Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 27. syyskuuta 2021

Amerikka on luultavasti mennyttä Bidenin johdolla, mutta se tietää seurakunnan Tempausta pian!

Tässä pastori Daymond Duck'ilta jälleen tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla koskien lähinnä nyky-Amerikan pahoja tekoja presidentti Biden'in hallinnon kautta. Amerikan jumalattomuus on kasvanut Joe Bidenin presidenttikaudella ja se tietää Jumalan tuomiota luopuneelle kansakunnalle, joka on saanut niin paljon jumalallista siunausta menneinä vuosikymmeninä. Siltä, jolle on paljon annettu, myös vaaditaan paljon. Samalla, kun aikainmerkit osoittavat Nooan päiviin ja sen myötä tuomiota maailmalle, niin valveutuneiden kristittyjen tempaustoivo kasvaa. Pian kuulemme Jumalan pasuunan äänen ja nousemme yläilmoihin Herraa Jeesusta vastaan (1. Tess. 4:16-18)! Seuraavan artikkelin suomensi: Olli R.

-----------------------

Mennyttä (Gone) :: By Daymond Duck

Published on: September 26, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/09/26/gone-by-daymond-duck/

Mooseksen kuoleman jälkeen Joosuasta tuli juutalaisen kansan johtaja. Joosua johdatti heidät Jordan -joen yli, vei heidät paikkaan nimeltä Siilo ja antoi Siilon suurimmalle ja voimakkaimmalle heimolle nimeltä Efraim. Juutalaiset pystyttivät sinne ilmestysmajan (tabernaakkeli), papit palvelivat siellä, uhrasivat siellä, tunsivat Jumalan läsnäolon siellä, ja se oli erityinen paikka Jumalalle yli 300 vuoden ajan. Mutta juutalaiset lopulta hylkäsivät Jumalan, alkoivat palvoa väärää Jumalaa, vihasivat Jumalaa, herättivät Hänen vihansa ja tuhosivat Siilon (Ps. 78:56-67).
  • Niiden, jotka ajattelevat, ettei Jumala tuhoa kansakuntaa, tulisi mennä katsomaan Siiloa (Jer. 7:12).
  • Niiden, jotka ajattelevat, ettei Jumala tuhoa kaupunkia, tulisi mennä katsomaan Sodomaa ja Gomorraa.
Syyskuun 16:ntena 2021, useat tiedotusvälineiden edustajat raportoivat haastattelusta, joka oli entisen Valkoisen talon lehdistösihteerin Sean Spicer'in ja entisen presidentin Trump'in kanssa.

Trump sanoi: ”Maamme on mennyt todella alamäkeen viimeisten kahdeksan kuukauden aikana, kuten kukaan ei ole koskaan ennen nähnyt. Eikä meillä tule olemaan maata jäljellä kolmen vuoden kuluttua; tulen kertomaan sinulle tästä.”

Onko Biden todella Amerikan loppu?

Onnistuuko Amerikan syvävaltio ja maailmanlaajuinen syvävaltio saamaan aikaan Amerikan tuhoutumisen ennen vuotta 2024 sekä jumalattoman maailmanhallituksen ja -uskonnon perustamisen vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin?
  • Ehkä on aika penseille laodikealaisille seurakunnille ja niille, jotka ajattelevat, että Jumala ei tuhoa jumalatonta maailmanhallitusta ja -uskontoa, mennä katsomaan Baabelin tornia.
Ilman Jumalaa Amerikka on mennyttä.

