Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 14. marraskuuta 2022

Dollari on kuolemassa koska presidentti Biden heikentää tahallisesti Yhdysvaltoja, mikä johtaa globaalin talouden romahdukseen ja siten Uuteen maailmanjärjestykseen by Daymond Duck 12.11.2022

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa Rapture Ready -sivuston profetiaraportissa lähinnä talousasiaa Raamatun profetian valossa. Maailman globalistieliitti yrittää romahduttaa presidentti Biden'in avulla Amerikan talouden, jotta uusi (peto)talousjärjestelmä voidaan perustaa tulevaa Antikristuksen maailmanhallitusta varten. Tämän lisäksi muitakin Raamatun profetioihin liittyviä tärkeitä aikainmerkkejä Daymondin raportissa.

--------------------

Dollari on kuolemassa (The Dollar Is Dying) :: By Daymond Duck

Published on: November 12, 2022 by Admin10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/11/12/the-dollar-is-dying-by-daymond-duck/

Joskus en tiedä, mitä kertoisin ihmisille jostain uutisissa.

Yksikään uudestisyntynyt kristitty ei halua olla väärä opettaja, mutta valheet, valeuutiset, sensuuri, sota ja odottamattomat tapahtumat tekevät vaikeaksi tietää, mitä uskoa.

Yli 30 vuotta sitten opetin, että mustalla hevosella oleva ratsastaja Ilm. 6:5-6:ssa edustaa ruokapulaa, nälänhätää ja taloudellista katastrofia.

Ei kestänyt kauaa, ennen kuin päätin, että oli oikein sanoa, että mustalla hevosella ratsastaja edustaa hyperinflaatiota ja maailmanlaajuista talouden romahdusta Tempauksen jälkeen.

Lisäsin "Tempauksen jälkeen", koska ihmiset kysyivät minulta, milloin ajattelin maailmantalouden romahtavan. (Kaikki eivät ole samaa mieltä, mutta uskon, että kuusi ensimmäistä sinettituomiota tapahtuvat Tempauksen jälkeen ja varhain Ahdistuksen aikana.)

Selvyyden vuoksi korostin, että puhuin "globaalista" taloudellisesta romahduksesta, en yhden tai kahden yksittäisen valtion romahduksesta.

En ole pätevä antamaan taloudellisia neuvoja tai sanomaan paljon globaaleista talousasioista.

Minun olisi helppo ymmärtää jotain väärin.

Joka tapauksessa uskon, että yksittäisten kansakuntien, joilla ei ole vahvaa taloutta (esimerkiksi Sri Lanka, Venezuela, Afganistan) talous voi romahtaa käynnistämättä globaalia taloudellista romahdusta.

Mutta Yhdysvaltain talous on niin suuri, että jos se romahtaa, se voi aiheuttaa maailmanlaajuisen talouden romahduksen.

Jaan tämän kanssasi, koska jotkut niin sanotut asiantuntijat sanovat, että Yhdysvallat ja maailma ovat maailmanlaajuisen taloudellisen katastrofin partaalla, ja mietin, pitäisikö minun jättää huomioimatta heidän sanomisensa vai välittää se eteenpäin.

Kun Maailman talousfoorumi sanoi, että emme tule omistamaan mitään, ja jotkut johtajat näyttävät yrittävän tarkoituksella aiheuttaa talouden romahduksen, päätin sanoa jotain.

Joten tässä on kaksi mielipidettäni siitä, mitä luulen tapahtuvan:
  • Ensinnäkin, jokaisen maan talouden on muututtava, jotta saadaan järjestelmä, joka voi seurata kaikkea ostamista ja myymistä. Yhdysvaltain talous on muuttumassa, ja on tunnettu tosiasia, että Yhdysvallat katselee tällä hetkellä keskuspankin digitaalista valuuttaa (CBDC). Joten Amerikan taloudelliset ongelmat voivat olla näyttämön asettelua uudelle valuutalle.
  • Toiseksi, Danielin profetian 10 kuninkaan (alueiden johtajat) täytyy nousta valtaan ennen kuin Antikristus nousee. Tämä edellyttää Yhdysvaltojen heikkenemistä ja vallan siirtymistä muihin kansakuntiin. Näyttää siltä, että valta on siirtymässä pois Yhdysvalloista Kiinaan, Venäjälle, Lähi-itään, jne. juuri nyt.
Tässä on joitain viimeaikaisia raportteja, jotka näyttävät liittyvän tähän ja muihin Raamatun profetioihin.

