Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 2. elokuuta 2021

Saatana ohjaa globalisteja tekemään vääriä päätöksiä nyt lopun päivinä, jotka saavat aikaan Jumalan tuomion by Daymond Duck 1.8.2021

Tässä raamatullisia aikainmerkkejä nykymaailmassa käsittelevä pastori Daymond Duck'in tuore viikkoraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Pastori Duck pitää globalisteja, kuten Joe Biden'iä, saatanan kätyreinä, jotka saavat aikaan vain pahuutta nykymaailmaan, josta seuraa myöhemmin Jumalan ankara tuomio, joka tunnetaan 7-vuotisena Ahdistuksen aikana päättyen Jeesuksen näkyvään paluuseen maan päälle.

----------------------

Se on Saatana (It’s Satan) :: By Daymond Duck

Published on: August 1, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/08/01/its-satan-by-daymond-duck/

Tämän artikkelin kirjoittajalta kysyttiin äskettäin: "Miksi globalistit, joiden oletetaan olevan erittäin älykkäitä, tekevät niin selvästi vääriä päätöksiä?"

Useimmat eivät ymmärrä sitä, mutta Saatana on heidän pahuutensa takana.

Hän on sokeuttanut heidät siinä määrin, etteivät he usko Raamatun olevan Jumalan sanaa.

He ajavat jumalatonta maailmanhallitusta, maailmanuskontoa, samaa sukupuolta olevien avioliittoa, kaikkien ihmisten seurantaa, jne., koska he eivät ole kristittyjä (vaikka jotkut väittävätkin perättömästi olevansa hyviä katolilaisia, jne.).

Monet ovat samanmielisten nimittämiä, eivätkä äänestäjien tai kansakuntien valitsemia.

He eivät uskaltaisi järjestää vaaleja, koska he eivät usko pääsevänsä vaaleilla valituksi.

Globalistit jättävät huomiotta sen, mitä Clintonit ja Bidenit ovat tehneet, koska he jakavat samankaltaisia ​​näkemyksiä yllä luetelluista asioista.

Heidän pupettinsa syyttivät Trump'ia kahdesti, koska hän vastusti heidän näkemyksiään.

Heidän syytteensä Trump'in kannattajia vastaan siitä, mitä tapahtui kongressitalon luona 6. tammikuuta 2021, samalla kun sivuuttivat Antifa'n, Black Lives Matter'in ja muiden mellakoinnin, ryöstelyn, omaisuuden tuhoamisen jne., pitäisi koskettaa kaikkia konservatiiveja ja kristittyjä, koska kun globalistit pääsevät niskan päälle (ja niin käy), he tuhoavat Yhdysvaltain perustuslain, sekä vainoavat ja tuhoavat niitä, jotka ovat eri mieltä heidän kanssaan.

Kun he antavat Antikristukselleen vallan, hän lähtee voittajana ja voittamaan (he will go forth conquering, and to conquer) (Ilm. 6:1-2; 13:4-7).

Seuraavat tapahtumat osoittavat, että viimeiset päivät ja vuotten loppu, globalismi, maailmanlaajuiset pandemiat, elintarvikepula, vainot, jne. ovat horisontissa.

Ensinnäkin, koskien Googin ja Maagogin taistelua vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä: 20. heinäkuuta 2021, senaattori Lindsey Graham sanoi: "Iranilaiset etenevät (ydinaseiden kehittämisessään) vaarallisella vauhdilla."
  • "Israelin on ehkä ryhdyttävä ennaltaehkäiseviin sotilaallisiin toimiin Irania vastaan."
  • "En ole koskaan ollut enemmän huolissani siitä, että Israelin on käytettävä sotilaallista voimaa ohjelman lopettamiseen, kuin juuri nyt."
Toiseksi, koskien myös Googin ja Magogin taistelua: 21. heinäkuuta 2021 raportoitiin, että Israelin armeijan ja ulkomaisen tiedustelupalvelun mukaan Israel tarvitsee erilaisia suunnitelmia sabotoidakseen, häiritäkseen ja viivästyttääkseen Iranin ydinaseiden kehittämistä, ja he todennäköisesti pyytävät rahaa ja resursseja siihen.

