Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2022

Maailmassamme on suuria ongelmia samalla kun profeetalliset merkit lähestyvästä lopusta lisääntyvät by Daymond Duck 24.7.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa ajankohtaista tietoa maailman nykytapahtumista Raamatun profetian valossa. Kehityssuunta näyttää olevan pois Jumalasta ja Raamatun arvovallasta, joten maailma kaivaa kuoppaa itselleen sitä (tuomion) päivää varten, jolloin Jeesus lupauksensa mukaisesti palaa takaisin ja asettaa kaiken ennalleen. Kristuksen seurakunnan onkin nyt syytä olla valmiina, jottei se päivä yllätä niinkuin varas (1. Tess. 5:4).

--------------------

Suuria ongelmia ja merkkejä vaikka kuinka paljon (Major Problems and Signs Galore) :: By Daymond Duck

Published on: July 24, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/07/24/major-problems-and-signs-galore-by-daymond-duck/

Maailman ongelmat ja aikakauden lopun profeetalliset merkit näyttävät lisääntyvän, kun maailman johtajat lähestyvät tavoitettaan hylätä Jehova, Jeesus ja Raamattu vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin (Obaman perustavanlaatuinen muutos Amerikkaa koskien; YK:n maailmamme muuttaminen: Vuoden 2030 agenda kestävän kehityksen tavoitteisiin; Uusi maailmanjärjestys; Saatanan Antikristuksen maailmanhallitus ja -uskonto, jne.).

Maailman johtajat ajattelevat voivansa purkaa olemassa olevat järjestelmät yli 190 kansakunnassa ja rakentaa takaisin paremman yhden-maailman järjestelmän, mutta Jeesus aikoo temmata seurakuntansa Taivaaseen ja käyttää Ahdistuksen aikaa ottaakseen takaisin, elvyttääkseen ja ennallistaakseen tämän planeetan (Ilm. 11:15; Apostolien teot 3:19-21). [Ahdistuksen aika on todellinen ja jumalallinen Build Back Better -ohjelma Biden'in valheellisen ja saatanallisen agendan sijaan. Suom. huom.]

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta: Heinäkuun 19:ntenä 2022 Gateway Pundit raportoi, että YK:n Maailman terveysjärjestö (WHO) aloitti uudelleen neuvottelut uudesta "kansainvälisestä pandemiasopimuksesta" (käynnistettiin uudelleen 18. heinäkuuta 2022).

Kirjoittajan (Alicia Powe) mukaan uudelleen käynnistetyt neuvottelut päättyvät 22. heinäkuuta 2022 ja neuvotteluryhmä tuottaa sopimusluonnoksen elokuun 8. päivään 2022 mennessä.

Aiempien raporttien mukaan, sopimus on ymmärtääkseni suunniteltu antamaan WHO:n pääjohtajalle rajoittamaton valta:
  • Julistamaan kansallisia hätätiloja,
  • Ottaakseen osittaisen suvereniteetin jokaisesta kansakunnasta maaplaneetalla, ja
  • Kontrolloidakseen jokaisen maapallon kansalaisen terveydenhuoltoa.
Myöhemmin kerrottiin, että WHO haluaa sopimuksen:
  • Jotta kaikilla maan päällä on oltava digitaalinen passi,
  • Jotta kaikki maan päällä asuvat olisivat digitaalisessa henkilötietojärjestelmässä,
  • Jonka myötä perustetaan uusi "aluejohtajien hätäkomitea" (aluetsaarit WHO:n pääsihteerin alaisuudessa), joka voi vaatia kansakuntia heidän alueellaan noudattamaan WHO:n mandaatteja (sanktioimaan kansakuntia, sakottamaan kansakuntia, jne.),
  • Joka valmistuu vuoteen 2024 mennessä (tarkoittaa todennäköisesti valmistumista vuoden 2023 viimeiseen päivään mennessä).
Nyt kerrotaan, että sopimuksen laatijat harkitsevat myös tasa-arvon, avoimuuden, osallisuuden, sukupuolten tasa-arvon ja monimuotoisuuden sisällyttämistä siihen. (Haluavatko maailman johtajat todella yhden miehen hallitsemaan kaikkia näitä asioita kaikkialla maailmassa?)

Artikkeli päättyi muistutukseen, että "Yuval Noah Harari (Maailman talousfoorumin (WEF) perustajan Klaus Schwab'in pääneuvonantaja) on todennut, että globalistieliitti manipuloi "kriisejä" perustaakseen maailmanhallituksen."

