Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 18. huhtikuuta 2013

Bostonin maratonin pommi-iskut hallinnon False-Flag operaatio, jonka tarkoituksena on kiristää valvontaa uskonnollisista ääriaineksista eli ns. kotimaisista terroristeista

Tässä erittäin kiinnostava Bostonin pommiräjähdysten (15.4.2013) analyysi Cutting Edgen johtajan David Bayn toimesta tuoreessa viikkokirjeessään. David paljastaa että samaan aikaan iskujen kanssa oli käynnissä FBI:n pommiharjoitus terrorismia vastaan, kuten oli vastaterrorismiharjoitus myös 9/11-iskujen aikana. Hän vertaa tapahtumaa lisäksi Lontoon terrori-iskuihin vuonna 2005 jolloin metroiskujen aikaan oli käynnissä hallinnon poliisiviranomaisten ja Britannian M15-tiedustelupalvelun pommiharjoitukset maanalaisessa metroverkossa. Tämä samanaikaisuus ei voi olla sattumaa eri terrori-iskujen yhteydessä, vaan selkeä Illuminati Eliitin suunnitelma ajoittaa harjoitukset tosielämän tapahtumiin, jotta iskut olisi helpompi toteuttaa hallinnon toimesta. Valtamedian propagandaa varten iskuille keksitään sitten sopiva peitetarina jolla syyllistetään aivan vääriä tahoja ja sen avulla luodaan sotia ja kiristetään valvontaa kansalaisista jonka päämääränä on Uuden Maailmanjärjestyksen absoluuttinen diktatuuri Antikristuksen alaisuudessa. Lopussa David lainaa Siionin Viisaiden Pöytäkirjoja joissa paljastetaan etukäteen tuleva kehitys. Viikkokirjeen pitkän ensimmäisen osion suomensi: Olli R.

Tässä uutisjutussa valtamedian propagandaa tuoreista pommi-iskuista (etsitään syyllisiä): http://yle.fi/uutiset/kuka_on_bostonin_pommi-iskun_takana/6581179

--------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 16.4.2013

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. ”Hulluuden käsi” iski jälleen Bostonin maratonin lopuksi, maanantaina, huhtikuun 15:ntena, kun pommit iskivät maratonfaneihin ja osallistujiin, lähellä JFK-kirjastoa.

False Flag -hälytys: Bostonin poliisi oli suorittamassa rinnakkaista hallittua pommiräjähdystä samaan aikaan, samassa paikassa – tärkeä merkki siitä että tämä tragedia on ”hallinnon provokaattori” (Government Provocateur) -operaatio.

UUTISKATSAUS: ”12 kuollut, ainakin 50 loukkaantunut sen jälkeen kun kaksi räjähdystä ravisuttaa Bostonin maratonia”, New York Post, 15. huhtikuuta 2013

”BOSTON – Kaksi räjähdystä rikkoi Bostonin maratonin maalilinjan euforian maanantaina, lähettäen viranomaiset ulos reitille kuljettamaan loukkaantuneet pois samalla kun kuljeksijat 26,2 mailin (42,195 kilometrin) matkalta Hopkinton’ista ohjattiin pois räjähdysten savuavalta paikalta.”

Nämä räjähdykset olivat voimakkaita.

”Liittovaltion lainvalvontaviranomaisten lähde vahvisti New York Post’ille että siellä on ainakin 12 kuollutta. Massachusetts’in julkinen sairaala hoiti 10 ihmistä amputoituine raajoineen ja kaikki leikkaussalit olivat odottamassa … The Boston Globe raportoi että siellä oli jopa 100 loukkaantumista jotka olivat lähtöisin räjähdyksestä.”

HUOMAUTUS: Tämä kuolonuhrien lukumäärä on sittemmin päivitetty alaspäin kolmeen kuolleeseen ihmiseen. (April 16, 2013)

” ’Siellä oli kaksi pommia jotka räjähtivät lähellä maaliviivaa tämänpäivän Bostonin maratonilla’, luki Bostonin maratonin virallisella Facebook-sivulla. ’Me työskentelemme lainvalvontaviranomaisten kanssa ymmärtääksemme mitä tarkalleen ottaen on tapahtunut’.”

