Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 11. huhtikuuta 2022

Länsimaiden turmeltuessa kapinassaan Jumalaa vastaan, Globaali Eliitti suunnittelee radikaaleja muutoksia maailmaan by Daymond Duck 9.4.2022

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kerrotaan viimeaikaisista uutisjutuista, joilla on profeetallista painoarvoa. Esillä on mm. Amerikan luopumus ja globalistien suunnitelmat Uutta maailmanjärjestystä (maailmanhallitus) varten. Ukrainan sota näyttää nopeuttavan antikristillistä kehitystä kohti Raamatun ennustamaa Ahdistuksen aikaa, josta tosiuskovat pelastetaan (Ilm. 3:10).

--------------------

Tuntemattomia radikaaleja muutoksia tulossa (Unknown Drastic Changes Coming) :: By Daymond Duck

Published on: April 9, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/04/09/unknown-drastic-changes-coming-by-daymond-duck/

Koskien tulevaa Uutta maailmanjärjestystä (maailmanhallitusta): Maaliskuun 31:senä 2022, Klaus Schwab, Maailman talousfoorumin (WEF) johtaja, sanoi: "Emme vielä tiedä koko laajuutta ja todellisia muutoksia, joita tapahtuu; tiedämme kuitenkin, että globaaleihin energiajärjestelmiin, elintarvikejärjestelmiin ja toimitusketjuihin tullaan vaikuttamaan syvästi."

Globalistit eivät tiedä tekemisiensä kaikkia vaikutuksia, mutta he aikovat muuttaa radikaalisti maailmaa, käsittäen energia-, ruoka- ja toimitusketjujärjestelmämme.

Jeesus kutsui sitä, mitä he tekevät, "suureksi ahdistukseksi" ja "niiden päivien ahdistukseksi" (Matt. 24:21, 29).

Hän sanoi, että se on pahempaa kuin mikään, mitä on koskaan tapahtunut tai tulee koskaan tapahtumaan maan päällä (Matt. 24:21).

Tässä linkki Schwab'in lausuntoon.

https://worthy.watch/5129-2

Lukija saattaa kysyä: "Miksi rakastava Jumala sallisi vaaleilla valitsemattomien pahojen ihmisten pakottaa maailmaan nämä rajut muutokset?"

Ajattele, mitä Amerikassa (ja maailmassa) on tapahtunut:
  • Olemme heittäneet Jumalan pois monista kouluista.
  • Pois monista tuomioistuimistamme.
  • Pois suurimmasta osasta hallintoamme.
  • Pois suurimmasta osasta kotejamme.
  • Pois useimmista seurakunnistamme.
Olemme kylvettäneet maatamme abortoitujen vauvojen veressä.
  • Hallituksemme on ostanut ja myynyt abortoitujen vauvojen ruumiinosia (tätä barbaarisemmaksi kansakunta ei voi tulla).
Olemme valinneet meille johtajiksi ihmisiä, jotka sanovat olevansa kristittyjä, mutta he äänestävät abortin, homoagendan puolesta, nimittävät jumalattomia tuomareita, kieltäytyvät rankaisemasta rikollisia, jne.
  • He myyvät äänensä suurille kampanjarahoittajille ja jättävät huomiotta sen, mikä on parasta tavallisille kansalaisille.
Olemme avoimesti pilkanneet Jumalaa kirjoissa, elokuvissa, televisiossa ja tiedotusvälineissä (ja olemme alkaneet pitää tätä jumalanpilkkaa 'normaalina').
  • Jotkut kouluistamme ovat opettaneet pornoa ja vaativat sen opettamista lapsille esikoulussa ja peruskoulun kolmanteen luokkaan asti.
Monet johtajistamme työskentelevät luodakseen Uuden maailmanjärjestyksen (maailmanhallituksen), josta Raamattu sanoo:
  • Sitä johtaa Saatanan palvoja.
  • Se palvoo mitä tahansa jumalaa paitsi Raamatun Jumalaa.
  • Se perustaa lakeja, jotka vastustavat perinteisiä juutalaiskristillisiä opetuksia.
  • Se vainoaa ja tappaa uskovia.
  • Se pyyhkii pois rajat, vaikka Jumala loi rajat pidättelemään maailmanhallitusta.
  • Se suojelee huumeiden käyttäjiä.
Emme voi enää uskoa monia tiedotusvälineissä.
  • Jotkut valehtelevat mieluummin kuin kertovat totuuden.
Amerikka on turmeltunut, pahempaa turmellusta on tulossa, ja ihmiset menehtyvät tiedon puutteen vuoksi, mutta monet eivät kuule siitä kirkossa.

