Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Vaikea sanoa mitä tulemme kohtaamaan jos Tempausta ei tapahdu pian ts. Jumalan tuomio ei kohtaa maailmaa by Daymond Duck 24.1.2021

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolta luetellaan useita kohtia, jotka viittaavat siihen, että elämme profeetallisia aikoja ja on vaikea sanoa, mitä Jumalan kansa tulee kohtaamaan, jos Tempausta ei tapahdu pian. Globalistien pahat suunnitelmat alkavat näkyä maailmassa Joe Biden'in presidenttiyden myötä ja voidaan hyvinkin aavistaa Jumalan tulevat tuomiot eritoten Amerikkaa kohtaan. Kuuntele esim. tämä Jonathan Cahn'in tuore varoitus nyky-Amerikalle: https://www.youtube.com/watch?v=hrCtoQUXnmce (Prophetic Message to Joe Biden!) Myös RR mainostaa tätä Cahn'in profeetallista varoitusta: https://www.raptureready.com/2021/01/26/prophetic-message-to-joe-bidenvideo-by-jonathan-cahn/

-------------------------

Vaikea sanoa mitä tulemme kohtaamaan (No Telling What We Will Face) :: By Daymond Duck

Published on: January 24, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/01/24/no-telling-what-we-will-face-by-daymond-duck/

Kun olen mennyt paikasta toiseen puhumaan ja opettamaan Raamatun profetiaa, olen usein sanonut, että jos Tempausta ei tapahdu pian, on vaikea tietää, mitä kansakuntamme ja Jumalan kansa tulevat kohtaamaan.

Yksikään tavallinen ihminen ei olisi voinut kuvitella asioita, joita ihmiset näkevät ja tekevät nyt. Osa siitä on ainakin demonista, ja jos nämä ovat synnytystuskia, asiat vain pahenevat, ja on vaikea sanoa, mitä kansakuntamme ja Jumalan kansa tulevat kohtaamaan lähitulevaisuudessa.

Globalisteilla on suuria suunnitelmia, mutta he eivät ole ohjaksissa; he vain luulevat olevansa.

Mitä enemmän he torjuvat Jumalan vaikutusta Yhdysvaltoihin ja kääntyvät Hänen kansaansa vastaan, sitä enemmän he täyttävät Raamatun profetiaa ja herättävät Hänen vihaansa.

Älä tee virhettä tämän suhteen; valeuutiset, väärennetyt vaalit, valheellinen ilmastonmuutostiede, valheellinen koronavirus-tiede, väärennetyt asiakirjat oikeusministeriössä, väärät arvot, ja yhtenäisyys Washington DC:ssä ja Amerikan tuomioistuimissa, jne., eivät ole Jumalasta.

Hän on totuus, me elämme profeetallisia aikoja, ja tässä on useita syitä lisää uskoa siihen:

Ensinnäkin, Raamatun mukaan Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen; mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät (1. Moos. 1:26-27).

Biden lupasi poistaa Amerikan tunnustuksen vain kahdelle sukupuolelle hallintonsa ensimmäisenä päivänä.

Pelosi on jo yrittänyt tehdä tämän hyljäten sanojen isä, äiti, poika ja tytär käytön edustajainhuoneessa.

Tämä on vakavampaa kuin LGBTQ-agendan huomioiminen.

Se on selvää Jumalan sanan hylkäämistä ja erehdystä ajatella, että Amerikka voi tarkoituksellisesti panna sivuun Raamatun ilman seurauksia.

Toiseksi, tammikuun 13. päivänä 2021, Yhdysvaltain edustajainhuone asetti presidentti Trump'in virkasyytteeseen jo toisen kerran.

Tällä kertaa demokraatit syyttivät häntä "kapinaan yllyttämisestä" Yhdysvaltain Capitol-kukkulalla 6. tammikuuta 2021 pidettyjen mielenosoitusten vuoksi.

He sanoivat, että hän ”antoi toistuvasti vääriä lausuntoja väittäen, että presidentinvaalien tulokset olivat väärennetyt eikä niitä pitäisi hyväksyä.”

Yhdysvaltain senaatin on nyt hyväksyttävä tai hylättävä tämä virkasyyte.

