Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 14. syyskuuta 2021

Saatanalla ja hänen omillaan on suunnitelma, jota parhaillaan toteutetaan maailmassa koronavirusplandemian muodossa johtaen lopulta Ilmestyskirjan pedonmerkkiin Ahdistuksen aikana by Daymond Duck 12.9.2021

Tässä pastori Daymond Duck'ilta yhteenvetomainen profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa tiivistetään se suuri petos, jota maailma on parhaillaan kokemassa kun Uusi maailmanjärjestys alkaa ottaa muotoaan tunnetun globalistisen suunnitelman mukaisesti. Kyse on ihmisten orjuuttamisesta jumalattoman maailmanhallituksen alaisuudessa ja kristillisen kulttuurin hävittämisestä maan päältä. Globaali eliitti käyttää nykyistä koronaviruskriisiä ponnahduslautanaan kohti globaalia diktatuuria, jossa lopulta palvotaan Saatanaa. Samalla kuitenkin lähestytään kristityn autuasta toivoa, joka on Tempaus, sillä Herra pelastaa omansa tulevasta Ahdistuksesta (Ilm. 3:10), jolloin pedonmerkkitalous kukoistaa. Tämän valaisevan artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------

Suunnitelma (The Plan) :: By Daymond Duck

Published on: September 12, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/09/12/the-plan-by-daymond-duck/

LifeSiteNews julkaisi 31. elokuuta 2021 arkkipiispa Carlo Maria Vigano'n kolme päivää aiemmin pitämän puheen tekstin. Puheen otsikkona oli "Vigano: Huomioita Suuresta nollauksesta (Great Reset) ja Uudesta maailmanjärjestyksestä (NWO)". Tämä kirjoittaja uskoo, että Vigano'n puhe on suurin puhe, jonka hän on tulkinnut nykyisestä tilanteesta. Se on liian pitkä tähän artikkeliin, joten tässä joitain Vigano'n ”huomioita” (hänen sanansa ja minun), kuten allekirjoittanut ymmärtää ne, ja myös linkki koko tekstiin.