Kolmanneksi, edelleen Googin ja Maagogin taistelusta: Israelin pääministeri Netanyahu ja Venäjän presidentti Putin sopivat, että Israel ilmoittaa Venäjälle etukäteen Israelin hyökkäyksistä joillakin Syyrian alueilla, eikä Venäjä puutu asiaan.

Israelin suihkukoneet ampuivat äskettäin useita ohjuksia Iranin kohteisiin lähellä Aleppo'a, Syyriassa, ja Venäjän viranomainen sanoi, että Syyria käytti venäläisvalmisteisia ohjustentorjuntajärjestelmiä ampuakseen alas kaikki Israelin ohjukset.

Heinäkuun 24:ntenä 2021, israelilainen tiedustelu- ja turvallisuusuutislähde DEBKAfile raportoi venäläisen virkamiehen vahvistaneen sen, että Venäjä on muuttanut politiikkaansa olla puuttumatta Israelin hyökkäyksiin joillakin Syyrian alueilla, koska Venäjä on saanut vahvistuksen Biden'in Valkoiselta talolta että Yhdysvallat ei hyväksy Israelin jatkuvia hyökkäyksiä.

Vaikka Biden'in hallinto sanoo julkisesti, että Israelilla on oikeus puolustaa itseään, se kertoo Venäjälle, että jotkut Israelin pyrkimykset tehdä niin ovat mahdottomia hyväksyä.

Raamattu opettaa selvästi, että Tarsiin kauppiaat ja kaikki nuoret leijonat (ehkä myös Yhdysvallat) eivät auta Israelia Googin ja Maagogin taistelun aikana (Hes. 38:13).

Korruptoituneet maailman johtajat, petos, ja valehtelu ovat myös merkkejä aikakauden lopusta.

Neljänneksi, 27. heinäkuuta 2021, i24NEWS raportoi, että Israel on ilmoittanut Biden'in hallitukselle, että Iran on ydinasekynnyksen ylittämisen partaalla, ja se voi tapahtua milloin tahansa.

Koska presidentti Obama lähetti Iranille lentokonelastillisen rahaa hallintonsa aikana ja näyttää vaikuttavan tapahtumiin Biden'in hallinnossa, niin Biden'ille ilmoittaminen saattaa olla ajanhukkaa.

Tämä voi auttaa selittämään uskomuksen siitä, että Yhdysvallat ei auta Israelia Googin sodan aikana (Hes. 38:13).

Viidenneksi, koskien nälänhätää: On yleisesti tiedossa, että Covid-19-lukitukset häiritsivät maailman elintarvikeketjuja (maanviljelijät ja maatyöläiset asetettiin karanteeniin; kaupoista loppui wc-paperi, jotkut elintarvikkeet, jne.; monitoimikoneet suljettiin tai käyttöä supistettiin; jotkut kuorma-autot lopettivat kulkemisen, jne.).

Heinäkuun 23:ntena 2021 raportoitiin, että joissakin Ison-Britannian ruokakaupoissa on yhä paljaita hyllyjä, elintarvikeketjut ovat ”vaarassa romahtaa”, miljoonia työntekijöitä on määrätty omaehtoiseen karanteeniin, elinterviketeollisuudelta on loppumassa työntekijät pitämään myymälät varustettuina, ja Yhdistynyt kuningaskunta voi olla vain muutaman kuukauden päässä suuresta kriisistä.

Covid-leviämisen pysäyttämisen varjolla, Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus saattaa luoda ”elintarvikepulaa ja joukkonälänhätää”.
  • Huomautus: Äskettäin kerrottiin, että senaatin vähemmistöjohtaja Mitch McConnell on varoittanut, että Yhdysvalloissa tulee olemaan uusi sulkutila (lockdown), jos Amerikan kansalaiset ”eivät viisastu ja rokotuta itseään koronavirusta vastaan”.
  • Huomautus: Heinäkuun 28. päivänä 2021, ”Fox & Friends” -ohjelman haastattelussa, Stuart Varney sanoi tärkeän liiketoimintaryhmän ennustavan, että muonapula tulee kestämään vuoteen 2023 asti.
Jotkut profetianopettajat uskovat, että Covid-19 on luotu kriisi (tekosyy, lavastettu juttu, ehkä suunniteltu katastrofirykelmä), jota globalistit käyttävät valmistaessaan maailmaa maailmanhallitukselle.

