Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 31. tammikuuta 2022

Huonot uutiset maailmalla viittaavat tuleviin hyviin uutisiin kun Herramme Jeesus Kristus palaa takaisin maan päälle by Daymond Duck 30.1.2022

Nykyään profeetalliset aikainmerkit ovat aikalailla huonoja uutisia, mutta ne viittaavat tuleviin hyviin uutisiin, joiden huipennuksena Jumalan valtakunta perustetaan maan päälle. Näin kiteyttäisin tämänkertaisen pastori Daymond Duck'in tuoreen Rapture Ready -sivustolla olevan profetiaraportin ydinteeman. Artikkelin, joka sisältää ”huonoja uutisia”, suomensi: Olli R.

---------------------

Hyviä uutisia on tulossa (Good News is Coming) :: By Daymond Duck

Published on: January 30, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/01/30/good-news-is-coming-by-daymond-duck/

Profetiapäivityksessään 16. tammikuuta 2022 pastori Tom Hughes sanoi: "Kaikki huonot uutiset viittaavat tuleviin hyviin uutisiin."

Profetioihin liittyvien huonojen uutisten jatkuva pommittaminen merkitsee sitä, että Tempaus, Ahdistuksen aika, Toinen Tuleminen ja Jumalan tuhatvuotinen valtakunta ovat tulossa, ja itseasiassa, lähestyvät kovaa vauhtia.

Profeetta Jesaja sanoi Jeesuksesta: ”Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.” (Jes. 9:6-7)
  • Tämä on enemmän kuin upea joulutarina.
  • Se kertoo Jeesuksen ensimmäisestä tulemisesta Kristuksena.
  • Mutta se koskee myös Jeesuksen toista tulemista istumaan Daavidin valtaistuimelle kuningasten Kuninkaana ja herrain Herrana.
  • Jeesuksella tulee olemaan hallitus.
  • Jeesus istuu Daavidin valtaistuimelle perustaakseen valtakunnan tuomiolla ja vanhurskaudella.
  • Jumala saa tämän tapahtumaan.
Vähän ennen tämän lapsi-Kuninkaan syntymää, enkeli Gabriel ilmestyi neitsyelle nimeltä Maria ja sanoi: ”Niin enkeli sanoi hänelle: "Älä pelkää, Maria; sillä sinä olet saanut armon Jumalan edessä. Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus. Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen, ja hän on oleva Jaakobin huoneen kuningas iankaikkisesti, ja hänen valtakunnallansa ei pidä loppua oleman."” (Luuk. 1:30-33)
  • Ristiinnaulitsemisen jälkeen Jeesus nousi taivaaseen istuakseen Jumalan valtaistuimelle (Mark. 16:19; Room. 8:34; Kol. 3:1).
  • Jeesus on istunut Jumalan oikealla puolella viimeiset 2000 vuotta.
  • Daavidin valtaistuin oli tämän maan päällä Jerusalemissa.
  • Enkeli Gabriel sanoi, että Jeesus, Korkeimman Poika, istuu Daavidin valtaistuimella ja hallitsee Jaakobin huonetta (Israel).
  • Jeesuksella tulee olemaan valtakunta, joka ei lopu koskaan.
  • Muut jakeet opettavat, että se ulottuu lopulta uuteen taivaaseen ja uuteen maahan.
Jeesus käski rukoilla, että Jumalan valtakunta tulisi ja Jumalan tahto tapahtuisi maan päällä niin kuin taivaassa.
  • Jeesus ei käskenyt meitä rukoilemaan sellaista, mitä ei tapahdu.
  • Jeesus kehotti meitä rukoilemaan jotakin, minkä Jumala sanoi tapahtuvan.
Kun otamme osaa ehtoolliseen, Paavali sanoi, että julistamme Herran kuolemaa (Hänen ensimmäisen tulemuksensa Kristuksena), kunnes Hän tulee (Hänen toinen tulemuksensa kuningasten Kuninkaana ja herrain Herrana).

