Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 9. tammikuuta 2021

Profeetallista analyysia Capitol-kukkulan tapahtumista 6.1.2021 by Olli

Antikristus Trump eräällä tavalla asetti hävityksen kauhistuksen ”temppeliin” kongressikapinassa 6.1.2021, joka on ennakkotapaus Raamatun ennustamalle Jerusalemin 3. temppelin saastuttamiselle Antikristuksen toimesta Ahdistuksen ajan puolivälissä (Matt. 24:15)!!!


Presidentti Donald Trump toimii jo kuten Raamatun profetiassa mainittu viimeinen Antikristus, jota Israel tulee palvomaan Messiaanaan (Joh. 5:43). Päättelin tämän yhtäläisyyden loppiaisen tapahtumista Yhdysvaltain pääkaupungissa Washington DC:ssä kun Trump kiihotti puheessaan äärioikeistolaisia kannattajiaan menemään liittovaltion kongressin rakennukseen eli Capitol-rakennukseen, jossa oli määrä vahvistaa Joe Biden'in valinta presidentiksi senaatin istunnossa iltapäivällä. Nyt tämä trumpistien tunkeutuminen kongressirakennukseen, jota muuten pidetään länsimaissa demokratian temppelinä (lue esim. tästä Charles Michel'in Twitter-viesti 6.1.2021) ja jossa 1800-luvun alussa pidettiin sunnuntai-jumalanpalveluksia (ks. https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Capitol#Early_religious_use), vertautuu täysin Jeesuksen ja Danielin kirjan profetioihin Antikristuksesta eli ”pienestä sarvesta” joka saastuttaa ja häpäisee esikuvansa Antiokus Epifanes'in tavoin juutalaisten pyhän palvontapaikan, joka on Israelin pääkaupungissa Jerusalemissa sijaitseva tuleva 3. temppeli (Huom. temppelissä on yleensä kupoli ja Capitol-rakennus sisältää kupolin eli näyttää aivan temppeliltä). Seuraavassa raamatunkohtia tästä tulevasta temppelin saastuttamisesta eli hävityksen kauhistuksen asettamisesta sinne, sekä selityksiä rinnakkaisuudesta äskettäiseen Yhdysvaltain kongressin eli eräänl. pyhäkön häpäisemiseen Trump'in ”sotajoukon” toimesta (Trump puhui myöhemmin ”pakotettuna” Yhdysvaltain demokratian pyhimmän saastuttamisesta, ks. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007728906.html). Huom. juutalaisten Hanukka-juhla liittyy muinaiseen Antiokus Epifanes'in suorittamaan temppelin häpäisyyn. Juhlan historiallista taustaa esim. osoitteessa: https://forssa.adventist.fi/hanukka-juhla 

Raamatusta kohtia ja ajankohtaista tulkintaa niihin:

Matteus 24:15-16 (Jeesus Öljymäen puheessaan koskien lopunaikoja)

15 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa (pukinsarvinen shamaani Jake Angeli seisoi senaatin puheenjohtajan paikalla 6.1.2021) -joka tämän lukee, se tarkatkoon-
16 silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille (USA:n kongressiedustajat pakenivat paikalta kun Trump'in kiihkomieliset kannattajat tunkeutuivat Capitol-rakennukseen);

"QAnon-shamaani" Jake Angeli pukinsarvineen
kongressirakennuksessa eli hävityksen kauhistus

Daniel 11:31 (Danielin kirjan profetia viimeisestä Pohjan kuninkaasta eli Antikristuksesta)

31 Hänen lähettämänsä sotajoukot nousevat ja häväisevät pyhäkön linnoituksineen (väkijoukko jyräsi kongressirakennusta ympäröineen poliisirivistön ja tunkeutui sisälle rakennukseen sen eri puolilta), poistavat jokapäiväisen uhrin ja asettavat sinne hävityksen kauhistuksen. (Trump lähetti kannattajansa kongressiin keskeyttämään senaatin rutiininomaisen toimenpiteen eli ”poistamaan jokapäiväisen uhrin”, jolla olisi vahvistettu Joe Biden'in presidenttiys (ollen siis hyökkäys demokratiaa vastaan). Samalla ”pyhäkkö” häväistiin kun sotkettiin ja rikottiin paikkoja sekä otettiin kuvia ja videomateriaalia, joissa esiinnyttiin halpamaisesti ”pyhäkköä” halveksien. Hävityksen kauhistuksena voisi toimia senaatin puheenjohtajan paikalla pullistellut 'QAnon-shamaani' Jake Angeli, joka on kotoisin Arizonasta.)

Daniel 9:27 (Danielin kirjan profetia Israelin viimeisestä 70. vuosiviikosta, joka on 7 raamatullista vuotta)

27 Ja hän (=Antikristus Trump) tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä (=Antikristus Trump) tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse." (tässä sanonta ”kauhistuksen siivillä” vertautuu hyvin loppiaisen tapahtumiin Washington DC:ssä, jossa vallitsi täysi kaaos)

Daniel 12:11 (Danielin kirjan profetia Israelin ahdistuksen ajasta viimeisinä päivinä)

11 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan (vrt. trumpistien toimintaan ”pyhällä” Capitol-kukkulalla ja Jake Angeli'n esiintymiseen kongressissa 6.1.2021), on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.