Ensinnäkin, koskien hyperinflaatiota ja globaalia talouden romahdusta: Market Watch raportoi 3. marraskuuta 2022, että hedge-rahastojätti Elliott Management ilmoitti sijoittajille, että:
  • Maailma on matkalla kohti pahinta finanssikriisiä sitten toisen maailmansodan.
  • Maailma on hyperinflaation tiellä.
  • Keskuspankin päättäjät ovat olleet epärehellisiä korkean inflaation syyn suhteen.
  • Markkinat laskevat, mutta ne eivät voi ennustaa milloin.
  • Poliitikot syyttävät talousongelmista toimitusketjuongelmia ja Covid'ia kulutusohjelmiensa sijaan.
Tämä finanssikriisi saattaa olla perusta uudelle valuutalle (CBDC).

Tässä linkki artikkeliin.

https://www.marketwatch.com/story/hedge-fund-giant-elliott-warns-looming-hyperinflation-could-lead-to-global-societal-collapse-11667470081

Toiseksi, koskien inflaatiota ja Yhdysvaltain talouden romahdusta: Mike Adams (Natural News) ilmaisi mielipiteensä 3.11.2022:
  • Että presidentti Biden loukkasi Mohammed bin Salman'ia ja vieraannutti Saudi-Arabian niin, että saudit ovat nyt julistaneet Kiinan (ei USA:n) olevan sen luotettava kumppani energian ja kaupan alalla. (Toisin sanoen saudit eivät luota enää Yhdysvaltoihin, ja he aikovat lopettaa petrodollarin käytön.)
  • Että petrodollari (vuoden 1971 sopimus USA:n antamasta sotilaallisesta suojasta Saudi-Arabialle vastineeksi siitä, että saudit vaihtavat öljynsä Yhdysvaltain dollareihin) päättyy pian, ja se johtaa Yhdysvaltain dollarin romahtamiseen.
  • Että öljydollarit ovat syy siihen, miksi Yhdysvallat hallitsee maailmantaloutta, ja Saudi-Arabian ja muiden maiden öljydollarien loppu tulee lopettamaan Yhdysvaltojen globaalin taloudellisen dominanssin.
  • Että Yhdysvaltain globaalin taloudellisen dominanssin loppuminen johtaa dollarin arvon laskuun, hyperinflaatioon Yhdysvalloissa ja viime kädessä dollarin romahtamiseen.
Adams ei sanonut, milloin hän uskoo dollarin romahtavan, mutta tässä on linkki artikkeliin.

https://www.naturalnews.com/2022-11-03-dollar-dominance-scheduled-for-termination-as-saudi-arabia-declares-china-partner.html

(Minun mielipiteeni: Saudi-Arabian siirtyminen pois Yhdysvalloista kohti Kiinaa voi viime kädessä johtaa USA:n heikkenemiseen ja muiden kansakuntien (Venäjä, Kiina, Lähi-itä, jne.) vahvistumiseen.)

Kolmanneksi, koskien energiapulaa: 28. lokakuuta 2022 uutisoitiin, että New Yorkin ja Uuden-Englannin yritykset ovat aloittaneet kodin lämmitysöljyn säännöstelyn.

Neljänneksi, koskien Amerikan energiariippumattomuuden tahallista tuhoamista ja pyrkimyksiä heikentää Amerikkaa: Marraskuun 2022 alussa, presidentti Biden sanoi: "Aiomme sulkea nämä (hiili)voimalat kaikkialla Amerikassa ja saada tuuli- ja aurinkovoimaa" (Huomautus: Biden sanoi tämän, mutta ilman selitystä. Biden'in lehdistösihteeri sanoi, että hänen sanojaan "vääristeltiin" median toimesta.)

Marraskuun 6:ntena 2022, Biden meni New Yorkiin kampanjoimaan Kathy Hochul'in puolesta ja sanoi: "Ei enää porausta. Ei ole enää porausta. En ole aloittanut uusia porauksia."

Nämä ovat Biden'in omia sanoja, ja se on tärkein syy siihen, miksi dollari on kuolemassa (ja bensiinin, dieselpolttoaineen, yleishyödykkeiden ja ruoan hinta jatkaa nousuaan).

Viidenneksi, koskien Amerikan laskua: 7. marraskuuta 2022 Yhdysvaltain laivasto nosti palvelukseenottoiän 39 vuodesta 41 ikävuoteen, koska se ei pysty houkuttelemaan tarpeeksi värvättyjä palvelukseen.