Trump sanoi, että hänen syytteeseenpanonsa on "jatkoa maamme historian suurimmalle ja julmimmalle noitajahdille ja se aiheuttaa valtavaa vihaa, jakautumista ja tuskaa. . . mikä on erittäin vaarallista USA:lle, varsinkin tällä erittäin herkällä hetkellä.”

Jos Antifa'n ja BLM:n mellakointi, ryöstely ja tuhopoltot olivat perustuslailla suojattua sananvapautta, niin miksi hyökkäys Capitol'iin ei ollut perustuslain mukaista sananvapautta?

Vastaus on, että kumpikaan näistä ei ole perustuslailla suojattua sananvapautta, ja ongelmana on päätöksiä tekevien ihmisten luonteenlaatu ja motiivit.

Raamatun mukaan Antikristus jättää totuuden huomiotta ja valitsee petoksen (Dan. 8:12).

Tämä antikristuksen henki (valehtelu, puolitotuudet, väärä informaatio, ja poliittinen kiertely) on nykyään hyvin aktiivinen Washington DC:ssä.

On helppo ymmärtää, miksi kadotetut uskovat valheita ja iloitsevat vääryydestä Ahdistuksen aikana (2. Tess. 2:11-12).

Kolmanneksi, on raportoitu, että 80 kunnallista ja rikosoikeudellista syytettä, mukaan lukien yli 15 000 dollarin sakot päivää kohden, on nostettu Atilis Gym kuntosali/fitness-keskuksen omistajia vastaan New Jersey'ssä (NJ), samalla kun he taistelevat osavaltion tuomioistuimessa lukituksen (lockdown) vuoksi, jossa heidän liiketoimintaansa rajoitetaan Covid'in leviämisen estämisen varjolla.

Joskus yöaikaan 13.-14. tammikuuta 2021 ilman ennakkovaroitusta tai lupaa, NJ:n virkailijat takavarikoivat Atilis'in pankkitilillä olevat varat.

On ollut raportteja, että hallinnon virkamiesten (ja rahoitusvaikeuksissa olevien pankkien) toimesta suoritettu takavarikointi on yleistymässä, kun halu jakaa varallisuutta kasvaa ja Amerikan taloudellinen tilanne pahenee.

Neljänneksi, koskien vainoa: 14. tammikuuta 2021 kerrottiin, että piispa Joseph Strickland oli sanonut TV-ohjelmassaan, että kristittyjen ”on oltava valmiita uudelle marttyyrien aikakaudelle. . . ollakseen uskollisia Jeesukselle Kristukselle.”

Piispa lisäsi, että jos asiat menevät näin, kristityt ”eivät voi kieltää totuutta, ja meidän pitäisi vastustaa.”

Viidenneksi, myöskin koskien vainoa: Project Veritas julkaisi 12. tammikuuta 2021 videon, jossa PBS:n (yhdysvaltalainen julkisen palvelun televisioverkko) asiamies ehdottaa, että Trump'in äänestäjien lapset tulisi laittaa uudelleenkoulutusleireille.

PBS erotti asiamiehen ja kielsi hyväksyvänsä sen, mitä hän sanoi.

Kuudenneksi, 11. tammikuuta 2021, GoDaddy (yksi Yhdysvaltojen ja maailman suurimpia domainien eli verkkotunnusten rekisteröijiä) sulki AR15.com -sivuston, joka on maailman suurin asesivusto, ilman syytä.

AR15.com on löytänyt toisen isännän ja odottaa palaavansa verkkoon muutamassa päivässä.

On tärkeää ymmärtää, että globalistit haluavat riisua Amerikan aseista, kontrolloidakseen niitä, jotka saattavat taistella Yhdysvaltojen suvereniteetin luovuttamista vastaan.

Seitsemänneksi, Biden'in tuki maailmanhallitukselle, Yhdysvaltain ja Meksikon välisen rajan avaamiselle, reitin tarjoamiselle kansalaisuuteen yli 11 miljoonalle maahanmuuttajalle, maahanmuuttajien karkotusten lykkäyksen myöntämiselle, maksuttoman terveydenhuollon tarjoamiselle maahanmuuttajille, jne. on jo johtanut tuhansien maahanmuuttajien (joista monilla on Covid) karavaaniin kera suunnitelmien astua Yhdysvaltoihin ja on ennustettu, että tulevaisuudessa tulee olemaan karavaaniaaltoja.

