Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 4. huhtikuuta 2022

Ruokapula ja inflaatio uhkaavat maailmaa pakotteiden vuoksi, joita Länsi on määrännyt Venäjälle by Daymond Duck 3.4.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa ajankohtaista uutistietoa Raamatun profetian valossa. Pastori käsittelee ennen kaikkea lähestyvää ruokapulaa maailmassa, joka johtuu Yhdysvaltain ja muiden länsimaiden asettamista pakotteista Venäjälle Ukrainan sodan vuoksi. Riesana näistä pakotteista on vielä kohoavat elintarvikkeiden ja polttoaineiden hinnat, jotka tuovat mieleen Ilmestyskirjan ”mustan hevosen” eli 3. sinetin vitsauksen (Ilm. 6:5-6).

--------------------

Hitaasti etenevä katastrofi (A Slow-Moving Disaster) :: By Daymond Duck

Published on: April 3, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/04/03/a-slow-moving-disaster-by-daymond-duck/

Maaliskuun 21:senä 2022, Valkoisen talon lehdistösihteeri Jen Psaki sanoi, että Valkoinen talo odottaa elintarvikepulaa Afrikassa, Lähi-idässä ja Kaakkois-Aasiassa, mutta ei Yhdysvalloissa.

Maaliskuun 23:ntena 2022, Glen Beck sanoi: "Kolmasosa maailman vehnästä tulee Venäjältä ja Ukrainasta.... Seuraava asia, joka sinun täytyy ymmärtää, on … toimitusketju (elintarvikkeiden osalta) on 90 päivää…. Jos se pysähtyy, vaikka jostain syystä, lopettaisi kaiken maanviljelyn, meillä olisi maailmanlaajuisesti ruokaa jäljellä 90 päiväksi... (johtuen lannoitteiden ja polttoaineen hinnasta ja saatavuudesta). Maanviljelijät ympäri maailmaa eivät enää kylvä peltojaan."

Maaliskuun 24:ntenä 2022, presidentti Biden sanoi: ”Maailma tulee kokemaan elintarvikepulaa Venäjän Ukraina-hyökkäyksen seurauksena…. Siitä tulee totta."

Bloombergin analyytikko Alexis Maxwell kutsui sitä "hitaasti eteneväksi katastrofiksi".

Tässä on joitain juttuja, jotka ovat nousseet uutisiin viime päivinä.

Ensinnäkin, koskien nälänhätää Ahdistuksen aikana: 25. maaliskuuta 2022, Tucker Carlson sanoi "Tucker Carlson Tonight" -ohjelmassa: "Ruokapula on iso juttu. Et halua sellaista. Mutta nyt saamme sellaisen, vain hieman yli vuoden Joe Biden'in presidentiksi noususta."

Carlson syytti Biden'iä seuraavista asioista:
  • Venäjää koskevat pakotteet, jotka häiritsevät lannoitteiden toimittamista moniin maihin. Lannoitteiden puute heikentää satoa, aiheuttaa sen, että jotkut viljelijät eivät istuta satoa, jne.
  • Öljyntuotannon alasajaminen Yhdysvalloissa. Tämä nostaa bensiinin ja dieselpolttoaineen kustannuksia. Se tekee ruoan tuotanto- ja jakelukustannuksista kalliimpia, lisää inflaatiota ja nostaa kaiken sen hintaa, mitä ihmiset ostavat.
  • Mahdollistaa Kiinalle ostaa viljelysmaata Yhdysvalloista.
Lukijoiden on muistettava, että jotkut globalistit haluavat globaalin keskushallinnon hallitsevan maailman elintarvikehuoltoa ja tehdä ruoan jakelusta oikeudenmukaisemman.

Jos maailmanlaajuinen keskushallinto saa valvontaansa maailman elintarvikehuollon, ei ole takeita siitä, että Yhdysvalloissa tuotettu ruoka säilyy ja myydään Yhdysvalloissa.

Toiseksi, 24. maaliskuuta 2022, Israelin liikenneministeri Merav Michaeli kehotti viranomaisia ​​priorisoimaan alusten lastin purkamista, jotka tuovat viljaa ja eläinrehua.

Michaeli näyttää seuraavan Joosefin esimerkkiä, kun hän selitti Faraon unen ja varastoi ruokaa seitsemää laihaa vuotta varten (1. Moos. 41).

Michaeli sanoi: "Me kohtaamme tällä hetkellä haasteita elintarviketurvallemme Ukrainan huolestuttavan kehityksen vuoksi."

Kolmanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: 24. maaliskuuta 2022, Venäjän Syyrian-suurlähettiläs sanoi, että Israel "lisää jännitteitä" ja "provosoi Venäjän reagoimaan" sen iskujen Syyrian kohteisiin vuoksi.

Neljänneksi, koskien petosta, tässä on linkki neljän minuutin videojaksoon (päivätty 22. maaliskuuta 2022), jossa presidentti Biden kertoo edustajainhuonedemokraateille, että Venäjä on syyllinen inflaatioon ja korkeaan öljyn hintaan. https://youtu.be/UdysmuailfU

Se, mitä Biden sanoo, näyttää niin räikeän väärältä, että hänen on oltava täysin korruptoitunut tai mentaalisesti sairas (lukijat voivat nähdä hänet, kuulla häntä ja päättää itse).

Viidenneksi, koskien petosta tai kelvotonta mieltä (reprobate mind): Noin vuosi sitten naispotilas raiskattiin nimettömässä brittiläisessä naistensairaalassa. Huolimatta siitä, että videolla näkyy raiskaus ja henkilökunta näki tämän videon ja muut todisteet, sairaalan hallinto väitti, että potilaan raiskaaminen oli mahdotonta, koska sairaalassa ei ollut miehiä.

