Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 2. elokuuta 2023

Jää jokaisen kristityn omalle vastuulle jättää seuraamatta Jeesuksen toisen tulemuksen merkkejä tänä nykyisenä maailmanaikana by Daymond Duck 29.7.2023

Tässä tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla muistutetaan miten tärkeää yksittäisen kristityn (ja yleisemmin kirkon) on valvoa hengellisesti juuri nyt, sillä siihen Jumalan Sana kehottaa kristittyjä lopun ajassa, jota selvästikin elämme nyt. Seuraukset tottelemattomuudesta voivat olla vakavia ja on jokaisen omalla vastuulla jättää huomioimatta Raamatun profetia ja nykyiset aikainmerkit Jeesuksen tulemukselle omiaan varten (Tempaus). Tavanmukaisesti suomentamassani raportissa tuoreita merkkejä tälle Tempaukselle.

-----------------

Omalla vastuullasi (Your Own Peril) :: By Daymond Duck

Published on: July 29, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/07/29/your-own-peril-by-daymond-duck/

Uudelleen ja uudelleen Jeesus käski kansansa tarkkailla Hänen tulemuksensa merkkejä, mutta monissa saarnatuoleissa vallitsee hiljaisuus. Suurin osa penkeissä olevista ei valvo, ja jos joku yrittää varoittaa heitä siitä, mitä tapahtuu, on suuri mahdollisuus, että he muistuttavat meitä siitä, kun Jeesus sanoi: "Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin" (Matt. 24:36).

Vaikka en usko kenenkään tietävän päivää ja hetkeä, mietin joskus, onko se ainoa asia, jonka he tietävät aiheesta.

Kun puhutaan Matteuksen jakeesta 24:36, on hyvä syy siihen, että Jeesus sanoi, ettei kukaan tiedä päivää tai hetkeä, jolloin taivas ja maa katoavat (Matt. 24:35), eikä kukaan tiedä Hänen toisen tulemisensa päivää tai hetkeä.

Koskien niitä, jotka päättävät olla valvomatta, on tärkeää muistaa, että Jeesus (Hän antoi Ilmestyskirjan) sanoi: "Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen" (Ilm. 3:3).

Heinäkuun 16. päivänä 2023 The Christian Post'in apulaistoimittaja Leah Klett haastatteli tunnettua pastoria, kirjoittajaa, tv-saarnaajaa ja Raamatun profetian asiantuntijaa David Jeremiah'ia.

Pastori Jeremiah kehotti kristittyjä olemaan valmiita siihen, että Jeesus tulee pian seurakuntaansa varten (Tempaus).

Hän puhui joistakin asioista, joita Jeesus käski kristittyjen tarkkailla, ja Hän varoitti, että ne, jotka jättävät huomiotta nykyisten tapahtumien todellisuuden (merkit), tekevät niin omalla vastuullaan.

En voi laittaa sanoja pastori Jeremiah'in suuhun, mutta minusta kuulostaa siltä kuin, että hän olisi kertonut kristityille, että tottelemattomuudella Jeesusta kohtaan voi olla seurauksia.

Jotkin seurauksista saattavat olla läheisten jääminen pois Tempauksesta, vanhurskauden kruunun puuttuminen (2. Tim. 4:8), vähemmän palkintoja Taivaassa, hämmennys kun seisotaan Kristuksen tuomioistuimen edessä (2. Kor. 5:10), jne.

On surullista, että niin monet pastorit ja kirkon jäsenet jättävät huomiotta 25-40% Raamatusta, ja ne, jotka tekevät niin, tekevät sen omalla vastuullaan.

Tässä on joitain viimeaikaisia merkkejä siitä, että saatamme olla lähellä Tempausta:

Ensinnäkin, koskien punaisen hiehon, jossa ei ole pilkkua tai tahraa, tuhkaa (edellytys pappien puhdistamiselle, jotka rakentavat tai palvelevat uudelleenrakennetussa Temppelissä): Mainitsin viime viikolla, että juutalaiset rakentavat turisti- ja tutkimuskeskusta Siiloon (jossa ilmestysmaja eli tabernaakkeli seisoi noin 300 vuotta sen jälkeen kun he palasivat Egyptistä Luvattuun maahan).

