Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 23. elokuuta 2021

Bidenin Afganistan -fiaskosta ja muista luoduista ongelmista, joita kasaantuu Yhdysvaltoihin by Daymond Duck 22.8.2021

Tässä suomentamani pastori Daymond Duck'in tuore profetiapäivitys Rapture Ready -sivustolla, jossa ajankohtaisista aikainmerkeistä enteillen lähestyvää Herran päivää, jolloin tapahtuu seurakunnan ylöstempaus. Aiheena pastorilla on tällä kertaa globalistien luodut ongelmat Yhdysvaltojen romahdusta varten, joista Afganistanin kriisi päällimmäisenä.

---------------------

Luotuja ongelmia (Created Problems) :: By Daymond Duck

Published on: August 22, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/08/22/created-problems-by-daymond-duck/

Luotuja ongelmia kasaantuu Yhdysvaltoihin, kun globalistit jatkavat pyrkimyksiään heikentää Amerikkaa ja perustaa maailmanhallitus vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Nämä ovat faktoja, eivät salaliittoteorioita.

Öljy – Biden'in hallinto pienensi tarkoituksellisesti Amerikan öljyntuotantoa pysäyttämällä Keystone XL -putkilinjan rakentamisen, keskeyttämällä öljyntuotannon liittovaltion mailla Louisiana'ssa, New Mexico'ssa, jne., ja tämä aiheutti öljyn hinnan nousun. Biden haluaa, että tuotantoa lisätään öljyn hinnan alentamiseksi, mutta hän ei halua, että yhdysvaltalaiset yritykset ja työntekijät lisäävät tuotantoaan, saavat työpaikkansa takaisin, jne.; hän haluaa OPECin ja ulkomaalaisten työntekijöiden lisäävän tuotantoaan ja saavan nämä työpaikat.

Rikollisuus – Defund the Police (Epää poliisilta rahoitus) -liikkeen seurauksena poliisin budjetteja ollaan leikattu monissa kaupungeissa, tuhansia rikollisia on vapautettu vankiloista, on ollut nousevin määrin ampumisia, murhia ja varkauksia; tämä on suunniteltua, koska globalistit haluavat saada kontrollin poliisista.

Raja – Biden'in hallinto on tarkoituksellisesti tuhonnut niitä harvoja Yhdysvalloilla olleita maahanmuuttolakeja. Tällä viikolla, Biden'in Kotimaan turvallisuusviraston johtaja vieraili Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla, ja tämä tallennettiin salaa, jossa sanottiin, että rajakriisi on kestämätön (juuri päinvastoin kuin hän sanoo julkisesti). Noin miljoona maahanmuuttajaa (joista monilla Covid -tauti) on tullut rajan yli, huume- ja ihmiskauppa ovat lisääntyneet, jne., eikä ole mitään yritystä pysäyttää sitä (vain yritys salata se, mitä he ovat tekemässä, valehtelemalla siitä.).

Covid – Vain Yhdysvaltain kansalaisten on käytettävä maskeja ja heidät on testattava. Laittomia siirtolaisia ei vaadita käyttämään maskeja tai käymään testeissä, ja monet on tarkoituksellisesti kuljetettu busseissa ja lennätetty muualle Yhdysvaltoihin, erityisesti Teksasiin ja Floridaan (veronmaksajien kustannuksella), mikä näyttää olevan yritys levittää Covid'ia, muuttaa Teksas ja Florida punaisesta siniseen (republikaanien alueesta demokraattien alueeksi) ja syyttää rokottamattomia kansalaisia ​​Covid'in leviämisestä oikeuttaakseen kaikkien pakollisen rokottamisen maailmanlaajuisen edun tai yhteisen hyvän puolesta (petolliset lauseet tarkoittavat maailmanhallitusta).

