Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 14. helmikuuta 2022

Yhdysvaltain tuhoaminen sisältäpäin käynnissä presidentti Bidenin johdolla by Daymond Duck 13.2.2022

Presidentti Biden jatkaa siitä, mihin presidentti Obama jäi, eli on muuttamassa Yhdysvaltoja sen tuhoamiseksi sisältäpäin jumalattoman Uuden maailmanjärjestyksen tieltä, joka on globalistinen salaliitto saada aikaan yhden-maailman hallitus ja uskonto, jossa perinteisellä kristinuskolla ei ole enää mitään sijaa. Näin kiteyttäisin tämänkertaisen Rapture Ready -sivustolla olevan pastori Daymond Duck'in uuden profetiaraportin ydinteeman. Suomentaja: Olli R.

--------------------

Yhdysvaltain tuhoaminen sisältäpäin (The Destruction of the U.S. From Within) :: By Daymond Duck

Published on: February 13, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/02/13/the-destruction-of-the-u-s-from-within-by-daymond-duck/

Tammikuun lopulla 2022, El Salvadorin presidentti Nayib Bukele luki, että Rite Aid -kauppaketju New Yorkissa suljetaan pian myymälävarkauksien takia.

Bukele vastasi twiitillä: "Onko olemassa tietoinen suunnitelma tuhota Yhdysvallat sisältäpäin?"

Vastaus presidentti Bukele'n kysymykseen kuuluu: "Kyllä, on olemassa tietoinen suunnitelma tuhota Yhdysvallat sisältäpäin."
  • Entinen presidentti Obama ilmoitti aikomuksestaan muuttaa Yhdysvallat perusteellisesti.
  • Biden kutsuu sitä Build Back Better'iksi (Rakenna takaisin paremmin).
  • YK kutsuu sitä nimellä "Transforming our World: The 2030 Sustainable Development Goals (Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen tavoitteet vuodelle 2030)", ja Biden tukee sitä.
  • Biden lupasi lopettaa "Trump'in Amerikka Ensin -agendan".
  • Maailman talousfoorumi vaatii "suurta nollausta (Great Reset)" (ponnisteluja muuttaa hallituksia, yhteiskuntia, työoloja, tuloja, jne. kaikkialla maailmassa).
Tämä kirjoittaja kysyisi presidentti Bukele'lta: "Tunnetko todella Yhdysvaltojen presidentin?"
  • Hän sanoi murskaavansa viruksen, mutta ei ole tehnyt niin.
  • Hän sanoi, että inflaation nousu on ohimenevää, mutta se on edelleen ongelma.
  • Hän sanoi, että hän on ratkaissut toimitusketjukriisin, mutta ei ole.
  • Hän sanoi, ettei hän jättäisi yhtään amerikkalaista Afganistaniin, mutta uuden raportin mukaan hän jätti sinne noin 9 000 amerikkalaista.
  • Hän sanoi, ettei vaatisi sitä, että rokotuksista tehdään pakollisia, mutta hän antoi toimeenpanomääräyksen yli 100 työntekijän yrityksille niiden vaatimiseksi.
  • Hän sanoi, että rokotteet ovat "turvallisia ja tehokkaita", mutta monilla on ollut haittavaikutuksia ja monet ovat kuolleet.
  • Hän vannoi Jumalan nimessä, että hän parhaan kykynsä mukaan "säilyttää, suojelee ja puolustaa Yhdysvaltojen perustuslakia", mutta hän on lukinnut kirkot (kielsi uskonnonvapauden) ja on vaatinut väärän tiedon sensuuria (kieltämällä sananvapauden niiltä, ​​jotka ovat hänen kanssaan eri mieltä), jne.
  • Hän kutsuu itseään "hyväksi katolilaiseksi", mutta kannattaa aborttia, samaa sukupuolta olevien avioliittoa; tukee globalistista pyrkimystä päästä eroon kristinuskosta; on avannut Amerikan rajat huumekauppiaille, seksikauppiaille ja ihmiskaupalle; hän on ilmoittanut aikovansa käyttää 30 miljoonaa dollaria huumeriippuvaisille tarkoitettuihin crack-piippuihin; fentanyyliä yliannoksen ottaneiden teini-ikäisten kuolemat ovat lisääntyneet, jne.
  • Biden'iä (niin kutsuttu "big guy"), hänen poikaansa Hunter'ia (helvetistä peräisin olevan kannettavan tietokoneen omistaja), ja presidentti Biden'in veljeä James'ia syytetään laittomasta toiminnasta, ja he peittelevät sitä kieltäytymällä luovuttamasta asiakirjoja tutkijoille.
  • Hän on lennättänyt laittomasti muiden maiden kansalaisia ​​useisiin kaupunkeihin ympäri Yhdysvaltoja keskellä yötä yrittäen välttää kiinnijäämistä.
  • Hän lupasi yhdistää Yhdysvallat, mutta hän syyttää poliisia väkivallasta ja kutsuu heitä rasisteiksi; hänen hallintonsa kutsuu koulun johtokunnan kokouksissa protestoivia "kotiterroristeiksi"; hän tukee poliittista syytteeseenpanoa niitä vastaan, jotka protestoivat presidentinvaalien vuoksi ​​6. tammikuuta; hän syyttää rokottamattomia Covid'in leviämisestä, mutta rokotetut kansalaiset levittävät Covid'ia, eikä hän suostu mainitsemaan sitä, jne.
  • Yhdysvallat vei öljyä ja maakaasua Biden'in tullessa virkaan, mutta Biden leikkasi Amerikan tuotantoa, ja Yhdysvallat tuo nyt öljyä ja maakaasua Venäjältä.
  • Hän myi öljyä Amerikan strategisista varannoista pysäyttääkseen bensiinin hinnan nousun, mutta hinnat ovat yhä nousussa.
  • Hän sulki hiili- ja öljy-yhtiöitä suojellakseen ilmastoa, mutta valitsi ilmastotsaarikseen miehen, John Kerry'n, jolla on 6 taloa, 12 autoa, 2 huvivenettä ja joka lentää ympäriinsä yksityiskoneella.
Paljon muutakin voitaisiin sanoa, mutta Yhdysvaltojen tuhoaminen sisältäpäin jatkuu, ja on vain ajan kysymys, milloin Yhdysvallat saatetaan yhden maailmanhallituksen alle.

