Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 30. tammikuuta 2023

Historia, Jumalan kertomus Raamatussa, paljastaa globalisaation tulemisen ja miten se päättyy by Daymond Duck 28.1.2023

Tässä tuoreessa suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kerrotaan globalisaation tulemisesta ajassamme, jonka Jumala on ennustanut Sanassaan ja joka on voimakas merkki lähestyvälle uskovien Tempaukselle ja myöhemmin Toiselle Tulemukselle 7-vuotisen Ahdistuksen ajan jälkeen. Suurin globalismin ja liberalismin edistäjä tässä ajassa on Maailman talousfoorumi (WEF), joka on Antikristuksen maailmanhallituksen edelläkävijä. Siitä onkin paljon negatiivista kerrottavaa.

-------------------

Historia (History) :: By Daymond Duck

Published on: January 28, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/01/28/history-by-daymond-duck/

Tammikuun 17. päivänä 2023 kerrottiin, että yksi puhujista (historioitsija) Maailman talousfoorumin (WEF) kokouksessa Davosissa tällä viikolla sanoi, että globalisaatio (maailmanhallitus) on tullut jäädäkseen ja deglobalisoitumisen käsite on kangastus.

Toinen puhuja (saksalaisen teknologiayrityksen toimitusjohtaja) sanoi, että maailma on vasta siirtymässä globalisaation seuraavaan vaiheeseen.

Ymmärtääkseni globalistit edistävät globalismia vaiheittain tai asteittain aikajanalla, joka vaatii maailman perustavanlaatuista muutosta maailmanhallitukseksi vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Sikäli kuin globalisaation jääminen tänne on huolestuttavaa, Raamatun mukaan Jumala sallii globalisteille heidän jumalattoman maailmanhallituksensa seitsemän vuoden ajaksi, ja Hän tuhoaa sen Jeesuksen toisen tulemisen yhteydessä.

Heidän maailmanhallituksensa pää (Antikristus) ja hänen jumalaton avustajansa (Väärä profeetta) vangitaan ja heitetään elävältä tuliseen järveen (Ilm. 19:20).

Tiedä, että Raamattu on Hänen kertomuksensa (Historia; Jumalan kertomus), joka on kirjoitettu etukäteen.

Jumalan kertomus paljastaa globalisaation tulemisen ja miten se päättyy.

Globalisaatio on väliaikaista, se ei ole tullut jäädäkseen, eikä deglobalisaatio ole harhaa.

Päinvastoin, globalisaatio on merkki siitä, että Tempaus ja Toinen Tuleminen ovat lähellä.

Antikristus nousee maailmanhallituksen yläpuolelle Tempauksen jälkeen, ja deglobalisaatio tapahtuu seitsemän vuotta myöhemmin Jeesuksen toisen tulemisen yhteydessä.

Globalisaatio on Saatanan työkalu.

Hänet heitetään Tulijärveen jonakin tuntemattomana ajankohtana sen jälkeen, kun Jeesus, kuningasten Kuningas ja herrain Herra, on hallinnut 1000 vuotta (Ilm. 20:10).

Tässä on tuoreempia tapahtumia, jotka osoittavat Tempauksen ja väliaikaisen maailmanhallituksen lähestyvän.

Ensimmäiseksi, koskien maailmanhallitusta: Tällä viikolla Elon Musk, joka on aiemmin kritisoinut Maailman talousfoorumin ESG-agendaa (WEF:n ympäristö-, sosiaali- ja hallintostrategia, joka tukee rodullista tasa-arvoa, abortteja, WOKE-kulttuuria, jne.), hämmensi pataa hieman lisää.
  • Musk sanoi 17. tammikuuta 2023, että ESG:ssä "S" tarkoittaa "saatanallista (Satanic)".
  • Musk sanoi 18. tammikuuta 2023, että WEF:stä "tulee yhä enemmän vaaleilla valitsematon maailmanhallitus, jota ihmiset eivät koskaan pyytäneet eivätkä halua."
  • Tammikuun 18:ntena 2023 Musk kysyi Twitterin käyttäjiltä, pitäisikö heidän mielestään WEF:n hallita maailmaa, ja noin 86% sanoi, että "ei".
Raamatullisesti puhuen ESG-agenda on saatanallinen, ja lisään, että niin on myös WEF:n jumalaton maailmanhallitus ja väestönvähennystavoitteet (toinen asia, jota Musk on arvostellut).

