Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 28. marraskuuta 2022

Maailma kaipaa johtajaa (Antikristus) ratkaisemaan ongelmia samaan aikaan kun USA:n pankit tutkivat keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) käyttöä by Daymond Duck 26.11.2022

Tällä hetkellä tapahtuu monia Raamatun profetioiden ennustamia asioita samaan aikaan, jotka ennakoivat Ahdistuksen ajan tapahtumia, kuten Pedon merkki, johon suunnitteilla oleva digitaalinen keskuspankkiraha (CBDC) voisi lopulta johtaa. Lisäksi on kova huuto johtajalle (varsinkin Amerikassa), joka ratkaisisi kaikki ongelmat. Tätä ja kaikkea muuta profeetallista ajankohtaisasiaa seuraavassa suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla.

---------------------

Anna meille johtaja (Give Us A Leader) :: By Daymond Duck

Published on: November 26, 2022 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/11/26/give-us-a-leader-by-daymond-duck-2/

Välivaalien jälkeen TV- ja sosiaalisen median asiantuntijat ovat sanoneet: "Biden, Pelosi, Trump ja McConnell ovat liian vanhoja. Tarvitsemme uutta verta, jonkun, jolla on uusia ideoita ratkaisemaan ongelmamme. On aika jonkun toisen johtaa, jonkun, joka voi vedota nuoriin äänestäjiin, ollen yhdistäjä, ei jakaja."

Mielenkiintoista tässä on se, että Raamatun profetian opettajat ovat pitkään sanoneet, että aikakauden lopussa tulee olemaan huuto "miehelle, jolla on suunnitelma".

Voimme olla varmoja, että hän (Antikristus) on tulossa, ja on jopa todennäköistä, että hän on elossa ja valmis vastaamaan kutsuun.

Ei ole sattumaa, että molemmat pääpuolueet vaativat uutta johtajaa samaan aikaan, kun New York'in keskuspankki ja useat muut pankit toteuttavat 12 viikon pilottiohjelmaa (nämä 12 viikkoa alkoivat 15. marraskuuta 2022) tutkiakseen keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) käyttöä.

Tiedoksi vain, että LifeSiteNews julkaisi 16. marraskuuta 2022 Emily Mangiaracina'n kirjoittaman artikkelin, jossa sanotaan:

Jotkut 12 viikon pilottiohjelmaan osallistuvat pankit ovat globaaleja pankkeja (Globaaleina pankkeina ne vaikuttavat globaaliin talousjärjestelmään).

Hallitus sanoo, että CBDC:t nopeuttavat transaktioita ja parantavat maailmanlaajuista rahoitusjärjestelmää (He ennustavat maailmanlaajuista vaikutusta).

Jos hallitus alkaa käyttää CBDC:itä, he voivat valvoa kaikkea, mitä ihmiset ostavat ja myyvät (jokaisessa maassa, joka käyttää niitä).

Jos hallitus haluaa määrätä kansalaisille negatiivisia korkoja, hallitus voi periä korkoa kansalaisten pankissa olevista rahoista.

Jos valtio haluaa pidättää veroja kansalaisten pankkitileiltä, ​​valtio voi pidättää veroja ilman kansalaisten lupaa.

Jos muut maat haluavat käyttää CBDC:tä, se voi olla monikansallinen valuutta (Se voidaan jopa muuttaa yhden-maailman valuutaksi).

Yhdysvaltain hallitus ei ole sanonut, milloin CBDC saatetaan toteuttaa, mutta 12 viikon pilottiohjelma on käynnissä nyt (Se voidaan toteuttaa, kun Yhdysvaltain hallitus haluaa toteuttaa sen).

(Minun mielipiteeni: Pedon merkki otetaan käyttöön keskellä Ahdistuksen aikaa. Kristityt näkevät sen alkavan toteutua, mutta Ahdistusta edeltävä ylöstempaus poistaa kristityt ennen kuin se pannaan täytäntöön.)

(Toinen mielipide: Samaan aikaan kun tämä kaikki alkaa toteutua, globalistit haluavat korvata Raamatun kymmenen käskyä kymmenellä ilmastonmuutoskäskyllä ​​ja tehdä niistä globaalin lain. Pitäisikö minun sanoa Suuren mysteeri-Babylonin, maan porttojen ja kauhistuksien äidin?)

(Vielä yksi mielipide: Nämä profetiat annettiin melkein 2000 vuotta sitten, ja jokaisen, joka luulee, että on vain sattumaa tai salaliittoteoriaa kun kaikki nämä asiat tapahtuvat samaan aikaan, on mietittävä uudelleen, ja heidän on ehkä tehtävä pelastuksensa varmaksi.)

