Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 5. kesäkuuta 2023

Suuri myrsky on tulossa eli profeetallinen Ahdistuksen aika ja globalistit tietävät sen by Daymond Duck 3.6.2023

Tämänkertaisessa profetiaraportissaan Rapture Ready -sivustolla pastori Daymond Duck puhuu suuren myrskyn tulemisesta (Ahdistuksen ajan tulo), kun globalistien pyrkimys maailmanhallitukseen vain kiihtyy. Esillä on erityisesti Maailman terveysjärjestön (WHO) yleiskokous toukokuun lopulla 2023, jolla voi olla kauaskantoisia seurauksia kansakuntien itsemääräämisoikeuteen. Valtamediassa tästä kokouksesta ja siinä sovittavasta uudesta kansainvälisestä pandemiasopimuksesta ei ole kerrottu mitään, mutta tässä suomentamassani raportissa koko asian luonne selviää. Kyseessä on voimakas aikainmerkki.

-----------------

Suuri myrsky tulossa (Big Storm Coming) :: By Daymond Duck

Published on: June 3, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/06/03/big-storm-coming-by-daymond-duck/

Steve Bannon haastatteli äskettäin War Room -podcastissaan Jim Caviezel'iä (näyttelijä, joka näytteli Jeesusta Mel Gibson'in elokuvassa "The Passion of the Christ").

Caviezel sanoi globalistien pyrkimyksestä maailmanhallitukseen: "Elämme apokalyptistä hetkeä juuri nyt."

Hän lisäsi, että "Suuri myrsky on tulossa, ja he (globalistit) tietävät sen."

Minun mielestäni se "suuri myrsky", josta Caviezel puhui, koskee Ilmestyskirjan luvuissa 4-19 kuvattua Ahdistuksen aikaa.

Se viittaa Ahdistuksen aikaan, joka on pahempi kuin mikään, mitä on koskaan tullut tämän maan päälle, ja ilman Jeesuksen toista tulemista, kaikki maan päällä menehtyisivät (Matt. 24:21-22).

Monet maailman johtajat ovat mukana luomassa kriisiä maan päälle perustellakseen heidän jumalattoman maailmanhallituksensa ja uskontonsa perustamista.

He tietävät, että suuri myrsky on tulossa, koska he työskentelevät sen aikaansaamiseksi.

He eivät tiedä tai usko, että Jumalan seurakunnalle on tulossa suuri pako (Tempaus) ja Jumalan suuri viha tuhoaa heidän suuresti toivotun maailmanhallituksen ja uskonnon.
> "Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"" (Ilm. 6:15-17).

> "Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle syömään kuningasten lihaa ja sotapäällikköjen lihaa ja väkevien lihaa ja hevosten sekä niiden selässä istuvien lihaa ja kaikkien vapaitten ja orjien lihaa, sekä pienten että suurten".

"Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan. Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa. Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa" (Ilm. 19:17-21).
Rukoile heidän puolestaan (ehkä jotkut pelastuvat ennen Tempausta).

Kun teet sitä, rukoile:
> Jotta sinut katsottaisiin kelvolliseksi pakenemaan kaikkea sitä, mikä maan päälle on tuleva (Luuk. 21:36).

> Jotta Jumala muistaisi liittonsa Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa (1. Moos. 17:7-8; 18-21; 28:13; 35:10-12).

> Jotta ne 144 000 ja kaksi säkkipukuista todistajaa ilmestyisivät (Ilm. 7, 11).

> Jotta evankeliumi leviäisi kaikkialle maailmaan (Ilm. 14:6).

> Että Israelin hengellinen sokeus lakkaa (Room. 11:25).

> Koko Israelin pelastumiseksi (Room. 11:26).

> Jerusalemin rauhan puolesta (Ps. 122:6).
Tässä on joitain ajankohtaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että suuri myrsky on tulossa.

Ensinnäkin, koskien pedon merkkiä Antikristuksen seuraajien oikeassa kädessä tai otsassa: 26. toukokuuta 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) on antanut Elon Musk'in yritykselle, Neuralink'ille, luvan alkaa implantoida aivosiruja potilaille.

Aivosiruilla tulee olemaan langaton yhteys tietokoneeseen ja toivottavasti sen avulla potilaat voivat henkisesti hallita elektronisia laitteita, päästä Internetiin, sosiaaliseen mediaan, jne.

Neuralink-aivosiru ei ole pedon merkki, mutta se on suuri askel kohti Antikristuksen merkkiä, nimeä tai numeroa yksilöiden otsassa.

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta ja Maailman terveysjärjestön (WHO) yleiskokousta toukokuun lopulla 2023: LifeSiteNews julkaisi 24. toukokuuta 2023 kuuluisan lääkärin tohtori Joseph Mercola'n yhteenvedon WHO:n tavoitteista.

