Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 3. tammikuuta 2022

Great Reset passina taloudelliseen orjuuteen, josta ei ole ulospääsyä by Daymond Duck 2.1.2022

PÄIVITETTY 11.1.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in vuoden 2022 ensimmäinen profetiapäivitys Rapture Ready -sivustolla, jossa aluksi luodaan katsaus uuteen globalistiseen järjestelmään, jonka tarkoituksena on orjuuttaa ihmiset taloudellisesti. Tämän järjestelmän käsikirjana on The Great Reset, jonka on laatinut WEF:n johtaja Klaus Schwab. Kammottavia asioita siis suunnitteilla ihmiskuntaa varten. Duck'in uutisjutuissa sitten lisää ajanmerkeistä, mm. Venäjän ja Ukrainan välisestä kärjistyvästä tilanteesta.

--------------------

Ei ulospääsyä (No Getting Out) :: By Daymond Duck

Published on: January 2, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/01/02/no-getting-out-by-daymond-duck/

Joulukuun 23. päivänä 2021, eräs lukija lähetti minulle linkin videoon (se on ilmeisesti muutaman viikon vanha), jonka Ryland Media on tuottanut yhteistyössä The Irish Inquiry'n kanssa.

Videolla Sara Haboubi -niminen nainen haastattelee naista nimeltä Melissa Ciummei ohjelmasarjassa Iconoclast One to One, ja jakson otsikko on "Great Reset passina taloudelliseen orjuuteen".

Tässä muutamia tärkeitä kohtia videosta.
  • Niin kutsuttujen "rokotepassien" todellinen tarkoitus ei ole rokotettujen rokotushistoria tai potilastiedot.
  • Todellinen tarkoitus on hankkia vaadittavat tiedot niiltä, jotka haluavat toimia tulevassa globaalissa yhteiskunnassa, ja syöttää nämä tiedot globaaliin seurantajärjestelmään (luodaan globaali passi (Global Passport), ei rokotepassia).
  • Dollari on fiat-valuutta (sitä ei tueta kullalla, hopealla, jne.), jokainen fiat-valuutta historiassa on romahtanut, dollari romahtaa pian, ja dollari korvataan pian maailmanlaajuisella digitaalisella valuutalla.
  • Globalistit yrittävät saada dataa jokaisesta maan päällä olevasta ihmisestä globaaliin järjestelmään, jotta he voivat valvoa ja hallita jokaisen henkilön taloutta (ja siten jokaisen ihmisen käyttäytymisen kaikkia osa-alueita).
  • Lapset ja opiskelijat ovat tulevaisuuden aikuisia, joten heidän rokottamisessaan on kyse tietojen saamisesta näistä tulevista aikuisista globaaliin järjestelmään, ei heidän suojelemisestaan Covid'ilta (kaikkien iästä riippumatta on oltava globaalissa järjestelmässä).
  • Globalistit käyttävät kahta taktiikkaa saadakseen ihmiset tähän globaaliin järjestelmään: 1) Kannustimet niille, jotka tekevät yhteistyötä, ja 2) Rangaistuksella uhkaamiset niille, jotka eivät tee yhteistyötä.
  • Ne, jotka eivät tee yhteistyötä, saavat vähemmän rahaa, heidän rahansa takavarikoidaan, heiltä evätään terveydenhuolto tai mikä tahansa muu heidän pakottamiseksi mukautumaan. (Heidän ei anneta toimia järjestelmän ulkopuolella. Se on orjuutta.)
  • Yritykset on pakotettava noudattamaan järjestelmää, joten pienyrityksiä pakotetaan lopettamaan toimintansa, eivätkä ne saa avautua uudelleen, elleivät ne tee yhteistyötä globalistisen agendan kanssa.
  • Globalistit eivät yritä korjata nykyistä taloutta; he yrittävät pitää sen hengissä tarpeeksi kauan saadakseen uuden globaalin talousjärjestelmän käyntiin.
  • Ne, jotka pääsevät järjestelmään (ja laittavat lapsensa järjestelmään), tulevat olemaan siinä pysyvästi (ei ole ulospääsyä).
Tässä linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=LPUpK7BE_48

Suomentajan lisäys 11.1.2022: Jos haluat katsoa haastattelun suomennettuna, niin klikkaa https://rumble.com/vqsja4-pandemia-loppuu-kun-digitaalinen-rahajarjestelma-on-kytss.html

Tiedä, että jotkin artikkelit ja videot estetään ennen kuin artikkelini julkaistaan, mutta lukijat voivat silti käyttää Googlea löytääkseen ne.

