Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 23. elokuuta 2023

Profeetallisten synnytystuskien alkua nyt kun Ahdistuksen aika eli Ilmestyskirjaan viittaava Apokalypsi (7 vuoden ajanjakso) antaa merkkejä tulemisestaan by Daymond Duck 19.8.2023

Tässä jälleen ajankohtaisista tapahtumista kertova profetiaraportti pastori Daymond Duck'ilta Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Pääteemakseen kirjoittaja on valinnut Ahdistuksen ajan, jota kieliopillisesti voidaan kutsua myös Apokalypsiksi, joka viittaa Ilmestyskirjan tapahtumiin uskovien ylöstempauksen jälkeen. Pian tämä Apokalypsi alkaa päätellen esim. Havaijin pääsaarta äskettäin kohdanneesta luonnonkatastrofista, jossa kuoli ennätysmäärä ihmisiä. Jeesus puhui Öljymäen puheessaan synnytystuskien alusta, mikä edeltää varsinaisia synnytystuskia 7-vuotisessa Ahdistuksen ajassa, jolloin Ilmestyskirjan tuomiot lankeavat maan päälle.

------------------

Apokalypsi (Apocalypse) :: By Daymond Duck

Published on: August 19, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/08/19/apocalypse-by-daymond-duck/

Sana "ilmestys" (kuten Ilmestyskirjassa) tulee kreikan sanasta "apokalupsis".

Se tarkoittaa "paljastamista, paljastusta tai esiintuomista".

"Ilmestys" on Jeesuksen Kristuksen paljastus.

Se voidaan omaksua kahdella tavalla: 1) Jeesukseksi kutsutun henkilön paljastuksena tai 2) sen paljastamisena, mitä Hän aikoo tehdä.

Koska Ilmestyskirja alkaa sanoilla "Jeesuksen Kristuksen ilmestys" ja suurin osa Ilmestyskirjasta (luvut 6-19) käsittelee kauheita asioita, joita tapahtuu tulevana Ahdistuksen aikana, niin monet kommentaattorit viittaavat tuohon tulevaan seitsemän vuoden ajanjaksoon "Apokalypsina".

Tätä kirjoittaessani (10. elokuuta 2023) maastopalot tuhoavat Havaijin pääsaarta (Maui).

Varhain tänä aamuna (10. elokuuta) ilmoitettiin, että 53 ihmistä on kuollut, yli 1 700 rakennusta on tuhoutunut, sairaalat ovat täynnä, ihmisten hengittämä ilma on savun saastuttamaa, tuhansia ihmisiä on viety pois saarelta, tuhannet ihmiset ovat kadonneet, matkapuhelimet eivät toimi, ihmiset eivät pysty soittamaan 911-hätänumeroon apua varten, saaren tuhansilla ihmisillä ei ole sähköä, jotkut kahlautuivat mereen välttääkseen palamasta kuoliaaksi, ja luvut tulevat luultavasti jatkamaan nousuaan.

Virkailijat, asukkaat ja silminnäkijät sanovat sellaisia asioita kuin apokalyptinen, katastrofaalinen, tuhoutunut, tyrmistyttävä, näyttää siltä kuin joku olisi pudottanut suuren pommin, jne.

Minulla ei ole ongelmia näiden sanojen käytön kanssa.

Presidentti Biden on allekirjoittanut julistuksen katastrofista, enkä voi kuvitella kuinka kauheaa se on.

Mutta ihmisten on tiedettävä, että tuleva Apokalypsi (Ahdistuksen aika) on miljardi kertaa pahempi.

Seitsemän sinettituomion jälkeen (Antikristuksen nousu, sodat, nälänhätä, ruttotaudit, jne.):
  • Rakeet, tuli ja veri tuhoavat kolmanneksen maan kasvustosta (Ilm. 8:7).
  • Jokin suuren palavan vuoren kaltainen iskeytyy mereen ja tuhoaa kolmanneksen meren eläimistä ja laivoista (Ilm. 8:8-9).
  • Palava tähti putoaa maan päälle ja saastuttaa kolmanneksen makeasta vedestä (Ilm. 8:10-11).
  • Aurinkoa, Kuuta ja tähtiä lyödään vitsauksella ja ne pimenevät (Ilm. 8:12).
  • Saatana vapauttaa demonien riivaamat heinäsirkat maan päälle, ja ne piinaavat jumalattomia (Ilm. 9:1-12).
  • Tuli, savu ja tulikivi tappavat kolmanneksen maan ihmisistä (Ilm. 9:13-21).
  • Ja vielä on seitsemän Jumalan vihanmaljaa vuodatettaviksi (Ilm. 11:15-12:12).
Jeesus sanoi: "Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään" (Matt. 24:22).

