Tietoja minusta

Olen 55-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 13. maaliskuuta 2023

Kristittyjen tulisi keskittyä nyt hengellisiin asioihin maallisen sijaan ja iloita kaikesta mitä Jeesus on tehnyt puolestamme ja mitä raamatunprofetian mukaan tulee pian tapahtumaan Jumalan valtakunnan tulemiseksi maan päälle by Daymond Duck 11.3.2023

Tässä tuoreessa suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista, jotka osoittavat raamatullisen Ahdistuksen ajan alkamiseen (jota ennen Tempaus). Samalla uskovia kehotetaan tässä levottomuuden ajassa, jossa pahoja asioita häämöttää horisontissa, iloitsemaan huolehtimisen sijaan, koska Jeesus on voittanut ristillä ja vie kaiken loppuun pelastetun uskovan kohdalla, jolla on edessään ihana tulevaisuus kun Raamatun profeetallinen sana toteutuu aivan silmiemme edessä (etenkin Titus 2:13).

--------------------

Iloitse (Rejoice) :: By Daymond Duck

Published on: March 11, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/03/11/rejoice-by-daymond-duck/

Alkuperäisten 12 opetuslapsensa valinnan jälkeen ja varhain Hänen maanpäällisessä palvelutehtävässään, Jeesus valitsi 70 miestä ja lähetti heidät kaksitellen kaupungista kaupunkiin valmistamaan tietä Hänen palvelutyölleen ja suurelle sielujen sadonkorjuulle (Luuk. 10:1-20).

Hän varoitti näitä miehiä, että he kohtaisivat vastustusta, koettelemuksia ja vaaraa.

Hän valtuutti heidät tekemään ihmeitä (parantamaan sairaita, jne.) kaupungeissa, joissa heidät otettiin vastaan, ja heitä neuvottiin kertomaan ihmisille: "Jumalan valtakunta on lähellä teitä."

Hän kertoi heille, että tuomiopäivä on tulossa, ja Jumalan tuomio tulee niille, jotka hylkäävät valtakunnan sanoman, koska Jeesuksen hyväksyminen tai hylkääminen on sama asia kuin Jeesuksen lähettäneen Jumalan (Jehovan) hyväksyminen tai hylkääminen.

Ne seitsemänkymmentä lähtivät ja palasivat iloisina siitä, että jopa paholaiset (demonit) tottelivat heitä Jeesuksen nimessä.

Jeesus paljasti, että demonien tottelevaisuus Jeesuksen nimessä on esimakua Saatanan potkimisesta ulos taivaasta (Ahdistuksen ajan puolivälissä: Ilm. 12:7-12) sekä lopullisesta voitosta ja vapautuksesta niille, jotka luottavat Häneen.

Hän sanoi niille 70:lle: ”Älkää iloitko siitä, että henget ovat alamaisia teille; vaan iloitkaa sen tähden, että teidän nimenne on kirjoitettu taivaassa.”

Kristittyjen, jotka ovat huolissaan siitä, mitä tulevina viikkoina ja kuukausina voi tapahtua (pakotetut rokotukset, kaikkien seuraaminen, siirtyminen digitaaliseen valuuttaan, vaino, tavaroidensa menettäminen, jne.), tulisi keskittyä hengellisiin asioihin.

Sen sijaan, että iloitsisit maallisista vapauksistasi, onnistumisistasi, jne. (todellisuudessa Jumalan lahjoista), iloitse:
 • Jeesuksen kuoleman, hautaamisen ja ylösnousemuksen tähden niiden ihmisten syntien vuoksi, jotka uskovat ja panevat luottamuksensa Häneen.
 • Koska sinun nimesi on kirjoitettu Karitsan elämänkirjaan taivaassa.
 • Koska syntisi on annettu anteeksi ja sinut on sinetöity Pyhällä Hengellä.
 • Koska sinulla on iankaikkinen elämä, eikä mikään voi erottaa sinua Jumalan rakkaudesta.
 • Koska et tule kokemaan edes minuuttiakaan Ahdistuksen ajanjaksoa.
 • Koska Saatanan voima ja vaikutus maan päällä loppuu pian.
 • Koska Jumala kostaa sen vahingon, jonka kadotetussa tilassa olevat aiheuttavat Hänen kansalleen.
 • Koska palaat maan päälle Jeesuksen kanssa Hänen toisessa tulemisessaan, ja tulet hallitsemaan Hänen kanssaan Hänen tuhatvuotisen valtakuntansa aikana maan päällä.
Tässä on ajankohtaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että Ahdistuksen aika lähestyy.