Tässä on lisää uutisjuttuja, jotka äskettäin saivat huomiota.

Ensinnäkin, 22. joulukuuta 2021 kerrottiin, että joukko tunnettuja lakimiehiä, lääkäreitä ja muita on jättänyt Kansainväliselle rikostuomioistuimelle (ICC) oikeudellisen vetoomuksen pyytääkseen Kansallisen allergia- ja tartuntatautien instituutin (NAID) johtajan tohtori Anthony Fauci'n, Bill ja Melinda Gates'in, Maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtajan Tedros Ghebreyesus'in, Maailman talousfoorumin (WEF) puheenjohtajan Klaus Schwab'in, Iso-Britannian pääministerin Boris Johnson'in, useiden lääkeyhtiöiden toimitusjohtajien, ym. syytteeseenpanoa "rikoksista ihmisyyttä vastaan".

Asiakirjan mukaan, ne, joita vastaan halutaan nostaa syyte, ovat vastuussa vähintään 395 049 ihmisen vammautumisesta ja/tai kuolemasta, ovat estäneet vaihtoehtoiset turvalliset Covid-hoidot (ivermektiini, hydroksiklorokiini, jne.), ovat vehkeilleet estääkseen ihmisiä kokoontumasta ja matkustamasta, ovat vahingoittaneet naisten hedelmällisyyttä, ovat altistaneet ihmisiä tuleville rokotteiden sivuvaikutuksille, ovat vahingoittaneet ihmisiä, jotka ovat kieltäytyneet ottamasta rokotetta (saaden heidät menettämään työpaikkansa, lopettamaan liiketoimintansa), jne.

Toiseksi, koskien Covid-rokotuksia: Joulukuun 24. päivänä 2021, kaikki ihmiset Yhdysvaltain laivaston "USS Milwaukee" -aluksella olivat täysin rokotettuja, ja aluksen oli määrä saapua Etelä-Amerikkaan samana päivänä. Siitä huolimatta aluksen lähtövalmistelut keskeytettiin aluksella olevan Covid-epidemian vuoksi.

Kolmanneksi, 19. joulukuuta 2021, risteilyalus Koningsdam lähti Kaliforniasta risteilylle Meksikoon 1 035 täysin rokotetun matkustajan ja 874 täysin rokotetun miehistön jäsenen kanssa. Kaksi päivää myöhemmin miehistön jäsenille tehtiin Covid-testi, ja 21 osoittautui positiivisiksi. Meksiko kieltäytyi sallimasta kenenkään poistua aluksesta.

(Lisätietoja: 23. joulukuuta 2021 ilmoitettiin, että 55 täysin rokotetulla miehistön jäsenellä ja matkustajalla Odyssey of the Seas -risteilyaluksella oli positiivinen Covid-testi, ja alukselta on evätty pääsy Curacao'on ja Aruba'an.)

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta ja "Great Reset'iä": Joulukuun 22:sena 2021 raportoitiin, että Rockefeller-säätiö on julkaissut raportin nimeltä "Reset the Table", ja se vaatii maailmanlaajuista keskushallintoa valvomaan maailman elintarvikejakelua.

Globalistit väittävät, että Covid aiheuttaa miljoonien ihmisten nälkiintymistä, ja globaalia keskushallintoa tarvitaan, jotta ruuan jakelusta tulee reilumpaa ja oikeudenmukaisempaa.

Jos globalistit hallitsevat ruokaa, he hallitsevat sitä kuka saa syödä, kuinka paljon he saavat syödä, mitä he saavat syödä, jne. Ne, jotka eivät halua kuolla nälkään, joutuvat maailmanhallituksen orjuutettaviksi.

