Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Ennennäkemätön aikakauden lopun merkkien lisääntyminen by Daymond Duck 7.1.2023

Tässä suomentamani pastori Daymond Duck'in tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa vakuutetaan aikakauden lopun olevan käsillä, koska suuri määrä raamatullisia merkkejä viittaa siihen suuntaan ja ennennäkemätön määrä kristittyjä on samaa mieltä. Näin Daymond kehottaakin olemaan valmiina nyt, kun Tempaus tapahtuu, ei Ahdistuksen jälkeen (post-Trib), vaan ennen sitä (pre-Trib).

------------------

Ennennäkemätöntä (Unprecedented) :: By Daymond Duck

Published on: January 7, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/01/07/unprecedented-by-daymond-duck-2/

Tammikuun 2. päivänä 2023 24-vuotias Buffalo Bills'in takamies, Damar Hamlin, taklasi rutiininomaisesti vastustajan Cincinnati Bengals'in pelaajaa. Hamlin nousi seisomaan ja kaatui sitten nurmelle taaksepäin.

Hamlin'in sydän pysähtyi. Painelu-puhalluselvytystä (CPR) annettiin 9 minuuttia; hänen sydämensä syke palautui, ja hänet laitettiin ambulanssiin ja vietiin Cincinnatin yliopiston lääketieteelliseen keskukseen arvioitavaksi ja hoidettavaksi.

Fanit ja pelaajat olivat järkyttyneitä ja rukoilivat, ja ennennäkemättömässä liikkeessä, NFL:n maanantai-illan jalkapallopeli keskeytettiin määräämättömäksi ajaksi ja lopulta siirrettiin.

Seuraavana päivänä kerrottiin, että hyvin arvostettu sisätautilääkäri, kardiologi ja epidemiologi tohtori Peter McCullough, joka myönsi, että Damar Hamlin kärsi sydänpysähdyksestä, sanoi: "Jos Hamlin todella otti yhden COVID-19-rokotteista, silloin subkliininen rokotteen aiheuttama sydänlihastulehdus on otettava huomioon erotusdiagnoosissa."

Sen tosiasian, että kaikki Buffalo Bills'in pelaajat oli rokotettu Covid'ia vastaan, myönsi joku, joka sanoi tietävänsä asiasta, mutta pyysi, ettei hänen henkilöllisyyttään paljasteta.

McCullough on usein varoittanut, että Covid-19-geeniterapiarokotukset lisäävät dramaattisesti sydänvaurioita ja nuorten kuolemia.

Se on nyt todistettu tosiasia, että sadat, ehkä 1-2 tuhatta urheilijaa on romahtanut ja kuollut sydänongelmiin, verihyytymiin, jne. viimeisen 2-3 vuoden aikana.

Vakuutusyhtiöt raportoivat kuolleisuuden lisääntymisestä, ja hautauslaitokset raportoivat valtavista verihyytymistä vainajassa.

Jotkut viranomaiset jopa uskovat, että mRNA-geeniterapiarokotukset ovat osa suunnitelmaa maapallon väestön vähentämiseksi, ja tilanne on paljon raportoitua huonompi.

Monet Raamatun profetioiden opettajat tietävät, että aikakauden loppua leimaa ennennäkemätön merkkien lähentyminen, ennennäkemätön tiedon ja matkustamisen lisääntyminen, petosten ja ruttotautien ennennäkemätön kasvu, ennennäkemätön kutsu globaalille hallitukselle, jne.

Talvi 2023 -uutiskirjeessään Jan Markell (Olive Tree Ministries) sanoi: "Pew Research julkaisi juuri raportin, jonka mukaan kaikkien yhdysvaltalaisten aikuisten keskuudessa 39% sanoo, että "lopun ajat" ovat nyt käsillä. Siihen kuuluu 47% kaikista kristityistä, joihin puolestaan kuului 55% protestanteista, 63% evankelisista, 31% valtavirtakirkon jäsenistä ja 76% historiallisesti mustien kirkon jäsenistä.

Markell teki selväksi, että kysely koski Toista Tulemista, ei Tempausta (joka tapahtuu vähintään 7 vuotta ennen Toista Tulemista).

Jos galluppi on oikea (enkä epäile sitä), niiden kristittyjen määrä, jotka uskovat, että aikakauden loppu on täällä, kasvaa ja on ennennäkemätön.

Kaikkien on oltava valmiita Tempaukseen (katso kuinka tämän artikkelin lopusta).

Tässä on lisää tapahtumia, jotka vahvistavat sen.

Ensinnäkin, koskien väkiluvun vähenemistä ja Amerikan taantumista: Catherine Austin Fitts, Solari Report'in julkaisija ja entinen Yhdysvaltain asunto- ja kaupunkikehityksen apulaisministeri Bush vanhemman alaisuudessa, antoi joitain mielenkiintoisia lausuntoja Greg Hunter'in 20. joulukuuta 2022 julkaisemassa haastattelussa.

