Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. elokuuta 2021

Amerikkalainen unelma on ohi kun historia lähestyy aikakauden loppua, jolloin maailmanhallitus perustetaan by Daymond Duck 15.8.2021

Tässä ikäänkuin jatko pastori Daymond Duck'in edelliselle profetiaraportille viikko sitten Rapture Ready -sivustolla, jossa käsiteltiin laajasti koronarokotuksia ja niiden pohjalta luotavaa Pedon merkkiä AK:n maailmanhallituksen aikana. Suomentamassani artikkelissa Daymond luettelee monia asioita, jotka puhuvat sen puolesta, että amerikkalainen unelma on ohi. Aikakauden lopun merkit, joista Raamattu ennustaa, ovat käsillä.

--------------------

Se on ohi (It’s Over) :: By Daymond Duck

Published on: August 15, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/08/15/its-over-by-daymond-duck/

”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja” (2. Tim. 3:1).

Huomaa, että ”pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen” (2. Tim. 3:13).

Yhdysvaltojen kansalaisten oikeutta uskonnonvapauteen, sananvapauteen, vapauteen ostaa ja myydä, jne. ollaan haastamassa varjohallituksen halulla rajoittaa ja/tai valvoa amerikkalaista uskonnon-, sanan-, sekä osto- ja myyntivapautta, jne.

Covid on maailmanlaajuinen lääketieteellinen kriisi, jonka jumalaton varjohallitus loi perustellakseen maailmanhallituksen, maailmanuskonnon ja globaalin seurantajärjestelmän luomisen orjuuttamaan kaikkia maan päällä.

Yleisölle kerrotaan, että todisteita rokotuksista (passeja, henkilökortteja, yms.) tarvitaan Covid-19:n hallitsemiseksi, vaikka totuus on, että Covid-19 ja sen muunnokset ovat työkalu, jota rikkaat ja vaikutusvaltaiset käyttävät saattaakseen kaikki ihmiset heidän valvontaansa.

On mahdollista ja ehkä todennäköistä, että tätä rokotustodistusta seuraa lopulta kristillisten ryhmien ja instituutioiden sulkeminen ja vainoaminen perustuen heidän tukeensa raamattuopetukseen ja tuen puuttumiseen globalistiselle agendalle (jumalaton maailmanhallitus, jumalaton maailmanuskonto, abortti, homoseksuaalien oikeudet, jne.).

Ennen kuin vaino saavuttaa huippunsa, kristityt poistetaan (temmataan) tältä maapallolta, ja ovi avataan sepposen selälleen jumalattomalle varjohallitukselle valitsemaan johtaja, joka ottaa itselleen diktatoriset valtuudet maan päällä.

Hänen ilmestymisensä jälkeen heidän nk. rokotustodistuksensa tullaan todennäköisesti kehittämään datajärjestelmäksi, jota käytetään sen määrittämiseksi, kuka voi ostaa ja myydä, kuka voi elää ja kuolla. (Älä unohda sitä, että jotkut johtajista, jotka haluavat pakottaa kaikki rokotuksiin, ovat samoja ihmisiä, jotka haluavat vähentää maapallon väestön lähes 8 miljardista noin puoleen miljardiin; monet tukevat aborttia, homoavioliittoja, eutanasiaa, jne.).

Jumala sallii näiden jumalattomien globalistien valita johtaja hallitsemaan seitsemän vuoden ajan, mutta lopulta Jumala saa heidät katumaan sitä, mitä ovat tehneet, koko ikuisuuden ajaksi.

Eräs lukija lähetti äskettäin allekirjoittaneelle sähköpostiviestin, joka sisälsi osan tohtori Franklin Graham'in pitämästä puheesta Floridan baptistikirkossa.

Tohtori Graham sanoi: "Amerikkalainen unelma on päättynyt."

