Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 20. syyskuuta 2021

Tuskaa ja ahdistusta, sekä lisämerkkejä sille että Ahdistuksen aika lähestyy by Daymond Duck 19.9.2021

Seitsenvuotisen vaivanajan merkit ovat jo näkyvillä, joista pastori Daymond Duck kertoo tässä tuoreessa profetiaraportissaan Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Erityisesti otetaan esille presidentti Bidenin edesottamuksia, jotka aiheuttavat tuskaa ja ahdistusta Yhdysvalloissa heijastuen myös muuhun maailmaan. Jeesuksen toteamus Luuk. 21:28 jakeessa pätee hyvin tähän maailmanaikaan: ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”

----------------------

Tuskaa ja ahdistusta (Trouble and Distress) :: By Daymond Duck

Published on: September 19, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/09/19/trouble-and-distress-by-daymond-duck/

Yksi Ahdistuksen ajan nimistä on vaivanaika (Sef. 1:15). Covid-19, pakolliset rokotukset, uhkaukset antaa potkut rokottamattomille, jne., aiheuttavat tuskaa ja ahdistusta miljoonille Yhdysvaltain kansalaisille.

Presidentti Biden uhkaa jopa erottaa kuvernöörit, jotka vastustavat hänen määräyksiään.

Jos hän toteuttaa aikeensa, se aiheuttaa lisää tuskaa ja ahdistusta, jakaen edelleen kansakuntaa, jonka Biden lupasi "rakentaa takaisin paremmin (Build Back Better)".

Jotain on revittävä alas tai tuhottava ennen kuin se voidaan rakentaa takaisin, ja näyttää ilmeiseltä, että vaaleilla valitsematon Deep State (syvävaltio) ja Biden ovat tarkoituksellisesti hajottamassa Yhdysvaltoja.

Gary Bauer kertoi 13. syyskuuta 2021, että Biden'in hallinnon ensimmäiset 8 kuukautta ovat tuottaneet ennätyksellisen laittoman maahanmuuton, ennätyskorkean velan ja ennätykselliset alijäämät, ennätyksellisen inflaation, lisääntyneen rikollisuuden, lisääntyneitä Covid -tapauksia, ja Yhdysvaltojen nöyryyttävän tappion Talebanille.

Ymmärrä, että Deep State ja Biden yrittävät epätoivoisesti korvata Amerikan johtavan roolin maailmassa jumalattomalla maailmanhallituksella vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Tiedä että:
  • Raamattu opettaa selvästi, että tulevaisuudessa tulee olemaan jumalaton maailmanhallitus, jota johtaa Saatanan innoittama mies, nimeltään Antikristus (Dan. 7:23; Ilm. 13:7).
  • Jumalan ei tarvitse noudattaa vuoden 2030 aikarajaa. Hän voi hidastaa maailmanhallitusta, nopeuttaa sitä, tai antaa globalistien saada se sopimaan heidän aikatauluunsa.
  • YK äänesti 25. syyskuuta 2015 maailmanhallituksen perustamisesta vuoteen 2030 mennessä, ja heidän äänestystuloksensa astui voimaan 1. tammikuuta 2016.
  • Jumala hillitsee Antikristusta ja Saatanan jumalatonta maailmanhallitusta, eikä se voi esiintyä ennen kuin Kristuksen seurakunta on poistettu (2. Tess. 2:6-7). Mutta kun seurakunta poistetaan, äkillinen tuho kohtaa tätä epäuskoista maailmaa (1. Tess. 5:3).
  • Jos Jumala sallii Saatanan ja hänen seuraajiensa perustaa jumalattoman maailmanhallituksensa vuoteen 2030 mennessä, Tempaus on ennen vuotta 2030.
  • Monet profetianopettajat, mukaan lukien allekirjoittanut, uskovat, että Tempauksen ja Ahdistuksen ajan välillä on aukko tai ajanjakso, jonka pituus on tuntematon.
  • Jos tuo aukko on vaikkapa 1–8 vuotta pitkä, Tempaus voi olla 1–8 vuotta ennen vuotta 2030 (2021–2029).
Tässä on lisää merkkejä siitä, että Ahdistuksen aika lähestyy.

