Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2022

Presidentti Biden on ensisijainen syy, miksi Amerikka ja maailma ovat laskeutumassa kaaokseen (Ahdistuksen aika) by Daymond Duck 17.7.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa keskitytään Yhdysvaltain nykypresidentin toimiin virassaan ja hänen uskomuksiinsa, jotka ovat osoittautuneet vahingollisiksi Amerikalle ja koko maailmalle (etenkin raamatullisessa valossa). Tämä ”tuholainen” voi nimittäin aikaansaada Jumalan tuomion hyvinkin pian (Venäjän kautta?) kun aseistaa Ukrainaa täysillä ja on käynyt Israelissa allekirjoittamassa sitoumuksensa ns. kahden valtion ratkaisuun, joka jakaa Jerusalemin juutalaisten pyhällä maalla. Katso suomennetun artikkelin jälkeen muutama blogini vieraskirjaviesti, jotka käsittelevät profeetallisesti Joe Biden'in matkaa Israeliin kuluneella viikolla.

--------------------

Laskeutuminen kaaokseen (Descending Into Chaos) :: By Daymond Duck

Published on: July 17, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/07/17/descending-into-chaos-by-daymond-duck/

Kirjoitan johdantoa tälle artikkelille kaksi päivää ennen kuin presidentti Biden vierailee Lähi-idässä.

Olen lukenut, että hän aikoo:
  • Vaatia suuria myönnytyksiä Israelilta.
  • Korostaa hänen sitoutumistaan kahden valtion ratkaisuun (Two-State Solution).
  • Antaa 100 miljoonaa dollaria Gazan terroristeille.
  • Pyytää Saudi-Arabiaa pumppaamaan lisää öljyä, mutta kieltäytyy kättelemästä kruununprinssi Mohammed bin Salman'ia.
Näyttää siltä, että tämä itsensä "hyväksi katolilaiseksi" kuvaileva on väärällä puolella Jumalaa, Jeesusta ja melkein kaikkea raamatullista:
  • Hän ei halua juutalaisten rakentavan taloja maalle, jonka Jumala antoi heille ikuisessa liitossa.
  • Hän haluaa jakaa Israelin, vaikka Jumala varoitti maailmaa tekemästä sitä.
  • Hän haluaa antaa lisää rahaa terroristeille, jota käytetään juutalaisten tappamiseen ja Gazan kansalaisten alistamiseen.
  • Hän kasvattaa jatkuvasti Amerikan velkaa (joka aiheuttaa inflaatiota, ihmisten nälkää, jne.).
  • Hän on vauvan tappamisen (abortti) -fanaatikko, vaikka Raamattu vastustaa viattoman veren vuodattamista. (Heinäkuun 8:ntena 2022 hän allekirjoitti toimeenpanomääräyksen, joka tukee ja edistää aborttia, ja raporttien mukaan hän luultavasti valehteli 10-vuotiaasta raiskauksen uhrista, jolta evättiin abortti. Jotkut katolilaiset uskovat, että hänen väitteensä olla "hyvä katolilainen" on väärä, ja häneltä pitäisi kieltää ehtoollinen aborttikysymyksen vuoksi.)
  • Hän on LGBTQ-radikaali huolimatta siitä, mitä Raamattu sanoo sodomiasta, jne.
  • Hän tukee tulevaa Uutta maailmanjärjestystä, vaikka sitä johtaakin Saatanan palvoja.
  • Hän tukee tulevaa globaalia etiikkaa (maailmanuskonto, joka jättää huomioimatta ja vastustaa Jehovan, Jeesuksen, Raamatun, jne. olemassaoloa), vaikka kansakunnat, jotka hylkäävät Jumalan, joutuvat Jumalan tuomion alle.
Yksinkertaisesti sanottuna hänen uskomuksensa ja toimintansa ovat ensisijainen syy, miksi Amerikka ja maailma ovat laskeutumassa kaaokseen (Ahdistuksen aika).

Raamattu sanoo: ”Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.” (1. Joh. 2:22)

En sano, että presidentti Biden on Antikristus (hän ​​ei ole), mutta sanon, että globaalin etiikan tukeminen, joka jättää huomiotta ja vastustaa Jehovan (Isän), Jeesuksen (Pojan), Raamatun (kymmenen käskyä; mitä Raamattu sanoo sukupuolista, samaa sukupuolta olevien avioliitosta, miehistä, jotka makaavat miesten kanssa, jne.) olemassaoloa, on Antikristuksen henki, ja maailma on laskeutumassa kaaokseen sen takia.

Amerikka ja maailma ovat siirtymässä vanhasta normaalista (1. tammikuuta 2016 alkaen) saatanalliseen Uuteen maailmanjärjestykseen (vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin).

