Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

Profetioita Raamatun mukaan on täyttymässä ajassamme, mikä kielii ajan lyhyydestä by Daymond Duck 27.6.2021

Tässä pastori Daymond Duck'ilta tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Tapansa mukaisesti Daymond luettelee ajankohtaisia aikainmerkkejä, jotka yhdistyvät Raamatun lopunaikojen profetioihin. Nämä ennakoivat ajan lyhyydestä, eli siitä, että Herramme Jeesus Kristus palaa pian noutamaan morsiusseurakuntansa ja maailmalla alkaa sen jälkeen 7-vuotinen vaivanaika. Olethan Tempaus-valmis?!

--------------------

Raamatun mukaan (According to the Bible) :: By Daymond Duck

Published on: June 27, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/06/27/according-to-the-bible-by-daymond-duck/

Ensinnäkin, Raamatun mukaan, tulee olemaan maailmanuskonto sellaisen johtamana, jota kutsutaan Vääräksi profeetaksi Ahdistuksen aikana.

Helmikuussa 2019, paavi Franciscus ja muslimi-sheikki Ahmed al-Tayeb allekirjoittivat sopimuksen nimeltä Document on Human Fraternity for World Peace (Asiakirja ihmisten veljeydestä maailmanrauhaa ja yhdessäoloa varten).

Tämän asiakirjan tarkoituksena on yhdistää uskonnot maailmanrauhan luomiseksi.

Francis ja imaami perustivat Ihmisten veljeyden korkean komitean (Higher Committee of Human Fraternity) kokoamaan kaikenlaisen taustan, vakaumuksen ja kansalaisuuden omaavia ihmisiä.

Komitea kokoontui kahdesti syyskuussa 2019.

He ilmoittivat suunnitelmista rakentaa kompleksi nimeltä "Abrahamic Family House (Aabrahamin perheen talo)" Abu Dhabiin.

Suunnitelmissa vaadittiin, että "Abrahamin perheen talossa" olisi kirkko, moskeija ja synagooga (erilliset kristittyjen, muslimien ja juutalaisten palvontapaikat) ja neljäs paikka kaikkien uskontojen ihmisille tulla yhteen yhdeksi ruumiiksi.

Francis ja imaami edistäisivät rauhaa, rinnakkaiseloa ja veljeyttä kaikkien uskontojen keskuudessa.

Kesäkuun 15:ntenä 2021 ilmoitettiin, että Aabrahamin perheen talon rakentaminen on edennyt hyvin.

Kirkon, moskeijan ja synagoogan perustukset on asennettu, rakennuksesta on tehty noin viidesosa, ja rakennusten arvioidaan avautuvan vuonna 2022.

Moskeijaa tullaan kutsumaan imaami Al Tayeb'in moskeijaksi; kirkkoa tullaan kutsumaan Pyhän Franciscuksen kirkoksi, ja synagoogaa tullaan kutsumaan Moses ben Maimon -synagoogaksi (kuuluisan 12. vuosisadalta peräisin olevan juutalaisen oppineen mukaan).

Arabiemiirikunnat näkee itsensä suvaitsevaisena kansana ja ylpeilee sillä, että se antaa kymmenien uskontojen palvoa siellä.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien virkamiehen mukaan kristityt, juutalaiset ja muslimit muodostavat yli puolet maailman väestöstä.

Artikkelissa sanottiin myös, että ensimmäinen hindutemppeli on tarkoitus avata Arabiemiirikunnissa vuonna 2023.

Ainakin muutama raamatunprofetian opettaja uskoo, että paavi Franciscus ja imaami Al Tayeb yrittävät luoda krislamin (kristinuskon, juutalaisuuden ja islamin sulautuminen; kolme uskontoa, jotka jäljittävät alkunsa Aabrahamiin) maailmanuskonnoksi.

Toiseksi, Raamatun mukaan, Ahdistuksen aika alkaa, kun Antikristus vahvistaa liiton rauhalle Lähi-idässä.

Kesäkuun 12:ntena 2021 ilmoitettiin, että Biden'in hallinto tukee Trump'in hallinnon neuvottelemia Aabraham-sopimuksia ja haluaa laajentaa niitä.

