Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 18. tammikuuta 2021

Synkkiä päiviä nyt kun Varjohallitus ja globalistinen eliitti ovat saaneet demokraattisen puolueen avulla hallinnan jokaisesta Yhdysvaltain hallinnon haarasta by Daymond Duck 17.1.2021

Tässä pastori Daymond Duck'ilta tuore kannanotto Yhdysvaltain (ja maailman) tilanteeseen nyt kun republikaanit hävisivät kaikilta osin Yhdysvaltain vaalit 2020. Huomautan, että tämä on nimenomaan Duck'in artikkeli, johon suurelta osin yhdyn, mutta en siihen, että tuleva maailmanhallitus olisi anti-Israel sosialistinen järjestelmä, koska Raamatun profetia ilmoittaa Israelille valemessiaan (Joh. 5:43, Jes. 28:15-18) ennen Kristuksen tuhatvuotista valtakuntaa. Tällöin paras Antikristus-ehdokas on Donald Trump, joka nyt koki poliittisen kuolinhaavan. Veikkaanpa, että Jumala tekee Kristuksen 2-vaiheisessa toisessa tulemuksessa ensiksi selvän Illuminatin globalistisesta/kommunistisesta haarasta (nykyinen liberaali maailmanjärjestys) ja sitten 7 vuotta myöhemmin AK:n johtamasta sionistisesta/fasistisesta haarasta (tuleva maailmanjärjestys). Tämän profeetallisella Rapture Ready -sivustolla olevan artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------------

Synkkiä päiviä (Dark Days) :: By Daymond Duck

Published on: January 17, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/01/17/dark-days-by-daymond-duck/

Yhdysvaltain vuoden 2020 presidentinvaalit olivat kiistanalaisimmat ja korruptoituneimmat vaalit Amerikan historiassa (on raportoitu, että lähes 80% republikaaneista, noin 30% riippumattomista, ja 17% demokraateista uskoo petoksen tapahtuneen).

Varjohallitus ja globalistinen eliitti ovat käyttäneet laitonta vaalia korvaamaan presidentin, joka halusi asettaa Amerikan etusijalle, presidentillä, joka ajaa maailmanhallitusta, ja nämä ihmiset ovat nyt lähempänä pitkään-rakastamaansa tavoitetta yhden-maailman hallituksesta, taloudesta ja jumalattomasta globaalista uskonnosta kuin he ovat koskaan olleet.

Viimeisessä artikkelissani kerroin, että tohtori James Dobson oli sanonut, että Georgian osavaltion kahden republikaanisen senaattipaikan menetys johtaa ”kansanhallituksen, kansan avulla ja kansan puolesta” menetykseen, koska demokraatit saavat lisää senaatin paikkoja (Washington DC ja Puerto Rico) ja useampia tuomareita Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen.

Republikaanit menettivät molemmat paikat, joten jos tohtori Dobson on oikeassa, vaalipetos on maksanut Amerikalle ”kansanhallituksen, kansan avulla ja kansan puolesta”.

Varjohallitus ja globalistinen eliitti ovat saaneet demokraattisen puolueen avulla hallinnan jokaisesta Yhdysvaltain hallinnon haarasta, eikä ole mitään keinoa pysäyttää Yhdysvaltojen suvereniteetin luovutusta.

Demoniset voimat ovat vallanneet Amerikan, eikä kansakuntamme tule koskaan toipumaan.