Ensinnäkin, koskien Uutta maailmanjärjestystä (maailmanhallitusta) ja paljon muuta, 13. syyskuuta 2021 raportoitiin, että YK:n pääsihteeri Guterres julkaisi asiakirjan otsikolla "Our Common Agenda (Yhteinen agendamme)", jossa vaaditaan:
  • Uusi YK:n johtama maailmanjärjestys (YK:n johtama New World Order (NWO)).
  • Uusi rauhanagenda (Ahdistuksen aika alkaa Lähi-idän rauhanagendalla (covenant = liitto)).
  • Uusi rahoitusjärjestelmä (digitaalinen yhden-maailman valuutta, jonka avulla voidaan seurata kaikkea ostamista ja myymistä, on kehitteillä).
  • Maailmanlaajuiset rokotukset (velvoittaa jokaisen kansakunnan maan päällä tottelemaan maailmanhallitusta).
  • Guterres haluaa vahvistaa globaalia hallintotapaa (maailmanhallitusta) "levottomassa ilmastonmuutoksesta kärsivässä maailmassamme" (meidän vaivanaika).
  • Guterres haluaa uuden, merkityksellisemmän YK:n (Hänen sanoillaan, "monenvälisyyden kera hampaiden". Raamatun sanoin, kuten tämä kirjoittaja ymmärtää sen, Guterres haluaa antaa johtajille useista kansoista, kymmenelle kuninkaalle, valtuudet pakottaa globalismi kaikkialle maailmaan sen väärän opetuksen nojalla, että maailma on tuskainen ja ahdistunut ilmastonmuutoksen vuoksi).
  • Guterres haluaa, että maailman johtajat järjestävät ”Global Summit of the Future” -huippukokouksen vuonna 2023 tutkimaan keinoja vahvistaa globaalia hallintotapaa (tehdä maailmanhallinnosta tehokkaampi) ja varmistaa, että globaaleja käytäntöjä noudatetaan (voisi olla valvonnat sille, kuka ostaa ja myy).
  • Guterres kutsui tätä ”Uudeksi rauhanagendakseen” (Antikristus tulee näyttämölle rauhanmiehenä).
  • Guterres haluaa G-20:n (maailman 20 johtavan talousmaan johtajat) uudistamaan maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän.
Toiseksi, koskien idän kuninkaita, Kiinan valtiollinen sanomalehti (Global Times) julkaisi 8. syyskuuta 2021 mielipidekirjoituksen, jossa viitataan siihen, että Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä on pian vihamielinen sotilaallinen yhteenotto Amerikan ulko-ovella, ja Yhdysvallat häviää.

Yhdysvaltojen Talebanille kärsimän tappion jälkeen Afganistanissa, Amerikan viholliset eivät enää pelkää haastaa Amerikan armeijaa.

Kolmanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua, valehtelua ja petosta: 9. syyskuuta 2021 kerrottiin Israelin entisen Yhdysvaltain suurlähettilään Ron Dermer'in maininneen, että Yhdysvallat ja kansainvälinen yhteisö sanovat estävänsä Irania kehittämästä ydinasetta, mutta he antavat sen tapahtua, jos Israel ei toimi.

On surullista huomata, että YK:hon, EU:hun ja Yhdysvaltoihin ei voi luottaa, jotta ne pitäisivät sanansa, mutta se on totta (muistakaa Amerikan lupaukset Afganistanille, Yhdysvaltain kansalaisille siellä, jne.).

Päivitys: 13. syyskuuta 2021 raportoitiin, että YK:n Kansainvälisen atomienergiajärjestön (IAEA) asiantuntijat ovat tulleet siihen tulokseen, että Iranilla on tarpeeksi rikastettua uraania tuottamaan yhden ydinkärjen noin kuukauden päästä.

Neljänneksi, koskien valehtelua, petosta ja Pedon merkkiä, ja vaikka hän lupaa, ettei määrää rokotuksia: 9. syyskuuta 2021, presidentti Biden antoi toimeenpanomääräyksen (EO), jonka mukaan kaikki liittovaltion työntekijät rokotetaan 75 päivän kuluessa tai he menettävät työpaikkansa.

Hänen toimeenpanomääräyksensä edellyttää myös, että kaikkia yli 100 työntekijän yrityksiä, jotka harrastavat liiketoimintaa liittovaltion kanssa, vaaditaan rokottamaan työntekijänsä tai testaamaan heidät viikoittain Covid -infektion varalta.

Useat arvostetut profetianopettajat uskovat, että pakolliset rokotukset ovat edelläkäyntiä pakollisille vaatimuksille ottaa Pedon merkki, ja työpaikan menettäminen, jos he eivät mukaudu, on edelläkäyntiä evätä ihmisiltä oikeus ostaa ja myydä.

Tämä kirjoittaja uskoo, että Deep State kertoo Biden'ille, mitä tehdä, jättäen huomiotta Yhdysvaltain perustuslain, ja yrittää näin hallita kaikkia maan päällä.

He käyttävät maahanmuuttajia etelärajallamme ja Afganistanista levittääkseen Covid'ia Yhdysvalloissa, ja syyttävät siitä rokottamattomia Yhdysvaltain kansalaisia.

Deep State ja Biden ovat todellisia "kotimaan terroristeja".

Ajattele sitä: Deep State ja Biden uhkaavat aiheuttaa sen, että Yhdysvaltain kansalaiset menettävät työpaikkansa, kotinsa, kaiken mitä heillä on, oikeuden mennä teattereihin, oikeuden matkustaa, keinot ruokkia lapsiaan, jne., eri mieltä olemisesta heidän kanssaan.

