Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Pelastus yksin Kristuksessa ajatellen kriittistä uutta vuotta 2023 by Daymond Duck 31.12.2022!

Tässä pastori Daymond Duck'ilta Rapture Ready -sivuston tuoreessa profetiaraportissa uuden vuoden 2023 toivotus, joka on pelastus yksin Kristuksessa. Tämä on tärkeää, koska näemme asioiden vain pahenevan maailmalla ja aikainmerkit osoittavat pian tulevaan apokalypsiin, johon on syytä varautua pukeutumalla Kristukseen, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta tai Ahdistuksen ajasta (Ilm. 3:10; 1. Tess. 1:10). Raportin suomensi: Olli R.

--------------------

Yksin Kristuksessa (In Christ Alone) :: By Daymond Duck

Published on: December 31, 2022 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/12/31/in-christ-alone-by-daymond-duck/

Tämä viesti on tavallista lyhyempi.

Olen ollut siunattu, kun monet perheeni jäsenet ovat vierailleet luonani jouluna.

Jotkut asuvat useiden satojen kilometrien päässä, enkä näe heitä kovin usein.

Yritin viettää suurimman osan ajastani heidän kanssaan.

Uudesta vuodesta suurenmoinen Hal Lindsey kirjoitti: ”Kristityt voivat odottaa vuotta 2023 uudella toivolla, mutta eivät siksi, että maailma tulee paremmaksi. Se ei ole niin. Enemmän kuin koskaan ennen pitäisi olla ilmeistä, että toivomme ei ole tämän maailman mekanismeissa ja ohjelmissa. Se on yksin Kristuksessa.”

Ensinnäkin, koskien Israelin jakamista: 21. joulukuuta 2022 ilmoitettiin, että ryhmä entisiä Israelin armeija-, turvallisuus- ja poliisiviranomaisia varoitti, että EU tekee salaa yhteistyötä palestiinalaishallinnon (PA) kanssa ottaakseen haltuunsa Juudean ja Samarian alueen ja yhdistääkseen sen muihin alueisiin, jotta siitä tulee osa tulevaa Palestiinan valtiota.

Ryhmä varoitti, että suurin osa Juudeasta ja Samariasta on strategista aluetta, joka on kriittinen Israelin puolustukselle, ja sen luovuttaminen PA:lle uhkaisi Israelin turvallisuutta.

(Huomaa: Juudeassa tulee olemaan juutalaisia Ahdistuksen ajan puolivälissä. Antikristus saastuttaa Temppelin tuolloin, ja Jeesus sanoi: "Silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille" (Matt. 24:16).

(Minun mielipiteeni: Saatana haluaa antaa Juudean PA:lle, joka karkottaisi juutalaiset pois, jos he voisivat. Se estäisi profetian täyttymyksen, mutta Jumalan Sanan täytyy toteutua.)

Toiseksi, koskien Israelin jakamista: 22. joulukuuta 2022 raportoitiin, että EU on vahvistanut työskentelevänsä aktiivisesti palestiinalaishallinnon kanssa ja sen puolesta suojellakseen palestiinalaisten oikeuksia ja varmistaakseen, että Juudea ja Samaria ovat osa tulevaa Palestiinan valtiota.

Israelin ulkoministeriö sanoi, että Israel on selvästi ilmoittanut kaikille EU:n virkamiehille Israelissa kaikilla palvelun tasoilla, että EU:n toimintaa on mahdotonta hyväksyä.

(Huomaa: Juutalaisten suorittama liittäminen koskien suurinta osaa tai koko Juudeaa ja Samariaa johtaa väkivallan ja sodan lisääntymiseen.)

Kolmanneksi, koskien Israelin hallitusta, Israelin maan jakamista, Juudeaa ja Samariaa: 22. joulukuuta 2022 Benjamin Netanyahu ilmoitti virallisesti Israelin presidentti Herzog'ille, että hän on koonnut uuden hallituksen 64 kumppanin kanssa.

Se tulee olemaan uskonnollisin hallitus siitä lähtien kun Israelin valtio muodostui.

Tämä johtuu siitä, että Netanyahu suostui tekemään juutalaisyhteisöistä Juudeassa ja Samariassa osan Israelin kansakuntaa (kutsutaan itsemääräämissuunnitelmaksi (Sovereignty Plan)) saadakseen uskonnolliset puolueet liittymään hänen hallitukseensa.

Netanyahu astui virkaan 29. joulukuuta 2022, ja maailman johtajat (EU, PA, Iran ja muut) ovat jo tuominneet hänen hallituksensa.