En voi ennustaa, mitä tässä sopimusluonnoksessa tulee olemaan, mutta tiedän tarpeeksi sanoakseni, että maailmanhallitusta koskeva Raamatun profetian uskomaton täyttymys näyttää olevan vain viikkojen päässä.

Tässä on linkki Gateway Pundit'in artikkeliin:

https://www.thegatewaypundit.com/2022/07/world-health-organization-reopens-negotiations-global-pandemic-treaty-equitable-inclusive-universal-health-care/?utm_source=Gab&utm_medium=PostSideSharingButtons&harutm_bcampaign

Toiseksi, koskien Amerikan suvereniteetin luovuttamista: 13. heinäkuuta 2022 raportoitiin, että kongressissa on esitelty lainsäädäntöä USA:n vetämiseksi pois YK:sta ja WHO:sta (lakia kutsutaan nimellä American Suverenity Restoration Act; H.R. 7806).

Lakiesitys Amerikan suvereniteetin palauttamisesta on siirretty edustajainhuoneen ulkoasiainvaliokunnalle, ja Amerikan varjohallituksen odotetaan pitävän sen sidottuna tai tappavan sen.

Entinen presidentti Trump aloitti prosessin saada Yhdysvallat pois WHO:sta, mutta presidentti Biden lopetti sen tullessaan virkaan.

Kolmanneksi, koskien nälänhätää ja elintarvikepulaa: Maailman talousfoorumi (WEF) yrittää nyt hallita globaalia maataloutta.

Hyvä sato riippuu lannoitteiden (typpi, fosfori, jne.), torjunta-aineiden ja ruohon tappajien oikeasta määrästä ja levityksestä.

Jokainen maanviljelijä tietää, että vähemmän lannoitteita tarkoittaa vähemmän ruokaa, mutta WEF:n globalistit yrittävät pakottaa EU:n maanviljelijät vähentämään lannoitteiden ja kemikaalien käyttöä ilmastonmuutostavoitteiden saavuttamiseksi (ja he tekevät sen lopulta Yhdysvalloille ja kaikille muille maille).

Bill Gates'in kehotuksesta WEF haluaa ihmisten alkavan syödä hyönteisiä ja synteettistä lihaa.

Monet ihmiset tekevät niin tulevaisuudessa, elleivät kansalaiset ala vetäytyä globalismista ja ilmastonmuutoksesta.

(Lisätietoa: 8. heinäkuuta 2022 kerrottiin, että Alankomaiden hallitus on ajamassa maanviljelijöitä pois liiketoiminnasta rajoittamalla sitä, kuinka monta karjaeläintä maatilalliset voivat omistaa, jotta hallitus voi saavuttaa ilmastonmuutoksen päästötavoitteet. Nautakarjan määrän vähentäminen maassa aiheuttaa lihan saatavuuden vähenemistä ja sen hinnan kohoamista.)

(Lisätietoa: 11. heinäkuuta 2022 ilmoitettiin, että Kanadan hallitus on antanut 8.5 miljoonaa dollaria tehtaan rakentamiseen sirkkojen kasvattamiseksi ja sirkkaproteiinin tuottamiseksi ihmisten ruokintaa varten.)

Neljänneksi, koskien ruokapulaa: Associated Press (AP) raportoi äskettäin, että USA:n inflaatio pidentää jonoja elintarvikepankeissa.

Niiden Yhdysvaltojen kansalaisten määrä, joilla ei ole varaa elättää perhettään, kasvaa jatkuvasti.

(Lisätietoa: 18. heinäkuuta 2022 ilmoitettiin, että jotkin supermarketit Iso-Britanniassa ovat alkaneet kiinnittää turvatunnisteita (tunnisteita, jotka laukaisevat kovaäänisen signaalin, jos niitä ei poisteta ruoasta ennen kuin se viedään pois kaupasta) joihinkin niukemmin saatavilla oleviin tai kalliimpiin elintarvikkeisiin kaupassa.)

(Lisätietoa: Jos presidentti Biden ei puutu asiaan, heinäkuun 18:ntena 2022 noin 57 000 yhdysvaltalaisen rautatietyöntekijän on määrä mennä lakkoon, kaikki junat Yhdysvalloissa pysähtyvät, ja toimitusketjukriisi pahenee hötäkässä.)