Lukijoiden on ymmärrettävä, että se, joka sanoi "Amerikkalainen unelma on päättynyt", on yksi maailman arvostetuimmista saarnaajista, ei fanaatikko eikä profetianopettaja, mutta Amerikan on romahdettava, jos globalistit aikovat saavuttaa tavoitteensa maailmanhallituksesta ja maailmanuskonnosta vuoteen 2030 mennessä tai ennen sitä.
  • Tässä on toisto viime viikolla kirjoittamastani artikkelista: Heinäkuun 27:ntenä 2021, entinen ulkoministeri Mike Pompeo sanoi: "Romahdus sisältäpäin on mahdollista ... Maahanmuutto ilman assimilaatiota, laittomat huumeet, ihmiskauppa, kiistanalaiset vaalit ja inflaatiovaara ovat tulleet välineiksi tasavaltamme hajottamiseksi, mikä varmasti on yritys kohti kansallista itsemurhaa."
Haluan lopettaa avauspuheenvuoroni tällä tavalla: Emme ole vielä nähneet Pedon merkkiä (ihmisiä ei piikitetä oikeaan käteen tai otsaan; ihmiset eivät ota Pedon nimeä, numeroa tai merkkiä; rokottamattomat ihmiset voivat edelleen ostaa ja myydä useimmissa paikoissa; jne.).

Toisaalta näemme teknologian ja menettelytapojen maailmanlaajuisen kehityksen ja edistymisen, jonka monet erinomaiset Raamatun profetian opettajat uskovat johtavan Pedon merkkiin (pakollinen noudattaminen, työpaikan menettäminen joillekin, passien kehittäminen, vaatimus hallituksen tietokannoista ihmisten seuraamiseksi, vaatimus estää rokottamattomien pääsy kauppoihin ostamaan tai myymään, kristinuskon vastaisen retoriikan leviäminen, jne.).

Muista myös se tosiasia, että seurakunta temmataan vähintään 3½ vuotta (ja ehkä enemmänkin) ennen kuin teknologian ja menettelytapojen globaali kehitys ja edistyminen tulee voimaan Pedon merkkinä (Helvetin portit eivät voita Jumalan seurakuntaa).

Tässä on muita syitä uskoa siihen, että historia lähestyy aikakauden lopun Raamatun ennustuksia ja amerikkalainen unelma on ohi.

Ensinnäkin, kun Jeesukselta kysyttiin Hänen tulemisensa merkeistä, Hän listasi nälänhädät, ruttotaudit, maanjäristykset, jne. (Huomaa, että sanat ovat monikossa, niin että on useampi kuin yksi nälänhätä, useampi kuin yksi ruttotauti, jne.; Matt. 24:7).

Nykyään maailma yrittää käsitellä Covid-19'aa, deltaa (Intian muunnos), Lambdaa (Perun muunnos) ja Epsilon-muunnosta (ruttotauti monikossa, engl. pestilences).

Toiseksi, 6. elokuuta 2021, Kalifornia ilmoitti, että kuivuuden aiheuttama matala vedenpinta on pakottanut osavaltion toiseksi suurimman vesivoimalaitoksen sulkemisen ensimmäistä kertaa padon valmistumisen jälkeen vuonna 1977.

Osavaltio voi saada sähköä muista järjestelmistä.

Lisätietoja: Elokuun 4:ntenä 2021, Dixie -maastopalo tuhosi Kalifornian Greenville'n, noin 1200 ihmisen kultakuumekaupungin (5 päivää myöhemmin Fox News raportoi, että noin 600 rakennusta on palanut ja noin 13 000 on vaarassa palaa).

Lisätietoja: 6. elokuuta 2021 raportoitiin, että Powell-järvi Utahin ja Arizonan rajalla, Iso Suolajärvi Utahissa ja Mead-järvi Nevadassa ovat saavuttaneet ennätysalhaiset tasot tänä kesänä.

Tiedoksi: Kuivuudella on tuhoisa vaikutus viljan, karjan, sikojen ja lampaiden tuotantoon Yhdysvalloissa (erittäin suuri osa Amerikan elintarvikkeista).

Tiedoksi: Kreikassa, Italiassa, Turkissa, Libanonissa ja Venäjällä esiintyy myös ennennäkemättömiä maastopaloja.

Kolmanneksi, Ahdistuksen aikana maailma jaetaan kahteen ryhmään: Niihin, jotka ottavat Pedon merkin, ja niihin, jotka kieltäytyvät ottamasta Pedon merkkiä.

Nykyään maailmaa ollaan jakamassa kahteen ryhmään: Niihin, jotka on rokotettu, ja niihin, jotka eivät ole rokotettuja.