Amerikka on entisen presidentti Obaman ennustetussa "Amerikan perustavanlaatuisessa muutoksessa" ja YK:n "maailmanmuutoksessa" kohti kestävän kehityksen tavoitteita.

Tässä on lisää raportteja, jotka ovat sopusoinnussa sanomaani.

Ensinnäkin, koskien Googin ja Maagogin taistelua vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä: Israel iski Iranin aselähetykseen Hizbollah'ille Libanonissa sen ollessa Syyriassa heinäkuun 2022 ensimmäisenä viikonloppuna.

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja sanoi 4. heinäkuuta 2022: "Tuomitsemme jyrkästi tällaiset vastuuttomat toimet, jotka loukkaavat Syyrian suvereniteettia ja kansainvälisen oikeuden perusnormeja, ja vaadimme niiden ehdotonta lopettamista."

Venäjän viha Israelia kohtaan voimistuu päivä päivältä.

Toiseksi, edelleen koskien Googin ja Maagogin taistelua: 4. heinäkuuta 2022 raportoitiin, että Yhdysvaltain Lähi-idän komentokeskuksen ja Pentagonin viranomaiset ovat "vakavasti huolissaan" Venäjän ja Iranin laajenevasta yhteistyöstä hyökkäystaktiikoissa.

Kolmanneksi, koskien Amerikan tarkoituksellista heikentämistä: Huhtikuussa 2022 presidentti Biden sanoi vapauttavansa miljoona tynnyriä öljyä päivässä USA:n strategisesta öljyvarannosta (SPR) laskeakseen bensiinin hintoja pumpulla.

Heinäkuun 5:ntenä 2022 ilmoitettiin, että osa Biden'in vapauttamasta öljystä lähetettiin Eurooppaan, Aasiaan ja Kiinaan.

SPR-öljyn vapauttaminen tässä maassa luultavasti alensi pumppuhintoja hieman, mutta ne todennäköisesti olisivat alentuneet enemmän, jos Biden olisi pitänyt kaiken sen öljyn tässä maassa.

Hän auttoi kommunistikiinalaisia ja muita Yhdysvaltain kansalaisten kustannuksella.

Ehkä vielä pahempaa, hän myi öljyä Eurooppaan, Aasiaan ja Kiinaan, joka oli varattu kansalliseen hätätilanteeseen, kun hän rajoitti öljyntuotantoa Yhdysvalloissa.

(Lisätietoa: 7. heinäkuuta 2022 kerrottiin, että Kiinaan mennyt öljy myytiin Hunter Biden'in osittain omistamalle yritykselle (kiinalaisten ja amerikkalaisten tietojen mukaan). Onko turvallista myydä öljyä Amerikan strategisista öljyvarannoista Hunter Biden'ille ja hänen ystävilleen kommunistisessa Kiinassa? Tietysti Biden väittää edelleen valheellisesti, ettei hän tiennyt mitään Hunter'in liiketoimista.)

Neljänneksi, Israelin hallitukseen liittyen: Asiat voivat muuttua nykytilanteen ja 1. marraskuuta 2022 (Israelin seuraavien vaalien suunniteltu päivämäärä) välillä, mutta tällä hetkellä entisellä pääministerillä Netanyahu'lla on tarpeeksi kannatusta johtaakseen hallitusta (juuri ja juuri).

Viidenneksi, koskien Covid'ia: Heinäkuun 8:ntena 2022 raportoitiin, että äskettäin tehdyssä 1 500 Yhdysvaltain kansalaisen kyselyssä todettiin 3.6% vastaajista sanoneen, että joku heidän perheestään kuoli Covid'iin, ja 7.9% sanoi, että joku heidän perheestään kuoli, koska he ottivat Covid-rokotteen.

Tämä kysely osoitti, että ihmisillä on suurempi mahdollisuus selviytyä Covid'ista kuin heillä on selviytymismahdollisuus Covid-rokotuksesta.

Miksi hallitukset pakottaisivat ihmiset ottamaan rokotuksen, jos rokotus kaksinkertaistaa heidän mahdollisuutensa kuolla?

(Lisätietoa: 12. heinäkuuta 2022 ilmoitettiin ruumisarkkuvalmistajan Pohjois-Amerikassa sanovan, että lasten kokoisten ruumisarkkujen tilaukset ovat lisääntyneet sen jälkeen, kun viranomaiset alkoivat rokottaa lapsia Covid'ia vastaan.)

Kuudenneksi, koskien Internet-järjestelmää, joka tulee kattamaan Maaplaneetan jokaisen neliötuuman: 10. heinäkuuta 2022 SpaceX laittoi kiertoradalle 46 satelliittia (heillä on nyt yli 2 750 satelliittia kiertoradalla, heillä on lupa asettaa kiertoradalle yhteensä 12 000 satelliittia, ja he hakevat lupaa asettaa vielä 30 000 satelliittia kiertoradalle).