Kuudenneksi, koskien vainoa: Gary Bauer kirjoitti tämän 2. marraskuuta 2022 Campaign for Working Families: End of Day -raportissaan:
  • "Transsukupuolisuusepidemia pyyhkäisee läpi Amerikan nuorison."
  • "Biden'in hallinto ja kongressidemokraatit ajavat lakeja ja säädöksiä, jotka antavat transideologialle ylivallan kaikesta, myös uskonnonvapaudesta."
  • "Jos sinulla on uskonnollinen vastaväite omituista ajatusta vastaan, että biologiaasi voidaan 'muuttaa' tai 'korjata', vasemmisto murskaa sinut käyttämällä hallituksen ja sosiaalisen median sensuurin täyttä voimaa.
Minun sanoin: Bauer sanoi, että jos uskot, että on vain kaksi sukupuolta uskonnollisista syistä, sinun pitäisi tietää demokraattien uskovan, että transideologia on tärkeämpää kuin uskonnonvapaus, eivätkä he epäröi käyttää hallituksen valtaa sinua vastaan.

Seitsemänneksi, koskien Israelin vaalien merkitystä: Lukien marraskuun 2. päivästä 2022, Israelin entisellä pääministerillä Benjamin Netanyahu'lla näyttää olevan 62:n tai useamman paikan tuki (riittävästi antaakseen hänelle enemmistön 120-paikkaisessa Knessetissä).

Marraskuun 8:ntena 2022, presidentti Herzog todennäköisesti nimeää hänet hallituksen muodostajaksi. [Näin kävi tänään 13. marraskuuta 2022. Suom. huom.]

Netanyahu'lla on neljä viikkoa aikaa tehdä se, ja hän voi pyytää 2 viikkoa lisäaikaa, jotka Herzog voi myöntää, jos Netanyahu tarvitsee niitä.

Joidenkin arvioiden mukaan Netanyahu on saattanut saada tarpeeksi tukea vahvan, konservatiivisen hallituksen muodostamiseen.

Hän on uskonnollisempi ja vähemmän sekulaari kuin edeltäjänsä.

Koska hänellä on nyt voimakkaampi, konservatiivisempi hallitus kuin hänellä on aikaisemmin ollut (ja enemmän uskonnollisia juutalaisia uudessa hallituksessaan), jotkut kommentoijat uskovat, että hän todennäköisesti laajentaa juutalaisten vapauksia (sallii alttarin, enemmän rukousta, jne.) Temppelivuorella.

Kahdeksanneksi, koskien yhden-maailman uskontoa (tai globaalia etiikkaa): Kaksi viikkoa sitten mainitsin, että lähes 200 maan edustajat, Maailman talousfoorumi (WEF), suuryritykset ja muut aikoivat osallistua YK:n 27. ilmastokokoukseen (COP27) Egyptissä.

COP27:n on määrä kestää aikaväli 6.-18. marraskuuta 2022 Sharm el-Sheikh'issä, Egyptissä, joka on noin 130 mailin päässä Siinainvuorelta, jossa Jumala antoi kymmenen käskyä.

Tällä viikolla eräs lukija lähetti minulle linkin pastori Brandon Holthaus'in (Rock Harbour Church; 4. marraskuuta 2022) uskomattomaan viestiin. "Babylonin portto vierailee Siinain vuorella (The Whore of Babylon Visits Mt. Sinai)" -linkki on https://youtu.be/Nb6MgYEqnqU, jota suosittelen lämpimästi kaikille, joilla on aikaa (pituus melkein 60 min).