Neljänneksi, 9. elokuuta 2021, World Net Daily julkaisi Wayne Allen Root'in artikkelin, jossa sanottiin:
  • Republikaanit pyysivät "papereita" maahanmuuttajilta, jotka olivat murtautuneet maahamme. Rikollisia. Demokraatit sanoivat: "Ei, se on rasismia."
  • Republikaanit pyysivät ”papereita” kahden vuoden välein liittovaltion vaaleja varten sen osoittamiseksi, että sinulla on äänioikeus. Demokraatit sanoivat: "Ei, se on rasismia."
  • Nyt demokraatit haluavat Yhdysvaltojen kansalaisia – ei laittomia ulkomaalaisia, ei rikollisia – vaan tässä maassa syntyneitä patriootteja esittämään paperinsa 24/7. Tarvitsemme papereita päästäksemme ravintoloihin, baareihin, yökerhoihin, konsertteihin, kasinoihin, kokouksiin ja hotelleihin sekä noustaksemme junaan, lentokoneeseen tai bussiin. Tarvitsemme papereita päästäksemme supermarkettiin, tai kuolemme nälkään – kaikki rikoksen olla rokottamaton vuoksi.
Huomautus: Yhdysvaltain senaattori Rand Paul sanoi, että Yhdysvallat on tienhaarassa, ja hän kehottaa Yhdysvaltojen kansalaisia ​​"vastustamaan pikkutyrannien ja byrokraattien mandaatteja, lukituksia ja haitallisia menettelytapoja".

Viidenneksi, 6. elokuuta 2021, Natural News raportoi, että Yhdistynyt kuningaskunta on myöntänyt rakentavansa varastoalueita ruumiille Lontoon 32 kaupunginosassa ja itse Lontoo City'ssä.

Näitä varastoalueita rakennetaan, koska hallitus odottaa kuolemantapausten kasvavan seuraavien viiden vuoden aikana johtuen heidän yrityksistä pakottaa ihmiset rokotuksiin (jotkut ihmiset, jotka eivät saa ostaa ja myydä, tulevat nälkäisiksi, sairastuvat, jne.).

Kirjoittajan kommentti: On tavallista, että jotkut ihmiset kysyvät, kuinka pahaksi Jumala antaa sen mennä ennenkuin Hän tempaa seurakuntansa. Kukaan ei tiedä vastausta tähän, mutta tilanne pahenee, ja kristittyjen on kaikkialla rukoiltava sen suhteen.

Kuudenneksi, 31. heinäkuuta 2021, Carnival Cruise Ship Vista -risteilyalus lähti Galveston'ista, Teksasista, jolloin kaikki aluksella olivat rokotettuja (jokainen vieras, jokainen miehistön jäsen, jokainen henkilökunnan jäsen, kaikki rokotettuja; ei yhtään rokottamatonta ihmistä aluksella).

Elokuun 8:ntena 2021 raportoitiin, että pieni joukko ihmisiä laivalla on saanut positiivisen Covid -testin.

Seitsemänneksi, Jumala lupasi siunata niitä, jotka siunaavat Israelia, ja kirota ne, jotka kiroavat Israelia (1. Moos. 12:3).
  • Elokuun 4:ntenä 2021, Libanonia hallitseva Iranin tukema terroristiryhmä Hizbollah ampui kolme rakettia Israeliin.
  • Elokuun 5:ntenä 2021, Israelin suihkukoneet iskivät terroristikohteisiin Libanonissa ensimmäistä kertaa 15 vuoteen, ja presidentti Biden ilmoitti antavansa terroristivaltiolle 100 miljoonan dollarin taloudellisen avun (lainattua rahaa, joka lisää inflaatiota Yhdysvalloissa).
  • Elokuun 6:ntena 2021, Hizbollah'in joukot ampuivat 19 rakettia Libanonista Israeliin, ja Israel vastasi tykistötulella.
  • Elokuun 8:ntena 2021, uusi kovan linjan Iranin presidentti Raisi tapasi terroristiryhmien Hamas, Hizbollah, Palestiinan Islamilainen Jihad (PIJ) ja huthien johtajia, ja lupasi tukea heidän terroristitoimintaa, kunnes Israel voitetaan.
Kirjoittajan kommentti: Tämä voi helposti karata käsistä ja johtaa useiden ennustusten täyttymiseen (Ps. 83, jos kyseessä on sota; Damaskoksen tuho, kuten Jes. 17 ennustaa; Googin ja Maagogin taistelu, kuten profetoidaan Hes. 38-39 luvuissa; aika näyttää.).

Kahdeksanneksi, väkivalta on nousussa, ja jotkut poliitikot haluavat riistää poliisilta rahoituksen ja ottaa aseet pois lakia noudattavilta kansalaisilta, mutta globalistinen tavoite on vain osittain estää kansalaisia ​​puolustamasta itseään rikollisia vastaan.