https://www.lifesitenews.com/opinion/vigano-considerations-on-the-great-reset-and-the-new-world-order/
  • Tämä maailma on kohtaamassa suuren petoksen, joka perustuu valheisiin, jotka on suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten.
  • Suuri nollaus on osa suunniteltua maailmanlaajuista diktatuuria, jota globalistinen eliitti on kasannut kokoon 1950-luvulta lähtien.
  • Jotkut suunnitelman yksityiskohdista maailman orjuuttamiseksi ja alistamiseksi on julkaistu kirjoissa ja sanomalehdissä, kommentoitu ja mietitty huolellisesti valittujen kansainvälisten ryhmien ja yksilöiden toimesta vuosikymmenien ajan.
  • Tänään uutisissa olevat asiat (kansallisen itsemääräämisoikeuden luovuttaminen, rajojen avaaminen, pandemian käyttäminen maailmanlaajuisen kansalaiskontrollin saavuttamiseksi, globaali valuutta, maailmanlaajuinen väestön vähentäminen, jne.) ovat osa suunnitelmaa. Se on yksi suunnitelma, se tulee yhdestä lähteestä, ja sillä on yksi tavoite (tai sama tavoite) koko maailmaa varten.
  • Pieni vähemmistö ihmisistä tekee suunnatonta vahinkoa suurelle enemmistölle, ja se vaatii rikollista mieltä yrittää tarkoituksellisesti huijata koko maailmaa.
  • Tämä pieni vähemmistö ihmisiä on hylännyt Jumalan herruuden ja useimpien maailman kansalaisten edut, koska he haluavat palvella erittäin rikkaita ja vaikutusvaltaisia rahoittajia, pankkiireja, monikansallisia yrityksiä, lääkeyhtiöitä, jne.
  • Tiedotusvälineet ovat prostituoineet itsensä tälle pienelle vähemmistölle pitämällä heidän petostaan ​​totuutena ja tukahduttamalla ne, jotka pyrkivät paljastamaan tämän ihmisten maailmanlaajuisen orjuuttamisen.
  • On tärkeää ymmärtää, että tämä pieni vähemmistö ihmisistä tekee vain sitä, mitä he ovat sanoneet tekevänsä vuosikymmenien ajan: Luoda väärä kriisi; määrätä väestönhallintaa sen käsittelemiseksi; tuhota pieniä ja keskisuuria yrityksiä lukitusten avulla, jotta monikansalliset yritykset voivat saada lisää liiketoimintaa; hallita koulutusta ja mykistää kansalaisia ​​koulujen sulkemisilla ja etäopetuksella; valvoa kansanterveyttä ja antaa liiketoimintaa suurille lääkeyrityksille; julistaa hätätiloja lakien kiertämiseksi; määrätä rokotuksia saadakseen kansalaiset jäljitettäviksi; ja luokitella ne, jotka ovat eri mieltä, epähenkilöiksi, jotta heidän ihmisoikeutensa (sanan-, uskonnonvapaus, jne.) voidaan evätä.
  • Tämä pieni vähemmistö ihmisiä on korruptoinut kaksi ryhmää, jotka on saatettava vastuuseen, koska nämä kaksi ryhmää ovat yhtä syyllisiä: (1) Osa kansalaisviranomaisista (kutsutaan syvävaltioksi (Deep State); hallinnon päämiehet, hallituksen jäsenet, valitut virkamiehet, virologit, lääkärit, armeijan jäsenet, jotka eivät vastusta perustuslain rikkomista, jotkut tuomarit ja ammattiliitot), ja (2) Jotkut kirkollisista auktoriteeteista (kutsutaan syväkirkoksi (Deep Church); paavi Franciscus ja useat häntä palvelevat piispat).
  • On ymmärrettävä, että tämä on hengellinen sota, joka on ollut käynnissä Aadamin ja Eevan lankeemuksesta lähtien, ja se lähestyy loppuaan.
  • Se, että tämän hengellisen sodan päättyminen on lähellä, selittää, miksi petos ja korruptio ovat voimistuneet, miksi syvävaltio ja syväkirkko haluavat niin epätoivoisesti poistaa Jeesuksen hallinnosta ja uskonnosta, miksi syvävaltio ja syväkirkko haluavat niin epätoivoisesti uudelleenkirjoittaa historiaa ja kumota kristillisen kulttuurin.
  • Ymmärrä, että syvävaltio on soluttautunut tosi kirkkoon monien vuosien ajan luodakseen sen, mikä sen mielestä on olennainen uskonnollinen tuki Uudelle maailmanjärjestykselle (jumalaton maailmanhallitus ja -uskonto).
  • Trilateraalinen komissio, Maailman talousfoorumi ja paavi Franciscus ovat yhdistäneet kätensä Uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi, ja se on tunnettu suunnitelma, joka on ollut työn alla 1950-luvulta lähtien.
  • Paavi Franciscus on korvannut joitakin roomalaiskatolisen kirkon uskollisimpia jäseniä ihmisillä, jotka tukevat väestökatoa, ehkäisyä ja aborttia.
  • Rokotuspassien todellinen tarkoitus on saada ihmiset tottumaan seurannassa olemiseen, ja se on osa Saatanan käymää hengellistä sotaa Kristuksen todellista kirkkoa vastaan.
  • Inhimillisesti ottaen, ei ole mitään keinoa voittaa tätä sotaa, koska "kaikki valtion auktoriteetit, kaikki tiedonvälineet, kaikki kansainväliset julkiset ja yksityiset instituutiot, kaikki talouden ja rahoituksen mahtimiehet ovat osallisia tähän rikokseen".
  • Mutta "toive rakentaa maailmanhallitus, jossa Jeesuksen Kristuksen jumalallinen kuninkuus kielletään, on hullua ja jumalanpilkkaa, eikä kukaan, jolla on tällainen suunnitelma, tule koskaan onnistumaan... Kääntykäämme Kristuksen puoleen."
Tiedä myös, että Jumalalla on Suuri nollaus, jota kutsutaan seurakunnan Tempaukseksi; se tulee maailman ylle kuin paula, torpedoi tämän suunnitellun jumalattoman globaalin diktatuurin, ja kaikki maan päällä tulee menemään alaspäin.