Vapautta puolustavan Brighteon-ryhmän mukaan, 22. heinäkuuta 2021, "hyvin harvat ihmiset ovat valmiita selviytymään monikerroksisesta, suunnitellusta katastrofirykelmästä, joka päästetään irti ​​päällekkäisenä".

Ahdistuksen aikana Jumalan sinetti-, pasuuna- ja vihanmaljatuomiot tulevat olemaan monikerroksisia katastrofeja (pandemioita, nälänhätää, taloudellista romahdusta, jne.), jotka ovat päällekkäisiä, ja hyvin harvat selviävät.
  • Huomautus: Allekirjoittanut uskoo, että voimme olla katselemassa näiden monikerroksisten tuomioiden kehitystä (alkuvaiheita).
Kuudenneksi, koskien petosta: Heinäkuun 20:ntenä 2021, senaattori Rand Paul sanoi Sean Hannity'n televisio-ohjelmassa: ”Tulen lähettämään oikeusministeriölle kirjeen, jossa pyydän rikoslähetettä (tohtori Anthony Fauci'sta), koska hän on valehdellut Kongressille” (kansallisten allergia- ja tartuntatautilaitosten osallisuudesta Kiinan Wuhan'in virologian instituutin tutkimukseen).
  • Huomautus: Allekirjoittanut ei pysty vahvistamaan tätä, mutta on nähnyt raportteja siitä, että Fauci omistaa osakkeita yhdessä tai useammassa yrityksessä, jotka on hyväksytty myymään Covid-19-rokotetta (jos pitää paikkansa, hän todennäköisesti hyötyy taloudellisesti ihmisten pakottamisesta olemaan rokotettuja ja vastustaa hydroksiklorokiinin ja ivermektiinin käyttöä).
  • Toinen huomautus: On raportoitu, että Fauci voisi viettää jopa 5 vuotta vankilassa, mutta allekirjoittaneen mielestä globalistit (joita kutsutaan myös varjovaltioksi, syväksi valtioksi, superrikkaaksi eliitiksi, jne.) suojelevat häntä, koska he ovat rokotusten puolesta. He haluavat, että hän jatkaa jatkuvasti muuttuvan feikkitieteensä käyttämistä.
Seitsemänneksi, koskien maailmanhallitusta ja avoimia rajoja: 21. heinäkuuta 2021 raportoitiin, että Yhdysvaltojen ja Meksikon välisen rajan pitäminen auki maksaa noin 3 miljoonaa dollaria päivässä, kun muuriprojektin keskeytys- ja irtisanomiskorvauksia maksetaan urakoitsijoille, jotta he voivat turvata teräksen, betonin ja muut materiaalit, joita heillä on autiomaassa. Lue https://about.bgov.com/news/republican-alleges-1-billion-wasted-on-border-wall-suspension/

Kahdeksanneksi, militantit muslimit sanovat, että juutalaisia ​​ei saisi päästää Temppelivuorelle, koska koko Temppelivuori on islamilainen paikka eikä mikään osa siitä kuulu Israelille.

Tästä syystä juutalaiset virkamiehet ovat sallineet juutalaisten vierailla Temppelivuorella tiettyinä aikoina, mutta he eivät ole saaneet rukoilla siellä.

Heinäkuun 17. päivänä 2021, Tisha B 'Avin aattona (juhlapäivä kahden ensimmäisen juutalaisen Temppelin tuhon muistoksi; 17.-18. heinäkuuta vuonna 2021), ilmoitettiin, että juutalaiset olivat rukoilemassa (ja jotkut opettivat Tooraa, joka on nimi pyhille kirjoituksille Raamatun viidessä ensimmäisessä kirjassa) Temppelivuorella.