Pohdi seuraavaa:
  • Varapresidentti Harris oli osa ryhmää, joka keräsi varoja mellakoijien, ryöstelijöiden ja tuhopolttajien pelastamiseksi vankilasta, ja yksi on nyt tehnyt murhan.
  • Biden'in hallinto tietää, että ihmiskauppiaat, huumekauppiaat, terroristit ja Covid -tartunnan saaneet ihmiset ylittävät Yhdysvaltain ja Meksikon välisen rajan, mutta he jättävät sen huomiotta, tai joissain tapauksissa, edesauttavat sitä.
  • Biden sanoi, ettei hän jätä Yhdysvaltain kansalaisia ​​Afganistaniin, mutta hän on jättänyt satoja sinne.
  • Biden antoi Taleban -terroristeille jopa 80 miljardin dollarin edestä Yhdysvaltain aseita.
  • FBI tuhosi Hillary'n matkapuhelimet hänen puolestaan.
  • Biden valehteli tietämyksestään liittyen poikansa Hunter Biden'in väitettyihin rikoksiin (hän ​​kerskui uhkauksistaan Ukrainan presidentille, jos hän ei antaisi potkuja miehelle, joka tutkii Hunter'ia; Hunter'in kannettavan tietokoneen sähköpostien on vahvistettu olevan legiimejä), mutta se on ok demokraattipuolueelle, ja FBI sekä DOJ (oikeusministeriö) eivät ole tehneet mitään.
  • Pelosi, Schumer ja demokraatit syyttivät Trump'ia virkavirheestä asiasta, jota hän ei sanonut puhelinsoitossaan Venäjälle, mutta he jättävät huomiotta kenraali Milley'n maanpetokselliset puhelut Kiinaan, vaikka hän on saattanut vaarantaa Yhdysvaltain turvallisuuden.
  • Biden'iä on varoitettu, että liialliset menot voivat romahduttaa Yhdysvaltain talouden, mutta hän ehdottaa edelleen useiden biljoonien dollareiden elvytyspaketteja.
  • Yhdysvaltain korkein oikeus on todennut, että pakolliset rokotukset ovat perustuslain vastaisia, mutta Biden yrittää pakottaa ihmiset saamaan sellaisen.
  • Biden'in hallinto yrittää pakottaa keskivertokansalaiset rokotuksiin, mutta hän on antanut erivapauden Kongressille, heidän avustajille, oikeusministeriölle, Yhdysvaltain korkeimmalle oikeudelle ja postityöntekijöille.
  • Fauci valehteli Kongressille rahoittaessaan Covid -tutkimusta Kiinan Wuhan'issa, mutta Biden'in hallinto tukee häntä.
Yllä oleva luettelo osoittaa, että Amerikka, jossa useimmat meistä ovat kasvaneet, on jo mennyttä, mutta ei ole syytä huoleen, koska myös Kristuksen seurakunta on pian poissa (temmattu).
  • TIEDOKSI: Trump'in iskulause oli "Make America Great Again" (Vahvista Amerikkaa äläkä heikennä sitä). Biden'in iskulause oli "Build Back Better" (Pääse eroon vanhasta Amerikasta ja rakenna se takaisin erilaisella Amerikalla. Sitä hän tekee). Obama kutsui sitä "Amerikan perustavanlaatuiseksi muutokseksi").
Tämä kirjoittaja uskoo, että yllä olevan luettelon pituus voidaan helposti kaksinkertaistaa, mutta lukijat ymmärtävät pointin, ja on muitakin asioita, jotka on mainittava.

Ensinnäkin, koskien Yhdysvaltojen rappeutumista ja Kymmenen kuninkaan perustamista: 20. syyskuuta 2021 raportoitiin, että Latinalaisen Amerikan ja Karibian valtioiden yhteisö (CELAC) kokoontui keskustelemaan heikentyneistä siteistä Yhdysvaltoihin ja CELACin uudelleenjärjestämisestä EU:n kaltaiseksi kansakuntien ryhmäksi.

Kymmenen kansakuntaryhmää, ottaen mallia EU:sta, jossa kullakin ryhmällä on johtaja (kymmenen johtajaa tai kymmenen kuningasta), jotka lopulta luovuttaisivat valtansa yhdelle johtajalle, on ollut globalistien tavoite monien vuosien ajan.
  • Myöskin koskien Yhdysvaltojen rappeutumista: Biden'in antautuminen Talebanille Afganistanissa on laukaissut kehotuksia EU:lle perustaa oma armeija, jolla ei ole siteitä Natoon.
  • Edelleen Yhdysvaltojen rappeutumisesta: Ranska on kutsunut Yhdysvaltain-suurlähettiläänsä kotiin ensimmäistä kertaa historiassa Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian tekemän sopimuksen vuoksi, jonka tarkoituksena on tarjota Australialle teknologiaa sukellusveneiden rakentamiseksi.
Toiseksi, koskien maailmanhallitusta: Globalistit ovat heikentäneet Amerikkaa, ja nyt Kiina haluaa korvata Amerikan, kaapata Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) ja hallita sitä, ei alistua sille.

Globalistit vastustavat yhtä paljon Kiinaa hallitsemassa Uutta maailmanjärjestystä, kuin myös vastustivat Amerikkaa hallitsemassa sitä.