Hunter kertoi Fitts'in sanoneen (minun sanoillani lyhyyden vuoksi ja nähdäkseni mielestäni tärkeimmät kohdat):
  • Yhdysvallat on niin vilpillinen, että se tuhoaa itsensä paljoa ennemmin kuin myöhemmin.
  • Kysymykseni kuuluu, kuinka suuri osa Ukrainaan lähetetyistä rahoista tulee takaisin Yhdysvaltoihin.
  • On olemassa kone, joka hallitsee kulutuskonetta, jota rahoitetaan veroillamme ja meidän nimissämme lainatulla velkarahalla. (Kommenttini: Fitts ei sanonut sitä, mutta luulen hänen puhuvan niin sanotusta Syvästä valtiosta (Deep State) tai varjohallituksesta.) [Tulee tällaisesta koneesta mieleen ns. helvetinkone. Suom. huom.]
  • Tuo kone toteuttaa väestönpoistosuunnitelmaa tasapainottaakseen kirjanpitoa, eikä presidentin vaihtaminen muuta sitä, mitä kone tekee.
  • Jos kone ei petä sinua vuonna 2023, se pettää sinut vuonna 2024.
  • Covid-injektiot ovat bioase, joka on osa koneen väestönpoistosuunnitelmaa.
Tässä linkki Greg Hunter'in viestiin:

https://usawatchdog.com/us-government-in-full-scale-implosion-because-of-corruption-catherine-austin-fitts/

Toiseksi, 31. joulukuuta 2022, New Yorkista tuli kuudes osavaltio (Washingtonin, Oregonin, Coloradon, Vermontin ja Kalifornian jälkeen), joka laillisti kuolleiden ihmisruumiiden kompostoimisen.

Noissa osavaltioissa ympäristötietoiset voivat nyt käsitellä rakkaansa ruumista kertakäyttötavarana, kompostoida sen, ja käyttää luonnonsuojeluprojektissa (levitettynä puutarhaansa, pihaan, puiden alle, jne.).

Kolmanneksi, kun Jeesukselta kysyttiin Hänen toisesta tulemisestaan, Hän sanoi, että kun näette hävityksen kauhistuksen (Antikristus tai Antikristuksen patsas), josta profeetta Daniel puhui, seisovan pyhässä paikassa (uudelleenrakennetussa Temppelissä keskellä Ahdistuksen aikaa ), juutalaisten Juudeassa tulisi paeta vuorille (Jumalan valmistamaan paikkaan, jossa heitä suojellaan yliluonnollisesti, ruokitaan ja juotetaan 3,5 vuoden ajan; Matt. 24:15-16; Ilm. 12:6).

Jeesus ei nimennyt vuoria, mutta monet profetianopettajat otaksuvat, että Hän puhui muinaisesta Petran kaupungista Jordanin vuorilla.

Joulukuun 28. päivänä 2022 ilmoitettiin, että Petraan tulvi 3.1 tuumaa (7.9 cm) sadetta joulun jälkeisenä päivänä; 1 700 turistia evakuoitiin, ja se suljettiin yhden päivän ajaksi.

Watchersnews.com'in julkaisema video näyttää tulvaveden, tien, ajoneuvon ja ihmisiä Petrassa.

Näyttää siltä, ​​että siellä on nyt tie Petraan ja julkiset palvelut majoittamaan monia vierailijoita.

Toisin sanoen, jos se on paikka, jossa on tehty valmisteluja monille ihmisille, juutalaiset voivat päästä sinne, ja jos he tarvitsevat ruokaa ja vettä, Jumala voi lähettää niitä.

Se on siistiä, jos ruoka on taivaasta saatua mannaa.

Tässä linkki artikkeliin ja videoihin.

https://watchers.news/2022/12/28/ancient-city-of-petra-flooded-after-6-months-worth-of-rain-in-a-day-jordan/

Neljänneksi, liittyen Googin ja Maagogin taisteluun: Israelin hyökkäys Irania vastaan ei ole Googin ja Maagogin taistelu, mutta Iran sanoi, että se tekee vastahyökkäyksen, jos Israel hyökkää sen kimppuun.

Lisäksi Venäjä ja Turkki ovat varoittaneet Israelia olemaan hyökkäämättä Iraniin.

Jos Venäjä, Turkki ja muut liittyisivät Iraniin vastahyökkäykseen, se olisi Googin ja Maagogin taistelu ja kiistaton merkki siitä, että maailma on vuotten lopussa ja viimeisissä päivissä (Hes. 38:8, 16).

Joulukuun 28:ntena 2022 kerrottiin, että Israel on parantanut valmistelujaan ja valmiuksiaan hyökkäystä varten Iranin ydinlaitoksiin.

Joulukuun 29:ntenä 2022, Benjamin Netanyahu vannoi virkavalansa Israelin uutena pääministerinä.

Netanyahu on nimittänyt miehen johtamaan Israelin kansallista turvallisuusneuvostoa, joka on toistuvasti uhannut tuhota Iranin ydinlaitokset, jos Yhdysvallat ei saavuta sopimusta Iranin ydinaseiden kehittämisen pysäyttämiseksi.

Syyskuusta 2022 lähtien Yhdysvaltain presidentti Biden on luopunut yrityksestään saada Iran pysähtymään.

