Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 7. helmikuuta 2022

Loistokas päivä on tulossa niille, jotka uskovat nyt näinä lopun päivinä, eli ovat Tempaus-valmiita by Daymond Duck 6.2.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka alkuteemana on uskovien Pre-Trib-ylöstempausoppi, jota käsitellään Paavalin 1. Tessalonikalaiskirjeessä olevan sanankohdan mukaisesti jae kerrallaan. Lopuksi merkkejä siitä, että tuo Tempauksen suuri päivä on pian tulossa.

-------------------

Loistokas päivä on tulossa (There’s a Great Day Coming) :: By Daymond Duck

Published on: February 6, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/02/06/theres-a-great-day-coming-by-daymond-duck/

En nähnyt paljon profeetallisia uutisia, joista olisin halunnut kirjoittaa tämän viikon alussa, joten tässä on käsitykseni kuuluisasta Pre-Trib-Tempauksen sanankohdasta (1. Tess. 4:13 – 5:9).

Olen jättänyt pois lukujaot, koska niitä ei ollut alkuperäisissä teksteissä.

Olen kirjoittanut jotkin pronominit isoilla kirjaimilla, koska jakeet ovat kontrastia uskovien ja ei-uskovien välillä; pelastuneiden ja kadotettujen.

”Mutta me emme tahdo pitää TEITÄ, VELJET, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ETTETTE murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole” (1. Tess. 4:13).
  • Jumala ei halua, että TEIDÄT, veljet (uskovat; veljet ja sisaret Kristuksessa), olette tietämättömiä siitä, mitä tapahtuu kuolleille (niille, joiden ruumis on hautausmaalla; sana hautausmaa tarkoittaa nukkumapaikkaa).
”Sillä jos ME [uskovat] uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan” (1. Tess. 4:14).
  • Jos ME uskomme Jeesuksen kuolemaan ja ylösnousemukseen, vaikka MEIDÄN ruumiimme on nukkumapaikassa (hautausmaalla), Jeesus tuo silti MEIDÄN sielumme ja henkemme mukanaan.
”Sillä sen me sanomme TEILLE [uskovat] Herran sanana, että ME [uskovat], jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet” (1. Tess. 4:15).
  • Paavali sanoi, että me kerromme TEILLE (uskovaisille), mitä Herra (Jeesus) haluaa TEIDÄN (uskovien) tietävän näistä asioista.
  • Me (uskovat), jotka olemme vielä elossa maan päällä, kun Jeesus tulee niiden sielujen ja henkien kanssa, joiden ruumiit ovat hautausmaalla (nukkumapaikassa), ei estä Jeesusta herättämästä menehtyneitä uskovia kuolleista.
”Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin” (1. Tess. 4:16).
  • Jeesus tulee henkilökohtaisesti taivaasta ja herättää menehtyneet uskovat kuolleista ennen kuin Hän tekee mitään uskoville, jotka ovat vielä elossa ja maan päällä tuolloin (ks. Joh. 11:43; Ilm. 4:1).
”Sitten MEIDÄT, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa” (1. Tess. 4:17).
  • Sen jälkeen kun Jeesus on herättänyt menehtyneet uskovat kuolleista, kaikki uskovat (ne, jotka eivät ole kuolleet, ja ne, jotka ovat menehtyneet, mutta ovat nousseet kuolleista) temmataan (nostetaan ylös) samaan aikaan tapaamaan Jeesusta yläilmoissa ja olemaan Hänen kanssaan ikuisesti (Hän ei astu alas maan päälle. Uskovat lentävät pois kohtaamaan Hänet ilmakehässä).
”Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla” (1. Tess. 4:18).
  • Uskovien tulisi keskustella näistä lohdullisista sanoista muiden kanssa.
”Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei TEILLE, VELJET, ole tarvis kirjoittaa” (1. Tess. 5:1).
  • Mitä tulee Tempauksen lähestymiseen, VELJET (uskovat), TE ette tarvitse minua kertomaan TEILLE (Kristuksen veljille ja sisarille) mitään siitä.