Viidenneksi, koskien energiapulaa: 11. heinäkuuta 2022 raportoitiin, että Teksasin sähkön luotettavuusneuvosto (Electric Reliability Council of Texas) kehotti teksasilaisia ​​säästämään energiaa, koska Teksasissa vallitsi helleaalto ja tuulivoima ei riittänyt sähköverkon käyttöön tehokkaalla tavalla.

(Lisätietoa: 12. heinäkuuta 2022 Meksikon presidentti Obrador tapasi presidentti Biden'in Valkoisessa talossa, kertoen Biden'ille, että hänen energiapolitiikkansa on vakavasti puutteellinen, ja sanoi, että Meksiko aikoo jatkaa energiantuotantonsa laajentamista, ja että Meksiko on valmis myymään bensiiniä Yhdysvalloille. Meksiko on sallimassa yhdysvaltalaisten ajoneuvojen ylittää rajan bensan ostamista varten, kerää veroja, jotka menevät Yhdysvaltoihin, ja tietysti pitää itsellään niistä osan.)

(Lisätietoa: 12. heinäkuuta 2022 Venäjä sulki Nord Stream 1 -kaasuputkensa Eurooppaan 10 päivän rutiinihuoltoa varten. Venäjän odotetaan päästävän kaasun virtaamaan uudelleen 22. heinäkuuta 2022, mutta on suuri huoli siitä, että Venäjä ei käynnistä sitä uudelleen. Se olisi tuhoisaa EU:n taloudelle ja aiheuttaisi suurta vahinkoa Yhdysvaltain taloudelle.)

(Lisätietoa: 15. heinäkuuta 2022 kerrottiin Ranskan presidentti Macron'in sanoneen, että Ranska alkaa sammuttaa julkista valaistusta energian säästämiseksi. Hän kehotti kansalaisia ​​varautumaan korkeampiin elintarvikkeiden hintoihin ja jokaista yritystä koettamaan säästää energiaa. Hän sanoi, että Ranskan on oltava valmis lopettamaan kokonaan venäläisen kaasun käytön.)

(Lisätietoa: 16. heinäkuuta 2022 ilmoitettiin, että Tesla-ajoneuvojen omistajat saavat auton sisällä olevia varoituksia olla lataamatta ajoneuvojaan, koska Teksasin sähköverkko on kaatumisen partaalla.)

(Lisätietoa: 19. heinäkuuta 2022 ilmoitettiin Valkoisesta talosta tulevan huhuja, että presidentti Biden valmistautuu julistamaan "ilmastohätätilan" ja käyttämään toimeenpanomääräystä määrätäkseen lisää menoja ilmastonmuutokseen ja lisää rajoituksia yrityksille, kansalaisille, sekä Amerikan öljy- ja maakaasuteollisuudelle. Seurauksena voi hyvinkin olla lisää inflaatiota, korkeampia hintoja ja kuka tietää mitä muuta.)

Kuudenneksi, koskien kaikkien jäljittämistä: Heinäkuun 11:ntenä 2022 kerrottiin, että Kiinan terveysministeri on määrännyt jokaisen positiivisen Covid-19-testituloksen saaneen kansalaisen käyttämään seurantaranneketta sen varmistamiseksi, että he pysyvät kotonaan.

Seurantarannekkeilla voidaan määrittää ja raportoida kehon lämpötila, sijainti ja liikkeet.

Tämä on lisätodistetta siitä, että päivä, jolloin kaikkea ostamista ja myyntiä seurataan, voi olla lähellä.

(Lisätietoa: Tällä viikolla eräs lukija lähetti minulle ilmoituksen, jossa sanotaan: "Air Canada -lentoyhtiö esittelee ylpeänä Air Canada'n, Kanadan hallituksen ja Maailman talousfoorumin yhteistyön uudesta virallisesta digitaalitunnistusohjelmasta, joka tulee lokakuussa 2022." Ilmoitus antaa kansalaisille puhelinnumeron digitaalisen tunnuksensa tilaamista varten, ja siinä sanotaan, että Toronton Pearson'in lentokentälle perustetaan digitaalisia henkilöllisyys- ja kasvojentunnistuskoppeja.)