Tässä on lisää profetioihin liittyviä ajankohtaisia ​​tapahtumia, jotka äskettäin nousivat uutisiin.

Ensinnäkin, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Marraskuun 9:ntenä 2022, Kiinan kansallisen terveyskomission ja muiden terveyteen liittyvien virastojen yhteisessä direktiivissä vaadittiin 1.4 miljardin Kiinan kansalaisen terveydenhuoltotietojen digitoimista ja linkittämistä heidän kansalliseen ID-numeroonsa vuoteen 2025 mennessä.

Kiinan valtion virastot voivat sitten seurata ja evätä edut kaikilta kansalaisilta, jotka eivät noudata hallituksen politiikkaa.

Toiseksi, koskien Israelin kasvua aikakauden lopulla: 18. marraskuuta 2022 kerrottiin, että Benjamin Netanyahu on suostunut laillistamaan kymmeniä siirtokuntia Juudeassa ja Samariassa 60 päivän kuluessa siitä, kun hän on vannonut virkavalansa Israelin seuraavana pääministerinä.

Tämä edellyttää Knessetin hyväksyntää.

Presidentti Biden, monet maailman johtajat ja palestiinalaiset vastustavat sitä voimakkaasti.

Kolmanneksi, Ilm. 16:12:n mukaan suuri Eufrat-joki kuivuu Ahdistuksen aikana, jotta idän kuninkaat (Itäisten kansojen liitto, luultavasti Kiinan johdolla) voivat siirtää 200 miljoonan miehen armeijansa Lähi-itään valmistautuessaan hyökkäämään Israelia vastaan.

Marraskuun 18. päivänä 2022 raportoitiin, että sademäärä Irakissa on vähentynyt 30% viimeisen 3 vuosikymmenen aikana, lähes 40% Irakista on nyt aavikkoa, padot vähentävät veden virtausta Turkista, ja veden virtaus joessa on nyt noin 20% siitä, mitä se oli aiemmin.

(Huomaa: Tämä aiheuttaa patojen takana olevien järvien kuivumista, vähentää sähkön saantia, aiheuttaa sadon epäonnistumisen, uhkaa ruoan ja juomaveden saantia, jne. Se on tekeillä oleva suuri katastrofi.)

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: Äskettäisessä G20-kokouksessa (19 suurta valtiota sekä EU) 15.-16. marraskuuta 2022 Maailman talousfoorumin (WEF) johtaja Klaus Schwab sanoi: "Me (kansakunnat) tarvitsemme "maailmaamme koskevan syvän järjestelmällisen ja rakenteellisen uudelleenjärjestelyn".

Kansakunnat ovat siirtymässä uudelleen strukturoituun maailmaan (kutsutaan nimellä Build Back Better tai The Great Reset) juuri nyt, ja tämä siirtymä johtaa Antikristuksen nousuun ja Ahdistuksen ajanjaksoon.

Viidenneksi, maailmanhallituksesta: Marraskuun 18:ntena 2022, Ranskan presidentti Emmanuel Macron sanoi: "Tarvitsemme yhtenäisen globaalin järjestyksen" (Uuden maailmanjärjestyksen ylläpitämään rauhaa ja vakautta maailmassa).

Monet Raamatun profetian tutkijat tietävät, että YK:n tavoite on 2030 tai aikaisemmin.

Jokainen päivä vie meitä yhden päivän lähemmäksi, ja ne menevät nopeasti ohi joidenkin ihmisten kannalta.

Kuudenneksi, koskien tulevaa maailmanuskontoa ja kansainvälistä ilmastokokousta (COP27) Egyptin Sharm el-Sheikh'issä aiemmin tässä kuussa: 21. marraskuuta 2022 raportoitiin, että Uskontojen välisen kestävän kehityksen keskuksen (Interfaith Sustainable Development Center) jäsenet veivät heidän 10 ilmastonmuutoskäskyään Siinainvuorelle ja murskasivat ne heijastamaan sitä, kuinka Mooses murskasi kivitaulut, joihin Jumala kirjoitti kymmenen käskyä.

Maailman uskonnollisten johtajien Elijah Board of World Religious Leaders -elin kirjoitti 10 ilmastonmuutoskäskyä, ja ne murskattiin vastustamaan maailman toimettomuutta ilmastonmuutoksen suhteen.

Seitsemänneksi, senaatin enemmistöjohtaja Chuck Schumer'illa on kiistaton ennätys tukemalla rajoittamattomia abortteja, samaa sukupuolta olevien avioliittoja, sukupuolen vaihdoksia, maapallon väestön vähenemistä edistävää ilmastonmuutosta, ja Covid-19-rokotteita, jotka aiheuttavat keskenmenoja tai hedelmättömyyttä.

