Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 24. helmikuuta 2022

Venäjä hyökkäsi Ukrainaan profetioiden täyttymyksenä ja merkiten Ilmestyskirjan 2. sinetin avaamista profetian kenraaliharjoitusvaiheessa! – Jeesus hallitsee nykytapahtumia!


Juuri kun monet ehtivät jo huokaista helpotuksesta koronavitsauksen päättymisen vuoksi, niin toista vitsausta pukkaa päälle heti perään eli sotaa Euroopan maaperällä, jolla voi olla kauaskantoiset seuraukset eritoten länsimaailmaan. Kuten olette kuulleet uutisista niin Venäjän armeija on tunkeutunut/hyökännyt tänään aamuyöllä Suomen aikaa (Amerikassa vielä 23.2.2022) Ukrainan maaperälle ohjusiskuin, panssarein ja maihinnousujoukoin. Operaatio on mittava, sillä Ukrainaan hyökätään kolmelta ilmansuunnalta. Tämä on profeetallinen sota, joka johtaa lopulta Raamatun Googin eli Roosin ruhtinaan (=Putin) hyökkäämiseen Israelia vastaan liittolaistensa kanssa vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä VT:n Hesekielin profetian mukaisesti (Hes. 38-39), jossa Jumala tekee nimensä tiettäväksi kaikille. Profeetallisten vartiomiesten tulkinnoissa on jo pitkään odotettu Ilmestyskirjan 2. sinetin avaamista aina siitä asti, kun korona-kulkutauti (ns. ruttotauti) puhkesi v. 2020 ja se tulkittiin Ilmestyskirjan 1. sinetiksi, joka voidaan lukea myös eräänl. väkeväksi lopunajan eksytykseksi, koska puhutaan Covid-petoksesta eli p(l)andemiasta. Lue William Frederick'in profeetallisesta blogista esim. seuraava juttu, jonka mukaan taivaalla nähtiin merkki 26.12.2019 tästä 1. sinetistä:

The Rider on the White Horse was Given a Crown! Has Seal 1 Been Opened?

https://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/03/the-rider-on-white-horse-was-given.html (16.3.2020)

Nyt kuitenkin nämä sinetit eivät tapahdu varsinaisena Ahdistuksen aikana, joka tunnetaan Danielin 70. vuosiviikkona, vaan ennen sitä ja ennen seurakunnan Tempausta. Siksi tulkitsenkin niin, että nämä ovat sitä viimeistä kenraaliharjoitusta ennen 7-vuotista vaivanaikaa Antikristuksen hallituskaudella, joka alkaa liiton vahvistamisella (=Lähi-idän rauha Aabrahamin sopimuksilla) Dan. 9:27 jakeessa. Siis varsinainen 1. sinetti eli väkevä eksytys (Ilm. 6:1-2; 2. Tess. 2:11-12) on Antikristuksen ilmestyminen 3. maailmansodan tuhkista hallitsemaan koko maailmaa ja tullen ”rauhan siivillä” matkien Kristuksen 1000-vuotista valtakuntaa, joka tulee myöhemmin näiden 7 ahdistuksen vuoden ja Harmagedonin taistelun jälkeen (Ilm. 20:1-7). Tässä siis varoitus AK:sta, joka lienee ”ylösnoussut” Donald J. Trump.

Mitä tulee tähän tuoreeseen Venäjän hyökkäykseen, niin Vladimir Putin on tulipunaisen hevosen selässä ratsastava henkilö (Ilm. 6:3-4), jolle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, ja hänelle annettiin ”suuri miekka”, joka tarkoittaa voimakasta Venäjän armeijaa ihmeaseineen. Huomatkaa, että Jeesus on kaiken takana, kun sanotaan, että Karitsa avasi toisen sinetin. Nämä sinetit ovatkin Jumalan tuomioita luopuneelle länsimaailmalle! Kyllä nyt täytyy olla niin, koska Israelin valtion syntymästä on kulunut jo lähes 74 vuotta, ja Jeesus puhui viikunapuun merkistä Öljymäen puheessaan, joka tarkoittaa sitä, että se sukupolvi, joka näki Israelin paluun itsenäisenä kansakuntana, ei katoa kokonaan ennen lopputapahtumien alkamista tai Jeesuksen toista tulemusta. Psalmi 90:10 sanoo sukupolven iäksi 70-80 vuotta.

Ilm. 6:3-4

3 Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!"
4 Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.


Matt. 24:30-35

30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
32 Mutta oppikaa viikunapuusta (=Israel) vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä.
33 Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.
34 Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.
35 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.


Sitten tuore vieraskirja-viestini, jossa esitän 2 täyttynyttä profetiaa tämän Ukraina-sodan alkamispäivämäärästä. Muitakin on varmaan olemassa, mutta tässä ne, joista vieraskirjassani olen viime aikoina puhunut.