Olen varma, että voisin ajatella enemmänkin, mutta vastauksena kysymykseen: "Miksi rakastava Jumala sallisi vaaleilla valitsemattomien pahojen ihmisten pakottaa nämä rajut muutokset maailmaan", kysyisin: "Miksi ei, kun niin monet ihmiset sivuuttavat Hänen Sanansa ja tahtonsa?"

Tässä on joitain uutisjuttuja, jotka kiinnittivät huomioni viime päivinä.

Ensinnäkin, 31. maaliskuuta 2022 kuulin televisiossa kommentaattorin puhuvan Ukrainan sodasta. Hän sanoi, että joissain paikoissa on ruumiita kaikkialla kadulla, eivätkä jäljelle jääneet ihmiset pääse ulos hautaamaan niitä.

Se muistutti minua siitä, kun profeetta Jesaja puhui Ahdistuksen ajasta sanoen: ”Sinä päivänä seitsemän naista tarttuu yhteen mieheen sanoen: "Me syömme omaa leipäämme ja vaatetamme itsemme omilla vaatteilla, kunhan vain meidät otetaan sinun nimiisi; poista meidän häpeämme."” (Jes. 4:1)

Ahdistuksen aikana tapetaan niin paljon miehiä, että seitsemän naista on valmiita jakamaan yhden miehen, jotta he voivat saada lapsia.

On mielenkiintoista, että tämä on ainoa jae Ahdistuksen ajasta Jesajan luvussa 4, ja loput 5 jaetta koskevat Jeesuksen tuhatvuotista hallituskautta.

Suuret tuntemattomat muutokset, joista Schwab puhui, johtavat 7 vuoden kaaokseen ja vaivaan (Sef. 1:15), ja sitä seuraa 1000 ihmeellistä vuotta, jolloin Jeesus asuu ja hallitsee maan päällä (Jes. 4:2-6).

Toiseksi, 30. maaliskuuta 2022, raportoitiin, että Israel suunnittelee evakuoivansa vankilan Megiddo'ssa, jonka viranomaiset uskovat rakennetun kolmannen vuosisadan kirkon päälle, joka voisi olla maailman vanhin kirkko.

Vankilan virkailijat ovat löytäneet useita mosaiikkeja vankilan alta, ja yhdessä mosaiikissa on kreikaksi kirjoitetut sanat "Jumalalle Jeesukselle Kristukselle".

Tämä on kolmas Pohjois-Israelista löydetty mosaiikki, jossa mainitaan nimi Jeesus.

Mosaiikki on ainutlaatuinen, koska se kutsuu Jeesusta Jumalaksi.

Paikka muutetaan todennäköisesti turistikohteeksi.

Kolmanneksi, 30. maaliskuuta 2022, YK:n pakolaisasiain (UNHCR) päävaltuutettu sanoi:
  • Yli 4 miljoonaa ukrainalaista on lähtenyt Ukrainasta.
  • Yli 10 miljoonaa ukrainalaista on jättänyt kotinsa.
  • Noin 13 miljoonaa ukrainalaista on jumissa.
"Edessämme on valtava humanitaarinen kriisi, joka kasvaa sekunti sekunnilta."

(Huomautus: Koskien juutalaisia, jotka palaavat Luvattuun maahan aikakauden lopussa: Huhtikuun 1:senä 2022 raportoitiin, että lähes 8000 Ukrainan juutalaista on siirtynyt Israeliin viimeisen viiden viikon aikana, ja tuhansia lisää odotetaan.)