Biden'in ulkoministeriö suosittelee kuitenkin, että näitä sopimuksia kutsutaan normalisointisopimuksiksi Aabraham-sopimusten sijaan.

Hallintojen muutos ei ole pysäyttänyt pyrkimyksiä rauhanliittoon Lähi-idässä.

Kolmanneksi, Raamatun mukaan, Jerusalem tulee olemaan juovuttava malja ja väkikivi maailmalle aikakauden lopussa.

Vuonna 1967, jopa yli 80 000 sotilasta useista arabimaista siirsi ainakin 1000 tankkia sekä muita raskaita aseita lähelle Israelin rajoja hyökkäyksen valmistelemiseksi.

Kesäkuun 5:ntenä 1967, Israel käynnisti ennalta ehkäisevän iskun, kukisti arabivaltiot, valloitti Itä-Jerusalemin ja yhdisti kaupungin uudelleen.

Juutalaiset kutsuvat Jerusalemin jälleenyhdistämistä "Jerusalem-päiväksi".

He juhlivat "Jerusalem-päivää" ja suvereeniuttaan kaupungin suhteen laulamalla, tanssimalla ja heiluttamalla Israelin lippua paraatissa läpi kaupungin keskustan.

Iranin ohjauksessa, Gazassa sijaitseva Hamas-terroristiryhmä kutsui juhlaa loukkaavaksi ja uhkasi väkivallalla, elleivät juutalaiset peruuttaisi sitä.

Jerusalem-päivä osui toukokuun 10. päivälle 2021; juutalaiset eivät peruuttaneet paraatia, mutta sireenit keskeyttivät sen itkumuurin äärellä, koska Hamas ampui raketteja Jerusalemiin (äskettäisen 11 päivää kestäneen sodan aikana).

Toukokuun 11 päivää kestänyt sota päättyi; paraati aikataulutettiin uudelleen kesäkuun 15. päiväksi 2021; Hamas uhkasi jälleen väkivallalla; juutalaiset eivät kuitenkaan peruuttaneet sitä, mutta he tarkistivat ja korjasivat reitin pitääkseen paraatin juuri kaupungin ulkopuolella.

Tällä kertaa Hamas vastasi laukaisemalla tuhopolttoilmapalloja (ilmapalloja, jotka kuljettavat tulipommeja) Israeliin, mikä sai aikaan useita lähinnä pieniä tulipaloja.

Kesäkuun 17:ntenä 2021, Israel kosti pommittamalla 10 Hamas-kohdetta Gazan kaistaleella.

Tämä kiista Jerusalemista sopii selvästi Raamatun ennustuksiin.

Erittäin mielenkiintoinen kommentti tuli uuden pääministerin, Naftali Bennett'in, johtaman koalitiohallituksen jäseneltä, Yair Golan'ilta: "Tämä ei ole vain lippujen paraati; on muitakin kansallismielisiä aloitteita, joiden tarkoituksena on saada aikaan Googin ja Maagogin sota."

Monet raamatunprofetian opettajat uskovat, että Googin ja Maagogin taistelu on lähellä, ja Raamatun mukaan se tapahtuu vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä.

Sen täytyy tapahtua.

Kesäkuun 20:ntenä 2021 seurasi lisää mellakoita ja väkivaltaa Hamas'in toimesta, ja Israelin pääministeri Bennett lähetti varoituksen Hamas'ille siitä, että kärsivällisyytemme on "loppunut", emmekä siedä teiltä "enää yhtään minkäänlaista väkivaltaa".

Jotkut Israelin edustajat sanoivat, että väkivallan on loputtava, tai Israel jatkaa toukokuussa käytyä 11 päivän sotaa.

Neljänneksi, Raamatun mukaan, juutalaiset palaavat Luvattuun maahan kahdessa suuressa aallossa aikakauden lopussa: ensimmäinen suuri aalto on epäuskoisia juutalaisia ​​ennen Ahdistuksen aikaa, ja toinen suuri aalto on uskovia juutalaisia Ahdistuksen ajan lopussa.