Jeesus puhui Ahdistuksen ajasta, kun Hän sanoi: ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” (Luukas 21:28).

Meillä on loistava syy uskoa, että näemme Ahdistuksen ajan tapahtumien alkavan tapahtua.

Jos tämä on totta (ja allekirjoittanut uskoo sen olevan), kristityn ruumiinlunastus lähestyy, ja globalistinen suunnitelma toteutuu pian täysimääräisesti.

Tässä on lisää merkkejä Hänen tulemuksestaan:

Ensinnäkin, koskien petosta: Saatana antaa Antikristukselle valtuudet pettää ihmisiä kaikkialla maailmassa valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä (2. Tess. 2:9).

Raamatunprofetian päivityksessään 5. syyskuuta 2021, pastori J.D. Farag huomautti, että globalistit käyttävät Covid'ia ja pakollisia rokotuksia ihmisten pettämiseen kaikkialla maailmassa juuri nyt, tämä maailmanlaajuinen petos on jotain jota maailma ei ole koskaan kokenut, ja tämän globaalin petoksen ennennäkemätön luonne on vahva osoitus siitä, että maailma on lähestymässä Ahdistuksen aikaa.

Toiseksi, myöskin petosta koskien: Syyskuun 6:ntena 2021, Freedom of Information Act (FOI) -oikeusjutussa julkaistiin noin 900 sivua asiakirjoja, jotka osoittavat, että tohtori Anthony Fauci valehteli Kongressille valan alla, kun hän sanoi, että virasto, jota hän johtaa (National Institute of Allergy and Infectious Diseases; NIAID), ei tarjonnut rahaa, joka meni Kansalliselle terveysinstituutille (NIH) rahoittamaan korkean riskin tutkimusta Kiinassa.

Erään raportin mukaan asiakirjat osoittavat, että koronaviruspandemia on osa suunnitelmaa. Näyttää siltä, ​​että Fauci on avaintekijä tässä petollisessa suunnitelmassa, ja koronaviruksen irtipäästäminen saattoi olla tarkoituksellista. Fauci olisi saatava syytteeseen valan alla valehtelemisesta Kongressille (ja kenties muustakin, maanpetoksesta, murhasta, jne.).

Kolmanneksi, koskien luonnonkatastrofeja, jotka ovat kuin synnytyskipuja (opetus, jonka mukaan luonnonkatastrofit lisääntyvät esiintymistiheydessä ja voimakkuudessa aikakauden lopussa): Syyskuun 1:senä 2021, virkailijat YK:n alaisessa Maailman ilmatieteen järjestössä (WMO) julkaisivat raportin, jonka mukaan äärimmäiset sääilmiöt ovat viisinkertaistuneet viimeisten 50 vuoden aikana. Raportin mukaan maailmassa on viimeisten 50 vuoden aikana ollut keskimäärin yksi säähän liittynyt katastrofi päivässä, tappaen 115 ihmistä per päivä ja aiheuttaen 202 miljoonan dollarin menetykset päivittäin.

Tämä nykyinen luonnonkatastrofien esiintymistiheyden ja voimakkuuden lisääntyminen on vain heikko muistutus kauheammista katastrofeista Ahdistuksen aikana.

Neljänneksi, 31. elokuuta 2021, hurrikaani Ida rantautui lähellä New Orleans'ia, Louisianan osavaltiossa, ja tuulet olivat enimmillään noin 67 m/s (puuskissa 77 m/s).