Uskolliset opiskelijat, jotka tutkivat säännöllisesti Raamatun profetiaa, eivät ole yllättyneitä: Olemme jo pitkään opettaneet, että Raamattu ennustaa seuraavaa:
  • Israelin kansakunta perustetaan uudelleen (näin on tapahtunut),
  • Kirkko tulee haaleammaksi (on käynyt toteen),
  • tulee olemaan maailmanlaajuisia pandemioita (pahempia kuin Covid),
  • kristittyjen vainoa (sulkemisia (lockdowns), pastoreita pidätetään, seurakuntia sakotetaan),
  • globaaleja talousongelmia (biljoonien dollareiden elvytyspaketit, monien kansakuntien talous on lähellä romahtamista),
  • maailmanlaajuista nälänhätää (työttömyys ja nälkä ovat leviämässä),
  • törkeää moraalittomuutta ja kauhistuksia Jumalalle (abortti, LGBTQ, jne.),
  • petos lisääntyy (sensuuri, valehtelu, jne.),
  • teknologia kaiken ostamisen ja myymisen seuraamiseksi (tulossa näyttämölle nyt),
  • käteisen poistaminen (digitaaliset valuutat ovat nyt tulossa käyttöön),
  • 10 kuninkaan saapuminen maailmaan (tämä voidaan hyväksyä pian "The Great Reset" -kokouksessa),
  • että Yhdysvaltojen on heikennyttävä (tämä näyttää tapahtuvan nyt),
  • maailmanhallitus (Biden aikoo ajaa sitä),
  • antikristillinen uskonto (demokraatit ovat poistaneet Jumalan puolueohjelmastaan), jne.
Tämä on hengellinen sota; Amerikka ei ole enää kristitty kansakunta; Biden ja Harris ovat osoittaneet, että he näyttävät vihreää valoa globalisaatiolle, palaavat uudelleen Maailman terveysjärjestöön (WHO), ajavat vihreää taloutta (Green New Deal), avaavat Amerikan rajat, ja paljon muuta.

Petos on muuttanut Amerikan yhden puolueen maaksi; äänestys oli arvoton; pelko, turhautuminen ja huoli leviävät; monet pastorit ovat hiljaa; heidän kirkkonsa ovat kuin lampaita, joilla ei ole paimenta susilauman edessä; se ei ole helppoa aikaa kristityille ja patriooteille; tämä on luultavasti Amerikan viimeinen jakso; kansalaiset ovat järkyttyneitä; ja on paljon epävarmuutta siitä, mitä tulevaisuus pitää sisällään meille, lapsillemme, lapsenlapsillemme, jne.