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta: Tapahtuu asioita, joita täytyy seurata jatkuvasti.

Tarkistusta ja näyttämön asettelua viimeisimpiin tietoihin:
 • Ensinnäkin, tammikuussa 2023 pidettiin kaksi globalistista kokousta (WHO:n kansainvälisten terveyssäännösten tarkistuskomitean (IHRRC) ja WEF:n vuosikokous), joissa esitettiin ehdotuksia (ehdotuksia kansainvälisiksi terveyssäännöiksi, joita kutsutaan IHR:iksi tai globaaleiksi laeiksi), joista äänestetään tulevassa WHO:n yleiskokouksessa 21.–30. toukokuuta 2023. IHR:ien tarkoituksena on, jos ne hyväksytään yksinkertaisella enemmistöllä, antaa WHO:n pääjohtajalle lääketieteellinen ja tieteellinen suvereniteetti jokaisesta kansakunnasta ja ihmisestä maan päällä.
 • Toiseksi, helmikuun puolivälissä 2023 kerrottiin, että Biden'in hallinto aikoi allekirjoittaa oikeudellisesti sitovan asiakirjan WHO:n hallitustenvälisen neuvotteluelimen (INB) kanssa tulevassa kokouksessa (27. helmikuuta - 3. maaliskuuta 2023), joka edellyttäisi Yhdysvaltoja noudattamaan WHO:n IHR:iä (globaalit lait) ilman Kongressin tai äänestäjien hyväksyntää Yhdysvalloissa.
Tässä viimeisimmät tiedot, jotka minulla on (enkä väitä tietäväni tai ymmärtäväni oikein kaikkea mitä tapahtuu tai että lukemani on oikein):
 • Ensinnäkin tiedän, että INB:n kokous pidettiin (27. helmikuuta - 3. maaliskuuta 2023), mutta en tiedä, allekirjoittiko Biden sopimuksen, joka edellyttäisi Yhdysvaltoja noudattamaan WHO:n IHR:iä (globaaleja lakeja). Toinen INB:n kokous on määrä pitää 17.-20. huhtikuuta 2023.
 • Toiseksi, 28. helmikuuta 2023, senaatin republikaanit varoittivat, että he vastustavat Biden'in hallinnon pyrkimyksiä vaatia Yhdysvaltoja noudattamaan WHO:n IHR:iä, ellei Yhdysvaltain senaatti hyväksy sitä.
 • Kolmanneksi, 1. maaliskuuta 2023 raportoitiin, että jos WHO:n IHR:t hyväksytään WHO:n yleiskokouksessa 21.–30. toukokuuta, maailman johtajille annetaan lyhyt aikajakso panna ne täytäntöön.
 • Neljänneksi, 3. maaliskuuta 2023 ilmoitettiin, että edustajainhuoneessa on vireillä kaksi lainsäädäntöä, joilla estetään Yhdysvaltoja antautumasta tälle WHO:n vallankaapaukselle.
Tässä on linkki erinomaiseen artikkeliin tästä aiheesta.

https://thenewamerican.com/who-declares-war-on-sovereignty-time-to-get-out/?mc_cid=518e299d1f&mc_eid=551904ee4c

