Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 7. elokuuta 2023

Kohta on liian myöhäistä katua ja pelastua iankaikkiseen elämään Jeesuksen kautta, koska Ahdistuksen ajan väkevä eksytys imaisee monet mukaansa by Daymond Duck 5.8.2023

Tässä aiheellinen aikainmerkkiraportti pastori Daymond Duck'ilta Rapture Ready -sivustolla, joka varoittaa ajan lyhyydestä ennen Tempausta ja profeetallista Ahdistuksen aikaa maapallolla. Jos joku ei ole tehnyt parannusta ja uskonut Jeesuksen Kristuksen evankeliumia, niin nyt on viimeinen aika tehdä niin, koska pian koittaa eksyttävä Antikristuksen aika, jolloin Jumala paaduttaa niiden sydämet, jotka eivät ole uskoneet totuutta (2. Tess. 2:8-12). Tyypilliseen tapaan suomentamassani profetiaraportissa tuoreita merkkejä siitä, että tämä Antikristuksen aika on ovella, jota ennen tapahtuu morsiusseurakunnan ylöstempaus.

-----------------

Ennen kuin on liian myöhäistä (Before It Is Too Late) :: By Daymond Duck

Published on: August 5, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/08/05/before-it-is-too-late-by-daymond-duck/

Heinäkuun 24. päivänä 2023 raportoitiin, että Minnesotan osavaltiossa sijaitsevan Marshall'in kaupungin pastori John Tramm kirjoitti Minnesotan kuvernöörille Tim Walz'ille kirjeen, jonka allekirjoitti 20 minnesotalaista pastoria ja jonka pastori Tramm ja pastori Eric Anderson toimittivat käsin kuvernööri Walz'ille.

Kirjeessä kehotettiin kuvernööri Walz'ia "Katumaan, muuttamaan tapojaan ennen kuin on liian myöhäistä."

Se johtui kolmesta lakiehdotuksesta, jotka kuvernööri Walz allekirjoitti:
  • Sellainen, joka edistää osaa LGBTQ-agendasta.
  • Sellainen, joka saattaa uhata niiden terveysammattilaisten sananvapautta, jotka haluavat varoittaa potilaita ja lapsia "muunnosterapian" mahdollisista vaaroista.
  • Sellainen, joka antaa rajoittamattoman pääsyn aborttiin.
Tramm sanoi rukoilevansa kuvernööri Walz'in puolesta, ja hän kehotti muitakin pastoreita ja kristittyjä nousemaan ylös ja puhumaan suunsa puhtaaksi.

Onko mahdollista, että ihmisiltä loppuu aika katumiseen ja pelastumiseen?

Se on kiistanalainen aihe.

Tiedämme, että joukko, joka on liian suuri laskettavaksi, kuulee evankeliumin, tekee parannuksen ja pelastuu Ahdistuksen aikana, mutta:
  • Kun Jumala sulki oven Nooan arkille, oli liian myöhäistä ihmisjoukoille.
  • Kun käsi kirjoitti seinään, oli liian myöhäistä kuningas Belsassarille ja tuhansille babylonialaisille.
  • Kun eräs rikas mies päätti rakentaa isompia latoja varastoidakseen runsasta viljasatoaan, hänen oli liian myöhäistä tehdä se.
Kaikki eivät ole samaa mieltä, mutta uskon, että niillä, jotka ovat kuulleet evankeliumin, mutta kieltäytyivät uskomasta sitä, eivätkä ottaneet Jeesusta vastaan ja katuneet syntejään, on loppumassa aika pelastua, ennen kuin heihin isketään väkevällä eksytyksellä (kuten juutalaisten sokeuttaminen tai faaraon sydämen paaduttaminen).

Raamattu opettaa selvästi, että ihmisten on oltava valmiita toimimaan hetken varoitusajalla, koska:
  • Tempaus voi tapahtua milloin tahansa ilman varoitusta (kutsutaan läheisyysopiksi).
  • Tempaus tapahtuu silmänräpäyksessä.
  • Tempaus tulee maan päälle kuin paula.
  • Ihmiset joutuvat kadotukseen, koska he eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, jotta he pelastuisivat; ja niinpä Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, jotta he uskoisivat valheen; ja että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät uskoneet totuutta, vaan mielistyivät vääryyteen.
Joka tapauksessa eivät kaikki Jumalan kansasta ole samaa mieltä siitä, että joltakulta voi loppua aika parannuksen tekemiseen ja pelastumiseen, mutta kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että Jumala on armon Jumala, ja Hän pelastaa ihanasti ne, jotka todella tekevät parannuksen ja ottavat vastaan Jeesuksen ennen Tempausta.

Varmista siis pelastuksesi nyt, tavoita läheisesi nyt, jne., ja niin sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että se on myöhäistä myöhemmin.

Tässä on joitain viimeaikaisia tapahtumia, jotka voivat liittyä Raamatun aikakauden lopun profetioihin.