(Huomautus: Liikkuu huhuja, että entinen presidentti Trump saattaa muuttaa mieltään ja palata pian Twitteriin.)

Toiseksi, koskien Kahden valtion ratkaisua (Israelin jakaminen): Tammikuun 16:ntena 2023, Israelin uusi julkisen diplomatian ministeri (Galit Distel Atbaryan) sanoi käynnistävänsä uuden kansainvälisen kampanjan selittääkseen Israelin asemaa ja kumotakseen palestiinalaisten vaatimukset Luvattuun maahan.

Atbaryan sanoi:
  • Hän näkee Raamatun Israelin asiakirjana Luvattuun maahan, ja erityisesti Juudean ja Samarian alueeseen (Amen! 1. Moos. 17:7-8, 18-21).
  • Israel ei ole miehittänyt mitään aluetta; ei ole olemassa miehitystä (Amen!).
(Minun mielipiteeni: Atbaryan'in kansainvälinen kampanja voisi olla Jumalan viimeinen ilmoitus maailman johtajille pitääkseen näppinsä erossa Israelista, koska Hänellä on viimeinen sana (Joel 3:2).

Kolmanneksi, koskien taloutta: 18. tammikuuta 2023 kerrottiin, että BlackRock (maailman suurin omaisuudenhoitaja) on julkaissut vuoden 2023 Global Outlook'in (globaalit näkymät), ja sen mukaan keskuspankit aiheuttavat tarkoituksella taantumia yrittääkseen saada inflaation hallintaan ja sijoittajien pitäisi odottaa laskusuhdannetta jollaista ei ennen ole ollut.

Tämä kannattaa toistaa: Maailman suurin omaisuudenhoitaja ennustaa, että pyrkimys saada inflaatio hallintaan tulee aiheuttamaan taantuman JOLLAISTA EI ENNEN OLE OLLUT (korostus minun).

Uskon Raamatun opettavan, että tulee olemaan hyperinflaatio ja maailmanlaajuinen taloudellinen romahdus Ahdistuksen ajan alussa jollaista ei ennen ole ollut (Ilm. 6:5-6).

Neljänneksi, koskien jotain, joka on mielestäni kelvoton mieli (reprobate mind): On raportoitu, että Minnesotan kongressiedustaja Sandra Feist sanoi, etteivät kaikki opiskelijat, joilla on kuukautiset, ole naisia, ja hän tukee lainsäädäntöä, jossa vaaditaan Charter -kouluja ja piirikouluja sijoittamaan ilmaisia kuukautistuotteita poikien vessoihin oppilaille, jotka ovat 4.-12. luokilla.

Viidenneksi, koskien tulevaa käteisvapaata yhteiskuntaa ja kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Monet profetianopettajat uskovat, että digitaalinen keskuspankkiraha (CBDC) on suuri askel tähän suuntaan.

Käteinen korvataan tietokoneessa olevalla numerolla, joka on digitaalinen tallenne henkilön tuloista ja siitä, mitä hän ostaa ja myy.

Tammikuun 16. päivänä 2023 Wall Street Journal'in artikkelissa sanottiin:
  • Kiina, Intia, Nigeria ja Bahama käyttävät jo digitaalista rahaa (digitaalinen virallinen valuutta).
  • Ruotsi ja Japani valmistautuvat digitaalisen rahan käyttöön.
  • 114 maata tutkii digitaalisen rahan käyttöä.
Antikristus ja Väärä profeetta ottavat käyttöön Pedon merkin ja alkavat seurata kaikkea ostamista ja myymistä Ahdistuksen ajan puolivälissä, joten CBDC:t voivat olla merkki siitä, että historia lähestyy aikakauden loppua.

(Huomaa: Presidentti Obaman aikana oli puhetta, että Yhdysvallat, Meksiko ja Kanada käyttäisivät yhteistä valuuttaa nimeltä Amero. Nykyään he todennäköisesti käyttäisivät digitaalista virallista valuuttaa, jota voitaisiin kutsua Ameroksi tai ei. Jotkut lukijat muistavat, että globalistit ehdottivat yhteistä lippua; 1/3 Yhdysvaltoja, 1/3 Meksikoa ja 1/3 Kanadaa.)

