Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 22. helmikuuta 2022

Asiat ovat loksahtamassa kohdalleen profeetallisesti nykyaikana by Daymond Duck 20.2.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiapäivitys Rapture Ready -sivustolla, jossa aluksi esitellään paraikaa toteutuvaa ja lähimenneisyydessä toteutunutta Raamatun profetiaa niin, että voidaan sanoa asioiden loksahtavan kohdalleen Jumalan Sanan ennustusten mukaisesti. Profetioiden alustava toteutuminen tai kehitys nykyaikana mahdollistaa tulevat suuret tapahtumat, jotka on mainittu Raamatussa. Jälkimmäinen osa Daymond'in raportista sisältää ajankohtaisia uutisia, joilla on tekemistä Jumalan profeetallisen sanan kanssa.

---------------------

Loksahtamassa kohdalleen (Falling Into Place) :: By Daymond Duck

Published on: February 20, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/02/20/falling-into-place-by-daymond-duck-2/

Suuri profetianopettaja Jan Markell sanoo usein: "Asiat eivät ole hajoamassa; asiat ovat loksahtamassa paikoilleen."

Tässä on useita asioita, jotka loksahtelevat paikoilleen ja joita ei pidä jättää huomiotta.

Ensinnäkin, historia lähestyy kuvapatsaan varpaita Nebukadnessar'in unessa.
  • Toinen tuleminen ja valtakunta maan päällä tapahtuu, kun historia saavuttaa varpaiden kärjet.
  • Tempaus tapahtuu vähintään seitsemän vuotta ennen kuin historia saavuttaa varpaiden kärjet.
Toiseksi, kansakunnat neuvottelevat liitoista, jotka voisivat aloittaa Danielin seitsemännenkymmenennen vuosiviikon.
  • Neljä arabivaltiota on allekirjoittanut Aabrahamin sopimuksen Israelin kanssa, ja lisää odotetaan allekirjoittamaan pian.
Kolmanneksi, historia lähestyy 6000 vuotta (6 jumalapäivää) Aadamin luomisesta ja on hyvin lähellä seitsemättä jumalapäivää, Jeesuksen 1000-vuotista hallituskautta maan päällä.
  • Tämä uskomus opettaa, että seurakuntakausi kestää noin 2000 vuotta (2 jumalapäivää) ja seurakunnan ikä lähestyy 2000 vuotta.
Neljänneksi, viikunapuu ja kaikki puut ovat kasvaneet ja tehneet lehtiä yli 70 vuoden ajan.
  • Lokakuun 24. päivänä 1945, YK syntyi peruskirjalla, jossa vaadittiin maailmanhallituksen perustamista. YK alkoi muutamalla puulla (kansakunnalla), ja nyt sillä on yli 190 puuta (kansakuntaa).
  • Tammikuun 1:senä 1948, kolme Euroopan Unionin kansakuntaa (elvytetty Rooman valtakunta; Antikristuksen koti) alkoi yhdistyä, ja sillä on nyt 27 puuta (kansakuntaa).
  • Toukokuun 14. päivänä 1948, Viikunapuu (Israel) tuli virallisesti takaisin olemassaoloon kansakuntana; useat kansakunnat ovat yrittäneet tuhota sen eivätkä ole kyenneet.
Viidenneksi, historia saattaa lähestyä päätössukupolven loppua, jolloin kaikki Raamatun ennustukset täyttyvät.
  • Jos (ehkä iso jos) päätössukupolvi on 70–80 vuotta (Ps. 90:10) ja se alkoi vuonna 1948, kuten jotkut opettavat, tämä sukupolvi on nyt 74-vuotias ja tarvitsee vain 6 vuotta päästäkseen 80 vuoden ikään.
Kuudenneksi, maailmanhallitus on nousussa.
  • Seurakunnan Tempauksen jälkeen tulee olemaan maailmanhallitus, ja YK on sopinut maailmanhallituksen perustamisesta vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin, jos mahdollista (The Transforming our World: The 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen agenda vuodelle 2030) astui voimaan 1. tammikuuta, 2016).
  • Asiakirjan johdanto-osassa sitä kutsutaan "uudeksi yleismaailmalliseksi agendaksi (New Universal Agenda)".
  • YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moon kutsui sitä "uuden aikakauden aluksi".
  • Helmikuun 19. päivänä 2021, Biden julisti "lopun Trump'in Amerikka Ensin -agendalle".
Seitsemänneksi, maailmanuskonto on nousussa.
  • Paavi Franciscus yrittää perustaa maailmanuskontoa, ja on raportoitu, että hän pyrkii olemaan ensimmäinen, joka johtaa sitä.
Kahdeksanneksi, Antikristus hallitsee kaikkia kansoja, mukaan lukien Yhdysvallat.
  • Tämä tarkoittaa sitä, että Yhdysvaltoja on heikennettävä ja saatettava tehokkaamman YK:n alaisuuteen, ja äskettäinen mielipidemittaus osoittaa, että yli ¾ Yhdysvaltain kansalaisista uskoo Amerikan taantuvan juuri nyt.
Yhdeksänneksi, tekniikka, jota tarvitaan historian saavuttamiseen aikakauden lopussa, on tulossa. TV, Internet ja tietokoneet mahdollistavat:
  • Kaikille maan päällä näkemään kahden todistajan ruumiit makaamassa Jerusalemin kadulla.
  • Kaikille maan päällä näkemään Jeesuksen toisen tulemisen.
  • Maailmanhallitukselle kaiken ostamisen ja myymisen seuraamisen.
Kymmenenneksi, ihmiskunnan kyky tuhota kaikki liha on tullut olemassaolevaksi.
  • Ydin- ja biologisia aseita on luotu, jotka voivat tehdä sen.
Yhdenneksitoista, Venäjä, Iran, Turkki ja muut hyökkäävät Israeliin pohjoisesta käsin vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä.
  • Niillä kaikilla on tällä hetkellä joukkoja Syyriassa (Israelin pohjoispuolella).
Kahdenneksitoista, tulee olemaan uskosta lähtemistä, haaleaa henkeä, luopumusta seurakunnassa aikakauden lopussa.
  • Etsijäystävälliset kirkot sivuuttavat Raamatun, vihkivät homoja papeiksi, ja tukevat globalismia, jne.
Ymmärrä:
  • Emme voi tietää päivää tai hetkeä, mutta voimme nähdä sen lähestyvän.
  • Emme voi nähdä kaikkien näiden asioiden tapahtuvan, koska ne tapahtuvat Tempauksen jälkeen, mutta voimme nähdä niiden alkavan tapahtua.
  • Tätä kutsutaan konvergenssiksi, ja näemme kaiken lähentymistä (yhteentulemista).
Tässä on lisää juttuja, jotka kiinnittivät tämän kirjoittajan huomion tällä viikolla:

