Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Hyödyttömiä vihanpurkauksia Biden'in hallinnolta kun Jumala haluaa ennallistaa raamatullisen Israelin sen uuden hallituksen myötä by Daymond Duck 19.11.2022

Tässä tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla johtoajatuksena Jumalan Sanan toteutuminen Israelin kohdalla nyt lopun aikoina, kun sinne on ehdolla erittäin konservatiivinen ja uskonnollinen hallitus, joka ei miellytä maailman globalisteja ja etenkään presidentti Biden'in palestiinalaismielistä hallintoa, joka haluaa sivuuttaa Raamatun ja sen lupaukset Israelille. Paljon muutakin ajankohtaista profeetallista asiaa suomentamassani raportissa.

---------------------

Hyödyttömät vihanpurkaukset (Worthless Hissy Fits) :: By Daymond Duck

Published on: November 19, 2022 by Admin10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/11/19/worthless-hissy-fits-by-daymond-duck/

Israelin uuden hallituksen entisen pääministeri Netanyahu'n johdolla odotetaan olevan erittäin konservatiivinen (Netanyahu sai 64 paikkaa, ja hänen uuteen hallitukseensa tulee jäseniä äärioikeistosta, jotka haluavat muuttaa asioita Temppelivuorella ja Länsirannalla).

Raamatullisesti sanottuna Yhdysvaltojen tulisi innokkaasti tukea juutalaisten yhtäläisiä oikeuksia Temppelivuorella (oikeus mennä sinne, rukoilla siellä, jne.), tukea koko Länsirannan (ainakin osan juutalaissiirtokunnista) liittämistä Israeliin ja paljon muuta, mutta Valkoisen talon virkamiehet ovat paniikissa muutoksista Temppelivuoren suhteen.

He arvostelevat jo ihmisiä, jotka saattavat olla Netanyahu'n hallituksessa, ja 8. marraskuuta 2022 kerrottiin Yhdysvaltain Israelin-suurlähettilään sanoneen, että Yhdysvallat taistelee aggressiivisesti Israelin liittämissuunnitelmia vastaan koskien koko Länsirantaa tai osaa siitä.

Valkoisessa talossa olevat vastustavat sitä, mitä Raamattu sanoo Jumalan ennallistamisesta koskien Israelia, mutta he eivät usko Raamattuun, joten he jättävät huomiotta sen, mitä siinä sanotaan.

Amerikkaa koskeva Jehovan ja Raamatun hylkääminen, perversiojuhlimisensa, ja maan halu jakaa Israel ovat merkittäviä syitä siihen, miksi Amerikka on vaikeuksissa.

Tilanne Temppelivuorella muuttuu, Jumalan Sana toteutuu, juutalaiset rakentavat Temppelin uudelleen sekä jatkavat eläinuhreja, ja Valkoisen talon epäuskoisten hyödyttömät vihanpurkaukset (tyytymättömyys, kiukku, raivokohtaukset) Netanyahu'n hallituksen edessä ennen kuin sitä on edes muodostettu, eivät estä tätä kaikkea.

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka äskettäin nousivat uutisiin.

Ensinnäkin, maailmanhallituksesta: Human Events julkaisi 10. marraskuuta 2022 Ethan Peck'in artikkelin, jossa sanotaan:
  • Kaikkien G7-maiden (7 suurta teollisuusmaata) johtajat omaksuivat saman iskulauseen: "Build Back Better."
  • Covid-19-rokotteen kehittäneiden kolmen amerikkalaisen lääkeyhtiön toimitusjohtajat osallistuvat usein Maailman talousfoorumin (WEF) kokouksiin.
  • Microsoftin, Amazonin, Facebookin ja Googlen perustajat ovat kaikki osallistuneet WEF:n Young Global Leaders (YGL) -koulutustapahtumiin.
  • Useat tunnetuimmista henkilöistä tiedotusvälineissä ovat YGL-koulusta valmistuneita.
Peck huomauttaa tarkasti, että kaikilla näillä ihmisillä on yksi yhteinen nimittäjä: WEF.

(Kysymys: Mikä on todennäköisyys sille, että kaikki 7 suurta teollisuusmaata omaksuisivat saman iskulauseen samana vuonna?)

