Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. tammikuuta 2023

Siloan allas ennallistetaan Israelissa ja sillä on globaali merkitys muiden Ahdistuksen aikaa ennakoivien merkkien kanssa by Daymond Duck 14.1.2023

Raamatullinen Ahdistuksen aika tai Danielin 70. vuosiviikko (Dan. 9:27) alkaa näyttää hälytysmerkkejä pikaisesta tulostaan hiljattain virkaansa astuneen Benjamin Netanyahu'n oikeistohallituksen myötä, joka suunnittelee Israelin vanhatestamentillistä restaurointia. Tämä näkyy mm. kuuluisan Siiloan lammikon ennallistamisena, jolla tähdätään juutalaisten 3. temppelin rakentamiseen. Tästä ja muistakin aikainmerkeistä, joilla on globaalia merkitystä, seuraavassa suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla.

--------------------

Globaali merkitys (Global Significance) :: By Daymond Duck

Published on: January 14, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/01/14/global-significance-by-daymond-duck/

Noin 700 vuotta ennen Kristusta, Hesekiel rakensi 2 000 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) pitkän tunnelin kiinteän kallion läpi kuljettaakseen salaa vettä Jerusalemin Gihonin lähteestä Siloan altaaseen (kutsutaan myös Siiloan lammikoksi) aivan muinaisen Jerusalemin ympärillä olevan muurin ulkopuolella ja Temppelivuoren juurella (2. Kuninkaiden kirja 20:20).

Hesekiel rakensi tunnelin ja Siloan altaan (vesialtaan, kuten uima-altaan, joka oli noin 53 jalkaa pitkä, 18 jalkaa leveä ja 19 jalkaa syvä) varmistaakseen, että Jerusalemissa olisi vettä, jos assyrialaiset piirittäisivät Jerusalemin ja yrittäisivät valloittaa kaupungin.

Allas sijaitsi kivipolulla (kutsuttiin pyhiinvaellustieksi (Pilgrim Road)), joka johti Temppelin eteläiselle portille (noin 70 jaardia (64 metriä)).

Josefuksen mukaan noin miljoona juutalaista vieraili Jerusalemissa kolme kertaa vuodessa (kevät, kesä ja syksy) juhlimaan juutalaisten juhlapäiviä (3. Moos. 23).

Monet juutalaiset pysähtyivät Siloan altaalle ottamaan vaaditun rituaalikylvyn ennen kuin he menivät Temppeliin.

Oppineet uskovat, että Nebukadnessar tuhosi Siloan altaan, kun Babylon hyökkäsi Israeliin (noin 605-586 eaa.).

Nehemia korjasi sen, kun hän rakensi uudelleen Jerusalemin muurit (Neh. 3:15), Herodes Suuri laajensi sitä ja rakensi sen ympärille kaarikäytävän (arkadin) hallituskautensa aikana, ja Titus tuhosi sen uudelleen, kun roomalaiset tuhosivat Jerusalemin vuonna 70 jKr.

Ennen kuin roomalaiset tuhosivat sen, Jeesus kohtasi sokeana syntyneen miehen ja paransi hänet Siloan altaalla (Joh. 9:1-41).

Jeesus julisti olevansa maailman valo Siloan altaalla (Joh. 9:5).

Jotkut (Got Questions) sanovat, että Jeesus oli Siloan altaalla, kun hän sanoi: "Jos joku janoaa, tulkoon minun tyköni ja juokoon" (Joh. 7:37-38).

Sen jälkeen kun roomalaiset tuhosivat sen, juutalaiset hajaantuivat, ja se löydettiin uudelleen vasta noin 150 vuotta sitten.

Paljoakaan ei tapahtunut ennen kuin vasta vuonna 2004, kun vesiyhtiö rikkoi vahingossa vesiputken lähellä kyseistä paikkaa.

Tämä herätti kiinnostusta paikan kehittämiseen, mutta 14 vuotta kestänyt oikeustaistelu paikan omistajuudesta esti kaiken kehittämisen.

Oikeustaistelu on nyt ratkaistu, ja 27. joulukuuta 2022, Israelin antiikkivirasto ilmoitti, että työt alkavat tammikuussa 2023 ja valmistuvat (ja paikka avataan yleisölle) noin vuodessa.