Kuudenneksi, koskien Danielin kirjan kymmentä kuningasta: Uskon Raamatun opettavan, että maailma jaetaan kymmeneen alueeseen aikakauden lopussa, että jokaisella alueella on johtaja, että Raamattu kutsuu näitä kymmentä johtajaa kymmeneksi kuninkaaksi, ja että ne ovat alkusoittoa Antikristuksen nousulle.

Jotkut muista uskomuksistani ja aiemmista lausunnoistani ovat:
>YK:n 3-vaiheisena suunnitelmana on pitkään ollut: 1) luoda kaupankäyntiblokkeja tai kansakunta-alueita, 2) muuttaa ne poliittisiksi kansakuntablokeiksi, joilla jokaisella on johtaja, ja 3) yhdistää ne lopulta maailmanhallitukseksi.

>Alueiden luomisprosessia kutsutaan alueellistamiseksi (googlaa tämä).

>Nebukadnessar'in unessa kuvapatsaan kymmenen varvasta ovat rauta- ja savivarpaita (EU ja muut; maailmanhallitus), eivät rautavarpaita (ei ainoastaan Euroopan hallitus).

>EU valittiin olemaan ensimmäinen nouseva alue, ja sen rakenne, lait ja moraalikäsitykset ovat mallina muille yhdeksälle alueelle (jotta kymmenen politisoitunutta aluetta olisi helpompi yhdistää yhdeksi maailmanhallitukseksi).

>Yksi muista yhdeksästä alueesta on Pohjois-Amerikan unioni (NAU; Pohjois-Amerikan manner), josta presidentti George W. Bush puhui ja sitä kutsutaan nykyään USA:n, Meksikon ja Kanadan väliseksi USMCA -alueeksi.

>Muut kahdeksan aluetta ovat Venäjä ja osa sen naapureista; Kiina ja jotkut sen naapureista; Latinalainen Amerikka; arabimaat; Australia ja muita; Japani ja ehkä muita; sekä kaksi muuta aluetta.

>Maailman muutos suvereeneista valtioista maailmanhallitukseksi astui virallisesti voimaan 1. tammikuuta 2016, jolloin "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Vuoden 2030 agenda kestävälle kehitykselle)" -tavoitteet astuivat voimaan. YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon ylisti sitä "uuden aikakauden alkuna" ja sanoi, että nyt on olemassa "uusi universaali agenda".

>Maailman johtajat päättivät, että heiltä kuluu 14 vuotta (2016-2030) jokaisen kansakunnan muuttamiseen maan päällä ja toivottavasti massat eivät nouse ja vastusta heitä, kun olemme nyt hieman yli puolessa välissä muutosvaihetta, ja voimme odottaa muutoksen nostavan tahtiaan ja ankaruuttaan.
Tammikuun 10:ntenä 2023, Yhdysvaltain presidentti Biden, Meksikon presidentti Obrador ja Kanadan pääministeri Trudeau tapasivat kymmenennessä Pohjois-Amerikan johtajien huippukokouksessa (NALS).

Tammikuun 20. päivänä 2023 The New American julkaisi artikkelin, jonka Bill Hahn kirjoitti John Birch Society'lle, ja se on täynnä tietoa kokouksesta.
>Hahn sanoi, että presidentti George W. Bush'in päivinä, professori Robert Pastor "johti Ulkosuhteiden neuvoston työryhmää, jossa selvitettiin, kuinka rakentaa se, mitä hän kutsui Pohjois-Amerikan yhteisöksi tai Pohjois-Amerikan ideaksi. Hän sanoi, että työ vei kohti "MANNERMAISTA INTEGRAATIOTA" (korostus lisätty).

>Hahn sanoi vuonna 2002, että entinen Meksikon presidentti Vicente Fox oli todennut seuraavaa: "Loppujen lopuksi meidän pitkän tähtäimen tavoite on luoda Yhdysvaltojen, mutta myös toisen alueellisen kumppanimme Kanadan kanssa yhteyksien ja instituutioiden kokonaisuus, joka on samanlainen kuin EUROOPAN UNIONIN LUOMAT YHTEYDET" (malli yhdeksälle muulle alueelle; korostus lisätty).