Biden'in virkamiesten mukaan joidenkin näiden käytäntöjen toimeenpano vie muutaman kuukauden, mutta hän aikoo viedä ne läpi.

Kahdeksanneksi, Raamattu opettaa, että Israel tulee olemaan vauras kansakunta, jolla on hopeaa ja kultaa, karjaa ja tavaroita vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä (Hes. 38).

Tammikuun 14. päivänä 2021 ilmoitettiin, että 3 kansainvälistä luottoluokituslaitosta (Fitch, S&P ja Moody’s) ovat antaneet Israelille ”A +” -luottoluokituksen Covid'in aiheuttamista ongelmista huolimatta.

Yhdeksänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua (Hes. 38-39) vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä:
  • Tammikuun 13. päivänä 2021 ilmoitettiin, että 18 Israelin tekemässä iskussa Iranin kohteisiin Syyriassa kuoli 57 ihmistä (14 syyrialaista taistelijaa, 16 irakilaista taistelijaa, 11 afganistanilaista taistelijaa ja 16 tuntemattoman kansalaisuuden omaavaa taistelijaa). Israel on iskenyt viholliskohteisiin Syyriassa jo vuosia, mutta tämä on suurin kuolonuhrien lukumäärä yhdessä iskujen sarjassa.
  • Tammikuun 14. päivänä 2021 ilmoitettiin, että Israelin puolustusvoimien kotirintaman komentokeskus (Israeli Defense Forces Homefront Command) on julkaissut videon, jossa kansalaisia ​kehotetaan ​pitämään radiota henkilökohtaisissa pommisuojissaan sen varalta, jos Israelissa tapahtuu sähkökatko tai Internet lakkaa toimimasta.
  • Tammikuun 2021 alussa, Iran ilmoitti aloittaneensa uudelleen uraanin rikastamisohjelmansa 20 prosenttiin, mikä tuo kansakunnan vain askeleen päähän 90 prosentin rikastuksesta ja mahdollisuudesta tuottaa ydinaseita.
  • Tammikuun 14. päivänä 2021 ilmoitettiin, että IDF työskentelee kolmella tapaa pysäyttääkseen Iranin ydinohjelman, ja yksi on sotilaallinen hyökkäys. Eräs Israelin virkamies ehdotti, että Israel saattaisi käynnistää sotilasiskun, mikäli Biden'in hallinto liittyy uudelleen sopimukseen, jonka Obama-Biden hallinto teki Iranin kanssa.
  • Jos Hesekiel 38-39 luvuissa mainitut kansat hyökkäävät täysimittaisesti Israelia vastaan, ihmisten tulisi tietää se, että Raamatussa sanotaan selvästi, että tämä ennustus toteutuu vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä.
Kymmenenneksi, Big Tech'in (suuret teknoyritykset) suorittama sananvapauden tukahduttaminen Yhdysvalloissa on herättänyt kritiikkiä useiden maiden johtajilta.

Jos Big Tech pääsee kuin koira veräjästä Yhdysvaltain presidentin hiljentämisen suhteen, he voivat todennäköisesti hiljentää minkä tahansa muun maanpäällisen johtajan ja päästä kuin koira veräjästä sen suhteen.

Jos Big Tech voi vaikuttaa Yhdysvaltain vaalien tuloksiin, he voivat vaikuttaa minkä tahansa maan vaalitulokseen.

Pedon merkin tarkoituksena on sulkea vastustus Antikristuksen hallinnolle.

Big Tech on:
  • Nimittänyt itsensä sananvapauden poliisiksi maailmassa.
  • Suonut itselleen vallan päättää, keiden tulisi hallita kansakuntia.
  • Yrittänyt vaientaa Hunter Biden'in Yhdysvaltoihin kohdistuvien rikosten julkaisemisen ja Joe Biden'in osallistumisen näihin Hunter'in rikoksiin.
  • Yrittänyt poistaa lähes 75 miljoonan Yhdysvaltain kansalaisen sananvapauden.
  • Uhannut poistaa alustoiltaan yritykset, jotka antavat lähes 75 miljoonalle Yhdysvaltain kansalaiselle mahdollisuuden puhua vapaasti.
  • Twitter'in Jack Dorsey (kenties varjohallituksen vaikutuksen alaisena) on kuvattu videolla sanomasta, että miljoonien Yhdysvaltain kansalaisten sensuuri on vasta alkanut.
  • Ahdistuksen aikana ihmiset pakotetaan tukemaan Antikristuksen hallintoa tai muutoin heidät tapetaan (saatanallinen vastarinnan hiljentäminen).
TIEDOKSI: Parler.com'in toimitsijat uskovat, että heidän verkkosivustonsa on täysin toimintavalmis tämän kuun loppuun mennessä.

