Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 27. maaliskuuta 2023

Epäuskoiset ovat nyt määräämässä tai pakottamassa vääriä uskonnollisia vakaumuksiaan Amerikkaan ja muualle maailmaan by Daymond Duck 25.3.2023

Amerikasta ollaan poistamassa Jumala ja Hänen Sanansa Biden'in hallituksen johdolla ja tilalle luodaan epäuskoisten uskomuksia kuten wokeismi. Näin voisi kiteyttää pääteeman tämänkertaiselle pastori Daymond Duck'in profetiaraportille Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Raportissa muutenkin paljon profeetallista asiaa, kuten juutalaisten 3. temppeliin liittyvää ajankohtaista uutisointia ja analyysia.

------------------

Määrätty (Imposed) :: By Daymond Duck

Published on: March 25, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/03/25/imposed-by-daymond-duck/

World Net Daily'n (WND'n) Whistleblower -lehden helmikuun numerossa lukee "Wokeism— America's Official State Religion (Wokeismi – Amerikan virallinen valtionuskonto)".

WND:n toimittaja sanoo: "Amerikan, joka on pitkään ollut maailman kristillisin kansakunta, on nykyään vallannut uusi 'virallinen' kansallisuskonto, jonka kaikki suuret yhteiskunnalliset instituutiot hallituksesta, mediasta ja suurista teknologiayrityksistä aina akateemiseen maailmaan, viihteeseen ja bisnekseen saakka pakottavat koko väestölle."

Minusta näyttää (ja olen samaa mieltä), että WND:n toimittaja uskoo, että Yhdysvaltain hallitus, sosiaalinen media, isot teknologiayritykset, Hollywood, suuret yritykset ja muut määräävät (pakottavat, sanelevat) uskonnollisia vakaumuksiaan Amerikassa, minkä seurauksena väärä uskonto leviää maahan joka oli aikoinaan maailman kristillisin kansakunta.

Voimakkaat tyrannilliset epäuskoiset ovat nyt määräämässä (pakottamassa) vääriä uskonnollisia vakaumuksiaan Amerikkaan.

He muuttavat maailmaa maailmaksi ilman Jumalaa, ja valitettavasti monet kirkon jäsenet kulkevat sen mukana tekemättä mitään tai päättävät olla hiljaa.

Mutta se on enemmän kuin voimakkaat tyrannilliset epäuskoiset, jotka määräävät turmeltuneita uskonnollisia vakaumuksiaan Amerikkaan (ja koko maailmaan); he myös tyrkyttävät korruptoitunutta hallitusta maailmaan (vastoin monien tahtoa, ilman äänestystä, jne.).

He eivät usko siihen, mutta he valmistelevat uskonnollista ja hallinnollista näyttämöä kahdelle voimakkaimmalle ihmiselle, jotka tulevat hallitsemaan maan päällä Ahdistuksen aikana: Väärä profeetta ja Antikristus.

Tämä ei ole salaliittoteoria.

Se on tosiasia, ja maailma tulee todennäköisesti ylittämään pisteen, josta ei ole paluuta Maailman terveysjärjestön (WHO) yleiskokouksessa 21.-30. toukokuuta 2023. (Huomaa: Kansakunnille annetaan ajanjakso laittaa uudet globaalit lait käytäntöön ja aloittaa niiden täytäntöönpano.)

Apokalypsi (Ahdistuksen aika) on tulossa (Jes. 24:1-23), ja ihmisten on oltava varmoja siitä, että he ovat Tempaukseen valmiita (pelastettuja).

(Tunnustus: Olen opiskellut, puhunut ja kirjoittanut tulevasta maailmanhallituksesta yli 40 vuotta, mutta jotain, mitä en aavistanut tutkiessani Raamattua, oli 14 vuoden (2016-2030) siirtymäkausi, joka veisi maailman yli 190 suvereenista kansakunnasta yhden-maailman hallitukseksi. Historia on nyt yli puolessavälissä tuon siirtymäkauden ja etenee tasaisesti kohti antikristillistä maailmanhallitusta.)