George Soros ja jotkut hänen globalistisista ystävistään ovat nyt huolissaan Kiinan kasvavasta vaikutusvallasta. He yrittävät jopa leikata investointeja Kiinaan heikentääkseen Kiinaa samalla tavalla kuin he heikensivät Yhdysvaltoja.

Raamatun mukaan EU tulee olemaan päävalta tulevassa maailmanhallituksessa, ei Kiina.

Odota Kiinan vastustavan ja hyökkäävän Lähi-itään yhtenä idän kuninkaista, mutta älä odota Kiinan kukistavan Antikristusta ja johtavan tulevaa maailmanhallitusta.

Kolmanneksi, koskien Pedon merkkiä: Se tulee olemaan maailmanlaajuinen mandaatti tunnistaa ja jäljittää kaikkia maan päällä, ja se tulee voimaan Ahdistuksen ajan puolivälissä.

On hyvä syy uskoa siihen, että Covid-19-rokotustodistukset ovat matkalla tullakseen maailmanlaajuiseksi mandaatiksi ihmisten tunnistamiseksi ja seuraamiseksi.

Syyskuun 15:ntenä 2021 raportoitiin, että 35-40 maalla (Israel, EU, ja muut maat, jotka haluavat liittyä) on käytössään digitaalinen järjestelmä lokakuun alkuun mennessä rokotettujen ja niiden, joilla on ollut Covid-19 ja ovat toipuneet, tunnistamiseksi ja seuraamiseksi. Hyväksytyn todistuksen saaneet saavat matkustaa, mennä ravintoloihin ja muihin paikkoihin, mutta ne, jotka eivät hanki sellaista, eivät saa tehdä näitä asioita.

Neljänneksi, koskien Israelia ja Jerusalemia: Amerikan syvävaltio on manipuloinut presidentti Biden'iä tekemään monia virheitä sen jälkeen, kun asettivat hänet virkaansa.

Näyttää siltä, ​​että Jumala on valmis antamaan Amerikan syvävaltion ja Biden'in heikentää Amerikkaa, koska Hän sanoi antavansa heidän perustaa jumalattoman maailmanhallituksen ja -uskonnon seitsemän vuoden ajaksi.

Mutta nyt nämä jumalattomat ihmiset näyttävät valmistautuvan heikentämään Israelia avaamalla uudelleen Amerikan erikoiskonsulaatin palestiinalaishallinnolle (PA) Jerusalemissa ja peruuttamalla Amerikan Jerusalem-tunnustuksen Israelin jakamattomana pääkaupunkina.

Jumala sallii heidän tehdä tämän kolmesta syystä:
  • Hän antaa Israelin oppia luottamaan Häneen eikä kansakuntiin.
  • Hän antaa kansojen valita oman tuomionsa (se, mitä he yrittävät tehdä Israelille, tulee heille takaisin; Sak. 12:3).
  • Hän antaa maailman tietää, että Hän on Jumala, Hän palautti Israelin, eikä Israelia voida tuhota (Aamos 9:11-15).
TIEDOKSI: Amerikan syvävaltio ei ilmeisesti tiedä, usko tai ymmärrä tarinaa Sadrak'ista, Mesak'ista ja Abed-Nego'sta tulisessa pätsissä (eräänlainen kuva Israelista Ahdistuksen aikana). Eräs Jumalan Pojan kaltainen pelasti heidät sieltä (Dan. 3:25), ja koko Israel, kaikki, jotka uskovat Yeshuaan, pelastuvat erämaassa (Matt. 25:16-22) Siionista tulevan pelastajan toimesta (Room. 11:26).

Viidenneksi, tämän vuoden toukokuussa, terroristit Gazassa ampuivat yli 4 000 rakettia Israeliin, mutta monet niistä ammuttiin alas Israelin Iron Dome (Rautakupoli) -ohjustentorjuntajärjestelmän avulla.

Israelin on uusittava ja tehostettava Iron Dome -ohjusvarastoaan.

Tämän vuoden kesäkuussa, Yhdysvaltain ulkoministeri Lloyd Austin kertoi Israelin puolustusministeri Benny Gantz'ille, että Yhdysvallat suunnittelee vaihtavansa Israelin Iron Dome -ohjukset uusiin. Elokuun 27:ntenä presidentti Biden tapasi Israelin pääministeri Bennett'in ja sanoi USAn korvaavan Israelin Iron Dome -ohjukset. Nancy Pelosi asetti äskettäin määrärahoiksi miljardi dollaria korvaamaan Israelin Iron Dome -ohjukset Yhdysvaltain velkakattoa korottavassa lakiesityksessä, mutta Squad ja muut vasemmistolaiset demokraatit vastustivat voimakkaasti rahan käyttämistä Israelin puolustamiseen. Pelosi poisti rahat, mutta lupasi laittaa ne myöhempään lakiesitykseen.