”… viranomaiset Bostonissa löysivät vielä kaksi räjähdettä jotka eivät olleet lauenneet ja poliisi aloitti niiden purkamisen … Poliisi vahvisti kolmannen räjähdyksen JFK Library’ssa Bostonissa. Bostonin paloviranomaiset vahvistivat lehdistötilaisuuden aikana että kolmas räjähdys linkittyi niihin jotka sattuivat maratonreitin varrella. Kolmannesta pommituksesta ei raportoitu loukkaantumisia.”

UUSI PÄIVITYS: Valkoinen Talo ei tuhlannut aikaa julistaessaan tämän pommituksen ”terrori-iskuksi”.

UUTISKATSAUS: ”Valkoinen Talo leimaa Bostonin räjähdykset ’terroriteoksi’ ”, The Jerusalem Post, 16. huhtikuuta 2013

”USA:n viranomaiset eivät vielä tiedä kuka suunnitteli ja toteutti räjähdykset Bostonin maratonilla maanantaina jotka tappoivat kolme ja vammauttivat yli 140 ihmistä, mutta he käsittelevät tapausta ’terroritekona’, Valkoisen Talon virkailija sanoi. ’Mikä tahansa tapahtuma monine räjähteineen – kuten tässä tapauksessa näyttää olevan – on selvästikin terroriteko, ja sitä tullaan lähestymään terroritekona’, virkailija sanoi.”

Eilen, viranomaiset ilmoittivat että he olivat pidättäneet saudikansalaisen epäiltynä, mutta tänä aamuna, Valkoisen Talon virkailijat ilmoittivat, etteivät he tiedä kuka oli syyllistynyt tähän pommitukseen. Kaikki uutiset saudikansalaisesta hävisivät. [Tässä tuorein uutinen (17.4.2013) epäillyn kiinnisaamisesta turvakameroiden perusteella: http://yle.fi/uutiset/fbi_bostonin_epailtya_ei_ole_viela_saatu_kiinni/6584260]

Pohtiessamme jälkimainingeissa tätä hirvittävää tragediaa, meidän täytyy kertoa että yksi seikka tässä koko episodissa herättää valtavan punaisen lipun niille meistä jotka olemme uutisoineet meidän hallintomme jatkuvasta yrityksestä pystyttää Uusi Maailman Järjestys maaperällemme. Valmistaudu yllättymään.

UUTISKATSAUS: ”Bostonin maratonin pommitus sattui samana päivänä kun ’hallittu räjähdysharjoitus’ oli meneillään Bostonin pommiryhmän toimesta”, Natural News, 15. huhtikuuta 2013

”Se mitä ei ole vielä kerrottu valtavirran median toimesta, on se, että ’hallittu räjähdys’ oli käynnissä samana päivänä kun tapahtui maratonräjähdys. Kuten Boston Globe twiittasi tänään, 'Officials: There will be a controlled explosion opposite the library within one minute as part of bomb squad activities' (Virkailijat: Vastapäätä kirjastoa tulee olemaan hallittu räjähdys minuutin sisällä osana pommiryhmän toimintaa).”

”… On kiistatonta, että FBI on aktiivisesti osallistunut pommijuonien toteuttamiseen Yhdysvalloissa, ja sitten keskeyttää ne viime hetkellä ”ottaakseen terroristit kiinni”. Tätä tosiasiaa on selostettu New York Times’issa, muiden julkaisujen ohella. (Lue myös FBI:n ’ansaanjoutumistaktiikka’ kyseenalaistettu tekaistujen terrorijuonien ja maksettujen ilmiantajien verkostossa.)

Muistatko Lontoon metroiskut 7.7.2005? Me uutisoimme tästä traagisesta ”terrori-iskusta” meidän heinäkuun 16. päivän 2005 uutiskirjeessä, osiossa 5. Me printtaamme uudelleen olennaiset osat.

