Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 7. marraskuuta 2022

Pahat ihmiset ovat asettaneet koko maailman (erityisesti länsimaat) kuolemantuuleen vaikuttamalla maiden hallituksiin by Daymond Duck 5.11.2022

Tässä pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla luodaan hyvin pessimistinen tulevaisuudenkuva koko maailmalle, joka on vaipumassa raamatulliseen Ahdistuksen aikaan vallassa olevien ihmisten omien toimien johdosta. Näihin toimiin vaikuttavat pahat ihmiset varjohallituksissa (globalistieliitti) ja tietenkin saatana itse. Vain Jeesuksen toinen tuleminen pelastaa maailman sen lopulliselta kuolemalta. Raportin suomensi: Olli R.

---------------------

Kuolemantuuli (Death Throes) :: By Daymond Duck

Published on: November 5, 2022 by Admin10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/11/05/death-throes-by-daymond-duck/

Lokakuun 29. päivänä 2022 sain Brighteon'ilta sähköpostin, jossa sanottiin:
  • "Eurooppa kuolee tästä eteenpäin, eikä se toivu sukupolviin."
  • "Se on tehty."
  • "Lähes kukaan ei vielä tajua tätä, mutta dominopalikat ovat jo kaatumassa."
  • "Eurooppa on nopeasti syöksymässä mantereeksi, joka on täydellisen romahduksen törmäyskurssilla: Ei teollisuutta, ei toimitusketjuja, ei energiaa, ei metalleja, ei lannoitteita eikä ruokaa."
Googletin sanaa "kuolemantuuli (death throes)" ja huomasin, että Cambridgen englanninkielinen sanakirja määrittelee kuolemantuulen "prosessiksi, jossa kuolee tai lakkaa olemasta erittäin tuskallisella tai epämiellyttävällä tavalla".

Ymmärrykseni Raamatun profetiasta mukaan, Brighteon'illa on se oikein, mutta mielestäni se ei ole vain Eurooppa; se on kaikki länsimaat. Ei, se on koko maailma.

Pahat ihmiset ovat tappamassa uskonnonvapautta, sananvapautta, vapautta ostaa ja myydä, vapautta omistaa omaisuutta, riippumattomuutta, demokratiaa, kristillisiä arvoja (totuus, moraali, rukous, kymmenen käskyä, jne.), koska Saatana on vakuuttanut heidät siitä, että he pystyvät rakentamaan takaisin paremman yhteiskunnan (Build Back Better) ilman näitä asioita.

Pahat ihmiset ovat tappamassa maailman erittäin tuskallisella ja epämiellyttävällä tavalla (Jeesus sanoi, että se on pahempaa kuin mikään, mitä on koskaan tapahtunut tai tulee koskaan tapahtumaan), ja maailma ei toivu ennen kuin Hän tulee takaisin ja rakentaa sen entisenlaiseksi Hänen tavallaan.

Seuraa tosiasioita (hallitukset tuhoavat tietoisesti energiariippumattomuutta talven lähestyessä, vähentävät tarkoituksellisesti lannoitteiden käyttöä ruokapulan aikana, estävät tarkoituksellisesti dieselpolttoaineen tuotantoa pulan uhatessa, tuhlaavat tietoisesti valtavia summia rahaa inflaation riehuessa, kehittävät tietoisesti teknologiaa ja lakeja kaiken ostamisen ja myymisen jäljittämiseksi, luovat tarkoituksellisesti maailmanlaajuisen pandemian ihmisten jäljittämiseksi ja maapallon väestön vähentämiseksi, suvaitsevat tietoisesti väkivaltaa ja rikollisuutta monissa kaupungeissa, työskentelevät tarkoituksellisesti aborttien ja eutanasian lisäämiseksi, yrittävät tarkoituksellisesti jakaa Israelin, jne.), ja tulee ilmeiseksi, että hallitus on tarkoituksella asettanut koko maailman sen kuolemantuuleen juuri nyt.

Se on hidas, erittäin tuskallinen kuolema, jonka tavoitepäivämäärä on vuosi 2030 tai aikaisemmin.