Ensinnäkin, koskien luonnonkatastrofeja: 28. heinäkuuta 2023 ilmoitettiin, että kahdessa kolmasosassa Yhdysvalloista (lähes 200 miljoonaa ihmistä) on äärimmäinen helleaalto.

Monissa paikoissa lämpöindeksi vaihtelee 100-110 Fahrenheit-asteen (38-43 celsiusasteen) välillä.

(Huomaa: Lämpötila Arizonan Phoenix'issa on ylittänyt 110 astetta 30 peräkkäisenä päivänä, ja lämpöindeksi on ollut korkeampi.)

(Huomautus: Heinäkuun 28:ntena 2023 YK:n pääsihteeri Guterres sanoi: "Globaalin lämpenemisen aikakausi on päättynyt; globaalin kiehumisen aikakausi on saapunut." Hän lisäsi, että "Heinäkuusta 2023 on määrä tulla kaikkien aikojen kuumin kuukausi ihmiskunnan historiassa." Hän haluaa "dramaattista toimintaa" torjuakseen sitä, mutta se näyttää olevan sysäys YK:n, WHO:n, WEF:n ja muiden globalististen järjestöjen valtuuttamiseksi hallitsemaan maailmaa.)

Toiseksi, koskien talouden romahdusta: Kalifornian väkiluku on laskenut kolme vuotta peräkkäin pääasiassa korkeiden verojen ja korkeiden elinkustannusten vuoksi.

Yritykset ja työpaikat poistuvat osavaltiosta, ja se menettää vuosittain satoja miljoonia dollareita verotuloista.

Kolmanneksi, koskien osto- ja myyntioikeutta: Kesäkuussa 2023 Yhdistyneen kuningaskunnan brexit-johtaja Nigel Farage poistettiin pankista (de-banked), mikä tarkoittaa, että pankki (Coutts), jossa hän hoiti pankkitoimintaa, sulki hänen tilinsä.

Farage uskoi, että hänen tilinsä peruutettiin "poliittisista" syistä, ja hänen mielestään oli väärin, että pankit pystyvät hallitsemaan ihmisten pääsyä omiin rahoihinsa.

Aluksi pankin, jossa Farage harjoitti pankkitoimintaa, virkailijat kielsivät purkaneensa häneltä pankkipalvelut poliittisista syistä, mutta hän jätti valituksen ja sai raportin, joka osoitti, että hänet tosiaankin oli vapautettu pankista politiikkansa vuoksi, ja kaksi pankin ylintä virkamiestä joutuivat eroamaan.

Heinäkuun 27. päivänä Farage'n ilmoitettiin sanoneen: "Pankkien ei pitäisi olla eikä niistä koskaan pitäisi tulla poliittisia organisaatioita."

Minusta kuulostaa siltä, että Farage sanoi, ettei hänen mielestä poliittisesti korrekteille pankkivirkailijoille pitäisi antaa mahdollisuutta kieltää ihmisiltä oikeutta ostaa ja myydä vain, koska heidän näkemyksensä eivät ole poliittisesti korrekteja.

Raamatun profetian tutkijat voivat nähdä, että tämä on suuntausta kohti Pedon merkkiä.

Tässä on samanlainen tarina, mutta tämä tapahtui Yhdysvalloissa.

Heinäkuun 26. päivänä 2023 ilmoitettiin, että tohtori Joseph Mercola'n yritys (Mercola Market), osa hänen työntekijöistään, ja joidenkin hänen työntekijöidensä sukulaiset poistettiin pankista (de-banked) määrittelemättömästä syystä, jota pankki kieltäytyy paljastamasta.

Mercola pohtii, miksi pankki sulkisi joidenkin hänen työntekijöidensä ja heidän sukulaistensa pankkipalvelut, jos se ei ole poliittista.

Mercola'n yrityksen toimitusjohtaja sanoi: "On vain vaikea uskoa, että perheelläsi, vaimollasi tai lapsillasi ei voi olla pankkitiliä työnantajasi mielipiteiden vuoksi, eivätkä he ole koskaan tehneet mitään väärää."

Ymmärsitkö? JPMorgan Chase Bank ei ainoastaan sulkenut pankkipalveluja Mercola'n yrityksen toimitusjohtajalta, vaan he jahtasivat myös hänen vaimoaan ja lapsiaan, joilla ei ole mitään tekemistä yrityksen toiminnan kanssa.

Kun lähestymme aikakauden loppua, niin eikö olekin mielenkiintoista, että kaksi erilaista, hyvin suurta pankkia kahdessa eri maassa (Iso-Britannia ja Yhdysvallat) poistivat asiakkaita lähes samaan aikaan?

Neljänneksi, koskien maailmanlaajuista pandemiaa: Heinäkuun 30:ntenä 2023 Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) johtajan kerrottiin sanoneen äskettäin, että CDC ilmoittaa todennäköisesti syyskuun alussa siitä, että kansalaisten tulisi ottaa vuosittainen rokote Covid-19:ää vastaan.

Monet tutkimukset vahvistavat nyt, että pistos on aiheuttanut sydänvaurioita joillekin potilaille, joten ihmisten (mukaan lukien lasten) vaatiminen rokotettavaksi joka vuosi voi olla ongelmallista.

