Tietoja minusta

Olen 55-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 6. maaliskuuta 2023

Saatana edelleen elossa ja voi hyvin etenkin Amerikassa by Hal Lindsey 5.3.2023

Tässä tunnetun amerikkalaisen evankelistan, eskatologin ja kirjailijan, pastori Hal Lindsey'n (ikä 93 vuotta!), viikoittainen Watchman Warning -raportti ajankohtaisesta asiasta, kun turmeltuneisuus ja saatananpalvonta nostaa päätään entisessä kristityssä Amerikassa. Raportin suomensi: Olli R. + Google-kääntäjä

----------------

Edelleen elossa ja voi hyvin (Still Alive and Well)

By Hal Lindsey 5.3.2023

https://www.hallindsey.com/ww-3-5-2023/


Tulipalot ovat sammuneet ja savu on hälvennyt… tai siltä näyttää. Tämän vuoden helmikuun 5. päivänä pidetyssä 65. vuosittaisessa Grammy-palkintogaalassa esiteltiin sadomasokistinen kuva Saatanasta esittämässä kappaletta nimeltä "Unholy (Epäpyhä)". Siinä oli tulipalon, savun ja punaisten valojen fantasiaa. Mutta siitä on tullut jo vanha uutinen. Se tapahtui kuukausi sitten ja nyky-Amerikassa, joka olisi yhtä hyvin voinut olla kymmenen vuotta sitten. Lisäksi vastaavia esityksiä on ollut aiemminkin. Niistä on tullut kuluneita, tylsiä ja ennakoitavissa olevia. Mutta tällä kertaa oli eroavaisuus, ja se eroavaisuus on hyytävä.

Monella tapaa se vaikutti aikansa eläneeltä. Elon Musk twiittasi, että Grammy-esityksessä oli "päivien lopun tunnelma". Mutta myöhemmin hän lisäsi: "Jos se on Saatana, meillä ei ole mitään hätää." Breitbart'in Paul Bois esitti samanlaisen kannan. "Sunnuntain esitystä edeltäen Sam Smith lupasi, että se todennäköisesti suututtaisi kristityt ja aiheuttaisi mielenosoituksia CBS:ssä sen suhteen, mitä hän kuvaili saatanallisina mielikuvina. Kuten kävi ilmi, kuvasto oli vain muutamia vaatekappaleita, jotka on siirretty Looney Tunes -lyhytanimaatiosarjan jaksosta."

Musk ja Bois ovat oikeassa. Se näytti naurettavalta. Mutta esiintyjät, suuri osa yleisöstä, ja CBS näyttivät ottavan sen vakavasti. He suhtautuivat erityisen vakavasti kristittyjen loukkaamiseen. Elämme yhteiskunnassa, jossa yhden ihmisen loukkaaminen voi saada joulun kiellettäväksi paikallisesta kirjastosta. Silti CBS, Grammyt ja heidän sponsorinsa päättivät tietoisesti loukata miljoonia.

Saatanaan liittyvä musiikki ei ole uutta, joten mikä teki tästä erilaisen? Oliko se musiikkiteollisuuden raskassarjalaiset yleisössä, jotka taputtivat haltioituneesti kappaleen päättyessä? Ei. Olen ollut siellä, nähnyt sen. Sen sijaan jotakin tehtiin ennen kuin esitys edes alkoi - jotain, jonka teki tosikkomainen vanha lähetysverkko, CBS. Smith oli sanonut etukäteen, että esitys olisi Saatana-aiheinen ja loukkaisi kristittyjä. CBS vastasi: "Olemme valmiita palvomaan!"

Se oli hyytävää, koska CBS tiesi, että valtava määrä sen katsojia pitäisi "palvonta"-twiittiä vieläkin loukkaavampana kuin Smithin esitystä. Ja he eivät välittäneet. Mediatutkimuskeskus esitti ilmeisen kysymyksen. "Myönsikö CBS juuri, että se palvoo Saatanaa?"