Tässä on lisää tapahtumia, jotka näyttävät liittyvän ajankohtaisiin tapahtumiin.

Ensinnäkin, koskien väärien uskonnollisten vakaumusten määräämistä Amerikkaan: Maaliskuun 3:ntena 2023 Kalifornian Pleasant Grove High School'in (yläkoulu Kaliforniassa) henkilökunta ja hallinto sponsoroivat drag-shown, jossa kuusi oppilasta esiintyi drag-kuningatar-näytöksessä.

Kaikkien opiskelijoiden oli osallistuttava; sukupuolestaan hämmentyneet drag-kuningattaret käyttivät peruukkeja ja mekkoja, tanssivat kuntosalin lattialla, riisuivat osan vaatteistaan ja edistivät homojen/lesbojen agendaa.

Koulun virkailijat vastasivat valituksiin sanomalla, että drag-show "pidettiin täysin oppilaiden käytännesääntöjen ja kampus-tapahtumia koskevien nykyisten vaatimusten mukaisesti".

Toiseksi, koskien väärien uskonnollisten vakaumusten leviämistä ympäri maailmaa: Maaliskuun 16. päivänä 2023, Ugandan presidentti moitti länttä LGBT-agendan määräämisestä hänen kansakunnalleen.

Hän kehotti länttä pitämään huolta omista asioistaan homoseksuaalisuuden suhteen.

Kolmanneksi, Washingtonin korruptiosta: Maaliskuun 16:ntena 2023 James Comer, edustajainhuoneen valvontakomitean puheenjohtaja, julkaisi ensimmäisen yhteenvedon pankkitiedoista (15. maaliskuuta Comer sanoi, että Bidenit saivat rahaa monilta kiinalaisilta pankkitileiltä, joten yhteenvetoja saattaa tulla lisää).

Edustajainhuoneen valvontakomitean ensimmäinen tiivistelmä dokumentoi 3 miljoonan dollarin siirron kiinalaiselta yritykseltä yhdysvaltalaiselle yritykselle.

Saatuaan rahat yhdysvaltalainen yritys siirsi 1.3 miljoonaa dollaria entisen varapresidentti Biden'in perheelle maaliskuussa 2017 (Biden'in poika, veli, miniä ja neljäs Biden'in perheen jäsen, joka tunnistettiin vain Biden'iksi).

Comer sanoi Bideneistä: "Luulen, että tulemme näkemään, että Biden'in perheenjäseniä on luultavasti kuusi tai seitsemän, jotka ovat olleet mukana erilaisissa liiketoimintasuunnitelmissa ympäri maailman."

Tällä kertaa edustajainhuoneen valvontakomitea sanoi, etteivät he voi todistaa sitä, että kiinalaisista pankeista olisi siirretty rahaa presidentti Biden'ille, mutta he voivat todistaa, että hän tapasi ihmisiä Kiinasta silloin, kun rahaa siirrettiin yhdysvaltalaisille yrityksille, ja jota osittain siirrettiin Biden'in perheen jäsenille.

(Lisätietoa: Maaliskuun 17:ntenä 2023 presidentti Biden kiisti raportit, joiden mukaan Hunter Biden'in kumppani olisi siirtänyt yli miljoona dollaria kiinalaisesta yrityksestä Biden'in perheen jäsenille.)

(Lisätietoa: 17. maaliskuuta 2023 kerrottiin, että edustajainhuoneen valvontakomitealla on nyt todisteet siitä, että kiinalaista rahaa siirrettiin Hunter Biden'ille hänen isänsä ollessa Yhdysvaltain varapresidentti. Eräs asiantuntija kysyi: "Miksi kiinalaiset yritykset siirsivät rahaa useille Biden'in perheen jäsenille yhä uudelleen ja uudelleen, jos he eivät muka saaneet siitä mitään, ja mitä he oikein saivat?")

