Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Merkkien yhteentuleminen kun puhutaan raamatullisesta Ahdistuksen ajasta ja Jeesuksen toisesta tulemuksesta by Daymond Duck 13.6.2021

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa Rapture Ready -sivuston profetiapäivityksessä on 12 kohdan luettelo aikainmerkeistä, jotka ovat tulossa yhteen osoittamaan Ahdistuksen ajan ja Jeesuksen toisen tulemuksen (uskovien ylöstempaus) läheisyyttä. Aivan artikkelin lopussa lyhyesti pelastuskutsu (evankeliumisanoma), jos haluat mennä Taivaaseen.

-------------------

Yhteentuleminen (Coming Together) :: By Daymond Duck

Published on: June 13, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/06/13/coming-together-by-daymond-duck/

Osallistuin äskettäin Mid-America Prophecy -konferenssiin Tulsa'ssa, Oklahoman osavaltiossa.

Tässä on muutama mielenkiintoinen kommentti (omin sanoin), joita jotkut puhujat esittivät.
  • Saatana on kaikkien aikojen suurin eksyttäjä.
  • Saatanan suurin petos tai salaliitto on hänen pyrkimyksensä korvata Jumala ja ottaa maailma haltuunsa.
  • Saatana käyttää globalisteiksi kutsuttuja ihmisiä petoksensa tai salaliittonsa toteuttamiseen, ja he vaikuttavat nykyään moniin maailman johtajiin.
  • Jotkut ihmiset sanovat, että "tämän maailman ulkopuolelta" tuleva uhka (alienit) voisi yhdistää tämän maailman ja sitä voitaisiin käyttää maailmanhallituksen perustamiseen.
  • Jotkut pitävät Saatanaa ”tämän maailman ulkopuolella” olevana uhkana.
  • Uusi maailmanjärjestys (NWO) ei ole uusi asia.
  • Nimrod yritti rakentaa jumalatonta maailmanhallintoa ja maailmanuskontoa koskevan järjestelmän Baabelin tornin kautta.
  • Jumala loi kansat Baabelin tornin luona, koska maailmanhallitusta johtaa yksi valta.
  • Jos maailman ainoa valta on korruptoitunut, koko maailma on korruptoitunut.
  • Jumala loi nationalismin (kansat ja rajat) Baabelin tornin tähden suojellakseen maailmaa korruptoituneelta maailmanhallitukselta ja maailmanuskonnolta.
  • Nimrodin ja Baabelin tornin tarinasta voidaan päätellä, että Jumala on aina ollut globalismia vastaan ja kansallismielinen.
  • Tämänhetkiset tapahtumat osoittavat, että näyttämöä ollaan asettamassa jumalattomalle maailmanhallitukselle ja maailmanuskonnolle.
  • Globalistit eivät pidä Raamatusta, koska se opettaa, että se, mitä globalistit tekevät, on väärin.
  • Kristittyjen ei tarvitse olla huolissaan Covid-19:stä; kristittyjen on oltava huolissaan globalistisesta ratkaisusta Covid-19:ään (maailman orjuuttaminen jumalattoman maailmanhallituksen ja maailmanuskonnon alla).
  • Jumala sallii Saatanalle ja hänen globalistikätyreilleen jumalattoman maailmanhallituksen ja maailmanuskonnon seitsemäksi vuodeksi, mutta Hän tuhoaa heidät yhdessä hetkessä lähellä Ahdistuksen ajan loppua.
  • Nykyään ortodoksijuutalaiset Israelissa tietävät, että kun Israel on palannut Luvattuun maahan, Raamatun ennustukset täyttyvät ja heidän Messiaansa ilmestyy.
  • Ortodoksijuutalaiset yllättyvät Messiaansa identiteetistä, mutta eivät tule yllättymään Hänen tulemuksestaan ​​(he tietävät, että se on lähellä).
Ensinnäkin, 26. toukokuuta 2021, mielipidetutkija George Barna kertoi, että 51% aikuisista amerikkalaisista sanoo omaavansa raamatullisen maailmankuvan, mutta tiedot osoittavat, että vain 6 prosentilla aikuisista amerikkalaisista on raamatullinen maailmankuva.

