Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 12. huhtikuuta 2022

Maailmanhallitus ovella kun uutta digitaalisen rahan verkkoa ollaan suunnittelemassa maailman globalistieliitin toimesta

Tässä tunnetun amerikkalaisen kirjailijan ja evankelistan, pastori Hal Lindsey'n, viimeisin viikkoraportti, jossa tuoretta uutistietoa Uuden Maailmanjärjestyksen arkkitehtien suunnitelmista maaplaneetan asukkaille. Raamatun profetian valossa olemme kovaa vauhtia siirtymässä kohti pedonmerkkitaloutta. Raportin suomensi: Olli R.

--------------------

Maailmanhallitus ovella (World Government at the Door)

By Hal Lindsey 10.4.2022

https://www.hallindsey.com/ww-4-10-2022/

Globaali eliitti kokoontui 29. ja 30. maaliskuuta 2022 World Government Summit -huippukokoukseen Dubaissa. He puhuivat yhteistyöstä yksittäisten hallitusten kanssa useilla eri aloilla. Mutta älä tee virhettä. Heidän tavoitteensa on heidän nimessään. He haluavat maailmanhallituksen.

Raamattu puhuu Antikristuksesta ja Väärästä profeetasta, jotka ottavat planeetan hallintaansa käyttämällä hyväkseen rahoitusjärjestelmää. Tämän vuoden World Government Summit -huippukokous ilmaisi saman ajatuksen.

Amerikkalainen taloustieteilijä tohtori Pippa Malmgren sanoi: ”Maailmanjärjestyksen perustana on aina rahoitusjärjestelmä…. Ja se, mitä näemme nykyään maailmassa, on mielestäni dramaattisen muutoksen partaalla, jossa olemme – ja sanon tämän rohkeasti – hylkäämässä perinteisen raha- ja kirjanpitojärjestelmän, ja ottamassa käyttöön uutta. Ja se uusi, on uusi kirjanpito, jota kutsumme lohkoketjuksi. Se tarkoittaa digitaalista, se tarkoittaa lähes täydellistä kirjausta jokaisesta taloudessa tapahtuvasta liiketoimesta.”

Konteksti osoittaa, että hän puhuu "maailmanjärjestyksestä". Siksi hänen on viitattava jokaiseen liiketoimeen maailmantaloudessa. "Maailmanjärjestyksen perustana", hän sanoi, "on aina rahoitusjärjestelmä." Hän sanoo "rohkeasti", että "olemme hylkäämässä perinteisen raha- ja kirjanpitojärjestelmän ja otamme käyttöön uuden."

Jos haluat tehdä sivilisaation uudelleen, tee sen rahoitusjärjestelmä uudelleen. Ja sitä he yrittävät tehdä – ei yksittäisen sivilisaation, vaan koko maailman puolesta. Se johtaa viime kädessä "pedon merkkiin" ja totalitaariseen maailmanjärjestelmään, joka on välttämätön sen toimeenpanemiseksi.

Hän sanoo, että uusi raha perustuu lohkoketjuteknologiaan, joka nyt tukee digitaalisia valuuttoja, kuten Bitcoinia. Sitten hän tekee tärkeän eron nykyisten digitaalisten valuuttojen ja tulevien valuuttojen välillä. "Tämä uusi raha", hän sanoo, "on luonteeltaan suvereeni. Useimmat ihmiset ajattelevat, että digitaalinen raha on kryptoa ja yksityistä. Mutta näen suurvaltojemme ottavan käyttöön digitaalista valuuttaa. Kiinalaiset olivat ensimmäisiä, Yhdysvallat on mielestäni siirtymässä samaan suuntaan. Myös eurooppalaiset ovat sitoutuneet siihen."

Atlantic Council'in mukaan ainakin 91 maata on jo kehittämässä digitaalisia valuuttoja. Aluksi tämä uudenlainen raha lisää käteistä. Mutta globalistit myöntävät, että heidän todellinen tavoitteensa on syrjäyttää käteinen kokonaan. Digitaaliset valuutat eivät pysäytä terroristeja, verohuijareita tai muita rikollisia, ennen kuin tällaiset valuutat korvaavat täysin käteisen ja ovat täysin toisiinsa yhdistettyjä. Toisin kuin Bitcoin, hallituksen versiot digitaalisista valuutoista eivät ole yksityisiä, eivätkä niiden käyttäjät tule olemaan anonyymejä.

Kuten kaikki digitaalinen data, uudet valuutat tehdään nollista ja ykkösistä, sekä tulkitaan koneilla. Tästä syystä "digitaaliset eurot", "digitaaliset dollarit" ja muut voidaan helposti saada toimimaan yhdessä yhtenä valuuttana. Sen avulla maailman eliitti tulee saavuttaneeksi tavoitteen, jonka tohtori Malmgren toteaa niin hyvin. He tulevat saamaan "lähes täydellisen kirjauksen jokaisesta taloudessa tapahtuvasta liiketoimesta".

Ja kun he ottavat käyttöön järjestelmänsä maailmanlaajuisesti, heillä on "kirjaus jokaisesta yksittäisestä liiketoimesta, joka tapahtuu taloudessa" koko planeetalla.

Löydämme tämän huipputeknologian skenaarion yli 1 900 vuotta sitten kirjoitetusta asiakirjasta. Ilmestyskirja 13:17 (NKJV) kuvaa sitä näin: "Kukaan ei saa ostaa eikä myydä paitsi se, jossa on pedon merkki tai pedon nimi tai sen nimen luku." Henkilö ei saa ostaa tai myydä, ellei hän pääse digitaalisen rahan maailmanlaajuiseen verkkoon. Ja kun Antikristus hallitsee, vain niillä, jotka kantavat hänen merkkiään, on tämä pääsy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com