”Sillä itse TE varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä” (1. Tess. 5:2).
  • OLETTE hyvin tietoisia siitä, että Tempaus yllättää jotkut ihmiset.
”Kun HE [ei-uskovat] sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään (Peace and safety)", silloin yllättää HEIDÄT [ei-uskovat] yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä HE [ei-uskovat] pääse pakoon” (1. Tess. 5:3).
  • Kun epäuskoiset julistavat rauhaa ja turvallisuutta maan päällä, äkillinen tuho kohtaa epäuskoisia, eivätkä epäuskoiset pääse pakoon (heidät jätetään rannalle käymään läpi Ahdistuksen aika).
”Mutta TE, VELJET, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää TEIDÄT niinkuin varas” (1. Tess. 5:4).
  • Mutta TE, uskovaiset, ette ole pimeydessä, niin että se päivä yllättäisi TEIDÄT niinkuin varas (teillä on Sana ja voitte nähdä päivän lähestyvän).
”Sillä kaikki TE olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; ME emme ole yön emmekä pimeyden lapsia” (1. Tess. 5:5; Matt. 5:14; Joh. 8:12; Kol. 1:12-13).
  • Olet ollut Raamatun valaisema, pimeydestä kutsuttu, etkä tule yllättymään kuten ne, jotka eivät usko (1. Piet. 2:9).
”ÄLKÄÄMME siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit” (1. Tess. 5:6).
  • Koska ME (uskovaiset) olemme valon lapsia, MEIDÄN tulee pysyä hereillä hengellisesti, katsoa mitä tapahtuu Raamatun valossa, ja käyttää hyvää harkintaa.
”Sillä NE [ei-uskovat], jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, NE [ei-uskovat] yöllä juovuksissa ovat” (1. Tess. 5:7).
  • Epäuskoiset ovat kuin ihmisiä, jotka nukkuvat ja juopuvat öisin.
  • He eivät ole tietoisia siitä, mitä tapahtuu Raamatun valossa.
”Mutta ME, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo” (1. Tess. 5:8).
  • Käyttäkäämme, valon lapset, hyvää harkintaa, omatkaamme usko, rakastakaamme Jumalaa ja muita, ja pitäkäämme kiinni toivostamme, että Jeesus tulee taivaasta herättämään menehtyneitä uskovia, muuttamaan eläviä uskovia, antamaan kaikille uskoville uuden ruumiin ja ottamaan meidät taivaaseen.
”Sillä Jumala ei ole määrännyt MEITÄ [uskovaisia] vihaan [Ahdistuksen aika on vihan päivä; Sef. 1:15; Ilm. 6:16], vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta” (1. Tess. 5:9).
  • Jumala ei ole määrännyt uskovia käymään läpi vihan päivää.
  • Jumala on määrännyt uskovat pelastumaan Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.
Tässä on joitain merkkejä siitä, että tuo loistokas päivä on pian tulossa.

Ensinnäkin, 27. tammikuuta 2022 ilmoitettiin, että New Hampshire'n osavaltion kansanedustaja Leah Cushman, rekisteröity sairaanhoitaja, on ehdottanut lakiesitystä, joka sallisi apteekkien jakaa ivermektiiniä reseptivapaana hoitona Covid-19-taudille.
  • Cushman uskoo, että ivermektiinin saattaminen helposti saataville pelastaa ihmishenkiä.
  • Hän uskoo, että se menee läpi New Hampshire'ssa ja astuu voimaan 60 päivän kuluttua.
  • Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (FLCCCA) -niminen lääkäreiden ryhmä kannattaa ivermektiinin käyttöä, ja lähes 2 400 lääkärin ryhmä on hyväksynyt tämän ryhmän suositukset.
  • Samanlainen lakiesitys on esitetty ainakin kolmessa muussa osavaltiossa.
  • Lukijat saattavat haluta pyytää lainsäätäjiään hyväksymään vastaavan lain.
Toiseksi, koskien petosta: Ei ole epätavallista kuulla jonkun sanovan, että he eivät ajattele presidentti Biden'in johtavan asioita Yhdysvalloissa.