Ilmestyskirja annettiin Jeesuksen kautta, ja se sanoo, että Hän tulee takaisin kuningasten Kuninkaana ja herrain Herrana (Ilm. 19:16).
  • Siinä sanotaan, että ne, jotka kieltäytyvät palvomasta Antikristusta ja ottamasta hänen merkkiään, elävät ja hallitsevat Jeesuksen kanssa 1000 vuotta (Ilm. 20:4).
  • Se on viittaus Hänen istumiseensa Daavidin valtaistuimella uudelleen rakennetussa Jerusalemin kaupungissa ja hallitsemiseensa 1000 vuoden ajan.
  • Tämä tapahtuu Ahdistuksen ajan lopussa.
Jeesus kutsui juutalaisia ulkokullatuiksi, koska he katsoivat säätä ja jättivät huomiotta Hänen ensimmäisen tulemisensa merkit (Matt. 16:3).
  • Olemmeko kuin tekopyhät?
  • Kiinnitämmekö enemmän huomiota säähän kuin Hänen tulemisensa merkkeihin?
Pietari sanoi: ”Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne.” (2. Piet. 1:19)
  • Raamatun profetian antoivat pyhät Jumalan miehet Pyhän Hengen ohjaamana.
  • Raamatun profetia on varma, ja meidän olisi viisasta kiinnittää siihen huomiota.
Paavali sanoi: ”Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas tuomari, on antava minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle, vaan myös kaikille, jotka hänen ilmestymistään rakastavat.” (2. Tim. 4:8)
  • Haluaisitko saada vanhurskauden kruunun, kun pääset taivaaseen?
  • Sinun tarvitsee vain alkaa rakastaa Jeesuksen paluuta.
On tärkeää ymmärtää tapahtumien järjestys.
  • Ensinnäkin, UT:n seurakunta nousee ylös tapaamaan Jeesusta ilmakehässä, mitä yleisesti kutsutaan Tempaukseksi (hyvä uutinen kristityille).
  • Toiseksi, maan päällä tulee olemaan seitsemän kaaoksen vuotta, jota yleisesti kutsutaan Ahdistuksen ajaksi (huono uutinen niille, jotka missaavat Tempauksen).
  • Kolmanneksi, Jeesus tulee takaisin tänne maan päälle, mitä yleisesti kutsutaan Toiseksi Tulemiseksi, hallitakseen tätä maapalloa 1000 vuoden ajan ja tehdäkseen siitä rauhan, oikeuden ja vanhurskauden paikan (hyvä uutinen kristityille).
Merkit (globalismi, globaali pandemia, rokotusmääräykset ja -passit, talouskriisi, jne.) siitä, että Ahdistuksen aika on lähellä, osoittavat, että Tempaus on vielä lähempänä, ja Valtakunta maan päällä lähestyy myös.

Tässä on joitain viimeaikaisia huonoja uutisia, jotka viittaavat tuleviin hyviin uutisiin.

Ensinnäkin, koskien petosta: 19. tammikuuta 2022 raportoitiin, että Project Veritas käytti tiedonvapauspyyntöä saadakseen puolustusministeriöltä armeijan asiakirjoja, jotka vahvistavat, että tohtori Anthony Fauci valehteli Kongressille valan alla, kun hän kielsi rahoituksen ”toiminnan vahvistus (gain-of-function)” -Covid-virus-tutkimukselle Kiinan Wuhan'issa.

Tämä mies on valehdellut useista asioista, eikä ole luotettava tietolähde rokotteiden turvallisuudesta, maskien käytöstä, ivermektiinin ja hydroksiklorokiinin tehokkuudesta, tai mistään muustakaan.

Toiseksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Biden uhkaa Venäjää erittäin kovilla sanktioilla kasvavan huolen vuoksi, että Venäjän hyökkäys Ukrainaan on välitön.

Osa ongelmaa on se, että Trump asetti kovia pakotteita Iranille johtuen sen terrorismista ja ydinaseohjelmasta, mutta Biden ei pane niitä täytäntöön.

Biden'in ei-täytäntöönpanoa olevan pakotepolitiikan alaisuudessa Iran on rikastunut, vahvistunut, lisännyt tukeaan terrorismille, ja on ydinaseiden saamisen kynnyksellä, joten Putin ei pelkää Biden'in kovien pakotteiden uhkaa Venäjää vastaan.

Täytäntöönpanemattomat tiukat sanktiot ovat hyödyttömiä.

Huomaa, että Biden on:
  • Lepsuillut ulkomaisia laittomia siirtolaisia, huumekauppiaita ja ihmissalakuljettajia vastaan Yhdysvaltojen ja Meksikon välisellä rajalla.
  • Lepsuillut Taleban-terroristeja vastaan Afganistanissa.
  • Lepsuillut Iranin vallanneita mullaheita vastaan.
  • Lepsuillut venäläisiä vastaan (hyväksyi heidän putkistonsa, jne.).
  • Lepsuillut Kiinaa vastaan (Hunter'in ystävät ja todennäköinen Covid'in lähde).
  • On ollut ankara Yhdysvaltain kansalaisia kohtaan (jätti Yhdysvaltain kansalaisia Afganistaniin; vapautti tehtävistään rokottamattomia Yhdysvaltain sotilaita; määräsi rokotteita; antoi potkuja rokottamattomille kansalaisille, erotti sairaanhoidon työntekijöitä, irtisanoi rekkakuskeja; määräsi oikeusministeriön (DOJ) tutkimaan niitä Yhdysvaltain kansalaisia, jotka vastustavat homoagendan ja pornon opettamista kouluissa, jne.).
Tämä on tosiasia, ei politiikkaa: Biden näyttää rauhoittelevan kaikkia Amerikan vihollisia ja käyvän sotaa Amerikan kansalaisia vastaan.

