Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 21. kesäkuuta 2021

Raamatullisten merkkien yhteentulemista tapahtuu nyt by Daymond Duck 20.6.2021

Tässä pastori Daymond Duck'ilta tuore aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Hän luettelee syitä sille, että raamatulliset merkit ovat lähentymässä toisiaan ajassamme. Se merkitsee taas sitä, että Herran päivä (tuomiopäivä ylöstempauksineen) on pian käsillä.

---------------------

Lähentyvät merkit (Converging Signs) :: By Daymond Duck

Published on: June 20, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/06/20/converging-signs-by-daymond-duck/

Monet erinomaiset Raamatun profetian opettajat uskovat, että tulee olemaan merkkien lähentymistä (ne kaikki tulevat näyttämölle samaan aikaan) aikakauden lopussa.

Tässä on joitain syitä uskoa siihen, että sitä tapahtuu nyt.

Ensinnäkin, koskien Googin ja Maagogin taistelua: 7. kesäkuuta 2021, Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken sanoi, että jos Iran rikkoo edelleen ydinsopimusta, Iranilla voi olla tarpeeksi rikastettua uraania ydinaseelle muutamassa viikossa.

Jos Israel toteuttaa uhkauksensa ​​estääkseen tämän, Israel voisi olla pakotettu toimimaan hyvinkin pian.

(Huomautus: Kesäkuun 14. päivänä 2021, Amir Tsarfati sanoi: "Jos mitään ei tehdä ensi kuussa tai niillä main, Iranista tulee ydinasevaltio.")

Toiseksi, lisää koskien Googin ja Maagogin taistelua: Israel on viime vuosina käynnistänyt satoja iskuja viholliskohteita vastaan Syyriassa, mutta kesäkuun 9:ntenä 2021, Israel käynnisti yhden kaikkien aikojen suurimmista iskuistaan.

Varhain aamulla Israel iski useisiin merkittäviin iranilais​​kohteisiin (joidenkin lähteiden mukaan ainakin kuuteen) lähes samanaikaisesti kaikkialla Syyriassa.

Hyökkäyksiä seurasi useiden tuntien ajan keskiasteen ​​räjähdyksiä, mikä osoitti, että hallitsemattomat tulipalot tuhosivat edelleen varastoituja ohjuksia, raketteja, ruutia, jne.

Hyökkäykset tulevat todennäköisesti voimistumaan, kun Iran lähestyy ydinaseiden kehittämistä.

Kolmanneksi, koskien Israelia: Pääministeri Netanyahu'n hallitusaika päättyi 13. kesäkuuta 2021, ja Naftali Bennett'in sekä Yair Lapid'in hallitusaika alkoi.

Bennett-Lapid'in hallituksessa on kahdeksan poliittista puoluetta (jotkut vasemmistolaisia, jotkut ei-uskonnollisia, vähemmistönä konservatiiveja, ja arabiryhmä, jolla on siteitä terroristiryhmään nimeltä Muslimiveljeskunta).