Viidenneksi, koskien maailmanhallituksen tarkkailua ja valvontaa kaikesta, mitä ihmiset tekevät: 26. joulukuuta 2021 julkaistiin Maailman talousfoorumin (WEF) video, jonka mukaan tiedemiehet kehottavat ihmisiä pesemään vaatteensa harvemmin ympäristön suojelemiseksi ja planeettamme auttamiseksi.

Videon mukaan:
  • Vaatteiden pesu vahingoittaa ympäristöä laittaen pesuaineita ja mikrokuituja vesistöihin.
  • Vaatteidemme liian tiheä peseminen kuluttaa ne nopeammin ja lisää jätteen määrää kaatopaikoilla.
  • Farkut tulee pestä kerran kuukaudessa, pyjamat kerran viikossa, alusvaatteet jokaisen käyttökerran jälkeen; ihmisten tulisi käyttää alhaisempaa veden lämpötilaa ja lyhyempiä jaksoja.
https://bigleaguepolitics.com/bizarre-world-economic-forum-video-orders-citizens-to-stop-washing-their-clothes-to-fight-climate-change/

Kuudenneksi, koskien vaarallisia aikoja sotien ja sotahuhujen kanssa (erityisesti Venäjän mahdollinen hyökkäys Ukrainaan): 23. joulukuuta 2021, Monte Judah esitti Messiaanisessa maailmanpäivityksessään (Messianic World Update) tietoja, joita tämä kirjoittaja ei ole nähnyt missään muualla.

Tässä linkki päivitykseen: https://www.messianicworldupdate.com/

Venäjä on viime viikkoina siirtänyt ehkä jopa 175 000 sotilasta kalustoineen asemiin mahdollista hyökkäystä varten Ukrainaa vastaan vuoden 2022 alussa.

Presidentti Biden on soittanut presidentti Putin'ille ja uhkasi ankarilla sanktioilla, jos Putin ei peräänny.

Noin viikko sitten Venäjä lähetti virallisen diplomaattisen viestin Yhdysvalloille, Ukrainalle ja NATOlle luettelolla vaatimuksista ja uhkavaatimuksen hyväksyä ne 20 päivän kuluessa:
  • Ukrainaa ei saa päästää NATOon.
  • Ukrainassa ei saa olla NATOn joukkoja tai ydinaseita.
  • Venäjän on saatava pitää omanaan Krimin niemimaa ja Mustanmeren laivastotukikohta, jonka se valtasi ja liitti itseensä vuonna 2014.
NATO hylkäsi välittömästi Venäjän vaatimukset, mutta presidentti Biden sanoi keskustelevansa niistä presidentti Putin'in kanssa tammikuun alussa 2022 (puhelu on nyt asetettu tammikuun 10. päivälle 2022).

NATO ei usko Biden'in olevan luotettava, joten NATO ei käy Venäjän kimppuun ilman Biden'in voimakkaita toimia.

Venäjä uskoo, että Biden on heikko ja antaa periksi, mutta Venäjä näyttää päättäväiseltä hyökätäkseen Ukrainaan ja valmistautuu siihen, että sota käydään ydinasein, jos Biden ei yhdy Venäjän vaatimuksiin.

Presidentti Putin on reagoinut antamalla sotilasjohtajilleen pääsyn ydinaseisiin (liikkuviin ydinaseisiin sekä paikallaan oleviin ydinaseisiin siiloissa).

Venäjä valmistelee myös hautauspaikkoja suurille ihmismäärille, jotka voisivat kuolla ydinsäteilyyn (normaalit haudat eivät riitä).

(Lisätietoja: Viime viikonloppuna Venäjä veti takaisin 10 000 sotilasta, ja spekuloitiin Putin'in muuttaneen mielensä. Joulukuun 27:ntenä 2021 kerrottiin, että Venäjän varaulkoministeri oli sanonut: "Emme bluffaa.")

Seitsemänneksi, koskien myös vaarallisia aikoja sotien ja sotahuhujen kanssa (erityisesti Kiinan mahdollinen hyökkäys Taiwaniin): Kiina näyttää odottavan talviolympialaisia Kiinassa ja katsovan, mitä Biden tekee Ukrainan suhteen.