(Lisätietoa: Lokakuun 27:ntenä 2022, erään artikkelin otsikkona oli "Tucker Carlson sanoo, että Kanadan eutanasialainsäädäntö on saavuttanut 'hirvittävän' pohjan". Lokakuun 28:ntena 2022, toisen artikkelin otsikkona oli "Miljoonat vauvat kohtaavat kuoleman, jos demokraatit voittavat välivaalit". Lokakuun 29:ntenä 2022, vielä yhden artikkelin otsikkona oli "Lasten eutanasia ilman vanhempien suostumusta. Kanada harkitsee juuri sitä". Jos hallitukset ovat valmiita tappamaan vauvoja ja vanhuksia ilman lupaa nyt, millainen tämä maailma tulee olemaan lähitulevaisuudessa? Globalistit kutsuvat sitä väestökadoksi (depopulation). Raamattu kutsuu sitä Pedon merkiksi.)

Tässä on joitain viimeaikaisia uutisjuttuja, jotka näyttävät liittyvän Raamatun profetioihin.

Ensinnäkin, koskien elintarvikepulaa: 26. lokakuuta 2022 raportoitiin, että Australia vaatii nyt maidontuottajia rokottamaan karjansa Covid-mRNA-rokotteella (lähetti-RNA).

Noin 200 lypsylehmän lauma rokotettiin äskettäin, ja 35 kuoli välittömästi.

Jotkut viranomaiset kysyvät nyt, onko turvallista juoda rokotetuista lehmistä peräisin olevaa maitoa.

(Kysymys: Jos rokotus tappoi 35 lehmää, lähes 20% karjasta, välittömästi sen jälkeen, kun ne saivat pistoksen, onko mahdollista, että se tappoi joitain ihmisiä, jotka kuolivat pian rokottamisensa jälkeen?)

Toiseksi, 30. lokakuuta 2022, World Net Daily (WND) julkaisi Art Moore'n artikkelin, jonka mukaan sveitsiläisessä tutkimuksessa havaittiin kohonneita troponiinitasoja (proteiini, jota löytyy sydänlihaksista, mutta ei verenkierrosta, ellei sydänvaurioita ole ollut) jokaisessa tarkastetussa (27 henkilöä), jotka oli rokotettu mRNA Covid-19:llä.

Artikkelin mukaan on ollut muitakin tutkimuksia, joissa on havaittu sydänvaurioita joillakin ihmisillä, jotka ovat saaneet mRNA-pistoksen.

(Huomaa: En voi todistaa näitä tietoja, mutta eräs lukija lähetti minulle tiedon, jonka mukaan sairaanhoitaja-ilmiantajat Kanadassa sanovat, että Ontarion sairaalan lääkärit rokottavat potilaita Covid-19:tä vastaan ​​ilman heidän suostumustaan ​​heidän ollessaan nukutuksessa. Tietojen mukaan lääkärit sanovat voivansa tilata mitä tahansa hoitoa, jonka he uskovat olevan potilaalle hyödyllistä, mutta he kehottavat hoitajia olemaan puhumatta siitä.)

Kolmanneksi, koskien elintarvikepulaa ja nälänhätää: 27. lokakuuta 2022 ilmoitettiin, että BASF (maailman suurin lannoitteiden ja kemikaalien valmistaja) tulee "niin pian kuin mahdollista ja pysyvästi" supistamaan toimintaansa Euroopassa korkeiden energiahintojen ja rasittavien säännösten vuoksi.

Neljänneksi, Yhdistyneen kuningaskunnan energiaviranomaiset varoittivat äskettäin kansalaisia ​​valmistautumaan jatkuviin sähkökatkoihin klo 16-19 välisenä aikana tammi-helmikuussa 2023. (Muuten, 26. lokakuuta 2022, Yhdistyneen kuningaskunnan uusi pääministeri palautti kiellon vesisärötykselle (fracking) Isossa-Britanniassa.)

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta: Maailman talousfoorumin (WEF) johtaja Klaus Schwab kehui vuonna 2017, että hänen organisaationsa oli soluttautunut useisiin hallituksiin, ja mainitsi erityisesti Kanadan ja Saksan.

