Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 6. heinäkuuta 2022

Biden'in vaalitemppu välivaaleihin 2022 ja muita aikaamme koskevia profeetallisia merkkejä by Daymond Duck 2.7.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa varsinkin presidentti Biden'in viimeaikaisista edesottamuksista Amerikan ajamiseksi globaaliin Uuteen maailmanjärjestykseen, kun perinteistä Amerikkaa tuhotaan sisältäpäin. Aika on paha ja Ilmestyskirjan ratsastajat ovat kenraaliharjoitusvaiheessa ennakoiden tulevaa Ahdistuksen aikaa, jolloin morsiusseurakunta on jo taivaallisissa paikoissa (Ilm. 3:10).

--------------------

Vaalitemppu (An Election Gimmick) :: By Daymond Duck

Published on: July 2, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/07/02/an-election-gimmick-by-daymond-duck/

Mitä tulee bensiinin korkeaan hintaan: Kesäkuun 22:sena 2022 kerrottiin, että presidentti Biden haluaa lakkauttaa väliaikaisesti liittovaltion bensaveron (18 senttiä gallonalta) kolmeksi kuukaudeksi (nykyhetken ja välivaalien välinen aika).

Näyttää siltä, ​​että suunnitelma keskeyttää yrityksen pakottaa äänestäjät ostamaan sähköautoja kunnes vaalit on käyty, mutta kun vaalit ovat ohitse, verot ja sähköautojen tuputus palautetaan.

Senaatin republikaanit pakotetaan yhteistyöhön, mutta jos he eivät suostu, on varmaa, että heitä syytetään korkeiden verojen tukemisesta, köyhien vahingoittamisesta, naisten ja lasten vahingoittamisesta, suuren öljyteollisuuden (big oil) hallinnan alaisuudessa olemisesta, jne.

Huomaa, että Biden ei aio ratkaista ongelmaa pysyvästi (porata lisää öljyä, palauttaa Amerikan energiariippumattomuus, alentaa pysyvästi veroja, auttaa köyhiä, naisia, lapsia, jne.).

Biden yrittää yksinkertaisesti huijata väliaikaisesti tarpeeksi äänestäjiä auttaakseen puoluettaan voittamaan riittävästi paikkoja edustajainhuoneessa ja senaatissa jatkaakseen ilmastonmuutosagendaansa (vuoden 2030 kestävän kehityksen tavoitteet ja Amerikan alistaminen Uuteen maailmanjärjestykseen).

Se on vaalitemppu pysyä virassa ja jatkaa työtä Uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi.

Tässä on uutisraportteja, jotka äskettäin nousivat esiin.

Ensinnäkin, koskien petosta aikakauden lopulla: Kesäkuun 22:sena 2022 kerrottiin, että Maailman terveysjärjestön (WHO) johtaja Tedros Ghebreyesus oli äskettäin sanonut korkealle eurooppalaiselle poliitikolle, että Covid-19-virus sai alkunsa todennäköisesti kokeista Wuhan'in laboratoriossa, Kiinassa (mutta hän sanoo edelleen, ettei tiedä, miten se alkoi).

Lokakuussa 2021, Yhdysvaltain terveysvirasto (NIH) myönsi, että tohtori Anthony Fauci valehteli Yhdysvaltain senaatille sanoessaan, että Yhdysvaltain veronmaksajat eivät tukeneet näitä kokeita.

Tämä on siis asian pointti: Nämä miehet ovat todistetusti valehtelijoita, joten miksi jokaisen maan päällä olevan ihmisen pitäisi totella heitä eikä heillä näin olisi kykyä erottaa heidät virastaan?

Toiseksi, koskien Uutta maailmanjärjestystä: Venäjän ja Kiinan ulkoministerit ilmoittivat 22. kesäkuuta 2022, että heidän maansa työskentelevät yhdessä luodakseen uuden "demokraattisen maailmanjärjestyksen".