Ensinnäkin, 5. helmikuuta 2022, joukko lakimiehiä ja tuomareita tapasi Saksassa keskustellakseen ihmisoikeusloukkauksista (rikoksista ihmisyyttä vastaan), joita poliitikot ja Maailman talousfoorumi (WEF) ovat kohdistaneet maailmaan.

Maailmankuulun korruption vastaisen asianajajan, jolla on asianajotoimisto Saksassa ja Kaliforniassa, tohtori Reiner Fuellmich'in mukaan:
  • Covid on pitkään suunniteltu pandemia, joka luotiin maailman hallitsemiseksi.
  • Covid'ia voidaan hoitaa C-vitamiinilla, D-vitamiinilla, sinkillä, ivermektiinillä ja hydroksiklorokiinilla, mutta pandemian suunnittelijat vastustavat näitä hoitoja, koska he haluavat pakottaa kaikki rokotetuiksi.
  • Lopullisena tavoitteena on vähentää maapallon väestöä, muuttaa jäljelle jääneiden DNA:ta, korvata suvereenit kansakunnat maailmanhallituksella, ja luoda yhtenäinen globaali valuutta, joka mahdollistaa kaikkien ihmisten seurannan ja hallinnan.
Fuellmich haluaa nostaa syytteet saksalaiselle virologille nimeltä Christian Drosten; NIAID-johtajalle tohtori Anthony Fauci'lle; Maailman terveysjärjestön johtajalle Ghebreyesus'ille; Bill Gates'ille; BlackRock -varainhoitoyhtiölle; ja Pfizer'ille.