Globalistinen tavoite on ensisijaisesti estää kansalaisia ​​puolustamasta Yhdysvaltoja varjohallituksen aikomalta Yhdysvaltojen haltuunotolta.
  • Riippumatta siitä, onko tällä merkitystä, tuhannet ihmiset ovat marssineet Pariisissa ja muissa Ranskan kaupungeissa neljä viikkoa peräkkäin protestoidakseen vapauksiensa menettämistä.
  • Elokuun 6:ntena, mielenosoituksia puhkesi Torinossa, Italiassa.
Yhdeksänneksi, 6. elokuuta 2021, Fox & Friends -ohjelman vieras sanoi, että Covid -deltavariantin voimakkain puhkeaminen on käynnissä Teksasissa ja Floridassa, ja näissä kahdessa osavaltiossa Biden'in hallinto on ottanut eniten vastaan Covid -tartunnan saaneita siirtolaisia.

Kymmenenneksi, koskien maailmanlaajuisia pandemioita ja Pedon merkkiä: The Times of Israel kertoi 25. heinäkuuta 2021 tutkimuksesta, joka havaitsi, että ihmiset, jotka on rokotettu ennen helmikuuta 2021, saavat kaksi kertaa todennäköisemmin koronaviruksen kuin kesäkuussa 2021 rokotetut, johtuen kahdesta syystä: 1) Heidän rokotteidensa teho laskee ajan myötä ja ne muuttuvat vähemmän tehokkaiksi joka päivä; ja 2) Deltamuunnos on tarttuvampi kuin alkuperäinen Covid-19, ja siksi se pystyy paremmin voittamaan heidän heikkenevän rokotusvastustuskykynsä.

Tutkimusta johtanut lääkäri sanoi: "Meidän on ehdottomasti harkittava kolmatta rokotetta."

Allekirjoittaneen mielestä globalistit haluavat ihmisten ottavan ensimmäisen, toisen, kolmannen, neljännen, viidennen, jne. rokotuksen, kunnes he tuovat sisään Pedon merkin.

Päivitys: Moderna sanoi 5. elokuuta 2021, että tiedot osoittavat vasta-ainetasojen huomattavaa laskua 6-8 kuukautta rokotetun henkilön toisen pistoksen jälkeen, joten rokotetut tarvitsevat tehostepiikin tänä syksynä.

Kirjoittajan kommentti: Vain muistutuksena Yhdysvaltojen kansalaisille, kun presidentti Biden sanoi: "Et saa Covid -tautia, jos sinulla on nämä rokotteet."

Yhdenneksitoista, koskien maailmanhallitusta: On yleisesti tiedossa, että Maailman talousfoorumi (WEF) haluaa perustaa maailmanhallituksen ja poistaa yksityisen kiinteistöjä koskevan omistusoikeuden vuoteen 2030 mennessä tai ennen sitä.

WEF tuotti jopa videon, jossa sanottiin: "Et tule omistamaan mitään ja olet onnellinen."

Viikko sitten julkaistussa artikkelissani ”Kehittymässä nyt” lainattiin Tony Koretz'ia, joka sanoi: ”Maailmanlaajuinen lääketieteellinen diktatuuri on nousussa.”

Lisäsin, että "on vaikea kieltää sitä, että varjohallitus käyttää vaaleilla valitsemattomia henkilöitä sanelemaan käytäntöjä kansakunnille kaikkialla maailmassa."

Elokuun 3:ntena 2021, tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC) pidensi Yhdysvaltojen hallinnon määräämää vuokralaisten häätökieltoa, ollen asiakirja, joka sallii vuokralaisten olla maksamatta vuokria alueilla, joilla on korkea Covid -taso.

Toisin sanoen, kiinteistönomistajien, jotka ovat vuokranneet talonsa, huoneistonsa, jne. jollekin toiselle, on suoritettava asuntolainalyhennykset (jos kiinteistön omistajalla on asuntolainaa), maksettava talon, huoneiston, jne. pitämisestä kunnossa ja kiinteistön omistaja ei voi häätää vuokralaista maksamattomien vuokrien takia (vuokralainen voi asua talossa ilmaiseksi ja kiinteistön omistajan on maksettava laskut).

