Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 29. toukokuuta 2020

Ympäristön asettaminen Pedonmerkille ym. koronaan liittyviä Samuel Korhosen suomentamia artikkeleita toukokuussa 2020

Seuraavassa yksi Samuel Korhosen hiljattain lukijoilleen lähettämistä koronavirus-salaliittoa käsittelevistä artikkeleista sekä linkkejä muihin suomennoksiin hänen tuoreehkossa lukijapostituksessaan (artikkelit tallennettu minun sivuille). Antaa Samuelin kertoa itse sähköpostiviestissään mistä on kyse.

-------------------

Lähettäjä: Samuel Korhonen
Date:
su 17. toukok. 2020 klo 16.34
Subject: Ajanmerkkejä 17.5.2020


Shalom!

Tässä postissa edelleen koronaa, vaikka koko sana jo alkaa tympäistä Aasia. Kuitenkin, koska uutismylly edelleen jauhaa päivät pääksytysten tätä maailmanhistorian suurinta huijausta, on tärkeää tuoda totuuttakin esiin, vaikka TV7:n korona-ekspertti suuresta viisaudestaan huolimatta - tai ehkä juuri siksi - näkee asiat makaroonin läpi ja leimaa puheet salaliitosta hörhöilyksi.

Täällä poikkeuksellisen hyvä koronasaarna: https://www.uskotv.fi/saarnat/jumalanpalvelus-03-05-2020-jarvenpaan-saalem/

Liitteet:

Gary Kah'n artikkeli COVID-19: globaali ehdollistaminen
Pete Garcia'n artikkeli COVID-19(84)
Alan Franklin'in blogikirjoitus Koronavirus ei tapa vain ihmisiä – se on tappamassa maailmantalouden. Raamattu kertoo meille, mitä seuraavaksi tapahtuu
Rob Pue'n artikkeli Heidän salaisuutensa on paljastunut
Terry James'in artikkeli Muutetun ajattelutavan nousu
Todd Hampsonin artikkeli ID2020 & Agenda 2030
Todd Strandberg'in teksti sivustolta Rapture Ready (cat. Nearing Midnight) Ympäristön asettaminen Pedonmerkille (tämä artikkeli tässä julkaisussa)

On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.

Täällä tietoa YWAM:ista, joka vaikuttaa Suomessa nimellä Missionuoret: https://kristitynfoorumi.fi/ywam.pdf. Monilla kristityillä vaikuttajilla Suomessa on YWAM-tausta.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

--------------------------------

Ympäristön asettaminen Pedonmerkille
The Environment Is Set on the Mark of the Beast

by Todd Strandberg, April 26, 2020


Koronavirus-pandemia on saanut monet profetian tutkijat pohtimaan, johtavatko maailman hallitusten ponnistukset viruksen torjumiseksi Pedonmerkin toteutumiseen. Jos he aikovat saada kaikki planeetan kansalaiset jonottamaan rokotteen saamista, niin se olisi sopiva aika jakaa myös mikrosiruimplantti, joka kytkisi heidät 666-rahasysteemiin.

Microsoftin perustaja ja miljardööri "filantrooppi" Bill Gates on laillisesti eronnut vanhasta yhtiöstään, mutta molemmat yksiköt (Microsoft ja Gates-säätiö) ovat sitoutuneet tehtävään, jossa voivat toimia yhdessä. Gates yrittää toteuttaa kauan odotetun pakollisen rokotusohjelmansa. Gates taistelee kauan odotetun pakollisen rokotusohjelmansa toteutumiseksi ja mikä olisikaan parempi katalysaattori sen toteutumiseksi, kuin Wuhanin koronavirus (COVID-19) -kriisi?

Microsoft on kehittänyt laitteen, joka voi lisätä seurantakoodin massarokotukseen. Se on vuorovaikutuksessa ihmiskehon pulssin, lämpötilan ja aivoaaltojen kanssa, niin että voidaan ryhtyä ostamaan ja myymään kryptovaluuttaa. ID2020-implantti olisi vuorovaikutuksessa tietokoneverkkosysteemin kanssa. Kummallista, mutta tämän Microsoft-patentin julkaisunumero on # WO2020060606. Mitä tarkoittaa WO? Voisiko se olla World Order? WO/2020/06/06/06.