Kansallisen terveystilastokeskuksen mukaan syntyvyys Yhdysvalloissa on laskenut siihen pisteeseen, että emme enää korvaa kaikkia kuolleita kansalaisiamme.

Tämä on saanut Schumer'in sanomaan, että Yhdysvalloissa on pulaa työntekijöistä ja meidän on otettava vastaan enemmän maahanmuuttajia.

Ymmärsitkö?

Schumer haluaa tappaa Yhdysvaltain kansalaisten vauvoja, maksaa transsukupuolisten leikkauksista ja Covid-19-rokotuksista estääkseen vauvoja syntymästä, jne., mutta hän haluaa lisätä Yhdysvaltojen väestöä muista maista tulevilla laittomilla maahanmuuttajilla.

Kuka olisi koskaan uskonut, että amerikkalainen senaattori haluaisi estää Yhdysvaltain kansalaisia lisääntymästä ja korvata heidät laittomilla maahanmuuttajilla?

Kahdeksanneksi, koskien kulkutauteja ja maapallon väestön tarkoituksellista vähentämistä: 22. marraskuuta 2022, tri Anthony Fauci, Yhdysvaltain kansallisen allergia- ja infektiotautien instituutin (NIAID) johtaja, piti puheen Covid-19:stä Valkoisessa talossa, jossa hän sanoi: "En kuvitellut, enkä usko, että kukaan kollegani kuvitteli, että näkisimme kolmen vuoden saagan kärsimystä ja kuolemaa sekä miljoonan amerikkalaisen menettävän henkensä."

Miljoona ihmistä ei ehkä olisi kuollut, jos tohtori Fauci ja hänen kollegansa eivät olisi tietoisesti estäneet ivermektiinin ja hydroksiklorokiinin käyttöä.

Heidän käsissään saattaa olla miljoonan amerikkalaisen veri.

Yhdeksänneksi, koskien korruptiota viime vaaleissa: Trump'in kannattaja Kari Lake (republikaani) haastoi Arizonan osavaltiosihteeri Kati Hobbs'in (demokraatti) kuvernöörikisassa.

Osavaltiosihteerinä, Hobbs oli Arizonan korkein vaalivirkailija.

Republikaani Lake vaati demokraatti Hobbs'ia eroamaan vastuuvirastaan vaalien johtajana, mutta Hobbs kieltäytyi eroamasta.

Maricopa'n piirikunnassa, jossa suurin osa Arizonan äänestäjistä asuu, oli 223 äänestyspaikkaa, ja tulostinmuste taulukointikoneissa oli liian vaaleaa 70:ssä näistä taulukkokoneista pääosin republikaanien alueilla.

Äänestystä hidastettiin ja äänestäjiä käskettiin jättämään äänestyslippunsa, jotta heidät voitaisiin laskea mukaan jossakin muualla.

Kun 98% äänistä oli laskettu ja Hobbs johti noin 17 200 äänellä, Hobbs julisti itsensä vaalien voittajaksi.

Lake on pyytänyt uusintaäänestystä niille alueille, joissa taulukkokoneet epäonnistuivat, ja äänet laskettiin jossain muualla.

Hobbs, joka valvoo vaaleja ja julisti itsensä voittajaksi, kieltäytyy tekemästä sitä.

Vaaleista vastaavana henkilönä Hobbs'illa oli kaksi vuotta aikaa varmistaa, että taulukointikoneissa oli sisällä oikeaa mustetta ja ne toimivat oikein.

Hobbs'in toiminta on herättänyt epäilyksiä vaalien pätevyydestä.

Lake'lla on asianajajia, jotka tarkastelevat tilannetta, ja hän sanoo olevansa edelleen mukana taistelussa.

Arizonan oikeusministeri on määrännyt Maricopa County'n toimittamaan täydellisen raportin vaalien suorittamisesta, ja kahden republikaanien johtaman piirikunnan vaalivirkailijat kieltäytyvät vahvistamasta vaaleja.

(Huomaa: Brasiliassa varastetuista vaaleista protestoivien mielenosoittajien pankkitilit on jäädytetty, ja heitä on kielletty julkaisemasta tietoja sosiaalisessa mediassa.)

Kymmenenneksi, koskien inflaatiota: American Farm Bureau Federation (yhdysvaltalainen vakuutusyhtiö ja lobbausryhmä, joka edustaa amerikkalaista maatalousteollisuutta) ilmoitti 19. marraskuuta 2022, että keskimääräinen kiitospäivän ateria kaikkine lisukkeineen maksaa Yhdysvalloissa tänä vuonna 20% enemmän kuin viime vuonna.

