, he viittaavat "globaaleihin ratkaisuihin". 

Reaktio virukseen, jota monet pitävät ylireaktiona, sopii tähän tarkoitukseen hyvin. Jos monet - useimmat? - yritykset joko menevät konkurssiin, tai pyytävät hallituksen pelastamista, koska työpaikat ovat suljettuja ympäri maailmaa, se tekee sinusta avustettavan, ei vapaan yhteiskunnan jäsenen, joka pystyy johtamaan yritystä ilman väliintuloa.

Olemme menossa kohti suurta lamaa, josta olen puhunut vuosien ajan, ellei järki palaa ja ellemme nopeasti palaa töihin.

Suuretkaan yritykset eivät voi toimia kuukausia ilman tuloja. Taloudellinen romahdus on kuin maanjäristys, koska meillä on maailmanlaajuisesti miljardeja poissa töistä, emmekä pysty maksamaan laskuja. Velka voi hukuttaa pankit ja vakuutusyhtiöt eivätkä ne voi selviytyä.

St Louis Fed (yksi USA:n keskuspankin 12 aluepankista) varoittaa, että 47 miljoonaa työntekijää voidaan lomauttaa, jolloin työttömyysaste nousee 32 prosenttiin. Stressi tappaa. Toivottomuus edistää itsemurhia. Kotiin sulkeminen voi aiheuttaa epäsopua avioliitossa ja avioeroja. Kirjoitan toimittajana, joka on uutisoinut monia tutkimuksia ja avioero-oikeusjuttuja.

Mitään tällaista ei nähty vuoden 1933 Suuren Laman pahimmassa vaiheessa. Se on kaikkien läntisten demokratioiden historiallisen kokemuksen ulkopuolella. Niinpä poliisin tukahduttamistoimet voivat käydä ankarammiksi, kun nälkäiset ihmiset tulevat epätoivoisiksi.

Kun meille Englannissa sallitaan yksi käynti päivässä ulkona ynnä "välttämätön" matka ruokakauppaan, saat kuvan. Pienessä kaupungissa, jossa on vähän rikoksia ja jossa asumme, poliisiasema lopetettiin vuosia sitten rahan säästämiseksi, emmekä olleet nähneet paikallista poliisia vuosiin. Sulkemisen alettua olemme nähneet poliisin kolme kertaa, kahdesti kadullamme ja kerran metsässä takanamme.

Patin ja minun pitäisi olla Israelissa lapsemme viiden lapsen ja heidän vanhempiensa kanssa, mutta meitä ei päästetä ulos Iso-Britanniasta eikä Israeliin. Tätä kirjoittaessani, pääsiäisenä, israelilainen perheemme on jumissa asunnossaan. Puisto heidän kerrostalonsa ulkopuolella, joka yleensä on täynnä lapsia, on nyt suljettu.

Kaikilla markkinoilla on ollut suuria laskuja, koska tavaroiden virta on vaikeutunut, kun lisää mullistuksia on tullut. Maat ovat rajoittaneet matkustamista ankarasti, lentoyhtiöiden laivastot ovat maassa ja rajoitukset ovat käymässä drakonisemmiksi.

Se voisi olla pahempikin. Espanjassa he käyttävät droneja tarkkailemaan ulkona olevia ihmisiä, kun taas Ruotsi on omaksunut järkevämmän lähestymistavan, jonka avulla suurin osa ihmisistä voi jatkaa elämäänsä olemalla kohtuullisen varovaisia.

Samaan aikaan maailman osakemarkkinat ovat pudonneet. Tämä ei vaikuta vain varakkaisiin - monilla ihmisillä on eläkkeitä sijoitettuna osakkeisiin ja joukkovelkakirjalainoihin.

Villi sää on uusi normaali -- ja sillä ei ole mitään tekemistä ihmisen kanssa. Meillä UK:ssa on ollut kaikkien aikojen märin alkuvuosi. Jopa Israelissa oli rankkasade joka päivä, kun olimme siellä joulukuussa -- paikallinen joki tulvi yli äyräidensä. Joissakin maissa on ollut äärimmäistä hellettä. Toisissa äärimmäisen kylmää. Lämpötilaheilahtelut eivät ole ihmisen aiheuttamia, eikä ihminen voi hallita niitä.

Mutta globalistit eivät ole samaa mieltä, joten tässä tulee globaali vastaus -- globaali hallitus. Esimerkiksi 20 vuotta sitten yli 150 valtionpäämiestä siirtyi kohti maailmanhallitusta YK:n vuosituhannen huippukokouksessa (Millennium Summit). Pääsihteeri Kofi Annan omistautui "toteuttamaan teidän (maailman johtajien) valtuutustanne" globaalin hallinnon luomiseksi, joka ensimmäistä kertaa oli tehty mahdolliseksi välittömän globaalin viestinnän ansiosta.

Maailmassa on ollut monia tappavia virusten puhkeamisia. Koronavirus on saanut enemmän julkisuutta kuin useimmat, koska maailma on nyt keskenään linkitetty verkon kautta.