Jotkut konservatiiviset uskonnolliset juutalaiset sanovat:
  • Israelin uusi hallitus on paha, vaarallinen, ja se lopettaa sionismin (Israelin juutalainen luonne; uskonnonvapaus Israelissa, jne.).
  • Bennett on valehdellut, koska hän lupasi vaalikampanjansa aikana, ettei hän muodosta hallitusta joidenkin poliittisten puolueiden kanssa, joiden kanssa hän on nyt yhdistänyt voimansa.
  • Bennett-Lapid'in hallitus jakaa Israelin, koska arabijohtajat väittävät, että Bennett ja Lapid tekivät myönnytyksiä, jotka antavat heidän saada takaisin maata Israelissa, eivätkä Bennett ja Lapid kiellä sitä.
Profetianopettaja Amir Tsarfati sanoi:
  • Uusi hallitus on lopun alku Israelille, kuten kristityt ovat tunteneet sen.
  • Jumala muuttaa Israelia pahempaan suuntaan.
  • Israel ei ole enää demokratia, ei enää konservatiivinen, ei enää yhtenäinen.
  • Hän uskoo, että näyttämö on asetettu tärkeiden profetioiden täyttymiselle (ehkä Goog ja Maagog, AK:n vahvistama liitto (covenant), Ahdistuksen aika, sopimus Temppelin uudelleenrakentamisesta, jne.).
Profetianopettaja J.D. Farag sanoi:
  • Jotkut ehdottavat, että ennennäkemättömät neljä vaalia ja nyt tämä uusi hallitus voivat itseasiassa olla katalysaattori anti-Messiaan saapumiseksi näyttämölle johtajuustyhjiön varjolla.
  • Israel on kypsä ja valmis Antikristuksen tulemiseen näyttämölle nyt kuin koskaan ennen.
Pääministeri Netanyahu sanoi:
  • Hänen puolueensa ”ei lepää ennen kuin pääsemme eroon tästä vaarallisesta hallituksesta.”
  • Bennett ”ei ole mies, joka pitää kiinni sanastaan. Hän ja hänen ministerinsä eivät myöskään kykene vastustamaan Yhdysvaltoja ja maailmankansoja – eivätkä edes halua tehdä niin.”
  • ”Ne eivät sovi edustamaan tätä maata yhtenäkään päivänä.”
  • ”Heidän täytyy juhlia Teheranissa (Iran).”
Israel tarvitsee rukouksia ja tukea kristityiltä niin paljon kuin suinkin.

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: monet korkealle arvostetut Raamatun profetian opettajat ovat jo pitkään opettaneet, että Yhdysvaltojen voiman ja vaikutusvallan on vähennyttävä, ja toisaalta EU:n voiman ja vaikutusvallan on lisäännyttävä.

Presidentti Biden matkustaa ulkomaille erillisiin kokouksiin G7:n, NATO:n, EU:n ja Venäjän kanssa.

Biden'in tapaamisesta EU-edustajien kanssa ilmoitettiin, että monet EU:n edustajat uskovat, että EU:n on aika alkaa vaikuttaa Yhdysvaltojen politiikkaan sen sijaan, että Yhdysvallat vaikuttaisi EU:n politiikkaan.

Erään raportin mukaan, EU:n johtajat aikovat olla vähemmän alistuvia USA:lle ja todennäköisemmin raivaavat EU:lle suuremman roolin maailmanlaajuisesti.

Viidenneksi, myöskin koskien Amerikan romahtamista: Kesäkuun 10:ntenä 2021, pastori Michael Bresciani, American Prophet -kirjan kirjoittaja, ilmaisi mielipiteensä useista aiheista, jotka on syytä toistaa.
  • Koskien sitä, onko mustien elämillä merkitystä (black lives matter) vai ei: Bresciani kysyi, kuinka kukaan voi sanoa, että mustien elämillä on merkitystä "kun melkein 4000 mustaa vauvaa abortoidaan päivittäin, ja tuhansia mustia elämiä menetetään vuosittain ”musta vastaan musta” rikollisuuden vuoksi"?
  • Koskien Antikristuksen palvontaa: Bresciani sanoi: "Lapsiamme iskostetaan liberalismilla, kriittisellä rotuteorialla, BLM:llä, Antifa'lla, kommunismilla ja jumalattomuudella – eihän ole niin vaikeaa uskoa, että he, lapsemme, ovat niitä, jotka haluavat pian palvoa tätä 'petoa', johon pyhissä kirjoituksissa viitataan Antikristuksena? Jos ajattelet, että tämä ei ole mahdollista – et ajattele lainkaan."
  • Mitä tulee ihmisten geenien sekoittamiseen apinoiden kanssa Kiinassa, ihmisten geenien sekoittamiseen sikojen kanssa Kaliforniassa, ja ihmisten geenien sekoittamiseen hiirten kanssa Japanissa, Bresciani kysyi: "Jos Jumala on tyytymätön sukupuolten vääristymiin, mikä on hänen reaktionsa lajien sekoittumiseen?"
Bresciani uskoo, että nämä asiat tulevat turmeltuneista mielistä, ja ne osoittavat, että Amerikka on vajoamassa turmellukseen.