Inflaatio – Inflaatio nousee nopeammin kuin palkat nousevat, mikä tarkoittaa, että rahan arvo laskee ja sillä voi ostaa yhä vähemmän. Syitä näyttää olevan kaksi: 1) Loppumattomat elvytyspaketit ”siltarumpu (pork-barrel)” -menoilla, ja 2) Tuotantohäiriöt, jotka johtuvat tahallisesta koronaviruksen levittämisestä ja asetetuista lukituksista (lockdowns). Tämä nostaa kaiken hintaa (ruoka, vaatteet, ajoneuvot, vuokra, asuntolainat, lääkkeet, jne.; bensiini on 1 dollari/gallona korkeampi kuin se oli tähän aikaan viime vuonna). Se tuhoaa Yhdysvaltain taloutta ja vahingoittaa jokaista amerikkalaista, erityisesti köyhiä.

Kriittinen rotuteoria (Critical Race Theory (CRT)) – Sosialistit ovat lisänneet vaikutusvaltaansa demokraattisessa puolueessa, ja he ajavat CRT:tä (uusi rotuerottelun muoto) jakamaan Yhdysvallat. He tietävät, että valtio, joka on jakaantunut itseään vastaan, ei voi kestää. Miksi he muuten haluaisivat luoda uudelleen rotuerottelun? Huomautus: Elokuun 16:ntena 2021, Arkansas'in oikeusministeri sanoi, että lasten erotteleminen rodun perusteella rikkoo Yhdysvaltain perustuslain yhdenvertaisuussuojelun lauseketta.

Afganistan – Biden kertoi Amerikalle, että Afganistanin armeijalla oli tarpeeksi nykyaikaisia ​​aseita ja joukkoja puolustaakseen itseään. Sitten luemme, että Biden lähetti kirjeen Talebanille ja pyysi heitä jäädyttämään maan valtaamisen, kunnes voimme evakuoida omat kansalaisemme. Sitten luemme, että suurin osa Afganistanin suurista kaupungeista romahti 24 tunnissa. Sitten luemme, että Afganistanin pääkaupunki romahti muutamaa tuntia myöhemmin. Sitten luemme, että Biden tarjosi Talebanille ulkomaista apua lupauksesta olla hyökkäämättä Yhdysvaltain suurlähetystöön.

Biden'in hätäinen poistuminen lähettää viestin siitä, että Amerikka ei ole luotettava liittolainen; se tuomitsee tuhannet afganistanilaiset ​​sotilaat kuolemaan, jotka auttoivat Yhdysvaltoja; se tuomitsee afgaaninaiset toisen luokan kansalaisuuteen peittämällä heidän kasvonsa, jne.; se tuomitsee afgaanitytöt pakkoavioliittoihin, olemaan ilman koulutusta, jne.; se tuomitsee afgaanipojat aivopesuun, hyvin vähäiseen koulutukseen, jne.; se tuomitsee afganistanilaiset miehet pahoinpitelyjen kohteiksi, raajojen amputointiin, jne.; ja se tuomitsee kristityt kääntymään islamiin tai teloitettaviksi. Tuhansia amerikkalaisia loukkaantui tai kuoli Afganistanissa, ja Biden hassasi kaiken, mitä Amerikka saavutti, muutamassa tunnissa.

Päivitys Yksi: 16. elokuuta 2021 raportoitiin, että Ranskan presidentti Macron'ia kehotettiin kutsumaan koolle EU-neuvoston hätäkokous, koska "maailman turvallisuus" on vaarassa. Jotkut EU-johtajat sanovat, että islamilainen kalifaatti Afganistanissa on vakava uhka länsimaille.

Päivitys Kaksi: Elokuun 16:ntena 2021, erään Kiinaan sidoksissa olevan sanomalehden pääkirjoitus julisti, että Kiinan ja Taiwanin välillä syttyy sota, ja Yhdysvallat ei auta Taiwania. Amir Tsarfati sanoi, että Kiina, Venäjä ja Iran julistavat Amerikka-perusteisen maailmanjärjestyksen olevan ohi, ja hän uskoo, että Venäjä ja Iran eivät enää usko USA:n auttavan Israelia, jos ne päättävät aloittaa hyökkäyksen.