”UUTISKATSAUS: ”Lontoon maanalaiset pommiharjoitukset sattuivat samaan aikaan kun todellinen hyökkäys: Syyllisyyden peittelyskenaario toistaa 9/11:n sotapelejä”, Prison Planet, 13. heinäkuuta 2005

”Konsulttitoimisto yhteyksineen hallituksen ja poliisin kanssa suorittivat harjoitusta nimeämättömälle yhtiölle joka kiersi ympäri Lontoon maanalaista jota pommitettiin täsmälleen samoihin aikoihin ja samoissa paikoissa kuten tapahtui tosielämässä heinäkuun 7. päivän aamulla. BBC Radio 5:n haastattelussa joka lähetettiin 7. päivän iltana, juontaja haastatteli Peter Power’ia, Visor Consultants’in toimitusjohtajaa … Peter Power oli entinen Scotland Yard’in virkailija, työskenneltyään kerran terrorisminvastaisella osastolla.”

”Power kertoi radiojuontajalle että täsmälleen samaan aikaan kun Lontoon pommitukset tapahtuivat, hänen yhtiönsä suoritti 1000 henkilön vahvuista harjoitusta jolla harjoiteltiin Lontoon maanalaisen pommittamista täsmälleen samoissa paikoissa, samoihin aikoihin, kuten tapahtui tosielämässä!”

Koska pommitusten alueella on tuhansia CCTV-kameroita tallentaen lähes kaiken mitä on meneillään ”reaaliajassa”, on hyvin luultavaa että brittiläiset agentit tuolla alueella poimittaisiin kameralla. Kuinka sitten joku selittää kuvat agentista pudottamassa laukun täsmälleen samalla alueella missä räjähdys myöhemmin tapahtui?

Vastaus on helppo: hyvin tosiasialliseen sävyyn ilmoitetaan että ”vastaterrori”-harjoitukset tapahtuivat samassa paikassa, seuraten samaa skenaariota kuin mitä ”terroristit” itse asiassa olivat toteuttamassa. Joten, jos joku huomaa brittiläisen agentin pudottamassa epäilyttävän kassin paikkaan missä pommi räjähti pian sen jälkeen, niin peitetarina on paikoillaan ja torjuu epäilyn – ainakin valtaosalle väestöstä jonka ajattelutapa ei yksinkertaisesti salli ”hallituksen provokaattori” -operaatiota, sillä ei kukaan halua ajatella että heidän hallituksensa pystyy käynnistämään verisen iskun sen omia kansalaisia vastaan (Lue uutinen NEWS1595, ”Operaatio Northwoods: Selvä todiste siitä että Amerikan liittovaltion johtajat ovat melko halukkaita luomaan suunnitelman joka tulee surmaamaan amerikkalaisia”)

Tietenkin, tällä on yhtäläisyyksiä samanlaiseen ”vastaterroriharjoitukseen” jonka CIA myönsi tehneensä samaan aikaan kun 9/11-iskut olivat käynnissä! Tämä on tarkalleen sitä mitä tapahtui aamulla 9/11/2001. CIA suoritti harjoituksia koskien lennossa olevia kaapattuja koneita jotka suuntaavat kohti WTC-rakennuksia ja Pentagonia klo 8:30 aamulla. On selvää että ainakin viisi ellei jopa kuusi harjoitusta oli toiminnassa edeltävinä päivinä sekä 9/11-päivän aamulla. Tämä tarkoitti sitä että NORAD-tutkanäytöt osoittivat jopa 22 kaapattua lentokonetta samaan aikaan. NORAD oli tiedottanut että tämä oli osa terroriharjoitusta ja sen vuoksi normaalia reagoivaa menettelyä estettiin ja viivytettiin. Suuri määrä ’valotäplistä’ NORADin näytöillä, jotka ilmaisivat sekä todellisia että ’harjoituksessa olevia’ kaapattuja koneita, selittää sen miksi sekavia lehtitietoja nousi esiin tunteja hyökkäyksen jälkeen niin että jopa kahdeksan konetta olisi kaapattu.” (Ibid.)