Se on yksi tärkeimmistä löydöistä koskaan, sillä on maailmanlaajuinen merkitys, se on todiste Raamatun paikkansapitävyydestä, se on todiste juutalaisten läsnäolosta Luvatussa maassa (ja Jerusalemissa) tuhansien vuosien ajan, uskotaan, että miljoonia vierailijoita tulee pian sinne joka vuosi, ja ne, jotka vierailevat uudelleen rakennetussa Temppelissä, tarvitsevat paikan rituaaliseen kylpyyn.

Siloan altaan ennallistaminen voi olla merkki siitä, että uudelleen rakennettu Temppeli ei ole kaukana jäljessä.

Tässä on lisää asioita, joilla voi olla maailmanlaajuista merkitystä (voivat olla merkkejä lähestyvästä Ahdistuksen ajasta).

Ensinnäkin, koskien Israelin jakamista: Kirjoitin kaksi viikkoa sitten artikkelissani, että 22. joulukuuta 2022 kerrottiin, että EU on vahvistanut työskentelevänsä aktiivisesti PA:n kanssa ja heidän puolesta palestiinalaisten oikeuksien suojelemiseksi ja varmistaakseen, että Juudea ja Samaria ovat osa tulevaa Palestiinan valtiota.

Tammikuun 4:ntenä 2023 kerrottiin, että voimaton juutalainen Sanhedrin varoitti EU:ta, että heidän toimensa ovat Raamatun vastaisia.

He varoittivat EU:ta, että Raamatun mukaan Jumala antoi Israelin maan juutalaisille ja Hän rankaisee EU-maita Jumalan tuomion laaksossa (Joosafatin laakso Harmagedonin taistelussa) Luvatun maan jakamisesta.

(Lisätietoa: 4. tammikuuta 2023 kerrottiin, että Israelin Knessetin entinen jäsen, rabbi Yehuda Glick, sanoi: "Meidän pitäisi tuomita väkivalta Temppelivuorella, eikä tuomita vierailevia ja rukoilevia ihmisiä siellä.")

Toiseksi, koskien koko maailmaa, joka on Israelia vastaan Ahdistuksen aikana: YK:n turvallisuusneuvosto (UNSC) kokoontui 5. tammikuuta 2023 keskustelemaan ja tuomitsemaan Itamar Ben-Gvir'in 15 minuutin vierailu Temppelivuorella varhain aamulla 3. tammikuuta 2023.

Kaikkien sotien, taloudellisten ongelmien, nälänhädän, kristittyjen vainon, Taiwanin ilmatilaan tunkeutuvan Kiinan, ydinohjuksilla uhkaavan Venäjän, Iranin ydinohjuksien rakentamisyrityksen, jne. aikana maailmassa, YK:n turvallisuusneuvosto piti erityiskokouksen tuomitakseen yhden juutalaisen virkailijan siitä, että hän meni Temppelivuorelle 15 minuutiksi varhain aamulla, kun paikalla oli vain kourallinen ihmisiä.

Oli miten oli, Yhdysvallat on YK:n turvallisuusneuvoston vaikutusvaltainen jäsen ja olisi voinut estää tämän YK:n turvallisuusneuvoston tuomitsemisen, mutta Yhdysvallat osallistui siihen.

(Lisätietoa: Ben-Gvir on konservatiivi. Hän uskoo, että Temppeli on Jumalan huone maan päällä, ja hän haluaa, että kaikkien uskontojen sallitaan palvoa Temppelivuorella. Eräs tunnettu profetianopettaja uskoo Ben-Gvir'in vierailun Temppelivuorella johtavan lopulta Temppelivuoren osittamiseen ja jakamiseen. Olen lukenut useita artikkeleita Ben-Gvir'in vierailusta, mutta en ole lukenut mitään tästä, joka johtaa Temppelivuoren osittamiseen ja jakamiseen. Tiedämme kuitenkin, että Temppeli rakennetaan uudelleen, ja Temppelivuori jaetaan juutalaisten ja pakanoiden kesken (Ilm. 11:1-2).