Tavoitteena näyttää olevan Amerikan taantuminen ja tulevan jumalattoman YK:n ajaman maailmanhallituksen perustaminen.

(Tiedoksi: Leo Hohmann ilmaisi 24. tammikuuta 2022 mielipiteensä, että sota on tulossa, mutta se on ajoituksen kysymys ja se tapahtuu todennäköisemmin lähempänä tulevia Yhdysvaltain vaaleja. Hohmann uskoo, että globalistit haluavat epätoivoisesti pitää kiinni vallasta, ja he tekevät mitä tahansa edistääkseen globalistista agendaansa. Ajatus siitä, että jotkut ihmiset saattaisivat Amerikan sotaan voittaakseen vaalit, on inhottavaa, mutta se voi olla juuri näin.)

(Lisätietoja: YK perustettiin viime kädessä saamaan aikaan maailmanhallitus, joka voisi estää ydinsodan. Jotkut maailman johtajat, jotka haluavat saada maailmanhallituksen nyt, levittävät parhaillaan pelkoa, että maailma on ydinsodan partaalla. Sota tai likimain sota ydinasevaltojen välillä voisi edistää sitä.)

Kolmanneksi, 24. tammikuuta 2022 ilmoitettiin, että Venäjän ja Syyrian sotilaskoneet ovat aloittaneet yhteiset ilmapartioinnit Golanin kukkuloiden yläpuolella Syyrian ja Israelin välisellä rajalla.

Toimitsijat ihmettelevät miksi, mutta tämä on se paikka, jossa käydään Googin ja Maagogin taistelu.

Neljänneksi, koskien vaarallisia aikoja: Tammikuun 20:ntenä 2022, Atomiajan tiedemiesten tiedotuslehden (Bulletin of the Atomic Scientists (BAS)) edustajat sanoivat tuomiopäiväkellon viisareiden pysyvän 100 sekunnissa vaille keskiyön, eli lähimpänä, mitä ne ovat koskaan olleet ajatellen sivilisaation lopettavaa apokalypsia.

Menneinä vuosina viisarit liikkuivat eteenpäin minuutin tai muutaman minuutin kerralla.

Nykyään viisarit ovat juuttuneet paikoilleen, tai ne liikkuvat eteenpäin sekunnin tai muutaman sekunnin kerralla.

Viidenneksi, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Yhdysvaltain keskuspankki julkaisi 20. tammikuuta 2022 raportin, jonka mukaan se harkitsee ajatusta laskea liikkeelle digitaalinen valuutta, ja he antavat kansalaisille, poliitikoille ja sidosryhmille 120 päivää aikaa kommentoida.

Kuten tämä kirjoittaja ymmärtää sen, Yhdysvalloilla voi aluksi olla kahdenlaista valuuttaa (sellainen mitä käytämme nyt ja uusi digitaalinen valuutta), mutta tämä näyttää olevan suuri askel kohti järjestelmää, joka pystyy seuraamaan kaikkea myyntiä.

Kuudenneksi, Vanhan testamentin aikoina, kun juutalaiset vaelsivat erämaassa, niiden, jotka kantoivat tabernaakkelia, pystyttivät sen, ottivat sen alas, ja palvelivat siellä, täytyi olla Aaron'in jälkeläisiä, ja heidät oli puhdistettava puhdistusvedellä, joka oli valmistettu punaisen hiehon, ollen ilman tahraa ja läiskää, tuhkasta (4. Moos. 19).

Kun seuraava juutalainen temppeli rakennetaan, niiden, jotka rakentavat sen ja palvelevat siellä, tulee olla Aaron'in jälkeläisiä, ja heidät on puhdistettava punaisen hiehon, ilman tahraa ja läiskää, tuhkasta tehdyllä puhdistusvedellä.

Mutta roomalaiset hävittivät punaisten hiehojen lauman, kun he tuhosivat Jerusalemin ja sen temppelin vuonna 70 jKr.

Tämä kirjoittaja on nähnyt raportteja, että juutalaiset ovat uhranneet virheettömän punaisen hiehon, mutta ei voi vahvistaa niitä.

Joka tapauksessa 21. tammikuuta 2022, William Koenig, https://watch.org/, kertoi vierailleensa 20. joulukuuta 2021 teksasilaisella karjatilalla, jossa oli 18 nuorta punaista vasikkaa, jotka ovat mahdollisia uhriehdokkaita (juutalaisia pappeja oli paikalla ja tarkastamassa vasikoita).

Tarvitaan vain yksi punainen hieho, joka on vähintään 2 vuoden ja 1 päivän ikäinen, ja jolla ei ole enempää kuin 2 karvaa, jotka eivät ole punaisia.

