Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 12. tammikuuta 2021

Olemme ylöstempauksen & maailmanhallituksen kynnyksellä kun Joe Biden voitti petoksella USA:n presidentinvaalit by Daymond Duck 10.1.2021!

Tässä tuoreessa Rapture Ready -sivuston profetia-artikkelissa, jonka suomensin, pastori Daymond Duck'ilta aluksi väkevää informaatiota USA:n vaalipetoksen puolesta, jolla tähdätään globalistien Uuteen maailmanjärjestykseen USA:n demokraattipuolueen hallinnan myötä. Luulen kuitenkin, että suunnitelmat menevät myttyyn joiltakin osin, kun Trumpin ”kuolinhaava” paranee (ks. https://www.youtube.com/watch?v=lnQOSiuO8n8) ja tuleekin sionistinen maailmanjärjestys, jossa Israel näyttelee keskeistä roolia (ns. vale-tuhatvuotinen valtakunta). Ennen NWO:ta, Kristuksen morsiusseurakunta temmataan ja Amerikka Babylon (Kalifornia+New York?) tuhoutuu (Ilm. 18). Pastori Duck'ilta vaalipetosjuttujen jälkeen artikkelin lopuksi täydentäviä kohtia maailmanhallitusta ja Kristuksen toista tulemusta silmällä pitäen.

---------------------------

Ylöstempauksen & Maailmanhallituksen kynnyksellä (On the Brink of The Rapture & World Government) :: By Daymond Duck

Published on: January 10, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/01/10/on-the-brink-of-the-rapture-and-world-government-by-daymond-duck/

Viime viikon artikkelissa (World Government Looming, suomennettu ja lue tästä) luettelin joitain mielipiteitäni siitä, mitä Yhdysvalloissa tapahtuu nykyisin.

Tässä on joitain asioita, jotka jätin luettelosta pois:
  • Sensuurin, valehtelun ja petoksen tarkoituksena on hallita informaatiota, jota luemme. Globalistit eivät halua meidän uskovan asioita, jotka ovat ristiriidassa heidän sanojensa kanssa. He yrittävät hiljentää kaiken vastustuksen Uudelle maailmanjärjestykselleen (NWO). Suurin osa median omistajista on osa globalistista liikettä tai ainakin on sen palveluksessa.
  • Asekontrollin tarkoituksena on riisua aseista Yhdysvaltojen kansalaiset, jotka saattavat taistella suvereniteettimme säilyttämiseksi.
  • "Defund the Police (epää poliisilta rahoitus)" -liikkeen tarkoituksena on korvata poliisiosastot, jotka eivät ehkä pidätä niitä kansalaisia, jotka saattaisivat taistella itsemääräämisoikeutemme säilyttämiseksi, yksityisillä poliisivoimilla, joita globalistiset viranomaiset valvovat.
Kukaan ei tiedä Tempauksen päivää tai hetkeä, mutta jos maailmanhallitus on tulossa, Tempaus häämöttää, koska kristityn autuas toivo (Tiitus 2:13) toteutuu ennenkuin maailmanhallitus voi ilmestyä (2. Tess. 2:5-8).

Ensinnäkin, jumalattomuus, valhe ja petos ovat merkkejä aikakauden lopusta.

