Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Asiat pahenevat päivä päivältä, kuten ennustetaan tapahtuvan aikakauden lopulla by Daymond Duck 5.9.2021

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa kirjoittaja kertoo ajankohtaisista tapahtumista maailmalla, joilla on profeetallista lopunaikoihin liittyvää merkitystä. Tällä kertaa pääpaino on Yhdysvaltain kelvottomassa hallinnossa presidentti Bidenin johdolla, joka tekee jatkuvasti vääriä päätöksiä (varjohallituksen käskystä), mm. Afganistanin suhteen, edesauttaen näin Amerikan tulevaa romahdusta ja sitä kautta Uuden maailmanjärjestyksen syntymistä, jolloin Antikristus hallitsee.

----------------------

Pahenee päivä päivältä (Growing Worse by the Day) :: By Daymond Duck

Published on: September 5, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/09/05/growing-worse-by-the-day-by-daymond-duck/

Asiat näyttävät pahenevan päivä päivältä, ja monet Raamatun profetian opiskelijat uskovat, että juuri näin tapahtuukin aikakauden lopulla.

Se on katkeransuloista: Katkeraa, koska se merkitsee, että maailma on lähestymässä Ahdistuksen aikaa, ja suloista, koska se tarkoittaa, että Jeesus tulee pian oikaisemaan asiat.

Tässä muutamia tapahtumia, jotka äskettäin saivat tämän kirjoittajan huomion:

Ensinnäkin, kun Yhdysvallat alkoi vetää joukkojaan Afganistanista, Yhdysvallat luovutti osan sotilastukikohdistaan ​​Afganistanin hallitukselle, afgaanihallitus romahti, Taleban valloitti kansakunnan ja Taleban vapautti tuhansia vangittuja ISIS-joukkojen jäseniä Afganistanin vankiloista (Pentagon vahvisti tämän 27. elokuuta 2021).

Elokuun 25:ntenä 2021, ryhmä Islamilaisen Valtion terroristeja (nimeltään ISIS-K) räjäytti pommeja Kabulin lentokentällä ja tappoi 12 Yhdysvaltain merijalkaväen sotilasta, yhden Yhdysvaltain laivaston upseerin, 169 Afganistanin kansalaista, ja haavoitti yli 200 muuta ihmistä (Yhdysvaltain sotilaita, naisia, lapsia, jne.).

Elokuun 26:ntena, profetianopettaja Amir Tsarfati sanoi, että Yhdysvaltoja ja Yhdistynyttä kuningaskuntaa (UK) varoitettiin useita tunteja ennen hyökkäystä että sellainen oli tulossa.

Tsarfati sanoi, että Biden lähetti CIA:n solmimaan sopimuksen Talebanin kanssa, jossa maksetaan kymmeniä miljoonia dollareita (he kutsuisivat sitä kansainväliseksi avuksi tai vastaavaksi lunnaiden sijasta), jotta Yhdysvaltain kansalaiset pääsisivät lentokentälle.

Tsarfati'n mukaan jotkut virkailijat uskovat, että Taleban alkoi sitten estää lentokentälle yrittäjiä, koska Taleban saisi enemmän kansainvälistä apua/lunnaita monista panttivangeista kuin vain muutamista panttivangeista.

Biden'in hallinto sanoi sitten, että sillä oli uskottavaa tietoa siitä, että terrori-iskuja tulee lisää, ja se alkoi varoittaa Yhdysvaltain kansalaisia ​​olemaan menemättä lentokentälle (vaikka heillä oli vain 3 päivää aikaa päästä sinne ennen elokuun 31. päivän takarajaa).

Ajattele tätä: Biden'in hallinto turvautui Taleban -nimiseen terroristijärjestöön (joka vapautti tuhansia ISIS -terroristeja vankilasta) suojellakseen joukkojamme ja kansalaisiamme terrori-iskulta.

Kun Yhdysvaltain merijalkaväen pataljoonakomentaja loi ja julkaisi videon, jossa hän kritisoi johtajiamme ja vaati vastuuvelvollisuutta merijalkaväen sotilaiden ja laivaston upseerin kuolemista, hänet vapautettiin komennuksestaan.