Mikä on näiden dramaattisten tapahtumien merkitys Raamatun profetialle? Raamattu opettaa, että koko luomakunta on huokaillut Jumalan kirouksen alla ihmisen lankeemuksesta lähtien ja tämä käy entistä selvemmäksi Jeesuksen paluun edellä. Luonnonkatastrofeja tapahtuu entistä ankarampina ja tiheämmin Herran Päivän lähestyessä.

"Synnytystuskat", joista Herra Jeesus varoitti, lisääntyvät. Hän sanoi, että lopun merkit olisivat kuin synnytyskivut ennen vauvan syntymää (Matt. 24:8). Aivan kuten ne lisääntyvät taajuudessa ja voimakkuudessa, niin myös ennustetut merkit, kun lähestyy Hänen paluunsa aika.

Toisin sanoen tuhoisampia ja useammin tapahtuvia maanjäristyksiä, samoin pahempaa ruttoa ja enemmän -- ja juuri niin tapahtuu tänä päivänä. On selvää, että suuret profeetalliset tapahtumat ovat toteutumaisillaan. Herran paluu voi tapahtua välittömästi!

Miljardien ihmisten elämä on pantu sekaisin. Toivon, että he tunnustavat, miten niin paljolla, jolla me viihdytämme itseämme, on niin vähäinen merkitys. Jotkut painiskelevat oman kuolevaisuutensa kanssa ja sen kanssa, mitä Raamattu kuvaa tämän elämän epävarmuudeksi (Ps. 144:4; Jaak. 4:14). Kun he tekevät niin, monet saattavat kääntyä Jeesuksen Kristuksen puoleen ja hyväksyä hänet Vapahtajana ja Herrana.

Jumala tuomitsee kansakunnat. Kautta Raamatun Herra Jumala, kaiken Luoja, siunasi ihmisiä ja kansakuntia, jotka tunnustivat Hänet ja noudattivat Hänen teitään, eivät harjoittaneet pakanallisia eikä jumalattomia menoja, ei epärehellisyyttä eivätkä hyväksyneet turmelusta ja moraalittomuutta.

Hänen liittojensa kautta ihmiset ymmärsivät, mitä heiltä odotettiin ja noudattivat "sääntöjä"; seuraus oli, että Hän siunasi heitä. Aina Hän antoi ihmisille aikaa tehdä parannus, mutta tulee aika, jolloin hänen kärsivällisyytensä loppuu ja tuomio alkaa. Siinä olemme nyt.

Emme tunnusta Jumalaa taivaan ja maan Luojana! Olemme kiitäneet alaspäin lavealla tiellä, joka johtaa tuhoon, ymmärtämättä, että olemme eläneet sivilisaatiomme luoneen uskon jälkihehkussa.

Ajanmerkit, joita todistamme, ennustettiin Raamatun profetiassa. Jumalan sana muistuttaa meitä:

Tunnistamaan, että Herra kertoi meille maailman tulevan huonommaksi.

Ymmärtämään, että Hänen paluunsa ajankohta on oleva täsmälleen oikealla hetkellä historiassa. (at the perfect moment in history).

Kristityt ovat ainoat ihmiset, joilla on todellinen toivo. Virsirunoilija Robert Critchley kirjoitti:

My hope is built on nothing less than Jesus' blood and righteousness; I dare not trust the sweetest frame, but wholly lean on Jesus' name. (laulu videolla) 

Georgian opaskivien mukaan jotkut globalistit pyrkivät 500 miljoonan ihmisen väkilukuun maailmassa. Se tarkoittaisi, että 12 ihmistä kuolisi jokaisesta 13 ihmisen ryhmästä.

Itse asiassa Raamatun profetia kertoo meille ilmestyskirjassa ja muualla, että heidän toiveensa toteutuu! Jumala vuodattaa sarjan tuhoisia tuomioita tämän syntisairaan maailman päälle siihen pisteeseen, että Hänen on typistettävä tuomioita, ettei kaikki liha tuhoutuisi.

Mutta hyvä uutinen on: "Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!" (Ilm. 22:7).

Emme voi uskoa kaikkea sitä, mitä hallitukset kertovat meille, kuinka hyvää tarkoittavia he sitten ovatkaan Y2K:sta suureen ilmaston lämpenemisen valhepropagandaan. Goebbels'kin olisi ollut ylpeä....

Emme voi luottaa megamiljardööreihin, jotka luulevat suunnitelmiensa pelastavan maailman. He ovat väärässä. Yksi mies on tulossa, Ihmisen Poika, Herra Jeesus Kristus. Hän yksin pelastaa maailman ja Hän voi nyt tulla uskoville tempauksessa milloin tahansa.

Sananlaskut 3:5-6:

"Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi. Tunne hänet kaikilla teilläsi, niin hän sinun polkusi tasoittaa."

Maranata - Tule Herra Jeesus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com