Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 11. heinäkuuta 2022

Ennennäkemättömiä kriisejä ja siirtymävaihe käynnissä vanhasta normaalista Uuteen maailmanjärjestykseen by Daymond Duck 10.7.2022

Tässä tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla merkkejä aikakauden lopusta, kun maailma kokee kriisejä toisensa perään ja globalistit yrittävät hyödyntää niitä liberaalin Uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi. Merkittävin ajanmerkki on kuitenkin Amerikan heikkeneminen kera kristillisistä arvoista luopumisen, jota presidentti Biden edistää politiikallaan. Tämä kaikki tarkoittaa Raamatun profetiassa Jeesuksen paluuta ylöstempauksessa (1. Tess. 4:13-18), jonka jälkeen Antikristus hallitsee maailmaa 7 vuotta. Raportin suomensi: Olli R.

-------------------

Ennennäkemättömiä kriisejä ja siirtymävaihe (Unprecedented Crises and Transition) :: By Daymond Duck

Published on: July 10, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/07/10/unprecedented-crises-and-transition-by-daymond-duck/

Mitä tulee pula-aikoihin: Economiccollapseblog.com -sivuston toimittaja Michael Snyder raportoi äskettäin:
  • Kreikassa on ollut auringonkukkaöljyn ja sokerin säännöstely vuonna 2022.
  • Espanjassa on ollut satunnaista pulaa munista, maidosta ja maitotuotteista.
  • Italia saattaa pian aloittaa maakaasun säännöstelyn joillekin suurille teollisille käyttäjille.
  • Saksa saattaa pian aloittaa maakaasun säännöstelyn teollisille käyttäjille, mikä voi laittaa suuren määrän työntekijöitä kilometritehtaalle.
  • Amerikassa oli hiljattain tehty tutkimus, jonka mukaan noin 60% amerikkalaisista elää palkanmaksusta palkanmaksuun (paycheck to paycheck), ja irtisanomiset alkavat lisääntyä.
  • YK on varoittanut, että maailma saattaa olla "ennennäkemättömän globaalin nälkäkriisin" edessä.
Tässä on lisää artikkeleita, jotka vaikuttavat asiaankuuluvilta.

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta: Heinäkuun 1:senä 2022 World Net Daily raportoi, että Biden'in kansallisen talousneuvoston päällikkö Brian Deese sanoi: "Tässä (korkeat bensiinin hinnat) on kyse liberaalin maailmanjärjestyksen tulevaisuudesta, ja meidän on pysyttävä lujina."

Deese lisäsi, että "samalla kun menemme läpi tämän siirtymän (yli 190 itsenäisestä valtiosta yhden-maailman hallitukseen vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin), olemme myös saavuttaneet historiallista taloudellista edistystä."

Presidentti Biden'in taloudellinen neuvonantaja on selkeä: Bensiinin korkea hinta on osa tietoista suunnitelmaa muuttaa Amerikka voimakkaasta suurvallasta heikommaksi kansakunnaksi liberaalissa maailmanjärjestyksessä (antikonservatiivinen, antikansallinen suvereniteetti, liberaali Uusi maailmanjärjestys).

Amerikan varallisuutta jaetaan uudelleen lähettämällä sitä muille maille ostamaan erittäin korkeahintaista öljyä, jota voitaisiin tuottaa Yhdysvalloissa paljon halvemmalla.

Se on niin, että globalismi on ensin ja Amerikka viimeisenä.

Korkeapalkkaisia ​​työpaikkoja Yhdysvalloissa on tarkoituksella tuhottu, ihmiset muissa maissa käyvät nälkäisiksi, jotkut näkevät nälkää, inflaatio kiihtyy Yhdysvalloissa, Yhdysvaltoihin saattaa tulla pulaa ruokatarvikkeista, jne.

Amerikka ja useimmat kansakunnat maan päällä ovat siirtymävaiheessa vanhan normaalin ja Uuden maailmanjärjestyksen välillä.

Amerikassa muutos on nationalismista globalismiin, kristillisistä arvoista ei-kristillisiin arvoihin, fossiilisista polttoaineista vihreään energiaan, sananvapaudesta sensuuriin, uskonnonvapaudesta vainoon, kapitalismista sosialismiin tai vastaavaan, ei-valvontayhteiskunnasta valvontayhteiskuntaan, jne. (ja Raamatun sekä YK:n ilmoittamien tavoitteiden mukaan yli 190 suvereenista kansakunnasta siirrytään kymmeneen kansakuntaryhmään, joissa jokaisessa on johtaja, tsaari tai kuningas, joka lopulta luovuttaa armeijansa ja valtansa Antikristukselle.).