Kuudenneksi, pastori Bresciani mainitsi maailman korkeimman liikkuvan patsaan nimeltä ”The Giant.”

”The Giant (Jättiläinen)” on korkeudeltaan 10-kerroksinen digitaalinen taidegalleria, jossa on miljoonia pikseleitä ihmisen hahmossa, sen pää ja käsivarret liikkuvat, se puhuu ja laulaa, muuttaa ulkonäköään joka tunti näyttämään erilaisilta kuuluisuuksilta, ​​ja se tullaan näyttämään 21 kaupungissa vuonna 2021.

Koskien tätä patsasta: Bresciani lainaa mitä Raamattu sanoo Antikristuksen patsaasta. ”Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin” (Ilm. 13:15).

Bresciani ei sano, että "Jättiläinen" on Antikristuksen patsas, mutta hän sanoo, että sellaisen patsaan luominen, joka näyttää Antikristukselta ja puhuu, ei ole enää kyseenalaista.

Allekirjoittanut uskoo, että Jumala näyttää maailmankuvia tai häivähdyksiä asioista Ilmestyskirjassa, eikä näiden ennustusten tulevasta toteutumisesta ole epäilystäkään.

Seitsemänneksi, jos joku vielä epäilee, että maailman johtajat ovat parhaillaan maailmanhallituksen luomisen prosessissa, niin tässä allekirjoittaneen käsitys jostakin siitä, mihin G7-jäsenet suostuivat kirjallisesti 13. kesäkuuta 2021.
  • Tutkitaan yhdessä G20:n kanssa tapoja vahvistaa vastuuvelvollisuutta, lisätään maailmanlaajuisen terveysturvan rahoituksen seurantaa ja kohdentamista, ja perustetaan globaali terveysuhkien neuvosto (käytetään Covid-19-rokotuksia ihmisten terveyden seuraamiseen, jne.).
  • Uudistetaan Maailman kauppajärjestöä (WTO), jotta siitä tulisi joustavampi ja vastaanottavaisempi globaalikansalaisten (maailman kansalaisten, ei kansakuntien) tarpeisiin.
  • Ajetaan globaalia verojärjestelmää maailmantalouden, kaikkien ihmisten vaurauden ja hyvinvoinnin (varallisuuden uudelleenjako) parantamiseksi, yhteisen hyvän (maailmanhallitus) ja yhteisten arvojemme (maailmanuskonto) puolustamiseksi.
  • Säilytetään sitoumuksemme kansainväliseen yhteistyöhön, monenvälisyyteen ja avoimeen, joustavaan, sääntöihin perustuvaan maailmanjärjestykseen (maailmanhallitus).
  • Käydään käsiksi kaikenlaiseen rasismiin ja väkivaltaan sekä syrjintään LGBQTI+ -väestöä (seksuaalivähemmistöt) kohtaan (vastustetaan niitä, joilla on kristillisiä arvoja).
  • Vahvistetaan uudelleen sitoutumisemme Pariisin ilmastosopimukseen (sopimus, jossa joidenkin mielestä luovutetaan kansakuntien suvereniteetti), lujitetaan ja nopeutetaan sen täytäntöönpanoa (pakotetaan kansoja toimimaan nopeammin ja aggressiivisemmin; vauhditetaan maailmanhallitusta; ymmärrä, että YK:n nykyisenä tavoitteena on sen pystyttäminen ja toiminta vuoteen 2030 mennessä ja G7 haluaa nopeuttaa asioita). Rokotetaan vähintään 60% maailman väestöstä vuoteen 2022 mennessä ja tunnustetaan, että laaja immunisaatio on globaali yhteishyvä (tehdään pakollisista rokotuksista maailmanlaajuinen laki, joka hyödyttää maailmanhallitusta).
  • Varmistetaan, ettei Iran rakenna koskaan ydinaseita (pakotetaan kansakunnat noudattamaan maailmanlakia).
Pyhä Henki on ainoa, joka voi pidättää tulevaa maailmanhallitusta ja maailmanuskontoa, mutta ihmisten on tiedettävä, mitä on tulossa, ja todellakin hyväksyttävä Jeesus Herrakseen ja Vapahtajakseen ennen kuin globalistit ajavat sisään maailmanhallituksensa ja maailmanuskontonsa.

