Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Jumalan profeetallisen Sanan täyttyminen keväällä 2020, kun maailmanhallitusagenda etenee

Tässä jälleen koronaviruskriisin tiimoilta tuore suomentamani Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa luodaan ”ilmestyskirjamainen” katsaus maailman tilanteeseen huhti-toukokuun vaihteessa 2020. Huomataan, että nykytapahtumat ovat toteuttamassa Raamatun profeetallista Sanaa rutosti.

------------------------

Täyttämässä Jumalan Sanaa (Fulfilling God’s Word) :: By Daymond Duck

Published on: May 10, 2020 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/05/10/fulfilling-gods-word-by-daymond-duck/

Ensinnäkin, haluan aloittaa tarjoamalla mielipiteeni jostakin.

Mielestäni Yhdysvallat tulee olemaan osa Pohjois-Amerikan unionia (NAU; nykyisin nimeltään USMCA; NAFTA-korvaussopimus, jonka on nyt tarkoitus tulla voimaan 1. heinäkuuta 2020).

Tämä tekee Yhdysvalloista yhden useista alueellisista maaryhmä-maista, jokaisella alueella tulee lopulta olemaan oma johtaja, lopultakin on 10 aluetta ja johtajaa, ja näitä 10 johtajaa tullaan lopulta kutsumaan kymmeneksi kuninkaaksi (Dan. 7:23-24) ja niitä hallitsee EU.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Yhdysvallat on tulossa moraalisesti ja taloudellisesti heikommaksi, ja Tempaus heikentää Yhdysvaltoja lisää.

Heikompi Yhdysvallat tekee Googin ja Maagogin taistelusta todennäköisemmän, ja se saattaa nopeuttaa kymmenen kuninkaan, EU:n ja Antikristuksen nousua.

Toiseksi, viimeisin artikkelini sanoi, ”22. huhtikuuta 2020 ilmoitettiin, että 19 jäsenmaata G20-ryhmästä piti virtuaalikokouksen ja siinä vaadittiin asiakirjan allekirjoittamista, joka vahvistaa WHO:ta ja antaa sille vastuun koordinoidusta maailmanlaajuisesta vastauksesta koronaviruskriisiin.”

Voimme olla kiitollisia siitä, että presidentti Trump ei allekirjoittanut asiakirjaa, mutta jos hän olisi allekirjoittanut sen, WHO:lla olisi jo valtuudet tunnistaa, merkitä ja seurata kaikkia ihmisiä maapallolla (ks. Ilm. 13:15-17).

Ryhmä aikoo pitää uuden kokouksen 4. toukokuuta 2020; ja tämä on niin tärkeää, että haluan palata siihen.

WHO haluaa, että G20-ryhmä valtuuttaa sen pakottamaan kaikki maan päällä olevat henkilöt tunnistettaviksi, rokotettaviksi ja tatuoitaviksi (Merkityiksi), ja he haluavat kieltää rokottamattomilta oikeuden poistua kodeistaan, käydä työpaikallaan, ostaa, myydä, jne.

Kristillisten seurakuntajohtajien tulee vastustaa poliittisia johtajia, jotka antavat luvan WHO:lle päättää, voivatko seurakunnan jäsenet poistua kodeistaan, tavata ja palvoa keskenään vai eivät.

WHO:n laatimien ohjeiden noudattaminen on se, jonka perusteella jotkut viranomaiset kehottavat kirkkoja tekemään jotakin, pidättävät pastoreita, sakottavat kristittyjä jotka eivät tottele, jne.

WHO julkaisee ohjeen, poliitikot ja tiedotusvälineet sanovat, että meidän on kuunneltava näitä ”tutkijoita ja toimittava heidän tietojensa mukaisesti”, ja he yrittävät pakottaa kristityt alistumaan antamatta kristityille ääntä tässä asiassa.

Miksi kristittyjen tulisi alistua johtajille, jotka sivuuttavat kristillisen kirkon ja tottelevat WHO:n epäuskoisia?

Kuinka Yhdysvaltain kansalaiset voivat edes harkita terveydenhuollon ja uskonnonvapauden hallinnan siirtämistä ulkomaalaisille YK:ssa?