Tässä oli hävityksen kauhistusta koskevat raamatunkohdat ja nähdään selvästi miten Trump'in toimet nykyään rinnastuvat hänen tuleviin laittomuuksiinsa, joissa vaikuttaa demoninen henki, kuten on kuvattu tämän artikkelin alkukuvassa, jossa näytetään illukortti vuodelta 1995 Yhdysvaltain kongressia koskien (toteutui nyt loppiaisena). Voit lukea enemmän osoitteessa: https://thebigtheone.com/начался-розыгрыш-карты-иллюминатов-к/ (käännä suomeksi tai englanniksi). Williamilta myös ennakoivaa kirjoitusta tästä tammikuun 6. päivän MAGA-marssista hänen blogisivuillaan: http://endtimesforecaster.blogspot.com/2021/01/the-white-house-ellipse-maga-march.html (4.1.2021)

Lopuksi muutama blogini vieraskirja-viesti liittyen loppiaisen tapahtumiin Washington DC:ssä. Huomatkaa heti Penan kirjoitus, jonka mukaan nyt viimeistään paljastui mikä Trump on miehiään (kristittyjä on eksytetty). Näinhän käy silloin Ahdistuksen ajan puolivälissä, kun juutalaiset näkevät kuka heidän siihen asti palvomansa 'Messias' tosiasiassa on.

OLLIN VIERASKIRJA (viestit aikajärjestyksessä, vanhin ensin)

-------------------------------------

Päivämäärä: 07/01/2021, 13:22:26
Nimi: Pena
Sijoitus: 4 947

Trumpin on turha hakea presidentiksi neljän vuoden päästä. Republikaanit eivät tule tukemaa häntä tämän jälkeen.

Viimeistään nyt maailma näkee millaista porukkaa Trumpin kannattajissa on ja millainen ihminen Trump on.

-------------------

Päivämäärä: 07/01/2021, 16:26:43
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 948

Onko nyt viimeistään toteutunut yksi kohta tästä AK-profetiasta Danielin kirjassa (kelvottomalle ei anneta kuninkuutta) (Dan. 11:21)?

21 Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden. (KR 33/38)

21 And in his estate shall stand up a vile person, to whom they shall not give the honour of the kingdom: but he shall come in peaceably, and obtain the kingdom by flatteries. (KJV)

Joten voisiko Trump palata myöhemmin valtaan Tempauksen ja 3. maailmansodan jälkeen vaikka UFO-eksytyksen kautta (tunnusteot ja ihmeet)? Silloin vallitsee rauha. Ufot selittävät Tempauksen ihmisille ja sanovat, että Trump oli oikeassa vaalivilpin suhteen??

2. Tess. 2:7-12

7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää (=Kristuksen seurakunta?),
8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä (=UFO-eksytys)
10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

Nyt tämä Trumpin presidenttiys oli vain alkusoittoa, jotta hän loisi maaperää myöhempää ilmestymistään varten. Myöskin kristityt testattiin Tempausta varten (nisut vs. lusteet). Mielestäni, jos Trump olisi saanut jatkokauden, niin Dan. 11:21 profetian "ei ollut saapa kuninkaan arvoa" ei olisi toteutunut!! Uskon edelleen, että Donald Trump on Raamatun ennustama kadotuksen lapsi eli laiton AK, sillä niin hyvin kaikki Raamatun profetian luonnehdinnat AK:sta sopivat Trumpiin.

-------------------

Päivämäärä: 07/01/2021, 18:34:44
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 949

Antichrist Trump's Power to Incite Violence and Sow Discord | Bible Prophecy Video 666

https://www.youtube.com/watch?v=IVUZRqtf9iM (tänään)

Trump seems to have an almost supernatural ability to instill loyalty in his followers, and incite them to take any action he wants.

--------------------

Päivämäärä: 08/01/2021, 00:48:21
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 950

Kyllä tämä jumalaton Yle nyt hihhuloi Trumpin viraltapanon puolesta. Tässä eräs tuore uutinen.

Trumpin viraltapanon valmistelu on jälleen alkanut – Demokraattijohtaja: Tämä presidentti ei saa olla virassa enää yhtään päivää

https://yle.fi/uutiset/3-11727574

Yksi mielenkiintoinen lause, jossa Danielin AK-profetian vahvistusta.

"On aika käynnistää 25. lisäys ja lopettaa tämä painajainen. Presidentti on kelvoton tehtäväänsä ja presidentti on sairas, Kinzinger sanoo Twitter-videossaan."

Siis Trump on kelvoton (vrt. Dan. 11:21).