Yli 400 000 ihmisellä ei ollut vettä; yli 300 000 ihmistä kehotettiin keittämään vetensä; suuri joukko oli ilman ruokaa ja polttoainetta; noin 22 000 sähköpylvästä vaurioitui; lähes 900 000 ihmistä oli ilman sähköä pelkästään Louisianan osavaltiossa; kokonaisvahinkojen arvioitiin olevan 70-80 miljardia dollaria; ja maanlaajuisesti kuolleita oli yli 65.

Lisäksi äärimmäinen kuivuus ja maastopalot runtelevat Yhdysvaltojen länsirannikkoa.

Viidenneksi, koskien Israelin jakamista ja Harmagedonin taistelua (Joel 3:2): Elokuun 27:ntenä 2021, Israelin pääministeri Naftali Bennett tapasi presidentti Biden'in Valkoisessa talossa, ja päivä päivältä on on käymässä selvemmäksi, että Biden'in hallinto haluaa jakaa Israelin ja Jerusalemin.

Tämä on lisätodistetta siitä, että elämme vuotten lopulla ja viimeisiä päiviä, ja että näemme Ahdistuksen ajan tapahtumien olevan alkamassa tapahtua.

Kuudenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Iranilla on nyt todennäköisesti alle kaksi kuukautta aikaa omata riittävästi rikastettua uraania ydinpommin tuottamiseen.

Presidentti Biden sanoo, että Yhdysvallat ei salli Iranin tuottaa ydinpommia, mutta hän ei näytä osoittavan mitään siitä, että hänellä olisi halua toimia.

Israelilta näyttää loppuvan aika, sen täytyy mennä yksin tai luottaa Jumalaan, ja tämä sopii täydellisesti raamatunprofetiaan.

Seitsemänneksi, koskien maailmanhallitusta: Maailman terveysjärjestö (WHO) julkaisi 27. elokuuta 2021 pitkähkön asiakirjan nimeltä ”Digital Documentation of Covid-19 Certificates: Vaccination Status (Digitaalinen dokumentaatio Covid-19-todistuksista: Rokotustilanne)”. Se ehdottaa eritelmiä ja ohjeita moniin asioihin, mutta yksi tärkeimmistä on digitaalisen henkilötunnuksen luominen jokaiselle maan päällä.

Jäljempänä on linkki siihen, mitä J.D. Farag sanoi tästä asiakirjasta.

Nyt, sen vuoksi, mitä aion kirjoittaa seuraavaksi, pyydän lukijoilta ymmärrystä (olen yli 80-vuotias; muistan, kun perheellämme ei ollut sähköä, puhelinta, talon sisävesijohtoja, jne.; en kirjoita tekstiviestejä, twiittaile, kirjoita Facebookissa, omista älypuhelinta, jne.; ymmärrykseni tekniikasta on lähellä nollaa, enkä aio muuttua).