Heinäkuun 20:ntenä 2021, pääministeri Bennett ilmestyi tukemaan juutalaisten palvontavapautta Temppelivuorella.

Tämä voi johtaa lisäväkivaltaan, mutta on syytä huomata, että juutalaiset ovat ryhtyneet kiellosta rukoilla Temppelivuorella rukoukseen ja opettamiseen Temppelivuorella, ja Israelin uusi pääministeri tukee sitä.

Raamatun mukaan juutalaiset saavat lopulta luvan Temppelin jälleenrakentamiseen.

Päivitys: 25. heinäkuuta 2021 raportoitiin, että väliaikainen aselepo Israelin ja palestiinalaisten välillä on hauras, se saattaa olla purkautumassa, ja uusi sota voisi olla horisontissa.

Yhdeksänneksi, koskien ruttotauteja: 22. heinäkuuta 2021, Israelin pääministeri Bennett sanoi, että 8.8.2021 alkaen Israelin kansalaiset eivät saa mennä synagoogiin ja muihin tiloihin ilman rokotustodistusta tai todistusta negatiivisesta Covid-19-testistä.

Yhdysvaltain kansalaisten ei tarvitse todistaa, että heidät on rokotettu käydäkseen palvontapaikoissa, mutta jotkut yritykset vaativat sitä.

Kymmenenneksi, koskien luonnonkatastrofeja: 26. heinäkuuta 2021 raportoitiin, että Pohjois-Amerikan kesäkuu oli ”tilastoidun historian kuumin”.

Ennätyslämpötiloja rikottiin useissa läntisissä osavaltioissa.
  • Kesäkuun 28:ntena 2021, lämpötila oli 47 celsiusastetta Salem'issa, Oregonin osavaltiossa; 43 astetta Oregonin Redmond'issa; 43 astetta Quillayute'ssa, Washingtonin osavaltiossa; 43 astetta Washingtonin Olympia'ssa, jne.
Lounais-Yhdysvalloissa on pahin kuivuus 122 vuoteen.
  • Se kattaa lähes 90% maan lounaisosasta, ja suuri osa siitä luokitellaan ankaraksi poikkeukselliseksi kuivuudeksi.
  • Vesilähteet ja joet ovat kuivumassa, kalat kuolevat, luonto kärsii, maanviljelijät ja karjankasvattajat kärsivät, viljan- ja karjantuotanto on laskenut, jotkut karjankasvattajat ja maidontuottajat lopettavat toimintansa, veden säännöstely on alkamassa, ja yli 60 miljoonaan ihmiseen vaikutetaan.
  • Mead-järvi, 112 mailia pitkä vesivarasto, on alimmalla tasollaan sitten kun se rakennettiin 85 vuotta sitten (se on nyt vain 35 %:sti täynnä).
  • Utahin Iso Suolajärvi on saavuttanut ennätysmatalan tason.
86 maastopaloa palaa 12 osavaltiossa, kuivuus on pahentanut niitä, kaksi suurta metsäpaloa on sulautunut yhteen, ja yli 10 000 taloa on vaarassa.

Pitkän aikavälin ennusteen mukaan korkeat lämpötilat jatkuvat syksyn ajan.

Kutsu sitä miksi haluat; jotkut virkamiehet ovat jo syyttämässä siitä ilmaston lämpenemistä, koska se sopii heidän globalistiseen agendaansa. Mutta luonnonkatastrofit tulevat olemaan kuin synnytystuskia (esiintymistiheyden ja voimakkuuden lisääntyminen) aikakauden lopussa, ja tämä ennätyksiä rikkova satunnaisilmiö näyttää täyttävän vaatimukset sille.

Kun lopetan, ymmärrä, että niin pahoja kuin asiat ovatkin tällä hetkellä, Saatanaa ja Antikristusta rajoitetaan tai osittain hillitään (2. Tess. 2:7-9).

Mutta tulee aika (Ahdistuksen aika), jolloin Saatanaa ja Antikristusta ei enää pidätellä, ja tapahtumat tulevat olemaan pahempia kuin mikään, mitä on koskaan tapahtunut tai tulee tapahtumaan (Matt. 24:22).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja päästä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com