Toiseksi, koskien maailmanhallituksen ja varallisuuden uudelleenjaon rahoittamista: 8. marraskuuta 2022 COP27-kokouksessa julkaistiin raportti, jossa vaaditaan, että "kehittyneet maat" alkaisivat antaa biljoona dollaria vuodessa ennen vuotta 2030 "nouseville markkinoille ja kehitysmaille", ja lisäksi ehdotettiin, että ne leikkaisivat myös fossiilisten polttoaineiden tukia ja määräisivät "hiiliveroja" kerätäkseen noin 1.4 biljoonaa dollaria lisää.

En voi ennustaa, mitä maailman johtajat tekevät, mutta nämä fanaatikot haluavat hallita kaikkia maan päällä ja yli kaksi biljoonaa dollaria rahoitusta virtaa joka vuosi ennen vuotta 2030.

(Huomaa: Tuoreen kyselyn mukaan yli 40% arvostetuista ilmastotieteilijöistä ei usko, että ilmastonmuutos on vakiintunutta tiedettä. Suuri skeptisyys asiantuntijoiden keskuudessa on yksi syy siihen, miksi monet Raamatun profetian opettajat uskovat ilmastonmuutoksen olevan huijaus oikeuttaakseen maailmanhallituksen perustamisen.)

Kolmanneksi, koskien digitaalista keskuspankkirahaa (CBDC), jonka avulla lopulta seurataan kaikkea ostamista ja myyntiä: 15. marraskuuta 2022 New Yorkin keskuspankki ilmoitti pilottiohjelmasta, jossa tutkitaan CBDC:n käyttöä seuraavien kolmen kuukauden aikana.

Tähän pilottiohjelmaan osallistuvat useat suuret pankit ja Master Card.

En voi ennustaa, mitä he tekevät, mutta odotan heidän testaavan CBDC:tä seuraavan kolmen kuukauden ajan ja ottavan sen käyttöön ainakin joissakin paikoissa ensi vuoden alussa (ellei Kongressin edustajainhuone tai Jumala estä heitä).

Tämä tulee olemaan suuri askel kohti uutta globaalia talousjärjestelmää ja Pedon merkkiä.

Neljänneksi, koskien Amerikan taantumista: 14. marraskuuta 2022 Washington Examiner raportoi presidentti Biden'in vihjanneen, että välivaalit olivat entisen presidentti Trump'in "Amerikka ensin" -ulkopoliittisen agendan torjuminen.

Aiemmassa puheessaan Biden sanoi, että "Amerikka ensin" on kuollut.

Biden'in tavoitteena on "Globalismi ensin" (aiheuttaa Amerikan taantumisen ja rakentamisen sen takaisin paremmaksi (Build it Back Better) Uuden maailmanjärjestyksen avulla), ja hän haluaa Yhdysvaltojen johtavan sitä.

(Minun mielipiteeni: 15. marraskuuta 2022 entinen presidentti Trump ilmoitti pyrkivänsä presidentiksi uudelleen vuonna 2024. Uskon, että voimme odottaa Biden'in ja Amerikan varjohallituksen tekevän kaikkensa lukitakseen Yhdysvallat maailmanhallitukseen ennen presidentinvaaleja.)

Viidenneksi, koskien Pennsylvanian välivaaleja: Osavaltion kongressiedustaja Tony DeLuca oli pyrkimässä uudelleenvalintaan, mutta hän kuoli 9. lokakuuta 2022 (kuukautta ennen äänestystä).

Oli liian myöhäistä muuttaa äänestyslippuja, joten DeLuca'n nimi oli edelleen listalla, kun vaalit pidettiin.

Pennsylvaniassa järjestetään nyt erityisvaalit korvaamaan kuollut mies, jota yli 85% ihmisistä äänesti.

(Huomautus: Mitä tulee korruptioon vaaleissa: Rasmussen'in kyselyssä 8.–9. marraskuuta 2022, havaittiin, että 30% todennäköisistä äänestäjistä piti huijaamista "erittäin todennäköisenä" ja 27% uskoi sen olevan "todennäköistä".)

(Huomaa: Kryptopörssi FTX:n romahtamisen jälkeen on raportoitu, että yrityksen johtaja antoi yli 38 miljoonaa dollaria varastettua rahaa demokraateille auttaakseen heitä voittamaan välivaalit, emmekä ehkä koskaan saa tietää totuutta, mutta eräässä raportissa sanottiin, että hän pyöritti jättimäistä Slush-rahastoa, joka ohjasi Ukrainalle varattuja rahoja valituille demokraateille.) [Lue vielä: https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/breaking-exclusive-tens-billions-transferred-ukraine-using-ftx-crypto-currency-laundered-back-democrats-us/, Suom. huom.]