Biden'in hallinto on tehnyt monia virheitä (Afganistan, raja Meksikon kanssa, jne.), mutta mikään ei voi olla niin pahaa kuin luopuminen lupauksistaan ​​puolustaa Israelia.

Kuudenneksi, koskien Israelin jakamista ja Harmagedonin taistelua: 21. syyskuuta 2021, presidentti Biden toisti tukensa Kahden valtion ratkaisulle YK:ssa pitämässään puheessa (mutta hän sanoi, että se kestää kauan ennen kuin näin tapahtuu).

Seitsemänneksi, koskien pahuutta ja korruptiota aikakauden lopussa: Syyskuun 16:ntena 2021, erityisneuvonantaja John Durham nosti syytteen demokraattista asianajajaa vastaan ​​väärien tietojen luomisesta ja antamisesta (valehtelemisesta) FBI:lle presidentti Trump'in tahraamiseksi vuoden 2016 presidentinvaalikampanjan aikana. Syytteen mukaan asianajajan valheita käytettiin viittaamaan siihen, että Trump teki salaa yhteistyötä venäläisten kanssa.

Vuonna 2016, FBI kuulusteli häntä siitä, ja hän antoi FBI:lle vääriä tietoja väittäessään olevansa tavallinen kansalainen ja kiisti, että kukaan olisi maksanut hänelle antaakseen FBI:lle valheellisen tarinan.

Siitä on nyt kulunut viisi vuotta, ja FBI:n mukaan sillä on todisteita sille, että demokraattien asianajaja laskutti Clinton'in kampanjaa, ja että Clinton'in ryhmä maksoi hänelle hänen työstään. Liikkeellä on nyt huhuja, että Durham aikoisi käydä rouva Clinton'in kimppuun, mutta allekirjoittanut on skeptinen. Ei olisi yllättävää, jos Durham kävisi joidenkin Clinton'in avustajien kimppuun, mutta Clinton itse on Amerikan syvävaltion (Deep State) merkittävä jäsen.

Jotkut sanovat, että George Soros on tuhoamassa Amerikan, ja Obama on kolmannella presidenttikaudellaan, mutta heidän tekemilleen asioille ei koskaan tehdä mitään. Miksi?

DOJ ja FBI näyttävät kohtelevan Amerikan syvävaltiota suojattuna ihmisluokkana. Jos tämä ei pidä paikkaansa, miksi heitä ei ole syytetty joistakin tekemistään asioista? Jos se on totta, se tarkoittaa sitä, että DOJ ja FBI suojelevat Amerikan syvävaltion pahuutta, korruptiota ja maanpetosta (kuten Nooan päivinä, jolloin ihmisen pahuus oli suuri).

TIEDOKSI: Tässä joitain hyviä uutisia.

Jos (suuri ”JOS”) Jumala sallii Antikristuksen vahvistaa seitsenvuotisen liiton monien kanssa rauhan vuoksi Lähi-idässä vuoteen 2030 mennessä, Jeesus istuu Daavidin valtaistuimella Jerusalemissa ja Jumalan valtakunta tulee olemaan maan päällä vuoteen 2037 mennessä. Kristityt tulevat olemaan täällä uusissa ruumiissaan rakkaittensa kanssa; kristityt eivät sairastu tai kuole; maan päällä on rauha, oikeudenmukaisuus ja vanhurskaus; ei Covid'ia, tms.

Edellä mainitut pahat asiat ovat merkkejä siitä, että uusi maailma on tulossa pian.

Kahdeksanneksi, koskien luopumusta kristillisessä kirkossa: Syyskuun 21:senä 2021, LifeSiteNews raportoi, että paavi Franciscuksella on ollut tapana ylistää aborttimielisiä poliitikkoja, hän tukee ehtoollisen palvelemista aborttia kannattaville poliitikoille, ja hän on kannattanut homoseksuaalien siviililiittoja.

Paavi Franciscuksella on Ilmestyskirjan Väärä profeetan hengellinen pätevyys (tukee maailmanhallitusta, maailmanuskontoa, jne.), mutta hän vanhenee. Jos hän on Väärä profeetta, Tempaus voisi olla hyvin pian.