Uutisia Gates'ista ja mahdollisesta rokotteesta uudelle koronavirukselle on kiertänyt viikkojen ajan some-foorumeilla. Gates sai pallon liikkeelle maaliskuun puolivälissä osallistuessaan Reddit "AMA" ("Ask me anything") Q&A -tapahtumaan, jossa hän kannatti kansallista seurantajärjestelmää koronavirukselle ja "joitakin digitaalisia varmenteita osoittamaan, kuka on toipunut tai testattu hiljattain, tai sitten kun meillä on rokote, kuka on saanut sen."

Scientific American kertoi joulukuussa, että Gates oli rahoittanut ponnistuksia sellaisen näkymättömän musteen luomiseksi, joka voisi mennä ihmisen ihoon, että nähtäisiin, kuka on rokotettu. Massachusetts Institute of Technology'n bioinsinööri sanoi, että muste voisi antaa tietoa, joka on hyödyllistä taudin torjunnassa ympäri maailman todeten: "Ellei meillä ole hyvää tietoa, taudin hävittäminen on todella vaikeaa."

Media Matters'in katsauksessa todettiin, että salaliitoteoria näytti saavan alkunsa 17. maaliskuuta, kun eräs YouTube-video viruksesta luonnehti "virheellisesti" Gates'in työtä jäljitettävän rokotustiedon kehittämiseksi "globaalin ID-tunnuksen istuttamisena kaikkiin" ja vertasi sitä holokaustin uhrien tatuoimiseen.

Newsmax'in Valkoisen Talon kirjeenvaihtaja Emerald Robinson väitti äskettäin, että Gates haluaa käyttää "rokotteita ihmisten jäljittämiseen," kun taas Fox News -juontaja Laura Ingraham -- joka on tavannut Trump'in keskustellakseen koronaviruksesta - tviittasi, että Gates ym. "globalistit" haluavat käyttää siihen kriisiä. Gates'in nimi näkyi mielenosoituskylteissä, joiden tarkoituksena oli kritisoida Ohio'n sosiaalista etäännyttämismääräystä, kun taas entinen Trump'in neuvonantaja Roger Stone syytti Gates'iä, että hän haluaa "mikrosiruttaa" ihmisiä.

Trump'ia kannattavat tunnetut henkilöt ja Trump'in Valkoisen Talon vieraat "Diamond and Silk" ovat myös ajaneet Gates'iä koskevaa salaliitto-teoriaa tviittaillen, että Microsoftin perustaja toimii salaisessa "agendassa" "maailman hallitsemiseksi rokotteilla" ja vannoen olla ottamatta mitään koronavirusrokotetta, jossa Gates on osallisena. 

Liberaali media ei koskaan puhu näistä Gates'iä koskevista tiedoista, joten harvat tietävät hänen agendastaan. Koska ihmisillä olisi oltava ymmärrys Raamatun profetiasta tietääkseen jäljitettävän rokotteen vaarat, useimmat pitävät sitä hyvänä ideana.

Suuri osa nykyisestä teknologiasta voi käydä hyvin vaaralliseksi vapauksillemme, jos sitä käyttää despoottinen hallitus. Apple ja Google työskentelevät yhdessä Coronavirus Tracking App -sovelluksen kanssa. Älypuhelimet vaihtavat jo tunnistusmerkkivaloja automaattisesti keskenään. Jos jonkun koronavirustesti on positiivinen, sovellus lähettää viestin kaikille älypuhelimille, jotka ovat olleet kontaktissa kyseisen henkilön kanssa. Apple ja Google sanovat, että sovellus on alussa vapaaehtoinen; se ei ole vapaaehtoinen sen jälkeen, kun se on rakennettu käyttöjärjestelmän ohjelmistoon.

Pedonmerkki ei ole enää jotakin tulevaisuudesta. Uskon, että Kiinan sosiaalinen luottopistesysteemi on toimiva malli Pedon luvulle. Siinä vaiheessa, kun Antikristus tulee virallistamaan sen, maailma hyväksyy avoimesti taloudellisen orjuutensa.

"Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi." (Ilm. 13:16-18).

— Todd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com