(Minun mielipiteeni: Ne, jotka eivät usko, että vaaleissa on korruptiota, luultavasti uskovat, että rajamme Meksikon kanssa on turvallinen, meillä ei ole huumeongelmaa, inflaatio on hallinnassa, Hunter'in kannettava tietokone oli disinformaatiota, miehet voivat tulla raskaaksi, meidän rajapartioagentit lyövät maahanmuuttajia hevostensa ohjaksilla, jne. Valitettavasti näyttää siltä, että väkevä eksytys on kohdannut Amerikkaa.)

Kuudenneksi, COP27:stä: Eräs lukija esitti tämän kysymyksen: "Haluaisin tietää, mitä se merkitsee sinulle profetiamaailmassa?"

Tässä hieman muutettu vastaukseni:
  • Pohjimmiltaan globalistit palvovat Äiti Maata, luomakuntaa Luojan sijaan (he muuttavat ilmastonmuutoksen uskonnoksi).
  • Globalistit korvaavat Jumalan kymmenen käskyä kymmenellä käskyllä, joilla ei ole mitään tekemistä Jumalan kanssa.
  • He pyrkivät tekemään käskyistään globaalin lain, ja se antaisi heille valtuudet vainota niitä, jotka eivät noudata näitä globaaleja lakeja.
  • Raamatun kymmentä käskyä vastaan hyökkääminen on hyökkäys kristittyjä ja juutalaisia vastaan.
  • Globalistit korvaavat Jumalan sormella kivitauluille kirjoitetut käskyt ihmisten tai koneen paperille kirjoittamilla käskyillä.
  • Maailmanuskonto on muotoutumassa samaan aikaan, kun globalistit työskentelevät luodakseen maailmanhallituksen ja maailman talousjärjestelmän.
  • Kaikki tämä tarkoittaa, että Tempaus on lähellä.
Seitsemänneksi, 12. marraskuuta 2022 julkaistussa American Thinker -artikkelissa, kirjoittaja Eric Utter kertoi, että YK ja Maailman talousfoorumi (WEF) työskentelevät yhdessä keinoilla, joilla vähennetään dramaattisesti maapallon väestöä osana Great Reset'iä.

Huomaa, että Utter sanoi "vähentää (reduce)" maapallon väestöä, ei "ylläpitää (maintain)" maapallon väestöä.

Utter'in mukaan tavoitteena on vähentää maapallon väestöä 50% tai enemmän vuoteen 2050 mennessä.

Utter kysyy: "Kuka saa päättää siitä, mitkä ihmiset ovat käytöstä poistettavia, tarpeettomia?"

Kahdeksanneksi, koskien väestön vähentämistä maapallolla: 14. marraskuuta 2022 raportoitiin, että Australian hallitus väittää nyt, että rokotettujen 16–40-vuotiaiden miesten riski saada sydänlihastulehdus (tulehdus sydämessä, joka haittaa sydämen kykyä pumpata verta) voi olla suurempi kuin riski saada Covid.

Raportin mukaan kansalaisille kerrottiin Covid-rokotusten olevan turvallisia, mutta ne eivät ole.

Tästä eteenpäin Australian hallitus neuvoo alle 30-vuotiaita kansalaisia olemaan ottamatta neljättä pistosta.

(Lisätietoa: 15. marraskuuta 2022 ilmoitettiin, että Covid-rokotukset ovat lisänneet kuolleisuutta kaikissa ikäryhmissä lähes 300 000 ihmisellä 27 maan EU:ssa vuoden 2022 ensimmäisen 44 viikon aikana.)

Yhdeksänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: On raportoitu, että Venäjä on menettänyt yli 100 000 sotilasta ja monia aseita sodassa Ukrainaa vastaan.

Tämä on kauheaa Venäjän joukoille ja heidän perheilleen, ja Jumala voi tuhota Venäjän armeijan riippumatta siitä, kuinka paljon sotilaita ja aseita heillä on, mutta Hän saattaa heikentää Venäjän armeijaa ennen kuin se hyökkää Israelia vastaan.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com