Seitsemänneksi, koskien juutalaisten paluuta Luvattuun maahan aikakauden lopussa: Tammikuun 24. päivänä 2022 ilmoitettiin, että Ukrainassa on noin 75 000 juutalaista, jotka ovat oikeutettuja maahanmuutolle Israeliin.

Israelin viranomaiset tapasivat 23. tammikuuta 2022 keskustellakseen tavoista auttaa niitä, jotka haluavat muuttaa Israeliin, sen tekemiseksi.

Kahdeksanneksi, koskien transhumanismia (ihmisten yhdistäminen koneisiin): Tammikuun 22:sena 2022 raportoitiin, että Elon Musk lähestyy tietokonesirujen istuttamista ihmisaivoihin (hän on sanonut, että hän uskoo voivansa implantoida siruja, jotka yhdistävät ihmiset tietokoneisiin joskus vuonna 2022).

Musk on alkanut rekrytoida ammattilaisia suorittamaan kliinisiä kokeita potilailla, keräämään tietoja Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirastolle (FDA) sekä hakemaan FDA:n hyväksyntää mennäkseen eteenpäin.

Yhdeksänneksi, koskien globalisteja ottamassa haltuunsa jokaisen maan koulujärjestelmän, jotta he voivat aivopestä oppilaita: Tammikuun 22:sena 2022 kerrottiin, että Coloradon osavaltiossa sijaitseva Denverin koulupiiri isännöi "Black Lives Matter (BLM)" -tapahtumaa koulun toimintaviikolla (School Week of Action) 31. tammikuuta – 4. helmikuuta opastaakseen päiväkodissa ja ensimmäisellä luokalla olevia lapsia olemaan ”transsukupuolisia ja homoja puolustavia”, eliminoidakseen ”heteronormatiivisen ajattelun”, ja opettaakseen heille ”globalismia”.

Kristittyjen rodusta, yrityssponsoreista ja muista riippumatta tulee olla tietoisia BLM:n osallistumisesta globalististen raamatunvastaisten arvojen opettamiseen, ja heidän tulee tunnustaa vanhempien tarve saada koulujärjestelmänsä takaisin hallintaansa.

Kymmenenneksi, koskien toimitusketjukriisiä ja nälänhätää: 22. tammikuuta 2022 ilmoitettiin, että Biden'in hallinto ei enää salli Meksikon ja Kanadan rekkakuskien pääsyä Yhdysvaltoihin ilman rokotepassia (mutta he sallivat terroristit, ihmissalakuljettajat ja huumekauppiaat ilman rokotepassia).

Samaten yhdysvaltalaiset rekkakuskit eivät saa tulla Kanadaan, mutta kanadalaiset rekkakuskit voivat tulla sinne, jos he voivat todistaa, että heillä on negatiivinen PCR-testi 72 tunnin sisällä.

Kuljetusryhmät varoittavat, että monet rekkakuskit kieltäytyvät ottamasta rokotetta, eroavat tai heidät irtisanotaan, ja nälänhätä sekä toimitusketjukriisi pahenevat.

(Lisätietoja: Tammikuun 24. päivänä 2022 ilmoitettiin, että jotkut (eivät kaikki) ruokatarvikkeiden toimittajat sanovat, että ruokapulaa ilmaantuu, ja vajaukset saattavat kasvaa. Viime viikolla noin 10 miljoonalla Yhdysvaltain kansalaisella oli Covid. Nämä ihmiset ja jotkut perheenjäsenet on asetettu karanteeniin. Jos miljoonia ihmisiä menettää edelleen työnsä, tuotanto- ja toimitusongelmat pahenevat.)

(Lisätietoja: Tapasin 24. tammikuuta 2022 tutun maanviljelijän ja kysyin häneltä, pitääkö se paikkansa, että lannoitteiden hinta on noussut huimasti ja ne alkavat olla vähissä. Hän vastasi, että lannoitteiden hinta on kolminkertaistunut, ja hän tietää muutamia viljelijöitä, jotka eivät aio kylvää satoa tänä vuonna, koska heillä ei ole varaa korkeisiin hintoihin. Jotkut viljelijät ostivat lannoitteensa ajoissa, ja he pärjäävät tänä vuonna. Joillakin on varaa korkeampiin hintoihin vuodeksi tai kahdeksi. Mutta jos monet maanviljelijät lopettavat sadon istutuksen, koska heillä ei ole varaa korkeisiin hintoihin tai mahdollisuutta hankkia lannoitetta, maailma on todistamassa vireillä olevaa katastrofia. Muuten, tämä kirjoittaja on nähnyt artikkeleita, jotka vahvistavat sen, mitä tämä maanviljelijä sanoi.)

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com