Neljänneksi, viime viikon artikkelini sanoi:
  • Maaliskuun 24:ntenä 2022, presidentti Biden (dem.) sanoi: "Maailma tulee kokemaan elintarvikepulaa Venäjän Ukraina-hyökkäyksen seurauksena.... Siitä tulee totta."
  • Bloomberg'in analyytikko Alexis Maxwell kutsui sitä "hitaasti eteneväksi katastrofiksi".
Maaliskuun 29. päivänä 2022, Yhdysvaltain senaattori Roger Marshall (Kentucky'n republikaani) sanoi: "Tulee todellakin olemaan nälänhätää yhden tai kahden vuoden kuluttua. Uskon, että tilanne kahden vuoden kuluttua tulee olemaan vielä pahempi."

Viiden päivän aikana, kaksi korkea-arvoista Yhdysvaltain poliitikkoa: 1) Yhdysvaltain presidentti (demokraatti) ja 2) Yhdysvaltain senaatin maatalouskomitean jäsen (republikaani), varoittivat, että ruokapula ja nälänhätä ovat tulossa (ehkä 12-24 kuukauden sisällä Yhdysvalloissa).

Tarkastele tätä tietämyksellä, jonka mukaan:
  • Jeesus sanoi, että nälänhätä on synnytystuskien alkua (murheet; Matt. 24:8).
  • Hyperinflaatio, talouden romahdus ja nälänhätä ovat yksi Ilmestyskirjan neljästä ratsumiehestä (Ahdistuksen aika; Ilm. 6:5-6).
  • WEF:n johtaja sanoi juuri, että muutoksia on tulossa, jotka vaikuttavat syvästi elintarvikejärjestelmiimme.
Tiedä, että tämä kirjoittaja uskoo Pre-Trib-tempauksen olevan oikea näkemys.

(Lisätietoa: 1. huhtikuuta 2022 kerrottiin, että Espanja on hyväksynyt lain, jonka mukaan supermarketit voivat alkaa rajoittaa ihmisten ostamien tavaroiden määrää, kun supermarketin työntekijät epäilevät, että paniikkiostamista tapahtuu.)

(Lisätietoa: Huhtikuun 3:ntena 2022, Venäjä uhkasi lopettaa elintarvikkeiden – vehnän, jne. – sekä maataloustuotteiden – lannoitteiden, jne. – myymisen Yhdysvaltoihin ja EU:hun, jos ne jatkavat pakotteiden asettamista Venäjälle.)

(Lisätietoa: Huhtikuun 4:ntenä 2022 ilmoitettiin, että joidenkin elintarvikkeiden (liha ja voi) hinnat nousivat Saksassa 20–50% yhdessä päivässä.)

(Lisätietoa: 6. huhtikuuta 2022 kerrottiin, että kaksi Federal Reserve -ekonomistia Teksasin Dallasissa varoittivat, että maailmantalouden taantuma on väistämätön, jos öljyn, maakaasun, lannoitteiden, viljan ja muiden tuotteiden saatavuus Venäjältä estetään loppuvuodeksi 2022. Näiden taloustieteilijöiden mukaan ongelmat ilmenevät ensin Latinalaisessa Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa, missä ihmiset ansaitsevat vähemmän rahaa, mutta pula leviää lopulta Yhdysvaltoihin. On paljon kiistaa siitä, kuinka kauan USA:n Venäjä-pakotteet kestävät ja, jos niitä ei poisteta pian, Yhdysvallat tulee vaikutetuksi.)

Viidenneksi, koskien inflaatiota ja nälänhätää: 29. maaliskuuta 2022, BlackRock'in, maailman suurimman omaisuudenhoitoyhtiön, toimitusjohtaja sanoi: "Ensimmäistä kertaa, tämä (amerikkalaisten) sukupolvi menee kauppaan eikä pysty hankkimaan haluamaansa."

Samana päivänä Bloomberg sanoi, että samat tuotteet ja palvelut maksavat keskimääräiselle amerikkalaiselle 5 200 dollaria enemmän vuonna 2022 kuin vuonna 2021 (sama ruoka maksaa keskivertoamerikkalaiselle noin 2 200 dollaria enemmän).