Kiinan ulkoministeriön tiedottaja sanoi, että he työskentelevät yhdessä edistääkseen "globaalia moninapaisuutta ja kansainvälisten suhteiden demokratisoitumista".

Aiempien raporttien perusteella ymmärrän, että he haluavat suuremman ryhmän johtajia (Raamattu osoittaa kymmenen kuninkaan tai kymmenen johtajan nousun) luomaan ja ylläpitämään kansainvälisiä suhteita.

Molempien maiden johtajat ovat jo ilmaisseet tukensa YK:n vuoden 2030 Agendalle kestävään kehitykseen, molemmat ylistävät Klaus Schwab'ia ja Maailman talousfoorumia (WEF), Putin suostui Pariisin ilmastosopimuksiin, jne. [Eikös konservatiivinen Venäjä juuri taistele länsimaiden luomaa WEF:ää, NWO:ta ja ilmastoagendaa vastaan?! Suom. huom.]

Suuri ongelma näyttää olevan NWO:n rakenne (mitkä maat ja kuinka moni sitä johtaa).

Venäjä ja Kiina haluavat vähentää EU:n ja Yhdysvaltojen valtaa ja kontrollia sekä lisätä heidän omaa vastaavaa.

Tämän kirjoittajan näkemyksen mukaan kymmenen kuningasta, jotka koostuvat raudasta ja savesta, ovat tulossa (ei kymmenen raudan kuningasta; Nebukadnessar'in patsaan materiaalit edustavat kansakuntia tai kansakuntaryhmiä), ja pian sen jälkeen ne luovuttavat valtansa ja armeijansa Antikristukselle.

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta: Kesäkuun alussa kirjoitin Meksikon presidentti Obrador'in ehdottaneen, että Yhdysvaltojen ja Meksikon pitäisi poistaa rajansa ja yhdistää kaksi kansakuntaa, ja hän tapaa presidentti Biden'in Valkoisessa talossa seuraavan kerran heinäkuussa keskustellakseen tästä asiasta.

Kesäkuun 21. päivänä 2022 kerrottiin, että Obrador ilmoitti tapaavansa Biden'in Valkoisessa talossa heinäkuussa, ja hän aikoo ehdottaa koko läntisen pallonpuoliskon (Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikka) sulautumista yhdeksi kansakuntaryhmäksi, kuten Euroopan unioni (EU).

Olen useiden vuosien ajan sanonut, että YK:n tavoitteena on jakaa maailma kymmeneen kansakuntaryhmään (joissa jokaisella on johtaja) mallintaen EU:ta.

Olen ymmärtänyt, että Yhdysvallat sulautetaan Kanadaan ja Meksikoon (Keski- ja Etelä-Amerikka olisivat eri ryhmä), mutta joka tapauksessa Biden on lopettanut rajamuurin rakentamisen, tuhonnut rajavalvonnan, avannut Yhdysvaltojen ja Meksikon välisen rajan sepposen selälleen, ja Meksikon presidentti Obrador sanoo aikovansa keskustella EU:n kaltaisesta sulautumisesta Biden'in kanssa Valkoisessa talossa heinäkuussa.

Neljänneksi, koskien luonnonkatastrofeja: Kirjoitin äskettäin siitä kun 17. kesäkuuta 2022 ilmoitettiin, että reklamaatiovirasto (Bureau of Reclamation) on antanut Colorado River -järjestelmän seitsemälle osavaltiolle 60 päivää aikaa laatia hätäsuunnitelma vedenkäytön vähentämiseksi seuraavien 12 kuukauden aikana. Reklamaatiovirasto julistaa hätätilan ja tekee tarvittavat leikkaukset.

Kesäkuun 24:ntenä 2022 kerrottiin, että jos jotain ei tehdä Mead -järven nykyisen vedenpinnan laskun hidastamiseksi, noin kahden vuoden kuluttua vesi lakkaa virtaamasta Hoover'in padon läpi ja miljoonat ihmiset eivät enää saa vettä ja sähköä järvestä ja padosta.