Johtajamme (varjohallituksen vaikutuksen alaisena) ovat:
  • Niitä, jotka antoivat nimet, osoitteet ja biometriset henkilötiedot Yhdysvaltain kansalaisista ja Afganistanin liittolaisistamme Taleban -terroristeille.
  • Niitä, jotka jättivät miljardien dollareiden edestä aseita terroristi-Talebanille eivätkä suojele meidän rajaa Meksikon kanssa.
  • Niitä, jotka luovuttivat satojatuhansia aseita terroristi-Talebanille ja haluavat ottaa aseet pois Yhdysvaltain kansalaisilta (älä unohda, että entinen presidentti Obama samoin antoi aseita Meksikon huumekartelleille).
  • Niitä, jotka kuljettavat busseilla ja lennättävät rokottamattomia maahanmuuttajia kera Covid-19-taudin kansakuntaamme ja haluavat pakottaa Yhdysvaltain kansalaiset rokotuksiin tai menettämään työnsä.
  • Niitä, joihin luotamme puolustamaan kotimaatamme terroristeilta, Pohjois-Korean EMP-hyökkäykseltä, Kiinan yllätyshyökkäykseltä, jne.
Kuka suojelee Amerikkaa varjohallitukselta ja sen Antikristukselta?

Jos Biden'in hallinto antoi nimet, osoitteet ja biometriset henkilötiedot Yhdysvaltain kansalaisista Taleban -terroristeille, niin miksi he eivät samalla antaisi näitä tietoja, rokotustietoja tai muuta informaatiota maailmanhallituksen päämiehelle?

Toiseksi, koskien petosta: Biden sanoi: "On epätodennäköistä, että Taleban valloittaa Afganistanin." (Taleban valloitti Afganistanin.)

Biden sanoi: "Yhtäkään amerikkalaista ei jätetä maahan." (Amerikkalaisia on jäänyt maahan). Elokuun 30:ntenä 2021, Yhdysvaltain Central Command'in päällikkö kenraali Frank McKenzie sanoi, että satoja (ehkä muutamin sadoin) amerikkalaisia ​​on jätetty maahan, mutta toiset sanoivat, että heitä voi olla tuhansia.

Biden'in kampanjan iskulause oli "Build Back Better (Rakenna takaisin paremmin)". (Afganistan on tuhottu, ja naiset 35 miljoonan asukkaan valtiossa ovat orjuutettuja).

Biden sanoi myös, että vaalit olivat oikeudenmukaiset, rokotukset toimivat, jne.?

Tämä muistuttaa minua kuninkaasta, jolla ei ollut vaatteita eikä kukaan kertonut sitä hänelle.

Päivitys Yksi: 31. elokuuta 2021 raportoitiin, että Taleban kulkee jo talosta taloon ja teloittaa ihmisiä.

Päivitys Kaksi: 31. elokuuta 2021 julkaistiin video Talebanista, joka lentää Yhdysvaltain Blackhawk -helikopterilla Kandahar'in yllä ja sen alla roikkui ruumis.

Päivitys Kolme: 31. elokuuta 2021 raportoitiin, että 90 yhdysvaltalaista kenraalia ja amiraalia ovat allekirjoittaneet kirjeen, jossa vaaditaan ulkoministeri Austin'in ja Yhdysvaltain yhteisesikuntapäälliköiden puheenjohtajan Milley'n eroa kehnosti suoritetun Afganistanista vetäytymisen vuoksi. (Biden kutsuu sitä suureksi menestykseksi.)

Kolmanneksi, on raportoitu, että varjohallitus ja heidän demokraattipupettinsa ovat kiven ja kovan paikan välissä presidentti Biden'in suhteen.

50 demokraattilla ja 50 republikaanilla, Yhdysvaltain senaatti on jakautunut, ja varapresidentti Kamala Harris voi katkaista pelin antamalla ratkaisevan äänen.

Jos Biden kuolee tai hänet erotetaan, Harris korvaa Biden'in ja valtuudet äänten tasapuolisen jakautumisen rikkomiseksi (mukaan lukien äänestys jokaisesta, joka nimitetään Harris'in tilalle) siirtyvät Harris'ilta Mitch McConnell'ille (ja Yhdysvaltain senaatin valvonta vaihtuu Harris'ilta ja demokraateilta McConnell'ille ja republikaaneille).