Kesäkuun 17:ntenä 2021 ilmoitettiin, että 6% maailman juutalaisväestöstä asui Israelissa vuonna 1948, mutta yli 40% maailman juutalaisväestöstä asuu Israelissa tänään.

Covid, lukitukset (lockdowns), suljetut lentokentät, suljetut rajat, sota, jne. hidastivat paluuta viime kuukausina, mutta nämä asiat eivät voineet estää sitä, ja hakemusten määrä nuorilta aikuisilta juutalaisilta (18-35-vuotiaat), jotka haluavat muuttaa Israeliin, on kasvanut (jopa yli 40%).

Maailmanlaajuinen pandemia, lentokieltoon määrätyt lentokoneet, tuhannet Israeliin ammutut raketit, muslimiuhat, jne. eivät ole estäneet Jumalan Sanan täyttymistä.

Viidenneksi, Raamatun mukaan, tieto (ymmärrys) lisääntyy huomattavasti lopunaikoina.

Äskettäin kerrottiin IBM:n sanoneen, että tieto kaksinkertaistuu pian 12 tunnin välein johtuen kvanttilaskennasta.

Britt Gillette, "End Times Bible Prophecy" -sivuston perustaja ja useiden kirjojen kirjoittaja, huomautti äskettäin, että Google aikoo rakentaa miljoonan kvitin kvanttitietokoneen vuoteen 2029 mennessä. IBM ja Iso-Britannia ovat sopineet investoivansa 300 miljoonaa dollaria kvanttilaskennan projektiin, ja monet muut yritykset ympäri maailmaa investoivat kvanttilaskennan sovelluksiin.

Kvanttilaskenta nopeuttaa tietämystä, aseiden kehittämistä, kaiken jäljittämistä, mahdollistaa yhden kansakunnan hallita kaikkia maan päällä, jne.

Vaikuttaa ilmeiseltä, että ennustettu tiedon lisääntyminen lopunpäivinä tapahtuu (Dan. 12:4).

Kuudenneksi, Raamatun mukaan, Jumala, joka loi tämän maailman ja kaikki ihmiset, on varoittanut pakanakansakuntia siitä, että Hän pilkkoo ne palasiksi ja vetää ne Harmagedonin taisteluun käymisestään Jerusalemia vastaan, juutalaisten hajottamisesta, ​​ja Israelin maan jakamisesta lopun aikana (Ahdistuksen aikana; Sak. 12:1-3; Joel 3:2).

Historiaa siitä ei ole vielä olemassa, mutta Jumala näyttää varoittavan maailman johtajia jättämään Israelin ja Jerusalemin rauhaan.

Kesäkuun 18. päivän 2021 numerossaan ”Koenig’s Eye View from the White House” -uutisjulkaisussa, William Koenig päätteli, että Trump, Netanyahu ja maailma näyttivät liikkuvan normaalissa kuosissa, kunnes he allekirjoittivat ”Rauhasta hyvinvointiin suunnitelman (Peace to Prosperity Plan)” Valkoisessa talossa 28. tammikuuta 2020.

Välittömästi kyseisen asiakirjan allekirjoittamisen jälkeen Saksan, Ranskan, Yhdistyneen kuningaskunnan, EU:n, Arabiliiton ja Islamilaisen yhteistyöjärjestön (OIC) johtajat ilmaisivat tukensa kahden valtion ratkaisulle, YK:n päätöslauselmille 242 ja 338, ja arabien vuoden 2002 rauhanaloitteelle, joka jakaa Israelin maan, jne.

Sitten 15. syyskuuta 2020, Trump ja Netanyahu allekirjoittivat Aabraham-sopimukset, jotka myöskin jakavat Israelin maan.

Koenig totesi, että Covid-19 tuli näyttämölle globaalina pandemiana ja aiheutti maailmanlaajuisia ongelmia, Trump poistettiin virastaan ja Netanyahu on nyt poissa.

Jos maailma jättää jatkuvasti huomiotta Jumalan varoitukset (ja niin tulee käymään), seurakunta otetaan tempauksessa ylös, ja maailman johtajat tulevat olemaan Ahdistuksen ajassa.