Ennen lopetusta, tässä on henkilökohtainen viesti.

Minusta tuntuu hieman epämukavalta, kun muut ministeriöt pyytävät minua julkistamaan heidän toimintaansa, koska jos he tai jotkut heidän ihmisistään ovat harhateillä, en halua, että sillä on kielteinen vaikutus Rapture Readyyn tai palvelutehtävääni. Sanottuani tämän, kristillinen ryhmä nimeltä Tactical Civics etsii Jumalaa pelkääviä patriootteja, jotka haluavat palauttaa Amerikan. Olen kiitollinen (ja tuen) jokaista, joka haluaa palauttaa Amerikan. Eräs ryhmän jäsen on pyytänyt minua rohkaisemaan ihmisiä, jotka rakastavat Jeesusta ja Amerikkaa, katsomaan 11 minuutin videon tästä linkistä: www.tacticalcivics.com/video

Ryhmä haluaa enemmän ihmisiä tietämään, mitä he tekevät, ja ehkä osallistumaan.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja päästä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen ​​(Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

6 kommenttia:

  1. Luciferin ”10 epäpyhää käskyä” ovat seuraavat (Georgia Guidestones):

    Käsky nro 1. Pidä ihmiskunta alle 500 000 000: ssa ikuisessa tasapainossa luonnon kanssa.

    [b]Miksi maailman eliitit haluavat tappaa 90% ihmiskunnasta? Miksi ihmiskunta on hävitettävä alle 500 miljoonan?[/b]

    Suunnitelma?”Globalistiset lusiferilaiset” pyrkivät vähentämään maailman väestöä 90%. Ei ole mikään salaisuus, että Bill Gatesin kaltaiset ihmiset ovat julkisesti todistaneet tämän tavoitteen. Tätä maailmanlaajuista projektia johtaa YK Maailman terveysjärjestön alaisuudessa (WHO). Ja että tällaisen julkisivun takana ovat luciferilaiset ihmiset, kuten Bilderbergers, Skull and Bones, vapaamuurarit, kansainväliset pankkiirit jne., jotka jotka ovat määränneet tämän rokotteen käyttöönoton. He ovat sijoittaneet avainhenkilöt pankkitoimintaan, joukkotiedotusvälineisiin, sosiaaliseen mediaan, lääketieteeseen, koulutukseen, armeijaan, valtion virastoihin, YK: hon, suuriin lääkeyhtiöihin jne. Heidän Jumalansa on Mammon.

    Ja nyt, askel askeleelta, niitä "vastustajia" ja "rokottamattomia" uhataan työpaikkojen, toimeentulon, pääsyn, matkustamisen menettämisellä joko yritysten ja/tai valtion toimeksiannoista. Mahdollinen pakotettu karanteeni "turvallisuuden vuoksi" on seuraava askel. Tämä on tapahtunut ennen ja ei liian kauan sitten natsi-Saksassa ja mitä tapahtui YHVH: n maallisille ihmisille, juutalaisille. Raamatun profetian mukaan tämä suuri hävitysskenaario tapahtuu, se tapahtuu nyt. Monet kieltävät tämän nyt, koska kaikki ovat "salaliittoja" kuten silloin, kun Hitler nousi valtaan. Näin sanoivat monet juutalaiset keltaisista tähdistä, gettokaranteenista, tatuoiduista numeroista, keskitysleireistä, teloituksesta kaasulla, luoteista ja jopa hautaamisesta elävinä.

    Ehto, jonka mukaan [b]COVID -injektiot on otettava päästäkseen ostamaan ja myymään, on edellytys pedon merkin vastaanottamiselle ja sen normalisoimiselle[/b].

    Tällä hetkellä käynnissä olevan kansanmurhan holokaustin menestys johtuu suurelta osin siitä, kuinka kerran Jumalan pelkäävät kansakunnat, kuten Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada, Australia ja Yhdysvallat, ovat tahallisesti kääntäneet selkänsä evankeliumille, Raamatulle, kirkolle ja Jeesukselle.

    https://www.postscripts.org/ps-news-528.html

    Enköhän näillä käännöksillä ole sovittanut sen, että menin ottamaan 1. rokotteen? Mitä mieltä Olli?