Tässä on joitain viimeaikaisia profetioihin liittyviä tapahtumia.

Ensinnäkin, koskien tulevaa maailmanhallitusta ja -uskontoa: Roomalaiskatolinen arkkipiispa Carlo Maria Vigano lähetti 27. tammikuuta 2022 kirjeen Yhdysvaltain katolisten piispojen konferenssille (USCCB) ja Uskonopin kongregaation prefektille (CDF).

Omilla sanoillani, tässä on joitain asioita, joita Vigano'n kirjeessä sanottiin:
  • Yhdysvaltain hallituksen ja roomalaiskatolisen kirkon vastaus Covid-19:ään on "osa maailmanlaajuista salaliittoa maailman ihmisten kontrolloimiseksi".
  • USCCB ja CDF neuvovat virheellisesti uskollisia katolilaisia, että heidän "moraalisena velvollisuutenaan" on olla rokotettu "suuremman hyvän" vuoksi, koska maailmanlaajuisen rokotuskampanjan todellisia hyötyjiä ovat globalistit, eivät tavalliset kansalaiset.
  • Katolisen hierarkian täysi ja toistuva tuki globalistiselle rokotuskampanjalle mainitsematta yhtään rokotteiden tehottomuudesta tai vaaroista on todiste heidän uskollisuudestaan ​​globalistiselle agendalle.
  • Katolinen hierarkia pettää mandaattinsa Kristuksen palvelijoina palvelemalla Uuden maailmanjärjestyksen (maailmanhallituksen) edustajina.
  • Nämä ihmiset, jotka ovat yleensä yhtä turmeltuneita niin opin kuin moraalinkin suhteen, ovat innokkaita muuttamaan kirkkonsa Uuden maailmanjärjestyksen palvelijaksi, ja he ovat uskosta luopuneita.
  • Toinen roomalaiskatolinen ryhmä nimeltä The Pontifical Academy of Life (Paavillinen elämänakatemia) (joka tukee väestönhallintaa ehkäisyvälineillä) kieltää tosiasiat (rokotusten tehottomuudesta ja vaarallisuudesta), kiistämällä globalistisen suunnitelman olemassaolon vähentää maapallon väestöä, ja kiistää sen, että on olemassa globalistinen suunnitelma kansalaisten luonnollisten oikeuksien rajoittamiseksi.
  • Ei ole yllättävää, että roomalaiskatolinen kirkko on alkanut palvella globalisteja, jotka työskentelevät maailmanhallituksen hyväksi tai että Bergoglio (paavi Franciscus) haluaa johtaa tulevaa maailmanuskontoa, jonka globalistit aikovat perustaa. (Kirjoittajan huomautus: Jos 85-vuotias paavi haluaa johtaa tulevaa maailmanuskontoa, hänen täytyy ajatella, että se on lähellä.)
  • Hallituksessa ja kirkossa on johtajuuden kriisi; molemmat kieltävät sen, että Jumala on Luojamme, Herramme ja Lunastajamme; molemmat ovat menettäneet legitimiteettinsä; ja molemmat ovat menettäneet oikeuden odottaa kansalaisten tottelevan niitä.
(Kirjoittajan kommentti: Nämä katoliset tahot ovat luultavasti eri mieltä Vigano'n kommenteista, mutta tämä kirjoittaja uskoo, että hän on luultavasti oikeassa näissä asioissa.)