Uskon, että tämä siirtymä alkoi 1. tammikuuta 2016, jolloin "Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen agenda vuodelle 2030" astui voimaan, ja liberaalit poliitikot suunnittelevat saavansa muutoksen päätökseen vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Ajan suhteen maailma on tämän muutoksen lähes puolivälissä (jos se pysyy aikataulussa), ja suuria muutoksia tarvitaan tulevaisuudessa. Jokainen kansakunta ei ole siirtymässä samalla nopeudella, mutta jokaisella kansakunnalla on sama määräaika (2030 tai aikaisemmin).

Uskon, että Ahdistusta edeltävä Tempaus on oikea näkemys, ja jokaisen maan päällä olevan yksilön täytyy aidosti hyväksyä Jeesus Herrakseen ja Vapahtajakseen. Ne, jotka eivät tee näin, tulevat olemaan ikuisesti pahoillaan siitä, etteivät suostuneet.

Toiseksi, koskien pulaa; polttoaineen, ruoan, palvelujen, jne. korkeat hinnat: 27. kesäkuuta 2022 presidentti Biden oli G7-huippukokouksessa, kun Ranskan presidentti Macron kertoi hänelle, että OPECin suurimmat öljynviejämaat ovat parhaillaan tai lähellä enimmäistuotantokapasiteettia.

Saudi-Arabia voi lisätä tuotantoaan jonkin verran (noin 150 000 tynnyriä päivässä), mutta ei läheskään niin paljon kuin maailma tarvitsee.

Jos tämä on totta ja hän jatkaa tuotannon rajoittamista Yhdysvalloissa, on helppo uskoa, että hän tarkoituksella heikentää Yhdysvaltoja.

1 000 000 barrelia päivässä, jota hän ammentaa Amerikan strategisista varastoista, loppuu lopulta, ja öljyn sekä maakaasun saatavuus heikkenee tai ihmisten on keksittävä muita lähteitä.

Kolmanneksi, koskien korkeita polttoaineiden hintoja: Kesäkuun 30:ntenä 2022, presidentti Biden'iltä kysyttiin, kuinka kauan amerikkalaiset voisivat odottaa maksavansa bensiinistä 5 dollaria gallonalta pumpulla, ja hän vastasi, että niin kauan kunnes kestää saada Venäjä pois Ukrainasta.

Presidentti Biden aikoo edelleen estää Amerikan energiariippumattomuuden ja syyttää siitä venäläisiä.

Jatkuvat korkeat polttoainehinnat tarkoittavat alituisia korkeita hintoja kaikelle (maailmanlaajuisen nälän pahenemista, nälänhätää, ruttotauteja, jne.).

Biden'in politiikan ansiosta monien profetianopettajien on helppo uskoa, että näyttämöä ollaan asettamassa maailmanhallitukselle ja Ahdistuksen ajalle.

Neljänneksi, koskien inflaatiota: G7-kokouksessa Biden sanoi, että hinnat ovat nousseet kaikissa maissa, ja Amerikassa on vahvin talous. Talousasiantuntijat sanoivat, että tämä on väärin. He sanoivat, että inflaatio on pienempi Kanadassa, Ranskassa, Saksassa ja Japanissa kuin Yhdysvalloissa (Englanti on ainoa G7-maa, jolla on korkeampi inflaatioaste kuin Yhdysvalloilla).

Hän valehteli, puhui väärin tai ei tiedä tosiasioita, joten voimme odottaa Amerikan taloudellisten ongelmien jatkuvan.

Viidenneksi, koskien Amerikan heikkenemistä: Viime aikoina on ollut useita raportteja siitä, että Yhdysvaltain armeijalla on vaikeuksia rekrytoida joukkoja, tilanne on saavuttanut kriisitason, ja armeija on alentanut vaatimuksiaan vastaamaan tarpeitaan. Kuten tavallista, viranomaiset syyttävät kaikkea paitsi tosiasioita. He sanovat, että heillä on vaikeuksia rekrytoida nuoria, koska heidän on helppo saada töitä, nykyajan nuorilla on huono asenne asepalvelua kohtaan, jne.