(Lisätietoa: Heritage Foundation'in raportin mukaan inflaatio Yhdysvalloissa on maksanut keskimääräiselle perheelle 7 400 dollaria vuonna 2022. Tällä vauhdilla monet perheet eivät omista mitään ennen vuotta 2030.)

Yhdenneksitoista, koskien Googin ja Maagogin taistelua viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla: Tällä viikolla luin, että Israel on erittäin huolissaan Venäjän ja Iranin välisten suhteiden viimeaikaisista kehitysaskeleista (droonien, öljyn, jne. myynti), joten Israel seuraa ja arvioi tätä suhdetta päivittäin.

(Lisätietoa: 21. marraskuuta 2022 kerrottiin, että Israelin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja ilmoitti Venäjälle, että Israel alkaa toimittaa erittäin tarkkoja ohjuksia Ukrainalle, jos Iran alkaa toimittaa ballistisia ohjuksia Venäjälle. Putin on varoittanut Israelia toimittamasta aseita Ukrainalle.)

Kahdenneksitoista, koskien maailmanhallitusta: Marraskuun 22. päivänä 2022, lifesitenews.com raportoi arkkipiispa Carlo Maria Vigano'n kertoneen äskettäin ryhmälle lääkäreitä seuraavaa (tiivistettynä Vigano'n ja minun sanoin):

Hiljattaisessa G20-huippukokouksessa, Klaus Schwab keskusteli Maailman talousfoorumin tulevista askeleista kohti maailmanhallituksen luomista.

Schwab sanoi: "Neljännessä teollisessa vallankumouksessa voittajat vievät kaiken, joten jos olet Maailman talousfoorumin ensimmäinen liikkeellepanija, kuulut voittajiin."

Vigano sanoi: "Näillä (Schwab'in) erittäin vakavilla lausunnoilla on kaksi seurausta: Ensimmäinen on, että 'voittajat vievät kaiken' ja tulevat olemaan 'voittajia'. Toinen on se, että ne, jotka eivät sopeudu tähän 'neljänteen teolliseen vallankumoukseen' tulevat syrjäytyneiksi ja menettävät – he tulevat menettämään kaiken, myös vapautensa."

Vigano lisäsi: "Se on maailmanlaajuinen vallankaappaus.... Kaikki ne, jotka hallitsevat kansakuntia, ovat joko tulleet orjuutetuiksi tai kiristämiksi tämän kansainvälisen mafian toimesta."

"(Klaus Schwab'in, George Soros'in ja Bill Gates'in kaltaisten ihmisten) johtavat periaatteet ovat kapina Jumalaa vastaan, viha kirkkoa ja ihmiskuntaa kohtaan, sekä tuhoisa raivo, joka on suunnattu luomakuntaa ja erityisesti ihmistä vastaan, koska hänet on luotu Jumalan kuvaksi ja kaltaiseksi."

"Ei voida teeskennellä, että se, mitä silmiemme edessä tapahtuu, on seurausta vain voiton tavoittelusta tai vallanhalusta. Taloudellista osuutta ei tietenkään voida jättää huomiotta, kun otetaan huomioon, kuinka moni on tehnyt yhteistyötä Maailman talousfoorumin kanssa. Ja silti, rahallisen hyödyn lisäksi, on olemassa mainitsemattomia tarkoitusperiä, jotka johtuvat "teologisesta" visiosta – joka on totta, mutta joka on käännetty ylösalaisin, mutta silti teologinen – visio, joka näkee kaksi vastakkaista puolta: Kristuksen puolen ja Antikristuksen puolen."

"Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa." (Ef. 6:12)

Kuten ymmärrän Vigano'n, Uuden maailmanjärjestyksen luomisen takana on enemmän kuin hyvin rahoitetut rikkaat miehet, jotka himoitsevat rahaa ja valtaa.

Maailman johtajat ovat järjestäytyneiden henkisten voimien vaikutuksen alaisina, jotka pyrkivät pääsemään eroon Jumalasta ja orjuuttamaan kaikki Antikristuksen hallituksen alaisuudessa.

Yksi Vigano'n syvällisimmistä lausunnoista on: "Ei voi olla puolueettomuutta, koska kun kahden armeijan välillä on yhteenotto, niin ne, jotka eivät halua taistella, tekevät myös valinnan, joka vaikuttaa taistelun lopputulokseen."