(Tiedoksi: Jotkut taloustieteilijät ovat useiden vuosien ajan sanoneet, että globaali pankkikriisi on tarpeen, jotta yleisö hyväksyisi maailmanlaajuisen digitaalisen valuutan, ja on hyvin mahdollista, että heidän toivomansa kriisi on muotoutumassa. Yksi halutuimmista globaalin digitaalisen valuutan piirteistä on kyky seurata ja valvoa kaikkea ostamista ja myymistä. On lohdullista tietää, että Tempaus tapahtuu vähintään 3 ½ vuotta ennen kuin Antikristus ja Väärä profeetta alkavat seurata jokaista tapahtumaa (liiketoimea), ja kaikki tämä näyttää osoittavan, että voisimme olla lähellä.)

Seitsemänneksi, Lähi-idän rauhansopimuksesta: 15. heinäkuuta 2022, presidentti Biden tapasi Palestiinan presidentin Mahmoud Abbas'in Itä-Jerusalemissa (israelilaisia ei ​​sallittu paikalle; symbolinen merkki siitä, että Biden ei tunnusta Israelin oikeutta Itä-Jerusalemiin).

Siellä ollessaan Biden sanoi: "Palestiinalaiset ansaitsevat oman valtionsa, joka on riippumaton, elinkelpoinen, suvereeni ja (ääni ei kuulu), kaksi valtiota kahdelle kansalle. Molemmilla on syvät taloudelliset juuret Siionissa, ja he elävät rinnakkain rauhassa ja turvallisuudessa" (peace and safety).

Paavali sanoi: ”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään (KJV: Peace and safety)", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” (1. Tess. 5:3).

Globalistit jatkavat saatanallisen rauhan ja turvallisuuden liiton ajamista, kunnes saadaan sopimus, ja se käynnistää Ahdistuksen ajan.

(Lisätietoa: Heinäkuun 14:ntenä 2022, Israelin entinen pääministeri Benjamin Netanyahu lupasi "saada aikaan täydelliset rauhansopimukset Saudi-Arabian ja myös muiden arabimaiden kanssa", jos hänet valitaan seuraavaksi pääministeriksi. Saudi-Arabia tarjoaa rauhaa Israelin kanssa vastineeksi kahden valtion ratkaisusta – Israelin ja Jerusalemin jaosta.)

(Lisätietoa: Heinäkuun 20. päivänä 2022 Mahmoud Abbas on Pariisissa, Ranskassa, keskustelemassa kahden valtion ratkaisun täytäntöönpanosta Ranskan presidentin Macron'in kanssa. Jumala sanoi, että Hän vetää kansat Harmagedon'in taisteluun tämän tekemisen vuoksi, mutta ne, jotka hylkäävät Jehovan, Jeesuksen ja Raamatun, eivät tiedä sitä tai he eivät usko sitä; Joel 3:2.)

(Lisätietoa: Jerusalem tulee olemaan juovuttava malja ja väkikivi koko maailmalle Ahdistuksen aikana, ja kamppailu Jerusalemista on kiihtynyt Biden'in Lähi-idän matkan myötä; Sak. 12:2-3.)

Kahdeksanneksi, koskien maailmanlaajuista talouden romahdusta: On olemassa kasvava huoli siitä, että useat valtiot (El Salvador, Ghana, Egypti, Tunisia ja Pakistan) ovat vaarassa jättää maksamatta kansallista velkaansa, ja jos ne tekevät niin, ne voisivat vetää muita valtioita mukanaan alas (Ilm. 6:5-6).

Yhdeksänneksi, koskien ruttotauteja: 16. heinäkuuta 2022 ilmoitettiin, että 90% Covid-kuolemista Englannissa huhtikuun jälkeen oli ihmisiä, jotka olivat saaneet kolmin- tai nelinkertaisen pistoksen, ja puolet väestöstä on kieltäytynyt rokottautumasta.

Kymmenenneksi, Googin ja Maagogin taistelusta: 19. heinäkuuta 2022 Venäjän, Iranin ja Turkin (kolme tärkeintä kansakuntaa, jotka hyökkäävät Israeliin Googin ja Maagogin taistelussa) presidentit tapasivat Iranissa vahvistaakseen suhdettaan ja löytääkseen yhteistä maaperää heidän Syyrian miehitykselleen.

Monet profetianopettajat uskovat, että näiden kolmen entisen vihollisen väliset kasvavat siteet luovat pohjan yhteiselle hyökkäykselle Israelia vastaan.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com