Viesti on liian pitkä jakaakseni sen täällä, mutta tässä on muutamia kohtia viestistä sellaisina kuin olen sen ymmärtänyt.
  • Ryhmä nimeltä Interfaith Center for Sustainable Development (Uskontojenvälinen keskus kestävälle kehitykselle), joka osallistuu COP27:ään, suunnittelee menevänsä Siinainvuorelle julkaisemaan kymmenen käskyn joukon ilmastonmuutoksesta (14. marraskuuta 2022).
  • Ryhmä on valinnut Siinainvuoren, koska siellä Jumala antoi Moosekselle Raamatun kymmenen käskyä.
  • Heidän ilmastonmuutoskäskyjensä tavoitteena on lisätä uskonnollista ohjausta (yhdistää uskonto ja politiikka) YK:n julkisiin keskusteluihin.
  • Tämä näyttää olevan yritys korvata Raamatun kymmenen käskyä kymmenellä ilmastonmuutosta koskevalla käskyllä ​​ja tehdä heidän käskyistään globaali politiikka tai globaali laki.
  • Jos tämä ryhmä onnistuu tekemään heidän kymmenestä ilmastonmuutosta koskevasta käskystään globaalin politiikan, he käyttävät niitä ihmisiä vastaan, jotka eivät ole samaa mieltä heidän kanssaan. (Raamattu opettaa, että ne, jotka eivät noudata globaalia politiikkaa Ahdistuksen aikana, tapetaan.)
  • Kymmenen käskyä, jotka Jumala antoi Moosekselle Siinainvuorella, ovat Jumalan ikuinen laki yhteiskunnan rakenteesta, ja niiden rikkominen on syntiä.
  • Nämä globalistit suunnittelevat yhteiskuntaa, joka rakentuu heidän tavallaan, ei Jumalan tavalla.
  • Tämä on Babylonin portto (uskonnon ja hallinnon yhdistäminen), joka muodostuu planeetan tai Äiti Maan pelastamisen varjolla (Ilm. 17-18).
(Minun mielipiteeni: On selvää, että globalistinen ohjelma Rakentaa takaisin paremmin (Build Back Better) on suunnitelma käyttää Covid'ia, ilmastonmuutosta tai mitä tahansa muuta tuhoamaan kaikki yhteiskunnat maan päällä ja korvaamaan ne anti-Jehovalla, Antikristuksella, Raamatun-vastaisella hallituksella, jota johtavat ateistit ja homot. Nämä "kelvottomat mielet" ovat "ilman luonnollista mieltymystä", yrittäen luoda jumalan ja ihmiset heidän kuvakseen. He "heittävät totuuden maahan" yrittäen tappaa suuria ihmisjoukkoja vähentääkseen maapallon väestöä, yrittäen nollata talouden saadakseen jokaisen ihmisen hallintaansa, jne. Jumala poistaa "pidättäjän", antaa heille 7 vuotta aikaa saavuttaa tavoitteensa, ja se tulee olemaan historian pahin epäonnistuminen.)

(Lisätietoa: En ole profeetta, mutta koska nämä globalistit ovat menossa Siinainvuorelle korvaamaan kymmenen käskyä, en olisi yllättynyt, jos he päättäisivät rakentaa päämajan globaalille uskonnolleen ja globaalille talousjärjestelmälleen Babylonin kaupunkiin Irakissa. Se ei vaadi paljon aikaa, eikä se välttämättä tapahdu ennen Tempausta, mutta aika näyttää.)

Yhdeksänneksi, koskien maailmanhallitusta ja uskontoa: Liikahdus pyrkiä eroon Raamatun kymmenestä käskystä on myös siirto pyrkiä eroon koko Raamatusta, Jehovasta ja Jeesuksesta.

Marraskuun 4. päivänä 2022 kerrottiin, että Jeesuksen ristiinnaulitsemista kuvaava risti huoneessa Saksassa, jossa G7-maiden (Kanada, Ranska, Saksa, Italia, Japani, Iso-Britannia ja Yhdysvallat) ulkoministerit pitävät säännöllisesti kokouksia, on poistettu kaikista heidän kokouksistaan.

Artikkelin mukaan Saksan ulkoministeri poisti ristin, "koska länsimaiden eliitti ei enää halua saada muistutusta kristillisestä uskostaan tai historiastaan".

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

  1. Wow!!! The Ten Climate Commandments Have Been Implemented!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=8WsxZv0HYiE (13.11.2022)

    Today… Leaders from the all of the Worlds Major Religions gathered on what they believe is the real Mt. Sinai to implement there “ 10 Climate Commandments” due to the “Climate Emergency” the United Nations and World Leaders are saying we are in.

    Jesus is coming soon! Repent, believe the Gospel, and be converted to new life in Jesus Christ today! Tomorrow is not promised! Jesus Christ is the only way to the Kingdom of Heaven and the only name that can save you!

    Link to my Telegram Channel:

    https://t.me/chadthomas88

    VastaaPoista
  2. Ristin vihollinen, arkkipiispa Tapio Luoma tällä videolla.

    11-4-22 The Whore of Babylon Visits Mt. Sinai [Prophecy Update]

    https://youtu.be/Nb6MgYEqnqU?t=1528 (alkaa oikeasta kohdasta)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com