(Minun mielipiteeni: Uskon, että Biden'istä tuli presidentti ja hän on selvinnyt tästä kaikesta, koska hän on Deep State'n (Syvävaltion) nukke, ja hän ajaa kuuliaisesti Uutta maailmanjärjestystä. Mutta tämä skandaali saattaa lopulta viedä hänet virasta eroamiseen, koska jotkut hänen omasta puolueestaan eivät usko, että hän voi voittaa vuonna 2024. En voi ennustaa, lähteekö hän ehdolle vai ei, mutta en epäile sitä, että Deep State'lla on toinen nukke odottamassa siivillä, jos Biden on vaihdettava.)

Neljänneksi, koskien rajojen poistamista maailmanhallituksen luomiseksi: Yhdysvaltain kotimaan turvallisuuden (DHS) ministeri Alejandro Mayorkas kertoo jatkuvasti Kongressille, että Yhdysvaltain raja on turvallinen.

Maaliskuun 16:ntena 2023 Yhdysvaltain rajavartioston päällikkö Raul Ortiz kertoi Yhdysvaltain edustajainhuoneen sisäisen turvallisuuden komitean jäsenille, että "Yhdysvalloilla ei ole operatiivista valvontaa rajalleen".

Raja on joko turvallinen tai ei, ja joku valehtelee amerikkalaisille.

Jotkut Yhdysvaltain edustajainhuoneen sisäisen turvallisuuden komitean jäsenet uskovat, että Ortiz puhuu totta, Biden'in hallinto on luovuttanut Yhdysvaltain ja Meksikon välisen rajan hallinnan huumekartelleille, ja he etsivät todisteita tavalla tai toisella.

Viidenneksi, koskien petosta: Covid-19:ää on käytetty kirkkojen, koulujen ja yritysten sulkemiseen, maapallon väestön vähentämiseen, WHO:n vallan kasvattamiseen, maailman siirtämiseen lähemmäs maailmanhallitusta, jne.

Yhdysvaltain edustajainhuoneen koronaviruspandemiaa käsittelevä komitea sanoo paljastaneensa todisteita siitä, että tohtori Anthony Fauci käytti väärin valtaansa ja vei Kongressia harhaan laboratoriovuototeoriaa koskevan tutkimuksen aikana.

Tämä mies, joka käytti väärin auktoriteettiaan ja vei harhaan (valehteli) Kongressia, on jäänyt rankaisematta, ja hän sanoi äskettäin, että amerikkalaisten on todennäköisesti otettava Covid-19-tehosterokotteita tulevaisuudessa.

Kuudenneksi, koskien Uutta maailmanjärjestystä (maailmanhallitus): Maaliskuun 16:ntena 2023 raportoitiin, että Kiinan presidentti Xi Jinping haluaa luoda (ja olla johtaja sille) paremman maailmanjärjestyksen (presidentti Biden'in ja Yhdysvaltojen johtajuuden selvä hylkääminen).

Seitsemänneksi, koskien uskosta luopumista kirkossa: 16. maaliskuuta 2023 kerrottiin paavi Franciscuksen sanoneen, että helvetti ei ole paikka, ja hän vihjasi, ettei helvetti-nimisessä paikassa ole ketään.

Hän sanoi, että helvetti on sydämen tila ja asenne elämää kohtaan.

Kahdeksanneksi, koskien uskovien vainoa Ahdistuksen aikana: Maaliskuun 7. päivänä 2023 Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentti äänesti rukouksen, jopa hiljaisen rukouksen, kriminalisoimisesta lähellä aborttiklinikoita.

Se muistuttaa minua siitä, kun Danielin viholliset saivat kuningas Dareioksen kieltämään jonkin asian rukoilemisen muilta kuin häneltä 30 päiväksi (Dan. 6).