He jättävät huomiotta sen tosiasian, että jotkut vastustavat sitä, että heitä pistetään rokotepiikillä; jotkut vastustavat pakotettua sukupuolisensitiivistä koulutusta, jotkut eivät halua olla armeijassa, koska monet virkamiehet arvostelevat armeijaa, jotkut eivät kunnioita tai halua palvella henkisesti vammaisen ylipäällikön alaisuudessa, jne.

Joten, kerran niin voimakkaasta Yhdysvaltain armeijasta on tulossa alimitoitettu, vähemmän koulutettu, vähemmän motivoitunut, heikompi, ja vähemmän taistelukykyinen, ja mikä tekee asiat pahemmiksi, niin armeija yrittää vapauttaa palveluksesta noin 40 000 Covid-pistämätöntä kansalliskaartilaista.

Kuudenneksi, koskien Lootin päiviä: 2. heinäkuuta 2022 ilmoitettiin, että tutkimuksessa, joka koski 54 dokumentoitua apinarokkotapausta, joita oli hoidettu neljässä eri terveyskeskuksessa Lontoossa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, havaittiin 12 päivän aikana toukokuussa, että:
  • Kaikki 54 tapausta olivat miehiä.
  • Heidän keski-ikänsä oli 41 vuotta.
  • Kaikki viisikymmentäneljä oli harrastanut seksiä muiden miesten kanssa.
  • 90 prosenttia myönsi harrastaneensa seksiä uuden kumppanin kanssa viimeisen kolmen viikon aikana.
  • Yli puolet myönsi seksin yli viiden kumppanin kanssa viimeisen 12 viikon aikana.
  • Viisi joutui sairaalaan ja muut toipuivat kotona.
  • Neljäsosa testattiin positiiviseksi myös tippurille tai klamydialle.
Globalistit haluavat pakottaa tämän elämäntavan maailmalle, ja se on merkki aikakauden lopusta.

Seitsemänneksi, koskien rauhanliittoa monien kanssa, joka aloittaa Ahdistuksen ajan: Presidentti Biden sanoi äskettäin: ”Menen Israeliin (14. heinäkuuta 2022) tapaamaan israelilaisia vahvistaakseni Israelin ja Yhdysvaltojen katkeamattoman siteen. Osa tämän Lähi-idän matkan (13.-16. heinäkuuta) tarkoitusta on syventää Israelin integraatiota alueella, minkä uskon pystyväni tekemään, ja mikä on hyväksi rauhalle (peace) ja Israelin turvallisuudelle (security).”

Rauha ja turvallisuus (peace and security) tarkoittaa rauhaa ja turvallisuutta (peace and safety).

Paavali sanoi: ”Kun he [epäuskoiset] sanovat: Rauha ja turvallisuus (peace and safety); niin äkillinen tuho kohtaa heidät [epäuskoiset] kuin synnytyskipu raskaana olevan vaimon, eivätkä he [epäuskoiset] pääse pakoon” (1. Tess. 5:3).

En usko, että tämä matka tuottaa rauhan ja turvallisuuden liittoa, mutta se on vaarallinen askel siihen suuntaan, varsinkin Israelin nykyisessä poliittisessa tilanteessa (erittäin liberaali pääministeri, joka tukee kahden valtion ratkaisua (Two-State solution)).

Kahdeksanneksi, koskien sitä, miten kristittyjen tulisi reagoida ajankohtaisiin tapahtumiin: Heinäkuun 1:senä 2022 kerrottiin, että roomalaiskatolinen arkkipiispa Vigano kehotti perheitä vastustamaan "Build Back Better" -agendaa ja "rakentamaan uudelleen se, mikä on tuhottu":
  • Perhe,
  • Avioliiton side,
  • Lasten moraalikasvatus,
  • Rakkaus omaa maata kohtaan,
  • Kovaan työhön omistautuminen,
  • Veljellinen rakkaus (lähimmäisenrakkaus), erityisesti niitä kohtaan, jotka ovat puolustuskyvyttömimpiä ja vähävaraisimpia,
  • Elämän pyhyys sikiämisestä luonnolliseen kuolemaan,
  • Vain kahden sukupuolen olemassaolo,
  • Lasten suojeleminen korruptiolta.
Yhdeksänneksi, koskien juutalaisten paluuta Luvattuun maahan: Äskettäin kerrottiin, että toukokuun 2022 loppuun mennessä yli 20 000 ukrainalaista pakolaista on saapunut Israeliin, 36 000 muuta haluaa muuttaa Israeliin, ja tämä on sen lisäksi, että juutalaisia palaa muualta maailmasta (Jer. 31:8-10).