Artikkelin mukaan Nevada, Arizona, Kalifornia ja osa Meksikosta eivät ole enää asumiskelpoisia.

Huipputuotannossa miljoona kotia sai sähköä Hoover'in padosta; se on nyt noin 675 000 kotia, ja kodit putoavat nollaan noin kahdessa vuodessa, jos jokin ei muutu.

Viidenneksi, koskien ruttotauteja ja nälänhätää: 23. kesäkuuta 2022 raportoitiin, että Globaalin AIDS'ia, tuberkuloosia ja malariaa (ruttotaudit) vastaan taistelevan rahaston johtaja sanoi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan (sota) aloittaneen maailmanlaajuisen ruokakriisin (nälänhätä), joka estää miljoonia ihmisiä saamasta tarpeeksi syötävää, heikentää heitä, ja tekee heistä alttiita tartuntataudeille, jotka vievät heidän henkensä.

Aika näyttää, onko hän oikeassa, mutta tämä sopii Ilm. 6:5-8:aan (neljännes maailman väestöstä kuolee sotaan, nälkään, ruttoon ja maan petojen tai villieläinten kautta).

(Lisätietoja: 24. kesäkuuta 2022 YK:n pääsihteeri Guterres sanoi, että maailmalla on edessään näkymä massanälkäkatastrofista, joka johtuu ennennäkemättömästä ruokapulasta. Hän sanoi: "On olemassa todellinen vaara, että vuonna 2022 julistetaan useita nälänhätiä, ja vuosi 2023 voisi olla vielä pahempi.")

Kuudenneksi, koskien hyperinflaatiota ja talouden romahdusta: 23. kesäkuuta 2022 Yhdysvaltain keskuspankin (Federal Reserve) pääjohtaja Jerome Powell sanoi edustajainhuoneen rahoituspalvelukomitealle (minun sanoin):
  • Yhdysvallat on kestämättömällä finanssipolulla, koska sen velka kasvaa nopeammin kuin sen talous.
  • Saadakseen Amerikan sinne, missä sen on oltava, Yhdysvaltain talouden on kasvettava nopeammin kuin sen velan pidemmän aikaa.
  • Federal Reserve oli väärässä sanoessaan, että inflaatio on ohimenevää.
  • Vuonna 2021 (ennen kuin Venäjä hyökkäsi Ukrainaan) inflaatio nousi 1.4 prosentista 7 prosenttiin ja vuonna 2022 (kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan) inflaatio nousi vielä 1.6 prosenttia.
  • Suurin inflaation nousu tapahtui ennen kuin Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, ja merkittävin syy oli valtion menot (Biden'in 1.9 biljoonan dollarin elvytyspaketti).
Tämä on asian pointti: Jos hallituksemme ei käsittele todellista ongelmaa (liiallinen kulutus), Yhdysvaltain taloudellinen tilanne pahenee edelleen.

Seitsemänneksi, koskien Nooan päiviä ja jumalattomuutta (pahuutta): Yhdysvaltain korkein oikeus päätti 24. kesäkuuta 2022, että Yhdysvaltain perustuslaissa ei mainita aborttia eikä siinä viitata aborttioikeuteen.
  • Kongressiedustaja Maxine Waters (Kalifornian demokraatti) sanoi: "Helvetti korkeimman oikeuden kanssa; me uhmaamme heitä."
  • Kotimaan turvallisuusviraston (DHS) agentti ilmoitti Stockton'in katoliselle hiippakunnalle Kaliforniassa valtakunnallisten tiedusteluraporttien varoittaneen, että terroristiryhmä nimeltä "Jane's Revenge" vaati "äärimmäistä väkivaltaa katolisia kirkkoja ja raskauskeskuksia vastaan" maanlaajuisesti.
  • Yhdeksäntoista osavaltion oikeusministerit lähettivät Merrick Garland'ille kirjeen Yhdysvaltain oikeusministeriöön (DOJ), jossa häntä kehotettiin tutkimaan ja asettamaan syytteeseen "Jane's Revenge'n" ja muiden ryhmien terroriteot ja uhkaukset.
  • Garland tuomitsi korkeimman oikeuden päätöksen ja sanoi, että "DOJ käyttää kaikkia käytettävissämme olevia työkaluja lisääntymisvapauden suojelemiseksi".
Ymmärtäkää, että samaan aikaan demokraatit rohkaisevat ja jättävät huomiotta kotimaisten terroristien mielenosoitukset, jotka ovat myöntäneet vahingoittaneensa elämää edistäviä (pro-life) keskuksia, ja he asettavat Trump'in kannattajia syytteeseen tammikuun 6. päivän mielenosoituksista.