Tässä on tohtori Mercola'n yhteenveto noin 300 muutoksesta, jotka WHO haluaa tehdä kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHRs):
> Laajennetaan pandemioiden ja terveyshätätilanteiden määritelmiä. Tarkemmin sanottuna se esittelee 'vahingon mahdollisuuden' todellisen haitan sijaan. WHO voi siis määrätä sulkemisia tai lääketieteellisiä toimenpiteitä pelkän epäilyn perusteella, että virus voi aiheuttaa julkista haittaa.

> Muutetaan IHR-suositukset ei-sitovista pakollisiksi, joten jäsenvaltioiden on noudatettava ja pantava täytäntöön WHO:n suosituksia.

> Vahvistetaan pääjohtajan kykyä ilmoittaa itsenäisesti ja yksin terveydellisistä hätätilanteista.

> Perustetaan kattava valvontalaitteisto kaikkiin jäsenmaihin.

> Sallitaan WHO:n jakaa maatietoja ilman suostumusta.

> Annetaan WHO:lle hallinta tietyistä jäsenmaiden resursseista, mukaan lukien immateriaalioikeudet.

> Pakotetaan kansallinen tuki WHO:n ohjaamalle sensuuritoiminnalle.

> Muutetaan olemassa olevia yksilöihin vaikuttavia IHR-säännöksiä ei-sitovista sitoviksi, mukaan lukien rajojen sulkemiseen, matkustusrajoituksiin, karanteeneihin, lääkärintarkastuksiin sekä yksilöiden lääkitykseen ja rokotuksiin liittyvät säännökset.
Tässä on tohtori Mercola'n yhteenveto kansainvälisestä pandemiasopimuksesta, jota WHO ajaa:
> Perustetaan WHO:n valvoma kansainvälinen toimitusverkosto.

> Rahoitetaan WHO:n terveydenhuollon hätärakenteita ja prosesseja vaatimalla, että vähintään 5 prosenttia kansallisista terveysbudjeteista osoitetaan terveyshätätilanteisiin.

> Perustetaan WHO:n alaisuudessa oleva hallintoelin valvomaan koko terveyshätäprosessia.

> Laajennetaan WHO:n vallan laajuutta korostamalla 'Yksi terveys' -agendaa, jossa tunnustetaan, että hyvin laaja valikoima elämän ja ympäristön osa-alueita voi vaikuttaa terveyteen ja siten kuulua haittoja aiheuttavan 'mahdollisuuden' piiriin. Näin WHO voi julistaa ilmastonmuutoksen terveyshätätilanteeksi ja vaatia sen jälkeen esimerkiksi ilmastorajoituksia.
WHO haluaa maailman johtajien tekevän näistä asioista globaalin lain toukokuussa 2024.

Jos se hyväksytään, maailmalla tulee olemaan vaaleilla valitsematon diktaattori, joka voi pakottaa tahtonsa jokaiseen kansaan ja yksilöön maan päällä.

Tässä linkki koko LifeSiteNews -artikkeliin:

https://www.lifesitenews.com/news/everything-you-need-to-know-about-this-weeks-who-general-assembly/?utm_source=digest-prolife-2023-05-25&utm_medium=email

Kolmanneksi, koskien Lootin päiviä, uskosta irtautumista ja Amerikan taantumista: 19. toukokuuta 2023 Jonathon Van Maren (kirjoittaja, julkinen puhuja, elämää puolustava (pro-life) aktivisti, jne.) ilmaisi mielipiteen, että "Yhdysvalloista on tullut antikristillinen voima maailmassa."

Hän viittasi siihen tosiasiaan, että Yhdysvallat käyttää jatkuvasti valtaansa työntääkseen LGBTQ-agendaa muille kansoille.

Hän ei sanonut sitä, mutta Biden ja ne, jotka kertovat hänelle, mitä tehdä, kutsuvat pahaa hyväksi ja hyvää pahaksi.

On yksi asia tukea samaa sukupuolta olevien avioliittoa, transsukupuolisuutta, jne. omassa maassa, mutta on täysin eri asia käyttää Yhdysvaltain verodollareita pakottamaan Amerikan epäraamatullista moraalin rappeutumista muihin kansoihin, jotka ovat eri mieltä.

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta ja valtioita, jotka luopuvat suvereniteetistaan Maailman terveysjärjestön (WHO) hyväksi: Toukokuun 22:sena 2022 ilmoitettiin, että kroatialainen EU-parlamentin jäsen:
> Kutsui WHO:ta terroristijärjestöksi.

> Syytti WHO:ta jatkuvasta valehtelusta Covid-19-pandemian aikana (valehtelua Covid'in alkamisesta Kiinassa, valehtelua, kun he sanoivat rokotteen olevan tehokas, valehtelua, kun he sanoivat rokotteen suojaavan vakavalta sairaudelta ja kuolemalta).