Yksi tapa, jolla lukijat voivat ilmaista heidän inhonsa sensuuria kohtaan, on siirtyä Apple'sta, Amazon'ista, Google'sta, jne., Parler'iin heti, kun sivusto palaa takaisin.

Kristittyjen, konservatiivien, ja muiden on käytettävä ja tuettava verkkosivustoja, jotka eivät sensuroi heitä ja yritä hallita meidän vaaleja.

Yhdenneksitoista, koskien petosta, vääriä syytöksiä ja valehtelemista aikakauden lopussa: 14. tammikuuta 2021 ilmoitettiin, että James Earle Sullivan, ryhmän nimeltä Insurgence USA (Nouse kapinaan USA) perustaja, on pidätetty ja hän ilmestyy oikeuteen tuona päivänä.

Sullivan on myöntänyt, että hän meni Capitol-rakennukseen murskatusta ikkunasta ja yllytti väkivaltaan.

Hän videoi toimintaansa, julkaisi videon ja nauhoitti itsensä sanoen olevansa Black Lives Matter'in kannattaja.

Tallennetuista todisteista huolimatta jotkut poliitikot ja tiedotusvälineet sanovat, että vain Trump'in kannattajat olivat mukana mielenosoituksissa Capitol-rakennuksessa.

Kahdenneksitoista, 14. tammikuuta 2021 ilmoitettiin, että newyorkilaisen tuomarin 34-vuotias poika on pidätetty osallistumisestaan Capitol-kukkulan mielenosoituksiin.

Hän on rekisteröity demokraatti, hänellä oli yllään turkis, varastettu poliisiliivi, ja kuljetti mukanaan suurta keppiä Capitol'issa otetuissa kuvissa. (ks. https://abcnews.go.com/US/fur-pelted-man-photographed-capitol-police-shield-facing/story?id=75202170)

Kolmanneksitoista, koskien maailmantalouden romahtamista, joka tapahtuu seurakunnan Tempauksen jälkeen: Biden on ilmoittanut suunnitelmista, jotka koskevat 1.9 biljoonan dollarin koronavirus-elvytyspakettia ja minimipalkkaa 15 dollaria per tunti.

Jos en erehdy, Yhdysvallat on käyttänyt noin 6 biljoonaa dollaria elvytyspaketteihin, ja monet Amerikan viholliset luottavat siihen, että nämä menot laukaisevat Yhdysvaltain talouden romahduksen.

Yli 100 000 pientä yritystä on pysyvästi suljettu Covid'in takia, tuhannet muut ovat lähellä konkurssia, ja jotkut asiantuntijat sanovat, että Biden'in minimipalkan nostaminen johtaa liiketoiminnan kustannusten kasvuun, mikä saa enemmän yrityksiä kaatumaan ja lisää työttömyyttä.

Jotkut sanovat, että kun Amerikka menee, niin samalla menee myös muu maailma.

Neljänneksitoista, koskien Amerikan heikentymistä ja Israelin nousua aikakauden lopussa: 14. tammikuuta 2021 raportoitiin siitä, kun vaikutusvaltainen rabbi Israelissa varoittaa, että Amerikka on jakautunut enemmän kuin useimmat ihmiset ymmärtävät.

Rabbi sanoi, että demokraatit korvaavat oikeudenmukaisuuden arvot poliittisen korrektiuden arvoilla, se aiheuttaa jakautumista, ja laukaisee Amerikan kaatumisen.

Hän sanoi: ”Tämä on surullinen hetki, mutta se tapahtuu.”

Hän lisäsi, että tämä on osa Jumalan Israelia koskevaa suunnitelmaa, ja kehotti Israelin johtajia valmistautumaan johtajuusrooliinsa maailmassa.