Joka tapauksessa, tämä on minun teknisesti kelpaamaton ymmärrykseni joistakin asioista, joita yhteiskunta on kohtaamassa juuri nyt (ei perustu mielipiteisiin, vaan siihen, mitä tutkijat sanovat lukevansa hallinnon asiakirjoista).
  • Bill Gates ja jotkut hänen kaltaisensa pitävät ihmiskehoa tietokoneena.
  • Heillä on suunnitelma muuttaa jokainen ihminen maan päällä käveleväksi, puhuvaksi tietokoneeksi, jota he voivat hallita.
  • Maailman väärin nimeämä ”rokote” on kuin tietokoneohjelmisto.
  • Arvostettu profetianopettaja J.D. Farag sanoi, että Moderna kutsuu tuotettaan "elämän ohjelmistoksi" verkkosivuillaan, koska heidän rokotteensa on kuin tietokoneohjelmisto, johon ihmiskeho voi vaikuttaa (katso alla oleva linkki).
  • Globalistit ovat vaikuttaneet suuriin lääkeyrityksiin laittamaan tämän tietokoneen kaltaisen ohjelmiston henkilön kehoon/tietokoneeseen kun he rokottavat ihmisiä (tämä on ensimmäinen vaihe prosessissa saada ihmisen keho toimimaan tietokoneen tavoin).
  • Siksi joillakin ihmisillä, ei kaikilla, esiintyy haittavaikutuksia, sairastutaan, magnetoidutaan, kuollaan, jne.
  • Jumala ei luonut ihmiskehoa, jotta se muutetaan tietokoneeksi tai tietokoneen kaltaiseksi koneeksi.
  • Jumala loi ihmiskehon tuottamaan omaa lajiaan.
  • Mutta Gates, suuret lääkeyritykset, jne., yrittävät järjestää uudestaan tai luoda uudelleen ihmiskehon.
  • Tehostepiikit, tulevaisuuden pistokset variantteja varten, jne. tulevat olemaan kuin ohjelmistopäivityksiä, joilla muutetaan, lisätään tai parannetaan sitä, mitä keho (tietokone) tekee (muutetaan tai lisätään kehon tietokoneen kaltaisia ​​toimintoja).
  • Ihmisen keho/tietokone on yhdistettävä muihin tietokoneisiin verkon muodostamiseksi (Tämä on prosessin toinen vaihe, ja se toteutetaan yhdistämällä henkilön keho/tietokone pilvessä olevaan tietokoneeseen).
  • Henkilön kehossa/tietokoneessa on oltava tunnusnumero (salasana tai mikä tahansa), jotta tietyt tiedot voidaan lähettää ulos, ladata sisään, jne. henkilön ja pilven välillä (rokotuksen edellytetään tulevaisuudessa sisältävän henkilön tunnusnumeron, salasanan tai miten vaan).
  • Pian paperirahat ja kolikot korvataan yhden-maailman kryptovaluutalla.
  • Kaikki ostaminen ja myyminen tehdään tällä kryptovaluutalla.
  • Henkilöllä oleva kryptovaluutan määrä tallennetaan hänen kehoonsa/tietokoneeseensa ja pilveen.
  • Hallituksella on mahdollisuus hyvittää tai vähentää kryptovaluuttaa henkilön kehosta/tietokoneesta pilven kautta.
  • Yritykset (Amazon, jne.) tullaan yhdistämään valtionhallintoon pilven kautta ja ne voivat saada valtiolta luottoa tai vähentää kryptovaluuttaa henkilön kehosta/tietokoneesta ostaessaan tai myydessään.
  • Jossain vaiheessa ihmisten kehoa/tietokonetta päivitetään, jotta he voivat ostaa tai myydä oikean kätensä tai otsansa skannauksella.
  • Viimeinen vaihe näyttää olevan ihmisten merkitseminen kvanttipistetatuoinnilla (MIT:n kehittämä ja Bill Gates'in rahoittama), joka sisältää lusiferaasientsyymiä (Microsoftin patentoima numerolla WO/2020/060606 maaliskuun 26. päivänä 2020; numero 060606 on sama kuin 666; Saatanan nimi on Lucifer).
Huomaa: Lisätietojen saamiseksi tästä, lukijat saattavat haluta katsoa J.D. Farag'in profetiapäivityksen 5. syyskuuta 2021. Katsojat, jotka haluavat säästää aikaa, voivat aloittaa 28 minuutista ja katsoa 50 minuuttiin asti.

https://www.jdfarag.org/bible-prophecy?sapurl=LytkNmtjL2xiL21pLys2OXJqNDg2P2F1dG9wbGF5PXRydWUmZW1iZWQ9dHJ1ZSZyZWNlbnRSb3V0ZT1hcHAud2ViLWFwcC5saWJyYXJ5Lm1lZGlhLXNlcmllcyZyZWNlbnRSb3V0ZVNsdWc9JTJCODJ5eHA4Zg==

Miksi Saatana paljasti tämän suunnitelman ennenkuin hän aloitti sen toteuttamisen?

