Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 22. kesäkuuta 2021

Presidentti Biden näyttää vihreää valoa Israelin vihollisille omilla toimillaan Lähi-idässä

Tässä tuore poiminta Rapture Ready -sivuston Israel Watch -osastolta, jossa lyhyt kommentaari Biden'in hallinnon viimeaikaisista sotilaallisista päätöksistä Lähi-itää koskien, joilla on vaikutusta Israeliin. Näyttää siltä, että presidentti Biden on osoittautumassa juuri sellaiseksi anti-Israel-tyypiksi kuin mitä Barack Obama oli omalla presidenttikaudellaan. Herra varjelkoon Luvattua maata! Jutun suomensi: Olli R.

----------------------

Israel Watch
21 Jun 2021

Published on: June 20, 2021 by RRadmin7

https://www.raptureready.com/2021/06/20/iw-21-jun-2021/

Diplomatian kelvottomat mielet (Reprobate Minds in Diplomacy)

Biden – Valkoisen talon laiton viranhaltija – on tällä viikolla viestittänyt olevansa vihollistemme taskussa. Ja se vaikuttaa Israeliin ja sen välittömiin naapureihin. Jerusalem Post -raportista:

”USA on siirtämässä jopa kahdeksan Patriot-ilmapuolustuspatteria pois tärkeimmistä Lähi-idän maista Wall Street Journal'in perjantaina julkaiseman raportin mukaan. Raportissa sitä kutsutaan Yhdysvaltain armeijan jalanjäljen "suureksi uudelleenjärjestelyksi", joka saattaa vaikuttaa Irakiin, Kuwaitiin, Saudi-Arabiaan ja Jordaniaan, tärkeimpiin Yhdysvaltojen kumppaneihin alueella. Tämä tarkoittaa, että se voi vaikuttaa myös Israeliin. Ilmapuolustuspatterit ovat avain maiden suojaamiseen Iranin ohjuksilta ja muilta uhilta. Niiden ja niihin kytkeytyvän tutkan poistamisella on kauaskantoisia seurauksia, jos raportit ovat tarkkoja.”

Nyt, Irak on ollut ja tulee olemaan ongelmallinen Israelille; tilanne siellä on erilainen papiston ja korruptoituneiden poliittisten johtajien pitäessä kiinni vallasta. Mutta monet tuossa lauseessa mainitut maat ovat joko käytännöllisiä juutalaisvaltion "ystäviä" nykyisessä ilmapiirissä, tai niillä on yhteisiä intressejä.

Tärkein yhteinen etu on tietysti estää Irania räjäyttämästä heitä kaikkia.

Tämän maan demokraattisista johtajista on pääteltävä, että heidän täytyy kirjaimellisesti olla maksettuja mullahien taholta tekemään katastrofaalisia päätöksiä. Tämä voi olla ainoa selitys sille, että John Kerry harjoitti sukkuladiplomatiaa silloinkin, kun Trump oli vallassa!

Biden'ille ja hänen kätyreilleen on järjenvastaista vetää hengenpelastavia ohjuspattereita pois Lähi-idästä. Muuten, käytännön mielessä, tämä on se, missä me uskovina kristittyinä voimme pyytää Herraa estämään tällaiset suunnitelmat. Tämä on päivittäinen asia, jonka voimme tehdä auttaaksemme.

Ilmeisesti Biden'in tiimi aikoo "keskittää" enemmän ponnisteluja Venäjän ja Kiinan haasteisiin. Kuitenkin, tämä on omituista, kun ymmärretään, että nämä maat auttavat Irania aseilla ja tutkatekniikoilla.

Yhtä ohjuspuolustusjärjestelmistä, Thaad'ia, ollaan harkitsemassa poistettavaksi yhdessä suihkuhävittäjälaivueiden kanssa ... täsmälleen samaan aikaan Iran tehostaa hyökkäyksiä Irakissa ja muualla pyrkien vahingoittamaan Yhdysvaltojen etuja. Se on hämmentävää ... ellet sitten usko Biden'in olevan turmeltunut.

Lisäksi Post'in mukaan:

”Israelille seuraukset voivat olla suuria. Jos Yhdysvaltojen viholliset pitävät poislähtemistä merkkinä siitä, että Yhdysvallat ei ole sitoutunut alueeseen, ne saattavat testata Yhdysvaltoja ja kumppanimaita. Israel suoritti äskettäin yhteisen F-35-harjoitussession Italian, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen kanssa Italiassa, joka oli Israelin F-35-koneiden ensimmäinen käyttöönotto ulkomailla. Israel osallistui viime vuonna kolmeen yhteisharjoitukseen Yhdysvaltojen F-35-koneiden kanssa Al-Dhafran tukikohdasta, ja harjoituksia kutsuttiin nimellä Enduring Lightning (Kestävä salamointi).”

Saudit ovat hermostuneita ja syystä.

Ja kun Israelissa on uunituore hallitus, joka on täynnä vasemmistolaisia ja pahempia ryhmittymiä, Bibi Netanyahu ei ole enää pelotteena. Aivan kuten Trump. Tämä ympäristö on kypsä Iranin hyödynnettäväksi.

Jälleen velvollisuutemme ja etuoikeutemme on rukoilla Israelin (ja sen naapureiden) puolesta, niin että vihollisen suunnitelmat menevät myttyyn. Näin on tapahtunut kerta toisensa jälkeen, tuhansien vuosien ajan.

”Riehukaa, kansat, kuitenkin kukistutte; kuulkaa, kaikki kaukaiset maat: sonnustautukaa, kuitenkin kukistutte; sonnustautukaa, kuitenkin kukistutte. Pitäkää neuvoa: se raukeaa; sopikaa sopimus: ei se pysy. Sillä Jumala on meidän kanssamme.” (Jesaja 8:9-10)

Jim1fletcher@yahoo.com

www.thegodthatanswers.com

1 kommentti:

  1. Juhani Laukkonen - Tempauksen jälkeen,vielä tästä:

    ...31:15 uuden maailman täyttää uskonto joka on "rakkaus" (new-age -ihmiset puhuvat eri dimensioista ja neljäs dimensio on rakkaus) ja ne jotka tätä eivät sisäistä tätä joutuvat syntymään uudellen ja uudelleen maanpäälle oppiakseen tämän valheen)...

    ...32:40...myös pakanoita pelastuu tempauksen jälkeen mutta he ovat erittäin suuressa vaarassa Olisivatko nämä niitä jotka joutuvat suureen ahdistukseen ja tapetuiksi; selityksenä, että he joudutaan poistamaan/tappamaan muka uudelleen synnytettäväksi?

    https://www.youtube.com/watch?v=FVImIVdVbrI

    Ilm. 7:13-14
    13 Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"
    14 Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

    Ollin linkki Pekka Lahtisen kirjaan "Maailma yhdentyy":

    https://asiakas.kotisivukone.com/files/cutti...

    ...33:21... sillä humanoidit haluavat yhdistää maailman...

    https://www.youtube.com/watch?v=FVImIVdVbrI

    25. kesäkuuta 2021 klo 22.03

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com