Viidenneksitoista, 18. tammikuuta 2021 ilmoitettiin, että Israel aikoo edelleen nimetä pian Temppelivuorelle rakennettavan rautatieaseman "Donald J. Trump -asemaksi".

Ryhmä rabbeja sanoi, että uusi rautatieasema palvelee kolmatta Temppeliä, eikä Trump'in yhteydestä uudelleenrakennettuun Temppeliin ole epäilystäkään.

Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi.

Hän on ainoa presidentti, joka on pitänyt lupauksensa siirtää Yhdysvaltain suurlähetystö Jerusalemiin, ja ainoa presidentti, joka on vieraillut Länsimuurilla.

Kuudenneksitoista, 18. tammikuuta 2021 ilmoitettiin, että eroavan Capitol -poliisipäällikön mukaan Trump aloitti hänen 6. tammikuuta 2021 pitämänsä puheen Ellipse -puistossa (josta on 35 minuutin kävelymatka Capitol'iin) klo 12:00 ja lopetti sen klo 13:11.

Klo 13:10 Trump päätti puheensa käskemällä väkijoukkoa "taistelemaan helvetin lujasti".

Poliisipäällikön mukaan (ja tämä on virallinen aikajana), ensimmäinen mielenosoittajaryhmä saapui Capitol'iin noin klo 12:40 (samalla kun Trump puhui vielä noin 35 minuutin kävelymatkan päässä ja noin 30 minuuttia ennenkuin Trump käski väkijoukkoa taistelemaan helvetin lailla).

Toisilla oli aikaa päästä sinne, kun Capitol'iin murtauduttiin (klo 13:59), mutta edustajainhuone syytti Trump'ia mielenosoittajien yllyttämisestä, vaikka monet olivat jo Capitol'illa ennenkuin Trump väitetysti "yllytti ketään".

Seitsemänneksitoista, 15. tammikuuta 2021, Bill Koenig sanoi: ”Big Pharma (iso lääketeollisuus) painostaa myös FDA:ta (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) lopettamaan tai voimakkaasti rajoittamaan pääsyä hydroksiklorokiiniin tai ivermektiiniin.”

Prophecy Plus ei suosittele ketään käyttämään näitä lääkkeitä, ja kaikkien on vastattava omasta päätöksestään, mutta koska tohtori Kory kertoi Yhdysvaltain senaatille, että joukko hyvin arvostettuja lääkäreitä ajattelee, että ivermektiini on turvallinen ja tehokas estämään Covid'ia useimmissa ihmisissä, jotkut ovat ostaneet ivermektiiniä (sininen neste, 250 ml pullo, 2 kaatonokkaa) maataloustarvikekaupoista ja amazon.com'ista.

TIEDOKSI: Tammikuun 18. päivänä 2021, lifesitenews ilmoitti, että Intia on kehittänyt tehokkaan ja turvallisen Covid-hoitopakkauksen, joka käyttää ivermektiiniä ja myy sitä hintaan 2.65 dollaria per henkilö.

Raportissa sanotaan, että tätä halpaa pakkausta on käytetty saamaan aikaan jyrkkä lasku Covid-tapausten ja niistä johtuvien kuolemantapausten määrässä Intiassa.

Jos ivermektiini alentaa tartuntatapausten määrää ja kuolemantapauksia tiheästi asutetussa maassa, kuten Intiassa, niin miksi Big Pharma vastustaa sitä Yhdysvalloissa ja miksi meillä on lamauttavia lukituksia (lockdowns), sosiaalista etäisyyttä, jne.?

Koska ivermektiini on halpaa, miksi tarvitsemme Big Pharma'n kallista rokotetta ihmisten jäljittämiseen jne.?

Jos edustajainhuone voi laittaa Yhdysvaltain presidentin virkasyytteeseen 2 päivässä, niin miksi he eivät ole jakaneet halpoja Covid-pakkauksia Yhdysvaltain kansalaisille?

Tässä on linkki artikkeliin:

https://www.lifesitenews.com/news/india-develops-covid-treatment-kit-for-less-than-3-per-person-with-miraculous-ivermectin

Jos Tempausta ei tapahdu pian, on vaikea sanoa, mitä kansakuntamme ja Jumalan kansa kohtaavat.

Lopuksi, jos haluat mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com