Päivitys Kolme: 17. elokuuta 2021 raportoitiin, että Kiina on rohkaistunut Amerikan ilmeisestä heikkoudesta, ja sen armeija valmistautuu jo harjoittelemaan hyökkäystä Taiwaniin.

Päivitys Neljä: 17. elokuuta 2021 raportoitiin, että Taleban lähettää jo kirjeitä kotikirkoille sanomalla: "Tiedämme keitä olette, ja tulemme hakemaan teidät." Antikristus käyttää mestauksia terroritaktiikkana, ja myös Taleban tekee niin.

Tässä muutamia ajatuksiani Biden'in Afganistan -fiaskosta.
  • Biden'illä oli vaihtoehto. Hänen ei tarvinnut toimia. Häntä kehotettiin olemaan sitä vastaan, mutta hän teki sen joka tapauksessa.
  • Biden on johtanut Amerikan tappioon terrorismin vastaisessa sodassa, ja hänen väitteensä rakastaa naisia ​​ja lapsia on vain kampanjalause, jota hän käytti tullakseen valituksi (kerro Afganistanin naisille ja lapsille, että Biden rakastaa heitä).
  • Taleban, Iran ja muut julistavat, että Allah on antanut islamille suuren voiton Suuresta Saatanasta, ja heitä rohkaistaan taistelemaan kovemmin (ja Biden on juuri antanut heille aseita miljoonien dollarien arvosta). He varmasti pilkkaavat Jumalaa, Hänen nimeään ja Hänen kansaansa.
  • Radikaalin islamin menestys lisää painetta Israeliin ja arabeihin allekirjoittamaan rauhansopimus.
  • Israelin on ymmärrettävä, että sen täytyy luottaa Jumalaan, ei Amerikkaan.
  • Biden on luonut kasvualustan islamilaisille terroristeille, ja rajaton maailma on vaarallisempi kuin koskaan. (Amerikan avoin raja uhkaa Yhdysvaltojen turvallisuutta, eikä Taleban epäröi ylittää sitä.)
  • On selvempää kuin koskaan, että kristityn toivo on Tempaus, ei parempi, vahvempi Amerikka.
  • Kun maailma muuttuu synkemmäksi, huudot maailmanjohtajaa varten ratkaisemaan maailman ongelmat käyvät äänekkäämmiksi.
  • Jumala toi Afganistanin (ja Babylonin) alas muutamassa tunnissa, ja Hän voi halutessaan tuoda Yhdysvallat alas silmänräpäyksessä.
  • Yhdysvaltoja johtavat ihmiset, jotka seuraavat Saatanaa, tai muuten se ei tukisi jumalatonta maailmanhallitusta, jumalatonta maailmanuskontoa, aborttia, homoavioliittoja, sensuroisi kristillisiä palveluministeriöitä, jne.
  • Biden nosti homolipun suurlähetystöjemme ylle, ja Taleban luultavasti ottaa sen alas ja nostaa heidän lippunsa suurlähetystömme ylle.
  • On monia syitä uskoa, että penseän kristillisen kirkon on herättävä, tai Jumala lopulta saattaa synnin täyttämän kansamme polvilleen.
Tässä on muutama lisäsyy uskoa siihen, että Tempaus on lähellä.

Ensinnäkin, petos ja valehtelu ovat olleet olemassa ainakin siitä lähtien, kun Jumala loi Aadamin ja Eevan, mutta se on yleinen käytäntö aikakauden lopussa.

Mikä voisi olla petollisempaa kuin tahallinen Covid-19:n levittäminen ja syyttää siitä rokottamattomia?

Voisiko se olla internointileirit vangitsemaan tahallisesti väärin syytettyjä rokottamattomia?

Allekirjoittanut on nähnyt viime aikoina useita raportteja siitä, että CDC (Yhdysvaltain tautikeskus) suunnittelee vankileirejä jokaisessa Yhdysvaltain kaupungissa.