Daniel jatkoi polvistumistaan ikkunansa edessä ja rukoili Jumalaa kolme kertaa päivässä.

Tämä sai hänet heitetyksi leijonan luolaan, Jumala vapautti hänet, ja hänen vihollisensa syötettiin lopulta leijonille.

Ihmisiä, joista tulee uskovia Ahdistuksen aikana, kielletään rukoilemasta Jumalaa ja heitä kehotetaan rukoilemaan Antikristuksen patsasta sen sijaan.

Kapina tappaa suuria joukkoja, mutta Antikristus ja Väärä profeetta heitetään lopulta Tulijärveen.

Yhdeksänneksi, Alankomaiden maailmanmielinen hallitus on murskannut maanviljelijöitä rajoittamalla heidän lannoitteiden käyttöään, kuinka monta lehmää he saavat omistaa ja lypsää, ostamalla kaikki heidän maansa, jne.

Vaaleissa, jotka pidettiin 15. maaliskuuta 2023, useat maailmanmyönteiset hallituksen virkamiehet äänestettiin pois virastaan ja korvattiin maanviljelijöitä kannattavilla ehdokkailla.

Maailmanhallitusta kannattavien poliitikkojen on vaikeampi ajaa agendaansa, mutta he saattavat silti saada osan siitä läpi.

Joka tapauksessa äänestäjien on ymmärrettävä, että äänestäminen Uutta maailmanjärjestystä kannattavia ehdokkaita vastaan (puolueesta riippumatta) voi olla ainoa tapa suojella itseään.

Kymmenenneksi, koskien digitaalista keskuspankkirahaa (CBDC) sekä kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Maaliskuun 8:ntena 2023 Federal Reserve:n (USA:n keskuspankki) puheenjohtaja Jerome Powell kertoi Yhdysvaltain edustajainhuoneen rahoituskomitealle, että Federal Reserve käynnistää uuden palvelun nimeltä FedNow heinäkuussa 2023.

Kun FedNow tulee voimaan (heinäkuussa):
  • Powell sanoi, että mikä tahansa yhdysvaltalainen pankki voi välittömästi siirtää rahaa Federal Reserve -pankista asiakkaalle.
  • Cointelegraph, kryptovaluuttoja, lohkoketjuja, Internet-rahoitusta, jne. käsittelevä julkaisu, sanoi, että FedNow voisi toteuttaa digitaalisen keskuspankkivaluutan (CBDC).
  • Rahoitusneuvoja Joe Brown sanoi, että kun FedNow tulee täysin toimintakykyiseksi, jokaisella osallistuvalla pankilla on tili Federal Reserve:ssä, ja ne ovat vain yhden askeleen päässä CBDC:n perustamisesta.
  • Brown lisäsi: "Älä erehdy, digitaalinen keskuspankkivaluutta on tulossa, ja näyttää siltä, ​​että tämä uusi FedNow-palvelu on vain infrastruktuurin käynnistäminen (pankkien rekisteröinnin alku) CBDC:n täyden version käynnistämiseksi myöhemmin."
(Minun mielipiteeni. CBDC on tulossa, ja se vaatii digitaalisen tunnisteen (ID). Digitaalinen valuutta ja tunniste voivat olla vain muutaman kuukauden päässä; pankkien rekisteröinti vie aikaa, jne., mutta kaiken ostamisen ja myymisen seurannan tarvitsee olla voimassa vasta Ahdistuksen ajan puoliväliin mennessä.)

Yhdenneksitoista, koskien kolmatta Jerusalemin temppeliä: Se on rakennettava uudelleen, jotta monet profetiat täyttyisivät:
  • Hävityksen kauhistuksen (Antikristuksen tai hänen patsaan) täytyy seisoa pyhässä paikassa (Matt. 24:15).
  • Antikristuksen täytyy istua Temppelissä ja sanoa olevansa Jumala (2. Tess. 2:3-4).
  • Antikristuksen on lopetettava eläinuhraukset Ahdistuksen ajan puolivälissä (Dan. 9:27).
Jotkut profetianopettajat, mukaan lukien minä, ovat sitä mieltä, että Tempaus tapahtuu ennen kuin Temppeli rakennetaan uudelleen ja eläinuhrauksia jatketaan siellä.