Seitsemänneksi, Raamatun mukaan: Venäjä, Iran, Turkki ja muut hyökkäävät Israelia vastaan Googin ja Maagogin taistelussa viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla (Hes. 38:1-8, 16).

Iran rikastaa uraania käytettäväksi ydinohjuksissaan, ja jotkut spekuloivat, että Googin ja Maagogin taistelu saatetaan laukaista Israelin iskiessä ensin Iranin ydinlaitoksiin.

Iran valitsi 18. kesäkuuta 2021 uuden presidentin nimeltä Ebrahim Raisi.

Venäjä ja Turkki onnittelivat pikaisesti Raisi'a voitosta.

Hän aloittaa tehtävässään elokuussa 2021.

Israelin ulkoministeri Lapid sanoi 18. kesäkuuta 2021, että Raisi tunnetaan Teheranin teurastajana, koska hän on vastuussa tuhansien iranilaisten tappamisesta.

Israel odottaa Raisi'n kehittävän Iranin uraanivaraston, ja nimeämätön israelilainen lähde sanoi: "Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palata takaisin ja valmistella hyökkäyssuunnitelmat Iranin ydinohjelmaa varten."

Ajattele sitä; Iran aloitti äskettäisen toukokuussa käydyn 11 päivän sodan Israelin kanssa, Iran tavoittelee ydinohjuksia, ja Teheranin teurastaja on pian Iranin presidentti.

Viimeisten päivien ja vuotten lopun lisäksi vain Jumala tietää, milloin tämä sota käydään, mutta se näyttää olevan lähellä.

Muuten, Paavali sanoi: "Viimeisinä päivinä tulee vaarallisia aikoja" (2. Tim. 3:1), ja 18. kesäkuuta 2021 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken oli sanonut Kongressille: "Tilanne (Iranissa) on muuttumassa yhä vaarallisemmaksi."

Myöskin koskien Raisi'n valintaa, Yhdysvaltain ulkoministeriön edustaja sanoi: "Iranilaisilta evättiin oikeus valita johtajansa vapaassa ja oikeudenmukaisessa vaaliprosessissa."

Miljoonat ajattelevat, että tämä on juuri sitä, mitä tapahtui Yhdysvalloissa.

Kahdeksanneksi, Raamatun mukaan, kaikki, jotka aikakauden lopussa rasittavat itseään Jerusalemilla (yrittävät nostaa Jerusalemia), kohtaavat Jumalan tuomion (Sak. 12:3).

Joulukuun 6. päivänä 2017, presidentti Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi ja määräsi Yhdysvaltain suurlähetystön siirrettäväksi Tel Aviv'ista Jerusalemiin (avattiin 14. toukokuuta 2018).

Sen jälkeen hän teki määräyksen sulkea Yhdysvaltain palestiinalaisia palveleva Itä-Jerusalemin konsulaatti (4. maaliskuuta 2019).

Kesäkuun 22:sena 2021 ilmoitettiin, että presidentti Biden haluaa avata uudelleen Yhdysvaltain konsulaatin Itä-Jerusalemissa, mikä kumoaisi Trump'in Jerusalemin tunnustuksen jakamattomana Israelin pääkaupunkina.

Biden tarvitsee pääministeri Bennett'in suostumuksen avata konsulaatti Jerusalemiin, ja raportissa sanottiin, että hän vastustaa sitä, mutta todennäköisesti hyväksyy sen välttääkseen Biden'in nolaamisen.

Jos Bennett antaa Biden'in tehdä tämän, Yhdysvallat ja Israel voivat molemmat olla vaikeuksissa Jumalan kanssa (1. Moos. 12:3, Joel 3:2; Sak. 12:3).

Yhdeksänneksi, koskien kykyä jäljittää jokaista: 21. kesäkuuta 2021 ilmoitettiin, että 5G-matkapuhelintornit seuraavat reaaliajassa joitain Covid'in vuoksi rokotettuja ihmisiä.

Tiedot heidän sijainnista, elintoiminnoista, jne. ladataan tietokoneisiin ja tallennetaan massiivisiin tietokantoihin.