Mainitsin siitä, kun 16. heinäkuuta 2023 kerrottiin, että juutalaiset olivat siirtäneet laitostilaansa 22 kuukauden ikäisen punaisen hiehon ja että he siirtävät pian kaksi muutakin sinne, joita vierailijat voivat katsella (mutta ei koskea) niitä.

Sen jälkeen olen nähnyt toisen artikkelin, jossa sanottiin, että nuo kolme punaista hiehoa ovat puhtaita ja virheettömiä.

Jos vain yksi niistä pysyy tahrattomana ensi vuoden alkuun asti, se voidaan uhrata ja papit voidaan puhdistaa rakentamaan ja palvelemaan seuraavassa Temppelissä.

Toiseksi, koskien käteisvapaata yhteiskuntaa ja kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Heinäkuun 20. päivänä 2023 Yhdysvaltain keskuspankki aktivoi FedNow-palvelun.

Palvelu aloitettiin noin 35 pankilla ja luotto-osuuskunnalla (credit union), ja lisää odotetaan rekisteröityvän jokaisena kuluvana päivänä.

Ymmärtääkseni FedNow on järjestelmä, joka muuntaa käteisen digitaaliseksi valuutaksi, jota voidaan heti siirtää sähköisesti.

Ymmärtääkseni tällä hetkellä se on vapaaehtoinen järjestelmä, jossa on muutamia mukavia ominaisuuksia (nopea, kätevä, ei vaadi bakteereita täynnä olevaa käteistä, halvempaa kuin painettu raha, hyvä taloudelle, jne.) joilla saadaan ihmisiä rekisteröitymään.

Niiden, jotka pohtivat, pitäisikö heidän rekisteröityä näiden kaikkien makupalojen vuoksi, tulisi tietää, että kriitikoiden mukaan FedNow on ensimmäinen askel kohti keskuspankin digitaalista valuuttaa (CBDC).

Seuraava askel on vaatia pankkiasiakkailta digitaalista henkilöllisyystodistusta (kasvoskannauksella, käsiskannauksella tai jollakin muulla), sitten FedNow korvataan CBDC:llä, sitten hallitus tietää, mitä kuka tahansa henkilö ostaa ja myy, pystyy valvomaan, kuinka paljon he kuluttavat, seuraamaan mitä he ostavat ja myyvät, sulkemaan tai takavarikoimaan heidän pankkitilinsä, jne. (Tämä on suuri askel kohti Pedon merkkiä, mutta se ei ole Pedon merkki.)

Samalla kun FedNow on tulossa näyttämölle ja saa pankit sekä ihmiset rekisteröitymään, pankkiasiakkailla tulee olemaan kaksi vaihtoehtoa: Käteinen tai digitaalinen raha.

Mutta kun tarpeeksi ihmisiä on saanut digitaalisen henkilötunnuksen, digitaalinen raha on ainoa mahdollisuus, eikä asiakkailla ole muuta vaihtoehtoa.

Seuraavaksi CBDC:t yhdistetään maailmanlaajuiseksi alustaksi tai globaaliksi valuutaksi.

Lopuksi ihmisten on otettava nimi, numero (666) tai Antikristuksen merkki, jos he haluavat ostaa ja myydä.

Yksinkertaisesti sanottuna pallo on alkanut vieriä alamäkeä pitkin kohti Pedon merkkiä.

Tempaus tapahtuu vähintään kolme ja puoli vuotta ennen kuin yhteiskunta saavuttaa sen.

Ihmiset, jotka jättävät tämän huomioimatta, tekevät niin omalla vastuullaan.