Tämä paljastaa ilmeisen epäjohdonmukaisuuden siinä, mitä ihmiset sanovat uskovansa ja mihin he todella uskovat.

Ihmiset saavat raamatullisen maailmankuvan tutkimalla Raamattua, kuulemalla saarnoja, olemalla yhteydessä kristittyihin, joilla on kristillinen maailmankuva, jne.

Näyttää olevan riittämätöntä raamatuntutkimusta ja saarnaamista kristillisestä maailmankuvasta.

Riittämätön raamatuntutkimus ja saarnaaminen tekevät globalisteille helpommaksi ajaa jumalatonta maailmanhallitustaan ja maailmanuskontoaan.

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta: 5. kesäkuuta 2021, G7-ryhmä (seitsemän maan ryhmä suurine kansantalouksineen) sopi tukevansa maailmanlaajuista vähintään 15 prosentin yritysverokantaa monikansallisille yrityksille (Amazon, Apple, Facebook, Google, jne.), ja enemmän veronmaksua maissa, joissa monikansalliset yritykset myyvät tavaroita ja palveluja.

G7 toimittaa tämän suosituksena G20-ryhmälle (20 kansakunnan ryhmä) heinäkuussa ja vaatii näiltä mailta hyväksyntää.

Jotkut kansakunnat ovat jo sanomassa, että 15 prosenttia ei riitä, ja heidän odotetaan nostavan tätä maailmanlaajuista verokantaa tulevaisuudessa.

Jotkut YK:ssa haluavat globaalin tuloveron, ja on varmaa, että sen jälkeen kun he ovat asettaneet maailmanlaajuisen veron monikansallisille yrityksille, he ottavat käyttöön muitakin globaaleja veroja.

Kolmanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Venäjän puolustusministeri ilmoitti 25. toukokuuta 2021, että Venäjä on sijoittanut Syyrian tukikohtaansa kolme pitkän matkan yliäänipommikonetta, jotka pystyvät kuljettamaan ydinaseita.

Neljänneksi, lisää koskien Googin ja Maagogin taistelua: Kansainvälisen atomienergiajärjestön (IAEA) pääjohtaja Rafael Grossi myönsi 25. toukokuuta 2021 julkaistussa artikkelissa, että on liian myöhäistä Yhdysvalloille palata vuoden 2015 ydinsopimukseen Iranin kanssa ja että Iranin ydinase on ”väistämätön”.

Grossi huomautti, että Iranilla on kymmenen kertaa (monissa muissa raporteissa sanotaan 16 kertaa) yli sopimuksen salliman rikastetun uraanin määrän, joka omaa 60-prosenttisen puhtauden, ja että ainoa syy valtioille rikastaa uraania tälle tasolle on sen käyttö ydinaseissa.

Jos Iranin ydinaseiden tuotanto on väistämätöntä, Israelin hyökkäys Iraniin on väistämätön, koska Israel on päättänyt estää Irania saamasta ydinaseita.

Monet raamatunprofetian opiskelijat uskovat, että Jumalan sanan täyttyminen on väistämätöntä, ja tämä (Iranin tilanne) päätyy lopulta laukaisemaan Googin sodan.

Viidenneksi, edelleen Googin ja Maagogin taistelua koskien: Kesäkuun 1:senä 2021, Israelin pääministeri Netanyahu sanoi, että jos Israel "pakotetaan valitsemaan kitkan puutteen Yhdysvaltojen kanssa tai maan puolustamisen Iranin ydinuhkaa vastaan välillä, Israel päättää kohdata islamilaisen tasavallan."

Netanyahu uskoo, että Iranin ydinasekehityksen pysäyttäminen on tärkeämpää kuin mikään muu, mukaan lukien Israelin suhde Yhdysvaltoihin.