Tämä on saanut minut esittämään näitä ajatuksia:
  • Jumala ei ole yllättynyt, Hän hallitsee edelleen, Kirkkoa on käsketty tarkkailemaan näitä asioita, profetiaa ollaan täyttämässä, ja nämä asiat osoittavat, että tämä nykyinen sukupolvi voisi olla päätesukupolvi (Matt. 24:32-34).
  • Jan Markell sanoi: ”Asiat eivät ole hajoamassa; asiat ovat loksahtamassa paikoilleen”, ja pastori J.D. Farag sanoi: ”Jumala ei yritä tehdä sinua onnelliseksi. Jumala yrittää saada sinut valmiiksi.”
  • Tämä maailma ei ole kristityn toivo tai koti; kristityn toivo ei ole Kristuksen vastainen maailmanhallitus, korruptoituneet poliitikot, poliittisesti motivoituneet tuomarit ja tuomioistuimet, tai muu kuin seurakunnan Tempaus (Joh. 11:11; Tiitus 2:13).
  • Tempaus-kirjoitusten tarkoituksena on antaa kristityille tietoa ja lohdutusta tulevaisuudestaan sekä kuolleitten rakkaittensa tulevaisuudesta (1. Tess. 4:13-18).
  • Kristityt eivät ole yksin (Johannes 14:16).
  • Helvetin portit eivät tule voittamaan Kristuksen seurakuntaa (Matt. 16:18).
  • Mikään ei voi erottaa kristittyjä Jumalan rakkaudesta (Room. 8:38-39).
  • Kristittyjen tulee asettaa kiintymyksensä Taivaaseen, pysyä lujina, elää Jumalan sanan mukaan, pitää mielessä Kristuksen tuomioistuin, ja tietää, että syntimme tavoittavat meidät (Kol. 3:2; Matt. 4:4; 2. Kor. 5:10; 4. Moos. 32:23).
  • Haalea asenne, pastoreiden hiljaisuus, ja Kirkon jäsenet, jotka tuntevat hyvin vähän Raamattua, merkitsevät aikakauden loppua (Ilm. 3:15-18).
  • Ihmisten, joita ei ole pelastettu, tulisi nopeasti ja vilpittömästi uskoa Jeesukseen (ei kasteeseen tai seurakuntaan liittymiseen) syntiensä anteeksisaamiseksi (Sananl. 3:5-7; Johannes 3:16; 14:6).
  • Kristittyjen tulisi rakastaa muita, tehdä hyviä töitä, käydä kirkossa, saada evankeliumi ulos (kaikille, mutta erityisesti heidän perheelleen), rukoilla usein, rukoilla Jerusalemin rauhan puolesta, jne. (Hepr. 10:24-25; Mark. 16:15; Ps. 122:6)
  • Kristittyjen tulisi tarkkailla merkkejä ja rukoilla, että Jumala pitää heitä kelvollisina Tempaukseen ennen Ahdistuksen ajan alkua (Luuk. 21:36).
  • Tiedä, että Jumala nostaa johtajat ja Hän tuo ne alas. Hänellä oli syy asettaa Trump virkaan (koska israelilaismielinen Trump on lopull. Antikristus, Suom. huom.), Hänellä on syy Trump'in poistamiseen, ja syy Biden'in asettamiseen virkaan (eräänl. kuolinhaava Antikristukselle, joka lopulta vain vahvistaa häntä (Phoenix Rising), Suom. huom.). Minulla on tapana uskoa, että Jumala on valmis antamaan maailmanhallituksen edetä, ja Trump olisi ollut sen tiellä (puppua, sionistinen maailmanhallitus tulee Trumpin johdolla myöhemmin – Biden on nyt sen tiellä (Dan. 11:20-21), Suom. huom.).
  • Jumalan ennustusten on täytyttävä, ja hyvää tulee jokaisesta tilanteesta (Ilm. 1:1; Room. 8:28).
Tässä on enemmän ajatuksiani erilaista linjaa pitkin:
  • Tammikuun 6. päivänä 2021, vihainen väkijoukko hyökkäsi ja rikkoi Yhdysvaltojen Capitol-rakennusta, ja traagisesti yksi ihminen tapettiin melkein välittömästi, monia muita kuoli, useita poliiseja loukkaantui, ja siellä tapahtui omaisuusvahinkoja.
  • Poliitikot ja asiantuntijat syyttivät välittömästi Trump'ia, mutta Kongressin, FBI:n, CIA:n, tiedotusvälineiden ja Yhdysvaltain korkeimman oikeuden täytyy jakaa syy (on myös raportoitu, että Antifa ja Black Lives Matter olivat mielenosoittajien joukossa ja vastuussa osasta väkivaltaa; tammikuun 7. päivänä ilmoitettiin, että 2 Antifa'n jäsentä oli jo tunnistettu kasvojentunnistustekniikan avulla. Jotkut virkamiehet kieltävät sen, mutta he osoittautuivat totuudettomiksi vuoden 2016 Venäjä-salaliitto huijauksessa).
  • Barack Obama ja Chuck Schumer ovat ylpeilleet muuttavansa Amerikkaa perusteellisesti, ja he ovat olleet mukana.
  • Edustajainhuone yritti dumpata Trump'ia neljän vuoden ajan, syytti häntä väärin, syytti häntä turhaan ja sivuutti Biden'ien ja Clinton'ien rikokset.
  • FBI, CIA, ym. valehtelivat ja syyttivät ihmisiä väärin perustein, koska he halusivat kaataa Trump'in, eikä lähestulkoon mitään ole tehty.
  • Erityissyyttäjä nimitettiin tutkimaan Clintoneja ja Venäjä-salaliitto huijausta, ja yleisölle on luvattu raportti vuosien ajan, mutta sitä ei ole koskaan julkaistu, ja se todennäköisesti peitetään.
  • Poliitikot, tiedotusvälineet ja jotkut poliisit väittävät, että olemme lakia noudattava kansakunta, mutta he ovat jättäneet huomiotta neljä vuotta kestäneen Antifa'n ja Black Lives Matter (BLM) -liikkeen mellakoinnin, ryöstelyn, tulipalojen sytyttämisen, ihmisten vahingoittamisen, ja poliisia vastaan hyökkäämisen.
  • Huolimatta valtavista todisteista koskien vaalipetosta, tuomarit ovat kieltäytyneet kuulemasta todisteita, Yhdysvaltain korkein oikeus ei ole tehnyt mitään, ja joidenkin mielestä väkivalta on ainoa vastaus (Jumala on ainoa vastaus).
  • Asiantuntijat alkoivat heti sanomaan, että ”meidän täytyy yhdistyä”, mutta sitä ei tapahdu, koska vasemmiston määritelmä ”yhdistymisestä” on, että oikeiston on täysin alistuttava. Vasemmisto ei koskaan hyväksy abortin, seksuaalisen perversion, huumeiden väärinkäytön, jne. rajoituksia (Ilm. 9:20-21), eivätkä tosi kristityt tule antamaan täysin periksi.
Yksinkertaisesti sanottuna, väkivalta on väärin, mutta Washington on korruptoitunut ja rikki; turhautuminen alkoi rakentua ennenkuin Trump pyrki presidentiksi. Miljoonat ihmiset eivät halua vallanpitäjien mielivaltaa, yhden puolueen hallintaa, äänensä kuulumattomuutta, Amerikan rajojen avaamista, Amerikan suvereniteetin luovuttamista, antaa pelastumattomien diplomaattien YK:ssa kertoa Yhdysvalloille mitä lakeja meidän on hyväksyttävä, erilaisia ​​äänestyssääntöjä eri ihmisten kohdalla, Clinton'ien ja Biden'ien rikosten sivuuttamista, poliisia vastaan hyökkäämistä, poliisin rahoituksen epäämistä, ja tuomareita, jotka sivuuttavat lain ja oikeuden oman puolueensa hyväksi.