Oletko ymmärtänyt, että:
  • Vaihe yksi, FedNow on käynnissä.
  • Vaihe kaksi, tulee digitaalinen henkilöllisyystodistus (kasvojen skannauksella, silmäskannauksella tai jollakin muulla).
  • Vaihe kolme, FedNow korvataan CBDC:llä.
  • Vaihe neljä, yksittäisten valtioiden CBDC:t yhdistetään globaaliksi järjestelmäksi.
  • Vaihe viisi, ihmisiä vaaditaan ottamaan hallituksensa (Uuden maailmanjärjestyksen valitun johtajan) nimi, numero tai merkki.
(Huomaa: En ole asiantuntija, mutta saan paljon sähköposteja, joissa kysytään: "Milloin, jne.", ja tämä on minun käsitykseni. Muista kuitenkin, että Raamatun profetian toteutuminen kiihtyy koko ajan aikakauden lopussa, ja nämä vaiheet voivat tapahtua hyvinkin nopeasti.)

(Lisätietoa: Ymmärrä, että olemme siirtymässä yli 190 suvereenista valtiosta yhden-maailman hallitukseen. Siirtyminen astui voimaan kestävän kehityksen tavoitteiden myötä 1. tammikuuta 2016. Alkuperäinen tavoite oli 14 vuoden siirtymäaika – vuodesta 2016 vuoteen 2030 – mutta 18.-19. syyskuuta pidetään kokous, jossa yritetään nopeuttaa sitä. Yllä olevat viisi vaihetta ovat askeleita siirtymävaiheessa. Globalistit ajattelivat, että olisi lähes mahdotonta siirtyä yli 190 kansakunnasta yhteen maailmanhallitukseen yhdessä päivässä. He päättivät tehdä sen vaiheittain, ja olemme nyt yli puolessavälissä tätä siirtymää. He myös pelkäsivät, että ihmiset mellakoisivat todennäköisemmin, jos he yrittäisivät siirtyä liian nopeasti. He haluavat helpottaa siihen menemistä niin paljon kuin mahdollista.)

(Minun mielipiteeni: Vaikka YK suostuisi 18.-19. syyskuuta nopeuttamaan siirtymistä maailmanhallitukseen, kestää vielä hetki ennen kuin Antikristus vahvistaa sen ja nousee valtaan. Miksi? Koska kymmenen kuninkaan on ilmestyttävä ennen kuin Antikristus ilmestyy.)

Kolmanneksi, koskien auringossa ja kuussa olevia merkkejä (Apostolien teot 2:20): Ei ole selvää, mitkä nuo merkit ovat, mutta 20. heinäkuuta 2023 raportoitiin, että maapalloon on isketty epätavallisen voimakkailla auringon pinnan purkauksilla viimeisten kahden kuukauden aikana.

Aurinko käy läpi syklejä, ja tiedemiehet odottivat auringon aktiivisuuden lisääntyvän vuonna 2025, mutta eivät vuonna 2023.

Kysymys kuuluu, pahenevatko purkaukset tämän hetken ja vuoden 2025 välillä?

Tiedä vain Raamatun sanovan, että merkkejä tulee olemaan, purkaukset ovat epätavallisen voimakkaita, ne ovat varhaisia, ja ne vaikuttavat todennäköisesti enemmän maapallon ilmastoon kuin lehmät, jotka päästelevät kaasua.

(Lisätietoa: Rakeita, jotka olivat golfpallosta tennispallon kokoisiin, murtautui Walmart-liikkeen katon läpi Rice Lake'ssa, Wisconsinin osavaltiossa, osuen asiakkaisiin ja pirstoutuen lattialle.)

(Lisätietoa: 21. heinäkuuta 2023 ilmoitettiin, että yli 95 miljoonaa amerikkalaista oli kuumuustarkkailujen ja -varoitusten alla Floridasta Kaliforniaan. Monia ennätyksiä rikottiin, ja lämpötila Phoenixissa, Arizonan osavaltiossa, nousi 110 Fahrenheit-asteeseen (43 celsiusta) tai yli sen 21 päivänä perätysten.)