(Huomaa: YK, Yhdysvallat, EU, WEF, PA ja muut ovat jo ilmaisseet paheksuvansa Netanyahu'n uutta hallitusta ja yrittävät siirtää sitä vasemmalle. Raamattu kertoo meille, että Israelia vihataan aikakauden lopussa, ja jossain vaiheessa Raamatun profetia sanoo, että sota syttyy, Jumala käyttää sitä Sanansa täyttämiseen, eikä Israelia voida voittaa.)

Viidenneksi, koskien Lootin päiviä ja moraalittomuutta: Netanyahu'n hallituksen Knesset valitsi avoimesti homomiehen Knessetin puhemieheksi (ensimmäinen avoimesti homoseksuaalinen henkilö, jolla on tämä tehtävä Israelissa).

Kuudenneksi, koskien Lootin päiviä ja moraalittomuutta: Joulukuun 31. päivänä 2022, Elon Musk'in Twitter palautti The Christian Post'in tilin 9 kuukauden sensuurin jälkeen totuuden kertomisesta (kutsumalla presidentti Biden'in terveysministeriä, Rachel Levine'ä, mieheksi).

Levine on kahden pojan isä, biologinen mies, joka erosi vaimostaan, antoi hiuksensa kasvaa pitkiksi, alkoi käyttää rintaliivejä ja tunnistaa itsensä naiseksi, mutta entiset Twitter-omistajat sanoivat, että Post syyllistyi "vihalliseen toimintaan" kutsumalla häntä mieheksi.

Sen jälkeen kun Musk palautti The Christian Post'in tilin, sen toimittajat sanoivat olevansa kristillinen julkaisu, heidän ensisijainen vastuunsa on Jumalalle, ja he jatkavat Raamatun totuuden raportoimista parhaan kykynsä mukaan.

Seitsemänneksi, koskien ilmaston lämpenemistä ja sähköajoneuvoja: 28. joulukuuta 2022 kerrottiin, että New Yorkissa on 2 100 dieselpolttoaineella toimivaa kuorma-autoa ja ne voidaan varustaa auroilla talvella ja käyttää lumen auraukseen.

Kaupungissa on myös 6 000 bensiinillä toimivaa roska-autoa, jotka halutaan muuntaa sähköajoneuvoiksi, varustaa ne lumiauroilla, ja käyttää lumen raivaukseen.

He saivat äskettäin tietää, että sähköisiksi muunnettavat kuorma-autot eivät ole tarpeeksi tehokkaita, ne eivät tee hyväksyttävää työtä, ne toimivat vain noin 4 tuntia, ja laitteet sekä tila tuhansien ajoneuvojen lataamiseen 4 tunnin välein olisi erittäin kallista.

Jotkut heidän virkamiehistään ovat tulleet siihen tulokseen, että kuorma-autojen muuntaminen saattaa olla mahdollista tulevaisuudessa, mutta se ei ole ajateltavissa olevaa nyt.

Kahdeksanneksi, koskien Nooan päiviä ja jumalattomuutta: 29. joulukuuta 2022 kerrottiin, että ryöstely ja varastaminen kaupoista Kalifornian San Franciscossa maksaa yrityksille lähes 100 miljardia dollaria vuodessa, eivätkä hallituksen virkamiehet tee mitään sen estämiseksi.

Yhdeksänneksi, koskien Netanyahu'n uutta hallitusta ja Temppelivuorta: Tammikuun 3:ntena 2023, pääministeri Netanyahu'n luvalla, hänen uudesta kansallisesta turvallisuusministeristään tuli ensimmäinen istuva ministeri, joka nousi Temppelivuorelle viiteen vuoteen.

Vierailunsa aikana hän sanoi: "Tempelivuori on avoin kaikille, myös juutalaisille."

Palestiinalaishallinto (PA) tuomitsi vierailun, mutta monet juutalaiset ylistivät sitä.

(Lisää: Maailman johtajien tuomitseminen koskien vierailua ja Netanyahu'n hallitusta oli nopea ja raivokas, mutta tätä kirjoitettaessa ei ole tapahtunut väkivaltaa.)

Kymmenenneksi, koskien maailmanhallitusta: Maailman talousfoorumi (WEF) aloittaa 18. tammikuuta 2023 kokoussarjan, jossa keskitytään torjumaan väärää tietoa (määrittelemätön aihe, joka tarkoittaa niiden hiljentämistä, jotka ovat eri mieltä heidän agendastaan, kritisoivat Covid-19-rokotteita, kritisoivat heidän antikristillistä globaalia hallitustaan ja uskontoaan, jne.).

(Huomaa: On aika kohdata se tosiasia, että maailman johtajat ovat tietoisesti muuttamassa (askel askeleelta) kansakuntia kohti maailmanhallitusta (New World Order; The Great Reset) vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin, ja Ahdistusta edeltävän Tempauksen (pre-Trip Rapture) opettajat uskovat, että ylöstempaus on ennen Ahdistuksen aikaa. Ne, jotka jäävät pois ylösotosta, tulevat katumaan sitä.)

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com