Aivan kuten Maui'n saarella, hätänumeroon soittaminen tai merelle kahlaaminen ei pysäytä "Apokalypsia", mutta tiedä, että ne, jotka ovat todella hyväksyneet Jeesuksen Herrakseen ja Vapahtajakseen, eivät ole maan päällä, kun Apokalypsi tapahtuu. .

(Huomautus: 13. elokuuta 2023 ilmoitettiin, että kuolonuhrien määrä on noussut 93:een, ja niiden ihmisten, jotka eivät selviytyneet, etsiminen jatkuu. Tämä on nyt korkein luonnonkatastrofin aiheuttama kuolonuhrien määrä Havaijilla.)

(Huomautus: 15. elokuuta 2023 ilmoitettiin, että Ison-Britannian kuningas Charles ilmaisi syvimmän mahdollisen osanottonsa uhrien perheille, entinen presidentti Trump tarjosi myötätuntonsa ja lämpimät terveiset uhreille, ja presidentti Biden sanoi: "Ei kommenttia." Biden'iä arvostellaan siitä, ettei hän osoita sympatian merkkejä.)

Tässä on joitain viimeaikaisia tapahtumia, jotka näyttävät viittaavan siihen, että Kristuksessa pelastuneet tullaan pian evakuoimaan (temmataan ylös) maaplaneetalta ja Apokalypsi (Ahdistuksen aika) alkaa.

Ensinnäkin, koskien homoseksuaalisuutta ja Lootin päiviä aikakauden lopulla: Aiemmin tänä vuonna (luulen, että toukokuussa 2023), Ugandan parlamentti hyväksyi lain perheiden, lasten ja muiden suojelemiseksi homoseksuaalisuutta ajavilta ihmisiltä.

Laki ei kiellä homoseksuaalisuutta, mutta se kieltää ihmiset, jotka yrittävät pakottaa homoseksuaalisuutta muihin (kristittyihin, lapsiin ja opiskelijoihin).

Kuten arvata saattaa, Biden'in hallinto vastusti jyrkästi kristittyjen ja lasten suojelemista LGBTQ+ -ryhmältä ja uhkasi leikata avusta Ugandalle, jos maan presidentti allekirjoittaisi lain.

Presidentti Museveni kuitenkin allekirjoitti lain, ja Maailmanpankki ilmoitti Ugandalle jäädyttävänsä kaikki lainat hänen kansakunnalleen.

Elokuun 10:ntenä 2023 Museveni kertoi ugandalaisille, että hänen kansakuntansa ei hylkää uskoaan, kulttuuriaan, periaatteitaan tai suvereniteettiaan rahan vuoksi.

Uganda tekee sen, mikä on maan kansalaisille parasta joko rahalla tai ilman.

Amerikka tarvitsee kipeästi johtajia, jotka asettavat juutalaiskristillisen perinnön homoagendan yläpuolelle eivätkä yritä pakottaa moraalittomuuttaan muille.

Toiseksi, koskien petosta ja väestön vähentämistä aikakauden lopussa: 11. elokuuta 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain oikeusministeriön (DOJ) asianajaja, joka edusti Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirastoa (FDA) oikeusjutussa Yhdysvaltain 5. tuomiopiirin valitustuomioistuimen edessä, sanoi, että lääkäreillä on valtuudet määrätä ivermektiiniä Covid'in hoitoon.

Lukijat muistavat, että Covid-kriisin aikana FDA ei rohkaissut ivermektiinin käyttöön
 ja väitti, että sen käyttö on lääketieteellisesti vastuutonta.

Raportin mukaan nyt "suuri joukko kerättyjä tutkimuksia on todennut sen (ivermektiinin) olevan kiistatta erittäin tehokas Covid'in hoidossa, kun se annetaan varhain ja oikealla protokollalla".

Raportin mukaan virkamiehet tiesivät Covid-kriisin aikana enemmän ivermektiinin turvallisuudesta ja tehokkuudesta kuin Covid-rokotteen turvallisuudesta ja tehokkuudesta, mutta he luopuivat ivermektiinin käytöstä ja edistivät Covid-rokotteen käyttöä, jonka nyt tiedetään olevan vaarallista ja tehotonta monissa tapauksissa.