Gates'in isä ajoi Planned Parenthood'in asiaa, ja Gates'illa on monia isänsä uskomuksia.

En tiedä mitä Gates-rokotteessa tulee olemaan, mutta on ollut paljon raportteja siitä, että joissakin rokotteissa käytetään abortoitujen sikiöiden osia.

”...mutta jos sokea sokeaa taluttaa, niin he molemmat kuoppaan lankeavat.” (Matt. 15:14)

Kolmanneksi, 28. huhtikuuta 2020, ilmoitettiin, että lämpökameroita on jo asennettu joihinkin liiketiloihin.

Ihmisiä, joiden lämpötila on yli 100.4 astetta (=38 celsiusta), pyydetään poistumaan.

Useita vuosia sitten kerrottiin, että skannerit sijoitettaisiin kauppojen sisäänkäynnin eteen Ahdistuksen aikana, ja kauppojen ovet eivät aukea ihmisille, joilla ei ole Merkkiä.

Neljänneksi, 30. huhtikuuta 2020, kerrottiin, että Knox County'n (Tennessee) virkamiehet julkaisivat ensimmäisen vaiheen suunnitelmansa (Phase One plan) palvontapaikkojen uudelleen avaamiseksi, ja he ehdottivat:
  • Että kirkot eivät tarjoaisi ehtoollista sosiaalisen etäisyyden takia.
  • Että kirkot estäisivät laulamisen, koska laulajat voivat päästää ilmaan enemmän viruksia.
  • Että kirkot käyttäisivät lahjoituslaatikkoa, jos mahdollista, kolehtilautasten sijaan.
  • Että osallistujat käyttäisivät kasvosuojusta.
  • Että kaikkia kohdeltaisiin kuin heillä olisi virus.
  • Että muuta toimintaa ei olisi kuin ensimmäisen vaiheen palvontaa.
  • Että istuimet erotettaisiin toisistaan takaamaan 6 jalan (1 jalka = n. 30 cm) etäisyys.
  • Että ihmiset säilyttäisivät sosiaalisen etäisyyden tullessaan ja lähtiessään kirkosta.
  • Että kirkot puhdistettaisiin jumalanpalvelusten välillä.
Viidenneksi, 30. huhtikuuta 2020, Bill Gates'in todettiin sanoneen, että ihmisiä voitaisiin alkaa rokottaa hänen koronavirus-rokotteellaan jo 12 kuukauden kuluttua, ja hänen pitäisi pystyä tuottamaan miljardeja rokoteannoksia vuoden 2021 loppuun mennessä.

Kuten olen jo sanonut aiemmin, rokote ja tatuointi (Merkki), joiden eteen Gates ja WHO työskentelevät, eivät ole Pedon merkki, mutta rokote maailmanlaajuisella tunnusnumerolla ja pakollinen, jäljitettävä tatuointi ihon alla, on merkittävä askel kohti Pedon merkkiä (ja tärkeä merkki siitä, että Tempaus on lähellä).

On tärkeää ymmärtää, että Pedon merkki on Antikristuksen merkki, nimi tai numero (Ilm. 13:17); hän on kadotuksen lapsi; Pyhä Henki pidättää häntä; hän tulee Saatanan toiminnan mukaisesti (2. Tess. 2:3, 6-7, 9); hän nousee syvyydestä (Ilm. 11:7); hän pilkkaa Jumalaa (Ilm. 13:6); ja hän teloittaa ihmisiä, jotka kieltäytyvät ottamasta hänen merkkiään (Ilm. 20:4).

Tämä ei tarkoita sitä, että Gates olisi Antikristus, mutta se tarkoittaa Gates'in tavoitteen olevan vahva muistutus siitä, että Saatanan omistama Antikristus on tulossa.

Kuudenneksi, 29. huhtikuuta 2020, kerrottiin, että presidentti Trump on käynnistänyt ohjelman nimeltään ”Operation Warp Speed” ja antanut sille tehtäväksi yrittää tuottaa 300 miljoonaa rokoteannosta vuoden 2020 loppuun mennessä.

Lääkeyrityksiä, tutkijoita, valtion virastoja ja Yhdysvaltain armeijaa on pyydetty työskentelemään yhdessä, Yhdysvaltain hallituksen kustannuksella, lupaavimpien rokotteiden tunnistamiseksi, testaamiseksi ja tuottamiseksi nopealla aikataululla.