Se tosiasia, että CDC (lääketieteellinen ryhmä) voi pakottaa yksityiset kiinteistönomistajat suorittamaan kiinteistömaksut ja antaa vuokralaisten asua kiinteistössä ilmaiseksi, näyttää varmastikin siltä, että maailmanlaajuinen lääketieteellinen diktatuuri on ottanut vallan.

Kiinteistöjen todelliset omistajat eivät ole tyytyväisiä maksujen suorittamiseen kun eivät saa mitään vuokratuloja.

Kahdenneksitoista, 4. elokuuta 2021, liittyen Merkkiin otsassa ostamista ja myymistä varten, raportoitiin, että Amazon käyttää nyt kämmenskannereita 53 Amazon'in omistamassa myymälässä, ja se aikoo laajentaa ohjelman muihinkin myymälöihin Yhdysvalloissa.

Asiakkaat voivat käyttää yksinkertaista käsiskannausta maksamiseen, tunnistautua, ja Amazon antaa heille 10 dollarin tarjoushyvityksen rekisteröitymiseen.

Ennen viimeistä sanaani, pastori Keith Watts pyysi minua sisällyttämään tämän kappaleen artikkeliini (jotain, mitä en voi alkaa jakaa palveluministeriöille kaikkialla maailmassa): ”Pyydän kaikkia rukoussotureita ympäri maailmaa liittymään kanssamme rukous-, paasto- ja katumuspäivän viettoon 16. elokuuta 2021 Filippiinien vuoksi ja yli 110 950 213 arvokkaan sielun puolesta. Me paastoamme heräämisestämme nukkumaanmenoon asti, ja rukoilemme Filippiinien kadonneiden sielujen puolesta.”

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja päästä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

3 kommenttia:

  1. Liittyen Daymondin 10. kohtaan Covid-rokotteista:

    USA valmistautuu kolmanteen rokotekierrokseen

    https://www.verkkouutiset.fi/yhdysvallat-valmistautuu-jo-kolmanteen-rokotekierrokseen/#5dfa85ac (18.8.2021)

    "Yhdysvaltain tartuntatautien keskus (CDC) on tutkinut rokotteen tehoa ja todennut, että teho laskee ja rokotteen tarjoama immuniteetti heikkenee ajan kuluessa. Kun tähän yhdistetään aiempaa tarttuvampi viruksen deltamuunnos, taudin taltuttamiseen tarvitaan kolmas rokote, viranomaiset katsovat.

    CDC esitteli tuloksia Valkoisessa talossa viikonloppuna.

    – Tämä todella muutti ajattelua, sanoo paikalla ollut virkamies.

    VastaaPoista
  2. Bidenin hallinto tukee kolmatta rokotuskierrosta.

    Troubling CDC vaccine data convinced Biden team to back booster shots

    https://www.politico.com/news/2021/08/17/cdc-data-booster-shots-505637 (17.8.2021)

    Top Biden administration health officials concluded that most Americans will soon need coronavirus booster shots after reviewing a raft of new data from the Centers for Disease Control that showed a worrying drop in vaccine efficacy over time, four administration officials told POLITICO.

    VastaaPoista
  3. Kuunnelkaapa IPG 2 hidastettuna kymmenkertaisesti taustalta kuuluvia ääniä:

    Kuuluu ukkosenjyrinää...ja aaltojen pauhinaa...

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=211

    Pasuunan soittoa...

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=239

    Tykin laukauksia...tai ilotuliturakettien pauketta

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=291

    Ja uudelleen pasuunan ääni tästä lähtien...useassa kohdassa...

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=415

    Pasuunan ääni voimistuu...kun USA:n lippu repeää...

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=1055

    Erittäin voimakas pasuunanääni kun Obama seilaa jäälautalla...

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=1351

    Pedon hengitysääniä...

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=1677

    Suihkukoneiden jyrinää ja räjähdyksiä...

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=1821

    Pasuunan ääni voimistuu...

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=2326

    Sodan ääniä...meteli kovenee jatkuvaksi tulitukseksi...ja taustalla soivat pasuunat...

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=2418

    Kirkonkellot soivat tornissa...

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=2833

    Ääni ja räjähdykset hiljenevät kun antikristus avaa silmänsä... (kuvaisiko Googin/III-maailmansodan loppua ja valerauhaa antikristuksen johdolla?)

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=3544

    Ilm. 4:5
    Valtaistuimesta lähti salamoita ja kuin ukkosen jyly. Sen edessä oli seitsemän soihtua, Jumalan seitsemän henkeä,

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com