Petoksen ja globalistisen halun vähentää maapallon väkilukua vuoksi monet lääkintätyöntekijät erotettiin, monia pilkattiin ja sensuroitiin, ja monet ihmiset kuolivat, joiden ei annettu saada tätä oikeaksi todistettua "kiistattomasti erittäin tehokasta" hoitoa.

Monilla ihmisillä on verta käsissään.

Miksi niin monet ihmiset jättävät huomiotta sen tosiasian, että Raamatun profetia opettaa, että hallituksen virkamiehet pettävät ja tappavat suuria joukkoja Apokalypsin aikana?

Kolmanneksi, koskien petosta ja väestön vähentämistä aikakauden lopussa: Elokuun 11:ntenä 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) raportin mukaan 120 000 lasta Yhdysvalloissa on kuollut äkillisesti mRNA-Covid-rokotteen seurauksena.

Täytyy ihmetellä, miksi Biden ja Fauci sanoivat, että rokote on turvallinen ja tehokas kaikenikäisille, kun niin monet lapset kuolivat.

(Huomaa: Maailman talousfoorumin johtajan Klaus Schwab'in mukaan kukaan maailmassa ei ole turvassa, jos kaikkia ei ole rokotettu.)

Neljänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua (Hes. 38-39) vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä: Elokuun 12. päivänä 2023 raportoitiin, että Alankomaiden, Ruotsin ja Saksan keräämiin tietoihin perustuva tiedusteluasiakirja päätteli että Iran voi pian testata ydinaselaitetta.

Erään israelilaisen vanhemman tutkijan mukaan Iran todennäköisesti pitää Yhdysvaltain ja EU:n politiikkaa sitä kohtaan heikkona, passiivisena ja pelottamattomana, mikä toimii motivaationa jatkaa maan ydinaseiden kehittämistä ja testausta.

(Huomautus: 13. elokuuta 2023 ilmoitettiin, että Israelin pääministeri Netanyahu peruutti tulevan lomansa, jäi Jerusalemiin ja kutsui koolle suunnittelemattoman turvallisuuskokouksen keskustellakseen Israelin sotavalmiuksista, koska jotkut reserviläiset kieltäytyvät palvelemasta. Siellä on laajalle levinnyt erimielisyys Israelin sotavalmiudesta ja siitä, kuka on vastuussa siitä, että reserviläiset kieltäytyvät palvelemasta. Ymmärrä, että Israelin turvallisuus on Jumalan käsissä ja sen vihollisten olisi viisasta perääntyä.)

Viidenneksi, koskien antikristuksen henkeä ja uskovien vainoa aikakauden lopulla: Niin sanotun Covid-pandemian aikana useat Kanadan seurakunnat saivat satojen tuhansien dollareiden edestä sakkoja, koska ne kieltäytyivät rajoittamasta kirkossakäyntiä.

Kirkot haastoivat asioita oikeuteen, niiden kanteet menivät aina Kanadan korkeimpaan oikeuteen asti, ja 11. elokuuta 2023 tuomioistuin kieltäytyi käsittelemästä heidän kanteitaan.

Uskovien tulisi ymmärtää, että valtuuden antaminen epäuskoville määrittämään se, mikä on pandemia, milloin se alkaa, milloin se päättyy, ja valtuudet hallita kaikkia ihmiselämän osa-alueita pandemian aikana maksaa lopulta uskoville heidän vapautensa kokoontua, puhua ja palvoa.

Se vaikuttaa siihen, voivatko he tavata, kuinka moni voi tavata, missä he tapaavat, mitä heidän saarnaajansa voi sanoa, kuinka tottelemattomuudesta rangaistaan, ym.

Kuudenneksi, koskien tulevaa käteisvapaata yhteiskuntaa ja Pedon merkkiä Ahdistuksen ajan keskellä: Heinäkuun 18:ntena 2023 kerrottiin, että Floridan kuvernööri Ron DeSantis oli sanonut: "Jos olen presidentti, niin päivänä nro 1 me teemme tyhjäksi keskuspankin digitaalisen valuutan. Tehty. Kuollut. Ei tapahdu tässä maassa."

DeSantis sai Floridan hyväksymään lain, joka kieltää CBDC:n käytön.