Tämä voisi olla vastaus rukoukseen, mutta Fauci on mukana; ja jos se vaatii globaalin tunnusnumeron sekä pakollisen, jäljitettävän tatuoinnin (Merkin), siitä voi tulla kirous niille, jotka jäävät pois Tempauksesta.

Seitsemänneksi, 30. huhtikuuta 2020, Bill Gates kirjoitti: ”Tiedän, että se (kaikkien rokottaminen maapallolla) saadaan aikaan. Ei yksinkertaisesti ole vaihtoehtoa” (huomaa, ettei vaihtoehtoa ole).

Kahdeksanneksi, 1. toukokuuta 2020, presidentti Trump myönsi hätäkäyttöluvan kokeelliselle remdesivir-viruslääkkeelle ja, hänen ansiokseen, Fauci sanoi, että ”sillä on selvä, merkittävä, positiivinen vaikutus taudin paranemisajan lyhentämisessä”, mutta hän kutsui sitä ”ensimmäiseksi askeleeksi”.

Yhdeksänneksi, 29. huhtikuuta 2020, kerrottiin, että YK:n kansainvälisen työjärjestön (ILO) mukaan maapallolla on 3.3 miljardia työntekijää ja melkein puolet (1.6 miljardia) on välittömässä vaarassa menettää työpaikkansa.

Jos tätä ongelmaa ei ratkaista, se johtaa sellaiseen taloudelliseen romahdukseen, aliravitsemukseen, ruttotautikuolemiin, jollaista kuvataan Raamatussa (Ilm. 6:5-8).

Kymmenenneksi, aikaisemmin tänä vuonna juutalainen Sanhedrin haki lupaa uhrata lammas Temppelivuorella pääsiäisen aikaan.

Hallitus antoi heille rukkaset ennakoidessaan muslimiväkivaltaa.

Tällä hetkellä juutalaisia ja muslimeja ei päästetä Temppelivuorelle koronaviruksen aiheuttaman sulkutilan vuoksi.

Joten juutalainen Sanhedrin on pyytänyt hallituksen lupaa uhrata lammas Temppelivuorella 7. toukokuuta 2020.

Toora (viisi ensimmäistä Raamatun kirjaa) antaa niiden, jotka eivät voineet uhrata lammasta pääsiäisenä, tehdä sen kuukautta myöhemmin (4. Moos. 9:10-11).

Se mitä hallitus aikoo tehdä, jää nähtäväksi. [Juutalaisten lupa uhrata Temppelivuorella peruttiin viime hetkellä. Ks. https://www.breakingisraelnews.com/149919/second-passover-reenactment-cancelled-protest-against-possible-secret-deal-banishing-jews-from-temple-mount/, Suom. huom.]

Yhdenneksitoista, Arabiliitto järjesti kiireellisen videokokouksen 30. huhtikuuta 2020 ja tuomitsi Israelin suunnitelmistaan liittää osia Juudeasta ja Samariasta itseensä.

Palestiinalaisjohtajat sanoivat, että Israelin päätös liittää mikä tahansa osa Juudeasta ja Samariasta lopettaa kahden valtion ratkaisun.

Useiden EU-maiden johtajat ovat varoittaneet Israelia olemaan liittämättä mitään aluetta, mutta nyt Netanyahu aikoo lähettää liittämispyyntönsä Israelin Knessetiin 1. päiväksi heinäkuuta 2020. (Yhdysvallat näyttää olevan valmis tunnustamaan Israelin toiminnan.)

Kahdenneksitoista, 2. toukokuuta 2020, raportoitiin, että Yhdysvalloissa on nyt suljettu 28 lihanjalostamoa, ja Kroger sanoi, että joissain kaupoissa tulee olemaan vajausta.

Raamatussa Jumala varoitti kaikkia, että maailmanhallitus on huono asia.

Nyt on selvää, että globalistiset menettelytavat tulevat täyttämään Jumalan Sanan; tuhota maailman talous; luoda maailmanlaajuisia levottomuuksia; sekä köyhdyttää, nälkiinnyttää ja orjuuttaa suuria ihmismääriä maan päällä.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com