Oli miten oli, Bill Wilson, Koenig’s Eye News'in jonkinlainen vanhempi analyytikko kirjoitti 2. maaliskuuta 2023 seuraavaa:
 • Ilmestyskirja 13:7 sanoo: "Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot." Sotilaallista voimaa lukuun ottamatta ei ole suurempaa valtaa kuin hallita ihmisten terveydenhuoltoa. Tämä ote voi ulottua matkustamiseen, ruokaan, asumiseen, kansalaisoikeuksiin ja muuhun, jos ihmiset eivät noudata määräyksiä. Näimme sen omakohtaisesti COVID:n myötä, jossa ihmisiltä evättiin matkustaminen ja pääsy ravintoloihin. He eivät edes saaneet työskennellä, jos heitä ei oltu rokotettu todistamattomalla, tehottomalla ja vaarallisella "rokotteella", joka nyt aiheuttaa tuhansia kuolemia ja terveysongelmia. Biden on pysäytettävä tässä perustuslain vastaisessa suvereniteetin kruunusta luopumisessa. Onko WHO isäsi? Jumala vai ihminen?
Jos tätä WHO:n vallankaappausta ei pysäytetä, maailma astuu pian kaikkien aikojen pahimpaan seitsemän vuoden jaksoon (mukaan lukien vedenpaisumus, ensimmäinen maailmansota, toinen maailmansota, jne.).

Ihmisten on valittava, seuraavatko he Jumalaa (taivaallista Isäämme) vai ihmistä, ja heidän elämänsä on vaarassa.

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta: 4. maaliskuuta 2023, entinen presidentti Trump piti pääpuheen arvostetussa USA:n konservatiivien CPAC (Conservative Political Action Conference) -konferenssissa Washington DC:ssä.

Trump sanoi muun muassa, että jos hänet valitaan presidentiksi:
 • Hän tuhoaa Uuden maailmanjärjestyksen (NWO:n).
 • Hän tuhoaa Syvän valtion (Deep State) kokonaan.
 • Hän erottaa valitsemattomat byrokraatit ja varjojoukot, jotka ovat asettaneet oikeusjärjestelmämme aseeksi, jollaiseksi sitä ei ole koskaan ennen ollut aseistettu.
 • Hän asettaa kansan takaisin Amerikan johtoon.
(Minun mielipiteeni: Raamatun profetian täytyy toteutua. En sano, etteikö rukous ja erilainen presidentti Valkoisessa talossa voisi hidastaa Uutta maailmanjärjestystä, mutta sitä ei voida pysäyttää.)

(Lisää: Ei ole kerrottu, mitä vaaleilla valitsematon Deep State tekee estääkseen Trump'ia voittamasta. Eräs pastoriystäväni, joka on hyvin tarkka Raamatun profetioiden suhteen, uskoo, että Trump'in vastustus on merkki siitä, että häntä ei valita uudelleen, koska Raamatun profetian täytyy toteutua.)

(Lisää: Trump varoitti, että jos republikaanit eivät voita vuonna 2024, Yhdysvallat on luultavasti mennyttä. Minun mielestäni hän politisoi, mutta sen lisäksi uskon hänen olevan oikeassa. Deep State on päättänyt viedä Amerikan alas ja tuoda Uuden maailmanjärjestyksen.)

(Lisätietoa: Entinen varapresidentti Al Gore on luottamushenkilöjohtokunnan (Board of Trustees) jäsen.)

Kolmanneksi, koskien kelvottomia mieliä (reprobate minds): Kanadassa ilmoitettiin 1. maaliskuuta 2023, että useimmilla Kanadan provinsseilla on vakuutus, joka kattaa siirtymäleikkaukset hämmentyneelle sukupuolelle veronmaksajien kustannuksella, mutta Kanadan pääministeri Trudeau haluaa laajentaa kattavuutta sisältämään äänen feminisoinnin ja rintojen suurentamisen.

On liian aikaista sanoa, hyväksytäänkö tämä, mutta jotkut kysyvät, miksi veronmaksajien on maksettava siitä, että gay-ihmiset muuttavat ääntään tai suurentavat rintojaan.

Neljänneksi, koskien petosta ja korruptiota Yhdysvaltain hallituksessa: Maaliskuun 2. päivänä 2023, The Gateway Pundit raportoi, että Rasmussen'in kyselyn mukaan yli 60% todennäköisistä äänestäjistä uskoo, että tammikuun 6. päivän 2021 mellakat olivat hallituksen agenttien provosoimia.

Jotkut edustajainhuoneen ja senaatin demokraatit (Hakeem Jeffries ja Chuck Schumer, kaksi mainitakseni) suhtautuvat hyvin vihaisesti edustajainhuoneen puhemiehen McCarthy'n päätökseen julkaista mellakoista video Tucker Carlson'ille, mutta 80% todennäköisistä äänestäjistä (mukaan lukien monet demokraatit) uskoo sen olevan tärkeää, että yleisö näkee kaikki videot.