(Huomaa: Tästä syystä Juudean juutalaisten täytyy paeta erämaahan, kun Antikristus saastuttaa Temppelin. Antikristus tulee EU:sta ja hän yrittää tappaa Juudean juutalaiset. Jumala suojelee yliluonnollisesti niitä, jotka pakenevat, ja he tulevat olemaan osa sitä päätesukupolvea, joka ei katoa ennen kuin kaikki on toteutunut. He ovat myös niiden ihmisten joukossa, joilla on luonnollinen ruumis ja jotka asuttavat uudelleen maapalloa tuhatvuotisen valtakunnan aikana.)

Neljänneksi, koskien Israelin hallitusta, Israelin maan jakamista, Juudeaa ja Samariaa: 24. joulukuuta 2022 ilmoitettiin, että Israel, Saudi-Arabia ja Yhdysvallat keskustelevat, ja Netanyahu sanoi keskeyttävänsä liitospolitiikkansa Juudeassa ja Samariassa normalisointisopimuksesta Saudi-Arabian kanssa.

Netanyahu sanoi: "Jos saamme rauhan Saudi-Arabian kanssa, teemme käytännössä lopun arabien ja Israelin välisestä konfliktista."

Viidenneksi, koskien Israelin hallitusta, Israelin maan jakamista, Juudeaa ja Samariaa: 24. joulukuuta 2022 kerrottiin, että Netanyahu pääsi sopimukseen uskonnollisten puolueiden kanssa, jotka haluavat hänen liittävän Juudean ja Samarian Israeliin, eivätkä ne estä hänen ponnistelujaan normalisointisopimuksen tekemiseksi Saudi-Arabian kanssa.

On tärkeää muistaa, että joulukuun 8:ntena 2022 Danny Danon, Israelin entinen YK-suurlähettiläs, sanoi: "Odotan, että pääsemme näkemään sopimuksen Israelin ja Saudi-Arabian välillä tänä vuonna (vuonna 2023)."

Hän perusti tämän tietoihin, joita hän ei voinut paljastaa.

(Minun mielipiteeni: On selvää, että asiat muuttuvat melkein päivittäin, ja meidän pitäisi tietää, että jossain vaiheessa tulee olemaan sopimus. Sen jälkeen Antikristus vahvistaa sen, mutta kristittyjä ei ole täällä, ja sitten Temppeli tullaan jälleenrakentamaan. Raportit, kuten se, että Netanyahu, joka pyrkii rauhansopimukseen Saudi-Arabian kanssa, voivat viitata siihen, että maailmaa valmistetaan Ahdistuksen aikaan. Ihmisten on varmistettava pelastuksensa.)

Kuudenneksi, koskien väkivaltaa: Netanyahun sopimus uskonnollisten puolueiden kanssa sisältää lain hyväksymisen Israelin valtiota ja sen kansalaisia vahingoittavien terroristien teloittamisesta.

Muslimiterroristien teloittaminen saa muslimiradikaalit ja monet maailman johtajat vahingoittamaan Israelia kaikin mahdollisin tavoin.

Seitsemänneksi, Israeliin palaavasta sateesta ja aikakauden lopulla kukkivasta aavikosta: Israelissa on ollut erittäin kuiva vuosi, mutta ainakin jotkut meteorologit sanovat, että rankkasade on tulossa.

Tuon sanottuani, Välimeri on Israelin länsipuolella. Punainenmeri on Israelin eteläpuolella; Israel on rakentanut suolanpoistolaitoksia Ashkelon'iin (2005), Palmachim'iin (2007), Haderaan (2009), Sorek'iin (2013), Ashkelon'iin (2015) ja kaksi muuta laitosta ovat tulossa (yhteensä 7), joten Israel ei ole kärsinyt vedestä kuten muut kansat Lähi-idässä.

Kahdeksanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Jumala sanoi, että Venäjä ja sen liittolaiset (Iran, jne.) peittävät Israelin maan kuin pilvi (Hes. 38:9).

Aiemmin tänä vuonna (keväällä 2022) Iran lähetti lentäjiä Venäjälle oppimaan kuinka lentää venäläistä Su-35-hävittäjää.

Syyskuussa 2022 Israel sanoi, että Iranin Su-35:ten hankinta on asialistalla.

Joulukuun 9:ntenä 2022 kerrottiin, että Iran toimittaa droneja Venäjälle sen Ukrainan-sotaa varten, ja Venäjä on lisännyt sotatarviketoimituksiaan Iraniin.

(Minun mielipiteeni: Tämä Venäjän ja Iranin kasvava kumppanuus voi viitata Googin ja Maagogin taistelun lähestymiseen, mutta mikään Israelia vastaan muodostettu ase ei menesty.)

Yhdeksänneksi, aikakauden lopussa, Jumala saa juutalaiset palaamaan Israeliin kaikkialta maailmasta.