Maailma todistaa sellaisen järjestelmän kehittymistä, jota voidaan käyttää seuraamaan kaikkea ostamista ja myymistä, ja jotta koko maailma voi nähdä kahden säkkipukuisen todistajan ruumiit makaamassa Jerusalemin kadulla, sekä nähdä Jeesuksen toisen tulemisen maan päälle.

Seitsemänneksi, koskien maailmanlaajuista talouden romahdusta Ahdistuksen aikana: 12. heinäkuuta 2022 Brighteon raportoi, että:
  • Sri Lankan talous on lähellä täydellistä romahdusta.
  • Talletuspako leviää Kiinassa.
  • Saudi-Arabia ilmoittaa avoimesti aikovansa luopua petrodollarista.
Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

---------------------------

OLLIN VIERASKIRJA (viestit aikajärjestyksessä; vanhin ensin)

Päivämäärä: 15/07/2022, 01:07:04
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 896


Biden ja Lapid allekirjoittivat Jerusalem -julistuksen Israelissa vahvistaakseen sitoumuksensa Kahden valtion ratkaisulle.

President Biden signs to confirm a 2 STATE SOLUTION for the Land of Israel - July 14, 2022

https://www.youtube.com/watch?v=7OyPT22t5VI (eilen)

Yks kommentti videoon:

Follower of Jesus, 1 tunti sitten (muokattu)

AMERICA will be JUDGED SOON!!! The word of GOD makes it CRYSTAL CLEAR that whoever divides the land of GOD..GOD will bring judgment to that nation!!!

Ollaanko täällä hereillä??!!

-------------------


Päivämäärä: 16/07/2022, 00:55:42
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 900


Kolme urheaa muskettisoturia tapaavat ensi viikolla Iranissa. Tärkeää ajatellen Googin sotaa.

The BIG THREE Are Meeting In Iran Next Week!!!

https://www.youtube.com/watch?v=QXnELUSXOAQ (eilen)

--------------------


Päivämäärä: 16/07/2022, 01:05:08
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 901


Laita tekstitys päälle.

Joe Biden Talks "Peace And Safety" 1 Thessalonians 5:3 Two State Solution Biblical End Of Days!

https://www.youtube.com/watch?v=7lk2T1gUsY0 (eilen)

Don't Forget Biden Was In Israel 666 Days After The Abraham Accords Were Signed!

--------------------


Päivämäärä: 16/07/2022, 18:24:24
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 902


Myrsky lähestyy Amerikkaa.

Putin to VISIT IRAN, Meet W/ Raisi & Erdogan; Iran Supplying Russia with Drones?

https://www.youtube.com/watch?v=Ww8PbLvktAc (12.7.2022)

Biden..

Game Over!!! He Just Said It Folks!!!

https://www.youtube.com/watch?v=WU69o88J7e4 (eilen)

Luis B. Vegan sivusto, jossa ajankohtaista profeetallista asiaa. Vegan kolminkertainen näky 7/23 päivästä onkin tutkimusteni mukaan pätevä IPG2-filmin ym. valossa. Vuoden täytyy olla 2022.

https://www.postscripts.org/

--------------------


Päivämäärä: 17/07/2022, 12:47:04
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 903


"rauha, rauha.." Jotain on tekeillä..Abbas Pariisiin 20. heinäkuuta tapaamaan Macronia.

Palestinian President Mahmoud Abbas Going To Paris To Hold Talks With Emmanuel Macron On Implementing The Two State Solution With Israel

https://www.nowtheendbegins.com/two-state-solution-emmanuel-macron-mahmoud-abbas-paris-israel-palestinians/ (eilen)

Now that Israel has gotten a taste of the ‘forbidden fruit’ offered by the Abraham Accords, the ‘big fish’ of Saudi Arabia won’t sign without the Two State Solution.

Lisää NTEB:ltä..

Trojan Horse Biden And Israeli PM Lapid Sign The ‘Jerusalem Declaration’ That Uses Iranian Threat To Advance Two State Solution Via The Abraham Accords

https://www.nowtheendbegins.com/united-states-israel-sign-jerusalem-declaration-connecting-abraham-accords-to-two-state-solution/ (14.7.2022)

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Exactly 666 Days Between The Signing Of The Abraham Accords To The Signing Of The Jerusalem Declaration

https://www.nowtheendbegins.com/666-days-from-signing-of-abraham-accords-to-jerusalem-declaration-two-state-solution-israel-end-times/ (15.7.2022)

There are exactly 666 days from the signing of the Abraham Accords to the arrival of Joe Biden in Israel to sign the ‘Jerusalem Declaration’ paving the way for the Two State Solution, so get ready to fly!

The headlines on the Jerusalem Post and the Times of Israel are screaming peace, safety and the Two State Solution.

Mitäs esim. PT tuumii tästä?

--------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com