Eräs Rapture Ready -sivuston lukija ja allekirjoittaneen ystävä ehdotti sen johtuvan siitä, että Saatana jäljittelee Jumalaa, ja Raamattu sanoo: ”Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille” (Aamos 3:7).

Mitä pahaa on olla osaksi ihminen ja osaksi tietokone?

Jotkut pitävät sitä pahana, koska Jeesus tuli ihmiseksi lunastaakseen ihmisen, eikä jotakuta, joka on osaksi ihminen ja osaksi kone.

Ilmestyskirjassa, Jeesus paljasti kohokohtia asioista, jotka tulevat Israelin päätössukupolven aikana aikakauden lopussa

Saatanan omat ovat 1950-luvulta lähtien kommentoineet suunnitelmaa, josta arkkipiispa Vigano puhui, ja se vahvistaa tulevat asiat, jotka Jeesus paljasti.

Kun Jumalan Suuri nollaus (Tempaus) tapahtuu, Saatanan hillittömät ihmiset kiihdyttävät suunnitelman poimunopeuteen (warp speed), ja jokainen hitunen ja hippunen Ahdistuksen ajan profetioista täyttyy seuraavan seitsemän vuoden aikana.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja päästä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

6 kommenttia:

  1. Valkoisen talon lehdistösihteeri Jen Psaki lipsautti freudilaisen, kun sanoi rokotettuja merkityiksi (marked)?!

    What??? Marked people!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=rdnGmfhNRXM (videossa saa tekstityksen päälle)

    Steve Fletcheriltä samaa:

    https://www.youtube.com/watch?v=NkmkudNflX0 (15.9.2021)

    VastaaPoista
  2. Joe Biden julisti sodan rokottamattomia vastaan - Rapsodia.fi -tekstitys

    https://tokentube.net/v/2579062449/Joe-Biden-julisti-sodan-rokottamattomia-vastaan---Rapsodia-fi--tekstitys

    Tuomas Malinen kertoo tällä videolla 10.9.2021 lyhyesti mietteitään Joe Bidenin tekemästä sodanjulistuksesta.

    "Eilen tapahtui se, mitä mä olen tässä kokoajan keväästä asti pelännyt. Yhdysvaltain presidentti Joe Biden käytännössä julisti sodan rokottamattomille. Tämä suunta on todella huolestuttava. Emme saa missään nimessä antaa tämän rokotesegregaation tulla tänne Suomeen. Tämä pitää estää. Jos haluat tästä selkeää historiallista analogiaa, niin se on sitten natsi-Saksasta. Tämmöistä ei pidä missään nimessä sallia. Vapaus on aina tärkeämpää kuin terveys."

    VastaaPoista
  3. Tässä koeteltavaksi Joh. W. Matutisin näky pakkorokotuksista vuodelta 2009
    https://pelastussanoma.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=2140

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä linkissä myös:

      https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2021/09/16/vanhaa-profetiaa-rokotuksista/

      Poista
  4. Georgia Guidestones
    by Luis B. Vega

    Guidestones ovat salaperäinen monumentti. Rakennusta kutsutaan joskus Amerikan Stonehengeksi. On kerrottu, että siellä on tapahtunut okkulttisia rituaaleja. Järjen uskonto. Jotkut uskovat, että opaskivet, joiden kiviin on kaiverrettu Luciferin ”10 epäpyhää käskyä”, tavallaan matkivat ja pilkkaavat sitä, kuinka Israelin Jumala vei 10 käskyä kiveen ja antoi ne Moosekselle Siinain vuorella. Nämä Luciferin epäpyhät 10 käskyä määräävät uuden järjen ajan - UMJ:n, joka jollain tapaa korvaa juutalaiskristillisen moraalin, johon nykyinen aika on perustunut.