Kahdeksanneksi, vaikkei tällä ehkä ole merkitystä, kesäkuun 14:ntenä 2021, Populist Press ilmoitti: ”Totuus on tulossa esiin. Luulen, että me kaikki odotamme tätä, kun Biden kulkee alamäkeä nopeasti!”

”G7-kokoukseen osallistunut Valkoisen talon virkamies sattui kuulemaan, kun Trudeau [Kanadan pääministeri] kertoi työntekijöilleen, että hän odottaa Kamala Harris'in olevan presidentti vuoden 2022 loppuun mennessä.” (Tämä kommentti julkaistiin alunperin Twitterissä 14. kesäkuuta 2021 Jack Posobiec'in toimesta, joka on poliittinen aktivisti ja uutiskirjeenvaihtaja.)

Yhdeksänneksi, Covid-19-rokotuksista:

Kesäkuun 14:ntenä 2021, LifeSiteNews kertoi, että ”tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskusten (CDC) rokotealan neuvoa-antava komitea kutsuu koolle hätäkokouksen tällä viikolla keskustelemaan sydämeen liittyvistä sivuvaikutuksista, jotka saattavat linkittyä Covid-19-rokotteisiin.”

Samassa raportissa sanottiin: ”Johnson & Johnson'in rokotuspiikki vedettiin taas mukaan kiistaan viime viikolla, kun FDA määräsi yrityksen hävittämään 60 miljoonaa COVID-19-rokoteannosta, mainiten pilaantumisriskit.”

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Juhani Laukkonen - Tempauksen jälkeen, tänään

    ...1:18...sielunvihollinen on tietoinen Raamatun tapahtumista ja valmistellut suurta valhetta, joka tapahtuu seurakunnan ylösoton jälkeen...ufot (sama mielipide kuin minulla)...5:35 saatana on tutkinut aikainmerkkejä...valhe syötetään ihmiskunnalle välittömästi ylösoton jälkeen...(2. Tess. 2:6-12)...Englannissa tehtiin 2014 tutkimus, jossa 51% ihmisistä uskoi ufoihin ja 25% Jumalaan...11:12 Hollywood on manipuloinut ihmiskuntaa sci-fi -elokuvilla, ET, alienit jne...15:55 Vatikaani haluaa valmistaa ihmiskuntaa kohtaamaan ET -olioita...elävät niin korkealla tasolla lähellä luojaa, että voisivat jopa evankelioida meitä...23:50 meidän on tärkeää jättää viesti jäljelle jääneille...ufot haki pois tämän rettelöivän kansan, joka oli niin moraalinen ja ahdistava, että puhui vain synnistä ja parannuksesta; ufot tuovat vapauden sanomaa...demoninen ajatus... 28:33 "nyt alkaa onnellinen aika kun häiritsijät on temmattu maanpäältä"...ihmiset, jotka eivät tunnen Raamattua uskovat tämän valheen...31:15 valhe menee korkealla tasolla, Vatikaani jne...uuden maailman täyttää uskonto joka on "rakkaus" (new-age -ihmiset puhuvat eri dimensioista ja neljäs dimensio on rakkaus ja ne etkä tätä sisäistä joutuvat syntymään uudellen ja uudelleen maanpäälle oppiakseen tämän valheen)...

    https://www.youtube.com/watch?v=FVImIVdVbrI

    http://laukkoset.blogspot.com/

    Ja vielä muistutuksena kuvaamani orjantappurakruunu täysikuun ympärillä; tempaus on lähellä, evankelioikaa:

    https://aijaa.com/HLxuDK

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com