Tässä on joitain asioita, joista on ilmoitettu vaaleja koskien:
  • Pennsylvanian presidentinvaalien 3. marraskuuta 2020 arvioinnin jälkeen, 17 republikaanista lainsäätäjää sanoi, että osavaltiossa äänesti 6 760 230 ihmistä ja 6 962 607 ääntä laskettiin (yksinkertaisesti sanottuna 202 377 ääntä enemmän kuin oli äänestäjiä). Erään kongressiedustajan mukaan, Pennsylvanian virkamiesten ei olisi pitänyt vahvistaa vaaleja 202 377 vilpillisellä äänellä. Useat Pennsylvanian edustajat sanoivat kiistävänsä osavaltionsa valitsijamiehet.
  • Joulukuun 29. päivänä 2020 ilmoitettiin, että Georgian laki vaatii äänestyslippuja koskevien siirtolomakkeiden täyttämistä, päiväämistä, allekirjoittamista, ajan kirjaamista, ja virkailijoiden lähettämien äänestyslipukkeiden lukumäärän, jotta voidaan osoittaa kuinka monta äänestyslipuketta piirikunnille lähetettiin.
Piirikuntavirkailijoiden on myös täytettävä äänestyslipukkeita koskeva siirtolomake osoittamaan kuinka monta äänestyslippua he ovat vastaanottaneet. Tallenteet osoittavat, että noin 600 000 ennakko-äänestyslippua postitettiin, mutta vain 140 000 oli laskemisen arvoisia. Toisin sanoen, noin 460 000 äänestyslipuketta ei ole dokumentoitu, vaikka laki sitä vaatii. Aiemmin lainvastaisia ​​äänestyslippuja ei voitu laskea, mutta ne laskettiin tänä vuonna. Trump väittää voittaneensa vaalit Georgiassa, koska 460 000 ääntä laskettiin laittomasti, ja suurin osa niistä meni Biden'ille.
  • Yhdysvaltain postilaitoksen kansallisen osoitemuutostietokannan (U.S. Postal Service National Change of Address database) osoitteenmuutosten perusteella, vaalilautakunta kahdessa Georgian osavaltion piirikunnassa halusi, että piirikunnista muuttaneet ihmiset poistettaisiin äänestysluetteloista ennen osavaltion 6. tammikuuta pidettäviä senaatin vaaleja, mutta liittovaltion tuomari esti sen. Tuomari on merkittävän Biden'in kannattajan sisko, ja virkamiesten mukaan tuomarin olisi pitänyt jäävätä itsensä, mutta hän kieltäytyi tekemästä sitä.
  • Joulukuun 30. päivänä 2020, profetianopettaja Tom Hughes ilmoitti, että Yhdysvalloissa on noin 133 miljoonaa rekisteröitynyttä äänestäjää, ja Trump sai noin 74 miljoonaa ääntä. Biden'in olisi pitänyt saada noin 59 miljoonaa ääntä (133-74 = 59), mutta hänen ilmoitettiin saaneen noin 81 miljoonaa ääntä. Tämän mukaan Yhdysvalloissa oli 22 miljoonaa ääntä enemmän kuin rekisteröityjä äänestäjiä.
  • Joulukuun 30. päivänä 2020 kerrottiin, että SurveyUSA:n tekemä Georgian äänestäjien mielipidekysely havaitsi, että 55% erittäin konservatiivisista äänestäjistä, jotka eivät aikoneet äänestää senaatin uusintavaaleissa, sanovat, että he eivät aio äänestää, koska vaalit ovat peukaloidut.
  • Joulukuun 30. päivänä 2020 ilmoitettiin, että puolustusministeriön virkamies nosti kanteen Arizonassa väittäen, että laittomia äänestyslippuja purettiin lentokoneesta Arizonassa ja vietiin Maricopa'n piirikuntaan, jossa ne laskettiin. Oikeusjuttu on kaadettu kahdessa Arizonan tuomioistuimessa ja valitus on tehty Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen.
  • Kommentaattori Dave Hodges'in mukaan, 30. joulukuuta 2020, Stew Peters, The Politically Correct Radio Show'n vetäjä, väittää omistavansa asiakirjoja, videoita, valokuvia ja äänitallenteita, jotka todistavat laittomien, vilpillisten äänestyslippujen olemassaolon Arizonan Phoenix'iin laskeutuneissa lentokoneissa 7. marraskuuta 2020. Artikkelin mukaan, Peters sanoi, että Arizonassa pestiin lähes 800 000 ääntä.
  • Georgian senaatin alivaliokunnalle kerrottiin 30. joulukuuta 2020, että joukko virkamiehiä Georgiassa murtautui Dominion-äänestyskoneeseen Internetin kautta Fulton'in piirikunnassa, Georgiassa, tuona nimenomaisena hetkenä, ja että nämä virkamiehet voisivat muuttaa äänten määrää Internetin kautta, jos vain halusivat. Tämä sai Georgian senaatin alivaliokunnan antamaan esityksen Fulton'in piirikunnan äänestyslippujen tarkastamiseksi. Tässä on linkki:
https://www.brighteon.com/397287a5-e5bb-4a86-bbfb-982d42e5da05

Tässä on toinen linkki koskien Dominion -järjestelmään osallistumista (maanpetos):