>Biden'in huippukokouksesta Obrador'in ja Trudeau'n kanssa: Hahn sanoi Goldy Hyder'in, Kanadan Business Council'in toimitusjohtajan, sanoneen: "Kaikkien kolmen maan johtajien on aika ajatella enemmän Pohjois-Amerikasta YHTENÄ, ITSENÄISENÄ YKSIKKÖNÄ kuin erillisinä kokonaisuuksina" (korostus lisätty).

>Biden'in huippukokouksen aikana Obrador'in ja Trudeau'n kanssa, Hahn kertoi, että Meksikon presidentti Obrador sanoi: "Käsittelemme ensisijaisena tavoitteena KOKO AMERIKAN MANTEREEN taloudellista ja kaupallista YHDENTYMISTÄ" (yhdistämällä kaikki Pohjois-Amerikan kansakunnat; korostus lisätty).

>Biden'in huippukokouksen aikana, Hahn raportoi, että Kanadan pääministeri Trudeau oli sanonut: "Ajatellaan niin kuin ihmiset tekivät silloin, kun he allekirjoittivat alkuperäisen NAFTA-sopimuksen… He … tiesivät, että INTEGROITU MANNERMAINEN TALOUS toisi kaikki, mitkä tahansa, mahdollisuudet paljon lähemmäs, mukaan lukien ne, joita he eivät vielä osanneet edes kuvitella" (korostus lisätty).

>Hahn sanoi: "The New American tiivisti täydellisesti huippukokouksen online-artikkelissa, jossa kirjoitettiin, että "sopimus … ohittaa Yhdysvaltain perustuslain ja edistää pitkäaikaista globalistista tavoitetta POISTAA KANSALLINEN SUVEREENITEETTI kolmelta Pohjois-Amerikan kansakunnalta" (poistaen rajat kolmen kansakunnan välillä; korostus lisätty).

>Hahn sanoi: "Jos nämä kolme maata yhdistyvät ALUEELLISEKSI HALLITUKSEKSI, silloin olemme vain pienen askeleen päässä siitä, että nämä aluehallitukset sulautuisivat MAAILMANHALLITUKSEN alle, kuten Klaus Schwab, Henry Kissinger, Karl Marx ja muut globalismin kannattajat näkivät. Yhdysvallat suurena vapauskokeiluna lakkaisi olemasta, ja amerikkalaisen yhteiskunnan "edistyminen" olisi saavuttanut täyden ympyrän, takaisin olemaan maaorjina ja orjina tyrannihallitukselle" (korostus lisätty).
Tässä linkki koko artikkeliin:

https://thenewamerican.com/the-nwo-battle-for-north-america/?mc_cid=bbb220d975&mc_eid=551904ee4c

Seitsemänneksi, koskien maailman jakautumista kymmeneen EU:n kaltaiseen kansakunta-alueeseen, joita 10 kuningasta hallitsevat: Tammikuun 23. päivänä 2023 kerrottiin, että tällä viikolla Brasilia ja Argentiina ilmoittavat yhteisen valuutan luomisesta, ja he aikovat kutsua Uruguayn ja Paraguayn käyttämään samaa valuuttaa.

Nämä neljä valtiota ovat jo Mercosur-nimisessä kansakuntien kaupankäyntiblokissa.

Kun aika on oikea, he toivovat muuttuvansa EU:n KALTAISEKSI ALUEHALLITUKSEKSI (EU:ta mallintaen; korostus lisätty).

The New American -artikkelin kirjoittaja Steve Bonta sanoi: "Mercosur saattaa hyvinkin olla seuraava osa planeetasta, joka kulkee Euroopan tien, LUOPUEN KANSALLISESTA SUVERENITEETISTA SOSIALISTISEN ALUEHALLITUKSEN hyväksi (korostus lisätty).

Raportoitiin myös, että tällä viikolla 33 valtiota käsittävä Latinalainen Amerikka ja Karibian valtiot keskustelevat suuremmasta ALUEELLISESTA INTEGRAATIOSTA (korostus lisätty).