Tämä voi uhata demokraattien koko agendaa, joten varjohallituksen on pidettävä Biden virassaan, jos mahdollista.

Neljänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua, 25. elokuuta 2021, Israelin puolustusvoimien johtaja sanoi, että Israel on nopeuttanut suunnitelmiaan käsitellä Iranin ydinohjelmaa, ja rahaa on budjetoitu ongelman käsittelemiseksi.

Hän lisäsi, että tiimi on koottu valmistelemaan iskua, jos sellainen määrätään Israelin hallituksen toimesta.

Viidenneksi, myöskin Googin ja Maagogin taistelun osalta: Elokuun 27:ntenä 2021, Israelin pääministeri Naftali Bennett tapasi presidentti Biden'in Valkoisessa talossa.

Ennakkoraportointi osoitti, että Biden pyytää Bennett'iltä kahta asiaa: 1) Kaiken siirtokuntarakentamisen jäädyttämistä, ja 2) Lupausta olla hyökkäämättä Iraniin ilman Yhdysvaltojen lupaa.

Edellämainittu raportointi antoi ymmärtää Bennett'in kertovan Biden'ille, että Yhdysvaltojen on välittömästi käsiteltävä Iranin pyrkimyksiä rakentaa ydinaseita, tai Israel tekee sen.

On selvää, että Israel valmistautuu iskemään Iraniin tulevina viikkoina, jos Yhdysvallat ja muut eivät toimi.

On myös selvää, että Biden'ille ei ole kerrottu, mitä Raamattu sanoo tästä, tai hän ei muista sitä, tai hän ei usko sitä.

Tämä ei lupaa hyvää Yhdysvalloille.

Päivitys Yksi: Kokouksen jälkeen raportoitiin, mitä Bennett kertoi toimittajille:
  • ”Juuri nämä päivät (viittaus Afganistanin tapahtumiin) valaisevat miltä maailma näyttäisi, jos radikaali islamilainen hallinto hankkisi ydinaseen; se liitto olisi ydinpainajainen koko maailmalle.”
  • ”Me (Israel) emme koskaan ulkoista turvallisuuttamme” (älä koskaan luovuta Israelin turvallisuuden hallintaa Yhdysvalloille).
Päivitys Kaksi: 30. elokuuta 2021 Israel365News raportoi, että Biden torkahti, kun Bennett puhui heidän tapaamisensa aikana (se on videolla).

Nämä ovat vaarallisia aikoja, ja jokainen, joka sanoo, että presidentti Biden on pätevä johtamaan Yhdysvaltoja/vapaata maailmaa, valehtelee tai on tietämätön.

On todennäköistä, että kehotukset tarkistaa tai nollata globaali hallintotapa (korvata Biden johtajilla kourallisesta maista; kymmenen maata) käyvät pian äänekkäämmiksi.

Päivitys Kolme: Elokuun 30. päivänä, profetianopettaja Amir Tsarfati kertoi, että Iran on päätynyt siihen, että Amerikka on heikko ja siirtyy nyt ”täysimittaiseen ydinasekehittelyyn”.

Hän lisäsi, että Iran "rikastaa nyt avoimesti uraania 90-prosenttiseksi."

Kuudenneksi, koskien Israelin ja sen naapureiden välistä sotaa: Israelin puolustusvoimien päällikkö sanoi 29. elokuuta 2021: "IDF valmistautuu yhteistoiminnalla uuden operaation (sodan) mahdollisuuteen Gazassa."

Hänen lausuntoaan seurasi useiden tuhopolttoilmapallojen ja rakettien laukaisu Israeliin ja kaksi päivää väkivaltaisia ​​mielenosoituksia.

Uusi sota Gazassa voi johtaa useisiin profetoituihin sotiin.

Seitsemänneksi, koskien vaarallisia aikoja (myös idän kuninkaita): Elokuun 30. päivänä 2021, profetianopettaja Amir Tsarfati totesi ”Kiinan ilmoittaneen juuri, että kaikkien alusten, olivatpa ne veden yläpuolella tai veden alla, jotka tulevat Kiinan aluevesille tai kiistanalaisille vesille Etelä-Kiinan merellä Japanin ja Filippiinien myötä, on ilmoittauduttava kiinalaisille.”