Antifa ja Black Lives Matter tuhosivat miljoonien dollareiden edestä omaisuutta Minnesotassa, mutta asialle ei tehty mitään; nyt "Jane's Revenge" on myöntänyt vahingoittaneensa elämää edistäviä keskuksia ja uhkaa vahingoittaa lisää. DHS ja DOJ tietävät siitä, ja 19 oikeusministeriä on pyytänyt heitä tutkimaan ja asettamaan syytteeseen, mutta näyttää siltä, ​​​​että mitään ei tapahdu.

Yhdenvertaista oikeudenmukaisuutta lain nojalla ei enää ole Yhdysvaltain hallituksen korkeimmalla tasolla, ja väite, jonka mukaan Yhdysvaltain perustuslaki antaa naiselle oikeuden aborttiin, on nyt todettu petokseksi, jonka avulla ihmiset (poliitikot, lääkärit ja muut) ovat tappaneet yli 60 miljoonaa vauvaa.

Kahdeksanneksi, edelleen koskien Nooan päiviä ja jumalattomuutta (pahuutta): Yhdysvaltain armeija irtisanoi henkilöstön, joka kieltäytyi ottamasta Covid-19-rokotusta, ja oikeusministeriö on nostamassa syytettä tammikuun 6. päivän mielenosoittajia vastaan ​​lain rikkomisesta, mutta:
  • Pentagon on ilmoittanut, että se ei noudata osavaltiolakeja, jotka kieltävät abortin.
  • Oikeusministeriö (DOJ) on ilmoittanut jättävänsä huomiotta Yhdysvaltain korkeimman oikeuden päätöksen ja osavaltiolait, jotka kriminalisoivat abortin.
Mikä on lakien ja Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tarkoitus, jos armeija ja DOJ voivat jättää ne huomiotta? [Tämä on vain sitä Jeesuksen ennustamaa lopunaikojen laittomuutta (Matt. 24:12). Suom. huom.]

(Minun mielipiteeni: Yhdysvaltain instituutioita tuhotaan tarkoituksella sisältäpäin Amerikan siirtymiseksi Uuteen maailmanjärjestykseen.)

Yhdeksänneksi, hyperinflaatiosta ja luonnonkatastrofeista: Saksa, Euroopan suurin talous, ilmoitti 23. kesäkuuta 2022 kohtaavansa pitkäaikaisen kaasun toimitusvajeen, joka saa hinnat nousemaan pilviin, vaikuttaa teollisuustuotantoon, ja tulee olemaan suuri taloudellinen taakka kansalaisille.

Saksa, Itävalta, Italia ja Alankomaat voivat pian palata hiilivoimaloihinsa.

Mieti tätä: Biden estää öljyn ja kaasun tuotannon lisäämisen Yhdysvalloissa, joten jotkut liittolaisistamme korvaavat energiavajeensa polttamalla hiiltä, mutta hiilen polttaminen lisää ilmakehän saastumista ja myötävaikuttaa globaaliin ilmastonmuutokseen sekä luonnonkatastrofeihin (ja sähköyhtiöiden on poltettava hiiltä tarjotakseen sähköä latausasemille kansalaisten sähköajoneuvojen lataamiseksi). [Heh! Vaikuttaa jakomielitautiselta tuo liberaalien ajatuksenjuoksu ja toiminta länsimaissa. Suom. huom.]

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com