Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 2. toukokuuta 2021

Kansakuntien ahdinko nykyään merkkinä Jeesuksen toisesta tulemuksesta omilleen ylöstempauksessa by Daymond Duck 2.5.2021

Tässä pastori Daymond Duck'ilta 10 kohdan luettelo viimeaikaisista tapahtumista tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Nämä Raamatun profetiaa toteuttavat tapahtumat aiheuttavat kaaosta tai ahdinkoa eri kansakunnissa ja johtavat lopulta raamatulliseen Ahdistuksen aikaan, josta siis nyt esimakua, mikä on merkkinä Herran Jeesuksen takaisintulosta omiaan varten.

----------------------

Kansakuntien ahdinko (Distress of Nations) :: By Daymond Duck

Published on: May 2, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/05/02/distress-of-nations-by-daymond-duck/

Hänen tulemisensa merkkien suhteen Jeesus sanoi, että maan päällä tulee olemaan ahdistus kansoilla (Luukas 21:25).

Amir Tsarfati sanoi 23. huhtikuuta 2021 hänen Lähi-idän päivityksessään: ”Haluan sinun tietävän yhden asian; koko elinaikanani en ole koskaan nähnyt sellaista kaaosta sotilaallisesti, poliittisesti, hengellisesti – ja puhun koko maailmasta – kristillisen kirkon ulkopuolella, kirkon sisällä, Euroopassa, Amerikassa, Lähi-idässä, Kiinan alueella, Filippiineillä, koko se alue.”

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia.

Ensinnäkin, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Presidentti Biden on nyt loukannut kolmea suurta peluria tässä vuotten lopun ja viimeisten päivien sodassa.
  • Biden loukkasi venäläistä Vladimir Putin'ia kutsumalla häntä tappajaksi.
  • Biden loukkasi turkkilaista Recep Tayyip Erdogan'ia peruuttamalla sadan F-35-suihkukoneen myynnin Turkille ja tunnustamalla virallisesti Ottomaanien valtakunnan vuosina 1915-1923 Armeniaa vastaan ​​tekemät julmuudet kansanmurhaksi.
  • Biden loukkasi radikaaleja muslimeja (Iran, PA, jne.) ilmoittamalla tukevansa täysin Aabrahamin sopimuksia (Abraham Accords) ja ilmoittaen arabien ja Israelin välisten suhteiden normalisoinnista.
Venäjä on nyt lisännyt Yhdysvallat epäystävällisten maiden luetteloon.

Tämä suuri aikakauden lopun sota on tulossa, ja Biden näyttää kompastuvan suoraan siihen.

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta ja Suurta Nollausta (the Great Reset): 20. huhtikuuta 2021, konservatiivinen kirjailija Dave Hodges kirjoitti osittain seuraavaa:
  • Yhdysvaltain armeija tuntee itsensä Biden'in pettämäksi, ja "Maailman johtajat liikkuvat myös Biden'iä vastaan, koska he tietävät, että Suuri Nollaus tarkoittaa heidän maittensa tuhoutumista. Jotkut pelkäävät, että maailman johtajien puhdistusta halutaan ja tarvitaan Maailman talousfoorumista tulevan uuden järjestyksen toteuttamiseksi."
  • "Yksi asia voidaan sanoa varmasti; Yhdysvallat ei näytä samanlaiselta tämän vuoden syyskuussa tai aikaisemmin."
Maailman johtajien puhdistuksesta: (kommenttini) on se, että Raamatussa sanotaan Antikristuksen lähtevän voittajana ja voittamaan (”will go forth conquering, and to conquer”, Ilm. 6:1-2), ja tulee olemaan sotia ja sanomia sodista.

Kolmanneksi, 19. huhtikuuta 2021, Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken totesi, että presidentti Biden on määrännyt hänen ministeriönsä asettamaan ”ilmastokriisin meidän ulkopolitiikan ja kansallisen turvallisuuden keskiöön.”

Ilmastonmuutos on huijaus, jota globalistit käyttävät pelottelutaktiikkana saadakseen ihmiset hyväksymään maailmanhallituksen.

Ilmasto muuttuu, mutta petos, nälänhädät, maanjäristykset, jne., ovat merkkejä siitä, että Ahdistuksen aika lähestyy (Matt. 24:4-8).

Jumala käyttää säätä Sanansa täyttämiseen, ja globalistit eivät voi muuttaa sitä (Ps. 148:8).

Jos globalistit haluavat muuttaa säätä, heidän on kehotettava niitä, joita kutsutaan Jumalan nimellä, nöyrtymään, rukoilemaan, etsimään Jumalaa ja tekemään parannus synneistään (2. Aikakirja 7:13-14).

Mutta sitä ei todennäköisesti tapahdu, koska useimmat globalistit haluavat sivuuttaa Jumalan, ja monet Jumalan nimellä kutsuttavat ihmiset (esimerkiksi paavi Franciscus) eivät tunnu tietävän tai välittävän siitä, mitä Raamattu sanoo.

Toisin sanoen, Yhdysvallat voi halutessaan asettaa ilmastokriisin ulkopolitiikkansa ja kansallisen turvallisuutensa keskiöön, mutta luonnonkatastrofeja tapahtuu edelleen, koska Jumalan Sana tulee täyttymään.