Minua surettaa sanoa tämä, mutta en usko, että Kongressi kuuntelee. Raamatun profetian mukaan abortti, perversio, huumeiden väärinkäyttö, ja globalismi räjähtävät; sananvapaus ja uskonnonvapaus vähenevät; uskovien vainot ja antisemitismi lisääntyvät; väkivalta lisääntyy; Kirkossa ei tule olemaan herätystä; ja Jumala lähettää pian Ahdistuksen ajan käsittelemään jumalatonta hallintoa Amerikassa ja muualla maailmassa.

Toisaalta olen iloinen voidessani sanoa, että Jumala kuuntelee kansansa valituksia. Maailma on synkkä, mutta valoa on tulossa, ja nämä traagiset tapahtumat ovat syitä toivolle (1. Tess. 5:4-9).

Kristityn tulevaisuus on loistava, ja maailmanhallituksen sekä Ahdistuksen ajan läheisyys tarkoittaa sitä, että seurakunnan Tempaus (Rapture) on lähellä.

En tiedä miten määritellä sana lähellä, mutta uskon rehellisesti, että 10 ihmisen nimittäminen hallitsemaan maailmanhallitusta seuraavien 4 vuoden aikana on selvästi huomioitava mahdollisuus.

Tässä on lisää juttuja, jotka tekivät uutisotsikoita:

Ensinnäkin, koskien vääriä syyttäjiä, demokraatit ylistivät ja pelastivat mellakoitsijoita, ryöstelijöitä, ja tuhopolttajia joissakin kaupungeissa, mutta 7. tammikuuta 2021, Biden kutsui niitä, jotka hyökkäsivät Capitol-rakennukseen, ”mellakoitsijoiksi, kapinallisiksi ja kotimaisiksi terroristeiksi.”

Joissakin raporteissa sanottiin, että sadat tuhannet ihmiset osallistuivat March to Save America -marssille, ja noin 40-50 000 meni Capitol-kukkulalle.

Siten suurin osa Washingtoniin menneistä ei osallistunut väkivaltaan.

Väkivalta on väärin, ja jos demokraatit haluavat ”yhdistyä”, heidän tulisi tunnustaa, että suurimmalla osalla niistä, jotka menivät Washingtoniin, on laillisia valituksia, joihin on puututtava, ja myönnettävä totuus Antifa'n ja Black Lives Matter'in osallisuudesta.