Tässä linkki artikkeliin:

https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-the-covid-pandemic-farce-served-as-a-trial-balloon-for-the-new-world-order/

Kolmanneksitoista, edelleen koskien maailmanhallitusta: Maailman terveysjärjestö (WHO) kokoontui 22.–28. toukokuuta 2022 äänestämään 13 muutoksesta, jotka Yhdysvallat halusi sopimukseen, joka antaisi WHO:lle hallinnan jokaisen maan päällä olevan yksilön terveydenhoidosta.

Muutosehdotuksista jätettiin käsiteltäväksi 12, ja kaikille kansakunnille annettiin lupa ehdotusten jättämiseen syyskuuhun 2022 saakka.

WHO:n muutoksia koskevan käsittelyn oli määrä alkaa marraskuussa 2022.

WHO ilmoitti pian, että se laatisi pyydettyjen muutosten pohjalta uuden sopimuksen nimeltä Kansainvälinen pandemiasopimus.

WHO halusi myös valtuudet julistaa kansanterveydelliset hätätilanteet, vaatia digitaalista passia ja digitaalisen henkilöllisyystodistuksen.

Joten WHO sanoi laativansa sopimuksen, joka sallisi WHO'n:
  • Julistaa kansanterveydelliset hätätilanteet,
  • Hallita kaikkien ihmisten terveydenhuoltoa,
  • Vaatia digitaalista passia, ja
  • Edellyttää digitaalista tunnistusjärjestelmää.
WHO sanoi, että se pyytäisi uuden Kansainvälisen sopimuksen viimeistelemistä vuoteen 2024 mennessä (Vuoteen 2024 mennessä tarkoittaa todennäköisesti ennen vuoden 2023 loppua).

Sen lisäksi, että WHO voisi julistaa kansanterveyshätätilan eri maihin, se sanoi myös pyytävänsä valtuuksia julistaa kansanterveyshätätilanne eri kansakunta-alueille.

Mitään ei sanottu siitä, kuinka monta kansakunta-aluetta tulee olemaan.

WHO sanoi haluavansa "aluejohtajien" (tai alueellisten tsaarien) hätäkomitean, joka raportoisi WHO:n pääjohtajalle.

WHO:lla olisi valtuudet julistaa (ja panna toimeen) kansanterveyden hätätilanne, vaikka yksittäisten kansakuntien johtajat olisivat eri mieltä.

Tämä tarkoittaa, että WHO:n pääjohtajalla ja alueellisilla johtajilla olisi valtaa kansakuntiin.

Ajattele sitä: Globaali digitaalinen passi, globaali digitaalinen ID-järjestelmä, maailma jaettu alueisiin aluejohtajien alaisuudessa, aluejohtajat raportoivat yhdelle miehelle (pääjohtajalle).

En tiedä, onko tämä kaikki sopimuksessa vai ei, mutta tämän minä tiedän: 11. marraskuuta 2022 naturalnews.com raportoi, että uusi Kansainvälinen pandemiasopimus on viimeisissä kehitysvaiheissa.

Mike Adams'in ja tohtori Francis Boyle'n mukaan sopimus on "erityisesti kirjoitettu kumoamaan Yhdysvaltojen perustuslaki ja kaikki kansalliset lait jokaisessa maassa maailmanlaajuisesti".

Artikkelissa sanotaan: "Pohjimmiltaan uusi WHO:n pandemiasopimus muuttaa koko maailman kiinalaistyyliseksi lääkäripoliisivaltioksi, jossa suvereeneilla kansakunnilla, valtioilla ja yksilöillä itsellään ei ole tunnustettuja terveysvapauden oikeuksia, ei minkäänlaisia."

Siinä sanotaan: "Ja mikä pahempaa, WHO:n pandemiasopimus vaatii globaalia sensuuria kaikkia niitä vastaan, jotka ovat WHO:n kanssa eri mieltä, jolloin WHO voi sanella, mitkä äänet tai organisaatiot tulisi poistaa teknisiltä alustoilta."

"Pohjimmiltaan se tekee WHO:sta "totuusministeriön".

Tässä linkki artikkeliin:

https://www.naturalnews.com/2022-11-22-who-pandemic-treaty-in-final-stages-overrule-us-constitution-medical-dictatorship.html

Tässä linkki videoon:

https://www.brighteon.com/f6c011ae-e0a1-4693-be9b-60e0ca13ddf5

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Tuosta CBDC-valuutasta..

    105 out of 109 countries being tracked are currently exploring CBDC’s and 11 Have already implemented them. Brother Chad discusses the significance of this in regards to End Times Bible Prophecy.

    https://www.youtube.com/watch?v=nHHPVam1VCs (30.11.2022)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com