Lokakuun 25. päivänä 2022, Albertassa, Kanadan uusi pääministeri, Danielle Smith, sanoi: "Minusta on vastenmielistä, kun miljardöörit kerskuvat sillä, kuinka paljon heillä on hallintaa poliittisista johtajista, kuten tuon organisaation johtajalla on. Ja se on mielestäni inhottavaa."

Smith sanoi: "Kansan pitäisi ohjata hallitusta tai niitä ihmisiä, joiden puolesta on äänestetty. Ja ihmiset, jotka äänestävät minua ja kollegoitani, ovat ihmisiä, jotka asuvat Albertassa ja joihin päätöksemme vaikuttavat."

Jumala siunatkoon häntä.

Valta-asemissa olevien Kanadassa, USA:ssa, jne. tulee olla ihmisiä, jotka näiden maiden kansalaiset ovat valinneet, ei rikkaita valitsemattomia globalisti-elitistejä, jotka asuvat vieraissa maissa.

Kuudenneksi, edelleen koskien maailmanhallitusta: 27. lokakuuta 2022 The New American julkaisi Alex Newman'in artikkelin YK:n 27. ilmastokokouksesta (COP27), joka pidetään Egyptissä marraskuun puolivälissä.

Valitut ilmastonmuutoksen edustajat lähes 200 maasta, Maailman talousfoorumi (WEF), suuryritykset ym. osallistuvat, ja kolme suurinta asiaa tulevat todennäköisesti olemaan:
  • Kuka maksaa kuinkakin paljon ilmastonmuutoksen torjumisesta kaikkialla maailmassa.
  • Kuinka sotaa ilmastonmuutosta vastaan voidaan käyttää edistämään maailmanhallitusta.
  • Kuinka edistää sotaa maanviljelijöitä vastaan maailman elintarviketuotannon globaalin valvonnan lisäämiseksi.
Ensinnäkin se näyttää olevan globaali varallisuuden uudelleenjakojärjestely, jolla siirretään valtavia rahasummia kehittyneiltä mailta alikehittyneisiin maihin.

Presidentti Biden'in ilmastonmuutostsaari John Kerry on jo ilmaissut mielipiteensä, että Yhdysvaltain veronmaksajat luovuttavat suuren summan rahaa.

Kerry vihjasi myös, että ne ovat yhdysvaltalaisia teollisuudenaloja (esim. fossiilinen polttoaineteollisuus), jotka globalistit ja YK haluavat tuhota.

Vaikka jotkin maat kohtaavat jo inflaatiota, elintarvikepulaa, energiapulaa, työpaikkojen menetystä, jne., monilla mailla on johtajia, jotka jättävät huomiotta kansansa kärsimyksen ja sitoutuvat tehostamaan taisteluaan ilmastonmuutosta vastaan.

On liian aikaista ennustaa, mitä päätöksiä tehdään, mutta voidaan odottaa, että kaikki on globaalin eliitin hyväksi eikä mikään ole Yhdysvaltain veronmaksajien hyväksi.

Tässä on linkki The New American -artikkeliin.

https://thenewamerican.com/at-un-climate-summit-kerry-wef-argue-u-s-must-pay-reparations/?mc_cid=4668c7bba3&mc_eid=551904ee4c

Seitsemänneksi, koskien Raamatun profetian toteutumista vähän ennen Jeesuksen toista tulemista: Lokakuun 28. päivänä 2022, Harbinger’s Daily julkaisi Ken Mikle'n erinomaisen artikkelin, jossa sanotaan:

"Raamattu kertoo meille, että neljä asiaa tulee olemaan paikallaan juuri ennen Kristuksen paluuta... ja nämä asiat näyttävät olevan tulossa täydellisesti yhteen."
  1. Yhden-maailman globaali hallitus.
  2. Globaali talousjärjestelmä / yksi tapa ostaa, myydä, käydä kauppaa (Petojärjestelmä).
  3. Maailmanlaajuinen diktaattori, jota Raamattu kutsuu Antikristukseksi (Ensimmäinen peto).
  4. Maailmanlaajuinen väärä uskonto, jota Raamattu kutsuu Vääräksi profeetaksi (Toinen peto).
Mikle'n mukaan: "Tämä järjestelmä (hän kutsuu sitä Petojärjestelmäksi) on jo käytössä; ainoa askel jäljellä on sen toteuttaminen."