Joulukuun 23. päivänä 2022 raportoitiin, että noin 70 000 juutalaista palasi Israeliin 95 kansakunnasta vuoden 2022 11 ensimmäisen kuukauden aikana (1.1.-1.12.2022).

Kymmenenneksi, koskien luonnonkatastrofeja: AccuWeather'in mukaan lämpötila Cheyenne'ssa, Wyoming'in osavaltiossa, putosi 21. joulukuuta 2022 40 astetta 30 minuutissa.

Tämä oli kansallinen ennätys.

Yhdenneksitoista, luonnonkatastrofeista: Joulukuun 23. päivänä 2022 (2 päivää ennen joulua) Buffalo, New Yorkin osavaltiossa, sai 1.98 tuumaa (5.03 cm) sadetta ennen kuin alkoi sataa lunta; AccuWeather ennusti jouluksi 4-6 jalkaa (122-183 cm) lunta ja tuulenpuuskien ollessa melkein 74 mph (33 metriä sekunnissa) tai enemmän, näkyvyys oli nolla 16 tunnin ajan, kinokset olivat valtavia, ja oli monia paikkoja, joihin ensiapuhenkilöt eivät päässeet.

Tämä on ennätyksiä rikkovaa.

(Huomaa: 25. joulukuuta 2022 ilmoitettiin, että myrsky oli tappanut ainakin 34 ihmistä Yhdysvalloissa, miljoonat ihmiset olivat ilman maakaasua ja sähköä, ja lähes 2 miljoonaa matkustajaa jäi jumiin.)

(Lisätietoa: Joulukuun 19:ntenä 2022 erääseen Japanin kaupunkiin tuli 43.3 tuumaa (110 cm) lunta 24 tunnissa.)

Kahdenneksitoista, aikakauden loppu tulee olemaan kuin Nooan päivät, jolloin ihmisten pahuus oli suuri.

Joulukuun 25. päivänä 2022 ilmoitettiin, että 135 yritystä ja kiinteistönomistajaa San Franciscon Tenderloin'in piirikunnassa on ilmoittanut pormestarille, että he haluavat täyden ja täydellisen palautuksen kaikista myynti- ja kiinteistöveroista, koska kaupunki on luopunut velvollisuudestaan pitää kaupunki turvallisena.

Kolmanneksitoista, koskien korruptiota FBI:ssa ja Hunter Biden -skandaalin salailua: Erikoissyyttäjä John Durham on laatimassa raporttia, joka on loppuvaiheissaan.

Joulukuun 26:ntena 2022 kerrottiin, että Obaman entinen tiedottaja Matthew Miller vastusti koko raportin julkistamista, koska se saattaa epäoikeudenmukaisesti tahrata joitakin FBI:n jäseniä.

Sain artikkelista sellaisen vaikutelman, että raportti menee Merrick Garland'ille ja DOJ:lle, joissa havaintoja, joita Biden'in hallinto ei halua yleisön tietävän, voidaan muokata.

Toisin sanoen näyttää siltä, ​​että Durham'in tutkinta muuttuu ajan ja veronmaksajien rahojen tuhlaamiseksi.

Neljänneksitoista, FBI:n korruptiosta: 27. joulukuuta 2022 ilmoitettiin, että julkaistut Twitter-tiedostot vahvistavat selvästi, että FBI ja muut avustivat ja yllyttivät aktiivisesti Twitterin johtajia vuoden 2020 vaalien aikana ja niiden jälkeen.

(Huomaa: Toisessa raportissa, joka on päivätty 26.12.2022, todetaan, että Klaus Schwab'in Maailman talousfoorumi (WEF) suosittelee nyt kiinnostuneita ihmisiä pitämään yllä WEF:n aktiviteetteja Facebook'issa, LinkedIn'issä, Instagram'issa, YouTube'ssa, TikTok'issa, WeChat'issa ja Weibo'ssa. Näyttää siltä, että Twitteriä sensuroivat nyt ihmiset, jotka varastavat vaaleja saadakseen hallitukset hallintaansa ja perustaakseen maailmanhallituksen.)

Viidenneksitoista, pahuudesta, petoksesta ja väestön vähentämisestä: 27. joulukuuta 2022 raportoitiin, että sen jälkeen kun Covid-rokotuskampanja aloitettiin 2 vuotta sitten, 1 011 pistoksen saanutta urheilijaa on yhtäkkiä kuollut, ja monet virkamiehet sekä kommentaattorit uskovat määrän olevan paljon ilmoitettua korkeampi.

(Erityinen huomautus: Toivotan kaikille siunattua, onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta. Toivon myös, että jokainen, joka ei ole aidosti hyväksynyt Jeesusta Vapahtajakseen, tekee sen välittömästi, mutta tiedä, että pelastus on yksin Kristuksessa.)

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com