Tämä tarkoittaisi sitä, että jos olemme lähellä Temppelin uudelleenrakentamista ja eläinuhrausten uudelleen aloittamista, olemme vielä lähempänä morsiusseurakunnan ylöstempausta.

Vanhan testamentin aikana, kun juutalaiset vaelsivat erämaassa, pappien, jotka kantoivat tabernaakkelia (ilmestysmajaa), pystyttäen sen, ottaen sen alas, ja palvellen siellä, piti olla Aaronin jälkeläisiä, ja heidät oli puhdistettava puhdistusvedellä, jota valmistettiin punaisen hiehon, jossa ei ollut pilkkua ja tahraa, tuhkasta (4. Moos. 19).

Tämä on ollut suuri ongelma, koska roomalaiset tuhosivat punaisten hiehojen lauman, kun he tuhosivat Jerusalemin ja sen temppelin vuonna 70 jKr.

Israelilla on ollut punaisia hiehoja, jotka olivat täydellisiä syntyessään, mutta pysyikö mikään niistä täydellisenä, kunnes ne saavuttivat vaaditun iän, on kyseenalaista.

Temppeli-instituutti -nimisen uskonnollisen juutalaisryhmän ykköstavoitteena on rakentaa Temppeli uudelleen ja jatkaa eläinuhrauksia.

Jotkut ovat sanoneet, että täydellisen punaisen hiehon puuttuminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että Jumala ei ole valmis Temppelin uudelleenrakentamiseen, mutta kun Jumala on valmis rakentamaan Temppelin uudelleen, Hän tarjoaa täydellisen punaisen hiehon puhdistamaan papit rakentamista ja palvelua varten.

Syyskuun 15. päivänä 2022 Temppeli-instituutti ilmoitti, että heillä on hallussaan viisi täydellistä punaista hiehoa, jotka kasvatti teksasilainen kristitty karjatilallinen Byron Stinson (ja heillä oli jo yksi, joka täyttää ehdot).

Eräs rabbi sanoi: "Tässä tehdään historiaa, ja profetiat täyttyvät."

Toinen rabbi sanoi: "Olemme astumassa Messiaan päiviin."

Juutalaiset tanssivat kadulla ja puhalsivat shofaareihin.

Syyskuun 27:ntenä 2022 kerrottiin, että 12 vuotta sitten ostettiin eläinuhrivaatimukset täyttävä maatontti.
  • Maan on oltava Öljymäellä (se on).
  • Maa on sijoitettava niin, että ihmiset voivat nähdä missä Temppeli seisoo (he voivat).
Syyskuun 27. päivänä 2022 julkaistun artikkelin mukaan, pätevä punainen hieho voitaisiin uhrata Öljymäellä niinkin pian kuin 13 kuukauden kuluttua (niin pian kuin lokakuussa 2023).

Teksasissa punaisia hiehoja kasvattaneen kristityn karjankasvattajan Byron Stinson'in mukaan kristityt voivat tukea Temppelin uhraamista ja jälleenrakentamista, koska juutalaisten sokaistaminen lakkaa, kun Antikristus saastuttaa Temppelin, ja koko Israel kuulee evankeliumin ja pelastuu.

Nyt, tässä on uusimmat tiedot.

Byron Stinson'ia haastatteli äskettäin CBNNEWS.COM, ja maaliskuun 17. päivänä 2023 hänen kerrottiin sanoneen: "Uskomme, että on erittäin todennäköistä, että seremonia (virheettömän punaisen hiehon uhraus) tapahtuisi jossakin paikassa pääsiäisen tienoilla 2024, aina Shavuot'in 2024 (kristillisen kalenterin helluntai) mahdollisuuteen asti."