Lisäksi on yleisesti tiedossa, että jotkut tutkijat uskovat, että Temppeli voidaan rakentaa uudelleen Kalliomoskeijan viereen ja pystyttää muuri tai väliseinä erottamaan nämä kaksi toisistaan. Juutalaiset ja Temppeli olisivat muurin tai väliseinän yhdellä puolella, ja muslimit sekä Kalliomoskeija olisivat muurin toisella puolella. Temppelin ulkopiha olisi jätettävä pois, koska se kiertäisi Kalliomoskeijan, arabit joutuisivat kulkemaan sen läpi päästäkseen Kalliomoskeijaan, ja se ei toimisi. Jos ulkopiha jätetään pois, siellä olisi tilaa Temppelille ja Kalliomoskeijalle. Juutalaiset ja muslimit voisivat nousta Temppelivuorelle eri porttien kautta, ja muuri erottaisi heidät, mutta he voivat molemmat käyttää Temppelivuorta. Tämä voi olla tärkeää ja sillä voi olla profeetallista ja maailmanlaajuista merkitystä. Se voi myös olla merkki siitä, että olemme lähellä Kahden säkkipukuisen todistajan saapumista.)

(Lisätietoa: Päivä sen jälkeen kun Israelin kansallisen turvallisuuden ministeri Ben-Gvir vieraili Temppelivuorella, Return to the Mount -niminen ryhmä sanoi toivovansa, että Ben-Gvir suostuu antamaan heidän uhrata pienellä alttarilla avoimessa tilassa Temppelivuorella tänä pääsiäisenä, 5.-6. huhtikuuta 2023. Ben-Gvir on tukenut Return to the Mount -ryhmää aiemmin, mutta hänen on saatava pääministeri Netanyahu'n hyväksyntä ennen kuin hän antaa luvan eläinuhrauksiin Temppelivuorella tänä vuonna. On mielenkiintoista nähdä, mitä herra Netanyahu tekee. Netanyahu'n sydän on Jumalan käsissä, ja Jumalan Sana toteutuu Hänen valitsemaansa aikaan.)

Kolmanneksi, koskien Antikristuksen nousua ja tulevaa maailmanuskontoa: Tammikuun 6:ntena 2023, William Koenig (entinen Valkoisen talon kirjeenvaihtaja, kirjailija ja profetiakonferenssin puhuja) ja Emily Jordan kirjoittivat uskomattoman artikkelin Koenig's Eye View -sivustolle, jolla on globaali merkitys.

Tässä kaksi tärkeää lainausta artikkelista:
  • "Jos globalistit saavat tahtonsa läpi, Jumala poistetaan kokonaan jokaisen elämästä. Planeetan ihmiset tulevat elämään eliitti-ihmisten, jotka luulevat olevansa Jumala, pakotetussa hallinnassa. Maailmanlaajuinen tyrannimainen valta anastaa suuren kansakuntamme. Poliittinen vapaus tulee olemaan vanhentunutta, eivätkä amerikkalaiset enää nauti uskonnonvapaudesta Raamatun Jumalan alla, joka sallii kaikille ihmisille vapaan tahdon ja palvoa Häntä vain, jos he niin haluavat."
  • "Globalistit pyrkivät valloittamaan ihmiskunnan ja ovat itse Yhdysvaltojen vihollisia. Juuri he pyrkivät tuhoamaan, he, jotka ovat poissulkevia, fasistisia ja seksistisiä, ja he, jotka ovat täysin sitoutuneita kaikkeen, mikä tekee pilkkaa Jumalalle ja Hänen luomalleen maailmalle, kuten Raamatussa on esitetty."
Tässä linkki koko artikkeliin.

https://www.watch.org/subscribers/koenigs-eye-view/98748

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta (globaali merkitys): Tammikuun 10:ntenä 2023, The Expose julkaisi artikkelin, jossa sanottiin, että Maailman terveysjärjestön salainen komitea nimeltä International Health Regulations Review Committee (IHRRC) kokoontuu 9.-13. tammikuuta saattaakseen päätökseen ehdotetut muutokset kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHRs).