Tässä linkki artikkeliin:

https://humansbefree.com/2022/02/international-criminal-grand-jury-investigation-psychopathic-globalists-used-covid-to-commit-crimes-against-humanity.html

Toiseksi, helmikuun 9:ntenä 2022 ilmoitettiin, että Pfizer ennustaa 54 miljardin dollarin Covid'iin liittyvän myynnin vuonna 2022.

Maailmanlaajuiset pakolliset Covid-rokotukset näyttävät olevan erittäin tuottoisia, ja jotkut saattavat ajatella, että kaikkien orjuuttaminen ja hallitseminen maan päällä voisi olla vielä kannattavampaa, mutta he tulevat katumaan tekojaan ikuisesti.

Kolmanneksi, 9. helmikuuta 2022, Duck Dynasty'n tähti ja pastori Phil Robertson sanoi, että jokainen imperiumi, joka on kulkenut sitä polkua, jolla Amerikka on nyt (täynnä "kaikenlaista jumalattomuutta, pahuutta, ahneutta ja turmeltumista"), on romahtanut.

Robertson ennusti, että Yhdysvallat romahtaa, jos kansalaisten sydämissä ei tapahdu muutosta, koska cancel-kulttuuriväki "vihaa ihmisiä, jotka rakastavat Jumalaa".

Robertson'in mukaan, Jumala on saattanut nämä (cancel-kulttuuri) ihmiset kelvottoman mielen valtaan, he ovat harhaanjohdettuja, ja he saavat aikaan Amerikan romahduksen.

Neljänneksi, viime viikolla ilmoitin, että GoFundMe esti lahjojen antamisen kanadalaisille rekkakuljettajille, jotka vastustavat Trudeau'n pyrkimystä pakottaa globalistinen agenda Kanadan kansalle, ja että lahjoittajat olivat alkaneet käyttää kristillistä GiveSendGo -sivustoa.

Helmikuun 10:ntenä 2022 ilmoitettiin, että Ontarion pääministeri Doug Ford sai tuomarin tukkimaan kuorma-autonkuljettajan varat GiveSendGo'ssa, mutta rahastovirkailijat sanoivat: "Kanadalla ei ole lainkaan lainkäyttövaltaa sen suhteen, kuinka hallinnoimme varojamme täällä GiveSendGo'ssa. Kaikki varat JOKAISELLE kampanjalle GiveSendGo'ssa menevät suoraan näiden kampanjoiden vastaanottajille, joista vähin ei ole The Freedom Convoy -kampanja. Kiitos huolestasi, mutta tämä vastaanottaja saa varoja."

Helmikuun 13:ntena 2022, GiveSendGo'n virkailija ilmoitti, että he valittavat tuomarin päätöksestä, mutta he säilyttävät lahjoitukset Yhdysvalloissa ja lähettävät ne edelleen Kanadan rekkakuljettajille.

Näyttää siltä, että GoFundMe teki suuren virheen, ja lahjat tälle ryhmälle ovat kuivuneet.

Mitä tulee rekkakuljettajiin, he vain pyytävät oikeutta ostaa ja myydä (oikeutta olla työssä, ansaita rahaa ja elättää perheensä ilman, että heitä pakotetaan rokottautumaan).

Yhdysvaltain viranomaiset (Biden, Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusviraston johtaja Mayorkas, USA:n liikenneministeri Buttigieg ja Michigan'in kuvernööri Whitmer) kehottivat Kanadan hallitusta käyttämään toimivaltuuksiaan tämän "laittoman saarron" lopettamiseksi.

Yhdysvaltain kansalaisten tulisi ymmärtää, että Kanada-tyylinen rekkakuljettajien mielenosoitus saattaa olla tulossa Yhdysvaltoihin, ja oikeus työskennellä, ostaa ja myydä ilman, että heidät pakotetaan ottamaan rokotuksia, on osa ongelmakysymystä.

(Lisätietoa: 14. helmikuuta 2022 kerrottiin, että Trudeau vetosi Kanadan hätätilalakiin, mikä antaa hänelle laajan toimivallan yrittää tuhota Trucker-liike. Kansalaisten on ymmärrettävä, että globalistit työskentelevät orjuuttaakseen kaikki maan päällä, ei vain rekkakuljettajia. Koska Biden, Mayorkas, Buttigieg ja Whitmer kehottivat Trudeau'ta käyttämään hallituksen valtaa lopettaakseen saarron, ei ole kohtuutonta uskoa, että he voisivat käyttää Yhdysvaltain hallituksen toimivaltaa estääkseen yhdysvaltalaisia rekkakuljettajia menestymästä tuossa protestissa.)