Useat lähteet ovat raportoineet, että elokuun 6:ntena 2021 Tennesseen kuvernööri Mike Lee allekirjoitti toimeenpanomääräyksen, jolla kansalliskaarti valtuutettiin kaappaamaan rokottamattomia ihmisiä vankeuteen.

Natural News kertoi saaneensa tietoja siitä, että CDC on työskennellyt Chicagon yliopiston kanssa suunnitelman kehittämiseksi, jossa soitetaan koteihin sen selvittämiseksi, onko kotona 6 kuukauden - 17 vuoden ikäisiä lapsia, joita ei ole rokotettu.

Vankileirien aktivointi jokaisessa Yhdysvaltain kaupungissa ja ehkä puhelinsoitto jokaiselle kotitaloudelle on erittäin huolestuttavaa.

On myös raportoitu, että tästä kuusta alkaen New Yorkissa, Los Angelesissa ja San Franciscossa ihmisiä ei päästetä ravintoloihin, teattereihin ja useisiin muihin paikkoihin ilman rokotustodistusta.

Allekirjoittanut on kaukana Covid-19:n ja sen mutaatioiden tai varianttien tuntemuksesta, mutta tämä on jotakin siitä, mitä olen lukenut ja tapa, jolla ymmärrän sen:
  • Covid-19-virus ei halua tulla rokotteen tappamaksi, joten se yrittää pysyä hengissä mutatoitumalla.
  • Jotkut lääketieteen ammattilaiset uskovat, että mutaatioita on kehittymässä ja ne leviävät rokotettujen ihmisten kautta.
  • Tämä selittää sen, miksi maailma ei tule koskaan saavuttamaan laumaimmuniteettia (rokottaa niin monta ihmistä maan päällä, että Covid-19:n leviäminen on epätodennäköistä). Huolimatta siitä, onko tällä merkitystä, noin 2/3 Israelin uusista koronavirustapauksista on täysin rokotetuilla ihmisillä.
Tässä on toisto viime viikon artikkelistani, johon on lisätty yksi lause: Näemme teknologian ja käytäntöjen maailmanlaajuisen kehityksen ja edistymisen, jonka monet erinomaiset Raamatun profetian opettajat uskovat johtavan Pedon merkkiin (pakollinen suostuvuus, työpaikan menettäminen joillekin, passien tai kulkulupien kehitys, vaatimus hallinnon tietokannoille ihmisten seurantaan, vaatimus estää rokottamattomien pääsy kauppoihin ostamaan tai myymään, kristinuskon vastaisen retoriikan leviäminen, jne.). Näemme esikatselua tulevista asioista ja varoitusta armolliselta Jumalalta (joka tietää, mitä tapahtuu ennenkuin se tapahtuu) varmistaaksemme, että olemme pelastettuja.

Toiseksi, koskien maanjäristyksiä:
  • Elokuuta 11:ntenä 2021, Mindanao'n rannikolla Filippiineillä tapahtui 7.1 richterin maanjäristys.
  • Elokuun 12:ntena 2021, Eteläisten Sandwichsaarten lähellä (eteläisellä Atlantin valtamerellä) tapahtui 8.1 richterin maanjäristys.
  • Elokuun 14. päivänä 2021, Haitiin iski 7.2 richterin maanjäristys. Kolme päivää myöhemmin raportoitiin, että 6900 ihmistä loukkaantui, 1419 kuoli, ja 84 585 kotia vaurioitui tai tuhoutui.
  • Elokuun 14. päivänä 2021, Alaskanlahdella tapahtui 6.9 richterin maanjäristys.
  • Elokuun 16. päivänä 2021, kun Haiti yritti käsitellä 7.2 richterin järistystä, trooppinen myrsky Grace oli rantautumassa kera voimakkaiden tuulien ja ehkä jopa 8 tuuman (1 tuuma = 2.54 cm) sateen kanssa (jopa 15 tuumaa ja tulvimista joillakin alueilla).
Kolmanneksi, koskien luonnonkatastrofien (kuin synnytystuskien) esiintymistiheyden ja voimakkuuden lisääntymistä: The Moscow Times raportoi 14. elokuuta 2021 Venäjän presidentti Vladimir Putin'in sanoneen, että Venäjää tänä vuonna kohdanneiden luonnonkatastrofien (tulvat, kuivuus ja maastopalot) mittakaava on "täysin ennennäkemätön".