Kuten tämä kirjoittaja ymmärtää:
  • Deep State ja Biden sanovat, että rokottamattomat ihmiset on rokotettava suojaamaan rokotettuja Covid'ilta.
  • Tämä on myönnytys sille, että rokotus ei suojaa ihmisiä Covid'ilta.
  • Jos rokotus suojaa ihmisiä Covid'ilta, rokottamattomat eivät voi aiheuttaa rokotetuille Covid -tautia.
  • Miksi rokottamattomien ihmisten pitäisi menettää työpaikkansa, jne. suojellakseen rokotettuja Covid'ilta, jos rokotus ei suojaa rokottamattomia ihmisiä?
  • Näyttää siltä, että jotkut ihmiset Deep State'ssa ja Biden eivät ole rehellisiä ihmisille.
Päivitys Yksi: 13. syyskuuta 2021 raportoitiin, että äskettäin perustettu lääkäreiden ryhmä, nimeltään Pandemic Health Alliance, sanoo, että paras tapa estää ihmisiä kuolemasta ja pysäyttää koronaviruksen leviäminen on hoitaa ihmisiä heti alkuunsa ivermektiinillä ja/tai hydroksiklorokiinilla.

Päivitys Kaksi: 14. syyskuuta 2021 raportoitiin, että Israelin terveysministeri jäi kiinni kuumasta mikrofonista (ei tajunnut että mikrofoni oli kytketty päälle), kertoen Israelin sisäministerille, että rokotuspasseja vaaditaan rokottamattomien rohkaisemiseksi menemään piikille, ei Covid'in torjumista varten (tämän kirjoittajan sanoin ilmaistuna). Toisin sanoen ihmisten paneminen pois töistä, ihmisten sulkeminen koteihinsa, jne. pakottaa ihmiset rokotuksiin, mutta se ei pysäytä Covid'ia.

Päivitys Kolme: 14. syyskuuta 2021 raportoitiin, että Cornell'in yliopistossa (noin 40 000 opiskelijaa) on 322 Covid -tapausta ja 95% opiskelijoista on täysin rokotettuja.

Päivitys Neljä: 14. syyskuuta 2021, arkkipiispa Vigano palasi uutisiin kutsuessaan Covid -pandemiaa ”käänteentekeväksi sodaksi, joka on alkusoitto lopunaikoihin”.

Viidenneksi, koskien tulevaa maailmantalouden romahdusta: 10. syyskuuta 2021 raportoitiin, että elintarvikkeiden tukkuhinnat ovat nousseet 12.7% kuluneena vuonna (naudanlihan hinnat ovat nousseet lähes 60%), energian hinnat ovat nousseet 32.3%, ja Bidenin hallinto puskee uutta 3½ biljoonan dollarin elvytyspakettia, joka aiheuttaa lisää inflaatiota.

Talouden romahdus Yhdysvalloissa saisi aikaan todennäköisesti maailmanlaajuisen romahduksen.

Kuudenneksi, koskien Amerikan rappeutumista: 8. syyskuuta 2021 raportoitiin, että Yhdysvaltain kansallisarkisto (National Archives Records Administration (NARA)) on asettanut "haitallisen sisällön" varoitusmerkin Yhdysvaltain perustuslakiin, Oikeuksien julistukseen (Bill of Rights) ja itsenäisyysjulistukseen.

NARA:n mukaan osa asiakirjoista saattaa heijastaa "vanhentuneita, puolueellisia, loukkaavia ja mahdollisesti väkivaltaisia näkemyksiä ja mielipiteitä".

Kun Yhdysvaltojen presidentti ja muut sivuuttavat Perustuslain, uskonnonvapauden, sananvapauden, kutsuvat konservatiivisia kristittyjä kotimaan terroristeiksi, jne., niin miksi meidän pitäisi odottaa muunlaista kehitystä?

Seitsemänneksi, Raamatun mukaan Israelia tullaan vihaamaan kaikkien kansojen toimesta aikakauden lopussa.

Syyskuun 11:ntenä 2021 kerrottiin Talebanin tiedottajan sanoneen, että Afganistanin valloittanut terroristiryhmä on valmis luomaan suhteet jokaisen kansakunnan kanssa maan päällä, mukaan lukien Yhdysvaltojen, lukuunottamatta yhtä: Israelin juutalaisvaltion.

Jumalan sanan tarkkuus on hämmästyttävää.

Kahdeksanneksi, koskien väestönhallintaa: Raportoidaan, että johtajat haluavat saada aikaan maailmanhallituksen ja vähentää maapallon väestöä, koska he ovat huolissaan ja ahdistuneita siitä, että maailman kasvava väestö kuluttaa maailman resurssit.

Älä ole huolissasi ja ahdistunut liikakansoituksesta.

Jumala suojelee seurakuntaa liikaväestöltä Tempauksen myötä ja vähentää suuresti maapallon väestöä Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:7-8; 8:11; 9:15).

Sen sijaan, että kristillinen kirkko hyväksyisi väestön vähentämisen abortin, samaa sukupuolta olevien avioliittojen, eutanasian, Covid-kuolemien, jne. kautta, kirkon pitäisi saada evankeliumi näkyville, jotta väestön väheneminen olisi mahdollisimman suuri kun Tempaus tapahtuu.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja päästä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com