Aikataulu kutsuu:
  • IHRRC:tä toimittamaan lopulliset muutosehdotuksensa WHO:lle 15. tammikuuta 2023 mennessä
  • WHO:ta toimittamaan ehdotetut muutokset 76. Maailman terveyskokoukselle vaaditut 4 kuukautta ennen heidän kokoustaan 21.-30. toukokuuta 2023
  • 194 jäsenmaan (kansakunnan) yksinkertaista enemmistöä hyväksymään muutokset, jotka tekevät niistä globaaleja.
Tässä on vain näyte ehdotetuista tarkistuksista (minun sanoillani):
  • Tehdään WHO:n suosituksista oikeudellisesti sitovia kaikkialla maailmassa.
  • Sen lisäksi, että annetaan WHO:n säännellä asioita, jotka vaarantavat kansanterveyttä, annetaan WHO:lle valtuudet säännellä asioita, jotka voivat mahdollisesti vaarantaa kansanterveyden.
  • Valtuutetaan WHO vaatimaan lääketieteellisiä tutkimuksia, hoitoja, karanteeneja ja paljon muuta.
  • Luodaan maailmanlaajuinen järjestelmä (digitaalinen tai paperinen), jolla seurataan testejä, rokotuksia, toipumista, matkustamista, jne.
  • Sallitaan WHO:n luovuttaa kansalaisten henkilötietoja.
  • Valtuutetaan WHO sensuroimaan väärää tietoa ja disinformaatiota (raportit ja mielipiteet, jotka ovat eri mieltä heidän kanssaan).
Koska nämä ovat muutoksia jo olemassa oleviin kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHRs), niin jos ne hyväksytään, niitä ei tarvitse toimittaa maailman johtajien (Yhdysvaltain presidentin, Yhdysvaltain senaatin, jne.) hyväksyttäväksi, ja niistä tulee automaattisesti globaaleja lakeja ennalta määrättynä päivänä.

Tässä linkki The Expose'n artikkeliin:

https://expose-news.com/2023/01/09/secretive-committee-to-amend-intnl-health-regs/

Viidenneksi, koskien globalistien ja korruptoituneiden yksilöiden suhdetta roomalaiskatolisessa kirkossa: Konservatiivinen arkkipiispa Vigano sanoi loppiaisena (6.1.2023) antamassaan viestissä seuraavaa:
"Tänään näemme yksinkertaisten ja kaukaisten kansojen johtajien tunnustavan Vapahtajan ja mukauttavan yksityisen ja julkisen elämänsä Häneen, kun taas maailman johtajat kokoontuvat mieluummin Davosiin globalistisen agendansa vuoksi, ja bergogliaanisen lahkon prelaatit (paavi Franciscus, jonka todellinen nimi on Jorge Bergoglio) ajattelevat vain skandaaliensa piilottamista, synodaalisuuden (kumppanuudet ja sopimukset) edistämistä, ja mitä järkyttävimpien paheiden kannustamista. Molemmat tukevat toisiaan ja tunnustavat toistensa legitiimiyden. Molemmat näkevät Jeesuksen Kristuksen epämiellyttävänä esteenä valtaa ja herruutta koskevien suunnitelmiensa toteuttamiselle."
Vigano lainasi Jer. 5:26-31 jakeita:
"Sillä minun kansassani on jumalattomia; he väijyvät, niinkuin linnunpyytäjät kyykistyvät, he asettavat ansoja, pyydystävät ihmisiä. Niinkuin häkki on täynnä lintuja, niin heidän huoneensa ovat petosta täynnä. Siitä he ovat tulleet suuriksi ja rikkaiksi, ovat tulleet lihaviksi ja kiiltäviksi. Myös käyvät heidän häijyt puheensa yli kaiken määrän; he eivät aja orpojen asiaa, niin että ne voittaisivat, eivätkä hanki köyhille oikeutta. Enkö minä näistä tällaisista rankaisisi, sanoo Herra, eikö minun sieluni kostaisi tämänkaltaiselle kansalle? Kauheita ja pöyristyttäviä tapahtuu maassa: profeetat ennustavat valhetta, ja papit hallitsevat yksissä neuvoin heidän kanssaan, ja sitä minun kansani rakastaa. Mutta mitä te teette, kun tästä tulee loppu?"
Vigano vastasi omaan kysymykseensä:
"Mutta mitä te teette, kun tästä tulee loppu? Herra kysyy. Luotteko uusia hätätiloja, uusia kriisejä, uusia pandemioita, uusia sotia, joilla voitte pitää ihmiset alistuneina? Jatkatteko viattomien lasten tuhoamista, isien ja äitien tekemistä hedelmättömiksi, riistääksenne työntekijältä hänen palkkionsa, turmellaksenne nuoria, tappaaksenne sairaita ja vanhuksia, koska heitä pidetään hyödyttöminä omien sopimattomien etujenne kannalta? Aiotteko barrikadoitua linnoituksiinne toivoen paeta Jumalan vihaa ja oikeudenmukaista rangaistustanne? Mitä aiotte tehdä, te Great Reset'in palvelijat, kun herranne joutuvat pakenemaan luoliinsa ja piiloutumaan maan uumeniin? Luuletteko, että voitte myydä itsenne uudelle omistajalle, kuten olette tehneet tähän asti? Te köyhät, kurjat, eksyneet. Herran kauhea päivä tulee kaikille, ja myös teille: Ensin tietyn tuomion ja sitten yleisen tuomion kanssa."
Vigano varoittaa, että horisontissa on jumalaton maailmanhallitus, jumalaton maailmanuskonto ja Ahdistuksen aika, ja Jeesusta lukuun ottamatta kaikki maan päällä, suuret ja pienet, kohtaavat Jumalan tuomion.