Tammikuun 21. päivänä 2022, Biden'in lehdistösihteeri, Jen Psaki, oli vieraana "The View" -ohjelmassa, ja Joy Behar sanoi: "Pikku lintu kertoi minulle teidän sanoneen, että saatatte olla eroamassa ja irtisanoudutte työstänne tänä vuonna. Sanokaa, ettei se ole niin."

Psaki vastasi: "En tiedä milloin lähden. Tämä on kunnia ja etuoikeus, ja rakastan työskentelemistä presidentti Obama'lle – Biden'ille."

[Katso tästä haastattelusta video: https://www.youtube.com/watch?v=5NJDnAd9c48, Suom. lisäys]

Washingtonissa on nyt niin paljon petosta, että on vaikea tietää mitä uskoa.

(Lisätietoja: "True the Vote" -niminen ryhmä julkaisi 30. tammikuuta 2022 videon ihmisistä, joiden väitetään laittaneen tuhansia laittomia äänestyslippuja vaaliuurneihin puolenyön jälkeen Georgian osavaltiossa. Tiedottajan mukaan tämä on heidän ensimmäinen julkaistu videonsa, mutta ryhmä on koonnut todisteita järjestäytyneestä äänestäjäpetoksesta kuudessa osavaltiossa.)

(Lisätietoja: 1. helmikuuta 2022 ilmoitettiin, että poliittinen kommentaattori ja elokuvantekijä Dinesh D'Souza on liittynyt "True the Vote" -ryhmään tuottaakseen elokuvan, joka osoittaa laajalle levinneen äänestäjäpetoksen. Elokuva julkaistaan ​​tänä keväänä. D'Souza'n mukaan, he seurasivat noin 2 000 ihmistä, jotka täyttivät äänestysuurnia, ja he ovat kuvanneet yhden henkilön, joka teki 53 matkaa 20 eri äänestysuurnaan.)

Kolmanneksi, koskien petosta ja Pedon merkkiä: Vaikka Yhdysvaltain tautikeskuksen (CDC) tiedetään sanoneen, että se ei muuta "täysin rokotetun" määritelmää, niin 26. tammikuuta 2022 ilmoitettiin, että CDC korvaa sanat "fully vaccinated (täysin rokotettu)" sanoilla "up to date (ajan tasalla)".

Potilasta, joka on saanut kaksi rokotusta ja tehosterokotteen, ja joka on aiemmin katsottu "täysin rokotetuksi", ei pidetä "ajan tasalla" olevana, jos CDC tilaa lisää rokotteita tai tehosterokotteita.

Tästä syystä jotkut profetianopettajat uskovat, että hallitus lisää tai muuttaa vaatimuksia, kunnes heidän vaatimuksensa muuttuvat Pedon merkiksi.

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta, petosta, korruptiota ja Yhdysvaltojen pettämistä: Tammikuun 26:ntena 2022, Tucker Carlson esitti videon (Tucker Carlson Tonight TV -ohjelmassa), joka tallentui poliisin haalarikameraan, jossa Biden'in hallinnon urakoitsija sanoi: "Jos tämä tulee ilmi... hallitus pettää Amerikan kansan."

Tämän lausunnon antanut mies valvoi ohjelmaa, jolla lennätettiin laittomia siirtolaisia eri puolille Yhdysvaltoja.

Urakoitsija selitti poliisille videolla, että hänen tehtävänsä on estää amerikkalaisia tietämästä, mitä Biden'in hallinto tekee (luultavasti siksi, että he ovat pettureita, sillä he ovat pettäneet Yhdysvallat rikkomalla liittovaltion lakia).