> Kutsui WHO:ta vaaralliseksi organisaatioksi ja sanoi, että maailman johtajien olisi turvallisempaa allekirjoittaa sopimus Kolumbian huumekartellien kanssa kuin että allekirjoitetaan sopimus valehtelevan WHO:n kanssa.
(Huomaa: Presidentti Biden on jo ilmoittanut aikovansa allekirjoittaa sopimuksen, äläkä tee siinä virhettä, tämä on enemmän kuin väliaikaista Amerikan suvereniteetin luovuttamista terveyskysymyksissä kriisin tai potentiaalisen kriisin aikana. Tämä on suuri askel kohti kaikkivoipaisen saatanallisen Uuden maailmanjärjestyksen perustamista. Jos Amerikan suvereniteetin luovuttaminen ryhmälle todistettuja valehtelijoita ei riitä saamaan Yhdysvaltain edustajainhuoneen ja senaatin jäseniä sekä merkittäviä tiedotusvälineitä huutamaan vastustustaan, mikään ei auta, ja Great Reset -valhe – ettet omista mitään ja olet onnellinen – on silloin valmis sopimus.)

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta ja valtioita, jotka luovuttavat suvereniteettinsa Maailman terveysjärjestölle (WHO): 26. toukokuuta 2023 ilmoitettiin, että ryhmä konservatiiveja Yhdistyneessä kuningaskunnassa:
> On ilmaissut huolensa WHO:n ehdottamasta pandemiasopimuksesta ja kansainvälisten terveyssäännösten (IHRs) muutoksista.

> On huolissaan suunnitelmasta päivittää WHO "neuvoa-antavasta organisaatiosta valvovaksi kansainväliseksi viranomaiseksi".

> Uhkaa "blokata kaikki lait, jotka estävät Yhdistynyttä kuningaskuntaa määrittämästä omaa terveyspolitiikkaansa".

> Tukee WHO:n olemassaoloa neuvoa-antavana elimenä, joka jakaa tietoja, nopeuttaa reagointia kriiseihin, jne., mutta vastustaa WHO:n (jolla on todistetusti huono maine) muuttamista globaaliksi voimaksi, joka voi pakottaa tahtonsa kansakuntiin.
(Lisätietoa: Koskien tätä aihetta: 29. toukokuuta 2023, The Common Sense Show'ssa, Dave Hodges sanoi: "Tämä – Biden'in hallinto – on täysin laiton hallinto. Näiden ihmisten ei pitäisi vain olla poissa virastaan, heidän pitäisi olla vankilassa. Itsemääräämisoikeutemme luovuttaminen meidän lääkinnällisten tarvikkeittemme, terveyspolitiikkaamme suhteen, koskien sitä, mitä teemme ja mitä emme tee, velvoittamalla jokainen osavaltio tekemään täsmälleen sitä, mitä Biden ja WHO sanovat, ohittaa täysin vallanjaon, vallan erottamisen osavaltioiden ja liittohallituksen välillä, tehden periaatteessa WHO:sta tämän maan hallitsijan, ymmärrät varmaan. Se ei ole vain Iso-Britannia, vaan myös tämä maa.")

Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta ja valtioita, jotka luovuttavat suvereniteettinsa Maailman terveysjärjestölle (WHO): Toukokuun 28:ntena 2023 Dave Hodges julkaisi Defcon News -artikkelin, jossa sanotaan, että Michele Bachmann liittyi Steve Bannon'iin The War Room'issa ja sanoi:
> WHO:n pääjohtaja Ghebreyesus, valehtelija, "vaatii WHO:ta omistamaan kaikkien jäsenmaiden suvereniteetin johtuen globaalin lämpenemisen ilmastokriisistä."

> Ghebreyesus sanoi: "Ilmastokriisi on terveyskriisi. . . Ilmasto on terveydenhuollon ykköstehtävä. . . keskitymme nyt ilmastonmuutokseen."
Bachmann'in mukaan ainoa tapa, jolla Yhdysvallat voi päästä eroon WHO:n suunnitelmasta luoda maailmanhallitus, on se, että Yhdysvallat vetäytyy WHO:sta.

(Minun mielipiteeni: Jos se ei olisi Ahdistuksen aikaa ja Jeesuksen toista tulemista varten, WHO voisi käyttää ilmastonmuutosta maailman hallitsemiseksi, globaalin ID:n perustamiseksi, digitaalisen valuutan perustamiseksi, luomaan pedon merkki, vähentämään maapallon väestöä, ja ettei kansakunnille koskaan enää sallita itsemääräämisoikeutta.)

Seitsemänneksi, koskien ilmastokriisiä ja maapallon väestön vähentämistä: 27. toukokuuta 2023 Jane Fonda syytti ilmastonmuutoksesta valkoisia miehiä ja vaati heidän vangitsemista.

Aiemmin tänä vuonna Fonda syytti ilmastokriisistä rasismia ja pahoja valkoisia miehiä.

Äskettäisessä The View -julkaisussa Fonda vaati elämää edistävien (pro-life) aktivistien ja poliitikkojen murhaamista (tämä kertoo paljon siitä, kuinka jotkut liberaalit näkevät suvaitsevaisuuden).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com