Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Covid-rokotteiden haitoista, jotka vaiheittain nostavat kuolleisuutta – Samuel Korhosen lukijaposti 16.1.2022

Tässä helluntailaisen Samuel Korhosen (alias Bileamin Aasi) tuoreessa lukijapostituksessa mRNA-koronarokotteiden vakavista haitoista Gary Ritter'in lyhyessä artikkelissa sekä Tel Avivin yliopistossa toimivan professori Ehud Qimron'in, joka on yksi Israelin johtavista immunologeista, voimakas kirje Israelin terveysministeriölle koskien maan harjoittamaa tuhoisaa pandemiapolitiikkaa kahden viime vuoden aikana. Suomennokset: S. Korhonen

Ennen kuin siirryt artikkeliin, niin kehotan katsomaan seuraavan Rapsodian suomentaman videon (kesto 5:30) roistoista (Bill Gates'in isoisä Frederick Gates ja Rockefellerit), jotka olivat takana tappavassa rokotekokeilussa vuonna 1918, joka nimettiin "Espanjantaudiksi". MV-lehti uutisoi tästä muutama päivä sitten.

https://mvlehti.net/2022/01/15/paivan-video-espanjantauti-oli-rokotekokeilu-vain-rokotetut-kuolivat/

Tallensin "Espanjantauti"-videon mp4-muodossa CEF-kotisivuilleni, joten voit halutessasi tallentaa sen, ja katsoa sieltä, jos et pääse MV-lehden sivustolle, jota vastaan hyökätään jatkuvasti. Video vie tilaa n. 17 megaa.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Espanjantauti_oli_rokotekokeilu.mp4 

-----------------------

Lähettäjä: Samuel Korhonen <smlkorhonen@gmail.com>
Lähetetty: sunnuntai 16. tammikuuta 2022 10.19
Aihe: Fwd: COVID-rokotekuolleisuuden kolme vaihetta



COVID-rokotekuolleisuuden kolme vaihetta


Posted by Gary Ritter | January 5, 2022



Tekstit suomennettuina:





Covid-rokotteiden tiedetään aiheuttavan sydänlihastulehdusta

Pelkästään sydänlihastulehdus johtaa kuolemaan 56%:lla potilaista alle viidessä vuodessa. Jättiläissoluinen sydänlihastulehdus aiheuttaa yli 80% kuolleisuuden viidessä vuodessa.

GARY RITTER'IN HUOMAUTUS: Jos olet saanut COVID-rokotuksen, ainoa toivosi on Jeesus Kristus. Jos tunnet Hänet ja kadut sitä, että olet uskonut ihmisen keksimään "ratkaisuun" tähän sairauteen sen sijaan, että uskoisit Kristukseen, niin ehkä Hän parantaa sinut.

Jos et tunne Herraa eikä sinulla ole henkilökohtaista suhdetta Häneen - jos luet tätä - silloin ei ole vielä liian myöhäistä. Jeesus pelastaa - sekä tämän maailman synnin aiheuttamista sairauksista että, mikä tärkeämpää, sielusi. Käänny ja aseta uskosi ja luottamuksesi Häneen ja tunne se rakkaus, armo ja laupeus, jota vain Hän tarjoaa. Et tule koskaan katumaan sitä.


Professori Ehud Qimron'in VOIMAKAS kirje Israelin terveysministeriölle

Professori Ehud Qimron on Tel Avivin yliopiston mikrobiologian ja immunologian laitoksen johtaja ja yksi Israelin johtavista immunologeista. Hän on kirjoittanut Israelin terveysministeriölle voimakkaan kirjeen, jossa tiivistetään hyvin monet viimeisten kahden vuoden aikana harjoitetun, lukitukseen perustuvan pandemiapolitiikan puutteet ja katastrofit ja jossa tiivistetään lyhyesti olennaiset asiat. Kirje tuli ensimmäisen kerran tietoisuuteemme sen jälkeen, kun se julkaistiin sivustolla Swiss Policy Research. Olemme iloisia voidessamme julkaista englanninkielisen käännöksen hepreasta täällä:

Lopulta totuus paljastuu aina ja totuus koronaviruspolitiikasta alkaa paljastua. Kun tuhoisat käsitteet romahtavat yksi toisensa jälkeen, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin sanoa pandemian hallintaa johtaneille asiantuntijoille - me sanoimme sen teille.

Kaksi vuotta myöhässä ymmärrätte vihdoin, että hengitystievirusta ei voi voittaa ja että kaikki tällaiset yritykset on tuomittu epäonnistumaan. Ette myönnä sitä, koska ette ole myöntänyt juuri yhtään virhettä viimeisten kahden vuoden aikana, mutta jälkikäteen on selvää, että olette epäonnistuneet surkeasti lähes kaikissa toimissanne ja jopa tiedotusvälineillä on jo vaikeuksia peitellä häpeäänne.

Kieltäydyitte myöntämästä, että tartunta tulee aaltoina, jotka häviävät itsestään, huolimatta vuosien havainnoista ja tieteellisestä tiedosta. Väititte itsepintaisesti, että jokaisen aallon heikkeneminen johtui yksinomaan teidän toimistanne ja siksi väärän propagandan avulla "voititte vitsauksen". Ja taas voititte sen ja taas ja taas ja taas ja taas.
 
Kieltäydyitte myöntämästä, että joukkotestaus on tehotonta, vaikka omissa varautumissuunnitelmissanne niin nimenomaisesti todetaan (“Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, p. 26).

Kieltäydyitte myöntämästä, että toipuminen suojaa paremmin kuin rokote, vaikka aiemmat tiedot ja havainnot osoittavat, että ei-toipuneet rokotetut saavat tartunnan todennäköisemmin kuin toipuneet. Kieltäydyitte myöntämästä, että rokotetut voivat saada tartunnan huolimatta havainnoista. Tämän perusteella toivoitte saavuttavanne laumaimmuniteetin rokottamalla - ja epäonnistuitte siinäkin.