Viidenneksi, koskien sateen paluuta Israeliin aikakauden lopussa: Tammikuun 27. päivänä 2022, Jerusalemin asukkaat heräsivät siihen, kun maassa oli noin 7 tuumaa (=18 cm) lunta, jonka odotettiin sulavan myöhemmin päivällä alkavan vesisateen seurauksena.

Kuudenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: 26. tammikuuta 2022 ilmoitettiin, että Venäjä on äskettäin ottanut kaksi askelta, jotka ovat Iran-myönteisiä ja Israel-vastaisia.
  • Venäjän ja Syyrian sotilaskoneet ovat aloittaneet yhteisen ilmapartioinnin Golanin kukkuloiden yllä Syyrian ja Israelin välisellä rajaseudulla (jossa Googin ja Maagogin taistelu käydään).
  • Venäjän erikoisjoukot ovat aloittaneet ympärivuorokautisen partioinnin Syyrian satamassa, Latakiassa, missä Iran toimittaa kehittyneitä aseita Hizbollah'ille.
Venäjän ja Iranin yhteistyö tiivistyy.

Vaarana on, että Israelin on varottava ampumasta alas venäläistä suihkukonetta Golanin yllä ja tappamasta venäläisiä joukkoja yrittäessään tuhota iranilaisia ​​aseita, joita puretaan Latakiassa.

Venäläisten kuolemaa israelilaisten käsissä voitaisiin käyttää tekosyynä sodalle.

(Päivitys 1: Tammikuun 26:ntena 2022 ilmoitettiin, että Venäjä on ottanut kolmannen Iran-myönteisen ja Israel-vastaisen askeleen sallimalla iranilaisten lentokoneiden laskeutua Venäjän lentotukikohtaan Latakiassa.)

(Päivitys 2: Venäjän ja Syyrian yhteiset ilmapartiot Golanin kukkuloilla eivät ole estäneet Israelia hyökkäämästä Syyrian kohteisiin. Israelin suihkukoneet ampuivat ohjuksia Libanonin ilmatilasta 31. tammikuuta 2022 kohti Syyrian pääkaupungin Damaskoksen lähellä olevia kohteita.)

Seitsemänneksi, koskien kelvottomia mieliä (reprobate minds): Iran rahoittaa Saudi-Arabiaan hyökkääviä hutheja, Israeliin hyökkäävää Hizbollah'ia, Palestiinasta Israeliin raketteja laukaisevaa Hamas'ia, ja juutalaisia ​​vastaan ​​hyökkääviä terroristeja Israelin sisällä, mutta Iran ei maksa jäsenmaksujaan YK:lle ja on niin paljon jäljessä, että kansakunta on menettänyt äänioikeutensa.

Tammikuun 23. päivänä 2022 ilmoitettiin, että Biden'in hallinto sai juuri 18 miljoonaa dollaria jäädytettyjä Iranin varoja vapautetuksi, jotta Iran voi maksaa jäsenmaksunsa YK:lle ja alkaa äänestää uudelleen (ja iranilaiset jatkavat kuoleman huutamista Amerikalle).

Kahdeksanneksi, koskien hyperinflaatiota ja talouden romahdusta: Helmikuun 2:sena 2022 raportoitiin, että Yhdysvaltain valtiovarainministeriön tiedot osoittavat, että Yhdysvaltain valtionvelka oli 21.6 biljoonaa dollaria Biden'in astuessa virkaan, ja se on nyt ylittänyt 30 biljoonaa dollaria.

Biden'in menoja koskeva ryyppyputki on osittain syynä sille, miksi bensiinin, ruuan, puutavaran, apuhyödykkeiden, ajoneuvojen, ja kaiken muun hinnat nousevat jyrkästi.

Biden on lisännyt Yhdysvaltojen kansallista velkaa noin 8.4 biljoonalla hieman yli vuodessa, ja hänen 2 biljoonan dollarin Build Back Better Act -lakiesitys on juuttunut paikalleen Yhdysvaltain senaatissa, koska kaksi demokraattia eivät äänestä sen puolesta.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com