(Huomaa: Vaikka inflaatio on korkeinta noin 40 vuoteen, suunnilleen viime kuun puolivälissä presidentti Biden sanoi, että hänen talousstrategiansa toimii.)

Kuudenneksi, koskien Uutta maailmanjärjestystä (maailmanhallitus; NWO): Maaliskuun 30. päivänä 2022, Venäjän ulkoministeri Lavrov ja Kiinan ulkoministeri Yi tapasivat ja julistivat, että heidän kaksi kansakuntaansa työskentelevät yhdessä saavuttaakseen "moninapaisen, oikeudenmukaisen ja demokraattisen maailmanjärjestyksen."

Venäjä ja Kiina ovat valmiita tukemaan niiden hallitsemaa maailmanhallitusta, mutta eivät EU:n ja Yhdysvaltojen hallitsemaa diktatorista maailmanhallitusta.

(Huomautus: Ilmaisu "moninapainen, oikeudenmukainen ja demokraattinen maailmanjärjestys" voitaisiin määritellä vallan jakautumiseksi useiden kansakuntaryhmien johtajien kesken, kuten Danielin kirjan kymmenessä kuninkaassa. Se tarkoittaa sitä, että Venäjä ja Kiina uskovat liian suuren osan Uuden maailmanjärjestyksen vallasta olevan EU:n ja USA:n käsissä. Venäjä ja Kiina haluavat jakaa uudelleen Uuden maailmanjärjestyksen vallan.)

Seitsemänneksi, koskien Uutta maailmanjärjestystä: 29.-30. maaliskuuta 2022 Dubaissa pidettiin vuotuinen World Government Summit -huippukokous, ja ensimmäinen aihe, josta tänä vuonna keskusteltiin, oli "Olemmeko valmiita uuteen maailmanjärjestykseen".

Tri. Pippa Malmgren, ekonomisti ja neuvonantaja entiselle presidentille George W. Bush'ille, puhui digitaalisesta valuutasta sanoessaan: "Se tarkoittaa lähes täydellistä kirjausta jokaisesta taloudessa tapahtuvasta liiketoimesta, mikä antaa meille paljon enemmän selkeyttä siitä, mitä tapahtuu."

Tässä linkki (1 min ja 43 s):

https://www.youtube.com/watch?v=5-PMHu5x7Lk

Myöhemmin samana päivänä Klaus Schwab, Maailman talousfoorumin (WEF) perustaja, piti pääpuheen ja sanoi: "Maailman hallitusten on tullut aika yhdistyä yhdeksi ja käsitellä globaaleja ongelmia, kuten ilmastonmuutosta, kauppaa ja taloudellisia häiriöitä ilman esteitä tai viivytyksiä."

(Tiedoksi: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen" (Dan. 7:23). Danielin näky pahasta, tuhoisasta hallituksesta, jonka globalistit ovat tuomassa sisään, sai hänet sairaaksi; Dan. 7:28. Ilmestyskirjan Johanneksen mukaan he ottavat vastaan ​​antikristuksen, Saatanan palvojan heidän Messiaakseen; Ilm. 13:4-7.)

Kahdeksanneksi, koskien Uutta maailmanjärjestystä: 31. maaliskuuta 2022, entinen USA:n presidenttiehdokas Ron Paul sanoi, että Yhdysvaltojen tulisi erota YK:sta ja edistää vapautta sen heikentämisen sijaan.

Yhdeksänneksi, koskien Uutta maailmanjärjestystä: Profetiaopettaja John Haller'in "profetiapäivityksessä (Prophecy Update)" 3. huhtikuuta 2022, Haller toisti videon Klaus Schwab'ista (WEF) puhumassa Chicago Council of Global Affairs -ajatushautomossa vuonna 2019.

Schwab määritteli Neljännen teollisen vallankumouksen (Great Reset) "fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteettimme fuusioksi".