Kymmenenneksi, on yleisesti tiedossa, että Elon Musk, SpaceX:n johtaja, haluaa laittaa noin 40 000 satelliittia matalalle kiertoradalle tarjotakseen Internet-palvelun jokaiselle Maaplaneetan neliötuumalle.

Tämä auttaa mahdollistamaan kaiken ostamisen ja myymisen jäljittämisen, jotta kaikki maan päällä asuvat näkevät kahden säkkipukuisen todistajan ruumiit makaamassa Jerusalemin kadulla, ja että jokainen silmä näkee Jeesuksen paluun.

Ilmestyskirjasta luemme, että jälleenrakennettu Babylon tuhotaan tulella yhdessä hetkessä, ja kaikki laivurit ja kaikki rannikkopurjehtijat ja merimiehet ja kaikki merenkulkijat näkevät savun kaukaa (Ilm. 18:17-19).

Yhdysvaltain liittovaltion viestintäkomissio (FCC) myönsi 30. kesäkuuta 2022 SpaceX:lle luvan tarjota nopeaa satelliitti-internet-palvelua liikkeessä oleville ajoneuvoille, laivoille ja lentokoneille, mukaan lukien risteilyalukset, kaupalliset suihkukoneet, matkailuautot, puolikuorma-autot, jne. (kaikki mikä liikkuu ilmassa, vedessä ja maan päällä).

Yhdenneksitoista, koskien mahdollista energiapulaa tänä syksynä tai talvena: Kesäkuun 8:ntena 2022, juuttunut varoventtiili aiheutti liian suuren paineen muodostumisen 18 tuuman nesteytettyä maakaasua (LNG) virranneeseen putkeen Houston'issa, Teksasissa.

Putki hajosi, siitä vapautui hieman kaasua, syttyi tulipalo, ja tuli vaurioitti Yhdysvaltain toiseksi suurinta LNG:n vientilaitosta (tehdas, joka tuotti 15 miljoonaa tonnia LNG:tä vuodessa).

Tehdasviranomaiset haluavat tehdä korjaukset ja käynnistää laitoksen uudelleen, mutta Biden'in hallintoviranomaiset Pete Buttigieg'in johdolla määräsivät yhtiön hankkimaan ulkopuolisen tutkijan tutkimaan tapausta ennen korjausten tekemistä. Tutkimuksen jälkeen he voivat tehdä korjaukset, mutta heidän on saatava hallinnon hyväksyntä korjauksille (kuka tietää kuinka kauan se kestää), ennen kuin he voivat käynnistää laitoksen uudelleen (prosessi, joka voi johtaa osittaiseen käynnistykseen noin kuudessa kuukaudessa ja sitten täyteen tuotantoon noin vuodessa).

Teksasissa ollaan huolissaan energiapulasta, ja Biden'in hallinto näyttää tarkoituksella hidastavan tämän kipeästi kaivattavan laitoksen uudelleenkäynnistystä.

Kahdenneksitoista, koskien Googin ja Maagogin taistelua (Venäjän ja sen liittolaisten hyökkäys Israeliin): Venäjän ja Israelin välille on kasvanut jännitteitä useiden kuukausien ajan, koska Israel on vastustanut Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

Putin arvostelee nyt Israelia iranilaisten kohteiden, aseiden ja joukkojen pommituksesta Syyriassa; Putin sanoo nyt, ettei tunnusta Israelin Golanin kukkuloiden liittämistä, Jerusalemia Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi, jne.

Venäjän Juutalaisvirasto on useiden vuosien ajan helpottanut juutalaisten maahanmuuttoa Venäjältä Israeliin. Heinäkuun 5. päivänä 2022 kerrottiin, että Venäjä on määrännyt Juutalaisviraston lopettamaan toimintansa Venäjällä.

Jumala vetää juutalaisia takaisin Luvattuun maahan, ja Putin sanoo, ettei hän enää päästä heitä menemään (kuulostaa vähän kuin Kymmeneltä vitsaukselta Egyptissä).

Israelin hallitus valmistelee vastausta.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com