    VastaaPoista
  2. Kolmas Temppelilaskenta: LOPUNAJAN PROFEETALLISET AIKATAULUT

    Raamatun profetian matematiikka: Kuinka pian kolmas temppeli aiotaan rakentaa uudelleen temppelivuorelle? Temppelit seisoivat temppelivuorella, eivät Daavidin alemmassa kaupungissa. Voiko Antikristus hyväksyä päivittäisten uhrien alkamisen?

    by Luis B. Vega

    2. Tess. 2:3-5
    3 Älkäät antako kenenkään teitänne vietellä millään tavalla; sillä ei hän ennen tule kuin luopumus tapahtuu ja synnin ihminen ilmoitetaan, kadotuksen lapsi,
    4 Joka on vastaanseisoja, ja korottaa itsensä kaikkein päälle, mikä jumalaksi taikka jumalanpalveluksi kutsutaan, niin että hän istuttaa itsensä Jumalan temppeliin niinkuin Jumala, ja tekee itsensä jumalaksi.
    5 Ettekö te muista, että minä teidän tykönänne ollessani näitä jo teille sanoin?

    Tämän tutkimuksen tarkoituksena on tutkistella mahdollisia aikatauluja, jotka voisivat johtaa kolmannen temppelin rakentamiseen Jerusalemin temppelivuorelle Israelissa. Tässä tutkimuksessa väitetään, että suhteessa tällaiseen tapahtumaan, sen profetia on aikaan perustuva tekijä tai kultainen leikkaus. Tietyt keskeiset profeetalliset tapahtumat tapahtuvat aina tiettyinä päivinä ja ovat jumalallisen matematiikan tekijä. Kultainen leikkaus tai phi -suhde on "suoran jako siten, että kokonaisuus on suuremmalle osalle ja pienemmälle osalle, eli suhteessa 1: 1/2 (√5 + 1)" . Se on matemaattinen suhde, jota pidetään erityisesti ”YHVH: n allekirjoituksena”. On mielenkiintoista, että sana allekirjoitus tulee juurisanasta "merkki". Pythagoras oli oikeassa, kun hän totesi, että "kaikki on numeroita". Tämä tutkimus viittaa vahvasti siihen, että jopa raamatullinen profetia koskee numeroita, tiettyjä lukuja ja päivämääriä, jotka voidaan muuntaa jopa matemaattisiksi muuttujiksi.

    VastaaPoista
  3. ...jatkoa

    Raamatun profetia koskee numeroita, jotka koskevat päiviä kolmannen temppelin rakentamisessa, koska profetia koskee sen ajoitusta. Esimerkiksi Jeesus Kristus antoi epäuskoiselle hallintoneuvostolle "merkin", jota he vaativat häneltä "todistamaan" hänen valtakirjansa Messiaana, Jeesus sanoi, että hänelle ei anneta mitään merkkiä, paitsi hänen ylösnousemuksensa "merkkiä". Jeesus viittasi erityisesti siihen kolmeen päivään, jolloin Joona oli suuren kalan vatsassa, ja että miten temppeli tuhottaisiin, Jeesus nostaisi sen kolmessa päivässä jne. Sitten on arvoitus Danielille annetuista ennustuksista, jotka koskevat tiettyjä vuosilukuja, jotka liittyvät Messiaan ensimmäiseen vierailuun. Riemuvuosi on toinen hämmästyttävä merkki tai profeetallisen ajan laskeminen, jonka YHVH on koodannut ajoissa, ne 120 riemuvuotta, jotka monet ovat yrittäneet tulkita jne.

    Tähän tutkimukseen liittyvissä kaavioissa ehdotetut aikataulut näyttävät lähentyvän vuosia 2001-2008-2015-2022. Nämä ovat viimeisimmät ajat, jolloin tällainen merkki lasketaan sapattijaksoista. Vuosi, jonka oletetaan olevan aika, jolloin Israel ylitti Jordan -joen yli Luvattuun maahan, on noin vuonna 1413 eaa. Monet uskovat, että tästä hetkestä lähtien on 70 riemuvuotta, jotka on laskettava siitä hetkestä, kun Danielin viimeinen sapattisykli tai viimeinen seitsemän vuoden "viikko" alkaa, ja Messiaan paluu tapahtuu.