Tässä on linkki Vigano'n koko viestiin (julkaistu LifeSiteNews'issa 9. tammikuuta 2023):

https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-everyone-will-face-gods-judgement-even-the-architects-of-the-great-reset/?utm_source=digest-world-2023-01-10&utm_medium=email

Kuudenneksi, koskien Saudi-Arabian ja Israelin välistä normalisointisopimusta, joka perustuu saudien, juutalaisten ja amerikkalaisten tapaamiseen marraskuussa 2022: Tammikuun 10. päivänä 2023, Joel Rosenberg, tunnettu kirjailija ja All Israel News'in sekä All Arab News'in päätoimittaja sanoi uskovansa, että läpimurto on lähellä, ja vain yksi asia estää normalisointisopimuksen Saudi-Arabian ja Israelin kesken.

Se yksi asia on paremmat suhteet Yhdysvaltojen ja Saudi-Arabian välillä.

Saudit ovat haluttomia tekemään rauhaa Israelin kanssa, koska he näkevät presidentti Biden'in epäluotettavana ja arvaamattomana liittolaisena. (Biden kutsui Saudi-Arabiaa paariavaltioksi, kutsui Saudi-Arabian kruununprinssiä murhaajaksi, veti osan Yhdysvaltain puolustusohjuksista pois Saudi-Arabiasta, kieltäytyi myymästä tiettyjä aseita saudeille, ei vastannut, kun Iran hyökkäsi Saudi-Arabiaan droneilla ja risteilyohjuksilla, jne.)

Rosenberg'in mukaan Saudi-Arabia on ilmoittanut olevansa valmis allekirjoittamaan rauhansopimuksen Israelin kanssa, ja ainoa asia joka estää sen on Valkoisessa talossa, ei Israel tai Gaza. (Esteenä on Biden, ei Netanyahu tai PA.)

Seitsemänneksi, koskien vilppiä, korruptiota ja Deep State'n aiheuttamaa maanpetosta pyrkimyksessään heikentää Amerikkaa ja luovuttaa Yhdysvaltain suvereniteetti maailmanhallitukselle: 10. tammikuuta 2023 Dave Hodges (The Common Sense Show) raportoi, että jotkut demokraatit kertovat republikaaneille, etteivät he voi tutkia Deep State'a (varjohallitusta).

Jos vähintään joitain Deep State'n jäseniä ei heti oteta vastuuseen teoistaan, he eivät lakkaa valvomasta vaaleja, heikentämästä Amerikkaa, ja alistamasta Yhdysvaltoja maailmanhallitukselle vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Edustajainhuoneen republikaanien on asetettava Yhdysvallat etusijalle, pysyttävä lujina, ja odotettava hyvin rahoitettua vastustusta korkeilta paikoilta.

Varmista, että olet Tempaus-valmis.

Kahdeksanneksi, koskien korruptiota FBI:ssa: 10. tammikuuta 2023 ilmoitettiin, että luottamuksellinen lista kaikista, jotka osallistuvat ainoastaan kutsuttuina ensi viikon WEF-kokoukseen, on vuotanut, ja FBI:n johtaja Chris Wray on listalla.

Nämä ihmiset suunnittelevat valtaavansa maailman, perustavansa jumalattoman maailmanhallituksen, saavansa ihmiset olemaan omistamatta mitään, ja Chris Wray'lla ei olisi kutsua, jos he eivät pitäisi häntä yhtenä heistä.

Tämä saattaa selittää, miksi FBI-agentit vakoilivat Trump'ia, valehtelivat tuomioistuimille, pidättivät patriootteja, kieltäytyivät asettamasta syytteeseen Hillary Clinton'ia ja Hunter Biden'iä, jne.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com