https://www.youtube.com/watch?v=qZ_ks_sNITg

Seuraavana päivänä, 31. joulukuuta 2020, ilmoitettiin, että liikkuvat kuorma-autot menivät varastoon, jossa Georgiassa sijaitsevan Fulton'in piirikunnan äänestyslippuja säilytettiin; äänestyslippuja poistettiin ja revittiin suikaleiksi, jotta niitä ei voitu tarkastaa. Tässä on linkki raporttiin:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/breaking-big-jovan-pulitzer-says-georgia-destroying-fulton-county-evidence-supposed-scanning-video/
  • Senaattori Lindsey Graham vaati 31. joulukuuta 2020 tutkimusta, mutta demokraatit vastustivat sitä (Jos petosta ei tapahtunut, miksi he vastustavat tutkimusta?).
  • Tammikuun 2. päivänä 2021, seitsemän Yhdysvaltain senaattoria ja neljä valituksi tullutta Yhdysvaltain senaattoria pyysi kongressia nimeämään vaalikomission 10 päivää kestävän vaalitarkastuksen suorittamiseksi. On raportoitu, että varapresidentti Pence'llä on valtuudet hyväksyä se, mutta mitä hän tekee, on spekulointia (Huom: 4. tammikuuta 2021 tässä oli mukana jopa 16-18 Yhdysvaltain senaattoria, mukaan lukien kaksi Georgiasta).
  • Tammikuun 2. päivänä 2021, Trump soitti Georgian ulkoministeri Raffensperger'ille ja pyysi häneltä rehellistä äänestyslippujen taulukointia kyseisessä osavaltiossa. Raffensperger'in mukaan, Trump ”pyysi häntä toistuvasti muuttamaan osavaltion presidentinvaalien lopputulosta”. Washington Post kertoi, että transkripti puhelusta osoittaa, että Raffensperger'in väite on väärä.
  • Tammikuun 3. päivänä 2021 ilmoitettiin, että presidentti Trump'in ääniosuus mustien ja latinojen keskuudessa kaksinkertaistui vuoteen 2016 verrattuna.
  • Demokraatit, valtamedia ja suuret teknoyritykset sanovat, että Trump ei ole esittänyt mitään todisteita vaalipetoksesta, mutta Yhdysvaltain korkein oikeus on kieltäytynyt tarkastelemasta todisteita jokaisessa tapauksessa, joka on tullut sen eteen (ja sama pätee useimpiin alemman oikeusasteen tuomioistuimiin).
  • Demokraatit eivät ole voittaneet näitä vaaleja; varjohallitus on torjunut kansan valinnan ja nimittänyt voittajan, koska he haluavat presidentin, joka tukee "Suurta Nollausta (The Great Reset)", mukautuu jakamaan maailman 10 alueeseen, joissa on 10 johtajaa, jotka myöhemmin hyväksyvät jumalattoman henkilön nimittämisen hallitsemaan koko maapalloa. Tämä vie vähän aikaa, mutta he valmistautuvat nopeuttamaan asioita, ja uskovien ylöstempaus (Rapture) saa heidät toimimaan erittäin suurella nopeudella.
On tärkeää ymmärtää globalistinen kolmivaiheinen suunnitelma: 1) Jakaa maailma 10 alueelliseen kansakuntien kaupankäyntiryhmään (taloudellinen tai rahoituksellinen NWO; EU, USMCA, jne.), 2) Muuttaa 10 alueellista valtioiden kaupankäyntiryhmää 10 poliittiseksi kansakuntaryhmäksi (poliittinen NWO) ja 3) Yhdistää 10 poliittista kansakuntaryhmää jumalattomaksi maailmanhallitukseksi. Alunperin tavoitteena oli tehdä tämä vuoteen 2030 mennessä, mutta olen nähnyt epävirallisia raportteja (profetianopettajilta, jne.), että he ovat päättäneet nopeuttaa sitä.

Jumala saa usein synnin lankeamaan omaan nilkkaan (Ps. 7:14-16; Gal. 6:7-8).

Rukoilen totuuden voittamiseksi, mutta jos totuus ei vallitse, voi tulla päivä, jolloin Yhdysvaltain kansalaiset kutsuvat Trump'in presidenttikautta "vanhoiksi hyviksi ajoiksi".

Tiedä, että artikkelini lähetetään tavallisesti Rapture Ready -sivuston päätoimittajalle noin 4 tai 5 päivää ennen niiden julkaisemista, ja tämän kirjoittamisen aikaan, ollaan ilmoittamassa, että Trump aikoo julkaista valtavan määrän vaalipetosta koskevia tietoja muutaman seuraavan päivän kuluessa.

Toiseksi, 3. tammikuuta 2021 kerrottiin, että korkealle arvostettu kristillinen johtaja ja "Family Talk" -radio-ohjelman vetäjä yli 1300 radiokanavalla, tohtori James Dobson, sanoo, että republikaanien kahden senaatin paikan tappio Georgiassa johtaa ”kansanhallituksen, kansan kautta ja kansan puolesta” menetykseen, koska demokraatit saavat lisää senaatin paikkoja (Washington DC ja Puerto Rico) ja lisää tuomareita Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen.

Jos varjohallitus saa hallinnan jokaisesta Yhdysvaltain hallinnon haarasta demokraattipuolueen kautta, ei ole mitään tapaa pysäyttää Yhdysvaltojen suvereniteetin luovutusta.