Hän toivoo voivansa estää Biden'in hallintoa käyttämästä toimeenpanomääräystä pakottaakseen CBDC:n Yhdysvaltojen kansalaisille ja vaatia Biden'ia käymään läpi prosessin Kongressissa, jos hän haluaa perustaa sellaisen Yhdysvaltoihin.

(Huomaa: 25. heinäkuuta 2023 raportoitiin, että edustaja Warren Davidson (republikaani Ohio'n osavaltiosta) kehotti Kongressia kieltämään ja kriminalisoimaan CBDC:t. Jos näin on tapahtunut, en ole tietoinen siitä.)

Seitsemänneksi, koskien tulevaa käteisvapaata yhteiskuntaa ja Pedon merkkiä Ahdistuksen ajan puolivälissä: Heinäkuun 25:ntenä 2023 raportoitiin, että Venäjän presidentti Putin hyväksyi digitaalisen ruplan (Central Bank Digital Currency tai CBDC) käytön rahansiirroissa.

Digitaalinen rupla ei korvaa olemassa olevia rahamuotoja, kansalaisten pankissa olevaa rahaa ei muunneta digitaalisiksi rupliksi, ketään ei pakoteta käyttämään digitaalisia ruplia ja kestää 2-3 vuotta ennen kuin digitaalisten ruplien käyttö on yleistä.

Kahdeksanneksi, koskien tulevaa käteisvapaata yhteiskuntaa ja Pedon merkkiä Ahdistuksen aikana: 11. elokuuta 2023 ilmoitettiin, että neljä suurta pankkia Australiassa on lopettanut sallimasta asiakkaiden nostaa käteistä pankkitileiltään valmistautuessaan siirtymään keskuspankin digitaaliseen valuuttaan (CBDC).

Joten mitä seuraavaksi? Asiakkaiden täytyy käyttää rahansa tiettyyn päivämäärään mennessä tai menettää ne; tilit takavarikoidaan, jos asiakkaat eivät kannata hallituksen narratiivia, jne., jne.?

Yhdeksänneksi, koskien jumalattomuutta (korruptiota) rikosten ratsastamassa Washingtonissa: 15. elokuuta 2023 liittovaltion vetoomustuomioistuin päätti, että Washington D.C. syrjii kansalaisia, koska poliisi pidätti elämää puolustavia (pro-life) mielenosoittajia, jotka kirjoittivat liituviestejä jalkakäytäville, mutta poliisi ei koskaan pidättänyt Black Lives Matter (BLM) -mielenosoittajia, jotka kirjoittivat liituviestejä jalkakäytävillä, spraymaalausviestejä julkisilla ja yksityisillä kiinteistöillä, jne.

(Minun mielipiteeni: Yhdysvaltojen lakeja tulisi valvoa yhtäläisesti, eikä joidenkin ryhmien laitonta toimintaa pidä jättää huomiotta heidän rodun, sukupuolensa tai sen vuoksi, että he tukevat korruptoituneita poliitikkoja.)

Kymmenenneksi, koskien jumalattomuutta (korruptiota): Elokuun 14. päivänä 2023 kuvernööri Mike Huckabee lähetti seuraavan viestin:
  • Valvontaryhmä OpenTheBooks julkaisi juuri noin 1 500 muokkaamatonta pandemia-aikakauden tietuetta, jotka osoittavat, että USA:n kansallisen terveysinstituutin (NIH) ja USA:n kansallisen infektio- ja allergiainstituutin (NIAID) johtajat, mukaan lukien tohtori Fauci (joka on jo DC:n parhaiten palkattu "kansan palvelija"), sai yli 325 miljoonaa dollaria voittoa COVID-19:stä. NIH:n johtaja tohtori Francis Collins ja entinen NIAID:n johtaja tohtori Anthony Fauci "saivat 58 rojaltimaksua siitä, että yritykset saivat käyttää COVID-19-rokotteitaan, jotka vuorostaan oli kehitetty Yhdysvaltain veronmaksajien rahoilla tuettujen yksityisten lääkeyritysten toimesta."
Yhdenneksitoista, koskien petosta: Kanadassa itseään naiseksi kutsuva biologinen mies, joka kilpailee painonnostokilpailuissa naisia vastaan, kukistaa jatkuvasti naispuolisia vastustajiaan.

Jotkut naiset ovat lopettaneet kilpailemisen, koska he tietävät, ettei heillä ole mahdollisuuksia ja totuudella ei ole väliä.

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com