Kuudenneksi, koskien taloudellista romahdusta:
  • Tammikuussa 2021, Biden lopetti Amerikan Keystone XL -öljy- ja maakaasuputken rakentamisen, laittaen noin 11 000 ihmistä kilometritehtaalle putkistotöistä ja noin 42 000 ihmistä, jotka työskentelivät putkistoon tarvikkeita toimittavissa yrityksissä, joutuivat lähtemään työstään (23 osavaltiota on jo haastanut Biden'in oikeuteen laittomasta Kongressin lain, joka hyödyttää Yhdysvaltojen kansalaisia, kumoamisesta. Biden myös keskeytti öljy- ja maakaasuvuokraukset liittovaltion mailla.)
  • Maaliskuussa 2021, Biden toi maahan yli miljoona tynnyriä iranilaista öljyä, jota oli takavarikoidussa iranilaisessa säiliöaluksessa, ja joka rikkoi Yhdysvaltojen pakotteita.
  • Toukokuussa 2021, Biden viittasi kintaalla Yhdysvaltojen Venäjälle määräämille pakotteille, antaen Putin'in suorittaa loppuun Venäjän Nord Stream 2 -putkilinjan rakentamisen Saksaan.
  • Kesäkuun 1:senä 2021 ilmoitettiin, että Biden on tilapäisesti (mutta luultavammin pysyvästi) estänyt öljynporauksen Alaskan arktisella luonnonsuojelualueella.
Biden auttaa Venäjää ja Irania tuottamaan sekä myymään öljyä/maakaasua samalla, kun hän estää Yhdysvaltojen yrityksiä tuottamasta ja myymästä öljyä/maakaasua.

Biden tarkoituksellisesti hyväksyi tuhansien venäläisten työllistämisen ja tarkoituksellisesti pani tuhansia Yhdysvaltain kansalaisia ​​pois työstään jokseenkin samaan aikaan samantyyppisissä työpaikoissa.

Ehkä Biden kertoi totuuden 19. helmikuuta 2021, kun hän ilmoitti korvaavansa Trump'in "America First (Amerikka ensin)" -agendan "Globalism First (Globalismi ensin)" -agendalla.

Tämä itsensä "hyväksi katolilaiseksi" kuuluttanut ei ymmärrä tätä, mutta Jumala aikoo käyttää Ahdistuksen aikaa lopettaakseen "Globalism First" -agendan.

Seitsemänneksi, koskien hyperinflaatiota ja taloudellista romahdusta, 4. kesäkuuta 2021 ilmoitettiin YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön (FAO) johtavan ekonomistin sanoneen toukokuusta 2021 lukien, että elintarvikkeiden maailmanlaajuiset hinnat ovat nousseet 12 kuukautta peräkkäin, ja toukokuun kasvu oli suurin kasvu yli 10 vuoteen.

Inflaation nousu vaikuttaa alemman keskiluokan perheiden elintasoon.

Kahdeksanneksi, koskien arvotonta rauhansopimusta: 28. toukokuuta 2021, Valkoisen talon kirjeenvaihtaja Bill Koenig (Koenig's Eye View) kirjoitti, että Aabrahamin sopimukset vievät maailman polulle, joka johtaa liittoon (Covenant), jonka Antikristus vahvistaa (Dan. 9:27).

Koenig uskoo, että Aabrahamin sopimukset aiheuttavat hämmennystä Luvatun maan (etenkin Juudean ja Samarian tällä hetkellä) omistuksen suhteen.

Koska Jumala vetää kansat Harmagedonin taisteluun Israelin maan jakamisen vuoksi (Joel 3:2), Koenig uskoo, että kristittyjen tulisi vastustaa sopimuksia, jotka johtavat siihen.

Yhdeksänneksi, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa, niin on yleisesti tiedossa, että laitteet ja toimihenkilöt tietävät ihmisten sijainnin, kun heillä on matkapuhelimensa mukanaan.

En voi todentaa raporttien paikkansapitävyyttä, mutta on ollut ainakin kaksi raporttia, joiden mukaan rokotettuja ihmisiä seurataan 5g-Internet-järjestelmän kautta.