    Heprean kieli itsessään on matematiikan kieli, koska jokainen kirjain vastaa matemaattista numeroa. Siten tiettyjä numeroita tai numeroyhdistelmiä voidaan käyttää myös ennustuksen välittämiseen. Tämä on väite siitä, että Israel ja kirkon aikakausi ovat tässä suhteessa hämmästyttävien aikataulumallien ja aikakohtaisten tapahtumien alaisia, joihin sovelletaan kultaisen leikkauksen mallia. Sillä oli merkitystä, kun luominen aloitettiin, mikä päivä ja mikä päivä se päättyi, kun ensimmäiset ihmiset luotiin, mikä oli Aadamin sukulinjan perintö jne. Se oli myös ajan ja matematiikan kysymys siitä, kuinka kauan orjuutta Heprealaisten oli määrä kestää Egyptissä kunnes Exodus tapahtui. Lain antaminen oli ajankohtaisia ja sidottu lukuihin, kuinka monta profeettaa ja tuomaria Israelilla oli. Sitten oli se tekijä, kuinka monta kuningasta jokaisella valtakunnalla oli jne. Raamatun profetia ei ole vain aikatekijä, vaan maallisen maailman tapahtumat ovat myös usein sidottuja tiettyihin numeerisiin arvoihin. Lisäksi luciferilaiset käyttävät usein samoja aikatauluja ja profeetallisia malleja. Jotkut ovat väittäneet, että esimerkiksi maailmansodat ovat yksi tällainen ilmiö, josta tämä tutkimus on samaa mieltä ja joka on yksi kultaisen jakson alaisista tapahtumasarjoista. Jos esimerkiksi käytetään ensimmäisen maailmansodan alkua, vuotta 1914 ja toisen maailmansodan alkua, joka alkoi vuonna 1939, kolmas kolmiokulma syntyy vuonna 2022. Ainakin matemaattisesti erittäin erikoista on, että jos päällekkäin phi -suhdegrafiikan aikajanalle vuosina 1914–2022, grafiikan tukipisteen spiraaliosa vastaa täysin toisen maailmansodan kestoa, joka oli syyskuusta 1939 syyskuuhun 1945.

    VastaaPoista
  4. ...jatkoa

    Voisiko tämä matemaattinen ennuste viitata siihen, milloin suuri Lähi -idän sota Israelin kanssa tapahtuu vuonna 2022? Sota koskee Israelin kansaa, jos näin on, Goog-Magogin sota on vielä tulevaisuudessa ja ahdistuksen aikana, jolloin Israel elää väärässä rauhassa. Tämä liitto muodostaisi kansainvälisen liittouman Venäjän, ensisijaisesti Iranin ja muslimivaltioiden ulkorenkaan välillä Israelia vastaan. Jos tämä olisi tai voisi olla uskottavaa, voisiko tämä viitata siihen, että joskus ennen vuotta 2022 on sellainen aika, jolloin ahdistusjakso alkaa? Tässä tutkimuksessa oletetaan kirjaimellinen 7 vuoden "viikko", joka muodostaa Danielin viimeisen profeetallisen viikon tai sapattisyklin.

    Tässä maailmansodassa ei oteta huomioon muita argumentteja, jotka viittaavat siihen, että sellaisen geopoliittisen tilan aikaansaamiseksi alueella, jolla Israelilla ei enää ole "aidattuja kaupunkeja", että Psalmin 83 sodan on tapahduttava vuoteen 2022 mennessä. Nämä ovat ja ehkä tulevat olemaan ”tapahtumia”, jotka mahdollistavat Israelin kolmannen temppelin rakentamisen. Tämä tutkimus viittaa myös siihen, että nämä askeleet ovat matemaattinen tekijä, jota Raamattu ennustaa. Tätä teoriaa voidaan soveltaa mahdolliseen tulevaan tapahtumaan, joka johtaa kolmannen temppelin rakentamiseen temppelivuorelle Jerusalemissa, Israelissa. Käyttämällä samaa phi -suhteen mallia tai kultaista leikkausta, myös profeetallinen malli Israelin palauttamisesta vuonna 1948 on silmiinpistävä. Aiemmissa tutkimuksissa ehdotetussa aikajanassa on myös kaksi tunnettua geopoliittista "merkkiä", jotka ovat jo tapahtuneet. Nämä olisivat Israelin kansakunnan perustaminen, joka "syntyi" yhdessä päivässä 14. toukokuuta 1948. Toinen "merkki" olisi Jerusalemin vanhankaupungin valloittaminen kuuden päivän sodassa 1967. Tämä mahdollisti Temppelivuoren haltuunsaamisen.