VIERASKIRJA

Päivämäärä: 24/02/2022, 15:02:44
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 902

Aivan kuten IPG2 ennusti tapahtuvan Amerikan aikaa 23.2.2022 (tiikerin vuosi kiinalaisessa kuukalenterissa ja IPG2-tytön selässä näkyy tiikeri kun skeleton koskettaa tytön (Sun-Sue) olkapäätä)!

Venäläiset panssarivaunut vyöryvät rajan yli...

https://www.aamulehti.fi/ulkomaat/art-2000008638655.html

Kirjoitin Williamille 19.2.2022 esim. seuraavaa:

As the tank with 'green light' moves closer, we notice that 2 white downward triangles and 3 white upward triangles form the number 23 on the red front of the tank!

https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=2188

Could that mean 23rd of February 2022??

Ja sitten vielä se Michelle Katherine Orts'in (=amerikkalainen) profetia helmikuun 23. päivästä:

Muutama viikko sitten, kun heräsin unestani, kuulin unessani ja herätessäni tämän Profeetallisen Sanan: "Sota alkaa helmikuun 23. päivänä."

Kysyin Herralta: "Tämä vuosi?"

Ääni sanoi minulle: "Kyllä. Tänä vuonna."

https://444prophecynews.com/war-begins-february-23rd-michelle-katherine-orts/

Sota alkoi Amerikan aikaa 23.2.2022! Profetiat täyttyivät.

---------------------

Laittakaa siis uskovat lamput kuntoon, sillä pian morsian lähtee Tempauksessa yläilmoihin! Emme jää kokemaan 3. maailmansodan kauhuja (Ilm. 3:10)! Luultavaa on, että sota ei jää pelkästään koskemaan Ukrainaa. Se vain alkaa sieltä ja päätyy Israelin vuorille Hesekielin profetian mukaisesti (ns. Googin sota). Danielin profeetallisesta eläintarhasta Karhu-peto on NL/Venäjä (Dan. 7:5).

5 Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta (=Baltian maat?), hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: "Nouse ja syö paljon lihaa".

Olkaamme rauhallisin mielin, sillä Jumala ei ole määrännyt meitä vihaan (1. Tess. 5:9). Maranata!

7 kommenttia:

  1. Williamin uusimmasta artikkelista "Prophecy Alert; Twosday 2/22/2022 Updated" (https://endtimesforecaster.blogspot.com/2022/02/prophecy-alert-twosday-2222022.html) mielenkiintoinen kommentti koskien Putinia punaisen hevosen ratsastajana, jolle annettiin suuri miekka.

    StanFoster, February 24, 2022 at 7:27 AM

    I find Revelation 6:4 very interesting..."And there went another horse that was RED: and power was given to HIM that sat theron to take peace from the earth, and that they should kill one another: and there was given unto HIM a GREAT SWORD."

    I looked up the Greek meaning of sword. It is only used twice and means a short dagger (=tikari). "Kinzhal" is also a Russian word for dagger.

    Interesting that one Putins ultimate weapons we have no defense for is their Kinzhal missile....a hypersonic nuclear missile that we cant shoot down as it arrives so fast in a changing path.

    In my opinion...Putin is the rider upon the Red horse with a GREAT sword(Kinzhal)...

    Undeniably a weapon that deserves the pronoun GREAT.

    VastaaPoista
  2. Vahvistus päivämäärälle 2/23 kun mietitään sodan alkamispäivää.

    UKRAINE INVASION! MARKETS PLUNGE! WAR COVERAGE! I PET GOAT II RUSSIA INVADES! #GEMATRIA #JESUS

    https://www.youtube.com/watch?v=H8fJPNeljTM (tänään)

    Yks videon kommentti, jollaisia toivoisin näkeväni myös Suomen Siionissa uskovien taholta. Mutta oudon hiljaista täällä on. Luopumus jyllää..ja petripaavolat opettavat väärin

    MoiriaElaine, 6 tuntia sitten (muokattu)

    Absolutely happening!! Bible prophecy is unfolding!!! Jesus Is coming soon!

    VastaaPoista
  3. MICHELLE KATHERINE ORTS toteaa seuraavassa profetiansa täyttyneen 23.2.2022 ja kirjoittaa "The Second Seal of The Red Horse of War has been opened."

    https://444prophecynews.com/prophecy-of-war-begins-february-23rd-is-being-fulfilled-as-the-world-watches-michelle-katherine-orts/ (24.2.2022)

    Halleluja!!

    VastaaPoista
  4. Tässä eräs kommentoija Williamin artikkelissa (https://endtimesforecaster.blogspot.com/2022/02/prophecy-alert-twosday-2222022.html):

    StanFosterFebruary, 26, 2022 at 8:41 PM

    Putin made a threat to any country interfering in this battle..."consequences the likes they have never seen." That sounds nuclear to me. Taking Ukraine is being tougher than his plan A...but no doubt Putin has plan B,C and D ready. This "interfering " line has been crossed....and this bogdown Putin (juuttunut Putin) is finding is just going to have him apply more pressure to blow it out.

    Meanwhile the world sentiment is growing and the US and other countries are interfering more.