Tässä linkki artikkeliin:

https://thenewamerican.com/brazil-and-argentina-to-announce-new-common-currency/?mc_cid=5c862535d0&mc_eid=551904ee4c

Kahdeksanneksi, koskien maailmanhallitusta: Viime viikolla raportoin, että kaksi asiakirjaa tullaan esittämään WHO:lle äänestettäväksi toukokuun lopulla, "joista kriitikot sanovat, että ne riistävät kansakunnilta huomattavasti niiden suvereniteettia".
  • Ehdotettu kansainvälinen pandemiasopimus (luonnosteltu joulukuussa 2022; siitä äänestetään WHO:n yleiskokouksessa toukokuun lopussa 2023; tarkistetaan ja viimeistellään WHO:n kokouksessa toukokuussa 2024).
  • Kansainvälisten terveyssäännösten (IHR) suositukset, jotka ovat peräisin salaisista keskusteluista 9.–16. tammikuuta 2023.
LifeSiteNews julkaisi 20. tammikuuta 2023 Frank Wright'in kirjoittaman artikkelin, jossa sanottiin: "Maailman terveysjärjestö etsii valtuuksia vaientaa kaikki, jotka kyseenalaistavat sen narratiivin tulevaisuudessa. Sen kauhistuttava ansioluettelo tässä suhteessa ei ole mikään este sen uskolle omaan tehtäväänsä sammuttaa ihmisoikeudet suuremman hyvän vuoksi."

(Minun mielipiteeni: Paavi Franciscus viittaa maailmanhallitukseen "suurempana hyvänä" ja "yhteisenä hyvänä". Hallituksen tai valtion virastojen valtuuttaminen ohittamaan ihmisoikeudet – uskonnonvapaus, sananvapaus, oikeus kantaa aseita, jne. – ei tule olemaan hyväksi ihmisille. Toukokuun lopun 2023 WHO-kokous voi orjuuttaa maailman.)

(Lisätietoa: Tammikuun 23. päivänä 2023 Jonathan Brentner kirjoitti: "'Pandemiasopimus', jos Maailman terveysjärjestön (WHO) jäsenmaat hyväksyvät sen, antaisi WHO:n johtajalle suvereenit valtuudet KAIKKIEN JÄSENMAIDEN terveydellisiin hätätiloihin, joihin kuuluu rajoituksia ja rokotuksia, jotka voidaan panna täytäntöön SOTILAALLISELLA VOIMALLA.")

(Huomaa: Antikristus tulee esiin voittajana ja voittamaan (The Antichrist will come forth conquering, and to conquer); Ilm. 6:1-2. Hän käyttää sotilaallista voimaa kolmea kymmenestä kuninkaasta vastaan; Dan. 7:20.)

Yhdeksänneksi, koskien maailmanhallitusta: 19. tammikuuta 2023 ilmoitettiin, että Klaus Schwab on johtanut Maailman talousfoorumia (WEF) 52 vuotta, hän on nyt 82-vuotias, ja jotkut WEF:n sisäpiiriläiset kysyvät, kenet heidän pitäisi saada hänen seuraajakseen.

Kymmenenneksi, tulevasta maailmanuskonnosta: 20. tammikuuta 2023 kerrottiin, että yksi tämän viikon WEF-kokouksen puhujista sanoi, että häntä käskettiin olemaan käyttämättä sanoja uskonto, usko ja Jumala.

Globalistisessa mielessä uskonto, usko ja Jumala ovat uhka heidän agendalleen (mukaan lukien Jehova, Jeesus, Raamattu, kristinusko, jne.), ja se johtaa uskovien vainoon Ahdistuksen aikana.

Yhdenneksitoista, kun kristityt lähestyvät Tempausta, Historia (Jumalan kertomus) odottaa globalisaation nousua ja laskua.

Toisen Tulemisen jälkeen Historia (Jumalan kertomus) muistelee globalisaation nousua ja laskua.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

  1. https://mvlehti.net/2023/01/30/elon-musk-maailman-talousfoorumi-wef-vaaleilla-valitsematon-maailmanhallitus/

    VastaaPoista
  2. Suomi, globalistien mallimaa nykyään.

    https://mvlehti.net/2023/01/30/paivan-video-suomalaisen-transvestiitti-taitoluistelijan-supernolo-esiintyminen-espoossa-herattaa-hilpeytta-maailmalla/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com