    VastaaPoista
  5. ...jatkoa


    Jos kestää vuosia vuodesta 70 jKr, kun toinen temppeli tuhoutui, ja pidennetään sitä vuoteen 1967, juutalaiset valloittivat temppelivuoren ensimmäisen kerran vuoden 70 jälkeen, ero on 1897 vuotta. Toinen tapa mitata tämä ajanjakso olisi 271 vuotta x 7. Mikään ei vaikuttaisi poikkeukselliselta, jos ei olisi niitä, jotka näkevät intuitiivisesti numeroiden merkityksen. Ensinnäkin, onko sattumaa, että ensimmäinen sionistinen juutalainen kongressi vuoden 70 jälkeen tapahtui vuonna 1897? Tämä tapahtui Baselissa, Sveitsissä, ainoana tarkoituksena suunnitella "etenemissuunnitelma" juutalaisten kotimaan perustamiseksi Israeliin. Lisäksi jos 1897 vuoteen lisätään 120 vuotta, tuon vuoden määrä on sama kuin vuonna 1967, Temppelivuoren vapauttaminen. Tämä aikajana vastaa vuotta 2017, 50 -vuotisjuhlavuotta. Miksi tämä on mahdollisesti raamatullisesti merkityksellistä, on se, että 50 -vuotisjuhla on kerroin tai fraktaali 120: sta. Tämä näkyy 1.Mooseksen kirjan kertomuksessa, kun YHVH antaa 120 vuoden matemaattisen muuttujan, jonka monet ehdottavat olevan riemukauden kokonaisuuksia Messiaan tulemiseen asti kun Danielin viimeinen vuosiviikko on valmis. Numero 120 voi symboloida jumalallisesti määrättyä odotusaikaa. Kun Jumala näki, kuinka syntinen ja omistautunut pahalle ihmiselle oli tullut Eedenin puutarhan jälkeen, hän päätti, että satakaksikymmentä vuotta annetaan parannukselle ja sitten tulvavedet tulevat

    Kuten holografisen generaattorisarjan elementit (A = 27, B = 37, C = 73), luku 271 on sekä geometrinen heksadesimaali (10), koska se on suurin alkutekijä R5 = 41 x 271 Aivan kuin olisi pitäisi olla, temppelin tuhoutumisesta siihen asti, kun lähtölaskenta uudelleen aloitettiin ja ehkä siihen asti, kun sen rakentaminen on aloitettava. Ja ilmeisesti 1776: n numeerinen kerroin kertoo paljon luciferilaisesta katkaistusta pyramidista ja Capstone -kiven tulosta jne. Voidaan turvallisesti olettaa, että YHVH: n maallisen Israelin profeetallinen palauttaminen on erilaisten pyhien lukujen matemaattisten tekijöiden alaista, jotka tapahtuvat ja toteutuvat ennalta määrätyn järjestyksen ja numeroinnin mukaisesti.

    1897 vuotta + 120 vuotta = 2017 70 jKr + 1897 vuotta = 1967

    [b]2022[/b]+ (271 x 7) (7 x 7 +1)- Hex (10)

    | ------------------------------------------------- ------------- | ------------------------------------
    2. temppeli 3. temppelin "rakentaminen"?

    Lopulta tämä kolmas temppeli saastuu ”hävityksen kauhistuksella”, josta Jeesus varoitti Israelia Danielille annetun ennustuksen täyttymyksestä. Tämä "hävityksen kauhistus" koostuu epäjumalasta, joka asetetaan, ja lopulta Lucifer hallinnassaan olevan AntiKristuksen kautta istuu kirjaimellisesti ja fyysisesti liitonarkilla, joka sijoitetaan Pyhimpään Pyhään Jerusalemin kolmannessa temppelissä.
    Ymmärrä, että tämä tarkoittaa, että alkuperäinen liitonarkki paljastetaan ajoituksensa mukaisesti, koska se sisältää keskeisesti kolmannen temppelin rakentamisen tarpeet. Kysymys kuuluu, kuuluuko tällaiseen paikkaan ja aikaan matemaattisia vastaavuuksia, jopa kultaista ajanjaksoa ja/tai mittausta? Todennäköisesti kyllä. Oli lopputulos mikä tahansa, loppujen lopuksi profetia oli Jeesus. Tämä profetian päättely loppuu, kun ”aika” lakkaa olemasta, kun kaikki täyttyy.

    Taulukko äskeiseen:

    https://aijaa.com/C5pKbo

    https://www.postscripts.org/ps-news-234.html

    VastaaPoista
  6. https://youtu.be/NRQ0o5UEkEg

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com