Monet viranomaiset uskovat, että kiistanalaiset vedet, joita Kiina väittää omikseen, ovat kansainvälisiä vesiä, mikä tarkoittaa, että Kiinan väite on laiton.

Tsarfati lisäsi: "Samalla kun kaikki katsovat Amerikan kykenemättömyyttä, (Venäjä, Turkki, Iran, Kiina ja Pohjois-Korea) ovat valmiita tekemään siirron."

Kahdeksanneksi, Pedon merkin ja maailmanlaajuisen seurantajärjestelmän osalta, 30. elokuuta 2021 raportoitiin, että Maailman terveysjärjestö (WHO) kehottaa jäsenmaitaan "ottamaan käyttöön maailmanlaajuisen digitaalisen tietojärjestelmän, joka tarkistaa, ovatko ihmiset rokotettuja Covid-19-tautia vastaan."

WHO haluaa jäsenmaidensa pakottavan tämän järjestelmän kaikkiin muihinkin maihin, ja se haluaa, että rokotetuilla (ja tässä maailmanlaajuisessa järjestelmässä olevilla) ihmisillä on etuja, joita muut, jotka eivät ole sisällä tässä järjestelmässä, eivät saa.

Tämä olisi merkittävä askel kohti globaalia lääketieteellistä diktatuuria.

Yhdeksänneksi, koskien luopumusta kristillisessä kirkossa: Harvardin yliopisto perustettiin kirkon sponsoroimana vuonna 1636 puritaanipastorien kouluttamiseksi. Elokuun 26. päivänä 2021 raportoitiin, että Harvardin pappisjärjestön puheenjohtaja on ateisti, mikä tarkoittaa sitä, että Harvardilla on kappalainen, joka ei usko Jumalan olemassaoloon.

Jos eliitti, joka hallitsee arvostettua, kerran niin kristillistä yliopistoa, on valmis sallimaan kappalaisen, joka ei usko Jumalan olemassaoloon, niin miksi on vaikeaa uskoa, että toinen eliitti haluaa perustaa jumalattoman maailmanhallituksen ja -uskonnon?

Jos heidän kappalaisensa ei usko siihen, mitä Raamattu sanoo Jumalasta, niin miksi hänen pitäisi uskoa se, mitä Raamattu sanoo Saatanasta, Antikristuksesta tai mistä tahansa muusta, ja miksi minkä tahansa oikean seurakunnan pitäisi haluta pastori, joka koulutettiin kyseisessä laitoksessa?

Muuten, ollaan raportoitu, että nykytilanteessa yliopistot eivät voi pakottaa kampuksella olevia opiskelijajärjestöjä hankkimaan LGBTQ-myönteisiä virkailijoita, aborttia tukevia virkailijoita, jne., mutta Biden'in hallinto harkitsee tapoja muuttaa tätä käytäntöä.

Kymmenenneksi, 27. elokuuta 2021, LifeSiteNews raportoi Tokion lääketieteellisen yhdistyksen puheenjohtajan ilmoittaneen, että ivermektiini "näyttää olevan tehokas lääke pysäyttämään COVID-19:n ja suositteli julkisesti, että kaikki japanilaiset lääkärit aloittavat välittömästi ivermektiinin käytön COVIDin hoitamiseksi."

Tällä hetkellä Amerikan varjohallitus, salaisessa yhteistyössä Tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuskuksen (CDC), Maailman terveysjärjestön (WHO), kansallisten terveyslaitosten (NIH), suurten lääkefirmojen, sosiaalisen median ja muiden kanssa, on tukahduttamassa ivermektiinin käytön.

Miksi nämä ryhmät estäisivät halvan, tehokkaan lääkkeen käytön, joka pysäyttää Covid'in ja pelastaa ihmishenkiä?

Voisiko uskomus siitä, että Covid on luotu kriisi, joka on suunniteltu vähentämään maapallon väestöä, valvomaan ihmisiä, tuomaan maailmanhallitus, tekemään rikkaista rikkaampia, jne., olla totta?

Yhdenneksitoista, 21. elokuuta 2021 raportoitiin, että alle kolmasosa ihmisistä, jotka ovat kuolleet deltavarianttiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa (1. helmikuuta 2021 – elokuu 2021), ovat olleet rokottamattomia. (Kaksi kolmasosaa ihmisistä, jotka ovat kuolleet deltavarianttiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ovat olleet rokotettuja).