Viidenneksi, koskien Joe Biden'in rikollisuutta, valheita ja petosta Washingtonissa, mediassa, jne.: Heinäkuun 30:ntenä 2023 Zero Hedge kertoi, että tutkiva toimittaja, joka käyttää Twitterissä nimeä KanekoaTheGreat, oli sanonut:
  • Kansanedustaja Comer'ilta: "Tämä on kuin järjestäytynyttä rikollisuutta", kun kaupallinen media kysyy typerästi, missä on todisteet siitä, että Bidenit tekivät rikoksia?
  • Amerikkalaiset pankit ovat toimittaneet satoja epäilyttäviä toimintaraportteja Biden'in perheestä, väittäen heidän osallistuneen ihmiskauppaan, rahanpesuun ja veropetokseen.
  • Kongressin tutkijat ovat saaneet pankkitilitiedot ja pankkisiirtolausunnot kahdestakymmenestä Bidenien omistamasta pöytälaatikkoyrityksestä, joita on väitetty käytettäneen laittomasti hankitun rahan pesuun Kiinasta, Venäjältä, Ukrainasta, Romaniasta ja Kazakstanista rekisteröimättöminä ulkomaisina agentteina.
  • Tätä näyttöä tukevat sadattuhannet sähköpostit, kymmenettuhannet tekstiviestit, valokuvat, äänitallenteet, kalenterilausunnot ja kymmenen vuoden tiedot Hunter Biden'in kannettavasta tietokoneesta, jonka FBI otti haltuunsa vuonna 2019. Twitter-käyttäjä @MarcoPolo501c3 julkaisi kattavan dokumentin "Report on the Biden Laptop (Raportti Biden'in kannettavasta tietokoneesta)", joka dokumentoi 459 väitettyä rikosta, joihin Biden'in perhe ja heidän työtoverinsa olivat osallisia, käsittäen 140 liiketoimintarikosta, 191 seksuaalirikosta ja 128 huumerikosta.
  • 1 000 dollarin palkkio tarjotaan kaikista todennettavissa olevista oikaisuista, mutta toistaiseksi yhtään rikosta ei ole kiistetty.
Tässä linkki artikkeliin:

https://www.zerohedge.com/political/organized-crime-multiple-banks-filed-over-170-suspicious-activity-reports-bidens

Tässä linkki toiseen, Townhall'in, artikkeliin:

https://townhall.com/tipsheet/rebeccadowns/2023/07/28/suspicious-bank-reports-n2626334

Tämä on vain osa raporttia, ja jos nämä asiat ovat totta, rehellisten ihmisten täytyy ihmetellä, kuinka DOJ (oikeusministeriö), CIA, FBI ja muut voivat peitellä tätä kaikkea, jos ne eivät ole korruptoituneita.

(Huomaa: Se on saavuttanut pisteen, jossa muutamat Kongressin republikaanijäsenet ovat vaatineet rahoituksen epäämistä FBI:lta tai sen sulkemista kokonaan.)

(Huomaa: Heinäkuun 26. päivänä 2023, piirituomari, joka on vastuussa Hunter'in tekemästä rakkaasta syytesopimuksesta oikeusministeriön kanssa, hylkäsi sen, ja jotkut asiantuntijat uskovat, että paniikki alkaa vallata Washington DC:tä. Yksi asiantuntija ehdotti, että DOJ, FBI, CIA, ja muut saattavat alkaa jahdata Trump'ia, kuten ne tekevätkin, koska niillä on pelko siitä, mitä hän tekee heille, jos hän palaa valtaan.)

(Huomaa: Heinäkuun 31. päivänä 2023, yksi Hunter Biden'in luotettavimmista liikekumppaneista kertoi Biden'in korruptiota tutkivalle edustajainhuoneen valvontakomitealle, että Joe Biden on se "Big Guy (iso kaveri)", joka mainitaan useissa teksteissä ja sähköpostiviesteissä. Aiemmin kerrottiin, että "Big Guy:n" pala Hunter'in saaliista oli 10%.)

(Huomaa: Heinäkuun 31:senä 2023 arvostettu oikeustieteen professori Jonathan Turley sanoi: "Luulen, että tästä on tulossa yksi Washingtonin historian suurimmista korruptioskandaaleista, ja se kertoo paljon."

Kuudenneksi, koskien maailmanlaajuista väestön vähentämistä: Heinäkuun 31:senä 2023 tohtori Robert Malone, kansainvälisesti tunnustettu tiedemies ja mRNA-tutkija, sanoi tulleensa vastahakoisesti siihen johtopäätökseen, että COVID-19-pistokset olivat CIA:n operaatio maapallon väestön supistamiseksi.

(Minun mielipiteeni: Tämä ei sovi niille, jotka haluavat pakottaa kaikki hankkimaan globaalin tunnuksen ja rokottautumaan koronatautia vastaan. Eikä minulla ole epäilystäkään siitä, että tri Malone'a syytetään pian väärän tiedon levittämisestä.)

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com