Olen Mikle'n kanssa samaa mieltä ja lisään, että ymmärtääkseni jokainen kansakunta maan päällä on suostunut toteuttamaan sen vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Nämä ovat suuria tapahtumia (ei pieniä asioita), joiden pitäisi saada ihmiset ymmärtämään, että Toinen Tuleminen on lähellä.

Amen, tule, Herra Jeesus! (Ilm. 22:20)

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan taantumista: 25. lokakuuta 2022 Saudi-Arabian energiaministeri syytti nimeämätöntä kansakuntaa (hän puhui selvästi Yhdysvalloista) markkinoiden manipuloinnista myymällä öljyä, joka oli varattu hätätilanteeseen.

Saudi-Arabian energiaministeri lisäsi: "On syvä velvollisuuteni tehdä selväksi maailmalle, että varmuusvaraston menettäminen voi olla tuskallista tulevina kuukausina."

Biden on myynyt miljoonia tynnyreitä öljyä Amerikan strategisista öljyvarannoista, ja Saudi-Arabian energiaministeri oli oikeassa: Amerikan hätäöljyn myyminen bensiinin hintojen laskemiseksi ja äänten voittamiseksi vaaleissa voi vahingoittaa Amerikkaa tulevaisuudessa.

(Tiedoksi: Biden on tehnyt kaikkensa loukatakseen Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman'ia, ja prinssi kostaa vahvistamalla kansakuntansa siteitä kommunistiseen Kiinaan.)

Yhdeksänneksi, koskien Amerikan rappeutumista: 1. marraskuuta 2022 Christian Post julkaisi Michael Brown'in mielipidekirjoituksen, jossa sanottiin: "Drag-kuningattaret lukevat taaperoille kirjastoissa ja kouluissa. Drag-kuningattaret osallistuvat tekoihin lasten kanssa homobaareissa. Drag-kuningattaria esiintyy kirkoissamme. Jos jokin olisi merkki siitä, että Jumala on antanut Amerikan turmeluksen valtaan, se on tämä…. Mutta drag-kuningattaren turmelus menee askeleen pidemmälle. Se juhlii sitä, mikä on häpeällistä, ja normalisoi sen, mikä on perverssiä. Ja se tekee sen mitä liioitelluimmassa, jopa avoimesti demonisessa muodossa, kun drag-kuningattaret käyttävät saatanallisia sarvia lukiessaan pienille lapsille."

Kymmenenneksi, luonnonkatastrofeista ja nälänhädästä: 26. lokakuuta 2022, Kansallisen integroidun kuivuustietojärjestelmän (NIDIS) julkaisemat tiedot:
  • 60% Yhdysvaltojen pohjoisesta keskiosasta kärsii kohtalaisesta tai poikkeuksellisesta kuivuudesta.
  • 30% tuosta alueesta on ankarassa kuivuudessa tai vielä pahempaa.
  • Mississippi-, Missouri- ja Ohio-jokien vedenpinta on ennätyksellisen matalalla, ja laivaliikenne on estetty joillakin alueilla.
  • Lännessä Colorado-jokea on kuvattu vaarallisen matalaksi.
  • Yhdysvaltain maatalousministeriön mukaan vehnän, maissin ja soijapavun sato jää paljon odotettua pienemmäksi.
Yhdenneksitoista, koskien kansakuntien ahdinkoa, inflaatiota ja taloudellista romahdusta: On raportoitu, että kymmenet tuhannet ihmiset osoittivat mieltään useissa Saksan kaupungeissa 30. lokakuuta 2022 protestoidakseen Venäjälle asetettuja pakotteita vastaan, jotka aiheuttavat ennätyskorkean inflaation (10.7%) ja Saksan talouden tuhoutumisen.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com