Valitettavasti on kaikki syyt uskoa, että tekopyhyys, valhe ja petos vallitsevat.

Toiseksi, yksi TV-kommentaattori sanoi, että syy, miksi Pelosi, Schumer, Ilhan Omar ja muut haluavat poistaa Trump'in virasta, josta on alle 2 viikkoa jäljellä, johtuu siitä, että virasta erottaminen tekee hänet kelpaamattomaksi pyrkimään presidentiksi 4 vuoden kuluttua.

He eivät selvästikään tiedä, että heillä ei ole valtaa siihen, kuka pyrkii presidenttiehdokkaaksi neljän vuoden päästä, koska Jumala nostaa johtajiamme.

Mielestäni Yhdysvaltain presidentti voisi hyvinkin olla yksi kymmenestä kuninkaasta Antikristuksen alaisuudessa neljän vuoden kuluttua (en aseta päivämäärää Tempaukselle).

Muuten, sen sanominen, että vaalit oli varastetut, ei ole syytteenalainen rikkomus.

Kolmanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua, 4. tammikuuta 2021, Iran ilmoitti rikastavansa uraania nyt 20 prosentin tasolle.

Israelin pääministeri Netanyahu sanoi, että Iran yrittää kehittää ydinaseita, eikä Israel anna heidän tehdä sitä.

Olen sanonut sitä jo pitkään, mutta nyt viimeisinä päivinä, vuotten lopulla, Googin ja Maagogin taistelu voisi olla lähellä (Hes. 38:8, 16).

Neljänneksi, 6. tammikuuta 2021, pastori Franklin Graham sanoi: ”Me (Amerikka) olemme vaikeuksissa. Uskon, että Jumalan tuomio on tulossa, sillä kansakuntamme synnit ovat suuria ja ne ovat löyhkä Luojamme sieraimiin.”

Viidenneksi, nälänhädän osalta, 7. tammikuuta 2021, Bloomberg ilmoitti, että maailmanlaajuiset elintarvikkeiden hinnat nousivat korkeimmalle tasolleen 6 vuoteen joulukuussa 2020, ja ne todennäköisesti nousevat edelleen vuonna 2021.

Ruoan korkeampien hintojen odotetaan lisäävän inflaatiota.

Kuudenneksi, paikka, jonka uskotaan olevan se paikka, jossa Johannes Kastaja kastoi Jeesuksen, on Israelin ja Jordanian välisellä alueella, joka nimettiin sota-alueeksi yli 50 vuotta sitten.

Alueelle asetettiin maamiinoja, ja ihmisiä kehotettiin pysymään poissa.

Kaksi vuotta sitten, Israel aloitti maamiinojen poistamisen, ja alue on nyt julistettu turvalliseksi.

Tammikuun 10. päivänä 2021 kerrottiin, että ryhmä kiersi aluetta ja piti siellä kasteseremonian.

Seitsemänneksi, koskien Trump'in, sekä kristittyjen ja konservatiivisten verkkosivustojen sensuuria, 10. tammikuuta 2021 raportoitiin, että Biden'illä on ainakin 14 Amazon'in, Apple'n, Facebook'in, Google'n ja Twitter'in nykyistä tai entistä johtajaa valmiina palvelemaan hänen hallinnossaan tai neuvomaan hänen siirtymäkauden tiimiään.

Mielestäni, yksi sensuurin ensisijaisista syistä on hiljentää kuka tahansa, joka vastustaa Amerikan suvereniteetin luovuttamista maailmanhallitukselle.

Kahdeksanneksi, 10. tammikuuta 2021 ilmoitettiin, että Biden'in verkkosivustolla olevassa julkaisussa sanotaan, että hänellä on suunnitelmia romuttaa Kansallinen kivääriyhdistys (NRA) ja ”lopettaa meidän epidemian kaltainen aseväkivalta.”

Yksityiskohtia ei ole paljon, mutta NRA:n mukaan Biden tulee tekemään ”yhteishyökkäyksen aseiden omistajien oikeuksia vastaan.”

Lopuksi, Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com