Saamieni tietojen mukaan, joissakin rokotteissa on nanosirulähettimiä, jotka voivat lähettää tietoja (elintoiminnot, GPS-koordinaatit, jne.) rokotetuista ihmisistä vastaanottajille 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

Kesäkuun 2. päivänä 2021, Brighteon kertoi uuden tutkimuksen Japanissa paljastavan, että ”mRNA-koodia sisältävät lipidien nanohiukkaset (LNP:t) kiertävät laajalti kehon ympäri rokotuksen jälkeen ja saavuttavat aivot, pernan, paksusuolen, sydämen, maksan, keuhkot ja muut elimet.”

Raportin ”Labeled 'Pfizer confidence' (merkitty 'Pfizer-luottamukselliseksi')” mukaan, tutkimus tunnetaan biojakautumistutkimuksena, joka käyttää lusiferaasientsyymejä ja radioisotooppimarkkereita Pfizer'in mRNA-lipidinanohiukkasten jakautumisen tarkkailemiseksi kehossa.

Allekirjoittaneella ei ole pätevyyttä arvioida näitä raportteja, mutta jos ne ovat totta, niillä voi olla merkittäviä vaikutuksia tulevaan Pedon merkkiin.

Kymmenenneksi, 1. kesäkuuta 2021 ilmoitettiin, että apteekit saavat yleensä luettelon ainesosista ja tiedot myymistään lääkkeistä, mutta Johnson & Johnson ei anna näitä tietoja Covid-19-rokotteestaan.

Raportin mukaan farmaseutit voivat mennä verkkosivustolle ja saada luettelon ainesosista ja tiedoista, mutta Johnson & Johnson ei sisälly tähän lähetyksillään, koska FDA ei ole vieläkään hyväksynyt J & J:n testaamatonta tuotetta (se on hyväksytty hätäkäyttöön, mutta ei rokotteena).

Yhdenneksitoista, koskien Covid-19-rokotuksia: 3. kesäkuuta 2021, Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC) ilmoitti, että 10 262 täysin rokotettua ihmistä sai Covid-tartunnan vähintään 14 päivää toisen pistoksensa jälkeen, ja noin 160 heistä kuoli .

Kriitikot sanovat, että nämä luvut ovat erittäin aliarvioituja, koska ne riippuvat ihmisistä, jotka ilmoittavat vapaaehtoisesti tosiasiat, ja monet eivät tee ilmoitusta.

Eräässä artikkelissa sanottiin, että CDC on pyytänyt laboratorioita käyttämään yhtä testiä rokottamattomille ja toista testiä rokotetuille.

Kirjoittajan mukaan erilaisten testien tarkoituksena on saada näyttämään Covid-19 pahemmalta rokottamattomien keskuudessa kuin se on rokotettujen keskuudessa.

Kahdenneksitoista, koskien petosta: 6. kesäkuuta 2021 kerrottiin, että on olemassa todisteita siitä, että tohtori Fauci ja useat lääketieteellisen eliitin jäsenet ovat vehkeilleet ja käyttäneet väärää informaatiota estääkseen hydroksiklorokiinin käytön Covid-19:n hoitoon (halpa ja tehokas lääke, joka joidenkin asiantuntijoiden mukaan olisi voinut säästää satoja ihmishenkiä).

Lisäksi Kongressin edustajia pyydettiin tutkimaan raportit, joiden mukaan Fauci valehteli Covid-19-taudin lähteestä (kenties laboratorio Kiinassa, joka sai varoja Fauci'lta ja Yhdysvaltain terveysvirastolta (NIH)).

Jotkut virkamiehet sanovat, että petosta ja valheita on käytetty tarpeettomasti sulkemaan kouluja, lukitsemaan kirkkoja ja liikeyrityksiä, pakottamaan ihmisiä ostamaan kasvomaskeja, ottamaan kalliita rokotuksia, luopumaan oikeuksistaan, jne.

Kaikki Ahdistuksen ajan ja Toisen Tulemuksen merkit näyttävät olevan tulossa yhteen (lähentymässä tai loksahtamassa paikoilleen).

Oletko Tempaus-valmis?

Lopuksi, jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com