(Lisätietoa: 24. heinäkuuta 2023 veden lämpötila poijussa Manatee Bay'ssä, Floridassa, oli 101.1 Fahrenheit-astetta (38.4 celsiusta). Useat ympäröivät poijut vahvistivat tämän ennätysluvun ilmoittamalla yli 99 asteen lämpötiloista.)

(Kysymys: Kun meressä on ennätyslämpötiloja samaan aikaan kun auringossa tapahtuu voimakkaita purkauksia, niin miksi jotkut poliitikot ja niin sanotut tiedemiehet syyttävät ilmastonmuutoksesta lehmiä ja maanviljelijöitä, jotka käyttävät liikaa lannoitteita? Ovatko he henkisesti vammaisia, ajaen pahaa globalistista suunnitelmaa vai mitä?)

Neljänneksi, koskien aikakauden lopun nälänhätää: Heinäkuun 20.-21. päivinä 2023, miljoonien ihmisten ollessa lähellä nälkäkuolemaa Afrikassa, Venäjän ohjukset tuhosivat viljavarastoja ja 60 000 tonnia viljaa Ukrainan Mustanmeren rannikolla.

Viidenneksi, koskien Israelissa tammikuusta 2023 lähtien vallinnutta myllerrystä kohtuullisuusstandardeja koskevasta laista (Reasonableness Standards Bill), jonka avulla Israelin Knessetin vaaleilla valitut edustajat voivat kumota vaaleilla valitsemattomien liberaalien tuomareiden kiistanalaiset päätökset ja mahdollisesti muuttaa Israelin tulevaisuuden maallisesta kansakunnasta uskonnollisen kansakunnan tulevaisuuteen: Heinäkuun 24. päivään 2023 mennessä lakiesityksen keskeiset osat on hyväksytty Knessetin äänestyksissä kolme kertaa, ja lakiesitys on nyt maan laki.

Israel on tulevaisuudessa uskonnollisempi ja konservatiivisempi kuin se on ollut menneisyydessä.

(Tiedoksi: En sano, että Temppelin jälleenrakentaminen ja eläinuhrausten jatkaminen on hyvä asia, mutta sanon, että Jumalan Sanan on täytyttävä, ja tämä on suuri askel siihen suuntaan. Raamatun mukaan juutalaiset papit rakentavat Temppelin uudelleen, jatkavat eläinuhrauksia, Antikristus saastuttaa Temppelin ja lopettaa eläinuhrit keskellä Ahdistusta, juutalaiset Juudeassa ymmärtävät tehneensä virheen, pakenevat erämaahan ja kääntyvät Ahdistuksen ajan lopussa Jeesuksen puoleen. Juuri hyväksytty järkevyysstandardilaki (Reasonableness Standards Bill) on askel siihen suuntaan. Heidän täytyy rakentaa Temppeli uudelleen ja käydä läpi Ahdistuksen aika ennen kuin he pelastuvat.)

(Minun mielipiteeni: Ollakseni rehellinen, Saatana käyttää tätä asiaa hyväksi yrittääkseen heikentää ja tuhota Israelia sekä estää Toisen Tulemisen. Hänellä ei ole mahdollisuuksia.)

(Lisätietoa: Yli tuhat lentäjää uhkasi olla saapumatta tehtäviin, jos kohtuullisuusstandardeja koskeva laki hyväksytään, ja lukijat ovat ilmaisseet huolensa Israelin turvallisuudesta, jos Googin ja Maagogin taistelu puhkeaisi. Tiedä, että Jumala on todellinen Israelin Puolustaja eikä lentäjät. Mitä heikompi Israel on, kun tämä sota käydään, sitä enemmän kunniaa Hän saa; Hes. 39:1-7).

(Lisää: Israelissa on paljon homoja, jotka pelkäävät, että Israel palaa homovastaisen Mooseksen lain alle. On monia muslimeja ja muita, jotka pelkäävät, että uskonnolliset juutalaiset vaativat Israelin hallittavaksi koko Luvatun maan, ja se aloittaisi sodan. Uskon, että seuraamme suurta muutosta Israelin politiikassa ja uskonnossa.)

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com