Viidenneksi, 9. helmikuuta 2022 raportoitiin, että Covid-rokotteen saaneiden kansalaisten osuus on suurempi Israelissa kuin Palestiinan alueilla, mutta tartunta- ja kuolleisuusaste on paljon korkeampi Israelissa kuin se on palestiinalaisalueilla.

Tässä on lisätietoa:
  • Helmikuun 2:sena 2022 raportoitiin, että Australiassa marraskuun 26. päivän 2021 ja tammikuun 15. päivän 2022 välisenä aikana 90% Covid-19-tapauksista ja 80% kuolemista oli ihmisiä, jotka ovat saaneet kaksin- tai kolminkertaisen rokotuksen.
  • Helmikuun 10:ntenä 2022 ilmoitettiin, että Japani ei salli pakollisia rokotuksia. Japani edellyttää, että ihmiset antavat suostumuksensa ennen kuin heitä pistetään, ja Japani vaatii varoitusta sydänlihastulehduksen vaarasta Moderna- ja Pfizer-rokotteiden etiketissä.
  • Helmikuun 11:ntenä 2022 ilmoitettiin, että kahdeksan Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsentä esitti lakiesityksen, jossa vaaditaan kaikkien Yhdysvaltain armeijan edustajien palautusta tehtäviinsä, jotka on erotettu kieltäydyttyään ottamasta pistosta, jos he vain haluavat tulla takaisin.
Kuudenneksi, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Helmikuun 10:ntenä 2022 uutisoitiin, että EU haluaa laajentaa Covid-19-rokotusten seurantajärjestelmää kattamaan noin 40 muun rokotuksen maailmanlaajuisen seurannan.

Tämä on asian pointti: Niiden seuraaminen, jotka ovat Covid-rokotettuja tänään, on vasta alkua järjestelmälle, jolla seurataan ihmisiä muista syistä.

Tämä saattaa hyvin todennäköisesti olla Pedon merkki -järjestelmän alku.

Seitsemänneksi, koskien petosta: Yhdysvallat varoittaa Ukrainaa ja muita, että Venäjä hyökkää Ukrainaan minä hetkenä hyvänsä ja ilman varoitusta.

Venäjä on vastannut syyttämällä Yhdysvaltoja "massa-disinformaatiokampanjan" ajamisesta.

Venäjän mukaan Valkoinen talo "tarvitsee sodan" kääntääkseen huomion pois omista toimistaan, ja "provokaatiot, disinformaatio ja uhkaukset" ovat menetelmiä, joita Valkoinen talo käyttää tuon tekemiseksi.

Tätä kirjoittaessani, en voi ennustaa, mitä tapahtuu, mutta tiedän, että muutaman viikon ajan on ollut spekulaatiota siitä, että jotkut poliitikot saattavat haluta suuren ongelman ennen tulevia vaaleja kääntääkseen huomion pois Valkoisen talon epäonnistumisista.

Kahdeksanneksi, koskien maailmanlaajuista hyperinflaatiota ja taloudellista romahdusta vaivanajan alussa: Helmikuun 10:ntenä 2022, työministeriö sanoi, että kuluttajahinnat nousivat tammikuussa 7.5%, joka on korkein lukema 40 vuoteen, ja jotkut asiantuntijat sanoivat, että inflaatio luultavasti jatkaa nousuaan.

Yhdeksänneksi, koskien maailmanhallitusta: Helmikuun 8:ntena 2022, WEF (Maailman talousfoorumi) julkaisi videon, joka tukee kriittistä rotuteoriaa (CRT, Critical Race Theory).

Aivan oikein, CRT-teoriaa, jota opetetaan monissa Yhdysvaltain korkeakouluissa, yliopistoissa, lukioissa ja peruskouluissa, tuetaan WEF:n taholta, ollen ryhmä, joka haluaa Yhdysvaltojen luovuttavan suvereniteettinsa maailmanhallitukselle, ryhmä, joka haluaa, ettei Yhdysvaltain kansalaiset omista mitään, ja ryhmä, joka haluaa orjuuttaa kaikki ihmiset maan päällä.