Tässä linkki artikkeliin:

https://thenewamerican.com/archbishop-vigano-calls-out-catholic-leaders-who-use-covid-vaccines-to-work-toward-great-reset-new-world-order/

Toiseksi, koskien yhden-maailman uskontoa: Helmikuun 4:ntenä 2022, paavi Franciscus avasi diplomaattisen edustuston Abu Dhabi'ssa (ensimmäisen Aabrahamin perhetalon (Abrahamic Family House) sijaintipaikka) edistääkseen pyrkimyksiään yhdistää kaikki uskonnot ja sulauttaa ne yhdeksi kokonaisuudeksi.

Kolmanneksi, koskien petosta, vaalivilppiä, väkivaltaa, jne.: Helmikuun 4:ntenä 2022, profetia-asiantuntija ja entinen Valkoisen talon kirjeenvaihtaja William Koenig julkaisi mielipiteen, jonka mukaan liberaalit ovat alkaneet olla hyvin huolissaan USA:n välivaalien häviämisestä; todisteita vaalivilpistä kasaantuu; oikeusjuttuja on tulossa; demokraattiasianajajien armeija yrittää viivyttää toimia tuomioistuimissa; poliitikot ja tiedotusvälineet vääristävät totuutta; ja asiat tulevat todennäköisesti olemaan erittäin ikäviä ennen seuraavaa äänestystä.

Neljänneksi, republikaanien kansalliskomitean kokouksessa tällä viikolla, edustajat tekivät selväksi, että he tukevat entistä presidentti Trump'ia heidän ehdokkaakseen, jos hän päättää lähteä ehdolle.

Jos Trump lähtee, globalistien pyrkimys estää häntä vahvistamasta Yhdysvaltoja ja pitää Amerikka poissa yhdestä maailmanhallituksesta ei tule tuntemaan rajoja.

(Huomautus: Pelatessaan golfia 25. tammikuuta 2022, entinen presidentti Trump sanoi olevansa Yhdysvaltain 47. presidentti, mikä tarkoittaa, että hän aikoo korvata Biden'in.)

https://worldisraelnews.com/watch-trump-announces-hell-be-47th-us-president/?ct=t(EMAIL_CAMPAIGN_9_24_2018_20_33_COPY_01)&mc_cid=953cbf015a&mc_58db1005

Viidenneksi, koskien laittomuutta ja laittomien siirtolaisten, seksikauppiaiden, huumekauppiaiden, terroristien, jne. maahanmuuttoa Yhdysvaltoihin: 4. helmikuuta 2022 raportoitiin, että Rio Grande Valley'n katolisen hyväntekeväisyysjärjestön (CCRGV) toiminnanjohtaja, sisar Norma Pimentel, on myöntänyt, että Biden'in hallinto käyttää veronmaksajien rahoja korvatakseen ryhmälle näiden ihmisten laittomasta tuomisesta Yhdysvaltoihin.

Kuudenneksi, koskien pahuutta: Helmikuun 2:sena 2022 kerrottiin, että tohtori Anthony Fauci'n Kansallisen terveysinstituutin (NIH) koulutuskomitean puheenjohtaja Adam Hott toimii myös Kiinan kommunistisen vaikutusvallan komiteassa (Yhdysvaltain sydänmaiden kiinalainen yhdistys; USHCA).

Seitsemänneksi, koskien tulevaa talouden romahdusta Ahdistuksen aikana: Helmikuun 2:sena 2022, Metan (entinen Facebook) osakkeet menettivät arvostaan noin 200 miljardia dollaria, mikä on suurin yhden yrityksen päiväkohtainen lasku osakemarkkinoiden historiassa.

Yrityksen viranomaiset syyttivät TikTok'ia, mutta muut syyttivät Metaa käyttäjien sensuroinnista ja heidän tietojensa säilyttämisestä.

Kahdeksanneksi, koskien nousua luonnonkatastrofien esiintymistiheydessä ja voimakkuudessa aikakauden lopulla: Helmikuun 3. päivänä 2022, Peruun iski 6.8 richterin maanjäristys. Alustavia raportteja loukkaantumisista tai vahingoista ei ollut.

Yhdeksänneksi, koskien rauhansopimusta monien kanssa Lähi-idässä: 30. tammikuuta 2022, Arab Times -lehden pääkirjoitus vaati Kuwaitia allekirjoittamaan normalisointisopimuksen Israelin kanssa ja kehotti kaikkia Persianlahden valtioita tekemään samoin.