Tosiasioiden selvittäminen kesti melkein vuoden, mutta nyt on käynyt ilmi, että naispotilaan raiskasi transsukupuolinen potilas (biologinen mies), joka tunnistaa itsensä naiseksi, eivätkä sairaalan virkailijat myöntäneet tosiasioita.

Tämä saattaa ylittää presidentti Biden'in lupauksen nimittää musta nainen virkaan Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen, ja tämä nainen ja äiti, tuomari Ketanji Brown Jackson, Harvard'in lakikoulusta valmistunut, ei tiedä mitä nainen on.

Kuinka nainen, joka ei tiedä mitä nainen on, voi valmistua Harvard'in lakikoulusta arvosanoin?

Kuinka naistuomari, joka ei tiedä, mitä nainen todella on, voi ymmärtää tapauksia, jotka liittyvät naisten asioihin?

Kuinka joku (Richard Levine, alias Rachel Levine) voi syntyä mieheksi, mennä naimisiin naisen kanssa, elää miehenä yli 50 vuotta, saada kaksi lasta ja tulla nimetyksi USA Today'n taholta "Vuoden naiseksi"? Ja kuinka iso teknologiayritys (Twitter) voi päästä kuin koira veräjästä sensuroimalla ihmisiä, jotka sanovat, että Richard on mies, ei nainen?

Kuka saa ihmiset tietoisesti toistamaan valheita ja yrittää pakottaa muita toistamaan valheita, kun he varmasti tietävät paremmin (Saatana)?

Yhteiskunta on saavuttanut pisteen, jossa Yhdysvaltain presidentti, sairaaloiden hallintovirkailijat, Harvard'in lakikoulusta valmistuneet, ja korkeissa viroissa olevat ihmiset tekevät mielellään syntiä (ja yrittävät pakottaa muut tekemään halukkaasti syntiä) kieltämällä selvät tosiasiat ja tieteen, eikä näin ihme, miksi Jumalan tuomio lankeaa pian.

Kuudenneksi, koskien talouden romahdusta tai yhtä maailmanvaluuttaa: Huhtikuun 1:senä 2022, Venäjä alkoi vaatia "epäystävällisiä valtioita" maksamaan öljystä tai maakaasusta ruplilla, kullalla tai bitcoineilla (dollareita tai euroja ei hyväksytä).

Putin uskoo, että tämä on lopulta Yhdysvaltojen hallitseman valuuttajärjestelmän loppu ja johtaa lopulta uuteen globaaliin valuuttajärjestelmään.

(Lisätietoa: On raportoitu, että Venäjä ja Intia ovat lähellä sopimusta luopua dollarista ja aloittaa kaupankäynti omilla valuutoillaan, ollen askel, joka antaa niille mahdollisuuden välttää pakotteita, heikentää dollaria, ja vaikuttaa maailmantalouteen.)

(Kysymys: Presidentti Biden sanoi, että sanktiot eivät toimi, joten jos hän ei tietoisesti yritä heikentää dollaria ja luoda kriisiä perustaakseen globaalin valuutan, niin miksi hän tekee näin?)

Seitsemänneksi, koskien Lähi-idän rauhaa: Maaliskuun 29. päivänä 2022, osana Abraham-sopimuksia, Yhdysvallat, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Israel allekirjoittivat asiakirjan "laajentaakseen rauhan piiriä alueella ja maailmassa".

Se ei ole rauhanliitto, mutta se on sopimus käyttää Abraham-sopimuksia "edistämään uskonnollista rinnakkaiseloa ja suvaitsevaisuutta".

Ryhmä toivoo laajentavansa vaikutusvaltaansa kattamaan kaikki valtiot, jotka ovat allekirjoittaneet Abraham-sopimukset tai harkitsevat Abraham-sopimusten allekirjoittamista.

Tämä voisi olla suuri askel kohti "liittoa monien kanssa" (Dan. 9:27).

Kahdeksanneksi, viime viikolla kirjoitin, että minulta on kysytty, onko Putin Goog.

Sain tänä aamuna eräältä lukijalta sähköpostin, jossa sanottiin, että Putin voi halutessaan pysyä virassa vuoteen 2036 asti, ja sana Putin tarkoittaa prinssiä (Prince), kuten Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta (chief prince of Meshech and Tubal). (Hes. 38:2-3)

Uskon, että Googin ja Maagogin taistelu tapahtuu ennen vuotta 2036 (Iranin pyrkimykset saada ydinaseita voivat laukaista sen lähes milloin tahansa) ja (en voi vahvistaa sitä), mutta jos Putin tarkoittaa Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, se on erittäin vahva vihje.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

  1. 3. ratsastaja tulossa..

    German Retailers To Increase Food Prices By 20-50% On Monday

    https://www.zerohedge.com/markets/german-retailers-increase-food-prices-20-50-monday (tänään)

    VastaaPoista
  2. Nyt puhuvat Venäjän liikuteltavista krematorioista Mariupolissa. Seuratkaa tätä Mariupol-hashtagia:

    https://twitter.com/hashtag/mariupol?src=hashtag_click

    Krematorioista:

    https://twitter.com/juha_t_harkonen/status/1511677434734727172

    Tulee mieleen tämä raamatunkohta (Ilm. 17:15-17):

    15 Ja hän sanoi minulle: "Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä.
    16 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja POLTTAVAT HÄNET TULESSA.
    17 Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.

    Ukraina on eittämättä portto-lännen etuvartioasema tällä hetkellä. George Soroksen käskyläinen.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com