Artikkelin mukaan "Venäjän sääviranomaiset ja ympäristönsuojelijat ovat yhdistäneet Siperian vuotuisten tulipalojen kasvavan intensiteetin ilmastonmuutokseen."

Lisää:
  • Elokuun 15:ntenä kerrottiin, että ainakin 51 ihmistä on kuollut tulvissa ja mutavyöryissä Turkissa.
  • Elokuun 16:ntena Yhdysvallat ilmoitti, että Mead -järven vedenpinta on alimmalla tasolla sen jälkeen, kun Hoover'in pato rakennettiin 1930-luvulla, Colorado -joella julistettiin vesipula, ja sitten ilmoitettiin, että vuonna 2022 tulee olemaan vesikatkoja. Viljelijät ja karjankasvattajat vähentävät tuotantoaan.
Neljänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Monte Judah (Messianic World Update) sanoi 13. elokuuta 2021: ”On hyvin selvää, että IDF ja Israelin hallitus aikovat hyökätä Iraniin pian maan ydinaseohjelman lopettamiseksi. Tätä todistaa se seikka, että IDF, ilmavoimat, on suorittanut pitkän kantaman pommitusharjoittelutehtäviä Kreikan kanssa, ja he ovat tehneet tankkauksia lennon aikana ja muita vastaavia asioita puolustusministeri Benny Gantz'in ilmoittaessa ja varoittaessa Yhdysvaltoja ja muita kansoja siitä, että Israel aikoo pysäyttää Iranin, jos he jatkavat sitä (ydinohjelmaa).”

TIEDOKSI: Useat pastorit sanovat, että heille on tulvinut pyyntöjä "uskonnollisesta erivapauskirjeestä (Religious Exemption Letter)". Tässä on linkki kirjeeseen, jota Rock Harbor'in seurakunta (RHC, pastori Brandon Holthaus) käyttää, ja se voidaan tulostaa seuraavasta:

RHC:n uskonnollinen erivapaus rokotteille ja PCR -vanupuikoille.pdf

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja päästä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen ​​(Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

  1. Kivet huutavat..

    Risto E.J. Penttilän kolumni: Joe Bidenistä on tulossa mies, joka lopetti lännen – tänään pidettävä kokous on historiallisen tärkeä

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/risto-e-j-penttilan-kolumni-joe-bidenista-on-tulossa-mies-joka-lopetti-lannen-tanaan-pidettava-kokous-on-historiallisen-tarkea/8217994#gs.94w38o (6 tuntia sitten)

    VastaaPoista
  2. Rokote on eliitin "Peace and safety" 1. Tess. 5:3 jakeessa. Eilen FDA:lta tuli täyshyväksyntä Biontech-Pfizer'in rokotteelle ja jenkit pani heti tuulemaan. Seuraavassa lyhyitä Steve Fletcher'in videoita tältä päivältä.

    RAPTURE INCOMING!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=DMgJmgXG9QY

    MANDATORY!!! NO OPT-OUT OPTION!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=5i2ufjFpv-Y

    MANDATORY VACCINES FOR ALL MILITARY

    https://www.youtube.com/watch?v=QjB3-GHZ0VY

    LIGHTNING STRIKE on One World Freedom Tower together with FDA Vaccine Approval

    https://www.youtube.com/watch?v=qoEbzHaTSME

    Taliban issues RED LINE Departure Date of August 31, or else it will "PROVOKE A REACTION"

    https://www.youtube.com/watch?v=PzirxkJ3pl0

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com