Kuwaitilainen toimittaja sanoi: "Rauha tämän kaikkein edistyneimmän maan (Israelin) kanssa on oikea tapa edetä."

Hän lisäsi: "Antaa tyhmien (palestiinalaisten) huolehtia vain itsestään."

Kymmenenneksi, myös koskien rauhansopimusta monien kanssa Lähi-idässä: Israel ja Bahrain allekirjoittivat 3. helmikuuta 2022 yhteisen turvallisuussopimuksen.

Israelin ja Bahrainin armeijat jakavat sotilastiedustelun ja työskentelevät yhdessä muissa asioissa.

Spekuloidaan, että Aabrahamin sopimukset johtavat muihin sopimuksiin Israelin uusien liittolaisten kanssa Persianlahden alueella.

Yhdenneksitoista, koskien Damaskoksen tuhoa Syyriassa (Jes. 17) yhdessä yössä sekä Googin ja Maagogin taistelua (Venäjä, Iran, ym. hyökkäävät Israeliin Golanin kukkuloilla; Hes. 38-39): Helmikuun 2:sena 2022 kerrottiin, että Damaskos (Syyria) on valittanut Venäjälle Israelin hyökkäyksistä Syyriaa vastaan, ja Israel on tehnyt selväksi, että hyökkäykset jatkuvat niin kauan kuin Syyria sallii Iranilla olla joukkoja, aseita ja tukikohtia Syyriassa hyökkäämiseen Israelia vastaan.

Kahdenneksitoista, 7. helmikuuta 2022, arkkipiispa Vigano julkaisi toisen tärkeän viestin.

Tässä on tiivistelmäni hänen sanoistaan:
  • Kanadan rekkakuljettajien mielenosoitus vastustaa Uuden maailmanjärjestyksen (maailmanhallituksen) perustamista, jota Maailman talousfoorumi (WEF) kutsuu Suureksi nollaukseksi (The Great Reset) ja YK kutsuu Agenda 2030:ksi.
  • Monet valtionpäämiehet ovat käyneet WEF:n School for Young Leaders -koulua (Justin Trudeau, Emmanuel Macron, Boris Johnson, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy ja Tony Blair vain muutamia mainitakseni).
  • Globalistit ovat soluttautuneet Kanadaan.
  • Tuen teidän protestia, rukoilen, että se onnistuisi ja leviäisi muihinkin kansakuntiin.
  • Vaikeudet, joita teihin kohdistetaan, ovat niitä, joita The Great Reset ja Build Back Better lupaavat asettaa maailmalle, ja tilanne pahenee.
  • Tietäkää, että NWO-diktatuuri aikoo "hävittää kokonaan kaikki jäljet ​​Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta yhteiskunnassa, historiassa ja kansojen perinteissä".
  • Puolustakaa oikeuksianne, kanadalaiset, mutta tietäkää, että todellinen vapaus voi tulla vain Jeesukselta Kristukselta.
  • Rukoile, että Jeesus palaisi hallitsemaan yhteiskuntaa, sinua ja perhettäsi.
Tässä linkki Vigano'n viestiin:

https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-endorses-canadian-truck-drivers-may-your-efforts-be-crown-with-success/

(Lisätietoja: 7. helmikuuta 2022 ilmoitettiin, että amerikkalaiset rekkakuljettajat suunnittelevat "Convoy D.C. 2022" -mielenosoitusta pääkaupunki Washingtoniin. Niiden, jotka haluavat säilyttää Jeesuksen amerikkalaisessa yhteiskunnassa, täytyy puolustaa oikeuksiaan.)

(Lisätietoja: Tätä kirjoitettaessa GoFundMe -joukkorahoitusalusta esti lahjoitukset auttamaan rekkakuskeja, joten lahjoittajat käyttävät kristillistä GiveSendGo -sivustoa. GoFundMe sanoi, että lahjoittajilla on kaksi viikkoa aikaa lähettää lahjoitusten palautuspyyntö, ja jotkut Yhdysvaltain viranomaiset uhkaavat tutkia yritystä, koska se kertoi lahjoittajille, että rahat menevät rekkakuljettajille, ja sitten ne pidätettiin. Jotkut sanovat sen olevan petos.)

TIEDOKSI: Tämän kirjoittajan mielipide on, että globalistit haluavat lopettaa kaiken evankeliumin saarnaamisen ja Raamatun moraalin mainitsemisen; riisua ihmiset aseista ja pakottaa kaikki maan päällä alistumaan globaalille hallitukselle ja sen moraalille; hallita kaikkien maan päällä olevien elämää, tuloja, puhetta, jne.; hiljentää kaiken vastustuksen ja vähentää rajusti maapallon väestöä. Globalistit menestyvät, koska tarpeeksi ihmisiä ei nouse vastustamaan.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com