Stinson lisäsi: "Jossain tuossa aikajanassa (vuoden 2024 pääsiäisen ja helluntain välillä) lehmät (punaiset hiehot) olisivat tarpeeksi vanhoja, ja se olisi oikea aikajana tuolle seremonialle."

17. maaliskuuta 2023 julkaistun artikkelin mukaan Rabbi Yitshak Mamo, pappi, joka osti maan Öljymäeltä 12 vuotta sitten, totesi:
  • Punainen hieho on uhrattava papin toimesta, joka ei ole saastunut koskettamalla mitään kuollutta.
  • Temppeli-instituutissa on 9 pappia, jotka ovat syntyneet kotona (ei sairaalassa) eivätkä ole koskaan olleet hautausmaalla tai koskeneet mihinkään kuolleeseen.
Jos vain yksi punaisista hiehoista on virheetön tähän aikaan ensi vuonna, pappi voisi uhrata sen, ja Temppelin rakentaminen voisi alkaa pian sen jälkeen.

(Minun mielipiteeni: On mahdollista, että mikään punaisista hiehoista ei kelpaa tai että Israelin hallitus ei salli punaisen hiehon uhraamista Öljymäellä. Mutta tiedämme, että lopulta tulee pätevä punainen hieho, ja pääministeri Netanyahu'n uusi hallitus on uskonnollisempi kuin aiemmat hallitukset. Näin voi olla, mutta radikaali islam ja globalistit, jotka huolehtivat heistä ja haluavat päästä eroon Raamatusta, tulevat hulluiksi. Tämä voi johtaa sotaan ja Israelin voittoon, sekä sopimukseen Temppelin jälleenrakentamisesta.)

Kahdenneksitoista, koskien luonnonkatastrofien yleistymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Maaliskuun 18. päivänä 2023, 6.7 richterin maanjäristys iski Ecuadoriin ja Pohjois-Peruun.

Alustavien tietojen mukaan kuolleita oli 13 ja tuntematon määrä jäi raunioiden alle.

(Lisää: 21. maaliskuuta 2023, 6.5 richterin maanjäristys iski Afganistaniin ja Pakistaniin. Alustavien tietojen mukaan kuolleita on 13 ja loukkaantuneita yli 300.)

Kolmanneksitoista, koskien korruptiota Yhdysvalloissa: On raportoitu, että presidentti Trump pidätettäisiin 21. maaliskuuta 2023, koska hänen väitetään maksaneen pornotähti Stormy Daniels'ille 130 000 dollaria vaikenemisrahaa vuoden 2016 vaalikampanjansa aikana.

Mutta entinen presidentti Bill Clinton maksoi Paula Jones'ille 850 000 dollaria, jotta hän peruuttaisi seksuaalisen häirinnän kanteen häntä vastaan, eikä häntä koskaan pidätetty tai rangaistu.

Ymmärtääkseni syyttäjät sanovat, että Trump rikkoi lakia maksamalla laittomasti 130 000 dollaria, mutta Clinton ei tehnyt niin, koska vakuutusyhtiö ja Hillary maksoivat 850 000 dollaria (he kutsuvat Trump'in maksua laittomaksi kampanjapanokseksi).

(Päivitys: Trump'ia ei pidätetty maaliskuun 21. päivänä 2023, mutta kerrottiin, että hän antautuu muutaman päivän sisällä. Lähetän tämän artikkelin Rapture Ready'lle todennäköisesti ennen kuin se tapahtuu.)

(Minun mielipiteeni: Trump'in syytteeseenpano koskee enemmän niiden tuhoamista, jotka vastustavat maailmanhallitusta ja Yhdysvaltojen suvereniteetin luovuttamista, kuin korruptiota. Varjohallitus vastustaa kiivaasti Amerikan tekemistä jälleen suureksi.)

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com