Me rohkaisemme sinua lukemaan tämän esille ottamamme uutisjutun edellä, sillä se tarjoaa erinomaista detaljia siitä kuinka Amerikan CIA, Venäjän KGB, ja Britannian M16 tiedustelupalvelut on saatu kiinni ”itse teossa” menneisyydessä toteuttaessaan ”hallinnon provokaattori” -operaatioita joissa syytettiin muita ryhmittymiä. Tämäntyyppinen operaatio tunnetaan ”märkänä toimintana”, mikä tarkoittaa sitä että ihmiset tulevat vuotamaan verta ja kuolevat. Tämä esitelty uutisjuttu nappaa tärkeän tuntomerkin näistä massiivisista ”hallinnon provokaattori” -operaatioista – ”… Putinista räjäyttämässä omia kerrostalojaan Israeliin joka on Hamasin takana, todistusaineisto on johdonmukaisen selkeä siinä että laajamittainen terrorismi on aina valtion sponsoroimaa.” (Ibid.)

Bloomberg TV ei tuhlannut aikaa kutsumalla tätä pommitusta ”terrori-iskuksi”.

Meidän täytyy odottaa nähdäksemme kuinka tämä ”terrori-isku” vaikuttaa hallinnon yrityksiin jatkaa meidän perusvapauksiemme murentamista silmällä pitäen Amerikan pakonomaista liikkumista vapaasta Perustuslain suojaamasta tasavallasta kohti absoluuttista diktatuuria. Tämä on meidän hallintomme perimmäinen agenda ja terrorismi on selvästi heidän viimeinen näyttämö. (Lue tästä suunnitelmasta liikuttaa maailma terrorismin tilaan saavuttaakseen Uuden Maailman Järjestyksen, vanhasta radiotranskriptiosta joka julkaistiin loppuvuonna 1992, otsikolla, ”URBAANI TERRORI ON YKSI VIIMEISISTÄ ASKELMISTA UUTEEN MAAILMAN JÄRJESTYKSEEN”)

Cutting Edge oli ensimmäisenä varoittamassa maailmaa tästä viimeisestä vaiheesta kesäkuussa 1992, ja nyt me olemme kietoutuneet tämän suunnitellun kampanjan kauhistuttavaan pelkoon.

UUSI PÄIVITYS: Vasemmistolainen kommentaattori; Chris Matthews, ei hukannut aikaa syyttäessään ”oikeansiiven ääriaineksia” tästä pommituksesta!

UUTISKATSAUS: ”Chris Matthews: Pommitus saattaisi olla kotimainen hyökkäys vastauksena veroilmoitusten palautuspäivälle (Tax Day)”, Washington Examiner, 15.4.2013

”MSNBC:n Chris Matthews spekuloi tänä iltana että Bostonin pommitus tänään saattaisi olla tulosta Tax Dayn (veropäivä) protestista – koska se tapahtui määräpäivänä liittovaltion tuloverojen arkistoinnille … Matthews haastatteli Demokraattien Massachusetts’in kansanedustajaa William Keating’ia, joka myös siteerasi veropäivää tai Bostonin isänmaanystävien päivää (Boston’s Patriots Day) mahdollisena motiivina pommi-iskuille. Myöhemmin ohjelmassa, Matthews jatkoi teoriansa täsmentämistä, esittäen että hyökkääjä voisi olla ’kotimainen’.”

Tämä Chris Matthews’in paasaus jättää auki mahdollisuuden että tämä isku saatettaisiin julistaa ”kotimaisen terrorismin” teoksi, mikä voisi mahdollistaa viranomaisten kiristää syntyperäisten amerikkalaisten valvontaa yhä ahdistavammaksi. Alkaen presidentti Bill Clintonista ja oikeusministeri Janet Renosta, hallitus on tehnyt pohjatyötä vakuuttaakseen meidät että ”kotimaiset terroristit” aiheuttavat yhtä suurta uhkaa kuin ulkomaiset terroristit.