Jos Venäjä saa Biden'in yhtymään Ukrainaa koskeviin vaatimuksiinsa, Kiina uskoo voivansa pakottaa Biden'in hyväksymään Kiinan vaatimukset Taiwanille.

Biden'in tappio ja vetäytyminen Afganistanissa näyttää jättävän hänelle nyt vain kaksi vaihtoehtoa: Luopua Ukrainasta ja Taiwanista tai ryhtyä sotaan Venäjän ja Kiinan kanssa vuoden 2022 alussa (ja hän on leikannut Yhdysvaltain armeijan budjettia, pakottanut rokottamattomat sotilashenkilöt eroamaan, iskostanut 'woke'-kulttuuria, jne.).

Kahdeksanneksi, Jumala sanoi, että Hän tulee moninkertaistamaan juutalaiset Israelin vuorilla (Golanin kukkulat ym.), saa juutalaiset kävelemään vuorilla, ja antaa vuorilla olevat hedelmät juutalaisille aikakauden lopussa (Hes. 36:1-12).

Joulukuun 26. päivänä 2021, Israelin hallitus hyväksyi yksimielisesti 317 miljoonaa dollaria uusien juutalaisyhteisöjen rakentamiseen (7 300 asuntoa), infrastruktuurin parantamiseen, kasvinviljelyn parantamiseen, ja juutalaisten rohkaisemiseen muuttamaan Golanin kukkuloille seuraavan viiden vuoden aikana.

Tällä hetkellä Golanin kukkuloilla asuu noin 27 000 juutalaista, ja tavoitteena on lisätä juutalaisten määrä noin 100 000 juutalaiseen.

(Päivitys: Syyrian ulkoministeriö ilmoitti 27. joulukuuta 2021, että Syyria torjuu Israelin Golanin kukkuloiden liittämisen ja tekee kaikkensa valloittaakseen alueen takaisin. Tämä voi vaikuttaa Damaskoksen tuhoutumiseen yhdessä yössä.)

Yhdeksänneksi, koskien tulevaa globaalia hyperinflaatiota ja talouden romahdusta Ahdistuksen ajan alussa: Joulukuun 28:ntena 2021, Glenn Beck julkaisi videon, jossa hän sanoo: "Lähes joka viides Yhdysvalloissa vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä myyty koti oli sijoituspalveluyrityksen ostama, ja monet maksavat kymmeniä tuhansia dollareita yli pyydetyn hinnan."

Beck sanoi: "Sijoittajat ostivat yli 90 000 kotia, yhteensä yli 63 miljardin dollarin arvosta", ja hän lisäsi, että "lähes 77 prosenttia ostettiin kokonaan käteisellä."

Beck'in mukaan syy, miksi sijoittajat maksavat kymmeniä tuhansia dollareita yli pyydetyn hinnan, on se, että he tietävät mitä on tulossa, ja he haluavat mieluummin omistaa kiinteistön kuin rahaa.

(Lisätietoja: Sijoittajat ostavat kokonaisia yhteisöjä, jokaisen talon kadulta; jotkut kiinteistönvälittäjät ostavat monia taloja, jotka on laitettu myyntiin. Jotkut ennustavat, että ihmisten on lähitulevaisuudessa pakko vuokrata taloja, koska ne maksavat enemmän kuin mihin tavallisella ihmisellä on varaa.)

(Lisätietoja: 28. joulukuuta 2021 kerrottiin, että asuntojen hinnat nousivat Yhdysvalloissa 18.4% lokakuun 2020 ja lokakuun 2021 välisenä aikana).

(Lisätietoja: 29. joulukuuta 2021 ilmoitettiin, että bensiinin hinta on jälleen nousussa. Nykyinen hallinto pidättää tietoisesti USA:n öljyntuotantoa suojellakseen ympäristöä ilmastonmuutokselta huolimatta siitä tosiasiasta, että Raamattu opettaa selvästi Jumalan – ei heidän – hallitsevan säätä.)

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com