En ole asiantuntija tässä, mutta minusta se kuulostaa suunnitelmalta yhdistää meidän fyysinen, digitaalinen ja biologinen identiteettimme tietokoneeseen, jossa on yksi tiedosto jokaista koskien, jotta maailmanhallitus voi tarkasti todentaa ja seurata kaikkea meistä.

Eräs lukijaystävä sanoi äskettäin: "Ei pistosta, ei työtä; ei Merkkiä, ei päätä."

Tässä on linkki Haller'in "Prophecy Update" -julkaisuun, ja Schwab voidaan löytää sanomasta tällaista 1 tunnin ja 16 minuutin kohdalla (se kestää vain minuutin).

https://youtu.be/B4qushTLqno?list=PLrk7WfFbW8MJaFeZp3gOkw26MtQiexRbr&t=4474

(Havainto: Huomaa kaikki viittaukset Uuteen maailmanjärjestykseen vain viikossa. Se on horisontissa, esillä olevana, eikä enää "salaliittoteoria".)

Kymmenenneksi, koskien tulevaa jumalatonta maailmanuskontoa: Maaliskuun 24:ntenä 2022, Ukrainan presidentti Zelenskyi vaati käytännössä, että Unkarin pääministeri Orban tekee kaksi asiaa:
  • Yksi, liity EU:hun sanktioimaan Venäjää Ukrainaan hyökkäämisestä.
  • Kaksi, lähetä aseita Ukrainaan.
Raportin mukaan Orban hylkäsi Zelenskyi'n pyynnöt kahdesta syystä:
  • Ensinnäkin, Orban uskoo, että Unkarin edun mukaista on pysyä poissa sodasta.
  • Toiseksi, Orban vastustaa jatkuvasti EU:n politiikkaa, koska EU yrittää luoda uutta Eurooppaa ilman kristillistä identiteettiä (kuulostaa siltä, että Antikristuksen henki elää ja voi hyvin EU:ssa).
Yhdenneksitoista, koskien Lootin päiviä: 31. maaliskuuta 2022 Biden'in hallinto hyväksyi julkisesti lasten sukupuolenvaihdokset ja monien toimenpiteiden, mukaan lukien leikkauksen, rahoituksen.

Se on taas yksi selvä torjuminen sille, mitä Raamattu opettaa, ja vahvistus jostakin, joka on kauhistus Jumalalle.

(Lisätietoa: Samana päivänä USA:n ulkoministeriö ilmoitti, että kansalaiset voivat halutessaan identifioida itsensä "sukupuolineutraaleiksi" merkitsemällä passiin "X" sen sijaan, että merkitään "mies" tai "nainen".)

Kahdenneksitoista, koskien kaikkea ostamisen ja myymisen seurantaa Yhdysvalloissa: Amerikkalainen senaattori Elizabeth Warren sanoi 31. maaliskuuta 2022, että Yhdysvaltojen on aika luoda keskuspankin digitaalinen valuutta (Central Bank Digital Currency, CBDC).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

  1. Perussuomalaisten lankeaminen..

    Mestarin lankeaminen: Valonkantajasta tuli Darth Vader | Mielipide

    https://mvlehti.net/2022/04/14/mestarin-lankeaminen-valonkantajasta-tuli-darth-vader-mielipide/

    VastaaPoista
  2. Natosta vielä..

    ”Venäjä tuhoaa Suomen modernina yhteiskuntana” – Sotilasasiantuntija Scott Ritter varoittaa suomalaisia Nato-liittoutumisesta [Video]

    https://mvlehti.net/2022/04/18/sotilasasiantuntija-scott-ritter-varoittaa-suomalaisia-nato-liittoutumisesta-venaja-tuhoaa-suomen-modernina-yhteiskuntana-video/

    "Tunnettu sotilasasiantuntija, entinen CIA:n johtava viranomainen ja YK:n asevalvonnan tarkastaja, Scott Ritter, varoittaa suomalaisia, että mikäli Suomi jättää Nato-jäsenyyshakemuksen tässä tilanteessa, Suomen asevoimat todennäköisesti neutralisoidaan – ehkä jo ensi kesänä."

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com