    Tämä uusi moraali on suunniteltu hallitsemaan koko ihmiskuntaa, mutta itse asiassa poistamaan osan sen väestöstä; yli 90% maapallon nykyisistä ihmisistä on hävitettävä. Loppupelisuunnitelma on ihmiskunnan täydellinen valvonta ja tuhoaminen seuraavien toimenpiteiden avulla. Tuleva uusi maailmanjärjestys vähentää dramaattisesti ihmisväestöä 90% - ainakin 4-5 miljardia tapetaan. Se edistää ympäristönsuojelua korottaa lomakunnan Luojan asemaan ja ihmisten oikeuksiin. Se on maailmanhallituksen perustaminen - ilman asianmukaista menettelyä tai yksittäisiä ihmisoikeuksia. Ja se edistää uutta hengellisyyttä ja/tai moraalia-korvata juutalaiskristillinen toivo tempauksen seurauksena.

    Luciferin ”10 epäpyhää käskyä” ovat seuraavat:

    1. Pidä ihmiskunta alle 500 000 000: ssa ikuisessa tasapainossa luonnon kanssa.
    2. Ohjaa lisääntymistä viisaasti - parantamalla laatua ja monimuotoisuutta (=geneettinen muuntelu ihmisillä).
    3. Yhdistä ihmiskunta elävän uuden kielen kanssa. (vrt- Baabelin torni).
    4. Sääntö intohimo - usko - perinne - ja kaikki asiat karkaistulla järjellä.
    5. Suojele ihmisiä ja kansakuntia oikeudenmukaisilla laeilla ja oikeudenmukaisilla tuomioistuimilla.
    6. Anna kaikkien kansojen hallita sisäisesti ratkaistakseen ulkoiset kiistat maailman tuomioistuimessa.
    7. Vältä pikkulakeja ja turhia virkamiehiä.
    8. Tasapainota henkilökohtaiset oikeudet sosiaalisiin velvollisuuksiin.
    9. Palkinto totuus - kauneus - rakkaus (tämä on juuri se uusi humaani uskonto, joka pettää ihmiskunnan) - harmonian etsiminen äärettömän kanssa.
    10.Älä ole syöpä maan päällä - Jätä tilaa luonnolle.

    Lucifer vaatii, että ihmiskunta yhdistetään yhden "järjestyksen" ja yhden "Kristuksen" alle, jotta Lucifer itse hallitsisi sitä. Raamatun mukaan päinvastoin, tämä Luciferin tarkoituksiin tämä uuden maailmanjärjestyksen naamiointi "järjen aikakaudeksi" asettaa edellytykset teurastaa ihmiskunta, kun otetaan huomioon oikea aika ja paikka. Lucifer käyttää mitä tahansa keinoja tässä ikuisessa pyrkimyksessä yrittää ottaa Jumalan valtaistuimen itselleen. Luciferia seuraavat uskovat näihin valheisiin. Juuri Lucifer huijaa ihmiskuntaa, kuten Eeva uskoi, että ihmisestä voi tulla Jumalan kaltainen; että Jumala on epäoikeudenmukainen, julma ja mustasukkainen Luciferille. Ainoa tapa, jolla Lucifer voi täyttää lupauksensa, on voittaa Jeesus Kristus tai muuttaa ihmiskunta geneettisesti (Covid 19-rokotteet). Ainoa ehto sille, että ihminen voi saavuttaa tämän niin kutsutun jumalallisuuden tilan, löytyy vain Jeesuksesta Kristuksesta, ja lahjana ei vähempää kuin rakkaudesta, ei pakosta.

    https://www.postscripts.org/ps-news-21.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. https://rumble.com/vndsy5-vapaamuurarien-suunnitelma-vuodelta-2005-uusi-maailmanjrjestys-ja-kiina-vir.html

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com