Vaaditte jättämään huomiotta sen tosiasian, että tauti on kymmeniä kertoja vaarallisempi riskiryhmille ja vanhemmille aikuisille kuin nuorille, jotka eivät kuulu riskiryhmiin, huolimatta tiedosta, joka tuli Kiinasta jo vuonna 2020.

Kieltäydyitte hyväksymästä Barrington'in julistusta, jonka yli 60 000 tiedemiestä ja lääketieteen ammattilaista on allekirjoittanut, tai muita tervejärkisiä ohjelmia. Päätitte pilkata, panetella, vääristellä ja halveksia niitä. Todellisten ohjelmien ja ihmisten sijaan olette valinneet ammattilaisia, joilla ei ole asianmukaista koulutusta pandemian hallintaan (fyysikoita hallituksen pääneuvonantajina, eläinlääkäreitä, turvallisuusviranomaisia, mediahenkilöstöä jne.).

Ette ole perustaneet tehokasta järjestelmää rokotteiden haittavaikutuksista ilmoittamista varten ja haittavaikutuksia koskevat ilmoitukset on jopa poistettu Facebook-sivultanne. Lääkärit välttelevät haittavaikutusten yhdistämistä rokotteisiin ettette vainoaisi heitä, kuten teitte joillekin heidän kollegoilleen. Olette jättäneet huomiotta monia raportteja naisten kuukautisten voimakkuuden ja kuukautiskiertoaikojen muutoksista. Piilotitte tietoja, jotka mahdollistavat objektiivisen ja asianmukaisen tutkimuksen (esimerkiksi poistitte tiedot Ben Gurionin lentokentän matkustajista). Sen sijaan päätitte julkaista ei-objektiivisia artikkeleita yhdessä Pfizer'in johtavien johtajien kanssa rokotteiden tehosta ja turvallisuudesta.

Luottamuksen peruuttamaton vahingoittuminen

Ylimielisyytenne korkeuksista olette kuitenkin jättäneet huomiotta myös sen tosiasian, että totuus paljastuu lopulta. Ja se alkaa paljastua. Totuus on se, että olette saattaneet yleisön luottamuksen teihin ennennäkemättömän alhaiselle tasolle ja murentaneet asemanne auktoriteetin lähteenä. Totuus on, että olette polttaneet satoja miljardeja sekeleitä turhaan - pelottelun julkaisemiseen, tehottomiin testeihin, tuhoisiin lukituksiin ja elämän tavanomaisen kulun häiritsemiseen kahden viime vuoden aikana.

Olette tuhonneet lastemme koulutuksen ja heidän tulevaisuutensa. Saitte lapset tuntemaan syyllisyyttä, pelkäämään, tupakoimaan, juomaan, jäämään riippuvaisiksi, jättämään koulun kesken ja riitelemään, kuten koulujen rehtorit kaikkialla maassa todistavat. Olette vahingoittaneet elinkeinoja, taloutta, ihmisoikeuksia, mielenterveyttä ja fyysistä terveyttä.

Panettelitte kollegoita, jotka eivät antautuneet teille, käänsitte ihmiset toisiaan vastaan, jaoitte yhteiskunnan ja polarisoitte keskustelun. Leimasitte ilman mitään tieteellistä pohjaa ihmiset, jotka päättivät olla ottamatta rokotuksia, kansan vihollisiksi ja taudinlevittäjiksi. Edistätte ennennäkemättömällä tavalla ankaraa syrjintäpolitiikkaa, oikeuksien epäämistä ja ihmisten, myös lasten, valikoimista heidän lääketieteellisten valintojensa perusteella. Valinta, jolle ei ole mitään epidemiologista perustetta.

Kun verrataan harjoittamaanne tuhoisaa politiikkaa joidenkin muiden maiden tervejärkiseen politiikkaan, voidaan selvästi nähdä, että aiheuttamanne tuho on vain aiheuttanut lisää uhreja virukselle haavoittuvien lisäksi. Tuhoamanne talous, aiheuttamanne työttömät ja lapset, joiden koulutuksen te tuhositte - he ovat ne ylimääräiset uhrit seurauksena vain teidän omista toimistanne.

Tällä hetkellä ei ole mitään lääketieteellistä hätätilannetta, mutta te olette viljelleet tällaista tilaa jo kahden vuoden ajan vallan, budjettien ja valvonnan himon vuoksi. Ainoa hätätila on nyt se, että te määrittelette edelleen politiikkaa ja pidätte hallussanne valtavia määrärahoja propagandaa ja psykologista suunnittelua varten sensijaan, että ohjaisitte niitä terveydenhuoltojärjestelmän vahvistamiseen.

Tämän hätätilan on loputtava!

Professori Udi Qimron, lääketieteellinen tiedekunta, Tel Avivin yliopisto.

On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.

Bileamin Aasi

1 kommentti:

  1. ISRAEL’S LEADING IMMUNOLOGIST COMES OUT AGAINST GOVERNMENT’S ‘OPPRESSIVE’ COVID RESTRICTIONS

    https://www.israel365news.com/265392/israels-leading-immunologist-comes-out-against-governments-oppressive-covid-restrictions/ (20.1.2022)

    Professor Ehud Qimron, head of the department of microbiology and immunology at Tel Aviv University and one of Israel’s leading immunologists, wrote an open letter to the Israeli Health Ministry in N12 Mako Hebrew-language news criticizing their handling of the pandemic. The letter from Prof. Qimron goes into detail regarding the perceived failures and a translation is printed below.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com