Allekirjoittanut ei voi todistaa tämän raportin paikkansapitävyyttä, mutta jos se on totta, ihmiset todennäköisesti tietämättään suostuvat seurattaviksi, kun he suostuvat ottamaan rokotteen.

Minulla on vähän tietoa tällaisista asioista, mutta minusta tuntuu, että heidän kehossaan on nanosiruja, jotka toimivat jokseenkin kuin tietokoneen käyttöjärjestelmä.

Jotkut sanovat, että tämä sisäinen käyttöjärjestelmä ei ole Pedon merkki, mutta se on askel siihen suuntaan, ja tulevat rokotukset vievät heidät sinne.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

  1. [b]Tuosta Jemenin luolasta:[/b]

    Vuosisatojen ajan tarinoita on levinnyt kaivossa asuvista pahanlaatuisista, yliluonnollisista hahmoista, demoneista, jotka tunnetaan nimellä [b]jinnit[/b] tai genies.

    [b]Viesti tempauksesta jäljelle jääneille:[/b]

    Koraani ilmoittaa demonien ilmestyvän kolmessa olomuodossa 1) Käärme, 2) Koiranpäinen ihminen (Anubis) sekä valo-olento (new-age -ihmiset vannovat näiden nimeen).

    Paikallisen legendan mukaan luola uhmaa jopa itse elämää maanpäällä.

    https://www.indiatimes.com/trending/wtf/well-of-hell-yemens-well-of-barhout-543352.html?picid=2126891

    Sieltä on kuuluu öisin "sihinää" (käärme).

    https://news.yahoo.com/well-hell-gaping-desert-hole-122159139.html

    https://aijaa.com/hTOLUv

    [b]Venäläiset tekivät 1990 maailman syvimmän porareiän kuunnellakseen siirrosten ääniä (poranterän päässä oli mikrofoni). Sieltä kuului ääni; aivan kuin miljardit ihmiset olisivat huutaneet ( kohta 6:25). Tästä uutisoi aikoinaan mm. Ilta-Sanomat (aika outoa valtamedialta):[/b]

    https://www.youtube.com/watch?v=vRj8nSALas4

    [b]Laskisivat sinne Jemenistä löytyneen luolan pohjalle, vaijerilla, kameran varustettuna valoilla![/b]

    VastaaPoista
  2. Donald Trump avaa tausta­joukkojensa kanssa oman sovelluksen, joka ”taistelee sanan­vapauden puolustamiseksi ja terveen järjen edistämiseksi” (eilen)

    ...sovelluksella voi kopioida omat julkaisut ja seuraajat Twitteristä uuteen sovellukseen...uusi sosiaalisen median sivusto on nimeltään GETTR, ja sen kerrotaan ”taistelevan kulttuurin perustamiseksi, terveen järjen edistämiseksi, sananvapauden puolustamiseksi, sosiaalisen median monopolien haastamiseksi ja todellisten ideoiden markkina­paikan luomiseksi”

    ...Trump on etsinyt viime aikoina vaihtoehtoisia tapoja ottaa yhteyttä kannattajiinsa verkossa, kun hänet poistettiin Twitteristä ja hän sai kahden vuoden portti­kiellon Facebookista. Myös Youtube on sulkenut vuoden alussa Trumpin palvelujensa ulko­puolelle. Twitter on ilmoittanut käyttökiellon olevan pysyvä.

    Tätä kauttako se "pedon" kuva saadaan puhumaan?

    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008097655.html

    GETTR:n logo on olympiasoihtu, Tokio?

    https://aijaa.com/wWZqh0

    Verikuu 19. marraskuuta 2021 ja GETTR-logon taustalla "verikuu":

    Ap. t. 2:20
    Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen.

    Esimerkiksi republikaanien senaattoriehdokkaalla Sean Parnellilla oli torstai-iltapäivällä yli 175 000 seuraajaa GETTR: ssä, vaikka hän liittyi sovellukseen samana päivänä. Parnelilla on Twitterissä täysin sama määrä seuraajia. (mitenhän suosittu tästä alustasta tulee kun otetaan huomioon, että Trumpia äänesti 74 milj. kansalaista?)


    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com