Välittömästi seuraten 9/11-iskuja, minä varoitin että keskivertojen, syntyperäisten amerikkalaisten pitää olla huolissaan siitä että Amerikan kansalaisia, jotka olivat islamilaisia, tultaisiin pidättämään Bushin FBI:n toimesta ja kiikuttamaan pois salaisiin paikkoihin, jääden osattomiksi heidän perustuslaillisista oikeuksista. Minä varoitin loka-joulukuussa 2001, että todellinen kohde jonakin päivänä olisivat syntyperäiset amerikkalaiset, kaukasialaiset, kristityt, kuten Smith, Jones, ja Bay.

Trailer -- selitystä ”Siionin Viisaiden Pöytäkirjoista”

Nyt, kaksitoista vuotta myöhemmin, on ehkä tullut aika aloittaa ”radikaalien ainesten” demonisointi ”valtavan oikeansiiven salaliiton” puitteissa, jonka lausui ensimmäiseksi Hillary Clinton kun hän oli maan ensimmäinen nainen. Toistuvasti lähtien päivämäärästä 9/11/2001, Amerikan viranomaiset ovat varoittaneet että todellinen vaara Amerikalle on tulossa jokaisen uskonnon ”ääriaineksista”. Joten, amerikkalainen baptisti on aivan yhtä suuri uhka kuin saudiarabialainen Wahhabi-militantti joita alun perin syytettiin 9/11-iskuista.

Jos Amerikka on tässä vaiheessa, me emme ole kaukana lopullisesta vaiheesta. Kuuntele Suunnitelmaa viimeisestä vaiheesta:

”Nämä lait tullaan poistamaan yksi kerrallaan, kaikki mukavuudet ja vapaudet, jotka ovat olleet sallittuja … ja meidän valtakunnallemme on tunnusomaista tyrannia niin mahtavilla mittasuhteilla kuin ollakseen minä hetkenä hyvänsä ja jokaisessa paikassa valmiina pyyhkäisemään jokaisen – joka vastustaa meitä teoin tai sanoin.” [PÖYTÄKIRJA 5 – TYRANNIA JA MODERNI KEHITYS]

Minkälaisia ”lakeja” tämä pöytäkirjojen osuus näkee ennalta jotka tullaan ”poistamaan yksi kerrallaan, kaikki mukavuudet ja vapaudet, jotka ovat olleet sallittuja”? USA:n Patriot Act I ja II sekä siihen liittyvän lainsäädännön oheiskappaleet tulevat osoittautumaan lopulliseksi perikadoksi koskien meidän vapauksia ja perustuslaillisia takuita. Pistä sanani muistiin.

Ymmärsitkö millainen on se diktatuuri [tyrannia] jota Illuminati on suunnitellut jokaista kansakuntaa varten heti kun ne on saatettu Antikristuksen vallan alle?

”… tyrannia niin mahtavilla mittasuhteilla kuin ollakseen minä hetkenä hyvänsä ja jokaisessa paikassa valmiina pyyhkäisemään jokaisen … joka vastustaa meitä teoin tai sanoin.”

Lisäksi, heti kun heillä on täysi kontrolli, he suunnittelevat ”meidän pyyhkäisemistä”. Sinua on ennalta varoitettu, ja käsin kirjoitettu teksti on ehdottomasti seinällä. Ainoa kysymys on, oletko kiinnittämässä huomiota? Tai, oletko niin kiinni investointisuunnitelmissasi, jalkapallossa, ja muissa elämäsi tahoissa juuri nyt, ettet halua kuulla yhtään totuutta, erikoisesti ”pahojen uutisten” totuutta?