Jos totuus ja oikeus ovat voittaneet lukitsemalla jotkut kansalaiset vankilaan ilman toivoa vapautumisesta, niin miksi jotkut demokraattien johtajat vastustavat videoiden julkaisemista?

Viidenneksi, koskien petollisuutta Yhdysvaltain hallituksessa ja kaikkien jäljittämistä: Helmikuun 28. päivänä 2023, todistuksessaan edustajainhuoneen House Select -alikomitealle, tohtori Marty Makary, Johns Hopkins'in lääketieteellisen koulun professori, sanoi: "Suurin väärän tiedon tuottaja (Covid-)pandemian aikana oli Yhdysvaltain hallitus."

Makary mainitsi pitkän listan hallituksen vääriä lausuntoja, ollen arvovaltaista tutkimusta, joka kumosi osan lausunnoista, sisältäen asiantuntijoita, jotka kiistivät osan niistä, ja raportissa todettiin, että Twitter-tiedostojen julkaiseminen vahvistaa sen, että Yhdysvaltain hallitus yritti tarkoituksella vaientaa asiantuntijat monissa kysymyksissä.

On tärkeää ymmärtää, että vääriä tietoja antanut hallitus haluaa pitää kirjaa jokaisesta Yhdysvaltain kansalaisesta ja kontrolloida heidän elämäänsä.

Kuudenneksi, koskien Amerikan moraalista rappeutumista: Rachel Levine on presidentti Biden'in apulaisterveysministeri.

Levine on kahden pojan isä, biologinen mies, joka erosi vaimostaan, alkoi käyttää rintaliivejä ja tunnistaa itsensä naiseksi.

Kaikki tietävät, että miehestä ei tule naista kasvattamalla pitkät hiukset ja pukeutumalla vastakkaisen sukupuolen mukaan, mutta joku, jolla on kelvoton mieli, saattaa ajatella, että hän voi.

Joka tapauksessa 6. kesäkuuta 2023 julkaistaan uusi lastenkirja, jonka nimi on She Persisted: Rachel Levine.

Kirja mainostaa Levine'ä inspiroivana hahmona, joka ristipukeutuu ja nousi kaikkia todennäköisyyksiä vastaan.

Sitä mainostetaan sopivaksi 6-9-vuotiaille lapsille.

Seitsemänneksi, koskien Amerikan moraalista rappeutumista: Maaliskuun 2. päivänä 2023, Maryland'in osavaltion homopormestari Patrick Wojahn pidätettiin syytettynä lapsipornografian hallussapidosta.

Wojahn totesi kerran, että Pete Buttigieg (entinen South Bend'in pormestari, ja nykyään presidentti Biden'in homo liikenneministeri) on hänen mentorinsa.

Wojahn sanoi osallistuneensa Buttigieg'in tapaamiseen Valkoisessa talossa Obaman hallinnon aikana (joidenkin mielestä Obama on homo).

Wojahn sanoi: "Olen nyt johtotehtävissä kaupunkiasumisen ja -pyöräilyn varapuheenjohtajana osittain hänen (Buttigieg'in) mentoroimisen ansiosta."

Minun on myönnettävä, että en tiedä mitä kaupunkiasumisen ja -pyöräilyn varapuheenjohtaja tekee, ja luulen, että tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulen tästä asemasta hallituksessa, mutta luulen, että se on yksi tärkeimmistä asioista, joita Yhdysvaltain liikenneministeriö on työstänyt.

Kahdeksanneksi, koskien kelvottomia mieliä ja maailmanlaajuista moraalista rappeutumista: Tällä viikolla pappi Maryland'issa sanoi: "Maan päälle on pudonnut hulluuden peitto."

Hän viittasi täydelliseen pahoinpitelyyn syntymättömiä ja heidän puolustajia vastaan, vaatimukseen nuorten transsukupuolisten silpomisesta, murrosikää estävien lääkkeiden käyttöön viattomissa pienissä lapsissa, lasten seksualisointiin drag-kuningatar-esitysten ja pornografian avulla julkisissa kirjastoissa ja kouluissa, sekä siihen, että parhaaseen katseluaikaan TV:ssä esitettiin ja juhlittiin äskettäin Saatanan palvontaa.