Toisin sanoen, Yhdistyneen kuningaskunnan tiedot osoittavat, että rokotetut kuolevat todennäköisemmin deltavarianttiin kuin rokottamattomat.

Kahdenneksitoista, koskien petosta: 30. elokuuta 2021 ilmoitettiin noin kahdenkymmenen sairaanhoitajan kertoneen Minnesotan kaupunginvaltuuston kokouksessa ihmisille, että Covid-19-rokotteen haittavaikutuksista raportoidaan liian vähän, ja yksi sairaanhoitaja kertoi, että hänen ystävänsä muissa sairaaloissa sanovat samaa.

Kolmanneksitoista, Raamatun mukaan Eufrat-virta kuivuu Ahdistuksen aikana valmistamaan tietä idän kuninkaille (Ilm. 16:12).

Elokuun 31. päivänä 2021 raportoitiin, että Eufrat-joki kuivuu nopeasti ja hädin tuskin virtaa etäisyydelle, joka on noin 1 700 mailia.

Eri viranomaiset syyttävät kuivuudesta ilmastonmuutosta, ja Turkkia patojen rakentamisesta joelle ja näin pidättelemästä liikaa vettä.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja päästä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

4 kommenttia:

  1. Lisukkeeksi Samuel Korhosen uusimmasta lukijapostituksesta 3.9.2021 hyvä Jonathan Brentner'in artikkeli.

    MITÄ AFGANISTANIN TAPAHTUMAT PALJASTAVAT MAAILMASTAMME?

    https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/MITA_AFGANISTANIN_TAPAHTUMAT_PALJASTAVAT_MAAILMASTAMME.pdf

    VastaaPoista
  2. 2.Tess 1:4 Niin että me teistä Jumalan seurakunnissa kerskaamme, teidän kärsivällisyydestänne ja uskostanne kaikessa teidän vainossanne ja vaivassanne, jota te kärsitte:
    5 Jotka osoittavat, että Jumala on oikein tuomitseva, ja te Jumalan valtakuntaan soveliaaksi tulette, jonka tähden te myös kärsitte,
    6 Että se on oikein Jumalan edessä niitä taas vaivata, jotka teitä vaivaavat;
    7 Mutta teille, jotka vaivataan, antaa levon meidän kanssamme, kuin Herra Jesus taivaasta ilmaantuu, voimansa enkelien kanssa.
    8 Ja tulen leimauksella, joka niille kostaa, jotka ei Jumalaa tunteneet, ja niille, jotka ei meidän Herran Jesuksen Kristuksen evankeliumia tottele,
    9 Jotka vaivaa kärsimän pitää, ijankaikkisen kadotuksen, Herran kasvoista ja hänen kunniansa väkevyydestä:
    10 Kuin hän tuleva on, kirkastettaa pyhäinsä kanssa, ja ihmeelliseksi tulemaan kaikkein uskovaisten kanssa;... Raamattu 1776

    VastaaPoista
  3. 2. Tess 2:3-5 Älkäät antako kenenkään teitänne vietellä millään tavalla; sillä ei hän ennen tule kuin luopumus tapahtuu ja synnin ihminen ilmoitetaan, kadotuksen lapsi,
    Joka on vastaanseisoja, ja korottaa itsensä kaikkein päälle, mikä jumalaksi taikka jumalanpalveluksi kutsutaan, niin että hän istuttaa itsensä Jumalan templiin niinkuin Jumala, ja tekee itsensä jumalaksi.
    Ettekö te muista, että minä teidän tykönänne ollessani näitä jo teille sanoin? Raamattu 1776

    VastaaPoista
  4. Matt. 24:22-25 Ja ellei ne päivät olisi lyhennetyt, niin ei yksikään liha tulisi autuaaksi; mutta valittuin tähden pitää ne päivät lyhennettämän.
    Silloin jos joku teille sanois: katso, tässä on Kristus taikka siellä! älkäät uskoko.
    Sillä väärät Kristukset ja väärät prophetat nousevat, ja tekevät suuria ihmeitä ja merkkejä: niin että myös, jos taitais tapahtua, valitutkin eksytettäisiin.
    Katso, minä olen teille sen ennen sanonut. Raamattu 1776

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com