Kuuntele vielä yhtä paljastusta ”pöytäkirjoista”:

”Tästä johtopäätöksenä on väistämätöntä että tyydyttävä valtiomuoto jokaiselle maalle on sellainen joka keskittyy yhden vastuullisen henkilön käsiin. Ilman absoluuttista tyranniaa ei voi olla mitään sivilisaation olemassaoloa …”

Voitko uskoa tätä röyhkeyttä? Illuminati aikoo pelastaa maailman sivilisaatiot määräämällä historian suurimman absoluuttisen diktatuurin!

Propagandakampanja ”kotimaisia terroristeja” vastaan saattaa merkitä alkua suunnitelmalle pidättää ja vangita kaikki jotka eivät marssi Uuden Maailman Järjestyksen suunnitelman tahtiin.

Oletko valmistautunut?

4 kommenttia:

 1. Joo..näin tulee tapahtumaan ja pian.....

  VastaaPoista
 2. Olette poikenneet kauas pois Raamatun ilmoituksesta ja liittyneet mustamaalajien sakkiin.
  On aika teidän niinkuin muidenkin tehdä kääntymys ja parannus ja palata saarnaamaan evankelumia.
  Israel mustamaalataan ja tulee jäämään yksin, mustamaalaamisessa on vahvat ja sokeat poliittiset
  vaikuttimet jotka ovat lähinnä äärivasemmistolaiset ja äärivihreät. Natseista puhumattakaan.
  Miettikää tätä, punaisen ristin mukaan maapallolla tapahtuu jatkuvasti vakavia luonnon katastrofeja
  joista uutisoidaan alle 10%. Amerikka suuresta voimastaan huolimatta ei ole maailman napa eikä
  lopun ajan tärkein vaikuttaja. Tärkeimmät tapahtumat tulevat olemaan lähi-idässä.

  VastaaPoista
 3. Emme ole mustamaalanneet Israelia vaan korkeintaan esittäneet oman kriittisen näkökannan Israelin johdosta joka seuraa NWO-suunnitelmaa sokeasti Amerikan mukana ja tulee lopulta hyväksymään Antikristuksen messiaanaan. Rothschildien vaikutus nyky-Israeliin näkyy monissa sen hallintorakennuksissa sekä myös sen lipussa. Pitää muistaa että juutalaisista kaksi kolmasosaa tulee tuhoutumaan tulevassa vaivanajassa ja Israel on jumalattomimpia kansakuntia nykyään länsimaiden kategoriassa. Esim. Tel Aviv on homojen kansainvälinen keskus ja näin Jumalan tuomio lepää tämän maallisen pseudo-Israelin yllä. Toki Herra pitää huolen siitä että Israelia ei hävitetä kokonaan kuten Raamattu sanoo, mutta vain kolmasosa siitä selviytyy voittajina ja kääntyy todellisen Messiaan puoleen Ahdistuksen aikana. Israel ja kuningas Daavid hallitsee sitten tuhatvuotisessa valtakunnassa. Sak. 13:8-9

  13:8 Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle.
  13:9 Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niinkuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niinkuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "Se on minun kansani", ja se sanoo: "Herra, minun Jumalani."

  Tämä sivusto esittää mm. Cutting Edgen ja Last Trumpet -ministeriön kautta oikean evankeliumin ihmisille ilman mitään ylimääräistä hapatusta ja valheopetusta. Mihinkä ihmeeseen meidän pitäisi oikein palata kun olemme saarnanneet totuutta salatuimpaan saakka? Jeesus lupasi nimenomaan eksytystä näille viimeisille päiville josta emme pääse mihinkään. Toimimme varoittajina ja vartijoina muurinaukossa.

  Tuo pakanakansojen kääntyminen Israelia vastaan on ennustettu Raamatussa (Sak. 12) kuuluen profeetalliseen suunnitelmaan Israelin varalle. USA on Ilmestyskirjan suuri Babylon (Ilm. 18), joten kyllä sen kohtalolla on erittäin suuri painoarvo profeetallisessa kehityksessä ja nimenomaan Israelin kannalta.

  VastaaPoista
 4. http://www.tekniikkatalous.fi/ict/erikoinen+patentti+nokia+haluaa+seuraavaksi+tatuoida+sinut/a897372

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com