Neljänneksi, koskien lupaa ostaa ja myydä: 22. huhtikuuta 2021 ilmoitettiin, että Alaskan lähes 500 asukkaan kylä vaatii kansalaistensa täydellistä rokottamista, heidän on oltava rokotettujen kansalaisten luettelossa, käytettävä maskeja, ja noudatettava sosiaalisen etääntymisen ohjeita päästäkseen yhteisön kahteen ruokakauppaan.

Kansalaiset, jotka eivät voi täyttää näitä vaatimuksia, eivät pääse myymälöihin, mutta he voivat soittaa tilauksen, joka toimitetaan heidän kotiinsa.

Ruokakauppa rajoittaa asiakkaiden määrän neljään kerrallaan.

Viidenneksi, koskien sitä, voidaanko ihmisiä pakottaa ottamaan merkki tai ei: 19. huhtikuuta 2021 ilmoitettiin, että Saskatchewan'in hallitus on hyväksynyt sosiaalityöntekijöille tarkoitetun koulutuskurssin koskien henkisesti vammaisten ihmisten rokottamista Covid'ia varten.

Jos kaikki muu epäonnistuu, henkisesti vammaiset ihmiset, jotka eivät halua rokotusta, voidaan rauhoittaa lääkkeillä ja rokottaa heidän toiveidensa vastaisesti.

Kuudenneksi, 22. huhtikuuta 2021 ilmoitettiin, että tuomari Floridassa esti äidin pääsyn hänen poikansa luokse, kunnes hän (äiti) saa rokotuksen ja alkaa käyttää maskia, ja toinen tuomari New Yorkissa kumosi äidin huoltajuuden tyttärestään, koska hän ei käyttänyt maskia lapsensa läsnä ollessa (äidillä saa olla valvottuja vierailuja lapsensa kanssa kotonaan, jos äiti käyttää maskia).

Seitsemänneksi, viime viikolla artikkelissani mainittiin mielipidekirjoitus, jonka mukaan Covid-kriisi ja Suuri Nollaus ovat alkaneet hiipua, ja globalistit saattavat keksiä vaihtoehtoisen kriisin antaakseen vauhtia himoitsemalleen maailmanhallitukselle.

Tällä viikolla ilmoitettiin, että vain 28% Yhdysvalloissa olevista on rokotettu, ja rokotuspyynnöt ovat vähenemään päin.

Yksi TV-kommentaattori ehdotti, että liittohallitus saattaa joutua antamaan rokotetuille enemmän etuoikeuksia kuin rokottamattomille motivoimaan lisää ihmisiä ottamaan rokotuksen.

Muuten, jos rokotukset estävät ihmisiä saamasta Covid'ia, miksi presidentti Biden käyttää yhä maskia?

Lisäksi, huhtikuun 23. päivänä 2021, Yalen yliopiston epidemiologian professori, tohtori Harvey Risch, kertoi Steve Bannon'in War Room:lle, että noin 60% ihmisistä, jotka saavat Covid-tartunnan nykyään, ovat ihmisiä, jotka on jo rokotettu.

Kahdeksanneksi, 20. huhtikuuta 2021, Connecticut'in osavaltion edustajainhuone hyväksyi lakiesityksen, jolla poistetaan uskonnolliset erivapaudet opiskelijoiden rokotuksista alkaen koululukuvuodesta 2022-23.

Siitä on vielä äänestettävä osavaltion senaatissa, mutta sen odotetaan menevän läpi.

Yhdeksänneksi, allekirjoittanut katsoi pastori Tom Hughes'ille 22. huhtikuuta 2021 tehdyn haastattelun ”World News Briefing” -ohjelmassa Dennis Swick'in toimesta, joka on kanavansa His Channel TV perustaja.

Hughes luki lainauksen vuoden 2015 artikkelista (unohdin kirjoittajan nimen), jossa sanottiin: ”Meillä on jo tarvittava teknologia pedonmerkin voimaan saattamiseksi, mutta meillä ei ole halua panna pedonmerkkiä täytäntöön.”

Näyttää nyt siltä, ​​että historia on saavuttanut pisteen, jopa Yhdysvalloissa, jossa monet kannattaisivat pedonmerkin täytäntöönpanoa.

Kymmenenneksi, koskien globaalia nälänhätää, hyperinflaatiota, ja taloudellista romahdusta Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:5-8): Bloomberg ilmoitti 24. huhtikuuta 2021, että maailmanlaajuiset elintarvikkeiden hinnat ovat saavuttaneet korkeimman tason sitten vuoden 2014, ja ne ovat nousussa ja alkavat uhata maailmantaloutta.

Lopuksi, jos haluat mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Minusta, lähtien 5:25, nuo ympärillä olevat rakennelmat näyttävät aivan muukalaisten avaruusaluksilta IPG 2 filmissä.

    Näinkö alienit, Nefilit ja Annunakit ilmestyvät näkyvästi Tokion olympialaisten aikaan; ja kertovat poistaneensa epäsoveltuvat lue. morsiusseurakunta pois maanpäältä uudelleen koulutettavaksi positiiviseen ajatteluun.

    Tempaus on sen verran raju toimenpide, että uskottaosattomien joukossa on vaara puhjeta herätys elleivät alienit saavu samalla hetkellä ja selitä tapahtumia yllä olevilla tavoilla.

    https://www.youtube.com/watch?v=Id6nCa_OTEM

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com