Kolmanneksi, niin kuin ymmärrän asiat, joita luen aiheen ”Suuri Nollaus (The Great Reset)” tiimoilta:
  • Tulee maailmanhallitus.
  • Yhdysvaltain perustuslaki tulee olemaan mitätön.
  • Globaalit johtajat nimitetään, ei valita vaaleilla.
  • Kansallisia symboleja (lippuja, kansallislauluja, jne.) ei tule olemaan.
  • Valtionhallinto omistaa kaiken (ei yksityisomaisuutta).
  • Lapset tulevat olemaan valtion omaisuutta.
  • Uskonnonvapautta ei tule olemaan (globaali etiikka on ainoa hyväksyttävä uskonto).
  • Sananvapautta ei tule olemaan (äidin, isän, jne. sanominen tulee olemaan laitonta).
  • Huumeet, abortti ja moraalittomuus tullaan laillistamaan ja ne kukoistavat.
  • Kaikkia vakoillaan ja seurataan.
  • Maailman johtajat tulevat olemaan niin voimakkaita, että se vaatii Jumalaa tulemaan väliin tämän pysäyttämiseksi.
Niille, jotka epäilevät sitä, kuuntele Biden'in omia sanoja 4. tammikuuta 2021: ”On aika muuttaa Amerikkaa.”

Neljänneksi, maailmanlaajuiset ruttotaudit tappavat suuria ihmismääriä Ahdistuksen aikana, ja 29. joulukuuta 2020 ilmoitettiin, että Maailman terveysjärjestön (WHO) lääketieteen asiantuntijat varoittavat, että Covid-19 muuntuu kannoiksi, jotka ovat vaarallisempia kuin nykyinen kanta.

Kolmea uutta muunnosta on jo esiintynyt muissa maissa.

Viidenneksi, maanjäristysten esiintymistiheyden ja voimakkuuden kasvu on merkki aikakauden lopusta (Matt. 24:7), ja tulivuorenpurkauksiin liittyy aina maanjäristyksiä.

Tammikuun 3. päivänä 2021 ilmoitettiin, että 46 tulivuorta on tällä hetkellä purkautumassa tai syöksemässä kaasua.

Kuudenneksi, 1. tammikuuta 2021 raportoitiin, että palestiinalaishallinto (PA) on ilmoittanut Biden'in hallitukselle olevansa valmis ”aloittamaan uudestaan neuvottelut (rauhansopimuksesta) Israelin kanssa mahdollisimman pian amerikkalaisen sovittelun avulla ja ilman ennakkoehtoja.”

PA:han ei voida luottaa; jotkut asiantuntijat uskovat, että PA:n mielestä se voi saada Biden'in työntämään Israelin rauhansopimukseen, joka suosii PA:ta ja vahingoittaa Israelia, mutta jossain vaiheessa Tempauksen jälkeen tulee olemaan arvoton rauhansopimus.

Seitsemänneksi, 3. tammikuuta 2021, demokraattien kansanedustaja Emanuel Cleaver, papiksi vihitty metodistisaarnaaja, jonka pitäisi tietää paremmin, päätti rukouksen edustajainhuoneessa sanoilla "amen ja awoman".

Tohtori Franklin Graham huomautti Raamatun sanovan, että: ”Jumala loi heidät mieheksi ja naiseksi” (1. Moos. 1:27).

Paavali sanoi, että ihmisillä on ”jumalisuuden ulkokuori” viimeisinä päivinä (2. Tim. 3:5).

Jeesus opetti, että kirkko tulee olemaan ”haalea” (Ilm. 3:16) aikakauden lopussa.

Monien Yhdysvaltain kansalaisten ollessa sairaita ja kuolemassa Covid'iin, miljoonien ollessa työttömiä, kun kansakuntaa ollaan repimässä kahtia vaalipetoksen avulla, sekä miljoonien pohtiessa pitäisikö heidät rokottaa Covid'in vuoksi, ja monien muiden ongelmien ohessa, tämä vihitty pastori rukoili väärää jumalaa ”Brahmaa (luultavasti nelipäinen hindujumala) ja monia jumalia monissa uskonnoissa”, ja mikä vielä pahempaa, muut metodistipastorit puolustivat häntä.

Raamatun mukaan, Jumala hylkää ihmiset kelvottoman mielensä valtaan (Room. 1:28), ja jos tämän pastorin rukous (ja puolustus muilta pastoreilta) ei ole esimerkki sopimattomasta ajattelusta, niin mikä sitten on?

Suomentajan lisäys: Eräs suomalainen kristitty tubettaja (Flowsadepisaroita) teki hyvän videon tästä metodistisaarnaajan puheesta, ks. https://www.youtube.com/watch?v=sycflGiQXFc (8.1.2021).

Henkilökohtaisesti tunnen monia uskollisia ja omistautuneita metodistipastoreita ja kirkon jäseniä, mutta jotkut tullaan oksentamaan ulos ja jättämään Ahdistukseen, jos he eivät tee parannusta ennenkuin se on ikuisesti liian myöhäistä (ja tämä koskee kaikkia kirkkokuntia, ei vain metodisteja (Ilm. 3:16)).

Lopuksi, Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com