    I see Putin pulling out the nuclear gauntlet. The more time the Ukrainian people bog him down...the more the US and other countries cross Putin's "interference line"...and in my opinion the more likely WW3 will be sparked off. This will not just keep going on as a slow blood bath...as Putin will be decisive and take peace from the earth.... in my hope I am wrong opinion.

    Ja tässä Williamin uusin:

    Has Seal 2 Been Opened?

    https://endtimesforecaster.blogspot.com/2022/02/has-seal-2-been-opened.html (tänään)

    Herra tietää nämä kuviot eli kuinka sodan pitää mennä. Ilmestyskirjan profetiassa sanotaan, että punaisen hevosen ratsastajalle annettin valta ottaa pois rauha maasta eli koko maailmasta (WW3).

    VastaaPoista
  5. Kyllä se näin on.

    Puolustusministeri Kaikkonen Venäjän ydinaseuhittelusta: "Ei kuulosta hyvältä" – tutkijoiden mukaan kynnys laukaisuun on äärimmäisen korkea

    https://yle.fi/uutiset/3-12335914 (tänään)

    Williamin blogiartikkelista (https://endtimesforecaster.blogspot.com/2022/02/has-seal-2-been-opened.html):

    Consider what Stan said in a previous comment.

    I find Revelation 6:4 very interesting..."And there went another horse that was RED: and power was given to HIM that sat theron to take peace from the earth, and that they should kill one another: and there was given unto HIM a GREAT SWORD."

    I looked up the Greek meaning of sword. It is only used twice and means a short dagger (=tikari). "Kinzhal" is also a Russian word for dagger.

    Interesting that one of Putin’s ultimate weapons we have no defense for is their Kinzhal missile....a hypersonic nuclear missile that we can’t shoot down as it arrives so fast in a changing path.

    In my opinion...Putin is the rider upon the Red horse with a GREAT sword (Kinzhal)...

    Undeniably a weapon that deserves the pronoun GREAT.

    ---------

    Siis punaisen hevosen ratsastajalle annettiin SUURI MIEKKA (=ydinase) rauhan ottamiseksi pois maasta eli maailmasta.

    VastaaPoista
  6. Voisiko tämä kohta totuudenkirjassa (Dan. 11:13-19) kuvata aluksi tätä Putinin eli Pohjan kuninkaan Ukrainan invaasiota ja myöhemmin koskea 3. maailmansotaa, jossa Putin kääntyy rantamaita vastaan (huom. "rantamaat" = mm. Baltian maat)?! Etelän kuningas on Amerikka, joka välillisesti sotii Venäjää, Pohjan kuningasta, vastaan. Profetian esitäyttymyksessä, sen kirjoittamisen aikaan, Pohjan kuningas on aina Syyria ja Etelän kuningas on Egypti.

    Daniel 11:13-19

    13 Pohjan kuningas nostattaa jälleen joukon, entistä suuremman, ja muutaman ajan, muutaman vuoden kuluttua (alkaen Tshetsenian sodista v. 1996 ja 1999, Dan. 11:10-12) hyökkää suurella sotavoimalla ja runsailla varustuksilla.
    14 Niinä aikoina monet nousevat Etelän kuningasta (USA, Ukraina) vastaan; ja sinun omasta kansastasi nousee väkivallan miehiä (Ukrainan juutalaisia?), että näky kävisi toteen, mutta he itse lankeavat.
    15 Ja Pohjan kuningas hyökkää ja luo vallin ja valloittaa varustetun kaupungin (=Kiova?). Eivät kestä Etelän käsivarret, ei sen valioväki, ei ole sillä voimaa seisoa vastaan.
    16 Ja hän (=Putin), joka hyökkää sitä vastaan, tekee, mitä tahtoo, eikä kukaan voi seisoa häntä vastaan. Hän asettuu Ihanaan maahan (Ukraina, jossa on juutalaisia), ja hävitys tulee hänen kätensä kautta.
    17 Ja nyt hän aikoo hyökätä valtakuntansa koko voimalla; mutta sopimus on hänellä mielessä, ja hän saa sen aikaan. Hän antaa hänelle yhden tyttäristään, tälle turmioksi (=nukkehallitus Ukrainaan). Mutta siitä ei tule pysyväistä eikä ole hänelle etua.
    18 Sitten hän kääntyy rantamaita vastaan ja ottaa valtaansa monet (3. maailmansota käynnissä?). Mutta eräs sotapäällikkö tekee hänen herjauksistaan lopun ja kostaa hänelle hänen herjauksensa.
    19 Silloin hän kääntyy oman maansa linnoituksiin, mutta kompastuu ja kaatuu, eikä häntä enää ole (Goog eli Putin kaatuu Googin sodassa).

    VastaaPoista
  7. Ukrainan sotaa käsittelevä uus mainio video eräältä vartiomieheltä:

    Behold, a Red Horse!

    https://www.youtube.com/watch?v=02hwyk7Zqr4 (8.3.2022)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com