--------------------

Päivämäärä: 08/01/2021, 02:10:31
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 951

Muistakaa, että JUMALA ON OHJAKSISSA! Hän antaa nyt demokraateille luulla voittaneensa (1 Tess. 5:3). Amerikka Babylon on kuitenkin pian tuomiolla. Ja tuomiot koskevat nimenomaan demokraattien vahvimpia alueita: Kaliforniaa ja New Yorkin aluetta! (Simpsonien jakson ennustuksessa näytettiin vuosia sitten USA:n muotoinen lihapihvi, josta leikattiin länsi- ja itärannikko pois. Löytääkö joku videon?) Biden on pian out! Tempaus samoihin aikoihin. Tulee sionistien (illujen yksi haara) hallitsema UMJ Jumalan maan Israelin vuoksi. Valitettavasti RR:n Daymond Duck kuvittelee pelkästään globalistien tai vasemmistolaisten uutta maailmanjärjestystä. Israeliin täytyy tulla valemessias (Joh. 5:43), joka on juutalaisten palvoma. Trump sopii siihen tehtävään, ei kukaan prinssi Charles! Ufot tai alienit auttavat.

--------------------

Päivämäärä: 08/01/2021, 12:13:54
Nimi: CEF NWO
Kotisivu: http://www.cuttingedgefinland.org
Sijoitus: 4 954

"Hän ei aio kuitenkaan luovuttaa. Maldonado suunnittelee saapuvansa Washingtoniin myös 20. tammikuuta, kun Joe Biden vannoo virkavalansa.

– Luulen, että silloin ei olla yhtä kilttejä, Maldonado varoittaa.

– Ja jos jossain vaiheessa käy kutsu puolustaa kansakuntaa, olen mukana, sillä uskon että olemme joutumassa tyrannian valtaan."

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007726509.html

--------------------

Päivämäärä: 08/01/2021, 23:52:20
Nimi: Pekka
Sijoitus: 4 956 

Biden: Trump on ”häpeäksi maalleen” ja kelvoton presidentiksi 

Dan. 11:21
21 Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden. 

Kyllä tästä Trumpista vielä kelvoton saadaan, olkaa huoletta.

--------------------

Päivämäärä: 09/01/2021, 01:28:16
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 957

Niin Pekka..Antikristuksen varsinainen ilmestyminen on 3. maailmansodan jälkeen ja silloin hän asettuu koko maailman johtoon vale-tuhatvuotisessa valtakunnassa. Nuo Dan. 11 luvun jakeet 21-45 koskevat Ahdistuksen aikaa ja jotkut jakeet antoivat esimakua jo Trumpin "ensimmäisessä tulemisessa" USA:n johtajana.

Tässä eri käännöksiä jakeesta 21 ja kommentaareja.

https://biblehub.com/daniel/11-21.htm

-------------------------------------------

Joten kaiken kaikkiaan, tämä Capitol-kukkulan mellakka oli voimakas aikainmerkki Jeesuksen pikaisesta paluusta noutamaan omansa ylöstempauksessa (1. Tess. 4:13-18). Tällaista kongressiin tunkeutumista ei ole tapahtunut koskaan ennen Yhdysvaltojen historiassa, joka on Ilmestyskirjan suuri Babylon (Ilm. 18). Supervalta, joka on riitaantunut itsensä kanssa, ei voi pysyä pitkään.

4 kommenttia:

  1. Facebookissa Jouko Piho jakelee käytännössä jo helvettituomioita: jos ei usko, että Trump voitti vaalit, joutuu helvettiin. Terv. Popcornmies.

    VastaaPoista
  2. BIDENIN mafia vie meidät lopullisesti kohti uuttamaailmanjärjestysrä!

    VastaaPoista
  3. Uusi Trumpin puolue, jonka avulla Fenix-lintu nousee...

    Will The Patriot Party Heal Trump's Deadly Wound? | Bible Prophecy Video, Antichrist, False Prophet

    https://www.youtube.com/watch?v=ntVY3XTylL4 (19.1.2021)

    The Patriot Party is about to arise out of a splintered GOP, and they're looking for Trump to be their leader. Will they be able to heal his deadly wound, and restore him to power?

    Muistutan AK-profetiaa Dan. 11 luvussa.

    21 Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.
    22 Ja sotajoukkojen tulva huuhtoutuu pois hänen edestänsä ja menee murskaksi, niin myös liiton ruhtinas.
    23 Siitä saakka kun liittoudutaan hänen kanssansa, hän harjoittaa petosta. Hän lähtee liikkeelle ja saa ylivallan vähällä väellä (= The Patriot Party).

    VastaaPoista
  4. Mediatiedot: Trump on puhunut uuden patriootti­puolueen perustamisesta

    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007750424.html

    "VALKOISEN TALON myöhään tiistai-iltana Suomen aikaa julkaisemalla Trumpin jäähyväispuheella presidentti puhui ”kansanliikkeestä”, joka on hänen mukaansa vasta alussa.

    ”Nyt kun valmistaudun luovuttamaan vallan uudelle hallinnolle, tahdon teidän tietävän, että aloittamamme liike on vasta alku. Mitään siihen verrattavaa ei ole aiemmin ollut”, Trump sanoi videolla."

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com