Hän julisti aivan oikein, että tämä täydellinen saatanallinen hyökkäys tulee Valkoisesta talosta ja presidentin koko poliittisesta puolueesta.

(Minun mielipiteeni: Lasten tappaminen ja silpominen, samaa sukupuolta olevien avioliitot, jne. ovat osa globalistista agendaa maapallon väestön vähentämiseksi. Saatanan vaikutus moniin johtajiimme on niin vahva, että FBI on aseistettu abortin vastustajia vastaan, FBI on luonut "uhkatunnisteen" abortin vastustajia varten, joitakin abortin vastustajia on pidätetty, koska he ovat hiljaa rukoilleet aborttiklinikoiden ulkopuolella, jne. Kyseessä on Yhdysvaltain hallituksen kansalaisiin kohdistama vainoaminen laillisen rukoilemisen, puhumisen, jne. vuoksi.)

Yhdeksänneksi, koskien haaleutta ja uskosta luopumista kirkossa aikakauden lopussa: Vuodesta 1686 lähtien kirkon jäsenet ja Tanskan kansalaiset ovat viettäneet suurta rukouspäivää (The Great Prayer Day) neljäntenä perjantaina pääsiäisen jälkeen.

Yritykset sulkeutuvat, ja sinä päivänä ei ole veronkeräyksiä.

Joka tapauksessa Tanskan parlamentti on perunut suuren rukouspäivän, koska he haluavat veroja, jotka voidaan kerätä pitämällä yrityksiä auki.

(Minun mielipiteeni: Jos rukoilee enemmän, Tanska ei ehkä tarvitse veroja.)

Kymmenenneksi, koskien Antikristusta ja Väärää profeettaa, jotka vaativat Merkkiä oikeaan käteen tai otsaan kaiken ostamisen ja myymisen jäjittämiseksi Ahdistuksen aikana: Maaliskuun 5:ntenä 2023, Rhoda Wilson'in The Expose'ssa julkaistussa artikkelissa sanotaan:

"WEF tukee 'ihmisen ja koneen yhdistämistä' eli transhumanismia, ja sen neljäs teollinen vallankumous pyrkii käyttämään puettavaa ja istutettavaa teknologiaa ajatustesi nuuskimiseen ja käynnistämään digitaalisen diktatuurin. Heti kun tämä on toteutettu, digitaalista diktatuuria on lähes mahdotonta paeta; yksi tapa estää se on olla noudattamatta tai käyttämättä näitä tekniikoita."

Raamatun mukaan ne, jotka ottavat Pedon merkin oikeaan käteensä tai otsaansa Ahdistuksen aikana, eivät pelastu, ja he viettävät ikuisuuden Tulijärvessä (Ilm. 14:9-10).

Yhdenneksitoista, koskien laittomuutta: Varkaus on yksi kuudesta synnistä, joka tulee olemaan yleinen Ahdistuksen aikana, ja josta ihmiset eivät tee parannusta (Ilm. 9:20-21).

Maaliskuun 4. päivänä 2023 ilmoitettiin, että kaksi viimeistä Walmart-myymälää Portland'issa, Oregonin osavaltiossa, sulkeutuvat pian johtuen lisääntyneistä myymälävarkauksista ja hallituksen virkamiesten epäonnistumisesta tehdä jotain asian suhteen.

Muita Portland-yrityksiä, jotka ovat myös sulkeneet samasta syystä, ovat Raind PDX, Nike ja Cracker Barrel.

Sadat ihmiset menettävät työpaikkansa, kun heidän hallituksensa kieltäytyy toimimasta.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

 1. Jenkkilässä vapaa pudotus pörssin pankkiosakkeissa tänään. Seuratkaa tätä päivittyvää Hal'in artikkelia.

  UPDATED (AGAIN) 10:34 AM EST -- Bank Stocks Free-Falling -MULTIPLE TRADING HALTED

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bank-stocks-free-falling-credit-suisse-trading-halted (tänään)

  Joko nyt IPG2:n "Markets Plunge" maassa makaavan pojan silmissä?!

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Donbass-dokumenttielokuva

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com