Viisikymmentä vuotta sitten kirjoitin kirjan nimeltä Satan is Alive and Well on Planet Earth (Saatana elää ja voi hyvin Maa-planeetalla). Toistuvasti varoitin kaikkia, jotka kuuntelisivat, että suuren pahan siemeniä oltiin kylvämässä yhteiskuntaamme. Kirja myi hyvin, mutta liian harvat ottivat varoitukset vakavasti. Nykyään nuo siemenet ovat kasvaneet valtavaksi metsäksi, ja ne kantavat surun, särkyneisyyden, mielisairauden ja kuoleman hedelmiä.

CBS lopulta poisti heidän "palvonta"-twiittinsä, mutta se teki sen hiljaa ja ilman anteeksipyyntöä. Sikäli kuin voin saada selville, yksikään Grammy-sponsoreista ei pyytänyt anteeksi tämän kauhun kohdistamista nuorisoomme. Pfizer korosti sponsoroivansa koko esitystä, ei vain yhtä kappaletta. Mutta koko show sisälsi yhden kappaleen. Toiset eivät vain mainostaneet, vaan niitä pidetään "virallisina" Grammy-sponsoreina. Niihin kuuluvat yrityshirviöt, kuten IBM, Google, Mastercard, Amazon, United Airlines ja Hilton.

Satanistit kertovat meille, että heidän uskontonsa on "hyväntahtoisuutta ja empatiaa". Mutta heidän nimensä on ristiriidassa sen kanssa. Uskovatpa he todelliseen paholaiseen tai eivät, he ovat valinneet hänet symbolikseen. Ja hän on hahmo suoraan Raamatun sivuilta. Hän on maailman tärkein sodan, murhien, raiskausten, varkauksien, sorron, hyväksikäytön, väkivallan, tuhottujen elämien ja hajonneiden kansakuntien edistäjä.

Saatat kysyä, miksi yritys-Amerikka loukkaisi mielellään - ja loukkaisi syvällä tasolla - neljäsosaa tai useampaa heidän potentiaalisista asiakkaistaan. Se on hyvä kysymys. Myös kristityt käyttävät rahaa. Mutta meidän pitäisi myös esittää vielä tärkeämpi kysymys. Miksi yritys-Amerikka hyväksyisi avoimesti hahmon, joka edustaa sotaa, murhia, raiskauksia, hyväksikäyttöä, jne.? Ja miksi he rohkaisevat lapsia omaksumaan tällaisen pahuuden?

Pimeys on nyt käsinkosketeltavaa. Mutta kun lähestymme aikakauden loppua, lähestymme myös uuden aikakauden alkua. Näiden aikojen pimeydessä, meissä täytyy loistaa Kristuksen valo. Ja henkilökohtaisella tasolla, meidän täytyy päästä yhä lähemmäs Häntä tietäen, että Hän on äärettömän paljon suurempi kuin kaikki paha yhteensä.

--------------------------

Lopuksi katso Suomessa asuvan Cindy-sisaren video tästä Grammy-palkintogaalasta ja erityisesti koskien kappaletta Unholy.Unholy

https://www.youtube.com/watch?v=rJpl2eRCO84 (6.2.2023)

Katso myös nämä jos haluat:

Sam Smith’s ‘satanic’ Grammys 2023 performance slammed as ‘evil’ | Page Six Celebrity News

https://www.youtube.com/watch?v=6-EpvI6vXl4 (6.2.2023)

Megyn Kelly and Rob O'Neill Break Down Sam Smith's Satan-Inspired Grammys Performance and More

https://www.youtube.com/watch?v=Pu1MGPewfCc (6.2.2023)

Milloin tämä suuri Babylon kukistuu (Ilm. 18)?

Ilm. 18:20”Riemuitse hänestä, taivas, ja te pyhät ja apostolit ja profeetat; sillä Jumala on hänet tuominnut ja kostanut hänelle teidän tuomionne.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Donbass-dokumenttielokuva

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com