He haluavat indoktrinoida tulevia kansalaisia globalismiin.

Tässä linkki artikkeliin aiheesta:

https://www.breitbart.com/politics/2022/02/11/world-economic-forum-blasted-for-insane-pro-crt-propaganda-video/

Kymmenenneksi, koskien luonnonkatastrofien yleistymistä ja voimistumista aikakauden lopulla: Helmikuun 7.-8. päivinä 2022, hurrikaanivoimaiset tuulet Islannin etelärannikolla lähettivät tasaisesti 30 metrin korkuisia aaltoja iskeytymään maihin, ja voimakkain aalto oli 40 metriä korkea (ja se saattoi olla korkeampi, koska mittarissa oli vikaa).

Edellinen ennätys oli 25 metriä korkea, ja 40 metriä on yksi korkeimmista koskaan mitatuista aalloista maan päällä.

Yhdenneksitoista, koskien pahuutta tai korruptiota: Helmikuun 11:ntenä 2022, erityisneuvonantaja John Durham teki aloitteen, jossa hän väitti, että hän on paljastanut todisteet siitä, että Hillary Clinton'in kampanja maksoi eräälle teknologiayritykselle, Internet-yritykselle, ja jollekin, joka on tunnistettu vankkumattomaksi Clinton'in tukijaksi Indianan yliopistossa, professori Jean Camp'ille, vakoillakseen Donald Trump'ia Trump Towers'issa ja myöhemmin Valkoisessa talossa.

Clinton'in kampanja maksoi ihmisille Trump'in laittomasta vakoilusta, samalla kun Clinton perättömästi (valehdellen) syytti häntä vehkeilystä venäläisten kanssa.

Spekuloidaan, että muut auttoivat häntä pääsemään Valkoisen talon palvelimille, ja oikeuskäsittelyjä saattaa tulla lisää.

Tämä kirjoittaja uskoo, että globalistien pyrkimys heikentää Yhdysvaltoja, estää Trump'ia tekemästä Amerikasta jälleen suurta, ja viedä Yhdysvallat maailmanhallitukseen voi mennä jopa Hillary Clinton'ia ylemmäs, ja jos he olivat halukkaita vakoilemaan Trump'ia, miksi se on vaikeaa uskoa, että he yrittävät varastaa vaalit?

Kahdenneksitoista, koskien kaikkien ihmisten jäljittämistä: Globalistit haluavat kaikkien uskovan, että heidän tietonsa ovat turvassa maailmanlaajuisessa tallennejärjestelmässä, mutta jos Hillary'n palkatut agentit pääsivät Trump Towers'in ja Valkoisen talon tietokoneisiin, ihmiset voivat luultavasti päästä tietokoneisiin globaalissa tallennejärjestelmässä.

Kolmanneksitoista, koskien kelvotonta ajattelua, hyperinflaatiota ja korkeita energian hintoja: Helmikuun 15:ntenä 2022 ilmoitettiin, että Biden peruutti kaasuputken Israelista Eurooppaan neuvottelematta liittolaistemme Kreikan, Kyproksen ja Israelin kanssa.

Biden auttoi Venäjää hyväksymällä Venäjän Nord Stream 2 -putken rakentamisen ja tuhoamalla Amerikan energiariippumattomuuden.

Nyt hän auttaa Venäjää tekemällä Euroopasta riippuvaisemman Venäjästä kaasun suhteen.

Biden nostaa jatkuvasti energian hintaa ja asettaa Venäjän Amerikan ja liittolaistemme yläpuolelle.

Neljänneksitoista, koskien Damaskoksen tuhoa yhdessä yössä: Helmikuun 9:ntenä 2022, ilmatorjuntaohjus ammuttiin Israeliin Syyriasta.

Ohjus räjähti ilmassa, joten Israelille ei aiheutunut vahinkoa, mutta Israel vastasi iskemällä syyrialaiskohteisiin Damaskoksen lähellä.

Venäjä kehotti 10. helmikuuta 2022 Israelia lopettamaan hyökkäykset Syyriaan ja varoitti, että Israelin hyökkäykset voivat johtaa jännitteiden voimakkaaseen kärjistymiseen.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com